Over mij

Deze escaper heeft geen informatie ingevuld.

 

Locatie

Onbekend


Statistieken

  • Kamers gespeeld: 10
  • Reviews geplaatst: 9
  • Ontsnappingspercentage: 66.7%
  • Forum berichten: 0
  • Lid sinds: 31-12-2018


Team

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

Vermakelijk

De ontvangst was goed een leuke binnenkomer voor een aantal van onze eerste escapers. Niet de moeilijkste kamer maar leuk op gezet. Voor een eerste keer is het een prima kamer voor de ervaren escaper niet een grote uitdaging .

Vermakelijk

De ontvangst was goed de eigenaar was in voor een leuk praatje. De kamer was origineel en leuk in elkaar gezet. Niet de moeilijkste kamer en 1 puzzel is nog al een puntje .overal erg goed voor een beginnende escaper.

Vermakelijk

De kamer is mooi in elkaar gezet en geeft je ook het film gevoel. Met zn 2e is het toch echt wel een flinke uitdaging. De ontvangst was erg goed en gezellig en ook het praatje achteraf was zeer fijn. Het is niet de moeilijkste kamer maar zeker een uitdaging als je deze met zn 2e wilt spelen .

Prima kamer om te doen!!

De sfeer van deze kamer was zeer goed gedaan. De puzzels waren uitdagend en de flow van de kamer loopt lekker door op een enkel onlogisch dingetje na ( persoonlijke mening ).De service is hier erg goed en het personeel neemt lekker de tijd om een praatje met je te maken.

Lastig

De kamer was voor ons zeker een uitdaging. De eerste kamer voor ons als een 2 persoons team en gelijk een pittige. De ontvangst was voor ons een beetje matig niet wat we normaal gewend zijn bij een escaperoom maar dat mocht niets onder doen voor de kamer. De puzzels waren origineel en op zijn tijd frustrerend .Maar overal een goede kamer om te doen de sfeer van de kamer klopte en de puzzels uitdagend en dat is toch wel het idee achter de kamers.

  • Service kon beter

Topper!!

Een geweldige kamer met een hoop diverse puzzels.je waant je in een van de saw films , de kamer is prachtig afgewerkt en de puzzels uitdagend.de ontvangst was goed en de sfeer zat er bij ons dan ook al goed in.zeker een aanrader voor de liefhebber.

  • MYSTERIUM — Mysterium
  • Geplaatst op 16 februari 2019 om 21:43
  • Gespeeld met 8 personen in oktober 2017; Ontsnapt: Ja

Prachtig maar pittig

De locatie en ontvangst was goed in deze prachtige kamer.de puzzels waren mooi uitgewerkt en het koste ons ook op sommige momenten een goede discussie om de puzzels op te lossen. Een prima kamer voor een slimme doordenker .

Gezellig!!

De ontvangst was heel goed we werden heel vriendelijk ontvangen en de sfeer zat er meteen goed in. De kamer ziet er heel netjes uit met leuke puzzels die het soms niet eens waren met de oplossingen die wij gaven maar dat werd snel en creatief opgelost. De nabespreking met onze hulplijn was eveneens heel gezellig opgeteld een geslaagde kamer.

Heel mooi!!

De kamer was heel mooi in elkaar gezet . De details waren super en de puzzels van een goed kaliber, niet de moeilijkste kamer maar de afwerking en het verhaal zetten deze kamer wel op de kaart . Snel terug voor de volgende !!