Het vergeten kantoor is gesloten en niet meer te bezoeken.

60 minuten
16 jaar
Min. 3 -~ Max. 14

Het vergeten kantoor

(In 1989 verdween een medewerker op onverklaarbare wijze. Het gerucht ging dat hij zeer belastend materiaal had verzameld tegen de directie en hoge functionarissen van de toenmalige PTT. De heer F. Siegmund is op 13 februari 1989 spoorloos verdwenen. Ondanks uitvoerig politieonderzoek is nooit meer iets van hem vernomen. Het vermoeden bestaat dat er destijds spionage praktijken, omkopingen en banden met de internationale maffia bestonden binnen de hoge gelederen van de PTT.

In het kantoor aan de Oude Vest werkten toen ca. 400 medewerkers. Het was het centrum van alle communicatie in Nederland.

Ruim 26 jaar na de vermissing van de PTT medewerker is zijn kantoor ontdekt door onderhoudsmonteurs. In de ruimte zijn allerlei aanwijzingen gevonden die de geruchten rond zijn vermoedens meer dan bevestigen. Het is mogelijk het oude kantoor van de medewerker te betreden, echter geheel op eigen risico.

Deze escaperoom 076 Breda is meer dan een paar puzzels… Probeer in deze real life game de gedachten van de verdwenen heer Siegmund te volgen. Wat was hij op het spoor... 

Het vergeten kantoor is vanaf nu te boeken tot 14 personen. Bij groepen vanaf 8 personen wordt de groep verdeeld over 2 identieke kamers. De groep start tegelijk…. Maar wie verlaat er als eerst het kantoor?!?)

 • Thema's

  Battle, Detective, Geschiedenis, Kantoor, Maffia, Misdaad, Mysterie, Ontvoering

 • Likes

  2

 • Aantal keer gespeeld

  65 bezoekers van escapetalk

 • Verwachte kamer

  Deze kamer is nog niet te bezoeken

  Geschikt voor zwangeren

  NL

  Toilet aanwezig

  PIN-betaling mogelijk

  Eetgelegenheid

  Drankgelegenheid