Over mij

Deze escaper heeft geen informatie ingevuld.

 

Locatie

Onbekend


Statistieken

  • Kamers gespeeld: 14
  • Reviews geplaatst: 14
  • Ontsnappingspercentage: 64.3%
  • Forum berichten: 0
  • Lid sinds: 19-09-2016

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

Mooie kamer met een leuk thema. Puzzels zijn goed bedacht en zorgden ervoor dat ik met veel plezier heb gespeeld.

Wat een leuke kamer! Leuke puzzels en verborgen hints waar je goed naar op zoek moet gaan. Kamer wordt aangepast als je met meer of juist minder man bent, waardoor de inhoud van het spel altijd precies goed is voor het aantal spelers. Wij komen terug zodra de nieuwe kamer er is!

Een kamer waarbij het thema je echt moet liggen. Mijn vriend en ik hebben niks met wetenschap, waardoor we niet zo in het spel en verhaal gezogen werden. Verder leuke puzzels waar je goed over na moet denken

Leuke kamer, maar vrij kaal aangekleed, er mag dus meer worden gedaan aan de sfeer in de kamer. Verder vond ik het verhaal erg leuk en hebben we ons zeker vermaakt!

Mooie kamer met mooie effecten, alles helemaal in de trant van het thema. Helaas nog net iets te moeilijk voor het groepje waarmee ik het speelde.

Geweldige kamer, bij binnenkomst denk je is dit het nou??? Maar dan ga je verder spelen en komen er allerlei special effects op je af, petje af voor de makers!

Geweldige kamer, maar naar mijn mening te veel verschillende spelen. Maar we hebben ons uitstekend vermaakt en hebben na afloop alles doorgelopen met de host en hebben het zodoende toch kunnen afmaken (zodat we niet wakker liggen over wat we nog meer moesten doen)

Zoals alle andere kamers van escape hunt Maastricht, is dat wederom een leuke kamer. Thema is alleen wat minder en werd minder opgezogen door het verhaal.

Hele mooie kamer met echt mooie technische effecten! Kamer helaas net niet gehaald (mochten we 1 minuutje langer hebben gehad was het gelukt!

Leuke kamer, alleen weinig technische onderdelen, vooral veel sloten die gekraakt moeten worden. Voor de rest hebben we ons goed vermaakt!

Leuke kamer, niet te lastig. Samen met mijn vriend en ouders gespeeld (die het niet vaak doen). De puzzels waren perfect voor ons groepje en hebben ons uitstekend vermaakt

Mijn aller eerste escape room was hier, was samen met 4 andere schoolvrienden. We snapten het concept niet helemaal (was in de tijd dat het nog niet bekender was). We hebben ons uitstekend vermaakt, maar zelfs met extra tijd niet gehaald.

Mooie kamer, maar helaas door een foutieve instructie de kamer niet gehaald. Erg jammer.

Leuke kamer, maar te makkelijk voor ons. Met een half uur stonden we al buiten. We hebben er al wel veel gespeeld, maar voor degene die het nog nooit hebben gedaan is het perfect. Wij komen zeker terug om de wat moeilijkere kamers te spelen. Personeel is vriendelijk!