Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Death Row

Athene , Griekenland

Nu gesloten

60 minuten

3 - 5

16 jaar

Lees reviews

Meer over Death Row

The decision was made against you. The request for pardon was rejected. The plot against you is so well made that it leads you all to death row.

The time of execution for one of you is approaching. The electric chair is ready for use, but a damage to the central system delays the guards in executing the sentence. Will there be enough time to find evidence of your innocence, or will you witness the execution of your friends, but also of yours…?

 


Acteurs

Thema's

Gevangenis

Eigenschappen

Afrader indien zwanger

Niet rolstoeltoegankelijk

Bevat onderdelen niet geschikt epilepsie.

EN

Escapetalk.nl statistieken

3 likes

17 bezoekers

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Dedousi 13
16346, Athene
Griekenland

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

7 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Drs-jlcDrs-jlcEscape MasterLid sinds: 28 november 2021 (160 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 januari 2023

Ik zit hier heel alleen nieuwjaar te vieren…

Met het team De Drie Duitsers (3 personen) hebben we in de eerste week van januari 2023 een escapetrip gemaakt naar Athene in Griekeland om daar twintig escape rooms te gaan spelen. Vandaag was het dag 1 en speelden we onze eerste escape room van de dag én van de trip.

Na zo’n drie en een half uur opgevouwen te hebben gezeten in een vliegtuig, was het een kwestie van snel naar onze verblijfsaccommodatie om onze bagage te droppen en vervolgens direct met de taxi naar No Exit Escape Rooms voor onze allereerste kamer in Athene. We beginnen rustig, want hoewel escape rooms in Athene voornamelijk horrorkamers zijn is Death Row géén horrorkamer. Wél is er een acteur en hij ontvangt je ook direct nadat je aangebeld hebt bij het pand als zijnde gevangenisbewaarder. Je wordt dus in thema ontvangen, mag in thema je spullen opbergen en nog even naar het toilet, voordat je door deze gevangenisbewaarder in de elektrische stoel wordt gezet. De executie gaat echter fout én de bewaarder draait door. Hij sluit iedereen op in een cel en de ontsnapping begint.

Deze introductie maakt direct grote indruk op ons. De acteur speelt zijn rol ontzettend goed en overtuigend. Het is niet enkel intimiderend, maar ook grappig, omdat hij een kleine persoonlijkheidsstoornis lijkt te hebben 😂.

Als de acteur vervolgens weg is begint het puzzelen. Wat deze kamer gaaf maakt is dat puzzels hier goed aansluiten bij het verhaal. Alles voelt heel echt. Je hoeft niet zo voorzichtig te zijn, zoals je dat gewend bent bij andere escape rooms. Alle kamers die we in Athene gespeeld hebben zijn lineair, wat betekent dat je eerst de ene puzzel op moet lossen, voordat je door kunt met het andere. Bij Death Row werk je dus ook stap voor stap aan je ontsnapping. Omdat het een kamer is die vooral gebouwd is op samenwerken heeft bij ons niemand het gevoel gehad niets om handen te hebben, dus dat is top. Ook kun je hier lekker door puzzelen. We leerde bij andere kamers in Athene dat dit niet altijd het geval is. De flow bij Death Row is prima, met hier en daar een bepaalde logica, die we vanaf nu maar Griekse logica gaan noemen 😅. Gelukkig wordt je goed in de gaten gehouden en hoewel wij Nederlands met elkaar spraken wisten de gamehosts perfect op het juiste moment een goede hint te geven. Chapeau daarvoor!

Hoewel de dingen die je doet realistisch zijn, is het decor en de setting dat een stuk minder. Je hebt hier een matig decor en matige thematisering. Je staat in een soort lege donkere kelder met tralies. Toen we deze kamer speelden wisten we nog niet dat afwerking/thematisering/decoratie in (bijna) alle escape rooms van Athene niet zo goed zouden gaan zijn zoals het dat is in Nederland. Laat dit een compliment zijn voor alle kamers in Nederland, die wél veel moeite steken in thematisering en afwerking.

Toen we na bijna twee uur ontsnapt waren (wat ook een hele toffe verrassing in zich heeft), werden we vriendelijk te woord gestaan door de eigenaressen van No Exit en haar dochter. Het nabespreken bij No Exit is top! Wat zijn de mensen hier vriendelijk en begaan met hun spelers. En hoewel er een kleine taalbarrière is doet iedereen er alles aan om met elkaar te kunnen praten over de kamer en andere kamers in Nederland en Griekeland 🥰. We kregen een tip voor een restaurantje in de buurt én konden even wat gaan eten om ons op te maken voor de volgende kamer die we bij No Exit zouden gaan spelen.

Al bij al; Death Row is een luchtige kamer met een redelijk goede puzzelflow én goed acteerwerk. Persoonlijk denk ik dat wij in Nederland betere kamers hebben met hetzelfde thema – ‘Here I Am’ in Katwijk en ‘The Execution’ in Rijswijk - maar als je besluit om naar Athene te gaan voor een escape vakantie óf in Athene een escape room zou willen doen, zonder dat je tegen het plafond wilt zitten van angst, dan raad ik je aan om deze mee te pakken.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met drie óf vier personen i.v.m. lineaire puzzels en samenwerken;
- Speel deze kamer als een luchtige kamer tussendoor;
- Speel deze kamer vooral als je waarden hecht een goede puzzelflow en wat minder aan afwerking/thematisering.

No Exit Escape Rooms, bedankt voor jullie vriendelijkheid/gastvrijheid. Wij hebben het ontzettend naar ons zin gehad bij jullie!


7.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 3 personen

Team: De Drie Duitsers 🇩🇪

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Acteur
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Spannend

  GijssambeeksjephanieJohan Le Van

CasturiiCasturiiEscape LegendLid sinds: 4 september 2019 (202 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 oktober 2022

Friends don't leave...

Athene. DE plaats voor horror escape rooms. Vastberaden om ons hier absoluut te laten terroriseren zakten wij af naar Griekenland voor twee weken horror in juli en augustus. Negentien kamers op de planning, waarvan slechts vijf zich niet voornamelijk op de horror richten. Death Row was de zeventiende kamer die we in Athene speelden.

Als de voordeur van No Exit open gaat begint de ervaring eens NIET direct in thema. We worden ontvangen door de enthousiaste eigenaresse. Haar idee is dat deze ontvangst er voor zorgt dat ze beter weet wie ze tegenover zich heeft in het spel. Al is Death Row geen horrorkamer, het is eerlijk gezegd wel fijn om eens rustig te kunnen bedaren alvorens te beginnen.
Stop mij als je dit plot al eens eerder hebt gehoord. Je zit in de gevangenis en zal geëxecuteerd worden als je niet op tijd ontsn- Ja dat dacht ik al. Het is een prima opzet die via een uitgebreide en interactieve intro met acteur toch nieuw leven in geblazen wordt. Let's go!

Gevangeniskamers zijn lastig om goed te doen. Ik vind ze te vaak op elkaar lijken en er wordt regulier niet veel unieks mee gedaan. Death Row is daarop een verfrissende uitzondering. De hele room ziet er top uit en is voor de Atheense standaard zelfs best goed afgewerkt. De ruimtes waar je doorheen gaat zijn gevarieerd en geven daadwerkelijk het idee dat je in een compleet gebouw zit in plaats van enkel een celletje. Waar de meeste gevangeniskamers vaak steriel zijn is Death Row juist sfeervol. Het zijn de simpele dingen, net dat beetje rook dat er hangt, of een mooi getimed effect als er iets belangrijks gebeurd dat Death Row onderscheidt.
Ondanks dat Death Row geen enge kamer is wordt de spanningsboog meesterlijk onderhouden. Vanaf de fantastische intro wordt al duidelijk dat je hier zo snel mogelijk weg wil. De combi van het gevarieerde verloop, acteerwerk, en dikke sfeer zorgen er voor dat je de hele kamer op scherp staat. Desondanks is het ook een onverwachts grappige kamer en lagen we regulier dubbel van de slappe lach.

Zoals ik al zei is Death Row gevarieerd in zijn verloop. Het spel duurt 100 minuten en die tijd maak je al snel vol. Je maakt een reis mee door de gehele gevangenis waarbij de setting regulier veranderd. De puzzels zijn daarbij ook lekker uitdagend en uitgebreid. Soms moet je ze met een wat meer "Griekse" logica benaderen, maar dit stoort me niet zo. De puzzels en handelingen zijn verder creatief verwerkt in thema. Er zijn momenten dat je je een soort crimineel mastermind waant die enkel zijn verstand en de spullen in zijn cel nodig heeft om te ontsnappen. Soms kun je je wel afvragen of het wel helemaal logisch is dat hier een puzzel of handeling zit, maar het zij zo. De gevangenis is ten slotte lekker fysiek. Veel klimmen en kruipen, lekker man.

Ik wil graag nog benadrukken hoe fantastisch het acteerwerk hier is. Je wordt door de (mentaal instabiele) gevangenisbewaker in de gaten gehouden en vanaf het begin heb je al een band met hem. Niet alleen is de acteur geniaal in zijn rol en geniet hij er overduidelijk van, maar zijn vaardigheden qua interactie en improvisatie zijn ongekend. Wat we ook doen of zeggen, hij gaat er tof op in en dit moedigt ons aan om terug te spelen. De bewaker is dreigend, lief, vijandig, vriendelijk, en onvoorspelbaar. Wat een heerlijk karakter dit. Zonder enige twijfel de allerbeste acteur die ik ooit in een escape room gehad heb!

Ja, gewoon wauw! Dit is een kamer waar je in Athene niet vreselijk veel van hoort en een die we bijna overgeslagen hadden. Death Row is naar mijn mening een perfecte combi tussen experience en puzzelkamer. Spannend, hilarisch, interactief, uitdagend, avontuurlijk, it's got it all! Stop daar nog de meesterlijke acteur bij en je hebt een must-play en één van mijn favoriete kamers ooit!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: Het Dronkenmansslot

Ontsnapt: Ja


 • De beste acteur die ik tot nu gehad heb
 • Uitdagende puzzelflow
 • Enthousiaste eigenerasse
 • Variatie in verloop
 • Perfecte balans tussen experience en puzzelkamer
 • Lekker fysiek
 • Veel interactie met de acteur

  dcmarieke

TOP! MUST PLAY!

Geweldig verhaal, mooi gemaakt, verrassende wendingen, goede sfeer.. Kortom, alles wat je wil in een ER.
Hoedje af voor deze room.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Beleving
 • Spannend
 • Logica
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal

  dcmarieke

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape LegendLid sinds: 18 november 2018 (306 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 19 april 2022

Death man walking

Noodgedwongen moet ik wel naar het buitenland om mijn escape honger wat te stillen.
Praag smaakte alvast naar meer en voor we het wisten stond onze trip naar Athene in de steigers.
Athene barst van de escape rooms en je zou hier vlot 10 dagen heen kunnen en niks anders doen.
Wij gingen 6 dagen met een team van 4 en deden 21 kamers waarvan 8 Terpeca top 50 kamers.

Onze lijst:
Lockhill: Lockwood manor – The Voodooshop – Chapel & Catacombs - The Sanatorium
Way Out: Ice Tiki
Escaped: Other side
Coven: Woman in Black
Sherlocked Homes: The Cursed Willy
Clock Escape Rooms: Prometheus
No Exit: Route 666 – The Mansion – Death Row – El Exorcista
Escapepolis: Gustave Eiffel – Creepy store and the lost souls
Trapped Chalandri: Experimentum X
Station 33: Wake up
Verone: Don’t take a breath
Paradox Project: The mansion – The Bookstore – The Music Store

Ontvangst:

Na de 2 minder goede kamers van No Exit wisten we niet meer goed wat te verwachten van Death Row en El exorcista.
Deze laatste 2 bevinden zich op een andere locatie als de eerste 2, dus ff goed uitkijken als je er heen gaat.
Parkeren kan hier echt in de buurt en om de hoek ligt een soort 24 uur zelfbedieningsrestaurantje (Beat Snack)

De ontvangst is goed aangegeven en ze hebben een kleine kale ontvangstruimte.
De eigenares was er zelf, een gepassioneerde dame die ook meteen aangaf dat er een duidelijk verschil zou zijn tussen de kamers van die ochtend (route 666 en The Mansion)

Terwijl we zaten te wachten hoorden we plots een enorm geluid uit El Exorcista, dat beloofd voor later.

Maar voor nu zijn we hier voor ons bezoek aan de gevangenis. Ik wist bijna niks van deze kamer en was heel benieuwd hoe ze ons hier 100 minuten gaan bezig houden.

Kamer:

We hadden duidelijk de bewaker getroffen op zijn slechte dag en voor een van ons zou het leven hier op aarde snel stoppen.
Hopelijk gaat niet alles zoals bedoelt of de andere rooms worden pp een stukje duurder.

Na de fantastische start met een heel gaaf stukje acteerwerk kon ons avontuur beginnen.
Dit is echt een goede gevangenis escape room, met kernwoorden als creativiteit, behendigheid, out of the box denken en samenwerken als keywords.
Wat ze hier verder heel goed doen is net dat stukje out of the box denken met hun kamer. De maak je borst maar nat voor wat verrassingen.

Heel veel kan ik jullie niet over deze beleving vertellen, laat je gewoon meenemen op dit schitterend stukje acteerwerk in een werkelijk super mooie setting, duidelijk verhaal en goede ontknoping. Je gaat hier de spanning voelen, plat liggen van het lachen (als je een team had zoals wij) en met een adrenaline boost naar buiten komen.

Natuurlijk kan je zitten zeuren of elke puzzel wel even goed past en daar is het antwoord nee op. Naar mate dat we meer naar het einde gaan is de logica versus het verhaal wat zoek, maar dat kon de pret niet drukken.
Alles was gewoon aanwezig om het als team fantastisch te hebben.

Conclusie:

Wat heb ik genoten van deze kamer! De interactie met de acteur, het realisme van de kamer zelf, maar vooral om als team samen te genieten van elke minuut. Dit was eindelijk eens geen enge room, maar een gezonde spannende kamer die we allemaal top vonden.

Dit was echt een verrassing die ik niet had zien aankomen en de beste gevangenisgame met acteur die ik ooit gespeeld heb.

Ook deze is een echte must do als je daar bent. Vergeet de andere kamers op hun andere locatie en speel enkel de 2 hier.
Er zijn er op het moment van schrijven nog 2 in aanbouw.
Dead or alive (een westeenkamer met een humor) en Jigsaw (saw kamer die trouw blijft aan het thema)

Dus mij zien ze hier zeker nog eens terug.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  Drs-jlc

StanStanEscape GuruLid sinds: 13 november 2017 (220 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 april 2022

De beste gevangenis escape tot nu toe!

Na twee negatieve ervaringen bij No Exit, moesten we nog twee kamers spelen van dezelfde maker. Ditmaal op een andere locatie verderop in de stad. We hadden over deze twee escape rooms goede verhalen gehoord. Maar na de twee onwijs slechte kamers hiervoor, hadden we onze verwachtingen wel wat bijgesteld. Gelukkig hadden we nog wat tijd over voordat we zouden beginnen met onze escape. Na de auto geparkeerd te hebben, gingen we even wat eten en drinken bij een tentje om de hoek. Nadat we een goede bodem hadden gelegd, was het tijd om naar de tweede locatie van No Exit te gaan. Fingers crossed dat dit beter zou gaan worden dan de eerste twee escape rooms.

Binnen zat de enthousiaste eigenaresse van No Exit al op ons te wachten. We waren nog geen seconde binnen en toen zei ze al: “I heard that you didn’t like the other rooms?”. Ze begreep volkomen dat wij de andere kamers niet zo tof vonden. Deze twee kamers stonden ook op de lijst om gesloopt te worden. Toch nog wat positief nieuws over deze twee kamers dus. ;)

Enfin, ondanks dat wij een toffe groep escapers waren, bleek er toch wat mis te zijn gegaan met ons als groep. We werden namelijk verwacht in de gevangenis en er stond een vervelend lot op ons te wachten; de doodstraf. We zouden een voor een geëlektrocuteerd gaan worden. Gezellig! We werden opgewacht door een strenge, maar tevens gezellige gevangenisbewaarder. Al snel werd duidelijk dat deze gevangenisbewaarder een gespleten persoonlijkheid had. Het ene moment was hij in voor grapjes, maar een opmerking kon ook in het verkeerde keelgat schieten. Deze acteur zat onwijs goed in zijn rol!

Eenmaal in de kamer bleek er van alles mis te zijn in de gevangenis en moest de bewaker snel weg. Daar kregen we dus een kleine kans om uit deze gevangenis te gaan ontsnappen. En dat deden we uiteraard ook. Daarna volgde er een volledige reis door de gevangenis. Klimmen, kruipen, alles kwam voorbij. Wat een immense totaalbeleving was dit!

De puzzels in deze kamer zijn allemaal in thema en versterken het verhaal nog meer. Later in de kamer komt de beveiliger terug de gevangenis in. Hij was allesbehalve blij dat wij wilde ontsnappen. Daar volgde een hilarisch schouwspel, waarna we onze ontsnappingspoging konden vervolgen.

De kamer eindigt in een gaaf slotspel waar alles van deze kamer samenkomt. Wat een beleving! Death Row is oprecht de beste gevangenis escaperoom die ik tot op heden gespeeld heb (en er staan er al flink wat op de lijst). Ze hebben hier een onwijs realistische gevangenis neergezet. De toevoeging van de acteur is heir onwijs goed en versterkt het verhaal echt heel erg. In de ontvangstruimte moesten we echt even bijkomen van deze beleving.

Het enige wat mij echt zorgde was het volgende: de kamer van Death Row was goed geïsoleerd. Echter hoorde we vanuit daar alsnog de groep naast ons schreeuwen in ‘El Exorcista’ en deze moesten we nog gaan spelen. Doodsbang dus weer! :( Maar na Death Row wel heel veel zin in!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in april 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  Drs-jlc

GijssambeekGijssambeekEscape ExpertLid sinds: 1 januari 2022 (89 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 januari 2023

Het einde van het begin.

Ik samen met het team ´De Drie Duitsers´ zijn in de eerste week van januari 6 dagen naar Athene gegaan voor een heuse ´escapevakantie´. We hebben hier in 1 week 20 kamers gespeeld waarvan grotendeels horror, ik zal al mijn reviews opdelen in 3 onderdelen. Puzzels, Afwerking & Scare Factor. Alles krijgt een cijfer van 0 tot 5, 0 niet van toepassing 5 beste wat ik heb gezien/meegemaakt.

De eerste kamer die wij speelde in Athene was Death Row, geen horror kamer dit was dus een prettige start van onze vakantie. Ondanks dat dit geen horror kamers is is het begin wel een beetje grimmig en zet een passende sfeer neer, dit neem af wanneer het daadwerkelijke spel begint.

Algemeen:
De intro is met acteur en deze doet het heel goed, zoals ik al zei zet hij een redelijk grimmige sfeer neer en stonden we al gauw met onze rug tegen de verste muur aan, dit soort dingen zijn net het beetje extra wat je in Nederland niet snel zal zien en wat een redelijk ´basic´ kamer toch een stuk betere beleving geeft.

Puzzels: 2
De puzzels in deze kamer zijn op zijn ´grieks´ soms snapte we er gewoon geen hol van, dit was nik speciaals voor deze kamer maar dit was gewoon een beetje griekse standaart zijn we achter gekomen.
Het leuke aan de puzzels in deze kamer was dat je echt veel moest samen werken, 1 slimme ziel in het team kan de taak hier niet klaren. Wat het ook heel leuk maakte is dat er heel veel fysieke handelingen waren wat ik niet vaak in andere kamers heb gezien. Voordat we het door hadden was er een stoel van top tot teen los geschroefd.

Afwerking: 2
De afwerking van deze kamer was niet top, je zag dat ze wel geprobeerd hebben iets leuks neer te zetten of misschien ooit wel gehad hebben maar dat er niet veel maar aan is bijgehouden.
Je bent wel in een daadwerkelijke gevangenis en door de ruimtes geeft het je een echt ontsnapping gevoel dit is top.

Scare Factor: 0
Nogmaals het is geen enge kamer, het begin is grimmig en een echt showtje maar daar blijft het ook bij deze is prima te doen.

Samenvatting:
Het is een echte escaperoom met een stukje theater wat het toch een unieke kamer maakt, als je in Athene bent zou ik hem zeker meepakken maar plan hem dan ergens in het begin van je dag voor een goede opbouw.


7.5

Sfeer: 6.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 3 personen

Team: De Drie Duitsers 🇩🇪

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Origineel
 • Acteur

 

SemSemEscape ExpertLid sinds: 15 juni 2018 (124 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 oktober 2022

Die stok....

#88 Death Row
Op dag 3 van de escape trip begonnen met deze kamer.
Na een super leuke ontvangst door de super leuke eigenaresse die heel geduldig heeft gewacht omdat we bij de foute locatie stonden (let hier op ;)), mocht ik deze samen met mijn moeder gaan spelen.

Het verhaal is super leuk en acteur brengt je meteen vol in de beleving. Het thema is heel mooi verwerkt in deze kamer en de kamer is ook enorm ruim opgezet en duurt naar Nederlandse begrippen ook echt lang (100min).

Tja de acteur. Holy fuck die is goed! Hij leeft zich perfect in in het thema, speelt dit perfect uit, maar speelt ook in op de groep. Soms ben ik een bijdehandje, betreffende die stok, maar dat heb ik geweten.

Overigens is deze kamer een leuk intermezzo op de horror kamers, waar Athene bekend om staat. Deze kamer is zeker spannend, maar niet doodeng.

De puzzels zijn heel leuk, passend in het thema en vereisen een hele portie teamwork. Ze zijn niet altijd makkelijk, vaak ook moeilijk, maar enorm out of the box en mooi! De flow zit er hierdoor heel erg goed in en zorgt voor een mooie

Spanning gegarandeerd van begin tot eind in deze mega toffe 2.0 kamer.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Logica

 

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig