Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Code van Coppens Unlocked: Staf

Antwerpen, België

50 minuten

2 - 6 (Aanbevolen: 4)

6 jaar

Lees reviews

Meer over Code van Coppens Unlocked: Staf

In een speeltijd van 50 minuten doorloop je 5 verschillende kamers. Jouw missie: de code kraken om telkens de volgende kamer te unlocken. Zoek daarvoor naar verborgen tips, aanwijzingen of opdrachten. Al zou het geen Code van Coppens zijn zonder een paar valkuilen… Code niet gevonden? Kan gebeuren: de deur gaat na 10 minuten automatisch open, zodat je verder kan naar de volgende kamer.


Thema's

Mysterie

Eigenschappen

Niet rolstoeltoegankelijk

NL

Escapetalk.nl statistieken

48 bezoekers

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Meir 78
2800, Antwerpen
België

Route

Route

19 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

anne_ter_horstanne_ter_horstEscape ExpertLid sinds: 30 augustus 2021 (128 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 november 2022

Staf's kamer..

De kamers waren erg leuk zoals andere soms noemen dat dingen erg kapot waren viel hier wel mee! Enige dingen waren dat je dus geen hints krijgt en die VR was totaal niet in thema en sloeg dus ook eigenlijk helemaal nergens op…


6

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 5.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Diversiteit
 • Vr

  Eline MortelmansMinimartiLies Vdh

jeroen_ottojeroen_ottoEscape ExpertLid sinds: 21 oktober 2016 (101 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 november 2022

St(r)af ruimte

Maanden geleden hadden we de twee topkamers van Escaperoom Antwerp uit Zoersel al geboekt toen we opeens een bericht kregen dat er kamers van de gebroeders Coppens in het centrum van Antwerpen zouden komen. Als fan van het eerste uur van het tv programma hebben we toen de beide kamers direct geboekt. 's ochtends die van staf en 's avonds die van Mathias.

Ze adverteren met 5 x 10 minuten, maar eigenlijk is het 4 x 8 minuten (en 4 x 2 minuten resettijd, waar je mag wachten in een tussenruimte) , de laatste ruimte is helaas een VR room die door 1 persoon te spelen is en helemaal niet in het thema van Coppens is.

Er was totaal geen hint systeem en ik had niet echt het idee dat er meegekeken werd, je werd dus aan je lot overgelaten. Als je na 8 minuten de code niet had gekraakt ging de deur automatisch open. Bij de eerste kamer bleek achteraf iets niet te werken, waardoor we er niet uit konden. Bij de laatste kamer stond iets open, waarvan wij dachten dat dit nog niet zo hoorde. in de tussenruimtes waren sommige schroeven niet goed weggewerkt en staken eruit.

Het positieve dan, het waren de originele decorstukken van het programma. Bewust heb ik niet nogmaals gekeken naar de afleveringen, maar ik denk dat zonder een beetje voorkennis of hints het best lastige kamers zijn.

Conclusie: Zeer commercieel, geen aanrader, boek liever een "echte" escaperoom voor een paar tientjes meer.

Er is veel meer van te maken. Adverteer eerlijk. Met 5 Code van Coppens originele kamers van 8 minuten, een hintsysteem waar iemand echt had meegekeken en meer reset tijd voor medewerkers had ik het geld wel waard gevonden.

6

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 5.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  21:43 min


 • Originele decor van de Code van Coppens
 • Diversiteit
 • Slechte begeleiding van de kamers
 • Heeft onderhoud nodig
 • Gebrek aan verhaal
 • Slechte afwerking tussenruimtes
 • prijs kwaliteitverhouding is niet in verhouding

  MinimartiLies Vdh

jessie_verduycktjessie_verduycktEscaperLid sinds: 09 november 2019 (48 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 december 2022

Ondermatige

Kamers onvoldoende gereset.
Laatste kamer maar door 1 persoon te spelen .


2.5

Sfeer: 3.5

Spelbeleving: 1.0

Service: 3.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Weinig origineel
 • Puzzels
 • Beleving
 • Gebrek aan verhaal
 • Slechte begeleiding
 • Heeft onderhoud nodig

  mats_lunders

MrMoyaertMrMoyaertEscape ApprenticeLid sinds: 18 november 2022 (15 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 november 2022

Kwantiteit in plaats van kwaliteit

Onze ervaring was zeer hectisch, zeker omdat je maar 8 minuten hebt per kamer en er geen hints aanwezig zijn indien je vast zit. In enkele kamers was de kamer niet goed gereset waardoor we de kamer niet konden spelen zoals voorzien. Veel onderdelen waren ook kapot. Ik kreeg het gevoel dat deze kamers wel goed gebouwd waren maar jammer genoeg lag de focus op kwantiteit in plaats van kwaliteit.


4

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 5.0

Service: 2.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Sfeer
 • Heeft onderhoud nodig
 • Gebrek aan verhaal
 • Slechte begeleiding

  Lies Vdh

XOXO KittyXOXO KittyEscaperLid sinds: 06 juli 2023 (54 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 01 augustus 2023

Haat - liefde

Ik snap de bedoeling van hun, maar dit hadden ze nooit mogen verkondigen als escape room. Je loopt door decor dat is gebruikt in de serie en lost dezelfde puzzels op, maar na enkele keren al gebruikt te zijn zie je dat er dringend dingen aan moeten verbeterd worden. De kamers zijn direct afgeleefd en dat was misschien nog het meest trieste van allemaal!

Een escape is dit niet, maar een leuke plek om eentje te drinken wel!


3.5

Sfeer: 3.0

Spelbeleving: 3.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 5 personen

Team: Production Poezen

Ontsnapt: Ja


 • Great service
 • Puzzles
 • Not really original
 • Cost
 • Difficulty

  Astradid

DeVinkjesDeVinkjesJunior EscaperLid sinds: 28 maart 2023 (18 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 mei 2024

Tja

Zoals in de andere reviews hadden we dezelfde ervaring...veel dingen stuk geen logica...


5

Sfeer: 5.0

Spelbeleving: 5.0

Service: 5.0


Gespeeld in januari 2024

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Heeft onderhoud nodig
 • Onlogische puzzels
 • Gebrek aan verhaal
 • Beleving

 

hangmanhangmanEscape ExpertLid sinds: 19 januari 2022 (59 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 08 januari 2023

Een paar leuke momenten, maar vooral héél commercieel

Als trouwe fans van het programma en ervaren escapers waren we erg benieuwd hoeveel van het programma terug te vinden zou zijn in deze fysieke versie van De Code van Coppens. Na al enkele negatieve reviews gelezen en mindere reacties gehoord te hebben, waren onze verwachtingen erg laag en dat was misschien maar goed ook, want zo viel het al bij al nog beter mee dan gevreesd.

De ontvangst was zeker ok, we werden vriendelijk onthaald en kwamen binnen in een netjes ingeklede ontvangstruimte met bar waar je rustig iets kon eten of snacken voor je eraan kon beginnen. Het beginnen zelf is wel redelijk onpersoonlijk: je moet zelf op een scherm in het oog houden wanneer het de beurt aan jou team is en dan wachten tot de timer op 0 staat en het groene lampje gaat branden. Op zich werkt dit wel en bespaart het op personeel, maar het is toch een heel andere service dan dat we gewoon zijn van de betere escaperooms.

De kamer zelf bestaat (zoals ook al in vele vorige reviews gemeld) uit 5 ruimtes die elk een thema hebben. De eerste 4 zijn de echte escaperooms en qua decor waren deze zeker ok met bepaalde stukken die rechtstreeks uit het programma kwamen. Dit had echter ook nadelen, want in één van de kamers wisten we meteen al wat we moesten doen omdat dit identiek was aan wat er op TV getoond was. Voor de rest zitten er leuke vondsten tussen de puzzels, maar is het allemaal wel heel beperkt. Na een drietal puzzels per kamer gaat de deur naar de volgende ruimte open en moet je de rest van de 8 minuten die je krijgt uitzitten, plus 2 minuten voor de reset van de kamer. Aangezien wij (op één kamer na, maar dat was echt wel onze eigen schuld omdat we door elkaar bezig waren) door elke ruimte gevlogen zijn, stonden we dus bijna altijd 6 of 7 minuten te wachten in een kleine, veel te warme tussenruimte waar buiten een klein raadsel niets te doen was. Ook de laatste kamer was wel een teleurstelling, aangezien dit gewoon een VR game was die niets met de rest te maken had en ook helemaal niets met escaperooms te maken had. Onze host hier was wel super vriendelijk en gaf iedereen de kans om eens te spelen en maakte graag een praatje, dus dat was zeker fijn, maar dit nam niet weg dat dit deel beter vervangen was geweest door nog een extra puzzelkamer.
Al bij al betaal je dus 20 euro per persoon om minder dan 20 minuten met escapen bezig te zijn, wat toch wel héél erg mager is voor deze prijs. Wij betalen dan liever enkele euros meer voor een échte escaperoom, gebouwd door mensen met een passie voor het vak die vooral een leuke ervaring willen bieden en niet zoveel mogelijk geld willen verdienen.

Ik wou dit graag aanraden voor échte fans van het programma met weinig ervaring, omdat zij de tijd wel gaan kunnen vullen in elke kamer, maar door het ontbreken van een hintsysteem kan dit wel eens frustrerend worden. Alleen dus doen in een gemengde groep met bijvoorbeeld een stel enthousiaste kids waarbij de ouders vooral wat sturen, dan kan je er volgens mij nog het maximale uit halen.


4.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 4.0

Service: 4.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  19:05 min


 • Decors en puzzels uit het programma
 • Vriendelijk personeel
 • Sommige leuke puzzels
 • Heel weinig waar voor je geld
 • Maar 4 kamers van 8min ipv 5 van 10 min
 • Weinig puzzels
 • Lang wachten tussen de ruimtes
 • VR kamer voegt niets toe
 • Erg commercieel en onpersoonlijk

 

AnnelienAnnelienJunior EscaperLid sinds: 25 april 2023 (16 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 september 2023

Geldklopperij


Was zeer commercieel uitgebouwd, het concept: hoe krijgen we zoveel mogelijk mensen met zo min mogelijk moeite.
Bestond uit 4 kamers en moesten wachten tussen elke kamer wat je totaal uit uw ritme brent + tijd per kamer is gelimiteerd tot 8min, als een kamer niet lukt moet je gewoon verder.

Op het einde ook niets van uitleg of feedback van hoe sommige puzzels wel moesten of welke tips je gemist had. Kamers hadden ook geen gedeeld thema en kwam telkens neer op zoek een cijfer code.

Door dit alles hadden wij alles behalve een voldaan gevoel toen we buiten kwamen.

Totaal niet in lijn met de verwachtingen die gecreeerd worden door het gelinkte programma en reclame.


1

Sfeer: 1.0

Spelbeleving: 1.0

Service: 1.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Slechte service
 • Puzzels
 • Weinig origineel

 

LiesdptLiesdptEscape ApprenticeLid sinds: 27 november 2022 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 december 2022

Geen aanrader

Met veel enthousiasme deze kamer geboekt, met het idee van wat ik op tv had gezien. Daarna deze website ontdekt en enkele teleurstellende review gelezen. Daarom met weinig verwachting binnen gegaan. Gelukkig waren de verwachtingen laag, per kamer had je amper 8 minuten tijd om de puzzels op te lossen. Daarna sta je 2 minuten te wachten in een tussenruimte terwijl de volgende ruimte wordt klaargemaakt. Als je vroeger klaar bent, sta je langer te wachten. De hoeveelheid puzzels was triestig.
Vooral in de voorlaatste ruimte konden we voor een groot deel van de tijd met 2 (van de 4) niets doen.
De laatste ruimte was een vr ruimte die niets te maken had met de overige ruimtes en kon slechts 1 persoon iets doen. De uitleg die we daar kregen was snel afgerammeld, amper te verstaan.
Voor wie de ervaring verwacht van wat we op tv zien is eraan voor de moeite. Hooguit de ervaring van in de decors te staan.


3.5

Sfeer: 5.5

Spelbeleving: 2.5

Service: 2.5


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  22:22 min


 • Prijs
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Gebrek aan verhaal

 

AmbarianAmbarianEscape ExpertLid sinds: 18 juli 2020 (160 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 december 2022

Meer potentieel dan eruit komt.

We hadden wat schrik na het lezen van de reviews hier en de vergelijkingen elders met de tegenvallende Belgian Escape Days.
In ieder geval, laten deze kamers het Bk alvast achter zich.
Deze review is heel gelijkaardig aan die voor Mathias, vermits hetzelfde hier ook opgaat. Grootste verschil is dat het bij Staf nog iets meer "doen" is en er toch wat gekruip aan te pas komt.
Jammer ook van een technisch mankementje in de laatste kamer, maar al bij al toch wel leuk.

Inderdaad, de advertering naar speeltijd klopt niet, wat jammer is, maar het systeem werkt wel.
De puzzels zijn leuk en doenbaar in 8 minuten, zeker met wat ervaring.
Onze kinderen van 10 en 7 vonden het alvast heel leuk.
Geen doorlopend thema, maar dat moet ook niet binnen dit concept. Wel afgewerkte kamertjes, zoals het hoort, klaar voor snelle reset.

Desalniettemin, zonder ervaring zijn de puzzels misschien best pittig.
Dat is dan ook het nadeel. Voor de beginner, leuke kennismaking, maar waarschijnlijk te frustrerend. Waarschijnlijk leuk voor de fans?

Voor de ervaren speler, leuk tussendoortje, maar veel te duur voor wat het is. Jammer, want heeft wel potentieel.
Nadeel ook, toilet is te betalen en pas open na 10:00…


6.5

Sfeer: 3.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Puzzels
 • Logica
 • Beleving
 • Heeft onderhoud nodig
 • Prijs

 

LennieLennieEscape ApprenticeLid sinds: 10 december 2022 (11 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 december 2022

Grote teleurstelling

Wij zijn erg fan van het tv programma, maar deze escape room is een grote teleurstelling. Het was niet een doorlopend verhaal als in "normale" escape rooms. 4 verschillende kamers uit het tv programma in verschillende thema's. Er worden geen hints gegeven, wat echt zorgde voor veel frustratie. Dit wordt normaal gesproken wel gedaan. Ook kregen we aan het einde niet nog een praatje of uitleg over de kamers. Samenvattend: Niet doen.


1.5

Sfeer: 2.5

Spelbeleving: 1.0

Service: 1.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Slechte service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Gebrek aan verhaal
 • Slechte begeleiding

 

LynnVDLynnVDEscape ApprenticeLid sinds: 17 april 2022 (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 april 2023

zeer teleurstellend

We hebben al redelijk wat escape rooms gedaan, maar deze was echt een grote teleurstelling en geldklopperij. Geen hulp mocht je vastzitten, geen uitleg hoe een puzzel had moeten opgelost worden, tijd om = deur open en naar buiten zodat de volgende kan starten.


1

Sfeer: 1.0

Spelbeleving: 1.0

Service: 1.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Beleving
 • Gebrek aan verhaal
 • Slechte service
 • Prijs
 • Slechte begeleiding

 

mats_lundersmats_lundersJunior EscaperLid sinds: 03 november 2019 (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 december 2022

Slechte ervaring

Helft van de kamer was stuk. Slecht gereset en weinig begeleiding. Geen aanrader!


3

Sfeer: 3.5

Spelbeleving: 2.0

Service: 3.5


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Slechte begeleiding
 • Heeft onderhoud nodig
 • Beleving

 

ThygeThygeJunior EscaperLid sinds: 15 augustus 2022 (57 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 december 2022

Even commercieel als het mediahuis waar het van komt

Vandaag speelde ik met een groep vrienden beide kamers, zowel Staf als Mathias, achter elkaar. Zelf begeleid ik al ruim een jaar escaperooms en ik kan zeggen dat deze kamers een voorbeeld zijn van hoe het niet moet.

Wat er geadverteerd staat op de website, klopt niet. Zogezegd zouden er vijf ruimtes zijn van elk tien minuten. In realiteit zijn er vier ruimtes van acht minuten en na de acht minuten gaat de deur open naar een wachtruimte voor je naar de volgende ruimte kan gaan. Achter en voor u zijn ook telkens andere groepen bezig. We slaagden erin één kamer binnen de minuut op te lossen. Dat hield dus ook in dat we 9 minuten (!!!) moesten wachten om verder te kunnen spelen. Dat is te belachelijk voor woorden. In een van de andere ruimtes moest er gewerkt worden met een gsm. De gsm deed niet wat die zou moeten doen en dat was de eerste stap in die kamer, aan die kamer hebben we dus ook niets gehad. In de volgende ruimte werd er gebeld in de kamer en werd er gewoon al een oplossing gegeven voor in de kamer want de puzzel werkte niet meer ... Wanneer er om verduidelijking werd gevraagd aan aanwezig personeel dan was duidelijk merkbaar dat zij enkel weten waar alles terug te leggen en dat zij zelf nog niet eens de kans hebben gekregen om de kamers te spelen of weten hoe de puzzels in elkaar zitten. In de kamers zelf zijn er ook zaken kapot en als dit gesignaleerd wordt, dan bekijken ze u onbegrijpend en doen ze er niets aan. Tijd om het te repareren kan ook niet want twee minuten later staat de volgende groep er al uiteraard ...

De vijfde ruimte is een VR-beleving voor één persoon. De rest moet mee de 'brains' zijn (sic). Het spel kan niet uitgespeeld worden op acht minuten en is ook hetzelfde aan het einde van de beide kamers van Mathias en Staf. In de wachtruimtes vind je telkens een raadsel om je twee minuten bezig te houden. Helaas, zijn die ook hetzelfde in beide kamers. Het waren ook redelijk bekende raadsels die je wellicht snel tegenkomt bij een lijst van raadsels op Facebook. Ze hadden dan echt wel eens de moeite mogen doen daar nog andere raadsels te zetten. Kortom, de twee kamers boeken is zeker geen meerwaarde, beperk je best maar tot één. Allez, eigenlijk beter géén. In de kamers zelf vind je ook dingen terug die kapot zijn. De voorwerpen komen van de kringloopwinkel en ze zijn hier zelfs zo lui geweest om de stickers er niet af te doen onderaan de objecten.

