Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

The Battle / Disco Inferno

Eindhoven , Nederland

Nu gesloten

60 minuten

3 - 24

12 jaar

Lees reviews

Meer over The Battle / Disco Inferno

Grote vriendengroep? Speel The Battle in twee of vier identieke kamers! Door middel van schermen kun je de voortgang van andere kamers in de gaten houden en hierop inspelen door de inzet van pestkoppen die een puzzel in een andere kamer moeilijker maken of met het kopen van hints zodat jullie puzzel makkelijker wordt. Focus op de puzzels, let op je geld en kijk regelmatig op de klok. Je hebt tenslotte maar 60 minuten om te ontsnappen…

Let op: Deze kamer is ook zonder tegenspelers te spelen als Disco Inferno.

Thema's

Battle

Muziek

Eigenschappen

Epilepsie risico

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

2 likes

110 bezoekers

36% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Klokgebouw 100
5617 AJ, Eindhoven
Nederland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

25 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Drs-jlcDrs-jlcEscape LegendLid sinds: 28 november 2021 (205 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 juli 2023

Disco Fiasco

Op vrijdag 7 juli 2023 had ik een personeelsuitje in Eindhoven met mijn collega’s (31 personen). In de middag gingen we een escape room spelen bij Escape room Strijp-S Eindhoven. Deze locatie ligt vlakbij een treinstation en dichtbij een parkeerplaats waar je tegen betaling kunt parkeren.

Als je wat zeecontainers bij elkaar ziet staan, zit je goed ?. Je moet een trap op en dan kom je in de ontvangstruimte. Zeven personen van ons gezelschap gingen een andere kamer doen op deze locatie én wij gingen met 24 personen The Battle (Disco Inferno) spelen. Onze groep van 24 werd verdeeld in vier groepen van zes personen.

De ontvangstruimte is absoluut niet gemaakt voor grote groepen en dat is gek, want er is een battlekamer waar maximaal 24 personen aan deel moeten kunnen nemen. Doordat er mensen naar de wc moesten, er spullen moesten worden opgeborgen in kluisjes én de helft van de groep nog buiten stond, omdat ze niet meer binnen pasten, verliep de introductie chaotisch. Uiteindelijk werden de groepen verdeeld en kwam de uitleg van het spel. Ik had nog nooit een battle-escape room gespeeld, dus ik was zeer benieuwd naar hoe dit zou zijn.

De uitleg vond ik erg verwarrend. Dit kwam onder andere door het stroomschema dat we meekregen. Dit noemde de gamehost de ‘puzzelverhaallijnen’. Mijn teamleden keken hoopvol naar mij, maar ik begreep helemaal niets van deze onnodig gecompliceerde uitleg ?. Eenmaal in de kamer blijkt dit schema de volgorde te zijn waarin je puzzels op moet lossen. Je krijgt dus letterlijk een schema mee voor de spelstructuur. De kamer zélf biedt helemaal niets aan natuurlijke puzzelflow óf structuur. ‘Puzzelverhaallijnen’ betekend dan ook gewoon: Je kunt drie puzzels tegelijkertijd oplossen (= parallel puzzelen) en daarna puzzel voor puzzel verder werken (= lineair puzzelen). Dit haalde voor mij al heel het idee van een escape room weg, want hierdoor hoefde we zelf al niets meer te ontdekken in de ruimte én werd het gewoon een kwestie van het schema volgen.

Verder kregen we nog uitleg over het battle-principe. Je krijgt een x-aantal munten, waarvan de helft de tijd is die afloopt en de andere helft is voor het kopen van hints óf voor het belemmeren van de andere teams (licht uit doen, harde muziek aanzetten, enz.). Je kunt via een scherm in de kamer in de gaten houden welke puzzels de andere teams al hebben opgelost. Dit klonk op zich nog als een leuk format, maar dit bleek uiteindelijk niet goed te werken.

