Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Ymkej

Junior Escaper

Offline

Lid sinds

13-03-2017

Statistieken

Escaperooms

15 reviews

55 kamers gespeeld

93.3% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


1 forum berichten

15 reviews

Once Upon A Time

Assen Escape Rooms
Geplaatst op: 02 augustus 2021

Heerlijke kamer!

Ben je niet zo van de enge/horror escapes? Dan is het naarmate je meer speelt extra lastig een leuke kamer te vinden. Gelukkig vonden wij deze!

We hebben deze met 2 ervaren escapers gespeeld en de kamer was precies goed. Niet te makkelijk en ook niet te moeilijk. De host, Laura, heeft duidelijk passie voor escape rooms en dat zie je terug in de kamer. Als we nog eens in de buurt komen, komen we graag terug voor een volgende ronde. Een aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja


 • Niet eng
 • Mooie aankleding
 • Top host
 • Prima uitdaging, ook als je meer ervaring hebt

  Marinde

Molly's Game

Down The Hatch
Geplaatst op: 26 juli 2020

Wat. Een. Kamer.

Vanaf het eerste moment dat we wisten dat Loran weer aan het bouwen was, stonden wij alweer op scherp. Coopercase hebben we t.z.t. getest, Flight815 was inmiddels ook alweer 2 jaar geleden, en we hadden zo'n vermoeden dat deze wéér beter zou zijn.

Wat. Een. Kamer.

Van het begin tot het eind zit je in het verhaal. Er gebeuren dingen die we nu nog niet begrijpen. Het is zo ongelofelijk goed! Nog nooit voelden we zo veel emoties in 80 minuten. Alles klopt gewoon. Ga dit doen! En ontsnap niet te snel. Dat is echt zonde. Kijk je ogen uit, waan je in de Efteling en geniet van elk moment dat je hebt in deze bizarre kamer. Na 47 gespeelde rooms staat deze absoluut op 1.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Klantgerichtheid
 • Sfeer
 • Decor
 • Muziek
 • Spel
 • Puzzels
 • Beleving
 • Verhaal
 • Eigenlijk gewoon alles

  down-the-hatch

The Execution

OuterGround
Geplaatst op: 18 januari 2020

They did it again

Lang moeten wachten tot we eindelijk onze agenda's konden matchen, maar vandaag konden we eindelijk The Execution spelen. Na Jason's Curse waren de verwachtingen torenhoog, en de kamer stelde zeker niet teleur. Weer hebben de bouwers het voor elkaar gekregen iets maken wat we zelfs na 45 gespeelde kamers nog niet eerder hadden gezien. Van het begin tot het eind zit je in het verhaal, de puzzels zijn afwisselend en de sfeer zorgt ervoor dat je je in een echte gevangenis waant. Kan niet wachten tot de volgende room, mannen!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Ontvangst
 • Puzzels
 • Aankleding
 • Verhaal

 

Flight 815

Down The Hatch
Geplaatst op: 30 mei 2018

He did it again

Jammer dat je niet hoger dan een 10 kunt geven! Net als je denkt dat het niet beter kan, kom je voor de derde keer bij Down the Hatch. Ik weet niet hoe ze het doen, maar de derde kamer is wéér beter dan de vorige. Alles is af, tof, verrassend, de ene wow-factor volgt de ander op... Gisteravond gespeeld als 36e kamer gespeeld en nu nog hyper van alle indrukken. En natuurlijk was het ook gewoon wéér super gezellig ;-) De kamer geeft een kleine knipoog naar de oude Hatch, maar is verder een totaal nieuwe ervaring. Nu ga ik enorm duimen dat er ooit nog een nieuwe kamer komt, want in mijn top 3 staan er 2 van Down the Hatch! <3 SU-PER TOF! Verder kan ik niks zeggen, ga dit doen! Oh ja, we hadden 2 seconden over op de klok...


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Aankleding
 • Puzzels
 • Ontvangst
 • Ervaring
 • 80 minuten

 

Topkamertje

Wat een toffe room! Het ontvangst was top. De gastheer was erg gezellig en enthousaist, wat aanstekelijk werkt.

Dan de kamer zelf. Het verhaal zit goed in elkaar, de puzzels zijn uitdagend maar goed te doen. Aankleding en technische snufjes erg goed, groot pluspunt.

Ook achteraf gezellig en uitgebreid nagepraat en ervaringen uitgewisseld. Gelukkig opent hier zeer binnenkort nog een room, want wij komen zeker terug.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in oktober 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Verhaal
 • Techniek
 • Gastheer
 • Aankleding
 • Laatste moment in de kamer
 • Energie en enthousiasme

 

De Gekke Geleerde

Escape 015
Geplaatst op: 04 augustus 2017

Slechte kamer

Vanaf aankomst al een beetje gek. Een opslagruimte als escaperoom?
Binnen vies, rommelig en totaal niet gastvrij. Overal afval, blikjes, gebruikte borden...

De kamer zelf. Klein, kaal, geen sfeer. Alleen maar sloten met codes en sleutels. Veel puzzels kapot! Een telefoon die je moet gebruiken waarvan het scherm in 1000 stukjes ligt, die niet kan opladen en die niet aan gaat? Een kluis die niet werkt omdat de batterij scheef zit en waardoor we een reservesleutel moeten pakken (die aangewezen wordt door de operator...). We kregen ook hints die niet klopte, dus als je vast loopt vraag dan geen hulp, want het wordt dan alleen maar erger!
Fel TL licht wat constant aan staat, hoe moet je dan een blacklight gebruiken? Geen muziek, wat juist zo kan bijdragen aan de sfeer!

We hebben geen seconde genoten van deze kamer. Echt zonde van de 70 euro via groupon. Wel ontsnapt uit onze 20e kamer, maar geen vreugde gevoel of adrenaline.

De operator leek ook helemaal geen passie te hebben voor escape rooms, zelfs niet voor zijn eigen. Hij moet over 2 weken dicht, maar dat is geen gemis voor de escape wereld ;-) Hij zei niet eens gedag.


1

Sfeer: 1.0

Spelbeleving: 1.0

Service: 1.0


Gespeeld in augustus 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Te veel om op te noemen

  escape-experienceOuterGround

The Dentist

DarkPark Delft
Geplaatst op: 03 augustus 2017

Toffe room

Vandaag met mijn dappere team deze spannende kamer gewaagd. Zeker spannend, niet zo doodeng als we verwacht hadden, maar dat was niet erg! Vanaf ontvangst zit je in de sfeer. Wel veel cijferslotjes....
Met een toptijd van een topteam (38.20) stonden we hyperactief buiten en konden we nog even leuk napraten met de gastheer. Wij komen zeker naar Zoetermeer voor Honeymoon Hotel!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2017

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Top ontvangst
 • Sfeer
 • Aankleding
 • Effecten
 • Verhaal

 

De Bagijnetoren

DelftEscape
Geplaatst op: 25 juli 2017

Topkamer!

Mijn 26e kamer, en zeker één die niet teleurstelt! Leuk thema, goed uitgewerkt verhaal, prachtige kamer! We werden gezellig ontvangen en waren direct enthousiast. De puzzels waren soms bekend maar meestal verrassend en nieuw voor ons team. Af en toe raakten we in de war, maar dat kwam door onze tunnelvisie... ondanks de kleine verstopte ventilator was het wel warm in de room, zeker in combinatie met stress/adrenaline... maar zeker een aanrader!!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Top ontvangst
 • Aankleding kamer
 • Bijzondere locatie
 • Geen cijfersloten
 • Beetje warm...

  cherylvds

Verdieping 13

Escape Experience
Geplaatst op: 05 juni 2017

Toffe room! Gave effecten, goed verhaal, gezellig ontvangst, aanrader!!! In 53.14 stonden we buiten!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Freakshow

DarkPark Delft
Geplaatst op: 04 mei 2017

Mijn 23e kamer en wauw wauw wauw wat was ik overweldigd. Ik heb al een aantal hele sterke kamers gespeeld, maar bij deze room heb ik de helft van de tijd met open mond van verbazing gekeken waar we nu weer terecht waren gekomen. Puzzels niet heel lastig, maar wel origineel. Geen cijfersloten, jeej! Persoonlijk ben ik altijd erg kritisch op ontvangst, maar dat was hier echt fantastisch gedaan. Geen woorden voor de mate waarin ik genoten heb van deze kamer! Ook al was hij ons af en toe wat te eng, we zijn wel ontsnapt met een mooie tijd van 56.24


10

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  DarkPark

Mission Impossible

Unlock Scheveningen
Geplaatst op: 02 mei 2017

Voor het eerst met z'n tweeën een escape room gedaan en dat bleek toch een beetje een 'Mission Impossible'! Met 57 minuten op de klok ontsnapt uit mijn 22e kamer, maar we zijn wel een beeeeetje gematst omdat we zo bang waren 🙈 Overigens was onze angst onterecht, we zijn gewoon niet echt helden... toffe, maar soms lastige puzzels en leuke scheikundige dingetjes :-) Echt een toffe room! Aanrader voor mensen die al enige ervaring hebben...


9

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in mei 2017

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Ja

 

Chinese Maffia

Escape Room Scheveningen
Geplaatst op: 02 mei 2017

Gespeeld als 21e kamer en hij was tof! :-) Ontvangst was leuk, als je eenmaal de voordeur gevonden hebt, hihi. We schrokken wel een beetje van het ontsnappingspercentage (10%), maar des te groter was de kick toen we eruit kwamen met 2,27 over. Kamer is vrij lineair en niet erg groot, dus met 3 of 4 mensen spelen is echt voldoende, anders sta je elkaar in de weg. Leuke ervaring!


8

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in april 2017

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja

 

Kidnapped

Wescape
Geplaatst op: 17 april 2017

Mijn 20e kamer en een toffe! Je komt goed in het verhaal, je voelt de spanning en je hebt zeker de tijd nodig om uit te breken. Wij hadden nog 7 minuten op de klok. Puzzels zijn leuk, aankleding goed en ook het ontvangst (erg belangrijk) zorgde ervoor dat wij het erg naar ons zin hebben gehad. Aanrader :-)


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in april 2017

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

The Cooper Case

Down The Hatch
Geplaatst op: 29 maart 2017

Down the Hatch een aantal weken geleden in 66 minuten uitgespeeld. De nieuwe kamer 'The Cooper Case' mochten we nu testen en deze was toch wel lastiger, maar of dat aan de puzzels lag.... Omdat wij een testteam waren, mochten we toen de tijd was verstreken de kamers alsnog uitspelen, toch fijn. En wauw, wat is deze kamer gaaf! De makers hebben duidelijk veel energie en tijd gestoken in het ontwerpen en bouwen van deze kamer, want het is tot in detail af. De puzzels zijn verrassend, leuk en goed in elkaar gezet. Ook vind ik het een groot pluspunt dat je met meerdere puzzels tegelijkertijd bezig kunt zijn, dus ook als je met een grotere groep bent, kan je allemaal aan de slag. Een echte aanrader :-)


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

  down-the-hatchskeep

Urban legend

Amaze Escape Den Haag
Geplaatst op: 13 maart 2017

Ontvangst was slecht. We waren een kwartier van tevoren aanwezig en hebben vervolgens 20 minuten gewacht (we zouden beginnen met escapen om 16:00, maar om 16:05 zaten we nog in de lounge...). Daarna kwam er iemand de 3 wachtende groepen vertellen hoe en wat, waarna we een voor een naar onze kamer werden gebracht. Eerste indruk: de kamer was een beetje kaal. Toen het spel eenmaal begon werd al snel duidelijk dat de host met meerdere kamers tegelijk bezig was, want we kregen tot 8x (!) toe een hint over een puzzel die we al hadden opgelost. De hints kwamen op vreemde momenten, als we er geen wilden bijvoorbeeld. Ook werd tot twee keer toe een code gegeven zonder dat we met de desbetreffende puzzel bezig waren... Toch jammer. Ik had er meer van verwacht. Nog een nadeel: de Crazy Docter grensde aan onze ruimte, waardoor we constant hard gegil, gepiep (van de hints) en geluidseffecten van de groep naast ons hoorden. Na afloop gelukkig nog even kort kunnen vertellen wat we van de kamer vonden en kunnen betalen, maar ik weet niet of ik nog een andere kamer van Amaze ga doen.


6

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 5.0


Gespeeld in maart 2017

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

0 reviews