Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Joeri jacobs

Junior Escaper

Offline

Lid sinds

18-01-2018

Statistieken

Escaperooms

21 reviews

21 kamers gespeeld

90.5% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


Team

Keep escaping

1 teamleden

3 kamers gespeeld

21 reviews

Jumanji

The Missing Link
Geplaatst op: 11 augustus 2021

Now this is what i call jumanji!!!

We hebben beide kamers gespeeld van deze zaak en ik moet zeggen, de level van details in beide kamers is duidelijk te zien dat deze bouwers hun liefde voor het vak er in hebben gestoken.

De kamer heeft zoveel kleine verwijzingen naar alle drie de films, wat al zeker een sein is dat ze het bronmateriaal goed kennen. Ook je moet de film niet gezien hebben om de puzzels op te lossen, buiten bij 1 waarbij je eventueel een puzzel iets sneller kan oplossen, maar op zich geeft het geen echt voordeel tegenover andere groepen. Dus dat is al zeker een pluspunt, goede integratie van het bronmateriaal zonder er te veel op leunen dat mensen ze kennen.

Het Decor is echt Geweldig! Je voelt je echt in een jungle met al hun effecten, decor, geluiden en lichteffecten. Aan alles is gedacht geweest en je voelt je daadwerkelijk in de wereld van Jumanji ingezogen.

De puzzels waren heel goed geïntegreerd in het verhaal met zowel verwijzingen naar de originele film als de 2 nieuwere films en genoeg gimmicks en puzzel lijnen om iedereen wel bezig te houden (er is een reden waarom je met min. 3 dit speelt ;))

Hier en daar was er misschien een technisch of signposting probleempje, maar niets echt spelbrekend.

Deze kamer zit zeker in mijn top 10 en het bedrijf zelf zit zeker in mijn top 5. Een must voor elke escape room speler van België


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  35:30 min


 • Grote immersion
 • trouw aan bronmateriaal
 • Inventieve puzzels
 • puzzels goed geintegreerd.

 

Till death do us part

The Missing Link
Geplaatst op: 11 augustus 2021

WOW!!!!

Ik zelf ben niet zo'n fan van horror kamers.

Niet omdat ik niet graag schrik heb. Maar omdat weinig kamers echt de angst goed benutten of toepassen over de gehele kamer. Maar deze kamer laat je huiveren bij elke puzzel. De manier hoe ze je schrik aan jagen is niet alleen zo goed bedacht, ze passen die ook perfect toe waardoor je doorheen de gehele kamer steeds die angst voelt ook al gebeurt er niets.

De puzzels zijn ook heel goed ingewerkt in het thema en het verhaal wordt ook subliem verteld doorheen de kamer. Hier en daar zijn er wel wat signposting issues, maar de makers waren hier al aan het werken. Dus wanneer je deze review leest, zou de kamer enkel nog beter zijn.

Ook was er 1 moment waardoor we ons zelf hebben opgesloten, maar de makers hebben dit heel goed opgelost en zijn dit ook aan het aanpassen.

Het enige dat ik nog kan zeggen is als je fan bent van goede immersie en enge kamers, dan is deze kamer is iets voor u.

P.S. als je ook van bent van boardgames hebben ze ook een geweldige winkel vol bordspelen en escape games en genoeg plaats om lokaal ook enkele bordspelen te spelen.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  25:30 min


 • Enge atmosfeer
 • Goede integratie van puzzels
 • Verhaal is subliem gebracht
 • Leuke winkel
 • Kleine schoonheidsfouten

 

In Flanders Fields

Atrium Mortis
Geplaatst op: 14 september 2020

totale immersie

Deze kamer behoort tot de top van België. Deze kamer heeft er alles aan gedacht om je echt te laten voelen alsof je in de grachten zit van wereld oorlog één. Ze hebben samen gewerkt met uitzonderlijke artiesten om al het materiaal zo accuraat mogelijk te maken. JE weet altijd waarnaartoe je moet gaan en de geluidseffecten nemen je enkel meer mee in de sfeer van het verhaal.

opgelet: Het is ene pittige kamer, zeker met meer dan 3 spelen als je van plan bent om e ontsnappen. maar door de grote ruimte heb je geen claustrofobisch gevoel, maar wel de nauwheid van de grachten tijdens de oorlog die ze geweldig hebben gebalanceerd

We hebben deze kamer gespeeld toen ze nog in de testfase zaten, maar als dat nog maar de testfase was. dan zal het afgewerkt product niet meer dan AF zijn.

Zeker een aanrader voor alle escape room fans of gewoon fanaten van WWI.

Ook voor de fanaten, de escape kamer vind plaats in een paintball hall. dus je kan WWI meemaken om daarna zelf je teammaten neer te schieten in de arena. Dus zeker een aanrader om als combo te spelen.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • geweldige inkleding
 • puzzels passen in het verhaal (goed ingewerkt)
 • geweldige sfeerbeheersing (licht, geluid, etc)
 • kwaliteitsvolle puzzles
 • grote kamer
 • geweldige ontvangst ruimte
 • mogelijkheid tot combinatie andere activiteiten
 • 1 à 2 puzzel kon een betere afwerking hebben

  nathan_hermans

Het Gesticht

Puzzle EscapeRooms Ghent
Geplaatst op: 24 juni 2019

nog steeds niet goed afgewerkt.

We hebben deze gespeeld met onze gehele familie, en zowel ik als mijn neef hebben de vorige twee gespeeld. en het is duidelijk dat ze niet veel hebben geleerd van hun vorige kamers. Dit zou een fantastsich idee zijn geweest, moest het allemaal beter zijn afgewerkt. Deze kamer kan je op twee manieren spelen (aan de hand van hoeveel mensen er in totaal spelen. De begeleider is er ook niet helemaal bij omdat deze 4 groepen moet onderhouden waardoor we soms tips kregen voor dingen die al opgelost waren.

Het verhaal was wel interessant , maar maakte helemaal geen voet bij stuk. Het was eerder een kamer waarbij ze enkele ideeën die ze hadden voor andere kamers en andere thema's bij elkaar gegooid om die toch te kunnen gebruiken. Het feit dat sommige delen van hun kamer er nog belabberd uitzag dan hun andere kamers bewijst voor mij dat ze niet uit zijn om een grote afwerkingsgraad te halen. Niet om te zeggen dat ze geen liefde voor het vak hebben, maat het lijkt alsof ze hun kamer zo snel mogenlijk af wouden hebben en nu hebben ze geen tijd meer om de schoonheidsfoutjes er uit te halen of grotere problemen aan te pakken aangezien hun focus bij zowel Oostende als Gent zit blijkbaar.

Het is gewoon ZO jammer dat een geweldig idee zoals dit niet de afwerkingsgraad verdient die het nodig heeft. Ik heb verhalen gehoord van dingen die dagelijk afbreken die niet horen af te breken, het schrappen van puzzels omdat ze die niet kunnen/willen herstellen en niet goed hebben nagedacht over idiotproofing van alles in de kamer zelf.

Jammer.


6

Sfeer: 5.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 6.5


Gespeeld in april 2019

Gespeeld met 12 personen

Ontsnapt: Ja


 • leuk idee
 • meerdere startkamers
 • met 16 mensen te spelen
 • afwerkingsgraad mist enorm
 • anticlimctisch einde
 • verhaal houd geen steek

 

BESTE KAMER (van België) OOIT

Deze kamer is veruit de beste die ooit is gemaakt geweest. Het beste hoe ik het kan omschrijven is alsof Disney een escape kamer heeft gemaakt rond Zelda (zonder Zelda ooit te vernoemen) met H.P. lovecraft als raadgever.

Deze kamer is voor elks wat wils en heeft een grote focus gelegd op verschillende soorten puzzels waar je soms echt out of the box moet denken. Teamwork en coördinatie zal zeker nodig zijn om dit geheim te kunnen ontrafelen en zou op iedere escape fan's lijst moeten staan van kamers die nog moeten worden gespeeld.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2019

Gespeeld met 3 personen

Team: Keep escaping

Ontsnapt: Ja  37:13 min


 • wauw
 • geen

 

goed maar niet afgewerkt

Het begon allemaal heel goed met in het begin zelfs een kleine puzzel dat als je die oplost voordat je kamer begint je een extra tip kreeg. maar hoe verder we in de kamer geraakte, hoe minder de fun werd. De kamer heeft veel goeie ideeën, maar soms passen ze gewoon niet in de kamer, zijn ze amper te vinden, of zijn ze redelijk cheap.

Ook dat er een alarm blijft afspelen het laatste deel van de kamer is niet alleen irritant (want je kan het niet afzetten) maar ook enorm afleidend.

Het decor had ook al heel wat afgezien waardoor het al lijkt of de kamer er al 5 jaar staat.


7

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 5.5

Service: 8.5


Gespeeld in december 2018

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • leuk idee
 • unieke puzzels
 • alarm.
 • puzzels zijn soms cheap

 

Submarine Bunker

Escape Rush
Geplaatst op: 24 oktober 2020

Een teleportatie naar een andere wereld

Al van voor je binnen komt word je gebaad in een totaal ervaring. Het is duidelijk in thema van de film kingsmen en de uitwerking van het thema wordt ook doorgewerkt in de kamers zelf. Het is bijna een disneyervaring.

De puzzels zijn enorm goed ingewerkt in het thema en de mechanieken zijn fantastisch. Je voelt je precies echt in een bunker en een duikboot.

Op sommige momenten zou het wel beter kunnen gesignpost, maar alle puzzels zijn uiteindelijk goed om te lossen mits rustig na te denken. Zeker een aanrader om te spelen en eentje om op je lijst te zetten.

Escaping cousins


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in oktober 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  43:36 min


 • Fantastische inkleding
 • Geweldige puzzels
 • Indrukwekkende mechaniek
 • Imposante introductie
 • 1 a 2 signposting kon nog toegevoegd worden

 

Escape De Kelder

#ANT Escape Rooms
Geplaatst op: 27 augustus 2018

Wow.... just..... wow

Een kleine disclaimer, ik heb zelf voor ant collectief gewerkt in hun kamer tijdens deze zomer (2018). Maar voordat ik er heb gewerkt heb ik wel hun kamer gespeeld. En ik moet zeggen, een van de beste die ik tot nu toe heb gespeeld.

De puzzels zijn ten eerste fantastisch, in de gehele kamer heb je maar 1 hangslot. Wat ik persoonlijk fantastisch vind. Te veel hangsloten verpesten een beetje de sfeer van een verhaal (who the hell heeft zoveel hangsloten gewoln in zijn bezit?) Door hun hele ludieke manieren om codes, sleutels, en voorwerpen te verbergen, achter puzzles te steken en te verwerken in de kamer zelf kom je volledig in de sfeer dat er in de kamer echt iemand was die iets had te verbergen.

Veel meer kan ik er ook nket over vertellen zonder te spoilen. Het is zeker een aanrader, niets is wat het lijkt. DOEN! waar wacht je nu op? Boeken die handel!


Reactie door #ANT Escape Rooms

5 oktober 2018

Merci Joeri, we vinden 'venijnige puzzels' nog steeds een prachtcompliment!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2018

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee


 • Inventieve puzzels
 • Gezellig onthaal
 • Uniek verhaal
 • Venijnige puzzels
 • Leuke babbel op het einde
 • Al die talloze ontdekkingen en aha! momenten
 • Geen...., geen enkel, punt

  antcollectief

Lost in space

De Gouden Kooi - Escape games
Geplaatst op: 24 juni 2019

toffe kamer

een toffe kamer waar je al van het begin wat roet in het eten wordt gegooid en waar communicatie key is. Er is wel een deel waar je op stuit dat je ofwel direct doorhebt of niet. Misschien een kleine hint daar zou voldoende zijn geweest zodat iedereen het tof zou vinden. voor de rest is de sfeer wel goed. maart kon iets verfijnder afgewerkt worden en meer aan het decor gewerkt worden.


8

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in mei 2018

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuke twists
 • unieke sfeervolle puzzels
 • bottelneck puzzel
 • decor kon afgewerkter zijn.

 

En unieke twist op een bekend verhaal

Iets wat je niet vaak ziet is dat je ergens moet inbreken in plaats van uitbreken. En de makers hiervan hebben dit zeker goed op kunnen inspelen. Hoewel ik me soms wel vragen bij stel bij sommige puzzels en of ze geen betere manier hebben kunnen vinden om bepaalde elementen in het verhaal te werken. Lijkt toch alles te kloppen. ook een fijne laatste puzzel dat je niet echt verwacht.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in maart 2018

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • leuk verhaal
 • unieke laatste puzzel
 • soms overbodig materiaal

 

Escape The Asylum

Cube Zero
Geplaatst op: 24 juni 2019

oh well

niet veel kamers durven hetgeen wat deze kamer probeert. en het is te zien waarom. Sommige puzzels werken niet echt of zijn te obvious waardoor sommige elementen in de kamer overbodig zijn. Het decor past wel, maar maakt dat het ene deel te kaal eruit ziet en het andere deel te veel. Het heeft veel leuke ideeën, maar slechte excecusie.


5.5

Sfeer: 5.0

Spelbeleving: 5.0

Service: 6.0


Gespeeld in januari 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • leuk thema
 • leuke speelelementen
 • niet zo goed afgewerkt
 • decor laat soms vragen achter.

 

Escape The Void

Cube Zero
Geplaatst op: 18 januari 2018

Een verfrissing van Cube Zero

Ik heb deze kamer met enkel mijn vriendin gespeeld. Het was wat zoeken in het begin. maar eenmaal we de logica snapte ging het redelijk vlot. Leuke nieuwe puzzelelementen gebruikt door het gehele computervirus element. Wel jammer dat soms niet alles duidelijk was.

Zeker een aanrader asl je de andere kamers niet zo goed vond.

Het decor is duidelijk cube zero aangezien het allemaal wit en kaal moet zijn past het perfect bij cube zero. Moesten ze daar meer mee doen dan zouden ze meer topkamers hebben.


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 6.0


Gespeeld in december 2017

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • verassende spelelementen
 • decor past ook bij alles
 • verassende uitdagende puzzels
 • soms niet alles duidelijk

 

Kubus

Locked Gent
Geplaatst op: 23 juni 2019

Just Wauw

Een van de betere kamers die ik ooit heb gespeeld. Dit is zeker niet een van de zoveel maar een van d weinige unieke kamers die je ooit zal spelen. De puzzels mogen misschien niet een van de moeilijkste zijn, maar ze blijven wel uitdagend en konden wat beter verdeeld zijn. Maar al bij al dat deze kamer door maar 1 persoon is gemaakt geweest. Echt chapeau.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.5


Gespeeld in november 2017

Gespeeld met 4 personen

Team: Keep escaping

Ontsnapt: Ja  01:32 min


 • constante wauw factor
 • Een ware unieke kamer
 • kwaliteit kon op bepaalde momenten wat beter
 • puzzels waren (iets te) simpel
 • puzzels beter verdelen

 

Labyrint

Locked Gent
Geplaatst op: 18 januari 2018

WAUW..... just .... wauw

eerst en vooral wil ik zeggen dat onze groep momenteel het record hebben op deze kamer. We hadden de tijd evenaren, maar we hebben het zonder hints gedaan ;)

Een unieke kamer dat origineel geen escape kamer zou geweest zijn. Door deze instelling heeft de maker een unieke omgeving kunnen creëren.

vanaf de eerste kamer tot het laatste slot blijft het je verbazen. Simpele technieken die toch zo ver brengen om als groep te communiceren en te praten. De houten planken die van een vuilnisbelt zijn geplukt te zijn helpen echt bij de sfeer. Zeker zijn geld en tijd waard.

De ontvangst is ook al niet onaardig. Je belt aan aan de deur. De deur gaat open maar er is niemand om je te groeten. Je stapt binnen. je kan je gsm, en jassen kwijt. nog even naar de wc en aan de muur hangt de uitleg. Deze beslissing helpt enorm bij het vastleggen van de sfeer die er te wachten staat. Alsof je in een saw film terecht komt waar je niet in dood kan gaan.

Zeker een aanrader voor gevorderde speler die eens echt out of the box willen denken ;)


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2017

Gespeeld met 5 personen

Team: Keep escaping

Ontsnapt: Ja


 • unieke sfeer
 • uniek concept
 • verassende puzzels
 • leuke introductie
 • smaakt naar meer
 • Een heel groot AHA! moment wanneer je de kamers be
 • het voelde een beetje .... leeg soms

 

Een heel tof avontuur

Als je fan bent van indiana jones. Ga deze zeker doen. Hij is een van de betere die ik al heb gedaan en het is duidelijk dat de makers hierin liefde hebben gestoken.

Ik was amper verward door enige puzzels en de flow was er ook nog mooi tot het einde gebleven. Logistiek gezien volgen de kamers wel op elkaar, maar er kon wel hier en daar wat decor stukken vastgemaakt worden of een duidelijkere hint over wat kan/mag gebruikt worden en wat niet.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in november 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • leuk decor
 • leuke unieke puzzels
 • goeie sfeerzetting
 • soms wat "red herrings"

 

Escape The Coven

Cube Zero
Geplaatst op: 18 januari 2018

Meh

Ik begin dit al met te zeggen dat wij het nieuwe record hebben geplaatst met een kwartier van de vorige tijd. Het was een beetje zoals finding neverland. Het ziet er goedkoop uit, maar hebben goed gebruik gemaakt van alles wat er al stond. Ik ben misschine hier partijdig in omdat we de tijd hadden verbroken maar de puzzels zijn redelijk simpel als je al kamers van Zero cube hebt gespeeld. De sfeer zit er wel in. alleen wat mij stoort bij de meeste cube zero kamers is als ze een grote kamer opsplitsen in meerdere kleine kamers dat je geen dak hebt. Waardoor het de illusie van verschillende kamers kwijt geraakt.

Op een latere dag heb ik zelfs in die kamer moeten acteren voor hun haloween versie. En ik moet zeggen voor andere groepen waren sommige raadsels niet zo gemakkelijk als gedacht. leuke elementen en puzzeltechnieken gebruikt. maar in de stijl van cube zero. Viel mee.


5.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 5.0

Service: 5.5


Gespeeld in oktober 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • leuke inkleding
 • leuke puzzelelementen
 • illusie verschilledne kamers weg.
 • ze konden meer doen met de zaklampen en de familie

 

leuke twist op het murder mystery genre

onze eerste kamer die we bij de gouden kooi hebben gespeeld. En we moeten zeggen we waren zeker leuk verrast. Vele leuke puzzel die perfect waren geïntegreerd zijn in het thema. Leuke twist en verschiet momenten. Alleen jammer dat sommige elektronische elementen niet zo goed werkte of rap stuk zouden kunnen gaan.


8

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • leuke integratie van puzzels
 • leuk decor
 • heel interresant einde
 • soms gebrekkige elektronica

 

De Kunstroof

Escape Room Gent
Geplaatst op: 18 januari 2018

MEh

Deze kamer had een leuk begin, je wordt echt vastgebonden. Maar wanneer de boeien uitgaan... blijft er niet veel over. Simpele puzzelz en mechanieken dat niet werken. Ledlampjes die niet werken. puzzels veel te onduidelijk.

Het had ene leuk idee en leuke puzzelelementen, jammer dat en excecutie niet zo interresant waren.


4

Sfeer: 3.0

Spelbeleving: 3.5

Service: 5.0


Gespeeld in augustus 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • unieke elementen gebruikt
 • alles paste in het concept
 • vele dingen miste door slechte excecutie
 • slechte mechaniek
 • puzzels slap

 

Find The Altarpiece

Cube Zero
Geplaatst op: 18 januari 2018

was nog wel leuk

We hadden daarvoor wonderland gespeelt en hadden zin in wat meer. Dus deden we finding the altar piece. De puzzels waren wel leuk en onze puzzels werkte goed... alleen het gokken op het einde was wat raar. Er was niet echt een verhaal maar de flow zat er wel in. Jammer dat er elementen waren dat niet echt in de sfeer paste.

In het algemeen hebben ze goed gebruik gemaakt van de kamer. Waarschijnlijk waren veel kamerelementen al daar toen ze de kamer bouwde en daar hebben ze veel eme gedaan.


6.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 6.5

Service: 6.0


Gespeeld in juli 2017

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • leuke inkleding
 • puzzels waren ok
 • sommige decorstukken paste niet in de sfeer
 • geen opbouw in het verhaal

 

Escape The Freak Show

Cube Zero
Geplaatst op: 18 januari 2018

Cava

Mijn allereerste kamer die ik ooit heb gedaan. Dus toen had ik nog niet veel ervaring met kamers. Maar ik moet zeggen we hadden er zeker van genoten.

De puzzels waren niet altijd even duidelijk en veel gesukkeld tijdens de eerste kamer. Wat een minpunt is is het missen van een plafond. je ziet er wle ene. maar het is duidelijk een kamer met een aantal panelen die de grote kamer verdeeld. Hier boed de kamer in qua sfeer. Leuk details zijn de opbouwende muziek als je in een andere kamer gaat waardoor de druk nog meer stijgt om te ontsnappen.

De puzzels waren ok tot goed. niet echt slecht maar ook niet echt uitdagend. Genoeg om je je er door te krijgen en in de sfeer te blijven. Wel jammer dat we niet echt doorhadden wat we de laatste sleutel in onze hadden hadden. Wat wel leuk was is de backtracking. dat je some terug moet naar een kamer om iets te gaan halen of om de puzzel op te lossen. dit zie ik weinig gebeuren in andere kamers.

Al bij al viel de kamer mee voor een eerste keer, maar er is zeker ruimte voor verbetering.


6

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 5.5


Gespeeld in juni 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • leuke sfeer
 • aantal leuke spelelementen
 • een goede kamer voor een eerste keer
 • sfeer gedeeltelijk weg door geen plaffond
 • puzzels niet allemaal uitdagend

  lander

Escape Wonderland

Cube Zero
Geplaatst op: 18 januari 2018

viel mee

Een van mijn eerste kamers dat ik daar speelde. niet veel naar huis te schrijven en heeft DRINGEND een make-over bnodig. Nog leuke elementen. alleen jammeer dat het er zo goedkoop uitziet.


2.5

Sfeer: 3.0

Spelbeleving: 1.5

Service: 3.5


Gespeeld in juli 2016

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • leuke puzzelelementen
 • ziet er heel goedkoopuit
 • puzzels niet altijd duidelijk
 • puzzels niet van kwaliteit

 

0 reviews