Na de uitleg mochten we de ‘kamer’ betreden. Dit blijkt een zeecontainer te zijn. Ik heb vaker een escape room gespeeld in een container en het is ongelofelijk wat voor prachtige dingen je kunt maken op zo’n beperkt oppervlak, maar helaas heeft Escape room Strijp-S Eindhoven ervoor gekozen zoveel mogelijk van de zeecontainer zelf in eren te houden. Er is een mooi fotobehang uitgekozen en dat is tegen de binnenkant van de container geplakt. Her en der staan wat puzzels, er hangt een discolamp en een tv scherm en… that's it.

De puzzels zijn allemaal zeer random en het lijkt alsof ze gewoon zomaar vijftien puzzels in de container hebben neergezet, zonder deze aan een thema of verhaal te linken. Ja er staat hier en daar een muzieknootje op óf er is iets in discokleuren geverfd, maar dat is niet genoeg om iets ‘in thema’ te laten zijn.

Een verhaal is er niet. Wél heb je een doel: het oplossen van puzzels om uiteindelijk een elpee vrij te spelen en deze bij de ontvangstruimte op de platenspeler leggen. We keken op ons schema en zagen met welke puzzels we moesten beginnen. Het lukte ons om enkele puzzels op te lossen, maar bij sommige puzzels hadden we geen idee. Je kon dan een hint kopen via het tv scherm. Een hint was een uitleg - in tekst - van de hele puzzel. Dus niet een zetje in de goede richting, maar gewoon van A tot Z beschreven wat je moet doen om de puzzel op te lossen. Hierdoor kwamen we erachter dat een puzzel het al vanaf het begin niet deed.

Je kon, naast hints kopen, ook bellen naar de gamehost, maar dat proces was ontzettend moeizaam en lukte door technische mankementen niet goed. Ik vind het bijzonder dat we zelf zoveel moeite moesten doen om de gamehost te bereiken. Normaliter zou zij toch de groep in de gaten moeten houden en zien dat bij ons het één en ander stuk is?

Uiteindelijk kregen we geen telefonisch contact, maar kwam de gamehost binnen en zag dat er inderdaad nogal wat kapot was in onze container. Ze voerde de juiste combinaties in en liet ons doorspelen. Technische fouten kunnen voorkomen en meestal benoem ik dit niet eens in een review, want dat is een momentopname. Echter het blijkbaar niet op je gasten letten die jouw escape room aan het doen zijn is wél kwalijk. Daarbij konden we door dit mankement bijna een halfuur niet verder, heeft het ons munten gekost om een hint te kopen én hoorde ik later van collega’s uit een ander team dat zij dezelfde mankementen hadden.

Ook waren er puzzels die al ‘goed’ waren voordat ze überhaupt helemaal waren opgelost, maar door een gebrek aan feedback vanuit de kamer zelf hadden we niet door dat die puzzels al waren opgelost. Dus verspilde we onze tijd met het doorgaan van het oplossen van de puzzels, wat dus niet meer nodig was. Ook dit is weer een voorbeeld van matige hosting en een niet goed werkende escape room.

Ten slotte was er nog het battle-concept waarbij je andere teams kunt belemmeren, maar ook dit viel me ontzettend tegen. Als een andere groep het licht uitzetten kon je letterlijk niets meer voor enkele minuten. Dat is toch niet leuk? Dan kun je beter gewoon enkele minuten van je tijd af laten halen. Nu stond je minuten in een donkere zeecontainer te wachten tot je weer door kan. Laten we het houden op: niet zo mijn ding.

We wisten maar de helft van de puzzels op te lossen. Na 60 minuten kregen we een filmpje te zien waarin alle puzzels werden uitgelegd. Hier zagen we dat er nog meer zaken waren die bij ons dus niet goed hadden gewerkt. Jammer dat Escape room Strijp-S Eindhoven ervoor kiest om dit onpersoonlijk via een filmpje te doen, in plaats van even de kamer nalopen met de gamehost.

Al bij al; Mijn collega’s vonden mij altijd al een beetje raar door mijn escape room passie, maar vinden mij nu nog raarder: ‘Reis jij hiervoor heel het land door?’, ‘Vind je dit nou leuk?’, ‘Ben jij hier nu altijd zo enthousiast over?’. Ik heb ze uitgelegd dat The Battle (Disco inferno) niet de standaard is en dat dit de minste kamer is die ik ooit gespeeld heb. Ik begrijp volkomen dat je na het spelen van deze kamer nooit meer een kamer gaat spelen. Het mogen duidelijk zijn dat ik deze kamer niet aanraad om te gaan spelen. Sla deze maar lekker over.

Escape room Strijp-S Eindhoven, helaas was dit niet een ervaring om over naar huis te schrijven. Ik hoop dat jullie in de toekomst betere ervaringen kunnen creëren voor jullie gasten. Desalniettemin bedankt voor het ontvangen van ons.


4

Sfeer: 3.0

Spelbeleving: 4.0

Service: 5.0


Gespeeld in juli 2023

Gespeeld met 24 personen

Ontsnapt: Nee


 • Airco
 • Dichtbij station
 • Sfeer
 • Spelbegeleiding
 • Géén verhaal
 • Afwerking
 • Puzzel niet in thema
 • Hints
 • Veel technische mankementen
 • Heeft onderhoud nodig
 • Geen natuurlijk flow
 • Stroomschema/puzzelverhaallijnen
 • Uitwerking 'battle-concept'
 • Ontvangstruimte te klein
 • Introductie té ingewikkeld en verwarrend

  SemStanMariekesjephanie

emmabolkemmabolkJunior EscaperLid sinds: 23 februari 2022 (11 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 februari 2023

Leuk

Vandaag deze kamer gespeeld als familie uitje. 2 kamers tegen elkaar gedaan. Het concept is leuk, en de kamer is ook prima qua uiterlijk, maar wel lastig en onlogisch naar mijn mening.


5.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 4.5

Service: 4.5


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Origineel
 • Diversiteit
 • Prijs
 • Onlogische puzzels
 • Slechte begeleiding

 

chrissachrissaEscape ApprenticeLid sinds: 27 september 2020 (18 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 september 2020

Niet wat ik gehoopt had

Deze kamer kun je met 2 teams tegelijkertijd, tegen elkaar spelen. Je kunt elkaar ook 'pesten'.
Klinkt leuk, viel helaas wat tegen.
Ook het systeem om je te helpen, roept meer vragen op dan hulp.
Kamer zag er wel leuk uit


6

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 6.0

Service: 6.0


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 12 personen

Ontsnapt: Ja

 

joycebaremansjoycebaremansEscape GuruLid sinds: 30 april 2019 (162 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 juni 2019

Wel oke kamer

Puzzels en technologie goed. Niet mijn soort kamer.


6

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 6.0


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: De Natte Sleffers

Ontsnapt: Ja  20:52 min


 • Technologie

 

mike_leijsmike_leijsEscape ExpertLid sinds: 29 april 2019 (145 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 juni 2019

Wel okee

Technologie was best mooi, verder niet hele spectaculaire kamer


7

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.5


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: De Natte Sleffers

Ontsnapt: Ja  20:52 min

 

xander69xander69Junior EscaperLid sinds: 02 oktober 2019 (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 oktober 2019

wel oke.

Wel een leuke kamer.


7

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 6.0


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

daphne_van_dinterendaphne_van_dinterenJunior EscaperLid sinds: 19 oktober 2017 (18 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 09 december 2018

Redelijk

Idee van de kamer dat je tegen elkaar speelt is super leuk. Ook dat de teams elkaar kunnen pesten is erg leuk. Alleen jammer dat de kamer naar mijn mening erg onlogisch in elkaar zit, er zijn veel puzzel lijnen, dus je weet niet goed wat bij elkaar hoort. Verder is de kamer ook erg krap, vooral wanneer je met een grotere groep speelt.


6.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 5.0

Service: 7.0


Gespeeld in december 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Tegen ander team spelen
 • Krap
 • Onlogisch

 

joepkortekaasjoepkortekaasJunior EscaperLid sinds: 12 februari 2017 (87 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 oktober 2018

Onlogisch

Met een semi-ervaren groep deze kamer gedaan met 4 personen. Hierbij liepen we elkaar al in de weg. Het begin is prima te doen/ logisch aangegeven, maar daarna ontbreekt elke logica. De manier van hints 'kopen' werkt op zich prima, maar soms blijk je een puzzel toch al goed te doen of dat je een hint nog niet kunt gebruiken. Wij hadden de eindcode al, maar konden deze bijv. nergens invoeren omdat we een andere puzzel nog niet hadden gedaan. Was vooral frustrerend. Zeker voor 1 persoon in de groep die nog nooit een escape room heeft gedaan, en na deze kamer zich oprecht afvroeg wat het andere deel van de groep er zo leuk aan vindt. Aankleding is verder wel mooi, ontvangstruimte oogt studentikoos


6.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 6.5


Gespeeld in oktober 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Aankleding kamer
 • Krap
 • Hintsysteem niet logisch
 • Opbouw kamer onlogisch

 

claudia_1995claudia_1995Escape ExpertLid sinds: 06 januari 2018 (153 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 juni 2018

Mwa

Voor de escapejunkies geen aanrader, wil je gewoon een kamer doen met een beetje strijd element dan wel leuk.
De kamer zelf, het idee is leuk, maar de hints soms als nog te ingewikkeld, soms te ver gezocht. Ook niet logisch, je koopt hints voor puzzels die je nog niet op kan lossen... omdat je eerst een andere moet doen, dit is niet duidelijk, kost daardoor veel muntjes. bijv. deze hint is nog niet beschikbaar oid zou passender zijn.
Maar al met al wel een grappige kamer. Aan het einde vroeg ik aan de begeleiding na waarom een onderdeel in de kamer zat het antwoord was; ja dat weten wij ook niet/snappen wij ook niet.. bijzonder..


6.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 6.0


Gespeeld in juni 2018

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • niet logsich
 • Hints soms nog te onduidelijk om verder te komen
 • begeleiding komt dan de kamer in voor uitleg
 • kijken/luisteren niet mee om je te begeleiden.

 

LonnekevDLonnekevDEscape ExpertLid sinds: 30 januari 2018 (163 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 juni 2018

Grappige kamer

Leuk aangekleed en thematische puzzels.
Wel jammer dat er volgorde in de puzzels blijkt te zitten die niet echt duidelijk wordt gemaakt in de kamer, waardoor je hints koopt die je nog niet kan gebruiken en vervolgens dus niet verder komt met de puzzel die je wel wilt oplossen op dat moment.
Later blijken de gekochte hints niet nodig te zijn want dan en je op het punt van die betreffende puzzel aangekomen en kan je die ook oplossen zonder hint.
Grappige muziek gerelateerde puzzels, maar helaas niet echt dansen, zingen of muziek herkennen/naspelen.


7

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 6.5


Gespeeld in juni 2018

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

PatrickPatrickEscape ExpertLid sinds: 27 augustus 2017 (163 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 september 2018

Zelfs voor niet muziekliefhebbers een leuke kamer

#148 Zelfs voor niet muziekliefhebbers een leuke kamer
De kamer is niet super groot, maar op de kleine oppervlakte zijn veel puzzels verwerkt, waar zintuigen en vaardigheid voldoende moet gebruiken.


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in juni 2018

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

chris_zopfichris_zopfiEscape ExpertLid sinds: 19 mei 2017 (104 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 mei 2018

Leuk

Leuke kamer


7.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 5.5


Gespeeld in mei 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

stephanietaalstephanietaalEscape ExpertLid sinds: 18 mei 2017 (156 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 mei 2018

Heel erg grappig

Super grappig gemaakt. Is een keer heel iets anders! Personeel vriendelijk wel jammer dat er geen drinken mee kan in de kamer. Puzzels waren origineel


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.5


Gespeeld in mei 2018

Gespeeld met 4 personen

Team: Taaltjes

Ontsnapt: Ja

 

Leuke kamer

Totaal andere soort kamer als dat ik gewend ben. Veel verschillende soort puzzels


8

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in mei 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Petra_B..Petra_B..Escape MasterLid sinds: 07 oktober 2018 (244 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 08 maart 2020

Leuk kamer om tegen elkaar te strijden

Voor de echte escape room liefhebbers, geen echte escape room. Kamer met veel spelletjes.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in mei 2018

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee

 

JeroenJeroenJunior EscaperLid sinds: 19 februari 2018 (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 december 2020

Leuke setting

De kamer is goed ingericht in een goede sfeer.
Tijdens onze game ging er technisch een en ander mis waardoor we 3 keer opnieuw zijn moeten starten.

Het battle element komt niet helemaal goed uit de verf.


5.5

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 5.0

Service: 5.5


Gespeeld in april 2018

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee

 

MonkiejMonkiejEscape ApprenticeLid sinds: 30 september 2021 (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 01 oktober 2021

Leuke battle

Leuke escaperoom tijdens vrijgezellen feest. Als ik het mij goed herinner, hadden wij 3 identieke kamers met een andere sfeer. Erg leuk om elkaar te kunnen dwarsbomen, om als team de beste tijd en meeste punten te behalen.


7

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in februari 2018

Gespeeld met 16 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Logica
 • Gebrek aan verhaal

 

Spuit 11Spuit 11Senior EscaperLid sinds: 03 mei 2019 (90 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 03 mei 2019

Teleurstelling

Wij hebben met 2 teams van 5 personen 'The Battle' gedaan. Ontvangst was eerder praktisch dan een staaltje Brabantse gastvrijheid. De battle begon pas in de rooms; er was geen intro om alvast een beetje in de juiste stemming te komen.

De puzzels waren aardig bedacht, uitdagend en technisch vernuftig. In potentie een leuke escaperoom dus.

Helaas waren er in beide kamers enkele slordige technische mankementen. Gevonden oplossingen werden meerdere malen niet geaccepteerd, terwijl het uiteindelijk wel de juiste oplossingen bleken te zijn. Hierdoor ging er veel tijd verloren . Door het ontbreken van een onderdeel (een bedieningsknop) kon één puzzel zelfs helemaal niet worden opgelost. Wat ons betreft was er voor ons in ieder geval geen eerlijke kans om te kunnen ontsnappen.

Uit de reactie van de organisatie bleek niet dat zij zich realiseerde hoe vervelend het is als het materiaal niet deugt. Wij waren er ook allerminst van overtuigd dat er adequate maatregelen getroffen zouden worden om te voorkomen dat deze escaperooms ook voor andere teams na ons een teleurstellende ervaring zou worden.


2.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 5.5

Service: 1.0


Gespeeld in december 2017

Gespeeld met 10 personen

Ontsnapt: Nee


 • Het idee van de puzzels
 • Technische staat van de kamer
 • Feedback personeel

 

linda94linda94Junior EscaperLid sinds: 22 september 2019 (26 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 september 2019

Gebrek aan persoonlijke hints

Leuke kamer, meerdere verhaallijnen tegelijk waardoor iedereen nuttig bezig kan zijn. Echter liepen wij ergens vast en konden een hint kopen waar we niet mee verder kwamen. Het laatste kwartier daardoor niks meer kunnen doen. Jammer dat er dan geen persoonlijke hint kon komen. Het battlen tegen de rest van ons gezelschap (4 tegen 4) maakte het wel heel leuk!


6

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 6.0


Gespeeld in november 2017

Gespeeld met 8 personen

Ontsnapt: Nee

 

FloRyanFloRyanJunior EscaperLid sinds: 04 november 2018 (14 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 04 november 2018

Leuk tegen elkaar


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in september 2017

Gespeeld met 15 personen

Ontsnapt: Nee

 

Hans van Nuenen (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 augustus 2017

Uitdagend!

Met collega's de Battleroom gespeeld. Voor velen de eerste ervaring met een escaperoom en meteen een goede! De kamers zijn erg mooi gemaakt met uitdagende puzzels die de nodige samenwerking vergen. Het feit dat je tegen elkaar strijd in dezelfde kamers is echt een extra dimensie aan het escapen. We hebben nog lang nagepraat over onze ervaring.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2017

Gespeeld met 16 personen

Ontsnapt: Nee


 • Leuk thema.
 • Je tegenstanders kunnen volgen en dwars zitten.
 • Vriendelijk en gastvrije personeel.

 

queenie4everqueenie4everSenior EscaperLid sinds: 28 oktober 2018 (70 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 04 november 2018

Heerlijke gedanst tijdens de escape!

Het thema sprak ons enorm aan, zeker omdat ik geen enge escape rooms wil doen. Je komt aan bij een container en de ruimte is vrij klein, maar we konden ons prima vermaken met z'n vieren. Alle vier nog niet heel erg ervaren, maar samen werken en afentoe wisselen werkte erg goed. Helaas zijn we op een gegeven moment blijven hangen op een onvolkomenheid. Hierdoor konden we niet verder. Het vervelende daarvan was dat we alle vervolg antwoorden al hadden en dus buiten hadden kunnen staan, maar dan hadden we op dat kleine dingetje even een zetje in de rug moeten krijgen. Helaas is het zo dat in deze escape room de hints voorgeprogrammeerd zijn en er dus niet iemand live meekijkt en kan helpen. Zonde, anders was onze ervaring heel anders geweest. Daarnaast ook lastig, want soms vraag je een hint op omdat je niet verder kunt, maar kun je niets met het antwoord, omdat je net dat stukje al wel had gevonden maar ergens anders op vast loopt. Voor ons gevoel zijn we dus wel geslaagd in deze kamer. Als ze een kleine dingetje iets aanpassen, was het goed geweest.
Verder geen dynamische kamer, maar leuk dat er continu muziek draait en je echt in de jaren 70 belandt. De kamer is wel vrij klein, ik zou zeker niet met meer dan 4 personen hier naar toe gaan.


7

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.0


Gespeeld in juli 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Muziek en sfeer!
 • Leuke puzzels en goed te verdelen
 • Afwisseling van de puzzels
 • Kleine ruimte
 • Geen live contact, dus geen live hints
 • Voorgeprogrammeerde hints
 • Onvolkomenheid waardoor vastlopen

 

Karlijn (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 juli 2017

Super leuk!

Leuke om tegen elkaar te spelen, een keer wat anders. Vrij lastige kamer waarbij geen gebruik wordt gemaakt van sloten (zeker aan te raden voor de gevorderde speler). Door het inzetten van bully's kun je het op verschillende manieren moeilijker maken voor je tegenstander. Daarnaast kun je van de beschikbare coins hints kopen. Het enige nadeel was dat het soms verwarrend was welke puzzels we al wel of niet hadden opgelost en dat er geen communicatie mogelijk was met het personeel. Achteraf bleek dat wij door een technisch mankementje niet hebben kunnen ontsnappen, ondanks we de laatste puzzel goed hadden opgelost. Ook hier was communicatie fijn geweest. Ook wordt er hard gewerkt om de kamer te verbeteren. Ondanks dat een super kamer en zeker een aanrader!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2017

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee


 • Battle tegen een ander team
 • Leuke puzzels
 • Leuk Thema
 • Technisch foutje in kamer

 

dphnesdphnesJunior EscaperLid sinds: 08 september 2017 (23 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 oktober 2017

Test

Ik heb deze kamer mogen testen. Hij was nog niet helemaal klaar. Zo ontzetten tof om tegen andere teams te spelen en deze ook te vervelen. Echt geniaal in elkaar gezet een dikke aanrader!


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.5


Gespeeld in juni 2017

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee

 

Bambi (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 25 juni 2017

Leuk!

Erg leuk om tegen een ander team te spelen terwijl je elk in gelijke escaperooms zit. Ook kun je elkaar in degaten houden tijdens het spel mbt de voortgang. De voorbereiding was wat slordig (enkele puzzels waren niet opgeruimd/klaargezet). Toch was de room leuk om te spelen.


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in mei 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Gelijktijdig tegen ander team spelen
 • Leuke puzzels
 • Leuk (muziek) thema
 • Slordig voorbereide kamer

 

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig