Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

The Escape Hunt Experience Eindhoven

Eindhoven, Nederland

Permanent gesloten

Meer over The Escape Hunt Experience Eindhoven

The Escape Hunt Experience is een fantastische wereldwijde franchise. Als je op zoek bent naar een spannend en uniek uitje, kom dan naar The Escape Hunt Experience Eindhoven! 

Wij bieden zes kamers en drie thema's. Per thema hebben we dus twee identieke kamers. Verdeel je in twee teams in neem het tegen elkaar op! Met dit unieke concept onderscheiden wij ons van de andere escape rooms in Eindhoven. Daarnaast zijn wij de grootste van Eindhoven, met zes kamers en een speelmogelijkheid van 2-5 personen per kamer, kun je per ronde met zelfs 30 personen spelen! Hierdoor zijn wij natuurlijk perfect voor bedrijfsuitjes!

Jouw ervaring is het belangrijkste voor ons. Kom binnen in onze gezellige lounge, geniet van een lekkere cappuccino of espresso en bereid je voor op het avontuur! Je krijgt individuele aandacht en begeleiding van onze ervaren Game Masters. Laat je met je vrienden, familie of collega's opsluiten in één van onze kamers en probeer de klok te verslaan; ontsnap binnen 60 minuten! Durf jij de uitdaging aan..?


Website

Bezoek website

Adres

Nijverheidsweg 6
5627 BT, Eindhoven
Nederland

Route

Google Maps