Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Melissabos

Escape Apprentice

Offline

Omschrijving


Lid sinds

19-09-2021

Statistieken

Escaperooms

1 reviews

17 kamers gespeeld

100% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


1 reviews

Stay in the Dark

DarkPark Vlaardingen
Geplaatst op: 4 april 2022

Wauw, wat een ervaring!

Vanaf het moment dat je wordt opgehaald, begint het verhaal eigenlijk al. Wat waren we allemaal zenuwachtig van tevoren, omdat we totaal niet konden voorspellen wat ons te wachten stond.

Het eerste gedeelte vond ik nog het allerengste en wat was ik blij dat we af en toe even op adem konden komen. Vooral in het eerste gedeelte hebben we hand in hand door de ruimte heen gelopen. De spanning is perfect opgebouwd en al snel heb je door wat de bedoeling is. Het zijn geen moeilijke puzzels, maar door de spanning en de zenuwen doe je er toch allemaal wat langer over. Vooral wanneer de acteur je soms erg dwars kan bomen.

Het verhaal is verder erg goed neergezet en mijn complimenten naar de acteur (Stef). Hij voelde goed aan hoe ver hij kon gaan. Hoe verder we het verhaal in kwamen, hoe meer we steeds durfde te doen. Je bevindt je tijdelijk echt in een horror film.

Het was echt een ervaring, waarover we nog lang hebben nagepraat. Ik zou hem zeker aan iedereen aanraden, ook al ben je net zo’n angsthaas als ik. Een ervaring om nooit meer te vergeten!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


  • Sfeer
  • Beleving
  • Spannend
  • Origineel

  xMvdsDaan92EscapertAleccinzanoMarcCasturiiTheekopje

0 reviews