Over mij

Ik ben een getrouwde vrouw en mama van een dochterje.

Ik ben onderdeel van vriendenteam Team MADNSS.

Buiten escapen heb ik als hobbies lezen, gamen en bordspelletjes spelen en verzamelen.

 

Locatie

Voorburg


Statistieken

 • Kamers gespeeld: 13
 • Reviews geplaatst: 13
 • Ontsnappingspercentage: 76.9%
 • Forum berichten: 0
 • Lid sinds: 09-07-2018


Team

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

Vermakelijk, maar niet gedenkwaardig

Ik had best een redelijk hoge verwachting van het thema, maar ik vond het een beetje tegenvallen. De escape zit achterin een boekenwinkel en komt op mij over als er is nog ruimte over dus laten we daar een escaperoom maken. Het thema is op zich leuk, maar had meer mee gedaan kunnen worden. Zaten een aantal leuke puzzels in, maar vond de kamer zelf niet heel bijzonder. Achteraf daar wat drinken raad ik niet aan. Ze kijken niet echt naar de houdbaarheid en kreeg drinken die al aantal maanden over datum was. Jammer genoeg hebben wij de foto nooit ontvangen.

 • Aantal orginele puzzels
 • Aankleding niet heel bijzonder
 • Wordt niet op houdbaarheid van drinken

Op zich een leuke, maar niet bijzonder

Na Skytanic op deze locatie gespeeld te hebben, was deze kamer aan de beurt. Deze kamer zou de moeilijkste van de 2 zijn en dat klopt wel, maar heel moeilijk was de kamer niet. Het thema vind ik minder orgineel dan Skytanic en de puzzels op een enkele na, niet veel bijzonders. Het was niet duidelijk dat we de kamer gehaald hadden, totdat de host zei: Waarom proberen jullie de deur niet open te maken? Als tip zou ik zeggen, zorg dat er een clue is/komt dat je weet dat je klaar bent.

 • Niet duidelijk dat je klaar bent

Niet heel bijzonder voor ervaren spelers

Aangezien beide kamers op deze locatie in de aanbieding waren, hebben we beide kamers op 1 dag gedaan. Het verhaal van Skytanic vond ik leuk en best orgi eel. De puzzels pasten leuk in het thema, maar voor ervaren spelers is deze wel makkelijk. Dit komt misschien ook wel omdat ze op terrein staan voor kinder activiteiten en is misschien dan ook meer op die leeftijd gericht.

 • Leuk thema
 • Puzzels pasten goed in het thema
 • Puzzels te makkelijk voor ervaren spelers

Geweldige ervaring

De kamer is heel erg mooi aangekleed. De kamer is gebaseerd is de serie Lost, de referenties zijn fantastisch, maar als je de serie niet gezien hebt is dat verder geen probleem. Er zaten echt superleuke puzzels in. Communicatie is echt belangrijk bij deze kamer.

 • De kamer is heel mooi afgewerkt
 • Sfeer zit er gelijk in
 • Mooie puzzels
 • Je hebt 80 minuten voor de kamer

Leuke ervaring

Leuke kamer, sfeer is erg goed. Voor teams die al redelijk wat ervaring hebben is de kamer misschien wat makkelijk. Neemt niet weg dat de puzzels goed in het thema passen. Wederom is de kamer mooi aangekleed, goed afgewerkt.

 • Mooie aankleding
 • Goede sfeer
 • Puzzels passen bij het thema
 • Voor ervaren teams wellicht te makkelijk

Geweldige ervaring

Hoewel we de kamer net niet gehaald hebben (echt de laatste puzzel), was deze kamer 1 van de beste die we tot nu toe gespeeld hebben. Heerlijke puzzels, zit goed in elkaar en voor mij vernieuwend.

 • Goede puzzels
 • Vernieuwend
 • Goed aangekleed met betrekking van het thema

Geweldig

Het was echt een geweldige kamer. Heel veel kamers hebben we nog niet gedaan, maar deze is wel een van de betere die we tot nu toe gedaan hebben. De kamer is echt helemaal in thema en er zaten een aantal bijzondere puzzels tussen. Echt een aanrader

 • Fantastisch thema
 • Mooie puzzels aansluitend aan het thema

Niet al te moeilijk

Het thema was leuk en goed doorgevoerd. De puzzels waren helemaal in thema. De aankleding had op sommige punten net iets beter gekund. Volgens de spelleider bevonden we ons in 1963, maar sommige attributen die er lagen kwamen dan uit de toekomst, dingen uit de jaren 70 en 80, het is een klein detail, maar voor mij was dat toch jammer. De puzzels waren leuk, alleen niet alles werkte zoals het moest werken. Er is een klok waarop je kan zien hoeveel tijd je hebt, maar deze hield er bij ons gewoon mee op. Sommige puzzels waren met geluid en dat stond echt gewoon te zacht, iedereen moest stil zijn om het te kunnen horen en dat is zonde want je kan niet verder tot je het opgelost hebt anders maakte je te veel lawaai om het te kunnen horen.

Leuke kamer, het thema is goed uitgewerkt

Het thema is ontzettend mooi uitgewerkt. De ruimtes in deze escape zijn vrij klein. Wij waren met zijn zessen, hierdoor stonden wij elkaar op sommige plekken echt in de weg. Er zaten echt geweldige puzzels in en ook een aantal die voor ons te makkelijk waren. Ik zou bij deze kamer max 4 personen aanraden vanwege de ruimte. Het personeel was erg enthousiast en hebben veel plezier in hun werk. Aangezien wij een recordtijd hadden neergezet kregen wij een klein presentje, dat was een nice touch.

Prima ervaring

Ik was hier al geweest voor The Hangover. Aangezien het thema voor sommige van mijn vaste escape team niet interessant was, heb ik deze met een andere samenstelling gedaan. De kamer bevatte een aantal originele puzzels. Ook deze kamer, net zoals The Hangover, is vrij lineair. Puzzels volgen elkaar over het algemeen op, waardoor je dus niet meerdere dingen tegelijk kan oplossen en dus op elkaar staat te wachten. Dus eigenlijk is deze kamer fijner met een kleiner groepje. Het personeel was net zoals mijn eerdere ervaring erg leuk en behulpzaam.

Fantastische ervaring

Dit is een ervaring op zich. Deze escape bevindt zich in een voormalig bank gebouw waar de originele kluis nog in zit. Het begint al vanaf het moment dat je binnenkomt, dus even rustig binnenkomen zit er niet in. De puzzels zelf zijn niet al te moeilijk, maar de setting maakt dat meer dan goed.

Leuke kamer

Ik vond het een leuke kamer om te doen. Zaten een aantal leuke puzzels in. Het enige nadeel vond ik dat er iets pas getriggerd werd na een wat langere tijd na het oplossen van de puzzel. eigenlijk stonden we met ons zessen te kijken wie het veroorzaakt had. De kamer is vrij lineair, waardoor je eigenlijk op elkaar moet wachten voordat je verder kan met een volgende puzzel, dan is zes personen eigenlijk te veel. Twee/drie mensen waren bezig met een puzzel en de rest stond een beetje te wachten tot ze klaar waren. Het personeel is wel echt heel gezellig en helpen goed waar nodig. Ondanks dat het bij ons een twijfel geval was of we het wel of niet gehaald hebben, werd deze op wel gezet. Met 0 seconde over ging de deur open, maar we waren nog niet buiten.

Leuke locatie

Dit was mijn eerste kamer. De ervaring vond ik fantastisch. De kamer was toen vrij nieuw volgens mij, maar niet alles werkte zoals het had moeten werken. Dingen die open gingen die helemaal nog niet open hadden gekund en een ding wat open moest, maar niet open ging. Zeker door dat laatste verloren we behoorlijk wat tijd. Ondanks dat de gamehost ons extra tijd had gegeven, was dat voor mijn gevoel minder lang dan dat wij hebben staan rotzooien aan de puzzel. Het zure was dan ook dat we net 5 seconde te kort kwamen voor het voltooien van de kamer. Dat gezegd hebbend, was de locatie prachtig en het was een leuk sfeertje. Het thema past perfect bij de locatie. De puzzels die wel goed werkte waren erg leuk.

 • Puzzels pasten in het thema
 • Niet alles werkte zoals het had moeten werken