Over mij

Deze escaper heeft geen informatie ingevuld.

 

Locatie

Onbekend


Statistieken

 • Kamers gespeeld: 9
 • Reviews geplaatst: 4
 • Ontsnappingspercentage: 100%
 • Forum berichten: 0
 • Lid sinds: 16-09-2019

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

Tegenvaller van formaat

Na het zien van de reclame over een SAW kamer wouden we deze ook een keer proberen. Reviews konden we nog niet lezen, want de kamer was nog niet zo lang open. Op goed geluk deze kamer geboekt, maar helaas ... wat een tegenvaller. Het thema was zeer leuk en best goed uitgewerkt allemaal ... voor de kenners van de film kon je wel wat aspecten terugvinden. Echter zaten er veel fouten in ... puzzels die niet naar behoren werkten, spelbegeleiding die niet op punt was. Na een bepaalde puzzel kregen we de opdracht iemand achter te laten en zelf verder te spelen. Deze persoon komt dan later terug in het spel ... Maar omdat wij zo snel waren was deze persoon niet op tijd ter plekke ... wat echt zonde was van het effect van het spel. Verder waren er wel enkele originele puzzels, maar jammer dat ze niet allemaal vlot werkten ... technische defecten als je het ons vraagt. Ook de veiligheid van de spelers is niet oké ... wij vonden in ieder geval nergens een noodstop ... terwijl dit in andere kamers wel zo is! Van de makers van het spel kregen we een foto als troost, maar deze hebben ze nooit online gezet ... dit omdat wij niet echt positief over het spel waren. Helaas! Dit had een leuke kamer kunnen zijn, maar men gebruikt dit nu enkel om geld in het laatje te krijgen ... jammer!

 • Leuk thema
 • Veiligheid
 • Defecte puzzels

Leuke kamer, een aanrader

Exit Room heeft een nieuwe kamer, joepie! Die moeten we proberen! Eerst en vooral was de ontvangst helemaal top! We kregen uitleg en konden aan het spel beginnen. Deze jongens doen dat zeer goed! Het was vooral een fijne en knap ingerichte kamer! Helemaal in het thema! De kamer was niet zo heel moeilijk, maar dat heeft ons op geen enkel moment gestoord. We waanden ons bij momenten echt in WOII en dat is echt het vermelden waard want de eigenaars hebben duidelijk heel veel werk gestoken in de inrichting van deze kamer, top! Zeker de attributen om je te verkleden bij het binnengaan van de kamer zijn een pluspunt, dit komt de beleving zeker ten goede! De manier van hints geven kon wel beter, in de meeste kamers doet men dit via een scherm ... hier was het met een walkie talkie. Op zich werkt dit ook wel prima, voor ervaren spelers was dit wel een beetje aanpassen. Op het einde van het spel misten we wel nog iets leuk om de oplossing duidelijk te maken ... hier mogen ze van ons meer effecten gebruiken. Maar alles bij elkaar was dit wederom een leuke escape room om te spelen. Hier komen we nog eens!

 • Leuke kamer / leuke sfeer
 • Fijne puzzels
 • Extra aandacht geven aan het einde

Leuke ervaring

Aangezien we al eens bij Best Escape een kamer gespeeld hadden, zijn we de uitdaging aangegaan om nog eens te proberen. Dit keer een andere kamer, deze is echter nog niet zo heel lang open maar is toch zeker en vast de moeite. We begonnen eraan als een team van 4 waarvan 2 ervaren spelers en 2 beginners, dit was een ideale mix om de kamer tot een goed einde te brengen. Originele puzzels en een leuke manier van hints krijgen maakte van dit uur spelen een leuke ervaring. Met nog 10 min op de teller hebben we het spel tot een goed einde kunnen brengen.

 • Originele puzzels
 • Leuke manier va, hints krijgen
 • Kleine foutjes (nieuwe kamer)

Super leuke ervaring!

Voor de 2de keer naar Escape Centrum Limburg getrokken onder 4 vrienden, na een eerdere goede ervaring met kamer "Helstraat 666" kozen we voor de kamer "Face Down". Deze kamer heeft een leuke sfeer en er zit zeker ook genoeg verhaal in deze kamer. Na wat speurwerk kwamen we in een goede flow om deze escape room na 58 min te kunnen verlaten. Nipt, maar we hebben geen moment stil gestaan. Je gaat vlot van puzzel naar puzzel. Hier en daar ook wat spanning in het verhaal, wat zeker een meerwaarde was voor deze kamer! Past ook helemaal bij het concept. We komen zeker nog eens terug voor een andere kamer!

 • Leuke kamer / leuke sfeer
 • Goede puzzels