De klantenservice kon ook pakken beter. Er wordt maar één locker voorzien per groep. Kom best met zo min mogelijk goederen af want er is toch geen plaats. Je bent voor hun nummertje zoveel die dag en er wordt niet gesproken over wat je in de kamers gezien en gedaan hebt. De personeelsleden doen gewoon aan bandwerk.

VTM teert op het succes van de afleveringen op tv maar beseft niet dat ze iets hebben neergezet dat slechte reclame is voor heel de business. Alles is hier enorm onpersoonlijk en gestoeld op winst, niet op de spelbeleving van de klanten. Slechtste escaperoomervaring ooit, bedankt hiervoor DPG Media!


1

Sfeer: 1.0

Spelbeleving: 1.0

Service: 1.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  15:16 min


 • Decor
 • Sfeer
 • Slechte service
 • Puzzels
 • Weinig origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Prijs
 • Beleving
 • Gebrek aan verhaal
 • Slechte begeleiding
 • Heeft onderhoud nodig

 

shari_de_visschershari_de_visscherJunior EscaperLid sinds: 26 oktober 2019 (48 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 december 2022

Teleurstellend

4 kamers van 8 min. Geen motelijkheid voor hints. Een continue doorschuif systeem. Wel stukjes decors en puzzels uit de show maar op zich toch teleurstellend


1.5

Sfeer: 2.0

Spelbeleving: 2.0

Service: 1.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Beleving
 • Gebrek aan verhaal
 • Slechte begeleiding
 • Decor
 • Sfeer

 

MinimartiMinimartiEscaperLid sinds: 24 april 2022 (52 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 december 2022

Ondermaats en commercieel

Dit is niet hoe je mensen kennis laat maken met escaperooms. De overige reviews vertellen al genoeg over de advertenties vs realiteit qua tijd. Het is zeker tof dat je in de echte TV-decors staat, maar de vele puzzels die niet werken of kapot zijn, en de wachttijd tussen de ruimtes verpest toch te veel.


5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 5.5

Service: 3.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  21:43 min


 • Sfeer
 • Decor
 • Diversiteit
 • Prijs
 • Slechte begeleiding
 • Heeft onderhoud nodig

 

mitch2304mitch2304Escape MasterLid sinds: 26 november 2018 (209 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 november 2022

Helaas

Ontzettend naar uitgekeken en toch wat teleurgesteld!

Er waren een hoop technische storingen waardoor we in 1 kamer al met de eerste de beste code die we vonden al buiten stonden.

Ook waren de deuren naar de controleroom gewoon open en vond ik de laatste kamer wat teleurstellend en niet bij de code van coppens passen.

Pluspuntje: als je alle seizoenen hebt gezien zal het een feest der herkenning zijn!


4

Sfeer: 5.0

Spelbeleving: 3.5

Service: 3.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Diversiteit
 • Herkenning als je alles hebt gezien op tv
 • Heeft onderhoud nodig
 • Techniek liet het afweten
 • Luidruchtig

 

Kyan palmers (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 november 2022

Teleurstellend

Met heel wat verwachting ernaar toe gegaan. Echter sloeg het best tegen. Alle kamers waren redelijk basic en kort. Hadden er meer van verwacht zeker gezien het kostenplaatje.


3

Sfeer: 2.0

Spelbeleving: 2.0

Service: 7.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Mystery12Mystery12Escape ExpertLid sinds: 10 oktober 2021 (65 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 november 2022

Zeer teleurstellend

De slechtste escaperooms die we ooit gespeeld hebben, als men dit zelfs zo kan noemen.. 8minuten per kamer en als je er niet uitgeraakt gaat de deur vanzelf open.. dit is totaal niet het concept van escaperoom! We hadden al snel door dat dit enkel geldklopperij was, waarom anders om de 8minuten een nieuw team in de kamer laten.. heel jammer en teleurstellend dat we daarvoor naar Antwerpen zijn gereden.. wat een tijdverspilling. TIP: Maak gewoon een escaperoom die effectief 1uur duurt ipv dit..


1

Sfeer: 1.0

Spelbeleving: 1.0

Service: 1.0


Gespeeld in november 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Slechte service
 • Sfeer
 • Puzzels
 • Weinig origineel
 • Prijs
 • Beleving
 • Gebrek aan verhaal

 

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig