Over mij

Deze escaper heeft geen informatie ingevuld.

 

Locatie

Onbekend


Statistieken

  • Kamers gespeeld: 13
  • Reviews geplaatst: 13
  • Ontsnappingspercentage: 69.2%
  • Forum berichten: 0
  • Lid sinds: 07-06-2016

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

Alles, maar dan ook alles aan deze kamer klopt; de sfeer met een mooi filmpje, de puzzels met verschillende gradaties en afwisseling en de service waarbij wij tegen een groep die een week eerder was geweest hebben gestreden voor de snelste tijd en ze hier leuk aan hebben meegewerkt. Dzee escaperoom is spannend en staat zeker in mijn top 3 van gaaf steeds escaperoom tot nu toe!

Wat een ervaring! Alles in het wit, zo'n soort kamer had ik nog niet gespeeld. Een keer wat anders met als mogelijkheid er 90 min over te doen, zodat deze kamer ook heel leuk ik voor beginners. Iets te veel rekenwerk in mijn ogen, maar dat maakt de kamer er niet minder op. Een kamer om gespeeld te moeten hebben.

Wat een toffe kamer met een thema wat geweldig neer wordt gezet. Je gaat even een kijkje nemen terug in de geschiedenis. Goede en leuke puzzels met een verrassend en heel goed eind. Een enthousiaste eigenaar maakt het verhaal compleet!

Wauw, een kamer waarin er veel aandacht is geschonken aan de details /afwerking. Leuke puzzels, alles in thema en het aller leukste; jezelf naderhand terug kunnen zien onder het genot van een drankje! Wie was wat wanneer aan het doen? "Jammer" dat we met 28,32 min op de teller (zonder hints) buiten stonden, want ik had graag nog langer meegevaren in deze onderzeeër!

In 1 woord, WAUW! Wat een geweldige kamer! Een efteling-achtig tafereel vanaf het moment dat je naar binnen loopt. Hele gave en onverwachte puzzels, die per puzzel niet te moeilijk zijn, maar waar wel over nagedacht moet worden. Aan het geluid, licht en andere effecten, merk je dat er veel tijd en energie in deze kamer is gestoken. 1 klein ding waar we tegenaan liepen, maar dit was al opgepakt door de eigenaren. Net niet ontsnapt, maar we waren bezig met de laatste puzzel! Een leuke kamer voor ieder wat wils en op dit moment zeker mijn favoriet, ook doordat de eigenaren tijd voor je nemen, zelf super enthousiast zijn en tijd nemen om na te buurten. Een kamer om zeker te gaan doen!!!

De sfeer in deze kamer is helemaal geweldig, je waant je in de tijd van de inca's. En het zoeken naar een schat ipv ontsnappen vond ik een leuke wending. Goede puzzels waar communicatie en samenwerking heel belangrijk is. Jammergenoeg niet ontsnapt, maar heel erg benieuwd naar de nieuwe kamer!

Super enthousiaste eigenaren en een leuk praatje vooraf, maakte de aanvang van deze escaperoom meteen tof! Hierna aan de slag! Een kamer met veel verschillende puzzels en hele gave effecten, waardoor het ook spannend was. Met nog 2 minuten op de klok, op een hele leuke manier, weten te ontsnappen.

Na ons in de fbi hesjes gehesen te hebben, konden we beginnen. En wat een toffe technieken gebruiken ze in deze kamer. Leuke, niet alledaagse, puzzels en met nog 15 min op de klok ontsnapt!

Allereerst werden we heel goed en enthousiast ontvangen door het personeel, wat heel fijn was. Hierna de kamer in. In het begin gingen we als een speer, maar na een tijdje verloren we het overzicht, waardoor we uiteindelijk niet zijn ontsnapt. Hele lastige puzzels, maar als je echt een uitdaging wilt, is dit zeker een aanrader!

Leuke kamer met toffe elementen, echter een paar kleine, in mijn ogen, "foutjes", waardoor ik niet met een fijn gevoel ben weggegaan. Misschien binnenkort toch de andere kamer een kans geven.

Super gezellige en gastvrije eigenaren en een gaaf opgezette kamer! Niets is hier wat het lijkt! Na deze kamer zo enthousiast geworden dat we meteen de volgende kamer ook hebben gedaan! En als de derde kamer af is, gaan we daar zeker ook naar toe!!

De tweede kamer op eenzelfde avond!Leuke kamer voor een beginnend escaper! Alles zit erin, waardoor je genoeg te puzzelen hebt. Super aardige en gastvrije eigenaren!

De eerste escaperoom die ik heb gedaan en ook meteen een hele gave ervaring! Leuke start van de kamer en goeie puzzels!