Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Meer over De schat van Kalakmul

In dit verhaal ben je een avontuurlijke schattenjager. Loïc Mestagh, de decaan van de faculteit archeologie, roept jouw hulp in. Reeds geruime tijd werd alle communicatie met zijn expeditie in de Mexicaanse jungle verbroken. Het team was op zoek naar de Maya-schat van Kalakmul, maar blijkbaar verliep niet alles zoals gepland. Het is aan jou om uit te zoeken wat er met de expeditie gebeurd is en om de beruchte Maya schat te bemachtigen.

Thema's

Avontuur

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

NLENFR

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Drankgelegenheid

Statistieken

15 likes

100 Escapetalk bezoekers

93.3% ontsnapt

Website

Bezoek website

Adres

Gerechtstraat 10
2800, Mechelen
België

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

30 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape GuruLid sinds: 18 november 2018 (173 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 juni 2021

Leuke sfeervolle kamer

1 locatie 4 kamers. Aan de ene kant denk ik dan, dat is super handig, aan de andere kant vrees ik dan steeds een beetje voor de kwaliteit.
Nu de gouden kooi geeft zelf heel goed aan dat dit hun echte escape rooms zijn en dat er ook nog zoiets is als hun experience kamers. Je weet dus wat je kan verwachten.
Onze volgorde:
Lost in space
Cabin in the woods
De schat van Kalakmul
De meesterdief van Mechelen

Ontvangst:
Parkeren kan ik jullie adviseren om de Zandpoortvest te nemen. Deze ligt op 6 minuten wandelen van de gouden kooi en is op het moment van schrijven gratis op Zat en Zon.
De kamer zelf is goed aangegeven en het personeel was heel vriendelijk.
De ontvangstruimte zelf is klein en je merkt meteen dat de boel hier goed draait, het is een komen en gaan van groepen, dus prima hoor offer die ruimte maar op voor meer rooms :-)

Room:
Ook hier weer een erg tof filmpje met een duidelijke boodschap.
Mijn eerste indruk van deze kamer was erg goed. Ze hebben hier niet willen doen wat niet kan, maar slim gebruik gemaakt van de ruimte en het thema.
Door het gebruik van hang en cijfersloten verraad je natuurlijk al een stuk waar de puzzel zich bevinden en dat waren er ook hier weer voldoende. Je krijg duidelijk een beloning voor je werken en dat vind ik wel fijn. Tevens weten ze goed weer te geven wat je nodig hebt en wat niet. Hoewel we puzzels begonnen terug te zijn uit de vorige kamer, had ik wel het idee dat er hier net wat meer tijd was gestoken om alles echt in het tempel thema te krijgen.
Maar hoe verder je geraakt, hoe dunner het puzzelaanbod wordt en dat lijkt een beetje de rode draad te worden in deze rooms. 1 deel propvol met puzzels en daarna dooft de vlam.
Ondanks dat hebben we ons al puzzelend best vermaakt en lag het afwerkingsniveau een stuk hoger als bij Lost in Space.

Conclusie:
Decor technisch viel deze room een heel stuk beter mee als de vorige 2. Alles voelde wel een stuk meer logisch aan, maar ik blijf een code naar de voordeur een dom einde vinden.
De andere kamers en de lobby was ook hier weer met momenten storend hoorbaar en dat is jammer.
Ik denk dat al bij al deze room mij beter meegevallen is dan ik oorspronkelijk verwacht had.


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  tom_adriaensen

kris_verduycktkris_verduycktJunior EscaperLid sinds: 22 oktober 2017 (30 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 september 2021

Leuke puzzels met mooi slot

Geen enorme verrassingen maar gewoon een combinatie van enkele fijne puzzels in een kamer die erg logisch in elkaar zat. Het slot was zeker een mooie extra en de nipte escape maakte het een fijne ervaring.


8

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Het schat van Kalakmul

Wat een superleuke ervaring! Vriendelijk en behulpzaam personeel, spel zit heel goed in elkaar. We zullen zeker de andere escape rooms komen uittesten. Deze was alvast geweldig. 😊👍


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuk verhaal
 • Vriendelijk en behulpzaam personeel
 • Leuke raadsels/puzzels

 

MoessMoessEscape GuruLid sinds: 18 maart 2018 (188 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 juni 2021

Puzzelen in leuke themakamer

We hebben alle vier de kamers van De Gouden Kooi op één dag gespeeld. De volgorde? Lost in Space - Cabin in the Woods - De Schat van Kalakmul - Meesterdief van Mechelen.

De Gouden Kooi zit middenin Mechelen wat een groot voordeel heeft om even een drankje of hapje te gaan doen. Wij hadden geparkeerd op Parking Zandpoortvest, wat een aanrader is als je in het weekend gaat, omdat het dan gratis is! Vanaf hier loop je in vijf minuten naar de escape room.

We werden vriendelijk ontvangen. Er is voldoende zitgelegenheid, maar de ontvangstruimte (op de grijpmachine na) is verder niet ingericht met spelletjes o.i.d., waardoor we bij wat meer tijd tussen de kamers naar buiten zijn gegaan.

De dag ging verder met De Schat van Kalakmul. Hier startte de kamer wederom met uitleg van de host, een filmpje en vervolgens de kamer in. Van de kamers die we hier gespeeld hebben valt Kalakmul op positie 2 van de top 4. We konden parallel aan de slag in de kamer. De puzzels waren leuk en divers, als je het puur op één kamer bekijkt. Aangezien we al twee andere kamers hadden gespeeld, kwam er een hoop overeen, maar in een ander thema gegoten. Ik vond deze kamer qua verrassingen en aankleding het beste van de vier, al kan de kamer her en der wel wat opfrissing gebruiken. Lost in Space wint het van deze kamer, maar dat komt omdat we op twee puzzels zijn vastgelopen. Eén vond ik niet logisch en past niet bij onze logica, de andere leek vanuit een technisch mankementje niet te werken.

Samenvattend vond ik dit een van de leuke kamers van de vier (plek 2). De aankleding is goed gedaan en het thema leuk neergezet.
De puzzels zijn leuk om uit te voeren, maar wel met de kanttekening dat dit vooral geldt als je één kamer speelt bij De Gouden Kooi. Mocht je twee kamers willen spelen, neem Kalakmul dan mee:).


Reactie door De Gouden Kooi - Escape games

19 augustus 2021

Bedankt voor jouw review, Moess (en Milde Dictator)! Wij vinden jullie feedback erg belangrijk en pikken er zeker een aantal punten uit op. Graag geven we ook wat extra duiding: Je moet weten dat onze "escape games" vnl. gericht zijn op families, vrienden en grotere groepen met weinig tot geen ervaring. Het is om die reden dat een aantal manieren van denken terugkomen in elk van de vier kamers. Je mag niet onderschatten hoe belangrijk/leuk het voor groepen met beperkte ervaring is om bepaalde puzzel mechanismen te herkennen, zodat ze bij een volgend spel progressie merken in hun escape skills. Ik ben het met je eens dat je als ervaren escaper zeker niet meer dan 2 escape games op een dag moet spelen. Escapers zoals jou (met totaal andere verwachtingen en skills dan beginnende escapers) zouden we dan ook zeker niet aanraden om onze 4 escape games op één dag spelen. Onze escape experience, Het geheim van Sint-Rumoldus, eventueel in combinatie met één of twee escape games, is voor jullie sowieso veel beter geschikt. Het is voor ervaren spelers zoals jullie dat we met onze experience een stevige stap verder zijn gegaan dan in onze escape games. Dat proberen we ook op die manier op onze website mee te geven. Als ik me niet vergis speelde je onze escape experience nog niet. Hopelijk kunnen we je wel verrassen met onze top room.


7

Sfeer: 7.0

Puzzels: 6.5

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  48:57 min

 

prodigyprodigyEscape ExpertLid sinds: 26 januari 2017 (108 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 juni 2021

Maya-hí, maya-há, maya-mwahmwah (vrij naar O-Zone ;-))

#188 Ook hier weer mooi introductiefilmpje, dat we echter al kenden van de site en van de herinneringsmail. Nu moet ik toegeven dat Mayakamers niet mijn favoriet zijn: aangezien Maya- of Egyptische thema's vaker voorkomen, zie je regelmatig dezelfde vormelijke en inhoudelijke elementen terugkeren in de puzzels en moeten ze het dus vaak van hun aankleding en speciale effecten hebben. En op dat laatste punt werd ik niet echt van mijn sokken geblazen in deze kamer: veel cijferslotjes, een mechanisme dat niet helemaal goed werkte en ook de aankleding had wat exuberanter gekund.


7

Sfeer: 7.0

Puzzels: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

tom_adriaensentom_adriaensenEscaperLid sinds: 22 oktober 2017 (40 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 juni 2021

Leuk met kindjes

Onze tweede escaperoom samen met de kindjes. (7&9 jaar)
De uitleg op voorhand was heel uitgebreid, geduldig en op maat van onze kindjes.
De kamer zelf was niet te eng en er waren voldoende zaken waar ze mee bezig konden zijn zonder onze hulp, zodat wij de moeilijkere puzzels konden doen.
Geen topkamer, maar best wel leuk om met het gezin te spelen.


8.5

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:34 min


 • Kindvriendelijk
 • Geluid van een andere kamer

 

lmatlmatSenior EscaperLid sinds: 11 november 2019 (70 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 oktober 2020

Leuke kamer.

Zoals alle andere kamers van de gouden kooi was deze ook in orde.

Leuke kamer. Toffe puzzels.


8.5

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in oktober 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: De Kangoeroes

Ontsnapt: Ja  45:45 min

 

kasper_betrainskasper_betrainsEscape ApprenticeLid sinds: 16 september 2020 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 augustus 2020

Leuke uitdagende kamer

Het was de eerste escape room die we speelden, mooi aangekleed en zeker in thema! Als beginners vonden we de puzzels wel uitdagend maar was er wel een goede flow aanwezig en zijn we net op tijd kunnen ontsnappen! Superservice van het aanwezige personeel!


8

Sfeer: 7.5

Puzzels: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:33 min


 • Spannende twists
 • Leuke uitdagende puzzels
 • Mooi uitgewerkt

 

chriskchriskEscaperLid sinds: 24 december 2017 (48 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 juli 2020

Leuke kamer, ook geschikt voor kinderen

Leuke kamer, in stijl van het thema (maar niet direct een wow-effect).
Het is erg fijn dat de kamer niet eng is, en daardoor ook geschikt is voor kinderen.
Sommige puzzels waren erg leuk en logisch. Maar helaas zaten er voor ons ook puzzels tussen die niet duidelijk of logisch waren.


6.5

Sfeer: 6.5

Puzzels: 6.5

Service: 6.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Ook geschikt voor kinderen
 • Puzzel met teamwork
 • Muntjes verzamelen
 • Thema
 • Niet alle puzzels even duidelijk en logisch

 

lindseyderidderlindseyderidderJunior EscaperLid sinds: 22 september 2019 (25 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 juli 2020

Mooie kamer


7.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 7.0

Service: 8.5


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

BeirenBeirenJunior EscaperLid sinds: 26 september 2020 (12 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 januari 2020

Heel goede kamer die doet zoals het hoort

We werden vriendelijk onthaald en ook onze kinderen (6 en 8) werd uitgelegd hoe alles er zou aan toe gaan. Het was niet hun eerste kamer, maar een beetje duidelijk maken hoe alles in zijn werk zou kunnen gaan was ideaal om ook hen klaar te maken voor de kamer.

We kregen een introductiefilm te zien voor we kamer binnen gingen waardoor we duidelijk wisten wat de bedoeling was.
Binnenin de kamer zag alles eruit zoals je hoort te krijgen als je schatten gaat zoeken. Er waren verschillende dingen te doen en alles viel wel correct in zijn plooi. Er was zelfs een kleine bijkomende opdracht voor de kinderen waardoor ze nog iets extra konden doen.

De tips die we kregen waren perfect getimed. We hebben het op het einde nog op een lopen gezet waardoor we nog welgeteld 18s over hadden en de ervaring dus compleet was. De host had dit mooi gezien om niet te snel, maar ook niet veel te laat een tip te geven waardoor we ook niet oneindig vast bleven zitten.

We komen zeker nog terug om andere kamers te testen want bij De Gouden Kooi weten ze hoe kamers horen zijn om je een onvergetelijke ervaring te bezorgen.


9

Sfeer: 9.0

Puzzels: 9.5

Service: 9.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:42 min


 • Puzzels passen in het thema
 • Ook fysieke puzzels

 

veerleke22veerleke22Senior EscaperLid sinds: 27 november 2016 (69 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 januari 2020

Leuke kamer

Op zich wel leuke kamer maar ook niet wow. Sommige puzzels lagen ons niet echt. Uitwerking had mss nog wat meer gekund.


7.5

Sfeer: 7.5

Puzzels: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: Breakout Queens

Ontsnapt: Ja  13:30 min


 • Muntjes systeem
 • Service
 • Veel slotjes (smaak)
 • Uitwerking (soms)

 

ineineEscaperLid sinds: 1 juli 2018 (45 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 januari 2020

Wij zoeken de schat

Vriendelijk ontvangen. Dit was de tweede kamer die we op 1 dag speelden daar, dus we mochten beginnen wanneer deze terug was klaargemaakt. Leuk dat we niet tot het reservatie-uur moesten wachten, en daardoor nadien ook sneller iets konden gaan eten!

De kamer was mooi ingericht, naar een tentje op een expeditie. Dit bracht je wel meteen in de juiste sfeer.
Ook de puzzels waren goed gelinkt aan het thema, er waren zeer diverse puzzels bij.
1 cijferslotje hebben we over het hoofd gezien, waardoor we best veel tijd verloren zijn. Hier hebben we uiteindelijk ook een hint voor gekregen. De spelbegeleiding was dus goed op de hoogte van wat je allemaal aan het doen was.


8

Sfeer: 7.5

Puzzels: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 4 personen

Team: Breakout Queens

Ontsnapt: Ja  46:27 min


 • mooi aangekleed in thema
 • diverse puzzels
 • vriendelijk ontvangen
 • muntjes verzamelen
 • geluid van andere kamers hoorbaar
 • redelijk wat hangslotjes

 

CindyCindyEscaperLid sinds: 8 mei 2019 (78 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 7 oktober 2019

Leuke kamer, de moeilijkste van de 4

Leuke kamer, aankleding mooi in thema. Gespeeld met 3 ervaren escapers en 3 personen die voor de 1e keer mee zijn geweest. Op deze manier was de kamer goed te doen. Ik denk als dit de 1e kamer is die je ooit speelt dat het een pittige uitdaging zal zijn. Al maakt dat het wel spannend natuurlijk :-)


7.5

Sfeer: 8.0

Puzzels: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

Goede kamer voor beginners

Voor beginners is dit de juiste kamer om te ontdekken wat een escape room precies is.


7

Sfeer: 9.0

Puzzels: 6.0

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Meerdere kamers
 • Geen originele sloten

 

benjaminbenjaminSenior EscaperLid sinds: 16 juni 2020 (73 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 juli 2019

Aanrader

Hoera! Schat gevonden! In deze kamer waan je je Indiana Jones en worden fijne puzzeluitdagingen voorgeschoteld. Moeilijkheidsgraad is zeker niet te hoog, al zal je je brein wel goed moeten laten werken. Inkleding is heel tof opgebouwd waardoor je je echt op expeditie acht. De uitbaters tonen zich met deze kamer duidelijke kanjers in het maken van een goeie sfeerbeleving.

Net als alle kamers word je ook hier top begeleid van bij het binnenkomen bij de Gouden Kooi. Doorheen de escape maak je gebruik van heel wat elementen die mooi deel uitmaken van het interieur. Deze integratie maakte de beleving extra hoog.

Fijne escaperoom, aanrader!


9

Sfeer: 8.5

Puzzels: 9.5

Service: 8.5


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels goed geïntegreerd in kamer
 • Fijne sfeer
 • Knappe puzzels

 

escapeKAMELescapeKAMELJunior EscaperLid sinds: 11 juni 2017 (30 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 juni 2019

De schat gevonden!

Deze leuke kamer was goed in thema uitgewerkt. De puzzels waren logisch opgebouwd.


8

Sfeer: 7.5

Puzzels: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in juni 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Inkleding
 • Rode draad
 • Creatieve puzzels
 • Eerder kleine ruimte

 

yakujimyakujimJunior EscaperLid sinds: 19 april 2019 (23 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 maart 2019

Spannende kamer, heel mooi vormgegeven

Wederom niet teleurgesteld in de Gouden Kooi!
Na Lost in Space zeker onze favoriet hier.


8.5

Sfeer: 8.0

Puzzels: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in maart 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: The Escapists

Ontsnapt: Ja


 • Uitdagend, maar nooit frustrerend
 • Leuke originele puzzels
 • Prachtig aangekleed

 

mattijsvdmattijsvdJunior EscaperLid sinds: 8 september 2020 (9 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 februari 2019

ingekaderde top tijd tegen de muur

Het is al een tijdje geleden dat we deze gespeeld hebben maar was zeker de moeite. In iets minder dan een halve minuut eruit geraakt!


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in februari 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Voor een uur Indiana Jones

De eerste escape room die ik gedaan heb en meteen een top ervaring! De kamers zijn mooi ingericht. Zeker vanaf je de eerste kamer verlaat waan je je echt in een avonturenfilm.

De puzzels zitten goed ineen en er is een leuke afwisseling tussen puzzelen en behendigheid. Ook is het fijn dat je als individu in de groep altijd wel aan iets bezig kan zijn. De verschillende puzzels kunnen tegelijk opgelost worden en dat is super.

Wat zeker een pluspunt was is dat er in de kamer attributen aanwezig zijn die je kan aandoen waardoor je je nog meer kan inleven.

Ook werden we goed geholpen en kregen we tips op de momenten wanneer we ze nodig hadden! Zo zijn we op het nippertje kunnen ontsnappen wat voor veel spanning zorgde.

Een van de eerste kamers die ik gespeeld heb en al meteen een topper! Ik kom zeker terug om de andere kamers ook eens uit te proberen.


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in november 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Attributen en muziek
 • Goede afwisseling tussen moeilijke en makkelijke p
 • Verhaal
 • Inkleding
 • Leuke puzzels die tegelijk opgelost kunnen worden

 

Michael.Michael.Junior EscaperLid sinds: 10 februari 2019 (13 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 oktober 2018

Mooie kamer


8.5

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in oktober 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  54:03 min

 

gooz74gooz74Escape ApprenticeLid sinds: 17 september 2018 (8 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 oktober 2018

Mooie kamer met goede puzzels

Op aanraden van een collega deze escaperoom eens geprobeerd en met een team van 5 (Bianca, Michael, Steffi, Kelly en ikzelf) de kamer "De schat van Kalakmul" gereserveerd.
We hebben hier geen spijt van gekregen. De puzzels zijn logisch, mooi uitgewerkt en volgen elkaar goed op.

Hints: 1 hint ontvangen


8.5

Sfeer: 8.5

Puzzels: 8.0

Service: 8.5


Gespeeld in oktober 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  54:03 min

 

koen_stryboskoen_strybosJunior EscaperLid sinds: 29 oktober 2018 (19 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 september 2018

Leuke ervaring

Mooi ingekleed, maar klein.
Zeker niet doen als he met meer dan 4 bent.


8

Sfeer: 9.0

Puzzels: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in september 2018

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  54:55 min


 • Inkleding
 • Kleine ruimte

 

tom_adamitom_adamiEscape ApprenticeLid sinds: 21 juli 2018 (23 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 september 2018

Leuk avontuur!

in het kielzog van een expeditieteam gaan escapen, leuke omgeving tof verhaal


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in september 2018

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Weer verrassende andere puzels
 • Leuk onthaal
 • Tof decor

 

team-Xteam-XJunior EscaperLid sinds: 11 januari 2018 (28 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 april 2018

De beste kamer van De Gouden Kooi

Dit was de laatste kamer die we met onze groep speelden in Mechelen. We hebben hiermee alle kamers van De Gouden Kooi gespeeld en de Schat van Kalakmul is met kop en schouders voorsprong de beste kamer die ze hier hebben. De aankleding is heel goed gedaan, je waant je echt in een avonturenfilm.

Zoals alle kamers hier is ook deze kamer een combinatie van 1.0 en 2.0 puzzels. Toch viel het grote aantal hangsloten meteen bij het binnenkomen al op. Maar dit was zeker geen negatief punt. De puzzels om tot de juiste codes te komen zijn stuk voor stuk hele leuke en het feit dat er ook nog een paar technische puzzels bij zitten maakt het afwisselend. Het niveau zit goed, voor beginners misschien ietsje te moeilijk, dus voor deze kamer is enige ervaring wel aangewezen.

Het team dat de spellen begeleidt is heel enthousiast en professioneel. Ze houden je ook goed in de gaten, want de tips komen net wanneer je ze nodig hebt. Niet te vroeg, niet te laat.

Het enige nadeel is een probleem dat alle kamers in De Gouden Kooi hebben: het geluid uit de andere kamers stoort enorm en breekt de sfeer. Dat is erg jammer want de beleving zou veel beter zijn als dit niet zo zou opvallen.

Voor ons behoort deze tot de betere kamers van België. We hebben hoge verwachtingen van de nieuwe kamers op hun tweede locatie die binnenkort opent.


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 7.5

Service: 9.0


Gespeeld in april 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Super begeleiding
 • Leuke puzzles
 • Mooie aankleding
 • Lawaai uit de andere kamers

 

BartMBartMEscape ExpertLid sinds: 16 augustus 2016 (148 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 maart 2018

Mooi aangekleed

Prima escape room in een mooi thema. Mooi aangekleed en verrassende spelelementen. Vooraf hadden wij aangegeven geen hints te willen, tenzij we er om vroegen. We zijn uiteindelijk met nog 13 minuten op de klok ontsnapt, zonder hints !! Prima locatie, vriendelijk personeel.


8

Sfeer: 8.0

Puzzels: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in maart 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • vriendelijk personeel
 • mooi thema

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Prijs

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
3 4 5 6
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Puzzels

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Puzzels

Waren de puzzels uitdagend, haalbaar en in balans? Of juist niet?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6

Naam


6

Sfeer: 6

Puzzels: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel):


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig