Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Escape-fans

Escaper

Offline

Lid sinds

16-06-2019

Statistieken

Escaperooms

34 reviews

44 kamers gespeeld

85.3% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


Teams

070-010

1 teamleden

5 kamers gespeeld

the gamefreakbrothers and family

1 teamleden

17 kamers gespeeld

Holdan

1 teamleden

1 kamers gespeeld

The Escapepeace

1 teamleden

3 kamers gespeeld

34 reviews

ArcadeEscape

Roomexperience Geldrop
Geplaatst op: 22 augustus 2021

een leuke relaxte kamer

verwacht hier geen high end kamer maar gewoon een leuke kamer met logische puzzels. Ff plezier en puzzelen is wat je hier gaat doen. Leuke aanrader voor gezinnen en zeker waar voor zijn geld. We vonden hem erg leuk voor zo ff op een zondagmiddag😊.Verder nog veel andere leuke dingen te doen dus vervelen zal je je hier niet😁


7

Sfeer: 7.0

Puzzels: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: the gamefreakbrothers and family

Ontsnapt: Ja


 • arcade thema: lollig
 • leuk voor t gezin
 • logische puzzels
 • leuke kamer
 • het is 1 ruimte maar dat mag de pret niet drukken

 

The Bar

The Bar
Geplaatst op: 15 augustus 2021

Aparte escape met speurtocht

Na zeker 40 kamers te hebben gehad ( lees enkele van de grootste) mogen wij toch echt wel t 1 en ander van escapen weten. Deze escape starte met een speurtocht, super leuk en origineel...hij begon erg leuk en we gingen vol enthousiasme op pad. Helaas kregen we weinig hulp vanuit de game-master tijdens de speurtocht...Maar goed uiteindelijk toch na erg lang wandelen, zoekende de Bar mogen bereiken... Vriendelijk ontvangst en even mogen uitrazen over onze frustraties van de speurtocht: Helaas had hij geen antwoorden op onze vragen over waar het fout
is gegaan...( jammer want we wilde t eigenlijk snappen wat ons was ontgaan. Hierdoor bleven we met een onafgesloten gevoel zitten, waarmee we de kamer zijn gestart. Met een lekker drankje erbij ging de kamer op t slot. Helaas was niet alleen de speurtocht in t engels maar ook de kamer zelf...vonden wij jammer.
Het puzzelen zoals verteld is linear en dus moet je met de hele groep: 4 pers. elke puzzel samen doen...soms stond je echt even niks te doen...zoekende naar wat en hoe... We hebben heel veel begeleiding vanuit de gamehost nodig gehad...en helaas bleek er veel niet naar zijn tevredenheid te gaan. 1 puzzel bleek bij t gereed maken vooraf toch niet goed te zijn gesloten want die viel voortijdig open...tot onvrede van de gamehost.... Voor ons een onderbreking van een al moeilijke flow en we voelde ons er ongemakkelijk bij...en de gamehost ook. Hij deed echt zijn best om ons door de kamer heen te helpen en ons een leuke ervaring te bezorgen..maar de flow was ver te zoeken....Dat gezegd te hebben: moeten we ook heel eerlijk zijn; De kamer zag er goed uit en paste erg goed in t thema. er waren ook goede puzzels en originele!..De ervaring was helaas echt maar half half en dat terwijl de verwachtingen hoog lagen...Jammer. We zijn wel ontsnapt dankzij de gamehost die ons erdoorheen sleepte....maar er werd helaas geen foto gemaakt...Al met al t was een aardige kamer waar wij waarschijnlijk wat meer van hadden genoten als het geluk ons had meegezeten. ps De eigenaar heeft meer dan zijn best gedaan om dit alles te compenseren: Bedankt hiervoor, dit waarderen wij zeer.


6.5

Sfeer: 6.0

Puzzels: 6.5

Service: 7.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Team: The Escapepeace

Ontsnapt: Ja


 • zeer coulante eigenaar
 • originele puzzels
 • drankje bestellen tijdens spelen; wel zelf betalen
 • gastheer
 • kamer niet in t Nederlands
 • 1e drankje niet op rek. van de Bar
 • geen eindfoto
 • te hoge kosten voor deze kamer
 • 1 puzzel bleek al open, onbedoeld
 • Gebrek aan flow

 

De Maffioso kamer

Escape Room The Cube
Geplaatst op: 4 juli 2021

Reken daar maar niet op😂

Nadat we op zaterdag Triplicate institute hebben gespeeld kwamen we vandaag terug voor de Maffioso kamer en daar geen spijt van gehad! ook deze kamer is zeker een aanrader voor de liefhebber van details, echt puzzelen en outside the box denken. Met 6 pers hebben we t echt pittig gehad deze kamer te escape maar met de laatste 5 min op de teller toch gelukt! De spelbegeleider deed t leuk en wist ons goed te begeleiden zonder antwoorden te geven maar ons kleine hints de goede richting op, dit hebben we zeer gewaardeerd😄


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 6 personen

Team: the gamefreakbrothers and family

Ontsnapt: Ja


 • voor ieder wat te doen
 • leuke effecten wat t spel spannend maakte
 • Prachtige thema kamer passend bij de naam

 

Triplicate Institute

Escape Room The Cube
Geplaatst op: 3 juli 2021

VERBAZEND GAAF

Een hele goede in elkaar gezetten kamer. Sterke rode draad die deze kamer heel goed doet wegspelen en echt prachtige verbazende elementen heeft. Met zijn 6'n hebben we de gehele escape echt fijn kunnen puzzelen en onderzoeken. De vriendelijke en zeer enthousiaste spelleider maakte t allemaal een geweldige ervaring! Ondanks dat we ons een uur vergist hadden in de tijd en dit telefonisch aangaven mochten we gewoon komen en hebben we een geweldige escape gehad met nog 7 min op de teller.
Het is een zeer mooie escape met inrichting volledig passend bij t thema. Bepaalde dingen maken tijdens de escape dat je behoorlijk op je hoede bent en geloof me dat heeft voor hilarische momenten gezorgd! al met al een bijzondere ervaring erbij


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 6 personen

Team: the gamefreakbrothers and family

Ontsnapt: Ja


 • makkelijke te bereiken lokatie met parkeer terrein
 • geweldige kamer perfect passend in t thema
 • napraten over de escape: altijd leuk!
 • enthousiaste spelleider en eigenaar
 • mooie effecten en speciale elementen
 • Zeer duidelijke kamer
 • was maar 60 min ;-p

 

INFERNO

Timed Adventures
Geplaatst op: 5 september 2020

WOW, belevenis op en TOP!

Bij aanvang kom je al binnen in de kazerne via een brandtrap; meteen wordt je gevoel versterkt met het verhaal en voel je je deel van de kazerne en de crew. Na een zeer vriendelijk welkom en uitleg worden we geïnstrueerd te wachten in de kazerne maar als snel gaat er een oproep af en is het zaak uit te rukken om een brand te gaan blussen! Snel de locker ruimtes in en het spel is begonnen. De ervaring staat hier overduidelijk boven aan daar is geen twijfel aan mogelijk maar waar het bij andere kamers soms nog wel eens dan aan de puzzels wil schorten zijn deze hier geweldig goed in elkaar gezet en heeft de zeer enthousiaste eigenaar hier duidelijk zijn hele ziel en zaligheid in gestopt. De afwerking van de ruimte(s) zijn van zeer hoge kwaliteit en dat zie je terug in alles. Overal is diep over nagedacht en tot in de puntjes en details uitgewerkt. De kamer speelt heerlijk weg en zet ons menig maal voor een fijne uitdaging, ook de WOW-factor en verblufte momenten zijn hier geweldige leuk en gaaf aanwezig! Het is een kamer om van te genieten, samenwerken, goed nadenken en vooral een kamer gebouwd door een echte escape fanaat! Deze kamer moet je gedaan hebben maar zeker niet voordat je al wat ervaring heb opgedaan; het is zonde als je deze als eerste kamer zou doen want je bent meteen gruwelijk verwend :-) Zelf hebben we hem met zijn 4tjes gespeeld en dat is denk ik een mooi aantal voor deze kamer, we kijken uit naar de uitbreiding en een volgende kamer! Bedankt voor de gastvrijheid! mijn man heeft genoten van deze kamer voor zijn verjaardag ;-)


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: the gamefreakbrothers and family

Ontsnapt: Ja


 • zeker geschikt voor gezinnen en tieners
 • zeer bijzondere belevenis
 • zeer leuke gave effecten (waar zeg ik lekker niet)
 • bijzondere originele puzzels
 • prachtige hoogniveau aankleding
 • verhaal
 • geen; gewoon doen!!!

 

Mission Mars

Escaperoom Coevorden
Geplaatst op: 14 augustus 2020

Exceptionele ruimtereis

30 graden buiten en bij binnenkomst is het heerlijk koel. airco is aanwezig en de ontvangsthal is mooi in t thema van deze escape: mission to Mars. Ivm corona stond er netjes handlotion om te ontsmetten en hield de host netjes afstand van ons gezin.
Na een leuk gesprek is het tijd voor de intro-film, duidelijk, kort en bondig: daar houden we van! We mochten gelijk de ruimte in waar we nog een kleine uitleg kregen en toen ging de escape van start. Zeer opvallende mooie ruimte wat uitstekend in het thema past. De rode draad aan dit thema vind en zie je door heel de escape en maakt het een geweldig leuke ervaring. Puzzels zijn uniek, erg uitdagend en flink de hersens laten kraken maar goed te doen. Fijne is dat de host je het echt zelf laat uitvogelen en zeker niet meteen met hints loopt te strooien. Ook bijzonder is dat zelfs als je het niet red binnen de 60 min dat je wel wat ruimte krijgt hem alsnog uit te spelen zonder onderbrekingen. Met 62 min op de teller zijn wij weer veilig op aarde terug gekomen en een belevenis rijker. Na afloop hadden we het behoorlijk warm gekregen ondanks de airco en werden we leuk getrakteerd op een snoepje en ijsje totaal binnen het thema van de escaperoom: wat dat was mag je zelf gaan beleven :-D Wij hebben genoten van deze kamer die absoluut een aanrader is voor groepjes aan 4 en zeker gezinnen met tieners.


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: the gamefreakbrothers and family

Ontsnapt: Nee


 • Vriendelijke host
 • Geen hangsloten of cijferhangsloten
 • Spannende geluidseffecten
 • Gave effecten
 • Verassende ruimtes passend binnen het thema
 • Veel leuke goede originele puzzels
 • Airco
 • Niet eng; gezinsvriendelijk

 

Leuk thema maar matige room

Met zijn 4tjes deze kamer gedaan: blijkt een kamer van maar 45 min....oké dan ligt de prijs wel flink hoog maar goed de verwachting was er dan ook wel naar. Helaas niet voldaan aan die verwachting. Er was geen rode draad in de puzzels wat t verwarrend maakte de oplossingen te vinden... variatie was wel een pluspunt in de puzzels, 3 hangsloten en de rest was anders op te lossen. Geen geluid aanwezig omdat bleek later dat dit stoort met de camera’s van de game host. Dit maakte het wel wat saai en heel stil. Ook de eindpuzzel was anticlimax geen overwinnings geluid of gevoel niks...gewoon opgelost en toen kwam de gamehost binnen” jullie hebben t gehaald”....erg jammer. Wel heel goed ontvangen en leuk nagepraat over wat er beter in deze kamer zou kunnen. Hopelijk wordt er wat mee gedaan.


6

Sfeer: 6.0

Puzzels: 6.5

Service: 8.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: the gamefreakbrothers and family

Ontsnapt: Ja  39:13 min


 • Passende thema ruimte
 • Zeer goed te doen voor tieners
 • Leuk thema
 • Geen wow factor aanwezig...jammer
 • De prijs -tijdsduur verhouding
 • Eindpuzzel was anticlimax....
 • Weinig variatie in ruimtes (2)
 • Enige logica ontbreekt van sommige puzzels
 • Rode draad in de puzzellijn ontbreekt
 • Absoluut geen gebruik van geluid dus erg saai/stil

 

Waan jezelf in Wonderland!

WOW, wat een prachtige gethematiseerde kamer/ ruimtes. De ontvangst ruimte is al erg mooi in het thema en je proeft al gelijk de sfeer van het thema ;-) Eenmaal uitleg ontvangen van de vriendelijke Gezellige host mogen wij van start. Eerste ruimte is meteen erg gaaf! Het duurde niet snel voor we hier snapte wat de bedoeling was en we hadden de vaart er lekker in zitten. De puzzels zijn origineel en passend binnen het thema; de rode draad is overal terug te vinden en de kamer speelt soepel weg. Sommige puzzels vergen wat meer tijd en aandacht en daar kan je heerlijk even in je eigen bubbel bezig terwijl andere om je heen verder zoeken en puzzelen om zo tijd te winnen. Wat ons opviel was de heerlijke geur in de ruimte; zeer passend en was echt een aanvulling op de beleving. Ook alle aankleding en puzzels waren zeer mooi: ik kan ook niet anders zeggen: deze kamer moet je gedaan hebben! Niet eng; dus uitstekend voor gezinnen of mensen die van een mooie lieve leuke kamer houden zonder gegriezel of spanning. Neem niet weg dat deze kamer ook echt wel de spannend meebrengt tijdens t oplossen Van de puzzels; Wij hebben genoten en kijken dan ook met smart uit of er een vervolg of een 2e kamer gaat komen :-D


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 6 personen

Team: the gamefreakbrothers and family

Ontsnapt: Ja  59:12 min


 • Absolute aanrader!!!
 • Geweldige ruimte(s) prachtige elk in het thema
 • Geur in het thema van de kamer
 • Prachtige puzzels
 • Zeer vriendelijke gezellige host
 • Thema onvangst ruimte
 • Iemand nodig die goed is in rekenen/wiskunde :-P

 

De Bagijnetoren

DelftEscape
Geplaatst op: 20 juni 2020

Terug in de tijd

Bijzondere ecaperoom op een nog specialere lokatie. Geschiedenis en authenticiteit gaan samen in deze escape en maken dat je je echt terug in de tijd waant. Puzzels geheel in thema en absoluut een spannende maar niet enge kamer om te doen. Originele puzzels die goed te doen zijn op de laatste puzzel na....die was voor ons gezin een raadsel en met de warmte samen niet te doen. Zeker een aanrader om met t gezin te doen.


7.5

Sfeer: 7.5

Puzzels: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in juni 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: the gamefreakbrothers and family

Ontsnapt: Nee


 • Bijzondere lokatie
 • Laatste puzzel lastig

 

THE ARTIFACT

Escape Experience
Geplaatst op: 29 februari 2020

Een heuse beleving!

Wat een originelekamer weer van escape experience! Super mooi in elkaar gezet en zeer originele puzzels! Voor ieder wat te doen en sommige liggen zo voor de hand dat je soms niet te ingewikkeld moet denken. Logica doet t in deze kamer goed. Met een groep van 6 waaronder 2 tieners was deze kamer prima te doen en hebben we allemaal een leuk aandeel in de ontsnapping gehad. Vol adrenaline en Enthousiasme kwamen we de kamer uit met nog weinig tijd over op de klok. Superkamer en zeker aan te bevelen voor de fans van creatieve en originele out of the box puzzels.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 10.0

Service: 9.5


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 6 personen

Team: The Escapepeace

Ontsnapt: Ja


 • Spannende eindpuzzel die echte overwinning geeft
 • Leuk napraten na afloop
 • Vriendelijke ontvangst en begeleiding in t spel
 • Duidelijke rode draad in het verhaal en puzzels
 • Prachtige puzzels
 • Zeer mooie themakamer(s)

 

The Dome

Escape Room Nederland
Geplaatst op: 16 februari 2020

mindblowing and insanely great!

Deze kamers onderscheiden zich behoorlijk van de meeste kamers in NL: bij binnenkomst waan je je al in een prachtige ontvangshal-ruimte waar je kan relaxen, wachten, drankje doen, VR-experience doen, spelletjes of gewoon lekker chillen. TOP!

met 3 stellen gespeeld; eerst de meisjeskamer en daarna deze gelijk erachteraan gedaan want tja we waren er nu toch :-P
Deze kamers stellen zich duidelijk ver boven de meeste kamers en zijn van zeer bijzonder en hoog niveau en kwaliteit! Werkelijk escapes van Topkwaliteit. Belevenis, een waanzinnige ervaring, spanning, uitdaging, flabbergasted, verrassend en totaal uniek met veel WTF momenten!
Deze kamer moet je echt als laatste gespeeld hebben wanneer je min 30-40 kamers al heb gedaan want DAMN wat is ie goed en wat zijn de kamers hierna bijna niet te evenaren..... Het is wel duidelijk dat deze kamer zeer gaaf is en de puzzels ook van topniveau zijn! out of the box en out of this world maak je hier echt zo waanzinnige ervaring mee die je nog lang bij blijft.Je zult hier met je team echt aan de bak moeten want even rustig stilzitten is er hier niet bij!!! Van dit niveau zijn er maar enkele in Nederland en we hebben er echt aardig wat gehad. Teamwork is vereist en helaas hebben we het op de valreep net niet gehaald maar dat deed niks af aan de totale experience; Genoten!!! en dan na afloop ga je supergaaf de beelden nog eens terug kijken; wie deed wat waar en hoe! Geweldig!! we hebben erg gelachen! Zeker van meerwaarde. We kijken ernaar uit of er nieuwe kamers op komst zijn :-D


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 6 personen

Team: 070-010

Ontsnapt: Nee


 • de prachtige ruimtes
 • de puzzels zijn van zeer veel en hoge niveaus
 • alles...
 • nadat je deze heb gespeeld heb je de beste gehad!

 

The Mission

The Great Escape
Geplaatst op: 3 november 2019

Wow wat een experience!

Deze kamer kan je geen kamer meer noemen! Wat is dit een waanzinnig avontuur! Vol actie, spanning en Adrenaline ga je door t verhaal alsof je er werkelijk in zit! Deze kamer bezit meerdere ruimtes die stuk voor stuk je doen MINDBLOWEN! Niks is teveel geweest voor deze nieuwe kamer van The Greet escape, wat hebben wij genoten om deze spannende beleving te spelen met onze zoons van 12 en 15. Vooral het feit dat je met een acteur te maken heb in het spel is echt level UP! Ook de puzzels zijn van hoog kaliber creatief en alles behalve gewoontjes.....Het einde is niks minder dan waanzinnige overwinning waar je nog lang over nadenkt. In deze kamer gebeurt zoveel en is zo veelzijdig kwa puzzels: een echte MUST HAVE kamer die je moet gedaan hebben!!!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 9.5


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: the gamefreakbrothers and family

Ontsnapt: Ja


 • De algehele ervaring: mind blowing experience!
 • De puzzels: zeer creatief en origineel!
 • De ruimtes: WOW iedere keer weer!
 • De acteur: complimenten!!!
 • Het verhaal is zeer goed in elkaar gezet
 • De introductie tot de kamer
 • Zijn er niet!

 

Maelstrom

AKA escape rooms Zwolle
Geplaatst op: 2 november 2019

Bijzondere kamer

Een bijzonderdere duikbootkamer, die bij het begin al heel mooi start met een gekenmerkte AKA room intro; eenmaal door deze puzzels heen komen we in ruimer water ( geen zorgen je wordt niet nat) en kan je wat vrijer bewegen. Met meer dan 4 personen zou deze kamer echt te klein en krap zijn. Het gaf nu al regelmatig irritatie. De puzzels zijn creatief en goed bedacht alleen sommige zoals die met de periscoop zijn zonder uitleg erg ingewikkeld en gewoonweg onduidelijk en lastig. Jammere is dat er overal uitleg nodig is die je in de kamer op vellen kan vinden....niet echt hoe een puzzel hoort in onze ogen en maakt t jammer en zonde tijd dat je eerst een uitleg moet gaan uitpuzzelen en lezen voor je daadwerkelijk aan de puzzel kan. Helaas ook hier net zoals bij Frankensteinskamer een hele puzzel die het gewoonweg niet deed...niet werkte en daar werd van gezegd dat je hem niet nodig had om te ontsnappen...maakt t jammer dat je hem niet kan doen want tja daar is de puzzel toch voor...ook jammer was de hulp van de host: geen hints maar direct antwoorden wanneer ze zag dat iets niet lukte....nog nooit meegemaakt. Dit was erg teleurstellend....Wel weer genoten van de aankleding waar AKA ROOMS voor staat; prachtige steunpunt kamers en met winst een superlek aandenken aan de kamer mee naar huis...nu hebben we ze allemaal <3. Al met al best een leuke kamer maar ik denk dat hij echt sterker kan als je de puzzels daadwerkelijk zonder uitlegvellen zou kunnen doen.


7

Sfeer: 7.5

Puzzels: 6.5

Service: 8.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: the gamefreakbrothers and family

Ontsnapt: Ja  59:01 min


 • Sfeer was goed passend bij t thema
 • Vriendelijke gamehost
 • Originele puzzels
 • Aankleding van de kamer/ruimtes
 • Onduidelijke puzzels; frustrerend
 • Te ingewikkelde puzzels waar uitlegvel voor nodig
 • Slechte begeleiding gamehost; antwoorden ipv hints

 

The Execution

The Escape Room Rijswijk
Geplaatst op: 3 oktober 2019

Realistisch tot the MAX wat een ervaring !

3 okt deze kamer met onze presale ticket gespeeld en Man oh Man wat lag de verwachting hoog en YESSS totaal aan voldaan en meer!
Als bezoekers kom je een executie bijwonen op uitnodiging en je heb geen idee wat je te wachten staat! Geweldig gedaan, tot in de details is het realistisch en waan je je echt bij een executie in de kamer(s). Alsof je in de huid van een gevangene kruipen moet,....Puzzels waren zeer goed, en ondanks dat dit onze 21e kamer heeft het onze verwachtingen overtroffen! Het is overduidelijk dat deze kamer door zeer ervaren en gedreven enthousiaste Escaperoom makers in elkaar is gezet, oog voor details en WTF momenten. We hebben onwijs genoten van deze kamer! de smaak naar meer is zeker aangewakkerd dus we komen binnenkort de andere uitproberen :-D


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 5 personen

Team: 070-010

Ontsnapt: Ja


 • niet eng en erg uitdagend
 • veel oog voor details, zeer realistische ervaring
 • de ruimtes waren geweldig mooi in elkaar gezet
 • puzzels waren next level en zeer origineel
 • de ervaring is zeer goed in elkaar gezet, net echt

 

DEA

Missionroom Leidschendam
Geplaatst op: 8 september 2019

Gemengde gevoelens.....

Intro is stoer, aankleding gaaf,....Deze escape is prachtig aangekleed, alles klopt en je waant je echt in het verhaal alleen is er een flink minpunt...per ruimte zijn er ong. 3 puzzels...en als je dan met 6 personen komt spelen is dit bar weinig en staat meer dan de helft grootste deel van de speeltijd te wachten en mee te kijken.....want je kan pas verder als de 1 is opgelost. Zeer jammer en dit gaf ons echt een heel verveeld en teleurgesteld gevoel. De puzzels waren wel prachtig in elkaar gezet, en de uitvoering ervan wanneer opgelost erg gaaf! Vooral de puzzel aan t einde waar je niet alleen je hersens maar ook je neus moet gebruiken is erg gaaf!
Helaas was de teleurstelling groot dat we de kamer haalde niet wetende en er plots een deur opging “ gefeliciteerd jullie hebben t gehaald” droog.....anticlimax en eigenlijk ook gewoon weg heel jammer.
Het voelt alsof er alles in de uitvoering van de kamer is gaan zitten maar er te weinig is nagedacht over het daadwerkelijke puzzelen en bezig zijn.


7.5

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 7.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 6 personen

Team: The Escapepeace

Ontsnapt: Ja


 • Creatieve originele puzzels
 • Niet eng
 • Stoer thema
 • Prachtige ruimte(s)
 • Bepaalde ruimte niet passend bij t thema;zonde
 • Ongezellige host
 • Totaal niet napraten over de kamer
 • Te weinig voor 6 mensen: max 4
 • Weinig puzzels

 

The Courtroom

The Great Escape
Geplaatst op: 9 augustus 2019

een supervette ervaring

wat een avontuur, je komt bij aankomst binnen in een prachtige ontvangstruimte compleet in het thema en al meteen is het "verhaal"begonnen, de gastheer zit vol in zijn rol en wanneer je moet wachten op je advokaat zit je al echt in de belevenis van een rechtzaak...Totaal afgebluft wordt je in de Courtroom op een hele gave setting en ga je van start in de escaperoom...samen met onze zoons 11 en 14 hebben we deze escape gedaan en wat was hij geweldig gaaf! waanzinnige nieuwe puzzels meegemaakt en werkelijk onder de indruk van hoe goed deze in elkaar waren gezet. Zeer goede verhaallijn en de puzzels liepen goed in elkaar over. De gehele ervaring is heel realistisch en maakt het een ware beleving met keigoede puzzels. Onze knullen vonden hem dan ook supervet en keigoed!
nog niet eerder een dikke 10 gegeven maar deze room verdient echt een dikke 10! Niks op aan te merken en supervette kamer met alle ervaring en beleving tot de max!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: the gamefreakbrothers and family

Ontsnapt: Ja  70:59 min


 • de slotpuzzel! Een heuze ESCAPE!
 • verassende puzzels en 1 extra speciale puzzel
 • erg mooie kamer totaal passend op de verhaalllijn
 • 75 min speeltijd, heb je echt nodig
 • Gastheer
 • De ervaring is werkelijk zeer leuk!
 • Prachtige setting

 

The Experiment

The Great Escape
Geplaatst op: 7 augustus 2019

OH MY GOD, hoe VET was deze kamer

Van begin tot eind echt een geweldig gave kamer! Extra lange speelduur die je echt nodig heb. We hebben deze kamer met onze deense familie gespeeld en dus in het engels met zijn 4tjes. Dit was best ff omschakelen en omdenken voor ons maar supervet dat deze mogelijkheid beschikbaar was! was A-Z was alles zo goed gestroomlijnd, zeer mooie pittige en uitdagende puzzels die echt heel origineel zijn! De ervaring is groots! mijn familie was geschokt want ze hadden nog nooit het fenomeen "Escaperoom" gehoord laat staan gespeeld :-P dus deze kamer was heel heftig voor ze maar Wow! WE Escaped!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: Holdan

Ontsnapt: Ja  74:13 min


 • de puzzels zijn creatief en origineel
 • de ruimte is zeer uitdagend en erg realistisch
 • het verhaal is superleuk in elkaar gezet
 • De ervaring is zeker een groot pluspunt

 

uitdagende en verrassende kamer

Na lang wicken toch besloten direct na onze escape van Frankensteins lab direct deze erachter aan te doen; tja als je er dan toch bent...hihi. Zeker geen spijt van gehad! zeer vriendelijk werd de kamer gereed gemaakt voor ons terwijl we onder t genot van een drankje even wachtte in de mooie waitingroom....niet groot maar wel volledig in style van steampunk....Op de gang die ook volledig in de sfeer was gebouwd kregen we uitleg over deze escape en werden we ernaar toe gebracht. Meteen begon de kamer bij t sluiten van de deur achter ons en al snel zaten volledig in de spanning van het oplossen van de puzzels om zo verder te komen. Geweldige puzzels zonder hangsloten en sleuteltjes is ook deze kamer uniek gebouwd en een geweldig leuke kamer die prachtig is gedecoreerd en gebouwd. Sommige echt HUH?! momenten zorgde voor even echt een stapje terug zetten en opnieuw moeten kijken: zeer creatieve puzzels waar techniek echt duidelijk met passie voor de puzzels is toegepast.
Nadenken, brainstormen en ook hier is echt werken voor de oplossingen teamwork. We hebben ervan genoten en onze knullen vonden deze dan ook VETgaaf!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.5

Service: 8.5


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: the gamefreakbrothers and family

Ontsnapt: Ja


 • absolute aanrader voor tieners
 • krukjes (heel fijn)
 • sfeer, geluid en ruimte
 • echt een victorymoment! bij de laatste puzzel
 • geen hangsloten met sleuteltjes
 • de escape past uitstekend in t verhaal

 

WoW Vette steampunk room

Vandaag deze eacape gespeeld met ons gezin; met 2 knullen van 11 en 14 jaar...Geweldige kamer! Echt onder de indruk van de prachtig steampunk theme dat uitstekend bij de titel past. Bij ontvangst vriendelijk uitleg gekregen, onze knullen vinden t donker nogal spannend en zij werden heel fijn gerust gesteld met alle vragen die ze stelde over de kamer. Bij binnenkomst in de escaperoom zit je direct in een zeer spannende setting; heel gaaf gedaan! Meteen aan de slag want teamwork is een must wil je de eerste puzzels kraken...Een stoere steampunkkamer zonder de saaie hangsloten en sleutels maar met echte heuze brainstormers en hersenkrakers. Je moet echt samenwerken om dingen op te lossen! Heel gaaf gemaakt. Beetje spannend maar zeker niet eng. Deze kamer is een echt leuke uitdaging die je serieus als team aan moet gaan. Met 4 mensen denk ik dat hij prima te doen is maar ik denk met meer dat t al gauw te druk wordt en er te weinig is te doen en/of je elkaar in de weg loopt. Helaas was er 1 puzzel die door storing niet gebruikt werd en dus niet nodig was voor de escape maar dat had verder geen invloed op het spel. Wel kregen we na afloop uitleg hierover en mochten hem toch even uitproberen, dit was wel prettig. Het escapemoment was jammer genoeg een anti-klimax omdat je niet echt goed door heb dat je t gehaald heb; misschien als tip naar de makers" een overwinnings geluid/effect ipv alleen text op t scherm.
Wel was t heel fijn om rustig de escaperoom in de ruimte zelf na te bespreken en zo t totale verhaal goed meekregen van t hoe en wat.
Al met al een escaperoom die je gedaan moet hebben!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.0

Service: 8.5


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: the gamefreakbrothers and family

Ontsnapt: Ja  55:08 min


 • Hele stoere puzzels
 • waanzinnig gebruikt van de ruimte
 • geluid en muziek
 • super aankleding van de kamer
 • geen duidelijke overwinning
 • jammer dat 1 puzzel buiten werking stond

 

the Wheelhouse

EscapeRoom Hardenberg
Geplaatst op: 27 juli 2019

prachtige thema kamer met geweldige puzzels

Met ons gezin deze kamer gedaan en prima te doen met onze tieners van 11 en 14. Vriendelijke gastheer, fijn airco aanwezig en goede uitleg voorafgaand aan de kamer. Eenmaal in de kamer werd de sfeer meteen gezet door de sfeer, geluid en inrichting; allemaal mooi afgestemd op het verhaal. Zeer leuke puzzels maken dat je moet samwn werken en goed nadenken en vooral soms even 1 pers op een puzzel moet zetten want heel soms zijn meerdere mensen op 1 puzzel juist een handicap. Op t nippertje zijn we ontsnapt van deze geweldig leuke en mooie kamer. Zeker een aanrader!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 7.5


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: the gamefreakbrothers and family

Ontsnapt: Ja  59:28 min


 • verhaallijn was goed volgbaar
 • sfeer muziek
 • goede puzzels
 • airco
 • de escape past uitstekend in t verhaal

 

The Prison Cell

The Great Escape
Geplaatst op: 26 juli 2019

superspannende ervaring

Deze escape met ons gezin gedaan, onze tieners van 11 en 14 vonden hem een beetje spannend maar wel supergaaf! Als echte boeven moet je ontsnappen en wordt echt in de ervaring meegenomen. Niet al te moeilijke puzzels maar wel heel leuk en uitdagend! erg genoten! De gastheer was vriendelijk en onze gevangenbewaarder gaf een extra demensie aan de beleving, dikke duimen voor t acteerwerk. We vonden t geweldig!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.0

Service: 8.5


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: the gamefreakbrothers and family

Ontsnapt: Ja


 • ruimte was zeer goed passend
 • teamwork nodig:erg leuk!
 • de beleving van t verhaal
 • uitdagende puzzels
 • acteur

 

Verdieping 13

Escape Experience
Geplaatst op: 13 juli 2019

Spannende goed opgezette escaperoom met hele leuke eindescape!

afgelopen zaterdag deze escaperoom gedaan! Man wat hebben we gelachen en zijn we geschrokken en uitgedaagd. Onze 13e kamer ;-P Erg leuk, goed te doen puzzels en sommige van die "meen je dat nou?! momenten omdat we het niet zagen hihi. Maar de meeste waren erg goed en prima te doen. Er zit een goede verhaallijn in en dat maakt dat je best snel opgaat in het verhaal want het een gave beleving maakt. Jammere is wel dat doordat er een directe volgorde is in de puzzels je met 6 man je wel eens staat te niksen en wachten tot 1 of 2 de puzzel hebben opgelost maar aan de andere kant maakt dat het wel heel overzichtelijk. Je mist niks en beleeft de kamer des te meer en moet echt samen werken. Absolute aanrader!


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 6 personen

Team: 070-010

Ontsnapt: Ja


 • de slotpuzzel! geeft je echt dat YES WE DID IT mom
 • decor, ruimte past perfect bij het verhaal
 • Verhaallijn was sterk, maakte dat je erin op ging.

 

Pandora's Box

Escape Room Elst
Geplaatst op: 28 juni 2019

spannende, pittige interessante escaperoom

Eerste indruk: niet al te enthousiaste gastheer,....matige intro wat niet echt motiveerde maar wel een mooi decor,flink pittige puzzels en best wat verassingsmomenten erin die ons aangenaam verrastte! Sommige puzzels zijn net te ver gezocht.....de laatste puzzel liet helaas te wensen over omdat de oplossing niet gelijk goed reageerde en dus kostbare tijd verloren ging. Daarbij was t einde echt teleurstellend....geen Wow we escaped moment jammer genoeg. De kamer(s) zijn mooi in thema en echt wel goed in elkaar gezet maar mist de flow....met zijn 2tjes hadden we toch wel wat hints nodig wat jammer was. Als kanttekening wil k aangeven dan de kamer(s) zeker een uitdaging kan zijn voor mensen die niet zo goed ter been zijn. Hier was nml niks terug te vinden in eerdere reviews of de site en lijkt me niet geheel onbelangrijk.
Na de 1e ruimte is t best warm maar dit werd goed gemaakt na afloop met een verkoelend ijsje ;-)
Al met al een goede escape die best pittig is met zijn 2tjes maar een erg leuke en spannende uitdaging.


7

Sfeer: 7.0

Puzzels: 8.0

Service: 7.5


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja  73:43 min


 • 75min! lang
 • we kregen een ijsje aangeboden tegen de warmte: to
 • mooie puzzels
 • spannende momenten
 • de verhaallijn
 • de decors
 • na de 1e ruimte is t best warm...
 • het einde....teleurstellend
 • Super Mario...pastte totaal niet
 • enkele puzzels waren te ver gezocht= tijdverlies

 

Het Gulden Recept

Mystery 19
Geplaatst op: 10 juni 2019

fantastische, full mechanische escaperoom

Te midden van eeuwenoud kasteel ligt deze kamer verscholen bij Abt ter Dolen. De setting is prachtig en de kamer is er perfect op afgestemd. Je begeeft je echt in een middeleeuwse kamer die duidelijk met veel passie is gebouwd. Wij hebben de kamer in 2 groepen van 5 gespeeld om beurten en wat was het een uitdaging. De ene groep met 2 volwassene en 3 kids 7-11-14 jaar en de andere groep met 2 volwassene en 3 tieners 13, 15 en 17. Wat hebben we genoten; de gastheer was zeer vriendelijk en gaf ons een mooie intro tot de kamer, totaal mechanisch gebouwd en WOW wat moesten we omschakelen in ons denken; met 10 kamers achter ons was deze toch wel TOTAAL anders en echt heel gaaf gedaan. Teamwork is toch ook hier echt de sleutel. Prachtige verhaallijn die maakt dat je echt in het verhaal komt en hoe gaaf is het einde; een mooi aandenken! perfect in het thema van de kamer. Zeker een aanrader en bij ons in de top 3 van de kamers die hebben gedaan en absoluut een must om met kids te doen; hij is niet eng of spannend maar wel echt een mooi avontuur.


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 5 personen

Team: the gamefreakbrothers and family

Ontsnapt: Ja  54:41 min


 • een heel vriendelijke gepassioneerde gastheer; Bed
 • zeer passende kamer binnen het thema
 • de hoeveelheid ongelovelijke puzzels
 • de verhaallijn is goed opgezet
 • de spelbegeleiding
 • de sfeer is zeer passend
 • de mechanische puzzels

 

Flight 815

Down The Hatch
Geplaatst op: 2 juni 2019

WOW wat een avontuur!

Top ontvangst, enthousiaste gastheer en leuk even vooraf gepraat. Wat een belevenis met onze 2 knullen van 11 en 14, top gastheer die meteen tijdens het spel aanvoelde dat het te spannend werd en hierop in speelde door de knullen gerust stelde. De ruimte(s) zijn erg goed en nemen je direct mee in het verhaal waar je met veel effect en verassingen bijzondere opdrachten en puzzels moet maken; teamwork is de sleutel! Zeker een vette aanrader van ons; met onze knullen ook echt genoten ervan! Na afloop ook heel gaaf nog de escape helemaal doorgelopen en besproken met de gastheer die echt zijn tijd nam dingen uit te leggen over wat en hoe we de dingen nu hadden beleefd...dit was voor onze knullen zeer belangrijk en zo gaaf om te zien dat het allemaal echt spel is en hoe gaaf dit spel is. TOP Dikke complimenten voor de gastheer. Deze pre-vaderdag praten we nog lang over na!


9.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 2 personen

Team: the gamefreakbrothers and family

Ontsnapt: Ja  79:00 min


 • zeer goede begeleiding daar waar echt nodig
 • een sterke verhaallijn waar je meteen vol in zit
 • gastheer: vriendelijk, enthousiast
 • de puzzels: uitdagend en verassend

 

The End

DarkPark Zoetermeer
Geplaatst op: 21 mei 2019

mindblowing experience

Een ongelovelijke ervaring, een tikkeltje nerveus gingen we naar binnen omdat de verwachtingen na maanden wachten op deze escape toch wel hoog liggen. En laten we eerlijk wezen het thema is nou niet iets waar je je echt op je gemak bij voelt :-P Deze escaperoom heeft zeker meer dan een beetje aan onze volwachtingen voldaan! Wat een avontuur, spanning en werkelijk alsof je in een film zit. Je hart bonst en toch wel gespannen begin je, maar je bent minder snel met het oplossen van de puzzels merkte we omdat de sfeer maakt dat je je ongemakkelijk voelt...je verwacht toch de hele tijd dat er iets staat te gebeuren.wat de beleving extra demensie geeft...De acteur; WOW wat was hij een aanvulling op de escape; dan sta je daar ineens oog in oog! Gilt u maar! hahaha nu kan ik er om lachen maar geloof me op dat moment is het toch een heel ander gevoel, zulke adrenaline raast door je aderen, puzzelen!! zoeken!!! snel, snel, snel!!! WAT GEBEURT ER?!!geen tijd om aan te denken, DOOR!!! we hebben meerdere ongelovelijke momenten gehad,verbazing van het een op het ander,en dan vol adrenaline and flabbergasted stonden we na de escape buiten; Wat hebben wij nu net meegemaakt?! OMG wat was dat gaaf! en jammer...want wat was dat snel voorbij. Dit is een kamer zoals geen ander die we hebben gespeeld. Het zijn niet de puzzels ( die ook erg goed waren) die deze escape de WOW factor geven, het is de sfeer, de perfect afgestemde kamer(s), de acteur en de experience die het tot de NEXT LEVEL brengen!


9.5

Sfeer: 10.0

Puzzels: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • de acteur!!! geweldig hoe hij is zijn rol bleef!
 • de kleine dingetjes zoals geur, geluid, temperatuu
 • perfect afgestemde kamer(s)
 • de sfeer

 

leuke mooie kamer

Een mooie thema kamer volledig aansluitend op het verhaal. Prachtige muurschilderingen! Puzzels zijn niet al te moeilijk en goed te doen in een groep.
Iedereen kan meewerken.
Jammer genoeg blokkeerde een puzzel waardoor we tijd verloren en de game-host was even niet aan het meekijken dus onze hulpvraag werd niet gehoord jammer genoeg. Verder leuke kamer en mooie doorstroming in het spel.


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 7.5


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 6 personen

Team: 070-010

Ontsnapt: Ja  52:30 min


 • sfeer wordt goed gezet
 • zeer mooie kamer
 • puzzel blokkeerde, en kostte ons tijd

 

The Mansion

Operation Exit
Geplaatst op: 25 maart 2019

leuke escaperoom die lekker wegspeelt

met zijn 6-en de kamer gespeelt, 2 volw. en 4 tieners. Mooie setting, kamer is vooral mooi authentiek. Het verhaal past goed bij het decor.
Goede puzzels waar je soms even goed moest bij nadenken; en waar je echt soms naar moest zoeken; logica en een goede volgorde maakt de kamer goed door te spelen. Iedereen heeft wel wat te doen. Leuke kamer zonder enge of zeer spannende dingen wat het een perfecte kamer maakt voor het gezin of met tieners.


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in maart 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  53:30 min


 • de eindpuzzel maakt dat je echt gewonnen heb! Leuk
 • mooie manier van hints en tips doorgeven.
 • mooie setting en decor

 

The Blind Tiger

Team Trapped
Geplaatst op: 24 februari 2019

errug gave ervaring

een zeer mooie escaperoom met zeer passend decor, alles klopt gewoon. Je zit gelijk in het verhaal door de mooie intro en locatie.
Samen met onze zoons 11 en 14 en 2 vrienden met zijn 6-en gedaan en echt goed moeten samen werken maar ook individueel goed kunnen puzzelen.


8.5

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in februari 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • de buit is voor winnaars ;-)
 • gezellige en vriendelijke gastheer
 • Raadsels-puzzels waren leuk uitdagend
 • sfeervolle ruimte waar goed gebruik van is gemaakt

 

The Freakshow

DarkPark Delft
Geplaatst op: 26 januari 2019

spannende Freakshow, een belevenis!

Samen met vrienden (6 pers) deze kamer gedaan en iedereen had wel wat te doen. Jammere was dat sommige puzzels niet goed reageerde wanneer ze eigenlijk al waren opgelost en we dus tijd verloren door verder te zoeken. Flink wat spannende momenten en ook echt een prachtige escaperoom naar het thema helemaal in stijl gemaakt; Heel mooi gedaan! De finale puzzel was een domper helaas,....plots was het klaar en stonden we buiten met een verbaasd gezicht "ohw zijn we eruit? hebben we het nu gehaald of niet?" dit vonden wij zelf heel jammer. Je zoekt toch dat victory moment! Al met al kon dit niet afdoen aan de mooie puzzels en de doordachte ruimte(s). Topkamer.


8.5

Sfeer: 9.5

Puzzels: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in januari 2019

Gespeeld met 6 personen

Team: 070-010

Ontsnapt: Ja


 • spannende en schrikmomenten waren leuk!
 • verhaallijn was goed in elkaar gezet
 • de puzzels en ruimte(s)
 • ~de slotpuzzel; geen echt WIN gevoel hierbij

 

The Curse Of Captain Kidd

Escape Adventure
Geplaatst op: 1 december 2018

Zeer gave kamer voor grote groep!

in dec zijn we in deze kamer geweest met 4 first-timers en 4 ervaren escapers (2 gezinnen) en wat hebben we gepuzzeld! veel sloten en sleutels wat soms maakte dat iedereen rond rende maar juist daarom met 8 mensen uitstekend te doen. Iedereen had wel wat te doen. Veel mooie verrassings elementen die goed in elkaar zaten en maakte dat je echt vol in het verhaal op ging. Een enkel spannend moment waar 1 jonge dametje van onze groep de kamer op heeft verlaten omdat zij niet meer verder durfde maar zij mocht heel lief meekijken op de achtergrond en heeft zo het hele spel mee gekregen. Top van de gastvrouw! Zeer leuke escaperoom die we absoluut aanraden aan een wat groter groepje want die mensen heb je hard nodig in deze kamer. Goede puzzels en zeker een paar goede oren en ogen heb je hier wel nodig :-P


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in december 2018

Gespeeld met 8 personen

Ontsnapt: Ja  59:04 min


 • gave kamer voor een grote groep
 • zeer vriendelijke gastvrouw
 • de sfeer en aankleding
 • de verassings elementen
 • Het thema was perfect uitgevoerd en doorgevoerd
 • de puzzel met de schepen was moeilijk te zien
 • muziek was slecht te verstaan

 

pittig voor beginners

Dit was onze 2e escaperoom en jeetje wat een hoop puzzels. De tijd vliegt voorbij en zo jammer als blijkt dat je er bijna was....een paar minuutjes meer en dan.....maar helaas niet gehaald! Wel een echt hele gave kamer met gave puzzels.
Wel echt de smaak te pakken gekregen voor escaperooms en meteen een 2e erachteraan gedaan! Puur omdat we wilde winnen hahaha
Zeer gave kamer(s) uitstekend in het thema van magie en tovernaren.


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 9.0

Service: 8.5


Gespeeld in mei 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • thema klopt totaal bij het verhaal
 • puzzels

 

Wow, kippevel, supergave kamer!

Onze 3e kamer, we gingen voor de winst omdat we de vorige (school of witchcraft) net niet hadden gehaald. Dus deze meteen erachteraan geplakt. Wat een totaal andere setting en sfeer, super gaaf! je begeeft je echt in het verhaal en best spannend moet ik zeggen! Zeer gave puzzels, veel nadenken en linken en samenwerken is hier nodig; met zijn 4jtes een echt gave ervaring gehad en YESSS finally we escape a room! Taste for more :-D Absoluut een aanrader en prima te doen met zijn 4tjes.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  49:26 min


 • muziek en geluiden erg passend
 • zeer spannende gave kamer

 

London Room

Escape Mission Rotterdam
Geplaatst op: 24 februari 2018

leuke escaperoom

onze allereerste escaperoom ooit; geen idee wat we moesten verwachten en ondertussen al meerdere gespeeld. om te vergelijken met andere is deze een mooie 1e kamer geweest, 1 ruimte met leuke puzzels en opdrachten. Jammere was hier wel dat 1 van de aanwijzingen die we als allerlaatste nog zochten te ver was verdwenen voor ons om te vinden en wij dus niet konden ontsnappen. Letterlijk 1 link van de ontsnapping verwijderd en dus niet gehaald. Dit was een hele zure... Jammer genoeg zag de game-host ons ook niet dat we al meerdere malen op deze plek waren geweest en de hint niet hadden gevonden terwijl hij er wel hoorde omdat de gamehost even naar het toilet was :-( Wel een mooie kamer goed in het thema gebouwd en leuke puzzels.


7

Sfeer: 7.5

Puzzels: 7.0

Service: 6.0


Gespeeld in februari 2018

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee


 • goed verhaal
 • leuke kamer
 • 1 deel van een puzzel was te ver verstopt..

 

0 reviews