Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Alex1975

Escape Apprentice

Offline

Lid sinds

27-09-2020

Statistieken

Escaperooms

3 reviews

3 kamers gespeeld

100% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


3 reviews

Levenswater

Emmelocked
Geplaatst op: 26 september 2022

Waanzinnige beleving!

Op voorhand had ons team vrij weinig ervaring met het thema. Dat kan het natuurlijk wel erg leuk en uitdagend maken. En wat is dat uitgekomen zeg! Geweldige entree al waar we door de gastvrouw meteen al aan het denken gezet werden. Daardoor waande we ons ook meteen in een andere wereld, even geen gedachten naar werk, huis of iets anders….enkel en alleen het doel om deze wereld te redden. Wel doordachte en leuke puzzels troffen we aan en waarbij we flink uitgedaagd werden. En dat betekent bij ons, wie speelt met wie (we waren met zijn vieren) en goed communiceren. Daar hadden we een uitdaging en door de spellijn, flow die vrijwel automatisch als gevolg ontstaat en prachtige effecten konden we helemaal ondergedompeld worden in het verhaal. De aankleding is werkelijk waanzinnig goed! Zouden de makers van de efteling hier in de leer zijn geweest? Bizar goed gewoon! Met enkele hints hebben we de wereld gered! Een dikke 2 uur heen gereden en weer terug en elke minuut waard geweest! Hier moet je gewoonweg geweest zijn. Waanzinnige beleving, zo goed.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Origineel
 • Geen

 

Stay in the Dark

DarkPark Vlaardingen
Geplaatst op: 26 juli 2021

Waanzinnig avontuur!

Zondag 18 juli zijn wij met z'n vieren aan Stay in the Dark begonnen. Vanaf het 1ste contactmoment wordt je in de beleving meegenomen. Setting is echt fenomenaal neergezet in een dergelijk groot gebouw. Zelf ben ik een piekeraar maar in Stay in the Dark had ik even geen afdwalende gedachten maar alleen maar de gedachte “wat gaat er nu gebeuren?”. Zelf heb ik een moment van angst ervaren maar tegelijkertijd ook de kracht van adreline weer ervaren waardoor ik een briljante ingeving had (vond ik vooral zelf) en mij uit de angst bevrijdde. Stay in The Dark is een echte aanrader en moet je gewoon op de bucketlist hebben staan. Wij gaan als vervolg nu, op aanraden van Darkpark, naar I can hear you in Maaseik. Waanzinnig avontuur!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Gecreëerde sfeer op 4000m2
 • Laat je intuïtie goed werken
 • Acteur is bijzonder goed
 • 2,5 uur!
 • Foto na afloop zit niet in de darkpark template

  xMvdsjadelouisaDaan92AlecChaosDMbilipeGertDeGoudvisCasturiicinzanoRobin02Kooijv3chtertientieneduarddouwesdekkermitch_bDarkParkcathy

The End

DarkPark Zoetermeer
Geplaatst op: 27 september 2020

Don't be afraid to fail, be afraid not to try!

Zelf wat terughoudend om een escaperoom met acteur te spelen. Toch maar, met een geweldig team, geprobeerd.....wat een waanzinnige ervaring! Alle zintuigen worden geprikkeld en wat je ook aan je hoofd had, voor het spelen, dat ben je echt even kwijt. Schitterend decor van begin tot einde , zeer kundige cast en nog steeds, na een dag erover nagedacht te hebben, een geweldige glimlach op mijn gezicht. Ook vanwege corona met mondkapje gespeeld, wat voor ons, prima te doen was.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  51:50 min


 • Prikkeling zintuigen
 • Humor 🤣
 • Niet van deze wereld, zo goed
 • Geen

 

0 reviews