Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Romyb

Junior Escaper

Offline

Lid sinds

14-10-2020

Statistieken

Escaperooms

14 reviews

18 kamers gespeeld

85.7% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


14 reviews

The Execution

The Escape Room Rijswijk
Geplaatst op: 10 december 2020

Goed afwerkte kamer die zorgt voor een echte belevenis!

Gister the execution gespeeld in Rijswijk, en wat hebben we genoten!

Met onze vaste groep weer naar Rijswijk gereden om het vervolg van Jason's curse te spelen. Moet zeggen dat achteraf de volgorde van de kamers niet superveel uitmaakt. Maar aan te raden om ze allebei te spelen.

The execution is niet een klassieke puzzel escaperoom, maar meer een belevenis kamer met ander soort puzzels. Wij als groep kwamen erachter dat we dit wel heel leuk vinden, maar dat we in klassiekere puzzels toch iets beter zijn. Maar daar moet je als groep zelf achter komen.

De host was super aardig, en de eigenaren Tim en Kevin waren ook aanwezig. Zijn allen super aardig en maken een gezellig praatje met je bij aankomst en vonden het prima dat we nog even bleven hangen na de kamer om alles te bespreken.
Wat heel leuk is aan deze kamer is dat de host ook een rol in het spel heeft, wat echt een toevoeging geeft.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in december 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Host heeft een rol
 • Super realistische setting
 • Puzzels waren is weer is wat anders

 

Jason's Curse

The Escape Room Rijswijk
Geplaatst op: 26 november 2020

Nog heel de avond over deze kamer nagepraat!

Gisteravond met onze vaste groep van vijf, Jason's Curse gespeeld in Rijswijk, iets later begonnen door een (gelukkig op tijd) ontdekte defect in de kamer. Tijdens het wachten een gezellig praatje gemaakt met Kevin, een van de eigenaren.

De kamer was vanaf begin af aan superspannend, en mooi gedetailleerd. Puzzels zaten goed in elkaar en de kamer was logisch en leuk om te spelen. De sfeer van de ruimtes maakte dat het superecht voelde. De kamer is niet super eng maar er zitten een aantal leuke schrikmomenten in.

Van te voren veel lovende woorden over deze kamer gehoord en dit is in onze ogen zeer terecht. We zijn zelf altijd in veel te veel chaos en enthousiasme bezig om het verhaal echt helemaal te begrijpen. Maar achteraf heeft Kevin ruim de tijd genomen om ons het hele verhaal uit te leggen en mochten we zelfs de ruimtes nog is in, om alles nog is na te bespreken.

Al met al geweldige avond gehad en over twee weken komen we alweer terug voor The Execution


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in november 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Host
 • Details
 • Effecten
 • Zeer spannende kamer

 

Escape From Wonderland

Escape from Wonderland
Geplaatst op: 22 november 2020

Beland in een sprookje!

Afgelopen zondag Escape from wonderland gespeeld en onze verwachtingen zijn meer dan waargemaakt.
Het is een prachtige kamers met leuke puzzels en leuke effecten.
De kamers zijn helemaal af en het decor is echt prachtig het lijkt net of je in de droomvlucht van de efteling bent.
De host, Marieke, is zo’n leuke vrouw!! We hebben bijna een uur nagekletst en drankje na afloop is inbegrepen wat echt supervriendelijk was.
Zou deze kamer zeker aanraden!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Decor
 • Effecten
 • Leuke puzzels
 • Vriendelijke host
 • Werkelijk een sprookje

 

The Honeymoon Hotel

DarkPark Zoetermeer
Geplaatst op: 29 oktober 2020

Kamer met een geweldig decor en goede effecten om in het horror thema te blijven

We hadden hoge verwachtingen van de kamer omdat de helft van onze escapegroep deze kamer al gespeeld had. Entree van Darkpark Zoetermeer is ten eerste al heel gezellig en zo kom je echt in de sfeer. Personeel had netjes mondkap op (wij ook) en moesten onze handen desinfecteren bij binnenkomst.

De escaperoom begint al spannend, het verhaal begint al wanneer je in de wachtruimte zit en je zelf naar "The Honeymoonhotel" moet lopen om vervolgens zelf de deur te openen. De puzzels (altijd bij Darkpark kamers) waren compleet in thema en je had wederom gelukkig geen pen en papier nodig. Puzzels waren allemaal super logisch en zaten goed in elkaar, sommige onderdelen waren wel in engels dus voor groepen die totaal geen engels spreken kan dit een probleem zijn.

We waren met een aantal meiden dus er is flink geschreeuwd bij de enge stukjes, het thema horror past dan ook goed bij de effecten die aanwezig zijn in de kamer. Er zitten een aantal leuke WTF momenten in.

Een nadeel van de service van dit keer is dat we aan het begin achterliepen omdat we een stukje van een puzzel miste (deze lag nog ergens en we hadden dus blijkbaar even niet goed gezocht), in plaats van dat de host dit aangaf (dat we dus verder moesten zoeken) heeft ze heel de puzzel (en daardoor nog een) voor ons overgeslagen en de deur automatisch voor ons geopend. En in de volgende kamer die niks meer met deze puzzels te maken hadden kregen we eigenlijk nieteens de kans om te zoeken maar ging ze gelijk dingen voorzeggen om ons zo op schema te krijgen. Vind ik jammer want zo kregen we ineens 10 hints omdat we dus "achterliepen". Terwijl we eigenlijk beiden puzzels goed deden maar door een stukje iets niet activeerde. Een hint is prima maar dit was eigenlijk meer voorzeggen (bijvoorbeeld: Pak dit en doe er dit mee). Dit is jammer want bij de vorige gespeelde kamers van Darkpark kregen we als we een hint nodig hadden een super subtiele hint en is er nog nooit wat zomaar voorgezegd. Uiteindelijk hadden we ook 10 minuten over en waren de hint dus niet perse nodig in deze hoeveelheid. Ik snap dat het leuk is wanneer mensen uit een kamer ontsnappen maar wij hadden nu niet het gevoel dat we dit zelf gedaan hebben terwijl dit met een makkelijke hint over beter zoeken totaal was opgelost. De vrouw was verder super aardig en nam aan het einde ook wel de tijd om dingen over het verhaal uit te leggen.


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 7.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Gaaf decor
 • Horror effecten aanwezig
 • Puzzels compleet in thema
 • Geen pen en papier nodig (gelukkig)
 • Veel onnodig voorgezegd
 • Geen subtiele hints

 

De Juwelier van de Onderwereld

Escape Room 0164
Geplaatst op: 25 oktober 2020

Goede escaperoom met passende puzzels

Gister met 3 vriendinnen deze escaperoom gespeeld, waren iets te laat door moeite met vinden van parkeerplek, maar was gelukkig geen probleem toen we even belde. Entree is prima, ruimte is netjes en host/bouwer was vriendelijk. De entree kan misschien iets meer in stijl van de kamer of iets meer decor gebruiken.

De puzzels klopte goed bij het thema van de kamer en de kamer was goed afgewerkt. Er zit een vrij moeilijke puzzel in die voor sommige mensen misschien als te moeilijk kan worden ervaren. Verder zat er ook een onlogische puzzel in en was het moeilijk te vinden waar we naar zochten. De eigenaar gaf aan dat hij dit nog wilde veranderen.

Verder prima kamer, decor ziet er realistisch uit. Special effects kan nog iets meer mee gedaan worden maar als je vooral voor de puzzels komt is dit een prima kamer
Ik houd zelf persoonlijk niet van van losse briefjes met teksten als puzzel maar de puzzels waren inhoudelijk heel leuk.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Vriendelijk host
 • Puzzels zaten goed in elkaar
 • Realistische setting
 • Niet veel special effects
 • 1 onlogische/moeilijke puzzel

 

De Maffioso kamer

Escape Room The Cube
Geplaatst op: 25 oktober 2020

Leuke kamer, maar overrated!

Gister na het spelen van een escaperoom hadden we zin in nog een escaperoom en besloten we op zoek te gaan naar een kamer op het laatste moment. Op de site van The Cube kan je nog voor de dag zelf boeken, wat een enorm pluspunt is! We zijn er gelijk naar toe gereden en konden spelen.

Binnenkomst was prima, ruimte was netjes ( wel zaten de hosts in deze ruimte met hun computer) maar de bouwer was ook aanwezig en kon ons enthousiast over zijn kamers vertellen.

Minpunten: Na de goede verhalen over Triplicate hadden we hele hoge verwachtingen van deze kamer (ondanks dat deze al 4 jaar oud is) maar de kamer viel eigenlijk wat tegen. Er zaten leuke puzzels in maar we kwamen moeilijk op gang omdat sommige puzzels in ons opzicht vrij onlogisch waren. Het decor en de attributen waren ook wel licht versleten.

Voor een relatief oude kamer was die echt leuk om een keer gespeeld te hebben. Maar niet te vergelijken met de topkamers (molly’s game, orphanage enz.) van dit moment. Deze kamer staat heel hoog aangeschreven maar ik zou je verwachtingen iets omlaag zetten bij het spelen van deze kamer.

Verder nam de host nog de tijd om onze onduidelijkheden minder te maken aan het einde van de kamer en dit was heel fijn. We hadden de kamer tot onze verbazing niet gehaald en ze lieten ons wel de kamer uitspelen met een paar minuten uitloop.


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Laten uitspelen als je niet haalt
 • Enthousiaste host
 • Prima decor voor oude kamer
 • Entree kamer was gaaf
 • Onlogische puzzels soms
 • Te hoge verwachting door recensies
 • Versleten spullen

 

The Freakshow

DarkPark Delft
Geplaatst op: 22 oktober 2020

Super speelse Escaperoom, die supergoed afgewerkt is. Een aanrader

De binnenkomst van deze binnenkomst is echt al top. Je waant je helemaal in de wereld van het circus en bent compleet in thema. Alle spellen sluiten aan op het thema. Je hoeft in deze kamer niet veel te zoeken maar het is echt allemaal logica en dat is wat het superleuk en anders maakt. Een paar kamers deden me echt verrassen en waren heel origneel. Doe wel makkelijke kleren aan want sommige stukken zijn best een hindernis anders. We zijn binnen 43 minuten ontsnapt en de spellen/puzzels waren vrij makkelijk.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Vrolijk circus decor
 • Leuke spellen
 • Goed te spelen met 4 personen
 • Leuk personeel
 • Puzzels zijn wel makkelijk

 

Molly's Game

Down The Hatch
Geplaatst op: 16 oktober 2020

Geweldige Escaperoom, zeker nieuwe favoriet!!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede puzzels
 • Vriendelijke host
 • Goed verhaal
 • Mooi decor

  down-the-hatch

Anna's Dollhouse

MindEscape
Geplaatst op: 22 oktober 2020

Leuke escaperoom met goed verhaal en enthousiaste host!!

Een aanrader voor als je nog niet super veel kamers hebt gespeeld! De kamer is leuk afgewerkt en je zit echt in het thema van de kamer. De effecten maakte de kamer spannend maar het is zeker geen enge kamer. De meiden die de kamer hebben gebouwd zijn superenthousiast en we hebben nog een uur nagepraat over deze en vele andere kamers. De puzzels zijn goed te doen en er zitten een aantal orginele puzzels in wat deze escaperoom vernieuwend maakt. Ik zou deze kamer met 4 personen doen wij waren met 6 en dat was net te veel.


9

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • leuk personeel
 • puzzels klopte
 • niet te lineair
 • 6 mensen is te veel

 

Flight 815

Down The Hatch
Geplaatst op: 22 oktober 2020

Zeker een aanrader! Door het decor ben je echt helemaal in thema

Deze kamer zit supergoed in elkaar! vanaf het begin was in verbaasd over het decor en was ik helemaal in de kamer opgegaan. Down the hatch heeft geweldige kamer en de host is ook echt heel enthousiast. We hebben bij Molly's game (hun nieuwste kamer) de bouwer ontmoet en deze man heeft echt passie voor was hij doet. Flight 815 klopt van begin tot eind met alle effecten en matchende puzzels. Een kamer van hoog niveau is dit zeker. Zou eerst een paar simpele kamers doen voordat je aan deze begint want beter kan bijna niet. Deze kamer is prima te spelen met 5 , maar zou 4 aanraden als je alles wil zien en meemaken.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuk personeel
 • Geweldig decor
 • Effecten geluid/licht waren top
 • Puzzels waren leuk en op niveau

  down-the-hatch

The Orphanage

DarkPark Zoetermeer
Geplaatst op: 22 oktober 2020

Hele gave kamer! Supereng maar toch met een goed verhaal !

Wij gingen deze kamer als eerste horror kamer doen, en dat hebben we geweten. Het begin is echt enorm eng maar heel gaaf. De kamer zit goed in elkaar en de puzzels klopte in het spel. Alles was in thema en leek net een Disney attractie. Personeel was super vriendelijk en binnenkomst van deze kamer was al een spektakel. Dikke 10 voor deze kamer!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Entree was gaaf
 • Personeel nam rol aan
 • Een echte horror kamer
 • Puzzels klopte met verhaal

  GertDeGoudviscasturiicinzanoKooijv3chtereduarddouwesdekker

De Goudmijn

Fundustry Amsterdam
Geplaatst op: 22 oktober 2020

Verschrikkelijk slechte escaperoom zonder verhaal

Wij gingen deze escaperoom vorig jaar spelen met onze vriendinnengroep, uiteindelijk ontsnapt zonder alle puzzels te spelen en licht überhaupt aan te krijgen. Puzzels waren raar en onlogisch en het personeel was ongeïnteresseerd en gaf aan zelf maar 1 escaperoom gespeeld te hebben. Bespaar je geld en ga hier niet heen!!


1

Sfeer: 1.0

Spelbeleving: 1.0

Service: 1.0


Gespeeld in maart 2020

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja


 • niks
 • slecht personeel
 • rare puzzels
 • geen verhaal
 • geen decor
 • puzzels waren verkeerd teruggelegd

 

Leuke escaperoom, maar niet superbijzonder.

Was een leuke escaperoom om te doen met een iets grotere groep. Het verhaal zat goed in elkaar en de puzzels waren leuk en goed te doen met meerdere personen. Het decor was prima maar niet super bijzonder. Leuk om als een van je eerste kamers te spelen. Het personeel was vriendelijk maar nam niet echt een rol.


7.5

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.5


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee


 • aardig personeel
 • prima decor
 • leuke puzzels

 

Alcatraz

Breakout Rotterdam
Geplaatst op: 22 oktober 2020

Leuke escaperoom om mee te beginnen!

Was een prima escaperoom voor als je net start met spelen, personeel was vriendelijk en kamer zag er netjes uit. Het is voor ervaren spelers niet super uitdagend en het decor was prima maar niet spectaculair.


7

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 7.0


Gespeeld in mei 2016

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • leuk personeel
 • puzzels klopte
 • goed voor beginners
 • niet uitdagend

 

0 reviews