Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Jasmijnvw

Junior Escaper

Offline

Lid sinds

29-06-2021

Statistieken

Escaperooms

15 reviews

19 kamers gespeeld

73.3% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


15 reviews

Abandoned

Escapium
Geplaatst op: 15 augustus 2022

Spannend met een heerlijke flow

Er stond weer eens een escaperoomdag op het programma. Wel 3 escaperooms (allemaal met thema horror) stonden op ons lijstje vandaag. De aftrap hadden wij in Utrecht bij Abandoned. Wij waren al flink in het verhaal gesleept vooraf gaande onze ervaring. De ontvangstruimte is prachtig ingericht en sluit helemaal aan bij de setting. Een hoop leuke kleine gimmicks en gelukkig voor ons, ook nog eens een verkoelende ruimte. Na een mooie introductie stappen wij de eerste kamer binnen. De room heeft een ontzettend goede flow en omdat je niet weet wat je kan verwachten zit bij 2 van de 3 escapers de spanning er al goed in. De kamer maakt gebruik van moderne manieren om verder te komen, zo kan je geen gebruik maken van bruteforcen. De elementen binnen de kamer zijn prachtig en wij keken dan ook de gehele tijd onze ogen uit. Na afloop van de kamer konden we nog even nazitten met een verkoelend drankje en een gezellig praatje met onze host. Al met al een ontzettend goed begin van de dag, zeker een aanrader!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving
 • Spannend
 • Goede begeleiding
 • Verhaal

 

De Dochter Van De Slager

Escape Room 013 Tilburg
Geplaatst op: 17 augustus 2021

Unieke ervaring in prachtige escaperoom

Bij aankomst stonden wij voor het pand te wachten zonder enige voorkennis (met uitzondering van de naam van de escaperoom en het adres). Wij hadden al gelezen dat er geen ontvangstruimte was en werden dan ook stipt op het afgesproken tijdstip binnen gelaten in het pand (beetje geduld hebben dus!). Het ontvangst was ontzettend leuk gedaan door 2 enthousiaste gamemasters. De uitleg was duidelijk en er werd rekening gehouden met iedereen (wat fijn was voor sommigen uit onze groep). Ons groepje van 5 heeft zich heerlijk vermaakt in deze prachtig aangeklede escaperoom. We kwamen niet overal even makkelijk uit maar werden goed geholpen door onze gamemasters. De sfeer en geluidseffecten zorgden voor een intensieve beleving. Er waren wel relatief veel cijfersloten waardoor er het een en ander gebruteforced kan worden. Aan het einde hebben wij onze belevenis terug kunnen kijken (wat leuk is aangezien je je niet met alles bezig houdt).


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Prachtige inrichting
 • Intense sfeer
 • Veel creatieve en originele puzzels
 • Ontzettend leuk ontvangst en afsluiting

 

Wat een gave kamer!

Wat is dit een unieke en enorm gave escaperoom! Met ons groepje van 5 zijn wij afgereisd naar Eindhoven voor deze escaperoom. Ervaring wisselt heel erg in onze groep en wij waren dan ook erg benieuwd wat ons te wachten stond. Wat een prachtige kamer is dit. De inrichting is uitstekend, de (geluids)effecten zijn prachtig en maken de belevenis des te intensiever. De leuke dingen kan ik helaas niet spoilen dus het enige wat ik kan doen is deze kamer aanraden en je aanmoedigen om hem zelf te gaan ontdekken!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Passende inrichting
 • Goede sfeer
 • Leuk gebruik van (geluids)effecten

 

Het geheim van Schrobbelèr

Locks & Keys
Geplaatst op: 17 augustus 2021

Leuke kamer met leuk verhaal!

Wij hebben alle 3 de escaperooms gespeeld hier en hebben de kamer van schrobbeler als 2e gespeeld. Het verhaal wordt op een leuke manier uitgelegd en zodra je binnenkomt in de kamer sluit de inrichting perfect aan op het verhaal. De puzzels in deze kamer zijn ontzettend leuk en origineel. Het spelverloop is erg soepel en de flow zat er al snel in. Door leuk gebruik van attributen in de kamer heb je het idee dat er veel dingen te doen zijn maar in een logische volgorde. Al met al een ontzettend leuke kamer die voor zowel beginners als ervaren escapers aan te raden is!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  29:33 min


 • Leuke sfeer die aansluit bij het verhaal
 • Veel leuke puzzels, iedereen heeft wat te doen

 

Boshut 17

Locks & Keys
Geplaatst op: 17 augustus 2021

Leuke, (niet té) spannende escaperoom

Wij hebben alle 3 de escaperooms gespeeld hier en zijn begonnen met de boshut. Vooraf wisten wij al wel dat dit een "horror-escaperoom" was, echter wisten wij nog niet wat wij precies moesten verwachten (jumpscares etc.). Het thema in de kamer sluit precies aan bij het verhaal, wat ontzettend leuk is! Gelukkig was deze escaperoom niet al te eng maar was spanning ten alle tijden aanwezig. De puzzels waren leuk en creatief. De uitleg vooraf hielp goed bij het gebruik van de verschillende sloten.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Creatieve puzzels
 • Goede sfeer, aansluitend bij het thema en verhaal
 • Leuk ingerichte kamer

 

De Bank

Locks & Keys
Geplaatst op: 17 augustus 2021

Gave escaperoom die meerdere keren gespeeld kan worden

Wij hebben alle 3 de escaperooms gedaan hier en zijn geëindigd met de bank. Deze kamer was een stuk lastiger dan de andere 2. Er zijn een hele hoop puzzels in verwerkt waardoor je deze kamer gemakkelijk met meer mensen kan spelen (en het zelfs een stukje makkelijker wordt zo). Ook is er een echte jackpot te winnen waardoor je deze kamer meerdere keren kan spelen. In deze kamer zijn weer leuke en originele onderdelen toegevoegd die wij niet eerder gezien hebben in escaperooms. Een leuke en pittige kamer waar wij wellicht nog een keer voor terug komen!


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Diverse puzzels
 • Goed te doen met grotere groep

 

Mission Mars

Escaperoom Coevorden
Geplaatst op: 29 juni 2021

Unieke ervaring in originele escaperoom

Een ontzettend leuke escaperoom die, zoals beloofd, geen cijfersloten heeft. Een erg leuke setting, waarbij je de sfeer proeft vanaf het moment dat je binnen stapt. De puzzels zijn leuk, origineel en niet té voor de hand liggend. Gelukkig zijn ze ook niet extreem moeilijk waardoor wij ongefrustreerd de kamer(=mars) hebben kunnen ontsnappen binnen een mooie tijd. Door slim gebruik van technologie een zeer interactieve ervaring. Achteraf krijg je leuke beelden te zien vanuit een ander opzicht onder het genot van een drankje. Zeker een aanrader, ongeacht uit welk gezelschap je bestaat en hoeveel ervaring je groep heeft!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Originele puzzels
 • Unieke ervaring

 

Project Blue 26A8

The Basement
Geplaatst op: 29 juni 2021

Leuke escaperoom met prettig ontvangst

De eerste escaperoom die wij na een lange tijd lockdown hebben gespeeld. Direct een prettig ontvangst waardoor de sfeer er goed in zit. We stappen de kamer binnen en proeven gelijk de goede oude tijd van 1976 en beginnen met puzzelen. Er wordt door ons te moeilijk gedacht waardoor wij het onszelf ook gelijk een stuk moeilijker maakten. Gelukkig mochten wij, omdat er geen groep na kwam, de kamer afronden, óók als wij al over de tijd zaten. De puzzels zijn origineel en niet voor de hand liggend. Er wordt wel veel gebruik gemaakt van cijfersloten waardoor echte fanatiekelingen of gevaardigde deze kunnen bruteforcen. Wij hebben met een extra 10 minuten deze kamer kunnen ontsnappen. Al met al, een goed begin van weer een nieuw seizoen escaperooms spelen!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • Goede sfeer
 • Fijn ontvangst
 • Gebruik van meerdere cijfersloten

 

The Graveyard

Escaperoom Nijmegen
Geplaatst op: 19 juli 2021

Leuk maar technisch niet helemaal in orde

Wij hebben deze escaperoom gespeeld nadat wij de Las Vegas Room hebben gespeeld hier. Helaas is deze kamer technisch niet helemaal in orde. Zo werd een onderdeel niet goed opgepakt waardoor wij in de veronderstelling waren het fout te hebben (na het minimaal 10x geprobeerd te hebben) en zaten wij hierdoor erg lang vast. Helaas greep de game master niet in en kregen wij dit pas achteraf te horen. Ook werden wij over de intercom gevraagd een schakel handmatig om te zetten omdat deze door een storing niet automatisch overging. De puzzels zijn verder wel leuk en origineel, echter vonden wij een deel erg onduidelijk en heeft dit lang geduurd. De aankleding van de kamer is verder prima in orde en er hangt een goede sfeer die bij het thema past.


7.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.5


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede sfeer
 • Storingen

 

Senses

Lock'd - Escape Room Winterswijk
Geplaatst op: 19 juli 2021

Een andere belevenis

Senses is een escaperoom die niet makkelijk te vergelijken valt met andere escaperooms. Zoals de naam aangeeft gaat het voornamelijk over zintuigen die je gebruikt. De puzzels waren hier veelal op gebaseerd en hierdoor was het soms lastig om uit te vogelen wat er precies gedaan moest worden. Ook wordt je bij een deel opgesplitst en is dit voor onze groep sowieso al een minpunt. Wij vonden het laatste onderdeel echter erg leuk en origineel bedacht. Er wordt gebruik gemaakt van een element dat niet vaak voorkomt in escaperooms. Al met al is Senses leuk voor als je een keer wat anders zoekt. Echter was het niet helemaal ons ding.


8

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Een keer wat anders!
 • Nieuwe elementen
 • Sfeer
 • Groep opgesplitst

 

De Ramkraak

Project Escape Nijmegen
Geplaatst op: 29 juni 2021

Pittige maar leuke escaperoom

Vanaf het begin zit je gelijk in het verhaal, dit is op een erg slimme manier gedaan. Al snel gingen we aan de slag met de puzzels. Deze waren niet al te makkelijk. Alle puzzels in deze kamer zetten je flink aan het denken. Op een gegeven moment werd onze groep in tweeën gesplitst. Helaas ging hierdoor het communiceren niet al te soepel. Door de luide muziek en het feit dat je apart staat liepen wij op onze knieën naar elkaar te schreeuwen. Een van de moeilijkere kamers die onze groep gespeeld heeft maar zeker een die wij met plezier gespeeld hebben!


8.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in maart 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Intense escaperoom
 • Hersenkrakende puzzels
 • Een deel lastig te communiceren

 

Kamer 237

Kamer 237
Geplaatst op: 19 juli 2021

Wauw! Topklasse Escaperoom!

Dit is een van de beste escaperooms die wij hebben gespeeld. In verband met enorm goede recensies naar Volkel gereisd voor deze kamer, een beetje sceptisch, bang om teleurgesteld te worden. Gelukkig was dat niet het geval! De sfeer vanaf het moment dat je aankomt is geweldig. Zodra je begint bevindt je, je naar eigen idee, in een heel andere omgeving. De kamer is enorm goed aangekleed. De puzzels zijn leuk, uitdagend. Niet te makkelijk maar ook niet te moeilijk. Het oplossen van een puzzel geeft dan ook een enorm gevoel van voldoening. De persoonlijkheid van de kamer is ook te goed om niet te benoemen. Wij waren verrast door het originele element waardoor deze kamer zo hoog op onze lijst is komen te staan. Uiteraard kan ik niets spoileren dus raad ik iedereen aan om deze kamer zelf te gaan spelen!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Aankleding
 • Kamer Elementen

 

Maelstrom

Swolland
Geplaatst op: 19 juli 2021

Uniek ontvangst, pittige puzzels!

Wat een ontzettend leuk ontvangst hadden wij! Je raakt er gelijk al helemaal van in de sfeer. De kamer zelf is mooi aangekleed, de achtergrondmuziek zorgt ervoor dat je de sfeer blijft proeven en lichte druk ervaart. Nou was dit een van onze eerste escaperooms en hierdoor waarschijnlijk net een te lastige kamer voor ons. De puzzels zijn ontzettend origineel, uitdagend en hierdoor best pittig voor beginnende escapers. Dit maakt de ervaring echter niet minder leuk! We stonden versteld van de ruimte waarin je speelde en welke elementen deze allemaal hadden. Deze kamer raad ik zeker aan voor escapers die een enorm leuke dag willen beleven waarbij de hersenen flink gekraakt mogen worden!


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Nee


 • Pittige puzzels
 • Mooie aankleding
 • Goede sfeer

 

Las Vegas Room

Escaperoom Nijmegen
Geplaatst op: 19 juli 2021

Leuk om mee te beginnen

Wij hebben deze escaperoom gedaan als een van de eerste escaperooms van ons lijstje. Hierdoor hebben wij deze kamer als prettig ervaren. Nu wij er later op terug kijken vinden wij deze kamer niet extreem bijzonder. Het meeste spreekt wel voor zich en je kan merken dat deze kamer veel gespeeld is. De puzzels zijn prettig voor de hand liggend en niet te gecompliceerd. Hierdoor is het ook een ideale kamer om te spelen met kinderen. Voor de ervaren escaper zou ik deze kamer niet snel aanraden. Voor de beginnende escaper of voor gezinnen met jonge kinderen is dit een leuke ervaring!


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 9.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Ideale startkamer
 • Kindvriendelijk
 • Beetje outdated

 

Een prachtig educatief voorbeeld

Dit was de allereerste escaperoom die onze groep gespeeld heeft. Er was 1 persoon aanwezig met ervaring en de rest van ons waren rookies. Wát een escaperoom om mee te beginnen! De lat wordt zo ontzettend hoog gelegd. Van aankleding en introductie tot sfeer en puzzels, alles is precies zoals het zou moeten zijn. Inmiddels heeft onze groep meer escaperooms gespeeld maar deze blijft ons het beste bij. Een enorm leuke ervaring waardoor wij verslaafd zijn geraakt aan escaperooms.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Originele puzzels
 • Goede sfeer
 • Prachtig decor

 

0 reviews