Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Toxic Escape

Koudekerk aan den rijn , Nederland

Permanent gesloten

60 minuten

1 - 6

12 jaar

Lees reviews

Meer over Toxic Escape

Is deze escaperoom een normaal bedrijf, of zit er meer achter? Steeds zijn er bezoekers met een schimmige uitstraling. Ook buiten de openingstijden is er een hoop bedrijvigheid. Vreemde bestelbusjes, feestjes tot diep in de nacht, overal videobewaking..

De politie heeft al meerdere invallen gedaan maar staat steeds met lege handen.

Is het de bedrijfsnaam of de uitstraling van het bedrijf? Het keurige en gezellige appartement, of is het Harry, de toch wat bijzondere bewoner en eigenaar van dit bedrijf?

En belangrijker nog, weet je zeker dat JIJ hier naar binnen wil?

Escaperoomeigenaar Harry is een bijzondere man. Uiteraard staat hij altijd voor zijn klanten klaar en komt hij jullie met volle overtuiging begeleiden als spelleider tijdens jullie avontuur. Harry is alleen erg druk.. Hij lijkt nooit genoeg tijd te hebben, belt de hele dag en lijkt ook een hoop zaken door elkaar te halen.

In deze escaperoom gaan je zintuigen in de overdrive, daar zorgt Harry persoonlijk voor. Daarom is onze escaperoom geen ‘gewone’ escaperoom, maar een ervaring!

Thema's

Mysterie

Eigenschappen

Epilepsie risico

NL

Escapetalk.nl statistieken

2 likes

27 bezoekers

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

JG van der Stoopweg 14
2396 BH, Koudekerk aan den Rijn
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

15 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

ilse_hermansilse_hermansJunior EscaperLid sinds: 03 november 2018 (50 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 01 april 2023

Leuke kamer

Voor het spelen van de escaperoom word je al meegenomen in het verhaal. Leuke ontvangst en duidelijke verhaallijn in de kamer. Achteraf leuk na kunnen praten met de medewerkers. Er werd echt de tijd voor je genomen! 😁„


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service

 

queenie4everqueenie4everSenior EscaperLid sinds: 28 oktober 2018 (72 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 januari 2023

Wat een heerlijke kamer en superontvangst!

Ons escaperoomweekend begon met Toxic. Wat werden we leuk ontvangen! De kamer begint al voordat je er bent en alsnog was er alle tijd om even gezellig te kletsen vooraf.
Vervolgens de kamer in. Wat ontzettend leuk! Veel te doen, logische puzzels, soms effe wat lastig, maar allemaal in het thema. We speelden met vier ervaren personen en dat was een prima aantal. Het thema liep goed door en we hebben ons heerlijke vermaakt. De kamer zag er ontzetten goed uit en de makers hadden duidelijk alles op alles gezet om het zo echt mogelijk te laten lijken. En dat is wat ons betreft helemaal gelukt!
En ondanks het schimmige thema, was de kamer verder totaal niet eng. Fijn, want daar hou ik ook niet van. Dus mocht je wat angstig aangelegd zijn zoals ik, dan is deze kamer heel goed te doen!
Na afloop was er wederom alle tijd om nog even na te kletsen en door de kamer te lopen.
Wat een heerlijk begin van ons weekend! Op naar de volgende.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

Sunday653Sunday653Junior EscaperLid sinds: 13 oktober 2019 (18 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 februari 2023

Spannend avontuur!

Ik heb al heel wat escaperooms gespeeld.
En nu de kinderen oud genoeg worden is het tijd om deze verslaving over te dragen aan de volgende generatie.
Voor Jop (13) en Saar (10) was dit een hele spannende ervaring. Ondanks dat je weet dat het spel is begonnen en dat het niet echt is begonnen de kinderen af en toe toch wat te twijfelen. ;-)

Dit gevoel wordt langzaam opgebouwd en begint eigenlijk al op het moment van reserveren.
Ook een flinke tijd voor aankomst wordt je al in de stemming gebracht door het personeel.
Je merkt aan alles dat dit team wat de escape mogelijk maakt er zelf ook erg van geniet.

De kamer zelf vonden we best pittig.
Niet alleen omdat we een paar ervaren spelers minder hadden maar vooral omdat er best veel info op je af komt in deze kamer.
Er is veel gedaan om de setting zo echt mogelijk te laten lijken. Het neven effect is dat er veel informatie is waar je niks mee hoeft te doen. Het was lastig om te filteren wat er bij de puzzel hoorde en wat er lag als decoratie. De puzzels op zich zijn niet heel moeilijk en goed te doen. Toch hadden we alles secondes nodig en ontsnapte we precies in de laatste seconde!

Er was in de escaperoom zelfs een verrassing in het verhaal versmolten voor mijn broer die deze dag jarig was.
Super attent!

Achteraf nog een flinke tijd gepraat met de makers van de kamer.
We hadden een super leuke tijd en hebben dankzij deze kamer een tof verjaardagscadeau voor mijn broer en onze kinderen hebben een leuke jeugdherinnering erbij.
Nog een pluspunt: De genuttigde drankjes en chocolade was inbegrepen in de prijs!
Dat vinden wij als oer-Hollandse Nederlanders natuurlijk heel erg vervelend ;-)

Dank!


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Spannend
 • Veel desinformatie (veel niet nodig)

 

CasturiiCasturiiEscape LegendLid sinds: 04 september 2019 (254 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 oktober 2022

Yo dik appartement, Harry!

Toxic Escape wekte mijn interesse door het vreemde plot. Het is namelijk zo dat je hier in de rol kruipt van...jezelf! Gewoon een escape room bezoeker die een escape room bedrijf bezoekt waar iets niet helemaal zuiver is... Dat meta-plot biedt al gelijk duizenden creatieve opties. Vanaf de boeking krijg je meerdere vage berichtjes van de "eigenaar" Harry. Dit is leuk gevonden, maar voegt voor mij niet heel veel toe. De hele onthulling van het plot is bij het eerste berichtje al duidelijk en dat zie ik veel liever op locatie pas.
Op locatie worden we in character(?) ontvangen. Parkeren kan voor de deur. De intro is een inconsistente mix aan verwarring en hilariteit, wat mogelijk niet helemaal de bedoeling is. Het voelt allemaal een beetje vreemd aan. De kamer begint wel met een leuke twist en we kunnen onderweg!

De kamer is best mooi ingericht en strak afgewerkt. Het oogt mooi onderhouden, minus enkele gebruikspunten. Qua experience of effecten kun je niet heel veel verwachten, maar het geluid is op zijn minst van goede kwaliteit. De kamer begint gelijk goed en daar zit hem eigenlijk ook het probleem in. Na de intro komt de kamer vooral neer op puzzelwerk en word er qua verhaal nog maar weinig gedaan. Het originele meta-plot van de "escape room" vervalt al na de eerste minuut en het daadwerkelijke plot is een stuk minder interessant. Naast wat kleine momentjes verslapt de spanningsboog al snel tot een uitgerekt elastiekje. Al snel vraag ik me af waarom we hier in het plot nou nog zijn? Logisch gezien slaat dat eigenlijk nergens op.

Het verloop is een mixed bag. De kamer geeft veel ruimte al snel prijs en daarna volgt een flinke periode waarin gevoelsmatig weinig voortgang wordt geboekt. De puzzels zijn op zich tof en gebruiken aardig wat techniek. De eigenaren zijn ICT-mensen en dat schijnt door in meerdere leuke technische stukjes.
Helaas is de flow in deze kamer regulier gebrekkig. Na een goed begin loopt het spel herhaaldelijk vast. De kamer is netjes ingericht maar zit bomvol ruis. Veel losse spullen en een boel loos materiaal. Een boel hoef je niet te gebruiken, terwijl je juist verwacht wordt om andere dingen helemaal binnenstebuiten te keren. Al die spullen voegen sfeer aan de kamer toe, maar het bevordert de spelflow totaal niet. Het is allemaal net niet duidelijk genoeg of net te ver zoeken en gewoon...net niet. Ik vind het altijd zo jammer om een hint te krijgen van "een belangrijk object heb je over het hoofd gezien" of "kijk nog eens goed waar je net keek". We zitten meerdere keren lang vast op puzzels en om dan te horen bij het napraten dat het supersnel ging voelt niet helemaal kloppend.

Tja, hier zit wel degelijk potentie in. De eigenaren doen dit duidelijk voor de lol er bij. Hun enthousiasme is aanstekelijk en ik gun het ze absoluut! Ik denk dat de kamer een sterke basis heeft, maar boven alles een soepelere gameflow nodig heeft. Het meta-plot mag daarnaast veel beter uitgewerkt worden. Het voelt nu meer als een bijzaak, terwijl dat voor ons de reden was om te boeken. Het is nu in ieder geval een prima kamer om een keer mee te pakken, maar hier valt in potentie meer uit te halen.


7.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: De Achterbuurt Tjappies

Ontsnapt: Ja  53:00 min


 • Technische snufjes
 • Netjes afgewerkt en goed onderhouden
 • Leuke puzzels in de basis
 • Enthousiaste eigenaren
 • Gebrekkige flow en veel ruis
 • Meta-plot vervalt te snel
 • Kan winnen aan sfeer en spanning

 

eline_meskerseline_meskersEscape ApprenticeLid sinds: 13 januari 2019 (32 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 02 oktober 2022

Leuke en uitdagende escaperoom

Leuk ontvangst. Kamer heeft van alles te bieden. Je wordt echt meegenomen in het verhaal. Kamer zit goed in elkaar. Je merkt dat er mensen met passie aan hebben gewerkt. Heel erg leuk!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  60:00 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Diversiteit

 

Johan (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 augustus 2022

Genoten van deze kamer

Samen met vier vrienden deze kamer gespeeld. Erg leuk, zeker omdat je al vooraf bij het spel wordt betrokken. Zeer enthousiaste eigenaren die echt de tijd voor je nemen. Wat te drinken na afloop met elkaar de room nabesproken. Leuke puzzels. Uit een review kwam naar voren dat de kamer onderhoud nodig zou hebben. Daar hebben wij niets van gemerkt. Een aanrader wat ons betreft.


9

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

ellenvsellenvsJunior EscaperLid sinds: 04 augustus 2019 (24 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 augustus 2022

Mooie kamer!

Leuke ervaring, mooie kamer, zit goed in elkaar en het verhaal klopt ook helemaal bij de vormgeving en puzzels. Super hosts die achteraf vertelden hoe de kamer tot stand is gekomen met drankje van het huis! De beleving begint al direct na het boeken, dat voelt achteraf wel een beetje overbodig, voegt niet echt iets toe.


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Diversiteit
 • Verhaal
 • Beleving
 • Puzzels
 • Niet eng, wel spannend
 • Soms overkill aan informatie

 

mirjam_gersemirjam_gerseJunior EscaperLid sinds: 31 juli 2021 (30 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 juli 2022

Goed kloppend verhaal

Leuke teasers vooraf en je zit helemaal in het verhaal vanaf het moment dat je op de bel drukt.

Zat een foutje in het ontwerp waardoor wij van de verhaallijn afweken. Leuke manier van tips gekregen en het verhaal klopt met de ruimte en de puzzels.

Niet aan te raden voor groepen groter dan 4 personen.


6.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 5.0

Service: 7.5


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  58:00 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Puzzels
 • Puzzels
 • Heeft onderhoud nodig

 

RoosmarijnRoosmarijnEscape ExpertLid sinds: 24 februari 2020 (81 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 augustus 2022

Leuk!

Het avontuur start al van tevoren en bracht ons gelijk in de stemming om te beginnen. We werden enthousiast welkom geheten en begonnen daarna aan het avontuur. We vonden de kamer leuk, maar met 6 spelers was het erg druk, waardoor het puzzelen niet altijd even soepel verliep. Ook deed het hintsysteem het eerst niet waardoor we vastliepen, maar dit werd gelukkig snel opgelost!

Het thema van de kamer bleek uiteindelijk niet echt ons ding te zijn, maar dat neemt zeker niet weg dat de puzzels erg leuk waren en dat het een mooi gemaakte kamer is! De kamer is zeker niet eng, maar er wordt toch een spanning opgebouwd waardoor je denkt: "opschieten!" Kortom: we hebben ons goed vermaakt en vooral erg gelachen!


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels

 

lynnkatharinalynnkatharinaJunior EscaperLid sinds: 19 augustus 2021 (19 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 04 juli 2022

Unieke ervaring!

De ervaring begon al bij de binnenkomst. Meteen een super leuk ontvangst door hele leuke mensen! De escape room was goed in elkaar gezet met unieke puzzels die we nog niet veel of zelfs helemaal niet zijn tegengekomen. Dat zorgde voor een super leuke ervaring. Ook de hints werden op het goede moment gegeven, ook nog is op een leuke manier die helemaal bij de kamer past. Al met al, een leuke ervaring!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  57:00 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Sfeer
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Spannend

 

bastiaan_visbastiaan_visJunior EscaperLid sinds: 11 mei 2018 (43 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 april 2022

Toffe kamer, aanrader!!!

Kamer die door enthousiaste mensen gemaakt is. Ontvangst is zeer vriendelijk en fijn. Kamer zelf zit goed in elkaar en zowel de puzzels als het (eventuele) hintsysteem past precies in de kamer. De kamer is mooi aangekleed en passend bij het thema.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit

 

BartBartJunior EscaperLid sinds: 12 oktober 2019 (29 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 november 2021

Met veel plezier gespeeld

Eens per maand spelen we een kamer en voor november hadden we deze met ons team gepland. Erg leuk om te spelen! We hebben er van genoten. Het had alles wat we verwachten van een moderne escaperoom: leuke technische hoogstandjes, een eigen uniek verhaal en puzzels die net lastig genoeg zijn om je escaperoom skills mee aan te scherpen.

De kamer ziet er tot in de details heel goed verzorgd uit. En bij de ontvangst zit je gelijk al goed in het verhaal. Alles wat je zoekt in een leuke escaperoom. Aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Spannend
 • Logica

 

Daphne (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 04 oktober 2021

Super leuke escape room!

Hele leuke escape room! Goede mix van denken en doen en mooie ruimtes. Leuke en enthousiaste eigenaren die voor maar ook na de escape room ruim de tijd voor je nemen. Zeker een aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee

 

Octaaf (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 augustus 2021

Leuke en unieke room!

De room is erg leuk ingericht, goed haalbaar maar zeker niet makkelijk. De crew weet op het juiste moment hints te geven als je vast zit. De puzzels zijn ook erg leuk en niet de standaard dingen die je in elke room tegenkomt.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 10.0

Service: 8.5


Gespeeld in februari 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Uniek
 • Spannend
 • Weinig/geen sleuteltjes maar speciale puzzels.

 

Martijn (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 19 augustus 2021

Spanning ten top.

Met 4 vrienden deze escape room gedaan. Goed ontvangst. Leuke en afwisselende hints om op te lossen. Veel details, het klopt gewoon allemaal.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Details
 • Setting

 

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig