Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Swalker33

Junior Escaper

Offline

Lid sinds

23-07-2022

Locatie

Stavoren

Statistieken

Escaperooms

8 reviews

8 kamers gespeeld

87.5% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


8 reviews

Freakshow

DarkPark Delft
Geplaatst op: 20 november 2023

Spannend en hilarisch

Op deze natte koude novemberdag is het een perfecte bezigheid waar we ons met z'n zessen enorm op verheugden! We hebben al heel wat ervaringen opgedaan met dit gezelschap dus we hebben alle vertrouwen in een goede afloop!
De eerder gespeelde escaperooms van dit bedrijf waren ook erg de moeite waard dus dit zou vast niet tegenvallen....
De fietsen in het rek, de trap op en actie! Een bakje thee en een toiletbezoek vooraf en de jas aan de kapstok, we zijn er klaar voor!
Ja, natuurlijk worden we in het donker achtergelaten, we klampen ons aan elkaar vast en wachten af wat er gebeuren gaat. De spanning is voelbaar. We redden ons glorieus uit de verschillende opdrachten, obstakels en taken, de een nog leuker dan de ander! Wel krijgen we af en toe een hint en dat is aan de ene kant jammer maar gezien de fase die nog moest komen wel logisch.
Al na 45 minuten is de ontsnapping een feit en we vinden het stuk voor stuk jammer dat het al voorbij is....
De ruimtes zijn erg verschillend, qua ruimte, temperatuur en licht, maar alles is duidelijk en goed oplosbaar. We komen hier graag nog eens terug voor een nieuwe uitdaging!


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 7.5


Gespeeld in november 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Spannend

 

Stay in the Dark

DarkPark Vlaardingen
Geplaatst op: 18 april 2023

Onbeschrijflijk!

Al weken heb ik de zenuwen om deze afspraak.... !😁¨
Samen met nog 2 duo's uit onze familie hadden we ons aangemeld voor deze "Escaperoom"
De mannen stoer en vastberaden, de dames wat terughoudend en enigszins nerveus voor deze afspraak meldden we ons "HIER" voor de Stay in the Dark ervaring.
En dat was het. Een ERVARING.... allemachtig wat was dit gaaf!!!! Donker, spannend, onbekend en zenuwslopend in deze fantastische "Lost Place" We hebben ons in het (angst)zweet gewerkt en je zit vanaf het 1e moment volledig in het spel.
Het is haast niet te beschrijven welke emoties er allemaal door je heen gaan bij het spelen van deze Escape, het ene moment ben je bang, dan weer overmoedig of vastberaden, opgelucht of in het nauw gedreven. We zijn na 2 uur ontsnapt maar hebben al die tijd geen besef gehad van tijd of ruimte. Een ongekende ervaring die je echt moet meemaken....
Wauw, we staan te popelen voor de volgende Escape van deze mannen. Bedankt voor een onvergetelijke middag! We'll be back!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit
 • Beleving
 • Spannend
 • Goede begeleiding

  Marccinzano

Trump Towers

Escape Rooms Coronel
Geplaatst op: 13 maart 2023

Harstikke leuke ervaring!

Met de PV van ons bedrijf hebben we deze Escaperoom geboekt. Grote parkeerplaats pal voor de deur en zelfs een aantal camperplekken waar wij graag gebruik van hebben gemaakt.
We werden vriendelijk ontvangen met een drankje en wachtten tot de ploeg (ca. 100 pers.) compleet aanwezig was. De Evenementenlocatie is enorm en we hebben ons vermaakt met het zicht op de survivalruimte waar kinderen rond klommen in een mooi verlichte setting.
Het merendeel van onze personeelsleden ging karten maar met 3 groepen van 7 konden we richting de Escaperooms. 2 groepen werden in de Dakar-Room gebracht en onze groep bij de Trump Tower.
Ik had al eerder de recensies gelezen en die vond ik niet erg motiverend maar we gingen er blanco in. Achteraf hebben we geluk gehad want de andere groepen hebben het idd niet als geweldig ervaren!
Onze room was leuk, uitgebreid doordat we in verschillende ruimtes terecht kwamen op spannende manieren. Wel veel codes en slotjes maar ja, dat is niet anders. De begeleiding was leuk, een enkele hint hebben we ontvangen omdat naderhand bleek dat er 2 onderdelen niet functioneerden. Dat heeft ons veel kostbare minuten gekost maar uiteindelijk hebben we de code kunnen kraken en op tijd de ruimte mogen verlaten. We zijn vergeten een groepsfoto te maken helaas...
Al met al een leuke ervaring, zowel voor de geoefende als de minder ervaren spelers.


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.5


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Origineel
 • Heeft een beetje onderhoud nodig.

 

Levenswater

Emmelocked
Geplaatst op: 09 februari 2023

Sprookjesachtig mooi!

Zoals vele voorgangers al schreven, een ontvangst geheel in sfeer, je bent direct in het spel!
Met 4 redelijk ervaren puzzelaars startten we deze Quest en we waren vol goede moed. Echter al in de 1e ruimte liepen we vast, we waren wat stroef... achteraf gezien denk ik dat een hint daar iets eerder gewenst was.
De verstaanbaarheid van de hints vonden wij slecht. Een paar keer hebben we moeten vragen de hint te herhalen. De eigenaresse is enthousiast en zit helemaal in haar rol. Alleen haar spreektempo ligt wat ons betreft wel te hoog!! :O We worden oud.....
De opdrachten vonden we leuk, uitdagend maar wel redelijk verwarrend. Al met al resulteerde dit in het voortijdig eind van de poging de opdracht te voltooien. Jammer want we zaten er behoorlijk in! Volgende keer beter!
Bedankt voor deze leuke ervaring. :)


7.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 5.5

Service: 8.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit
 • Beleving
 • Onlogische puzzels

 

The Competition

OuterGround
Geplaatst op: 18 april 2023

Leuke dubbele room!

Met een grote groep kun je mooi tegen elkaar spelen! Dat is weer een extra element in het spel. Met 10 man/vrouw hebben we ons aangemeld. Voor de deur konden we parkeren en we werden vriendelijk ontvangen. Alle persoonlijke spullen in het kluisje en starten maar! Niet iedereen van onze groep had Escape-ervaring maar we hebben een hele leuke middag gehad. Het concurrerende team konden we af en toe zien (en ook horen;)) wat het extra leuk maakte, goed voor de competitie! Op een haar na hebben we deze battle verloren van het andere team, van harte! Leuke puzzels, niet al te moeilijk maar het herkennen van de tips (met een muziekje) was niet helemaal duidelijk.
Met een biertje na afloop konden we even lekker napraten.


7

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 10 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede prijs
 • Beleving

 

The Rush

Escape Rooms Sneek
Geplaatst op: 25 juli 2022

Rushing out!

Met 4 personen hadden we vandaag deze Escaperoom geboekt. Een prima aantal zo bleek...
Bij aankomst troffen we een ruime parkeerplaats aan tegenover het gebouw. De ingang bleek (ondanks goed aangegeven) toch niet snel gevonden: we hadden de verkeerde deur genomen! Een kantoorpand zonder balie-bezetting dus even lopen dwalen. Wel de toiletten bezocht ;) Nadat we weer buiten stonden zagen we de juiste route nar de ingang... De ontvangst was leuk, en enthousiaste dame liet ons plaatsnemen in de ontvangstruimte aan grote tafels in een gezellige ruimte. Ook hier zijn kluisjes voor je persoonlijke spullen.
Al snel werden we meegenomen naar de besproken ruimte en na overleg "geplaatst". Hier bleek ook weer dat samenwerking het belangrijkst is en we slaagden al snel in deze 1e fase. Daarna ging alles van een leien dakje en konden we het ene na het andere slot openen. Dat was wel de hoofdmoot in deze 2e fase, slotjes en slotjes. Het laatste deel vroeg weer wat meer denkwerk en creativiteit.
We zijn alle vier ervaren puzzelaars en dat kwam hier goed van pas. We kregen wel 1 hint omdat we in een foutje bleven hangen... niet goed gelezen dus. Ruim op tijd konden we deze uitdaging volbrengen en na een grappige foto-sessie met Russische mutsen en attributen werden we voorzien van een koud drankje. Ook krijg je de mogelijkheid je teamnaam en -tijd op de Wall of Fame te schrijven!
Leuke Escaperoom voor beginners en gevorderden!


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  48:53 min


 • Goede service
 • Beleving
 • Goede begeleiding

 

Missie naar Mars

Escape TU Delft
Geplaatst op: 25 juli 2022

Lekker uitdagend en gecompliceerd!

Met 6 personen hebben we deze Missie gespeeld. De ingang konden we eerst niet vinden, ook al waren 4 van de 6 spelers rasechte Delftenaren... Eenmaal binnen ( op de 1e verdieping) konden we in een ruimte gaan zitten om te wachten op de start van dit avontuur. Een toilet was gelukkig dichtbij maar geen gelegenheid even iets te drinken boven. Wel op het terras van het café beneden maar dat was erg druk toen wij er waren en dat is natuurlijk niet altijd geopend. Het was er warm binnen maar dat was ook deels door de spanning! ;)
We werden uiterst vriendelijk ontvangen en na inlevering van onze privéspulletjes zoals sleutels, telefoon en zonnebrillen konden we beginnen. Meerdere ruimtes zagen we bij binnenkomst dus snel uitzoeken waar(mee) we moesten starten. Samenwerking is onontbeerlijk maar toch werd het wat chaotisch, mede door onze groepsgrootte... je mist hierdoor natuurlijk wel eens wat helaas.
Doordat we wel ervaren puzzelaars zijn was onze onervarenheid in Escaperooms niet zo'n probleem: we zagen snel wat de bedoeling was bij de verschillende onderdelen. Geen standaard puzzels met slotjes maar andere opdrachten die veel creatief denken vroegen... Hilariteit was er ook, een soort van claustrofobische ervaring speelde een van ons even parten meer dat bleek natuurlijk erg mee te vallen! Al met al een leuk uitdagend avontuur dat we gelukkig op tijd hebben gered! Op het nippertje... wel een hint nodig gehad om het op tijd te volbrengen.


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Origineel
 • Puzzels
 • Beleving
 • Logica

 

The Dentist

DarkPark Delft
Geplaatst op: 25 juli 2022

Fantastisch!

Met een ploeg van 6 hebben we deze Escaperoom gespeeld, onervaren maar wel bedreven in puzzels en raadsels. Het pand is gelegen op de 1e verdieping waardoor je wel een (buiten) trap moet nemen. Fijne ontvangst met uitleg en mogelijkheid je spullen in een kluisje te stoppen. Spannende start van een geweldig avontuur met leuke, uitdagende puzzels en opdrachten. Door onze groepsgrootte hebben we wel een en ander gemist en daardoor ook de logica van sommige stappen. Met 4 personen zou de beleving beter zijn wellicht. Lekker veel schrik-effecten en geluiden! ruim binnen de tijd hebben we deze klus geklaard, een dikke 3 kwartier (47 min.) hadden we er voor nodig.
Een echte aanrader, ook voor beginners zoals wij! ;)


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  47:29 min


 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Spannend
 • Beleving
 • Geen

 

0 reviews