60 minuten
16 jaar
Min. 2 -~ Max. 6

Verdwijning van Rita Jacobs

Afbeeldingen

Het hotel gelegen in het gewest van Geel stamt uit 1950 en werd opgericht door Rita en Tijl Jacobs. In de decennia daarna is hun hotel uitgegroeid naar een viersterrenhotel. Het hotel was inmiddels zo beroemd, dat er maar gasten bleven komen. 1980 is Tijl overleden en een jaar later rond 18 september verdween Rita plots van de aardbodem.

Andre de zoon van Rita en Tijl heeft de deuren open weten te houden tot eind jaren ’90. Sinds de verdwijning van Rita bleven de gasten weg. Ze hadden als klacht dat ze bonk- en spookgeluiden hoorden.

Andre heeft toen het hotel moeten sluiten voor gasten. Hij besloot wel om een conciërge in dienst te nemen voor het onderhoud. Sinds de sluiting opent de conciërge in een enkel geval de deuren voor gasten.

Zouden Rita en Tijl nog rond spoken in hun hotel? Of is er toch iets anders gaande?

 • Thema's

  Hotel, Mysterie

 • Likes

  59

 • Aantal keer gespeeld

  287 bezoekers van escapetalk

 • Ontsnappingspercentage

  91.6% (gebaseerd op reviews)

 • Reserveren
 • Koop een cadeaubon

  Geschikt voor zwangeren

  Niet rolstoeltoegankelijk

  NL

  Toilet aanwezig

  PIN-betaling mogelijk

  Gratis parkeren

  Drankgelegenheid


Kosten

Dag 2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen
MA €80.00 €90.00 €100.00 €110.00 €120.00
DI €80.00 €90.00 €100.00 €110.00 €120.00
WO €80.00 €90.00 €100.00 €110.00 €120.00
DO €80.00 €90.00 €100.00 €110.00 €120.00
VR €80.00 €90.00 €100.00 €110.00 €120.00
ZA €80.00 €90.00 €100.00 €110.00 €120.00
ZO €80.00 €90.00 €100.00 €110.00 €120.00


Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

Reviews

De totaalscore van een review hoeft niet het gemiddelde van de deelcijfers te zijn. Soms verdient een kamer voor je gevoel namelijk een hoger of lager punt.

Schrijf een review
Sorteer reviews op:

Bezoekdatum Gespeelde kamers Score Reviewdatum

Uitgecheckt met tegenzin, altijd een goed teken.

Weer zo een heerlijke last-minute ingeving, ff kijken of we voor vanavond nog een kamertje kunnen regelen. Iets in de buurt, iets wat met 2 of 3 kan, iets wat nog te boeken is.
Ik denk dat dit de eerste site was waar ik voor de dag zelf nog kon boeken, geweldig.
Kers op de taart : de nummer 24 uit de lijst en dat op slechts 26 minuten rijden.
Onze “kamer” was geboekt voor de avond bij Escape Hotel te Geel.

Onthaal :
Het zal het thema natuurlijk goed uitkomen, maar we bellen aan bij een woonhuis waarin zich het hotel bevindt. Dat was een nieuwe voor ons.
De conciërge doet open, we pakken onze koffers en volgen hem naar binnen.
Het onthaal was tof gedaan. Aan de ene kant werden we vriendelijk welkom geheten, aan de andere kant begon meteen het verhaal.

Kamer :
Eens aangekomen in het hotel begon onze speurtocht.
De opbouw van de kamer is mooi chronologisch en tevens logisch. De puzzels/opdrachten die je moet doen staan allemaal in het teken van het hotel of om erachter te komen welke geheimen het heeft. De makers hebben geprobeerd om erg origineel te zijn in hun aanpak. De kamer zelf voelt aan als een hotel, het is geen kale ruimte met een bed en kast erin. De puzzels zijn met momenten pittig en wat ik erg leuk vond (op dat moment natuurlijk niet) is dat je niet altijd direct iets kon met de gevonden oplossing. De “beperkte” ruimte die de makers hadden is volgens ons te volle benut en zorgde ook voor een mooi verhaal.

Conclusie :
Hoewel ik de laatste tijd wat teveel hotelkamer-rooms gedaan heb, was dit een erg toffe om te doen.
We liepen met momenten wel vast, zeker in het begin en ik vraag me bij sommige handelingen ook af of ik ze ooit uit mijn eigen gedaan had en met welke reden.
Tevens hebben we deze kamer gespeeld met 2 personen en hoewel we in het begin veel tijd verloren, ging het daarna erg goed. Sommige puzzels waren net gebouwd om samen te moeten werken terwijl je iets anders weer alleen kon doen en dat is altijd prima.
Dit is dus wat een escape room moet zijn.
Een goede beleving, een goed verhaal, goede puzzels. Zo een kamer is de beste reclame voor onze hobby, want wie met een kamer als deze (en zo zijn er gelukkig veel) start, zal de microbe heus wel te pakken krijgen.
Achteraf nog leuk nagepraat met de eigenaars. Je mist natuurlijk wel de ruimte ervoor, maar dat komt misschien nog wel goed daar.
Je merkte meteen dat ze de lat voor hun zelf hoog probeerden te leggen en ze ook hoog te houden.
Dat is tof en goed voor de escape wereld.
Doe zo door daar en ik hoop van harte dat jullie een 2de kamer gaan bouwen.

 • leuk verhaal
 • ontvangst
 • afwerking
 • haalbaar
3Meest gewaardeerd
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Inchecken is geen probleem maar kan je uitchecken? Dat is de hamvraag!

In de verte langs de weg doemde het beruchte hotel op. Er deden veel verhalen de ronde. Maar we wilden toch liever zelf de geruchten over spoken en klopgeesten ervaren. Zo erg kon het toch niet zijn, of wel? Nadat we door de enthousiaste conciërge onthaald werden, konden we inchecken. 4 personen, 2 kamers met ontbijt. Ons zouden ze in de nacht niet wegjagen. Wij zouden dit volhouden tot het ochtendgloren! Geen spook of geluid dat ons zou verjagen. Aangekomen in de lobby stonden we wat onwennig te draaien en niet veel later zochten we de weg naar onze kamers. We holden van 'huut naar her'. Hoeveel kamers en gangen zijn er in dit hotel? Na wat rondjes draaien stonden we terug bij de receptie. Leeg en verlaten...waar is Mauel als je hem nodig hebt? Hij weet niets en ook wij weten niets. Plotseling als een donderslag bij een heldere hemel hoorden ook wij de vreemde geluiden. Zouden de verhalen dan toch kloppen? We lieten ons niet van de wijs brengen en vonden op de koop toe onze kamers. De kamer was ruim en van alle gemakken voorzien met een mooi uitzicht op de stad. Die 4 sterren van weleer waren terecht. We pakten onze koffers uit, trokken onze pyjama aan en vleiden ons neer op het bed. Tijd voor een goede nachtrust. Toen het licht uitging brak de hel los. De muren kwamen tot leven en een hels lawaai hield ons uit onze slaap. Dan maar op zoek want we zouden toch geen oog dicht doen. We dwaalden als gekken (wie is er nu het spook?) door het hotel. Verdieping na verdieping zochten we naar de geluiden die zich in de muren leken te bewegen. Het werd vreemder met de minuut. Tot op de koop toe leken net als alle andere gasten ook de conciërge spoorloos verdwenen. Maar we gaven niet op. 'Wie zoekt die vindt' luid het motto dus zwoegden we ons door de nacht en het hotel. Team Aldi checked out, of toch niet? Dat is aan de volgende hotelgasten om zelf uit te vinden...

 • Leuk thema
 • Mooi uitgewerkt
 • Enthousiast onthaal
 • Gezellig na-babbel moment
3
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9
 • Service: 9.5

Wat een leuke kamer met vernieuwende puzzels

We wisten niet helemaal wat we moesten verwachten - de escaperoom is gevestigd in een groot woonhuis buitenaf - de eigenaar vertelde dat ze de kamer zijn gaan. Ouwen na zelf slechts 2 kamer gespeeld te hebben en mede daardoor zeker onze complimenten!
Misschien dat het daardoor komt dat er best veel vernieuwende puzzels en spelelementen in de kamer zitten! Sommige puzzels waren best uitdagend en in het begin hadden we toch wel een hint of twee nodig.
Het thema van de kamer was mooi en goed uitgewerkt. Het spelverloop was ook erg goed en na afloop was het erg leuk om met de eigenaar na te praten. Er was geen mogelijk om een drankje te doen, maar de gratis flesjes water in de ‘minibar’ van het hotel waren erg leuk.

 • Leuke en originele puzzels
 • Mooi afgewerkte kamer
 • Verrassende spel elementen
 • Leuke enthousiaste ontvangst
2
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Waar is Rita?

Het ontvangst door de concierge van het Escape Hotel was uitermate vriendelijk, enthousiast en toch ook een tikkeltje mysterieus. Wat heeft zich precies voorgedaan in de gangen van dit hotel? Aan ons de taak dit te gaan uitzoeken!

Eenmaal binnen getreden werd ik verwonderd door het gebruik van materiaal, meubilair en aankleding. Alsof je échte hotel binnen gaat, zeer goed uitgevoerd!

De kamer is liniair gebouwd waardoor de logica voorop staat. De valkuil voor de ervaren escaper (onze groep allemaal 80+ kamers op de teller) is te ver en ingewikkeld denken. Hou je hoofd vooral koel en ga lekker puzzelen. Dat past heel goed binnen de tijd die je gaat doorbrengen in het Escape Hotel. Desalniettemin konden wij hartelijk lachen om ons eigen “rabbit hole of thoughts” terwijl de oplossing veel logischer was en zodoende goed aansluit bij de kamer en de gameflow. Een aantal puzzels en twists in de kamer hebben mij positief verrast en waren origineel bedacht.

Sla deze kamer zeker niet over en zet hem op je “wil ik nog spelen” lijstje; het is het zeker waard!

1
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 8
 • Service: 10

Originele escaperoom met een leuk verhaal

Als afsluiter van de grote vakantie trakteerden we onszelf op een escaperoom vlakbij huis. We kwamen in de gietende regen aan, maar eenmaal binnen begon de beleving toch direct door een rasechte concierge die ons stond op te wachten. Gelukkig was de regen even opgehouden toen we met de koffer mochten gaan inchecken, en zo zat je onmiddellijk in het verhaal, dat tijdens het hele uur centraal bleef staan. Je waant je echt in een hotel uit de jaren stilletjes, waar Rita echt de hele tijd lijkt rond te dolen. Veel puzzels waren we nog niet eerder tegengekomen in andere escaperooms, en zonder samenwerken lukt het hier niet, allemaal knap bedacht, hier is echt werk van gemaakt! Op het einde werden er in onze haast teveel foutjes gemaakt zodat we net niet binnen de tijd buiten raakten, maar we kregen enkele minuten extra om buiten te raken en alles tot het einde te beleven, ook dit was nieuw! Kortom, een aanrader voor iedereen die zin heeft in een originele escaperoom.

 • Sterk verhaal
 • Goede puzzels
1
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5

leuke raadsels met een goed verhaal en opdrachten

We hebben de dag zelf nog beslist om deze escape room te boeken voor 6 personen. Toen we aankwamen wist ik niet goed wat ik moest verwachten van deze escape room, het was de tweede die ik ooit heb gedaan en wat een leuke was het!! De raadsels zaten goed in elkaar, de ene wel wat moeilijker als de andere en het samenwerken stond ook centraal waardoor we op tijd zijn kunnen ontsnappen! Het waren zowel doe- als denkopdrachten waarbij we met ons zes elkaar goed aanvulden. ook de 'game master' was erg vriendelijk en heeft ons alles heel goed uitgelegd en heeft ons ook goed geholpen tijdens het spel, hij was ook verkleed als conciërge wat erg leuk was aangezien dit echt bij het verhaal van de escape room behoorde! een echte aanrader!

 • leuke raadsels
 • zowel doe- als denkopdrachten
 • verschillende ruimtes
 • mooi decor
 • goede rode draad (verhaal)
 • vriendelijke gamemaster
 • goede tijd mbt het ontsnappen
 • geen
1
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Super Kamer

Heel toffe kamer. Toffe onthaal door de conciërge. Heel mooie puzzels en mooie setting.

 • Toffe onthaal
 • Logische puzzels
 • Mooie setting
 • Nice decor
 • Gezellige nababbel
1
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9
 • Service: 9.5
 • Sisi — 5 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 30 augustus 2020 - 15:01
 • Gespeeld met 3 personen in juli 2020. Ontsnapt: Ja

Een deur die open ging

2020, een zeer apart jaar voor ieder van ons. Omdat we tijdens onze staycation niet wisten wat te doen, hebben we onze eerste ervaring opgedaan om een escape room te proberen. Escapehotel in Geel was een zeer goed bedachte formule, mooi verhaal, prachtige locatie, spannend en goed doordachte puzzels. Voor ons is de wondere wereld van escape rooms open gegaan en hebben de smaak te pakken. Escape hotel Geel blijft wel de mooiste ervaring omdat het totale plaatje gewoon top was!

 • Puzzels in thema
 • Enthousiast personeel
 • Mooi en gehele omkadering
 • Sfeer
 • Goede, maar niet alleszeggende tips
1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Origineel hotelletje!

Leuke ontvangst, zeer gepassioneerde conciërge, veel parkeermogelijkheden.
De kamer heeft zeer originele ideeën. Zeker een aanrader om u hier te laten verrassen.

 • Originele puzzels
1
9
 • Sfeer: 8.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5
Meer reviews tonen

Heerlijke ervaring

Van check-in tot check-out name het verhaal van deze escape room mij meteen mee. Het onthaal was zeer verwelkomend, met duidelijke uitleg, zowel van de gewone rules of the game als over de nieuwe maatregelen die getroffen zijn in de corona-tijden.

Persoonlijk vond ik de kamer goed te doen met ons tweetjes, meegerekend dat wij al ervaring hadden met escape rooms. De puzzels waren prachtig, en lieten één voor een een klein beetje meer van het verhaal los. Af en toe waren er wat schrikmomenten, maar die brachten mij ook wel aan het lachen. Alles was helemaal in thema, van de kamers tot de puzzels en de achtergrondmuziek toe!

Al bij al, voor mij een heerlijke ervaring en zeker een aanrader!

 • Heel vriendelijk onthaal
 • Alles helemaal in thema
1
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

superleuke escaperoom

Vandaag met ons vast team van 4 spelers naar Geel uitgeweken voor Escape Hotel.
We zijn nog geen ervaren rotten maar ook geen beginners meer.
Het onthaal was goed en het was een leuke briefing.
De start was eens iets anders maar leuk. De kamers waren origineel, niet echt spectaculair maar leuke puzzels en doordenkers om alles tot een goed einde te brengen. Ook een goede samenwerking is belangrijk.
Heel belangrijk: alles liep gesmeerd en was ok, in orde. Toch altijd tof want wij hebben het al een paar keer meegemaakt dat er zaken, attributen stuk waren waardoor het spel vastloopt en dat is verdomd kl...te!!!

 • keiplezant
 • goed onthaal
 • alles in de kamers was in orde
 • toffe puzzels en acties
1
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 9

Roomservice gegarandeerd...

Toen we last-minute besliste om in het weekend een escaperoom te gaan doen, kwamen we uit in Geel bij Escape Hotel. Ieders verbeelding begon te werken en er rezen direct een heel aantal: zou het een echt hotel zijn? Hoe groot zou het zijn? Hoeveel kamers zijn er in het hotel? Of belangrijker in hoeveel verschillende kamers gaan we moeten ontsnappen?

We arriveerden op onze bestemming en zagen een pittoresk gebouw, in de stijl van een herberg of B&B. We waren meteen benieuwd en in de ban van het hotel. Onze gastheer, de conciërge, (die ook vrijwel meteen in zijn rol zat) heeft ons hartelijk ontvangen en liet ons ook meteen weten wat er mis was met het hotel. Nadat we een gesloten reiskoffer meekregen, mochten we terug naar buiten, om daar om de hoek het effectief hotel binnen te gaan. Het gebouw en de kamers zijn superleuk aangekleed. Je waant je er echt in een klein hoteltje uit de vroegere jaren.

Wat de escape zelf betreft, we hebben al enkele andere escaperooms gedaan en deze was wel echt anders. Het waren leuke en toffe puzzels, waarbij teamwerk wel essentieel is. Er zaten enkele zeer verrassende elementen in, maar nog belangrijker de volledige escaperoom draaide van het begin tot het einde rond het thema hotel en het verhaal dat zich in het hotel afspeelde. Bij sommige andere escaperooms heb je op een gegeven moment heel veel puzzels en raadsels, waardoor het verhaal an sich verloren gaat. Dit heb je hier totaal niet.

Wat maakt deze escape dan zo anders? Er zitten enkele verrassende elementen in zoals sommige raadsels en puzzels, maar daarnaast wordt er ook een bepaalde sfeer gecreëerd, wat maakt dat je volledig in het verhaal zit en er ook helemaal in op gaat. Dat maakt of kraakt voor mij persoonlijk een escaperoom. Enkel het oplossen van de puzzels of het ontsnappen binnen de tijd is leuk. Maar het geeft pas echt voldoening als je ook het volledige verhaal beleeft hebt.

Kortom, ik heb een zeer leuke escaperoom gespeeld, het hele verhaal ontdekt, alle puzzels kunnen oplossen en ontsnapt binnen de tijd. Voor mij en mijn co-escapers was dit een meer dan geslaagde avond.

Als je niet weet wat doen tijdens/na deze Coronaperiode: boek nu het Escape Hotel (vervoer niet inbegrepen!)

1
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 9
 • Elien Van Sinay — 8 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 9 augustus 2020 - 08:53
 • Gespeeld met 5 personen in maart 2020. Ontsnapt: Ja

Erg mooi ingeklede kamer en spannende escape ervaring!

We werden hartelijk ontvangen door de concierge, waarna we de sleutel van ‘de kamer’ kregen. Het leuke was dat de sleutel de echte sleutel was van de voordeur van het gebouw, en dat je je bij binnenkomst werkelijk in de inkomhal/receptie van een hotel waande. De kamers waren allemaal volledig in het thema ingekleed, wat zorgde voor een totaalbeleving. Niet alleen de beleving, maar ook de puzzels zaten goed in elkaar! Origineel en spannend, zeker een aanrader!

 • Sfeer door aankleding
1
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Op hotel op minder dan 1 km van mijn deur

Gezien de nabijheid eentje dat al langer op de wishlist stond, maar we moesten even wachten tot de werken op de nieuwe locatie helemaal afgerond waren.
Leuk onthaal, mooie inkleding, interessante puzzels. Alles wat een escaperoom moet hebben.
Enige minpuntje was de start. Iets wat ik nog gelezen heb ik andere reviews. Je hebt tal van zaken om te zoeken en te ontcijferen, maar uiteindelijk is het toch een beetje wachten op de "hint". En het zou bewust zo zijn opgebouwd. Beetje jammer, want dan loop je eventjes verloren als je met een grote groep bent.
Gezien het thema zijn er ook een aantal schrikmomentjes. Draagt wel bij tot de sfeer maar niet voor iedereen denk ik. Ik heb al in andere escaperooms geweten dat men eerst vraagt of dat dat een probleem is. Ik zou dat als tip willen meegeven.

 • variatie aan puzzels
 • inkleding
 • Moeizaam begin
1
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 9.5

Best bestede uur van de kerstvakantie ...

We waren er met ons gezin (4 personen).... Sfeervol van buiten, al een beetje spooky voordat je begint.....

Het mooiste gevoel van een escape room zijn de eerste paar minuten, wennen aan de locatie, aan het licht, en bedenken waar je moet beginnen. En dat was hier nog versterkt door de mooie setting, een oud jaren 80 hotel, een receptie die niet bemand was, en sloten...

Puzzles zijn (achteraf) zeer logisch, geen frustratiegevoel (hoe had ik dit kunnen weten) en bieden echt uitdaging voor groot en klein.

Aanrader !!

1
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5

You're Welcome!

Een hotel beoordeel je in de eerste plaats op de gastvrijheid. En dat is bij deze zeker in orde. Onze host, die de conciërge en kruier van dienst is, is duidelijk zelf een gepassioneerd escaper die weet hoe wat belangrijk is aan een goeie escape room. Mooie oubollig (dat is een compliment) aangeklede kamer met meerdere ruimtes. Beetje afgelegen voor de stedelijke escaper, dus veel echte toeristen zullen er jammer genoeg niet langs komen. Maar voor de lokale escaper is dit een ware hidden gem.

 • Realistische puzzels
 • Host weet wat escapen is.
1
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Op hotel In Geel

We werden vriendelijk ontvangen door de gastheer, die al voortreffelijk in zijn rol zat.
Omdat we nog moesten wachten op een teamlid, stonden we wat ongemakkelijk in de inkomhal, daar er geen echte ontvangstruimte was. Dit hoort natuurlijk wel bij het verhaal.

De ruimte was goed besteed. Alles was in thema van het hotel.
De puzzels volgden elkaar logischerwijs op.
Slechts een keer hebben we vastgezeten omdat we toen echt niet doorhadden wat we moesten doen.
Hier heeft de begeleiding ons met een subtiele hint weer in de goede richting geduwd.

De escape room was niet eng, maar er zijn wel een paar schrikmomentjes, waardoor we toch steeds op onze hoede waren.

Er waren een aantal puzzels die ik nog niet eerder had gezien, wat het natuurlijk interessant houdt.
Teamwork is zeker vereist in deze kamer.

 • vriendelijk ontvangen
 • begeleiding die weet wat hij doet
 • diverse puzzels
 • niet alleen maar hangslotjes
 • mooi aangekleed
 • helemaal in thema
1
8.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 8

Zeer vriendelijke gastheer en mooie originele escape room.

1
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Mooie, leuke kamer

Schijn bedriegt, achter de wat saai aandoende voordeur schuilt een klein pareltje!
Erg mooie aankleding en leuke puzzels, voldoende om de ervaren escapers goed bezig te houden.
Leuke afwisseling qua puzzels en uitdaging, soms echt verrassend! en er was genoeg te doen voor 4 personen.

Leuke enthousiaste begeleiding!

1
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 9
 • Marlies — 7 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 31 juli 2018 - 11:14
 • Gespeeld met 4 personen in juli 2018. Ontsnapt: Ja

Spannende zoektocht

Een heel leuke spannende escaperoom! We hadden niet veel tips nodig om alles op te lossen. De kamers waren leuk aangekleed en fijn in elkaar gezet. Een echte aanrader!

 • Spannend
 • Het verhaal misschien niet aflezen maar vertellen
1
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5

Reactie door Escape Hotel - 10 augustus 2018 om 15:53

Beste Marlies, Wij zijn het volledig eens met je minpunt. En uiteraard gaan we dit oppakken en oplossen. Met vriendelijke groet, De conciërge

 • Veerle — 2 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 2 augustus 2021 - 19:15
 • Gespeeld met 4 personen in juli 2021. Ontsnapt: Nee

Top!

Mooie aankleding, leuke puzzels, aangename ontvangst

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Michelle — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 2 augustus 2021 - 13:15
 • Gespeeld met 3 personen in juli 2021. Ontsnapt: Ja

Superentertainment:

- Vriendelijk en professioneel onthaal - Leuk thema - Goed uitgedacht - Plezierig - Mooi hotel!!

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 9.5

Supertoffe eerste keer

Verjaardagsfeest voor dochter van 12! Supergoed uitleg en veel tips gekregen om zo toch tot einde te geraken. Was eens iets totaal anders dan een namiddagje bowlen😊

 • Badkamer
 • Aankleding
 • Buitenkant gebouw
0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 9

Leuk hotel met spanning en gepuzzel!

Als 3e achtereenvolgende kamer in België vandaag, spelen we in dit pittoreske hotel in Geel.
We worden door de conciërge ontvangen en na een kleine korte intro gaan we met onze koffer en sleutel op pad om het hotel binnen te gaan. Het hotel is netjes afgewerkt en los van de schrikmomenten is het er erg leuk en gezellig.
Er zitten zeer leuke elementen en zeker leuke puzzels in deze kamer. Ze zijn niet overdreven moeilijk, maar dat maakt de kamer niet minder leuk.

Al met al een leuke ervaring en zeker de moeite waard om te spelen!

 • thema erg goed doorgevoerd
 • ontvangstruimte en kamer netjes uitgevoerd
 • vriendelijk ontvangst
 • drankje van het huis
 • puzzels zouden iets moelijker mogen
0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 9

Top kamer!

0
9
 • Sfeer: 8.5
 • Puzzels: 8
 • Service: 9

Verdwijning van Rita Jacobs

#81. Wat ziet deze escape room er prachtig uit, zowel de buitenkant als de kamer van binnen. Je waant je echt in een hotel. Het ontvangst is heel erg vriendelijk en toch ook een beetje mysterieus, wat meteen de juiste sfeer gaf. Het verhaal is heel duidelijk en er zitten een aantal elementen in die me hebben verrast.

We waren nog gewaarschuwd: 'Denk niet te ver door’ en daar hebben we fantastisch naar geluisterd, not. Je verwachtingspatroon als je veel kamers hebt gespeeld, kan je hier af en toe tegenwerken, terwijl je helemaal niet zo ver hoeft na te denken, want het is echt wel logisch. Zeker spelen dus!

0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 8
 • Service: 10

Top

Heel leuke escape.
Zit allemaal heel mooi in elkaar.
Heel vriendelijk onthaal.
We hebben ons super geamuseerd.
Het is ne aanrader ook voor beginners

0
10
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Hele mooi verhaal.

We zaten volledig in het spel, dus een teken dat het goed was. Een aanrader

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Geweldige ervaring

Deze escaperoom was een zeer fijne uitdaging voor ons gezin. Wij zijn geen super ervaren escape roomers, maar we hebben ons zeer goed geamuseerd.

 • Verschillende kamers
 • Vriendelijke uitbaters
 • Geen eindlimiet
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5

Authentiek en mysterieus sfeertje

Gister ein-de-lijk onze eerste 2 escape rooms in België gespeeld, waarvan het escape hotel de eerste was. Lekker last minute besloten we om af te reizen naar onze zuiderburen. Gelukkig was de eigenaar heel flexibel en verzette hij zelfs zijn eigen privé plannen, om ons te kunnen ontvangen. Super leuk!

Eenmaal aangekomen op locatie straalt het gebouw vanaf de buitenkant al een bepaald authentiek sfeertje uit, heerlijk. Ook de entree heeft dit zelfde sfeertje en voordat we begonnen, kletsten we daar eerst een tijdje met de enthousiaste eigenaar.

De start van de kamer is geheel in thema en super leuk, vonden wij. Binnen in de kamer ziet het er mooi uit. We puzzelden ons lekker door de kamer heen, kregen af en toe een hint om in een goede flow te blijven en wisten uiteindelijk er achter te komen wat er gebeurd is in het hotel. Misschien goed om te weten, is dat deze kamer meer valt in de categorie 1.0 kamers, wat volgens ons niet onderdoet aan het plezier wat je kan beleven in de kamer! Dit benoemde de eigenaar ook van te voren, waardoor je weet dat je lekker op zoek mag naar cijfercodes, sleutels enz. (Blijft leuk!)

Achteraf weer een tijdje gekletst en de eigenaar stond open voor feedback. Tof om te horen dat hij nog steeds bezig is met het verbeteren van de kamer! We hebben een leuke tijd gehad en komen zeker terug voor het vervolg.

 • De locatie ademt sfeer uit
 • Onze gastheer (de eigenaar)
0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 9.5

Je waant je echt in een hotel

#178 We werden heel enthousiast ontvangen door de vriendelijke eigenaar. De kamer ademt een echte hotelsfeer. De puzzels zijn in deze tijd niet meer heel origineel, maar waren leuk om te doen. Hier en daar bevat de kamer ook een bijzonder effect. Alles bij elkaar prima vermaakt.

0
8
 • Sfeer: 8
 • Puzzels: 7.5
 • Service: 9

Rita....waar ben je?

We kwamen aan bij een schitterend pand. Mooie locatie om hier een escaperoom te bouwen. Navraag leert dat de eigenaren hier ook wonen en deze escaperoom daarbij gemaakt hebben toen ze van hun oude locatie weg moesten. De ontvangst door een van de eigenaren was dan ook allerhartelijkst. De ontvangstkamer helemaal in stijl en beleving.

De start van de kamer was grappig en we stonden even te kijken toen we daadwerkelijk moesten beginnen. Gelukkig liep de tijd nog niet. De kamer vond ik prima qua aankleding en leek ook echt op een hotel. De puzzels vond ik niet heel origineel, maar ze waren zeker vermakelijk. Er was ook voldoende te doen. We kwamen aardig in een flow. Kamer prima te doen voor beginners en mensen met gemiddelde ervaring.

Na afloop de kamer nog nabesproken met de vriendelijke host. We hebben ons prima vermaakt.

0
8.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 7.5
 • Service: 10

Het was een leuke gezinsuitstap.

'S Morgens oogestaan met het idee, zullen we eens een escaperoom doen. Even snel gekeken en nog eentje gevonden waar we dezelfde dag nog naartoe konden.
Kids blij want we waren er al zo vaak gepasseerd met de fiets, en nu zouden ze eindelijk weten waar Rita is😊

 • Leuk ingericht
 • Het verhaal zit goed in elkaar
 • Heel het gezin kan deelnemen
0
10
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 9

Leuke klassieke kamer

Deze kamer vertrouwt nog volledig op inrichting en puzzels en niet op moderne technieken. Het gebouw, de toffe ontvangst, service en enthousiasme van de eigenaar maken het een leuke kamer om te spelen. Wij waren er met 48 minuten en 2 tips doorheen maar dit kan ook makkelijk 60 zijn als je een aantal puzzels niet gelijk ziet. Je kan deze kamer het beste met max 4 mensen spelen, dan is er genoeg te doen. Wij spelen niet wekelijks en alleen topkamers en vonden deze de moeite waard om naar België te rijden.

 • Eigenaar met veel aandacht voor persoonlijke touch
 • Niet al te moeilijk voor ervaren spelers
0
8.5
 • Sfeer: 8
 • Puzzels: 8
 • Service: 10

Hotel met bad

Een enthousiaste conciërge (die de kamer zelf gemaakt heeft) heette ons welkom en deed de check in. Met valies en sleutel in de hand mochten we langs de voorkant van het hotel binnengaan om uit te dokteren wat er met Rita is gebeurd. De inkomhal is leuk ingericht met toffe attributen. Het was wat zoeken wat er precies moest gebeuren, maar eens de eerste puzzel opgelost, verliep alles vlot en logisch. Leuke kamer die zeker en vast kan worden aangeraden! Er zitten een paar originele spelelementen in.

 • Enthousiaste ontvangst
 • Leuke inrichting
 • Originele spelelementen
 • Moeilijke start
0
8.5
 • Sfeer: 8.5
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 8

Subliem!

Een ietswat grauwere dag lokt ons naar het escape hotel in geel, zelfs de buitenkant ziet er gezellig uit, we worden ontvangen door een supervriendelijke heer en alles word tiptop uitgelegd. De kamer zit superleuk ineen, alles werkt naar behoren en prachtig afgewerkt. Kortom top top en nog eens top! Zeker een aanrader!

 • Goed plot
 • Mooi afgewerkt
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Inchecken voor durvers

Onze eerste escape-room in meer dan een jaar en het was wederom een toffe ervaring. Wij spelen als gezin en de kinderen zijn een paar keer goed geschrokken maar vonden het achteraf leuk om op terug te kijken. Een behulpzame conciërge begeleidde ons uitstekend met een paar kleine tips en zodoende konden we toch ontsnappen. Een echte aanrader.

 • Decor
 • Sfeer
 • Fijne puzzels
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9
 • Service: 9.5

Echt eens op hotel gaan

Heel leuke escape room die je meeneemt op reis, letterlijk dan.
De start is origineel en neemt je direct mee in het verhaal, er zitten enkele heel leuke originele puzzels tussen.
Qua opbouw is de excape room ook heel goed gedaan en er is veel werk in details gekropen met de nodige verrassingen.
Het einde vond ik zelf wat minder maar dat is ieder zijn beleving natuurlijk.
Over het algemeen een heel leuke escape room die zowel de ervaren als onervaren escaper kan aanspreken !

 • Leuk decor
 • onthaal
 • originele puzzels
 • einde lag mij minder
0
8.5
 • Sfeer: 8.5
 • Puzzels: 9
 • Service: 8.5

Zo mogen alle overnachtingen zijn!!

Het begint bij de ontvangst aan de hotelreceptie door de eigenaar/conciërge. Babbeltje vooraf met duidelijke instructies en verhaallijn.
Vervolgens inchecken en spelen maar, originele en mooie inrichting met geweldige elementen, alles hangt aan mekaar en omgevingsgeluid zeer “levendig”!
Puzzels niet eenvoudig, wij hebben met 2 gespeeld en dan is het druk om alles uit te pluizen. Tijd vliegt maar als speler ben je niet met de tijd bezig want focus gaat automatisch naar de heel gevarieerde setting/puzzels/raadsels.
Zeker een aanrader om dit te gaan spelen!!
Achteraf nog even op adem komen en alles nog eens te overlopen met de eigenaar, leuke en vriendelijke eigenaar! Blijf zo verder doen, dikke duim 👍

 • Originele setting
 • Locatie
 • Verhaal
 • Uitdagende puzzels
 • Ontvangst met incheck
0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 8.5
 • Ine — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 23 oktober 2020 - 22:46
 • Gespeeld met 3 personen in oktober 2020. Ontsnapt: Ja

Aanrader!

Leuk verhaal, mooie inkleding, indrukwekkende suspens. Conciërge brengt het verhaal met veel passie, waardoor je al zeer enthousiast aan het spel begint. Samengevat: Een echte aanrader. Voor het vervolg komen wij met plezier nog eens naar Limburg!

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

erg leuk!

0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9
 • Service: 10
 • Dorien — 4 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 25 september 2020 - 10:19
 • Gespeeld met 3 personen in september 2020. Ontsnapt: Ja

Heel leuk!

Heel leuke escaperoom! We speelden de escaperoom met 3 personen, werden goed ontvangen, kregen het verhaal te horen en kregen vervolgens de sleutel om het 'hotel' binnen te gaan. In het begin geraakte we niet goed van start en verloren we wat tijd, maar wanneer ze zien dat je vast zit krijg je een tip op een scherm te zien. Ik vond de ruimtes zeer goed opgebouwd en best wel spannend! Zeker een aanrader!

0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5

het was leuk

0
8.5
 • Sfeer: 8.5
 • Puzzels: 4
 • Service: 5.5

goed

geen aanrader voor beginners maar was zeker een toffe kamer en wij zijn niet kunnen ontsnappen maar wij hebben wel da kamer mogen uitspelen

 • geen min punten
0
9
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Bram — 6 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 13 september 2020 - 18:36
 • Gespeeld met 6 personen in september 2020. Ontsnapt: Ja

Het is een zeer toffe groepsactiviteit!

De uitleg was zeer volledig. Dit was vooral nuttig voor de onervaren escapers onder ons.

 • Zeer goed in thema
 • Actief
 • Uitdagend
0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 8
 • Service: 9.5
 • Yenthe — 8 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 5 september 2020 - 17:06
 • Gespeeld met 4 personen in september 2020. Ontsnapt: Ja

Heel creatieve en toffe kamer

Vandaag speelde we met 4 personen de kamer in Escape Hotel. We zijn nog maar beginners. We werden heel vriendelijke manier ontvangen. Ook werden we al meteen meegenomen in het verhaal. Het waren heel leuke en originele puzzels. We hadden deze puzzels nog nergens anders tegengekomen. De kamer is zo opgesteld dat een goede samenwerking nodig is in het team. Daarnaast was alles heel mooi ingekleed. Zeker een aanrader!

 • goed onthaal
 • originele puzzels
 • leuke puzzels
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5

Complete ervaring

Bij het binnenkomen van het escape hotel word je onthaalt in de 'lobby' van het hotel. De conciërge neemt het woord en geeft wat uitleg. In de kamer zijn er voornamelijk manuele puzzels waardoor je echt het gevoel hebt dat je het zelf doet. Af en toe een geautomatiseerde toets is een leuke afwisseling. De puzzels zijn divers en verrassend. De aankleding loopt mooi door in het geheel waardoor je helemaal in de flow bent om Rita te terug te vinden. Zeker eens doen!!

0
9
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 8
 • Service: 9

Geweldig!

Heel fijne escaperoom met verrassende elementen. Een van de beste die we tot nu toe hebben gedaan!

 • Meerdere kamers
 • Goede soundtrack
 • spanne´nde sfeer
 • Leuke conciërge
 • leuke raadsels
 • verrassende kamerelementen
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Jeurissen helga — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 30 augustus 2020 - 10:57
 • Gespeeld met 7 personen in augustus 2020. Ontsnapt: Ja

Superleuk

De eerste keer maar zeker niet de laatste! Aangestoken door het enthousiasme van mijn dochter. Deze locatie was meteen raak, leuke ontvangst en gezellige nabespreking. Top!!!

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10
 • Marieke Timmermans — 2 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 30 augustus 2020 - 16:03
 • Gespeeld met 7 personen in augustus 2020. Ontsnapt: Ja

Verrassend spannend !

Deze escape room is helemaal in thema, zowel aan de buiten- als de binnenzijde. De spanning bouwt mooi op. Er zijn geen acteurs (gelukkig, want dat is mijn ding niet!) maar er zijn zeker voldoende 'schrik-momenten'. Sommige puzzels zijn zeer origineel. Leuk om met 4 te spelen.

 • Thema
 • Ontvangst en gastvrijheid
 • Originaliteit
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9
 • Service: 9.5

Een fantastische en spannende eerste ervaring

Het was mijn eerste ervaring met een escape room! Ik vond het een erg spannend spel met goeie puzzels. De puzzels waren goed uitgedacht en niet te moeilijk. Het spel had een goede en verassende verhaallijn en dit werd ook mooi doorgetrokken in de special effects. Kortom een top ervaring en erg gastvriendelijke uitbaters!

 • Speciale effecten
 • Het leek echt
 • Authentieke sfeer
0
9
 • Sfeer: 8
 • Puzzels: 8
 • Service: 9.5
 • adam — 4 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 26 augustus 2020 - 21:17
 • Gespeeld met 6 personen in augustus 2020. Ontsnapt: Ja

Een super leuke ervaring

Toen we binnen kwamen kregen we een uitgebreide uitleg, hierbij werd ook het verhaal dat bij de kamer hoorde verteld. Door dit verhaal zat je helemaal in de stemming waardoor je je goed kon inleven.

 • mooi decor
 • vriendelijke gamemaster
 • mondmasker moest opblijven (Corona)
0
8
 • Sfeer: 8
 • Puzzels: 7.5
 • Service: 9

Leuke kamer

Enthousiaste uitbater, leuk concept.
Je krijgt een koffer en mag het hotel binnen gaan. Dit maakt het ‘echter’. Puzzels zijn niet te moeilijk en ook niet te voor de hand liggend. Er is voldoende variatie in puzzels, de ruimte is ook voldoende groot. Enige nadeel is dat je niet aan meerdere puzzels te gelijk kan werken. Als je met 6 bent, kan niet altijd iedereen helpen.

 • Leuke puzzels
 • Leuk concept
 • Vriendelijke uitbater
 • Voldoende puzzels
 • Puzzels 1 per 1
0
8.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 8
 • Service: 9
 • sonja — 4 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 27 augustus 2020 - 19:02
 • Gespeeld met 4 personen in augustus 2020. Ontsnapt: Nee

Super spannend want je gaat helemaal op in het verhaal!

Origineel, mooie aankleding, toffe mechanismen, sfeervol

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Spannende escape room die smaakt naar meer!

Al van bij aankomst, werd je helemaal in de hotelsfeer gedompeld. Je waande je werkelijk in een hotel, door de leuke en zorgvuldig uitgedachte inkleding van de locatie.
De puzzels gingen goed op in het decor, waardoor je goed moest zoeken om aanwijzingen te vinden. Een aantal goed verwerkte elementen zorgden voor het opdrijven van het spanningsniveau. De escape room was van dergelijk niveau, dat niet alles vanzelfsprekend was en direct kon opgelost worden. Er werden indien nodig, duidelijke tips gegeven zodat niet teveel tijd verspild werd aan het zoeken naar de volgende stap.
De aanwezigheid van meer dan één kamer was een absoluut pluspunt.
Ook de ontvangst was heel aangenaam en gaf meteen een welkom gevoel.

 • Meerdere kamers
 • Leuke inkleding
 • Aangepaste puzzels
 • Vrij warm
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Helena Roekeloos — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 22 augustus 2020 - 12:44
 • Gespeeld met 6 personen in augustus 2020. Ontsnapt: Ja

Een spannende escape room met mysterie

Bij aankomst werden we zeer goed onthaald. De uitleg was duidelijk en het mysterie kon beginnen. Alles paste bij het thema.

 • Materiaal
 • Kamers
 • Ontvangst
 • Mysterie
 • Tips
 • Verhaal
 • Warme kamers
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Laurien — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 22 augustus 2020 - 12:46
 • Gespeeld met 6 personen in augustus 2020. Ontsnapt: Ja

Met tegenzin ontsnapt, het was zo leuk!

Het ontvangst was heel hartelijk! Een ‘conciërge’ die met veel passie zijn verhaal vertelde over het ontstaan van deze escape room. Heel vriendelijk en gezellig. Bij het begin van het spel deed je de inkomdeur open en werd al volledig verrast door de leuke sfeer en indeling! Door te zoeken en alles te ontdekken, ga je verder naar de andere kamer(s). Sommige tips waren heel moeilijk te vinden. Heel leuk, en zeker voor herhaling vatbaar! 1 van de leukste Escape Rooms die ik gedaan heb. Veel variatie en ook veel plaatsen waar je kan zoeken naar de tips. Bedankt voor deze leuke ervaring!

 • Veel variatie
 • Leuke sfeer
 • Gezellige drukte met 6 personen
 • Leuke puzzels
 • Redelijk warme kamers
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • kathleen — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 22 augustus 2020 - 18:32
 • Gespeeld met 6 personen in augustus 2020. Ontsnapt: Ja

Heel tof!

Het was een fijne ervaring, alles zat goed in mekaar!

0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5
 • Zico — 10 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 23 augustus 2020 - 01:47
 • Gespeeld met 4 personen in augustus 2020. Ontsnapt: Ja

Het hele plaatje klopte!

Het thema is vanaf het begin tot het einde hetzelfde gebleven. Dit is wat deze kamer zo leuk maakt. De service is ook top! De man is heel vriendelijk en heeft zelfs tijd om grapjes te maken en om nadien de kamer nog wat uit te leggen hoe alles nu net werkt. Heel fijn dus! Zeker een aanrader!

 • Thema
 • Service
 • Puzzels waren origineel
 • Leuke sfeer
0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Voor herhaling vatbaar

Super ontvangst van de conciërge, waarna we een moeilijk maar heel leuke kamer hebben kunnen spelen ! Als de volgende kamer klaar is willen we deze zeker ook spelen !!

 • Meerdere ruimtes
 • Goed verhaal
 • Schermen met eventuele tips
 • Geen
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5

Geweldig!

Wij waren met een groepje van vier, waarvan twee personen al eerder een escaperoom hadden gespeeld. Deze was veruit de beste tot hiertoe! Alles zat heel knap in elkaar.. Van het onthaal tot de laatste minuut. Heel verrassende elementen in het spel.. De spanning word systematisch opgebouwd.. Wij hebben er heel hard van genoten! 🤗

0
10
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Supergeweldig

Heel goede escaperoom. Begin zo aangekleed dat je niet weet waar je een tip zou moeten zien, maar eens op gang ging het goed. Elke kamer prikkelt anders en is zeer interessant. Zeker een aanrader, jammer dat we ze niet nog eens kunnen doen :D

0
9
 • Sfeer: 8.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5
 • Hermans — 2 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 21 augustus 2020 - 18:39
 • Gespeeld met 4 personen in augustus 2020. Ontsnapt: Ja

Leuk hotelletje met Top conciërge.

Vanaf het onthaal waan je je terug in de tijd. De conciërge is een "Top" gastheer. Mooi aangeklede kamer(s) met oog voor detail. Leuke afwisselende puzzels.

 • Conci¨erge
 • Mooi verhaal
 • Leuke puzzels
0
10
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5
 • Ward — 10 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 16 augustus 2020 - 22:52
 • Gespeeld met 4 personen in augustus 2020. Ontsnapt: Ja

AANRADER. 100%. Topkamer.

Als ervaren escaperoom spelers zijn we aan dit avontuur begonnen. Rita heeft ons meegenomen in haar avontuur. Van aankomst tot einde genoten. De Conciërge (Rob) is een meester in z'n vak. Een uitdagende kamer, volledig in thema. Niet té moeilijk als je opgaat in het verhaal, 4 spelers is ideaal. 1 tip: Never forget your luggage.

 • Rita
 • Bepaald element in de kamer
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Brent — 10 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 17 augustus 2020 - 09:15
 • Gespeeld met 4 personen in augustus 2020. Ontsnapt: Ja

Unieke ervaring

Met veel plezier deze escaperoom gespeeld. Leuke, creatieve puzzels met veel beleving (je waant jezelf echt in een hotel).

 • Beleving
 • Puzzels
 • Conciërge
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Brent — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 17 augustus 2020 - 18:44
 • Gespeeld met 4 personen in augustus 2020. Ontsnapt: Ja

Topnamiddag!

Eerste keer dat ik een Escape Room deed was meteen een voltreffer! Niet goed wetende hoe het juist in zen werk ging draaide een uurtje later uit op een activiteit die ik meteen wéér opnieuw zou willen doen! Samen met 3 vrienden was dit de ideale activiteit op een “regendag”. Het werd ons niet gemakkelijk gemaakt, maar telkens we totaal de verkeerde richting uitgingen werd er wel tijdig een welgekome hint gegeven. Zodat we binnen het uur alsnog onze opdracht konden afronden! Mijn applaus voor de makers van deze Escape Room voor al het werk en tijd die erin zit. Dat zie je meteen! Doe zo voort!!!!

 • Alle raadsels volgde supergoed op elkaar!
0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 10
 • Britt — 4 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 26 augustus 2020 - 10:07
 • Gespeeld met 4 personen in augustus 2020. Ontsnapt: Nee

Knappe setting , zeer realistisch

Super gezellige ontvangst , zelfs in Corona tijden . Prachtige setting , leek wel of we echt ging inchecken in een hotel . Zeer mooi aangepakt . De escape zelf zat ook goed in elkaar , niet onmogelijk moeilijk maar toch wel wat denkwerk ! Ook is er gezorgd voor wat belevenis ,dus best af en toe geschrokken . Ook na de escape was er nog tijd voor een praatje en een fotootje . Dit was dus een avondje ontspanning en zeker een aanrader !

 • Gezellige Ontvangst
 • Prachtige setting
 • Geen
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 10

Leuke puzzels en zeer mooi ingericht

Goede ontvangst en uitleg, Mooi ingericht, leuke puzzels, verrassingseffecten, ...

 • logische opvolging van de puzzels
 • interessante en originele puzzels
 • niet te veel rekenen en ook doe-puzzels
 • goede ontvangst
 • iets minder duidelijk verhaal?
0
9
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 8
 • Service: 9.5
 • Iggie — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 9 augustus 2020 - 12:58
 • Gespeeld met 6 personen in augustus 2020. Ontsnapt: Ja

Verassend leuke ervaring!

We hadden een verassend leuke eerste ervaring met een escape room! Alhoewel we geen vergelijkingspunt hebben, vermoeden we dat we wel meteen een van de beste hebben gekozen. Hierdoor hebben we met ons samengesteld gezinnetje van zes wel goesting gekregen naar meer. Het verhaal, de puzzels, de accomodatie is prachtig uitgewerkt. Proficiat aan de concierge!

 • Mooi verhaal
 • Knappe puzzels
 • Prachtige accomodatie
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Jade Van Rooy — 4 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 29 juli 2020 - 10:03
 • Gespeeld met 4 personen in juli 2020. Ontsnapt: Ja

Toffe ervaring in Geel

We werden zeer goed onthaalt door de 'conciërge' die meteen in zijn rol zat. Bij het binnenkomen merkte je direct dat alles was opgebouwd in de sfeer van het verhaal. Niet alleen de ontvangstruimte, maar ook de escaperoom zelf is prachtig ingericht in hetzelfde thema. Als een echte gast van het hotel treed je de escaperoom binnen, waar je meteen meegezogen wordt in het verhaal. Door het oplossen van de originele en leuke puzzels verken je de verschillende kamers van het hotel. Teamwork is zeker noodzakelijk, maar dat maakt het nog leuker als gezinsactiviteit of een ervaring met vrienden.

 • vriendelijke gastheer
 • diverse en leuke puzzels
 • helemaal ingericht in thema
 • origineel verhaal
0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Geweldig!

Heel realistisch, alles hing heel goed samen, heel origineel ook! Met een aantal extra toetsen die het geheel volledig afmaken. Een echte aanrader!

 • Leuk dat het meerdere kamers waren
 • Conciërge neemt de tijd om met je te praten
 • Ze houden rekening met wat voor je telt
 • Je mag sowieso de kamer uitspelen
 • Heel vriendelijk!
 • Goede tips en communicatie
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Super leuke escape room

Bij aankomst werden we meteen goed ontvangen door de "conciërge" en werd ons voldoende uitleg gegeven om als beginner goed te starten aan de escape room. In het begin verliep alles voor ons wat moeilijk, maar we kregen goede tips die ons op weg hielp. De lobby was enorm realistisch en zorgde dus voor de juiste sfeer. Het was aangenaam dat de escape room niet enkel daar plaatsvond, maar ook in een van de kamers van het hotel. Dat zorgde voor voldoende afwisseling. Ook de puzzels waren goed gevarieerd en ondanks de moeilijkheidsgraad zijn wij, beginners, er ook goed mee aan de slag kunnen gaan. Met de nodige tips hebben we de kamer kunnen verlaten met nog 3 minuten resterend op de klok. Het personeel was enorm vriendelijk en nadien kregen we nog wat extra uitleg over het pand en de inrichting. Daarin werd duidelijk dat ze zelf zeer gepassioneerd zijn door escape rooms, een echt pluspunt.

 • Vriendelijk personeel
 • Thema en verhaallijn is overal duidelijk aanwezig
 • Diverse puzzels
 • Goede tips
 • Goede sfeer
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Hanne Boucquez — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 26 juli 2020 - 12:57
 • Gespeeld met 5 personen in juli 2020. Ontsnapt: Ja

Prachtige ervaring

Ons eerste bezoek ooit aan een escape room. Deze is echt leuk, niet simpel,maar wel meeslepend. Eén van de eigenaars, super vriendelijke man, legt mooi uit hoe of wat... af en toe een grapje tussenin... kortom, leuk, spannend en meeslepend. Zeker meer dan de moeite waard!!

 • Meeslepend
 • Vriendelijk
 • Uitdagend
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

klopgeest?

super leuke room, veel geschrokken. Leuke nachtmerries nu rita volgt ons nog steeds.

 • vriendelijke begroeting
 • helemaal in thema
 • goed in elkaar gestoken
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Geweldig schrikwekkend

Super goed in elkaar gestoken. We werden echt meegetrokken in het verhaal. Beste escaperoom dat ik al gedaan heb. Zeker de moeite om te doen. Als je al escaperooms hebt gedaan mag deze zeker niet ontbreken. Onze gamemaster gaf goeie tips en deed dit meteen alsof het verhaal echt was.

0
9.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 9.5

Super tof concept

Met de chiro op zoek naar een uitstap, uiteindelijk toch op die escape room gegaan, niet teleurgesteld het was een super ervaring voor iedereen

 • Goed verhaal
 • Tof na gesprek
0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 8.5
 • Jerome — 4 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 25 juli 2020 - 17:35
 • Gespeeld met 4 personen in juli 2020. Ontsnapt: Ja

Toffe ervaring

Zeer tof verhaal. Alles hangt aan elkaar een zeer toffe ervaring

 • De kleine details
0
9.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 10
 • Service: 9
 • Axel Bierkens — 2 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 10 augustus 2020 - 09:53
 • Gespeeld met 4 personen in juli 2020. Ontsnapt: Ja

Top!

Leuke ervaring in thema. De conciërge was erg vriendelijk en behulpzaam.

0
8
 • Sfeer: 8
 • Puzzels: 7
 • Service: 9
 • Happy Familie — 15 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 26 augustus 2020 - 19:30
 • Gespeeld met 4 personen in juli 2020. Ontsnapt: Ja

Top verblijf gehad!

Wat een leuke en vooral mooie escape room. We hebben er echt van genoten. Uitdagende en originele puzzels brachten ons volledig in het verhaal. Met een paar tips zijn we er dan uiteindelijk net op tijd uit geraakt met dank aan de sypathieke conciërge.

 • Doceratie
 • Verhaal
 • Originele puzzels
 • Geen
0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Enorm sfeervolle escape room

Bij het binnenkomen van deze escape room geraak je al meteen helemaal betoverd door de inrichting en decoratie. Het lijkt net alsof je in een echt hotelletje binnenstapt. Hier krijg je het verhaal van het hotel te horen en wordt je helemaal met het evenement meegesleept.

Al snel wordt je door de concierge begeleid naar de kamer zelf, waar elke puzzel je hersens zal doen kraken.

Kamer heeft soms wel wat schrikmomenten, maar dat draagt (samen met de enorm spannende muziek) alleen maar bij aan de sfeer.
Puzzels zijn ook allemaal heel origineel en verrassend.

0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 10
 • Donan Camerlynck — 2 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 19 juli 2020 - 20:46
 • Gespeeld met 6 personen in juli 2020. Ontsnapt: Ja

Puzzels zijn mooi in thema

Zit goed in elkaar en de geluidseffecten brengen extra dimensie aan de ervaring.

 • Thema en inkleding
 • Puzzels zitten goed in elkaar
 • Sommige ruimtes zijn krap
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 10
 • Niels Gochet — 6 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 19 juli 2020 - 21:53
 • Gespeeld met 6 personen in juli 2020. Ontsnapt: Ja

Formidabele eerste ervaring met escaping!

Heel aangename ontvangst met amicale sfeer, bezoekers voelen zich direct thuis! Verschillende kamers met zèèr ingenieuze puzzels. Echte aanrader! Groetjes van Scoutsborchlombeek!

 • Ontvangst
 • Service
 • Verscheidenheid
 • In thema
 • Sfeer
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Matteo Delveaux — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 19 juli 2020 - 22:31
 • Gespeeld met 6 personen in juli 2020. Ontsnapt: Ja

leuke ervaring

veel fun gehad met vrienden. Wat Jumpscares en doordenkers maar een aanrader voor iedereen

 • goed in thema
 • doorspelen na 60min
 • genoeg hints wanneer nodig
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Scouts Borchtlombeek — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 19 juli 2020 - 22:35
 • Gespeeld met 6 personen in juli 2020. Ontsnapt: Ja

Een verrassende ervaring

De eerste maal een escape room gedaan en een geweldige ervaring. Zeker de moeite waard om eens te passeren! Ook een zeer vriendelijk onthaal gekregen.

 • Hints op de goede momenten
 • Je mag over de tijd gaan
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9
 • Service: 9.5

Gezellig en spannend

We kregen een zeer warm ontvangst, dit was fijn na toch een poosje 'out of the game' te zijn geweest. De kamer steekt goed in elkaar, is zeer mooi aangekleed en de puzzels zijn een goede afwisseling tussen denk en doen. Het had voor mij wel 'enger' gemogen.

 • Ontvangst
 • Doe-opdrachten
 • Niet zo heel eng (gewoon verschieten)
0
8.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 8
 • Service: 10

Bangelijk avontuur

Goede kamer die met een leuke extra al van start gaat. De puzzels zitten goed in elkaar en de sfeer is op en top. Prachtig gebouw waardoor je direct meegenomen wordt in het verhaal.

 • Sfeer
 • Puzzels
 • Gastheer
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 9

leuk en veilig!

De escape room is leuk gevonden, ook de corona maatregelen werden goed opgevolgd. Zeker een aanrader als je van spoken houdt, ook werden de tips super goed gegeven en afgestemd op wat we deden. We hadden wel een klein probleempje met een sleutel, maar dit is uiteindelijk opgelost. Het niveau was goed, niet te moeilijk maar nog steeds een uitdaging. De 'concierge' was heel vriendelijk en de locatie maakte de sfeer helemaal af, het leek echt alsof je door de tijd reisde.
In het algemeen dus een hele leuke ervaring en goed voor het hele gezin.

 • origineel
 • mooi aangekleed
0
9.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5
 • Marlies — 8 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 11 juli 2020 - 13:45
 • Gespeeld met 2 personen in juli 2020. Ontsnapt: Ja

Sfeervolle escaperoom!

Leuke escaperoom met een origineel verhaal. Vanaf ontvangst wordt je in het verhaal meegezogen. Eenmaal in het escape hotel zijn er leuke puzzels en er is veel variatie. We hebben deze escame room met 2 gespeeld. Ik zou deze kamer niet aanraden voor zeer grote groepen. Met 4 is ideaal.

 • Toffe sfeer vanaf de eerste minuut.
0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10
 • Azra — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 23 juli 2020 - 19:51
 • Gespeeld met 6 personen in juli 2020. Ontsnapt: Ja

superleuk

 • perfecte duur
 • perfecte moeilijkheidsgraad
 • te snel tips gekregen
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 10
 • Kato — 2 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 22 augustus 2020 - 18:42
 • Gespeeld met 6 personen in juli 2020. Ontsnapt: Ja

Plezierig uitstapje!

We hebben veel gelachen en iedereen wist wel iets waarmee we verder konden. De decoratie en muziek zijn heel sfeervol en maken het verhaal compleet.

0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Super goed !

Het onthaal was zeer vriendelijk, alle puzzels waren duidelijk natuurlijk niet te voor de hand liggend. De Challenge is er zeker wel.
Het decor is ook super mooi en volledig in thema.

 • Goed onthaal
 • Mooi decor
 • Leuke puzzels
 • Meerdere kamers
0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

spannende speurtocht

Er was zeker genoeg te doen voor 6 personen. Leuke en uitdagende puzzels, alles mooi in thema.
Spannende elementen. We kregen meer dan voldoende tips en dat zorgde ervoor dat we het mysterie toch hebben kunnen ontrafelen.

 • mooi in thema
 • goed onthaal
 • uitdagende puzzels
 • meerdere kamers
 • genoeg spanning
0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 8.5

Super ervaring!

Heel vriendelijke uitbaters, super mooi ingericht, origineel verhaal, spannend, leuke raadsels, ...

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Een mega tegenvaller

 • Mooie decoratie
 • puzzels niet in thema
 • Logica ver te zoeken
 • Sprakeloos onthaal en afsluiter
0
4
 • Sfeer: 3
 • Puzzels: 5
 • Service: 3

Geweldig

We hadden totaal geen ervaring.
We gingen het met 3 eens proberen we zijn in een geweldig escape hotel terecht gekomen.
Bij het ontvangst kregen we al de uitleg die we nodig hadden.
Toen we naar binnen moesten voor te starten wisten we niet wat ons te wachten stond. Eens we vertrokken waren moesten we heel goed nadenken over wat we moesten doen maar met behulp van tips door heen de weg is het ons toch gelukt om binnen het uur eruit te geraken. Toffe ervaring en zeker voor de eerste keer we zijn nu al aan het bekijken waar we de volgende gaan doen.

 • Geweldig verhaal
 • Super opdrachten
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Spannend en verrassend!

Kamer biedt een zeer goeie afwisseling tussen denk- en doewerk. Enkele van de praktische opdrachten en verrassingen zijn erg goed bedacht en in mekaar gebokst. Complimenten aan de makers voor de opbouw van deze escaperoom, wij vonden het erg knap. Spelbeleving zit goed in mekaar, fijne verhaallijn met toffe elementen en mysteries erin. De "schrikeffecten" dragen bij tot een zeer goeie sfeer, zonder echt angstaanjagend te worden. Een zeer goede balans waardoor niemand zich afgeschrikt moet voelen. Fijne nababbel na de escape toont de passie van de uitbaters. Wij hebben met 4 een zeer fijne escape-avond hier beleefd en kijken al uit naar een volgende kamer van deze makers. Aanrader!

 • Knap gemaakte raadsels
 • Fijne sfeersetting
 • Mooie opbouw en verhaallijn
 • Eerder niet met meer dan 4 personen
0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 8.5
 • Puts Liesbeth — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 8 maart 2020 - 09:13
 • Gespeeld met 6 personen in maart 2020. Ontsnapt: Ja

Super spannende en toffe escaperoom

Heel leuke opdrachten. Een beetje griezelig maar zeker te doen met kinderen van 11 en 13 jaar. Het verhaal achter de escaperoom zit ook goed in elkaar. De kamer is prachtig aangekleed in het thema en de sfeer van het verhaal.

 • Toffe en gevarieerde opdrachten
 • Soms een beetje donker
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5

Leuk verhaal

Voor sommige in ons gezelschap was dit de eerste escaperoom. Ook zij hebben hun vermaakt. Goed verhaal, toffe “opdrachten”.

0
9.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 10
 • Sarah Fierens — 3 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 2 maart 2020 - 17:07
 • Gespeeld met 5 personen in maart 2020. Ontsnapt: Ja

Spannend

Heel leuke ervaring. We werden super vriendelijk ontvangen door de conciërge en op de juiste moment tips. We waren volledig mee in het verhaal.

 • Voldoende tips
 • Vriendelijk
 • Schrikeffecten
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

BANGelijk goed!

Geweldige sfeer, puzzels en goede dosering in tips! De conciërge zorgde ervoor dat we helemaal mee waren in het verhaal! Een geweldige eerste ervaring!

 • Schrikeffect
 • Goed verhaal
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Ontsnapt uit dit hotel!

Dit was weer een leuke escape room!
Het begint al bij de vriendelijke ontvangst, waar je meteen in het verhaal word geduwd.
Alles aan de kamers is doordacht en de puzzels zijn leuk!
Wij hadden nog een 5 min over!

 • Sfeer
 • Puzzels
 • Toffe eigenaars
0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

leuke escape room , goed bedacht

leuke escape room , we hadden een moeilijke start , we moesten even doorzoeken .
fijn ingericht , het lijkt een echt hotel.
na de escape room nog een leuke babbel gedaan met de eigenaars.
zeker aan te raden , wel best met meer dan 3 personen.

0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10
 • Jolien — 3 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 29 februari 2020 - 09:25
 • Gespeeld met 6 personen in februari 2020. Ontsnapt: Ja

Weer een spookervaring rijker.

Rob was de conciërge van dienst, hij leidde ons het verhaal in via een toffe stem en ons avontuur kon beginnen. Via de voordeur wandelde we het onthaal binnen en begonnen we aan onze zoektocht. Het zit allemaal zeer tof in elkaar, maar je moet je hoofd er wel bij houden. Dat is net het leuke natuurlijk. De visuele weergave was prachtig, hier zie je dat ze dit echt met hart en ziel doen. Doe zo verder, toi toi toi!

 • Gastvriendelijkheid
 • Mooie afwerking
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Aangename eerste kennismaking met 'escapen'.

Eerste keer dat wij met ons gezin een escaperoom hb gespeeld. Direct meegezogen in het verhaal. Zelfs onze twee tieners (15 en 16) vonden het heel leuk en zijn verkocht.... Smaakt zeker naar meer.

0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 10
 • Nathan Van Gorp — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 27 februari 2020 - 16:40
 • Gespeeld met 6 personen in februari 2020. Ontsnapt: Ja

Fantastisch!

Super bedacht, de puzzels zijn super leuk en goed bedacht. De concierge is een toffe man die je met open armen ontvangt. Zeker de moeite waard!

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Lotte Van Bellingen — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 27 februari 2020 - 16:41
 • Gespeeld met 6 personen in februari 2020. Ontsnapt: Ja

Super tof!

Tof bedacht, de puzzels zitten goed in elkaar. Een warm onthaal waar je met open armen wordt ontvangen. Leuke special effects!

 • Goed bedacht
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Sofie Haeck — 4 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 1 maart 2020 - 11:17
 • Gespeeld met 4 personen in februari 2020. Ontsnapt: Ja

Gewoonweg GEWELDIG!!!!

Je gaat onmiddellijk in het verhaal vanaf de moment je nog maar aan de balie bent om jezelf in te schrijven... het hotel overstijgt je verwachtingen en de puzzels zijn onvoorstelbaar leuk, onverwachts en super inventief! De beste escaperoom dat ik ooit al heb gespeeld.

 • Onverwachte puzzels
 • Je kan je echt inleven in het verhaal
 • Zeer vriendelijke ontvangst
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Was een super ervaring

Was eerste keer dat ik een Escaperoom bezocht en vond het geweldig. Werden super onthaald en kregen een goede uitleg

 • Super vriendelijk
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Een hele leuke ervaring bij hele leuke mensen in een top escape hotel!

Het was de eerste keer dat ik een escape room deed en het was echt af! Kzou er zo terug in willen gaan. Ferm in een gestoken! En leuke uitbaters! 🏆👌👍

 • Alles was heel goed!
 • Geen minpunten!
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Super leuk

Aangenaam onthaal door de concierge van het hotel. Het hotel was tof ingericht. Van het begin tot het einde heel leuk. Zeker een aanrader. Ik kijk uit naar een volgende kamer.

 • Leuke puzzels
0
9
 • Sfeer: 8.5
 • Puzzels: 9
 • Service: 9

Leuke escape room met tof verhaal

0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5
 • jo.vanderwilt@kaneka.be — 3 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 19 februari 2020 - 20:00
 • Gespeeld met 6 personen in februari 2020. Ontsnapt: Ja

Prima gastheer dit voor een rijke ervaring heeft gezorgd.

E.hotel heeft een uitstekende ligging, parkeergelegenheid genoeg. De oude hoeve heeft inderdaad de stijl van een hotel uit de glorie tijd en heeft zeker zijn troef mee wat indeling betreft. Het rollenspel laat iedereen (6 personen) ruim aan hun trekken komen. Het verhaal is knap en intelligent bedacht, de techniciteit is of zou zelfs realistisch kunnen zijn. M.a.w. zijn €120 zeker waard. Veiligheidsaspecten waren hier perfect gegarandeerd. Bedankt hiervoor, Team SHEQ Kaneka

 • Goed en aannemelijk verhaal, goede ligging
 • Perfect ontvangst
 • Tijd gaat te snel!!
0
9
 • Sfeer: 8
 • Puzzels: 10
 • Service: 9

super tof, heb me heel goed geamuseerd; Toffe puzzels ook!

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Nancy — 2 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 8 september 2020 - 20:16
 • Gespeeld met 6 personen in februari 2020. Ontsnapt: Ja

Spannend van binnenkomst tot het openen van de deur ...

Voor onze teambuilding activiteit hadden we besloten om nog eens een escape room op te zoeken. Het was voor ons team de tweede keer dat we dit deden. Vanaf het aanbellen bij het hotel was het voor echt : de conciërge ontving ons als een echte conciërge en introduceerde ons in het hotel en het spel. We kregen een reiskoffer en een sleutel en konden op pad ... Niemand van ons team was specialist in deze dingen maar met een tip hier en daar slaagden we er toch in om alle kamers te doorlopen en net aan het einde te kunnen ontsnappen. Het was een heel spannend uur met goed bedachte puzzels en testen. Een echte aanrader !

0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10
 • Hannah — 2 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 16 februari 2020 - 17:41
 • Gespeeld met 5 personen in februari 2020. Ontsnapt: Ja

Spannend bezoek in een mooi hotel

Eens je het hotel binnengaat, zit je meteen in de sfeer van het verhaal. Erg leuke escaperoom met fijne puzzels.

 • Mooi concept
 • Voldoende spanning
 • Haalbaar
0
10
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

escape waar zoeken erg belangrijk is

Na een escape room in Hasselt te hebben gedaan zijn we doorgereden naar Geel. Ontvangst was zeer goed! Geheel in stijl en ze hebben een ontzettend mooi pand gekozen om hun escape room naar te verhuizen. Na de uitleg konden we beginnen. De aankleding is top en de ruimtes zijn ruim opgezet. We liepen voornamelijk in het begin erg vast. En ik denk dat ik ook nog nooit zoveel hints heb gehad in een escape room. De puzzels zelf waren leuk bedacht en zeker goed te doen. Het probleem was vaak het vinden van de puzzels. Dus een tip: Zoek heel erg goed! Bij sommige hints vroeg ik me ook af of ik er ooit zelf achter zou zijn gekomen. De gamemaster was er wel altijd op tijd bij en je merkte dat al zijn aandacht naar ons ging. Al met al hebben we ons zeker goed geamuseerd!

 • aankleding
 • gamemaster(s)
 • iets TE goed zoeken
0
8.5
 • Sfeer: 8.5
 • Puzzels: 7.5
 • Service: 10

Een aanrader voor alle escaperoom fans!!

Leuke puzzels, alles echt in thema, zeer tof ineengestoken

 • De dingen die je niet ziet aankomen
 • Decor helemaal in thema
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Jolieb — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 16 februari 2020 - 18:12
 • Gespeeld met 5 personen in februari 2020. Ontsnapt: Ja

Geweldig!

Zeer aangename escape room met leuke en verrassende puzzels. Eigenaars zijn heel gedreven en vertellen met enorme passie over hun escape hotel.

 • Verrassend
 • Verschillende soorten puzzels
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Leuke ervaring

We hebben erg genoten van deze kamer. Puzzels passen in het verhaal en zijn leuk gedaan.

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Pittig maar leuk

Voor mezelf was dit mijn 2e escape room. Voor mijn ouders die mee waren de eerste. We hebben ons enorm geamuseerd van het eerste contact met de eigenaar tot onze laatste puzzel was alles simpelweg af. Voor wie houd van een uitdaging met een leuk verhaal is dit een echte aanrader

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Zeer aangename escape room.

Zeer leuke escape room vol verassingen.

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 10
 • Levi — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 9 februari 2020 - 15:37
 • Gespeeld met 6 personen in februari 2020. Ontsnapt: Ja

Een heel erg leuke ervaring

Een knap ingerichte escape room. Leuk thema en zeer leuke opdrachten om op te lossen. Heel goed bedacht concept. Zeker de moeite om eens te bezoeken .

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Thomas — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 9 februari 2020 - 19:54
 • Gespeeld met 7 personen in februari 2020. Ontsnapt: Ja

Leuke escape ervaring!

Toffe gastheer/conciërge, leuke verrassingen tijdens de escape ervaring. En tijdig buiten geraakt!! Aanrader! Thomas V.

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Leuke kamer

Het begin ging wat stroef, we zagen de logica precies niet helemaal, maar toch een leuke kamer met een enthousiaste gamemaster

0
8.5
 • Sfeer: 8.5
 • Puzzels: 8
 • Service: 9

Leuke escape

Leuke kamer. Veel zoeken

0
8.5
 • Sfeer: 8
 • Puzzels: 8
 • Service: 8

Leuke kamer

Leuke kamer, in het begin voor ons niet logisch. Door hints op weg geholpen. Goede en leuke kamer en enthousiaste gamemaster!

0
8.5
 • Sfeer: 8.5
 • Puzzels: 8
 • Service: 8.5

Perfect

Het was onze eerste escape room. Het was een heel goede escape room. Het ontvangst was super, zeer vriendelijk en het spel was goed georganiseerd met zeer goed in elkaar gestoken puzzels. Een echte aanrader!

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

SUPER leuke escape room!

Zeer leuke escape room met leuke en verassende wendingen, ook het ontvangst was zeer hartelijk.
De puzzels in de kamer waren zeer leuk, het was altijd heel duidelijk wat de volgende stap was, de puzzels waren ook zeer creatief en teamwork was zeker nodig om het tot een goed einde te brengen.
De kamer was zeer goed afgewerkt, heel gedetailleerd en zeer aangenaam om te spelen.
kort gezegd het is een echte aanrader!

 • gedetailleerd
 • vriendelijk
 • creatieve puzzels
 • waren er niet ;)
0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 9
 • Anouk Fertin — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 2 februari 2020 - 15:20
 • Gespeeld met 6 personen in februari 2020. Ontsnapt: Ja

Leuke ervaring met het nodige spanningsgehalte

1,2 het ontvangstcomité was dik oké. 3,4 wat een belevenis wat dat hier. 5,6 we hadden veel succes. 7,8 we hadden het niet verwacht. 9,10 we hebben het einde gezien. Een leuke, originele escaperoom. Je werd meteen in het verhaal meegenomen. Ook een leuke ontvangst en nadat we ontsnapt waren, hebben we nog kunnen napraten met de makers. We hebben een zeer leuke zondag middag gehad!

 • Mooi ingericht
 • Goede ontvangst
 • Leuk verhaal
0
9
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9
 • Service: 9

Echt een avontuur !!

Super vriendelijk ontvangst het verhaal begint direct mooi aangekleed.
Toen begon het echte avontuur, wij zijn geen ervaren escapers dit was onze tweede escape room.
Enkele tips nodig gehad, en super fijn dat we vooraf weten dat we onze escape room mogen uitspelen ook al geraken we er niet binnen de 60 min uit. Achteraf nog heel leuke babbel gehad, echt aangename super vriendelijke man.
Wij wachten alvast op een tweede kamer zoals deze.
Jullie zijn super goed bezig doe zo verder !!

0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 10
 • Evy — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 9 februari 2020 - 18:42
 • Gespeeld met 6 personen in februari 2020. Ontsnapt: Ja

Ontzettend leuke ervaring

Super leuke ervaring en tof concept! Ontzettend goed ontvangen door de conciërge. Het is mede door hem en de setting/aankleding van het pand en het onthaal dat de escape-ervaring eigenlijk al begint vanaf het moment dat je het pand binnenkomt. Puzzels waren heel creatief en ook zeer goed bedacht. Kortom, zeer geslaagde avond. Een echte aanrader!

0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9
 • Service: 9.5

Leuk thema en verhaal. Alles klopte

De conciërge ontving ons in de lobby en gaf ons al onmiddellijk een goed gevoel. Na een leuke babbel hebben we dan de sleutels gekregen van onze kamer en begon onze zoektocht. Het hele verhaal klopt volledig. Van begin tot het einde. Tips kwamen ook op gepaste tijden en zijn uiteindelijk dan ook ontsnapt. Deze kamer kruipt toch in onze top 5.

 • Onthaal
 • Game master
 • Verassende wending(en)
 • Geen
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Toffe originele interactieve escape room!

0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Een spannende escaperoom

0
9.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 10
 • Laura — 6 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 26 januari 2020 - 16:51
 • Gespeeld met 6 personen in januari 2020. Ontsnapt: Ja

Een super toffe ervaring!

Vriendelijke conciërge bij aankomst. Deze escape room staat in mijn persoonlijke top 3!

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Toffe escape room!

Ondersteuning op maat, leuke puzzels, hele fijne service!

0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 9

Onze verblijf was prima!

Dit hotel is een aanrader. Door een goede conciërge werd ons verblijf een succes. Deze room heeft een zeer mooie inkleding. Hierdoor hebben we ons echt ingeleefd. Dit zorgde voor een leuke sfeer in ons team. Maar ook de motivatie is dan nog veel sterker. We werkte als team hard samen. We vonden het heel spannend. En hoewel we vaak dachten dag het ons niet zou lukken, zijn we er toch in geslaagd om deze escaperoom tot een goed einde te brengen. We willen het personeel erg bedanken voor onze ervaring in hun hotel.

 • De room is goed ingericht.
 • Duidelijke en aangename puzzels
 • Goede spelbegeleiding met duidelijke uitleg en ins
 • Aangenaam personeel
 • Mooi onderhouden
0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 8
 • Service: 8.5

Tophotel

Leuk concept, alles mooi in elkaar verweven, goed uitgedacht concept.
Een enge toets er in.
Leuke kamers met originele onderdelen en ook enkele klassieke puzzels.
Je krijgt gerichte tips.
We hadden niet veel tips nodig en raakten er uit. Maar moest dit niet lukken, krijg je de kans om toch verder te spelen. Dat is super!

0
9
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Avontuurlijk

Toffe host die op het juiste moment goeie tips geeft. Interessante kamer met verschillende puzzels. Af en toe een plezant schrik moment erin. Kortom de moeite waard!

 • Meerdere kamers
 • Meer dan cijfersloten alleen
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Leuke ervaring met uitdagende puzzels

De vriendelijke concierge ontvangt ons in de lobby van het hotel. Na een leuke babbel vertelt hij het verhaal van het hotel en de familie Jacobs. Lichtjes verontrust door zijn verhaal vertrekken we met onze koffer naar onze kamer. Eenmaal binnen treffen we uitdagende puzzels en raadsels aan over het hotel en Rita. Na ongeveer 45minuten en enkele tips later ontrafelen we het mysterie rond Rita en het hotel. De concierge ontvangt ons opnieuw in de lobby voor een leuke babbel.
Zeer leuke room met veel variatie. Aanrader!

 • Leuke sfeer
 • Goed verhaal
 • Goede begeleiding
 • Uitdagend
 • Weinig of geen (auto) parking aan room
0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 9.5

Een sfeervolle en uitdagende kamer

Bij aankomst worden we ontvangen door de conciërge in de lobby. Na een korte uitleg over het verhaal vertrekken we met de hotelsleutel, een koffer en toch ook een bang hartje naar het hotel. Binnen vinden we verschillende soorten raadsels en puzzels, alles in thema, om het mysterie rond de verdwijning van Rita en het hotel te ontrafelen. We hebben maar een paar tips nodig om met 17 min. over uit te kunnen checken. Daar wacht een enthousiaste conciërge ons op voor nog een leuke babbel achteraf.
Escape hotel is een leuke, volledig in thema ingerichte room met, ondanks onze vlotte ontsnapping, toch wel uitdagende puzzels. Een vriendelijke ontvangst, ook in een ruimte in thema, maakt de ervaring compleet. Dit is een aanrader!

 • enthousiaste conciërge
 • sfeervolle inkleding
 • gevarieerde puzzels
 • parking
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9
 • Service: 9.5

Topkamer!

Escape hotel was voor ons een echte topervaring. Het verhaal klopt, de ontvangst is hartelijk, de sfeer en inrichting zijn perfect. En de kamer is supertof om te spelen, zeker ook met kinderen. Aanrader!

 • Sfeer en inrichting
 • Verhaal klopt
 • Fijne ontvangst
 • Originele puzzels en raadsels
0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 9
 • Els Bergmans — 3 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 28 januari 2020 - 17:54
 • Gespeeld met 6 personen in januari 2020. Ontsnapt: Nee

Leuke tijd in het hotel!

Fijn dit samen te doen met familieleden. Voor sommigen de eerste keer en voor herhaling vatbaar! Een aanrader met leuke raadsels en effecten.

 • Aankleding
 • Enthousiaste concierge
0
7
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 9

Zeer uitdagende escape

Vriendelijke conciërge die een duidelijke briefing heeft gegeven. De escape room zelf is een kamer waar je zeer gedetailleerd moet gaan zoeken. Verhaal is goed bedacht en ruimte van de escape room past er dus ook heel goed bij.

 • Duidelijke tips
 • Alles werkt naar behoren
 • Vriendelijk
 • Moeilijkheidsgraad
 • Prijs / kwaliteit
 • Veel tips, had liever iets meer tijd (90min?)
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5

Leuk!

Gisteren deze escape room gespeeld. Als je er al met je auto aankomt, waan je je al alsof je werkelijk gaat inchecken in het hotel.
Bij het binnenkomen is de setting al gesteld: de conciërge staat op je te wachten en je mag even plaatsnemen in de wachtkamer.

Wanneer het spel begint, moet je goed zoeken naar hints. Het was best wel een pittige kamer. Ik denk dan ook niet dat we er ooit zouden zijn uitgeraakt zonder ALLE hints die de eigenaar heeft gegeven. Dit was best wel frustrerend: toen we een halfuur bezig waren had ik hele tijd het gevoel dat wij gewoon heel erg slecht waren in escape rooms. Maar ik denk dat deze escape room gewoon heel erg moeilijk is. De eigenaar is zich er dan ook van bewust dat dit een heel moeilijke kamer is. Desondanks vond de puzzels wel heel erg origineel en heel leuk. De kamer is erg vernuftig ook!

Er is tijdens het spelen wel een constante spanning en dat vond ik erg leuk!

Hij gaf op tijd en stond wel de nodige hints en wil ook dat de spelers op tijd buitengeraken.
Achteraf hebben we nog leuk kunnen napraten.

We komen zeker en vast wel terug als er een tweede kamer komt!

 • Decor
 • Leuk verhaal
 • Vriendelijke game master
 • Vernuftige puzzels
 • Spannend
 • Heel gedetailleerd
 • Beetje té moeilijk soms
0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 8
 • Service: 10
 • caroline — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 13 januari 2020 - 09:04
 • Gespeeld met 5 personen in december 2019. Ontsnapt: Ja

Top!

We deden de kamer met 3 volwassenen en 2 kinderen ( 9-11 jaar). Een heel erg knap gemaakte escaperoom met toffe verrassingen. Een pittige uitdaging. Zeker een aanrader!

 • zeer knap gebouwd en uitgedacht
 • interieur klopt
 • toffe sfeer
 • tot in de puntjes verzorgd
 • soms erg moeilijk
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5

Spannende, uitdagende, verrassende escape room!

Heel welkome ontvangst, we voelden ons direct thuis 😊 Heel goed verhaal in bijpassende setting! De puzzels vragen wat denkwerk maar dat maakt het zo uitdagend en leuk! Met een goed samenwerkend team en wat tips kwam het voor ons tot een goed eind 😁
Een echte aanrader!!

0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 9

Zeer leuke, uitdagende en sfeervolle escape room

Wij zijn nog geen ervaren escape romers, maar dit escape hotel was superleuk om te spelen. Zeer verscheiden puzzels, en tof gevonden. Ook de hele sfeer rond het verhaal is tot in de details uitgewerkt.

0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 9

Super leuke escape room in een dynamische ruimte - Topper met tieners !

Onlangs voor de verjaardagen van onze kinderen (11 en 13) deze escape room gedaan.
Superleuke escape room waarbij je met 4 alles samen kan doen.
In tegenstelling tot vele andere escape rooms mag je hier wel alles gebruiken wat los zit.

Zowel wij als onze kinderen vonden het een geweldige ervaring. Met behulp van een 4tal tips zijn we er na 55min uitgeraakt.

Aanrader ! Wanneer ze binnenkort verhuizen naar een nieuwe locatie en een tweede kamer openen gaan we deze zeker uitproberen.

 • Onthaal was super, verhaal en interacties ook
0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 10
 • Nathalie — 4 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 10 mei 2019 - 22:39
 • Gespeeld met 5 personen in mei 2019. Ontsnapt: Ja

Verbazingwekkend aanstaanjagend goed

Het was een lekker bad. Go Rita.

 • Bad,conciërge,
0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 9
 • Koen — 4 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 15 augustus 2019 - 22:58
 • Gespeeld met 5 personen in mei 2019. Ontsnapt: Ja

Leuke en originele escape room, prima begeleiding

We waren met een groep bestaande uit meer ervaren spelers, alsook enkele nieuwelingen. De ontvangst was prima en we zaten meteen in het thema. In het algemeen was de begeleiding prima, volledig afgestemd op het publiek. Originele opdrachten, enkele doordenkers en toepasselijke omgeving. Aanrader. Ook geleerd dat deze escaperoom aan te passen is op jeugdige spelers (vanaf 9/10 jaar).

 • Ontvangst
 • Begeleiding
 • Originele omgeving/attributen
 • Tips/hulp afgestemd op deelnemers
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9
 • Service: 10
 • Steff — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 11 mei 2019 - 18:01
 • Gespeeld met 6 personen in mei 2019. Ontsnapt: Ja

Spannend, beetje eng, maar reuzeleuk!

Heel knap gemaakt, goed gebruik van tips, zonder de pap in de mond te geven. Sommige dingen zouden we volgens mij nooit gevonden hebben zonder tip, maar dat kan ook aan onze onervarenheid liggen. :) Wij kijken in elk geval al uit naar de nieuwe escaperoom van deze hoteleigenaars, als de verhuis rond is!

0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Eén van mijn favorieten

Heel tof thema, leuke puzzels en onverwachte wendingen. Echt tof gedaan! Nog lang staan napraten met de host, die trouwens enorm gepassioneerd kon praten over de escape rooms. Eén van mijn favorieten!

 • thema
 • interactief
 • puzzels
 • top gastheer
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

GE-WEL-DIG!

Hartelijke ontvangst.
Superbeleving in een origineel kader.
Net niet binnen het uur kunnen ontsnappen, toch mogen uitspelen: super.
Zeker ook eens doen.

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Tibe — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 21 april 2019 - 21:42
 • Gespeeld met 6 personen in april 2019. Ontsnapt: Ja

Super leuke escape room!

Ik heb hier echt van genoten!

 • Leuke puzzels
 • Leuke kamer
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Marc — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 27 april 2019 - 14:49
 • Gespeeld met 6 personen in april 2019. Ontsnapt: Ja

Voor elk wat wils en originele puzzels!

De ontvangst was super!! Zeer vriendelijk en uitgebreide introductie. Concept start van zodra je binnen komt. Originele puzzels maar dankzij tips toch oplosbaar. Gespeeld met onze kids van 10 tot 16j en ze vonden het tof!!! Tijdens het spel zaten er wel enkele schrikmomentjes in voor de kleinste :-) maar ze hebben het overleefd :-). Aanrader!!! En oh ja, nog 2m59s over :-)

0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5
 • Liesbet — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 14 april 2019 - 00:08
 • Gespeeld met 6 personen in april 2019. Ontsnapt: Ja

Topervaring

Dit was onze eerste keer escaperoom met 6 vrienden. Super concept, heel fijn en persoonlijk onthaal. Dit is een aanrader!!!

 • Spannend verhaal
 • Erg fijn onthaal
 • Zat goed in elkaar
0
8.5
 • Sfeer: 8
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 9.5

Hele leuke kamer! Verassend!

Met een groepje van 6 deze kamer gedaan. Zelf al aardig wat kamers gespeeld met een vaste groep en nu een keer anderen laten kennismaken met een escape room. Dit was een ideale kamer om als eerste te doen. De rest was hartstikke enthousiast en dat komt door de totale sfeer die neergezet wordt. Je komt direct bij binnenkomst in het verhaal en de locatie is verassend. Verhaal is goed uitgewerkt door de hele kamer heen. We hadden wat opstartproblemen, maar uiteindelijk zaten we er goed in. Helaas was 1 iemand van de groep goed met slotjes kraken zonder de puzzel te hebben opgelost, waardoor sommige puzzels niet meer uitgevoerd hoefde te worden. Dit was een beetje jammer. Maar lag niet aan de kamer.

 • Enthousiaste, sympathieke gastheren
 • Mooi uitgewerkt
 • Locatie
 • Staan positief in voor feedback en tips
 • Geen gelegenheid tot een drankje na
 • Net iets te veel hints
0
9
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 9
 • Charis — 3 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 12 april 2019 - 23:02
 • Gespeeld met 7 personen in april 2019. Ontsnapt: Ja

Superleuke ervaring

Een zeer leuke avond met collega's beleefd. Echt een leuke escaperoom met veel afwisseling.

 • Afwisseling
 • Spanning
 • Goede moeilijkheidsgraad
0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 10
 • Inez — 2 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 13 april 2019 - 09:05
 • Gespeeld met 7 personen in april 2019. Ontsnapt: Ja

Een leuke combinatie tussen een enthousiaste en gepassioneerde gastheer, een mooie en passende setting én leuke puzzels met soms een extra verrassingseffect!

We kwamen aan en zaten al meteen in de sfeer door het verhaal. We begonnen ons avontuur en ontdekten steeds meer in de kamer waar op het eerste zicht alles zeer normaal leek. Leuke puzzels met soms fijne verrassingseffecten.

 • Gepassioneerde gastheer
 • Mooie setting met prachtig decor
0
9
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9
 • Service: 10
 • Mirjoris — 15 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 7 april 2019 - 17:47
 • Gespeeld met 4 personen in april 2019. Ontsnapt: Ja

Gastvrij, entertaining en spannend!

Fijne ontvangst. Je mag de kamer uitspelen ook als je het niet binnen een uur redt. Het gaat dus ook om beleven. Leuke soms spannende sfeer, mooi gemaakt, goede puzzels. Met vier personen prima te spelen.

 • Gastvrijheid
 • Uitspelen
 • Tijd voor nabespreking
0
8.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 8
 • Service: 10

Leuke, mooi ingeklede escape room.

Heel fijne escape room, die vanaf je aanbelt begint! Leuke inkleding en puzzels.

 • Inkleding
 • Beleving
0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 9

Absoluut de moeite

Dit hadden we niet verwacht. Van buiten zou je niet zeggen dat hier een dergelijke escape verstopt zit. Leuke traditionele puzzels, geheel in thema en leuke ontvangst.

0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 9.5

Leuke overnachting in een hotel!

Enorm vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg, leuk verhaal.
Nuttige tips.
Nabespreking wordt goed ontvangen.

0
8.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 7.5

Origineel en superleuk

 • Verassingseffect
 • 6 personen is eigenlijk net teveel voor deze kamer
0
7.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 6
 • Service: 8

Uitstekend concept

Enorm vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg, leuk verhaal, enorm goed concept en zit goed in elkaar.
Goede begeleiding met de nodige tips.
Neemt ook de tijd om de nabespreking te doen van wat er goed en minder goed ging, hoeveel tips we nodig hadden, ....
Zeker een aanrader !!

 • Vriendelijk
0
8.5
 • Sfeer: 8
 • Puzzels: 8
 • Service: 10

Je voelt de passie van de makers!

Eén van de betere escape rooms in Vlaanderen, er is veel variatie in puzzels, leuke technische verrassingen en alles past perfect in de sfeer van het verhaal. Nadien nog babbeltje gedaan met de game-master (en maker van de kamer) en dan voel je de passie voor escape-rooms wel.

 • originele puzzels
 • jammer dat de game-master moest binnenkomen...
0
9
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9
 • Service: 8
 • Koen — 3 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 5 maart 2019 - 15:52
 • Gespeeld met 5 personen in februari 2019. Ontsnapt: Ja

Heel plezante ervaring

We hebben nog maar enkele escapes gedaan, maar deze was de betere tot nu toe. Heel plezant was de sfeer die gecreëerd werd. De puzzels waren moeilijk genoeg om plezant te vinden en toch niet te moeilijk. Voor ons was het een ideale namiddagactivieti met het gezin (volwassen kinderen) en we hadden extra gespreksstof later op de avond. De ontvangs was zeer hartelijk en enthousiast. Tijdens het spel was er nooit een dood moment. We waren altijd wel met iets bezig.

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Bijzondere hotel-ervaring

Een mooi uitgewerkte escape-room met leuke vondsten maar vooral een knap uitgewerkt scenario. De meeste puzzels zijn er goed gevonden dus mooie punten van ons team!

0
9
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 9

Geweldig

Het ontvangst was zeer aangenaam! De omgeving en de inrichting paste helemaal in het plaatje, alsof je terug naar het verleden gaat. Echt top!

 • Ontvangst
 • Inrichting
 • Meerdere kamers
 • geen directe parking
0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 8
 • Service: 10

Ondergedompeld in de angstaanjagende jaren 80

Een van de betere escaperooms die er momenteel in België te spelen zijn. Een mooi concept van een hotel jaren 80 dat in 1 lijn wordt doorgetrokken. Moeilijke puzzels en angstaanjagende effecten maken van deze kamer een echte aanrader!

 • leuke moeilijke puzzels
 • unieke sfeer
 • passende enge muziek
 • zeer mooi afgewerkte kamers
 • gratis drankje gehad
 • soms te gunstig met tips
0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Angstaanjagend goed!

Hele leuke escaperoom. Uitdagende, originele puzzels en mooie, levensechte aankleding.
Je komt echt in de sfeer van een hotel uit de jaren '80.
De conciërge was erg vriendelijk en gaf ons met veel plezier en enthousiasme uitleg over zijn escaperoom en ook over andere escaperooms.

Top!

 • Mooie inkleding
 • Leuk thema
 • Angstaanjagend (maar leuk)
 • Goed bedacht
 • Originele puzzels
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

0
8.5
 • Sfeer: 8.5
 • Puzzels: 8
 • Service: 9.5
 • Ken — 25 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 25 januari 2019 - 22:19
 • Gespeeld met 6 personen in januari 2019. Ontsnapt: Ja

Rita was thuis

Vandaag een bezoekje gebracht bij de conciërge. We werden hartelijk ontvangen en kregen een duidelijke uitleg. Na het betreden van het hotel liep alles gesmeerd. Goede begeleiding en fijn ingericht. Een echte escape ervaring. Blij dat we hier op bezoek mochten komen dankzij het winnen van de wedstrijd.

 • Aankleding
 • Verrassend
 • Drankje erbij
 • Sfeer
 • Ontvangst
 • Ideaal met 4
0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 9

Verrassend

#76 Vandaag een dagje Belgie escapen. Dit is de eerste op rij en zeker geen slechte.
In een woonhuis gelegen, leuk gedaan.
Al bij aankomst kom je in het thema met de koffers voor de deur en de eigenaar in concierge tenue. De aankleding en het verhaal kloppen.
Niet super veel puzzels, vooral zoeken.
Een enthousiaste eigenaar die je erin meeneemt en vol lof over zijn kamer verteld.
We hebben m gespeeld met 4 personen en dat is meer dan genoeg.
Zeker de moeite waard om gespeeld te hebben. En uiteraard gehaald, zelfs een goede 2e tijd gezet.

 • Aankleding
 • Weer eens een ander thema
 • Enthousiaste spelbegeleiding
0
8
 • Sfeer: 8
 • Puzzels: 7
 • Service: 8.5

Mooie kamer!

Deze kamer ligt verstopt op zolder van een woonhuis, maar gelukkig maakt dit hem zeker niet minder! Het thema is goed doorgevoerd met hier en daar verrassende zaken. Vooral veel zoekwerk en minder puzzelen, maar leuk in elkaar gezet. Met meer dan 4 personen is er niet voor iedereen wat te doen.

 • Goed in thema
 • Mooi aangekleed
 • Wat weinig puzzels
0
8.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 7.5
 • Service: 9

Een heerlijke kamer op een aparte locatie

#168 Een heerlijke kamer op een aparte locatie

Nadat we een andere kamer in Geel hadden gedaan zijn we hiernaar toe gegaan. Ik had al meerdere keren gehoord dat in Belgie ook Escaperooms aan huis zouden zijn. Dat was voor mij een nieuwe en leuke ervaring.

Na vriendelijk ontvangst konden we de kamer spelen. Het is een goed verzorgde kamer met leuke puzzels, die goed te doen zijn. Er is optimaal gebruik gemaakt van diverse ruimtes. De kamer is goed te combineren met een kamer bij Missing Link.

 • Vriendelijke host
0
8
 • Sfeer: 8
 • Puzzels: 8
 • Service: 8

Onwijs leuk gemaakt

Wat een leuke binnenkomer al. Leuke begeleiding.
Je waant jezelf echt even in een hotel. Puzzels zijn creatief bedacht, niet heel moeilijk, maar fijne logica.
Leuke onderdelen, niet veel techniek, maar erg leuk opgelost zonder techniek.
Aanrader als je een dagje in belgie bent!

 • Sfeer
0
8.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 8
 • Service: 8

Super gave kamer

Mooie aankleding en goede puzzels zorgen voor een uitdagende en verrassende kamer.
Gelukkig is er voor iedereen genoeg te doen.

Gaaf dat de eigenaar enthousiast en trots over zijn kamer praat.

0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Leuk

Leuke kamers, sommige objecten stonden los en had je niet nodig. Puzzels waren niet moeilijk maar wel doordacht. Heel leuke escape room. Goed voor beginners.

 • Puzzels
 • Teamwerk
 • Drankje gekregen
 • Verhaal was onduidelijk
0
8
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 8
 • Service: 7.5

Leuke ervaring

Een mooi aangeklede kamer, met leuke puzzels. Ook wel enkele heel originele. Veel zoekwerk en minder echt nadenken.
Wel jammer dat de eerste oplossing lang op zicht liet wachten, daarna ging het vlot en we hadden nog tien minuten over.

 • Leuke originele puzzels
 • Vriendelijke ontvangst door de eigenaar zelf.
 • Eerste oplossing komt pas na een langere tijd.
0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 8
 • Service: 9.5

Supervriendelijke host, leuke puzzels en niet te moeilijk

Met vijf personen gespeeld een paar maanden geleden, waren vergeten de review te schrijven. Het was al laat, dit paste perfect in het thema. We hadden een jarige bij die gratis mocht spelen, wat een leuke extra was. We zijn jammer genoeg niet kunnen ontsnappen, maar we hebben nog lang kunnen napraten. Daardoor vonden we het hotel al een pak gezelliger dan voordien ;). Na tien escapes gespeeld te hebben, blijft dit een van mijn favorieten. Het zit allemaal erg mooi in elkaar en het thema past perfect.

 • Leuk thema
 • Mooie, duidelijke kamers
 • Voldoende puzzels
 • Goede sfeer
0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 10
 • Ruben VdV — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 18 december 2018 - 12:57
 • Gespeeld met 5 personen in december 2018. Ontsnapt: Nee

Gezellige, spannende avondactiviteit

17 december voor een 20e verjaardag in de avond het escape hotel gaan spelen met vijf personen. Wij zijn niet op tijd kunnen ontsnappen, maar we mochten verder spelen. De puzzels en eventuele tips zijn zeer goed en de host heel erg vriendelijk. Achteraf ook nog goed het hotel kunnen bespreken. Wij hebben nu zes escapes gedaan, waarvan vier in het buitenland. Het is zeker een van de besten die we al gespeeld hebben!

 • Tof concept
 • Veel puzzels
 • Duidelijke hints
 • Vriendelijke en geduldige host
 • Niet op tijd ontsnapt ;)
0
9
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 7.5
 • Service: 10

Top game gemaakt door top host!

We zijn goed ontvangen en de kwamen meteen in de sfeer van het hotel. De puzzels waren gevarieerd en een paar leuke twists zorgden voor een onvergetelijke avond!

 • Gratis water
 • Variëteit aan puzzels
 • Weinig cijfersloten
 • Meerdere kamers
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Een geestige escape

Het hotel is leuk aangekleed.
De kamer is ideaal om met 4 personen te spelen, dan heeft iedereen genoeg te doen.
Leuk ingericht en alles in de juiste sfeer gebracht op allerlei manieren.
De puzzel is niet te moeilijk, maar ook niet te makkelijk zodat nieuwelingen als net iets meer ervaren spelers er iets aan hebben.
Hele leuke avond gehad met een toffe gastheer!

0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9
 • Service: 9.5
 • Carolien Gielen — 6 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 10 december 2018 - 20:37
 • Gespeeld met 5 personen in december 2018. Ontsnapt: Nee

Amusement ten top!!

Wij hebben met 5 personen deze Escaperoom gespeeld en al van bij het toekomen werden wij mee in het verhaal genomen. Wij hebben ons kostelijk geamuseerd van begin tot het einde. Het is leuk dat de hints persoonlijk worden gemaakt wat het spel een humoristisch kantje geeft...Het decor is zeer goed afgewerkt en de surprise elementen zijn subliem!! Wij kwamen helaas 2 minuten te kort maar dat weegde niet op tegen het nodige funfactor gehalte dat we eraan hebben overgehouden. Om deze Escaperoom in 1 woord te omschrijven,SUBLIEM! Zeker en vast een aanrader!!

 • De personal touch, de sfeer en de beleving!
 • Iedereen kreeg een flesje water ter beschikking
 • /
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9
 • Nuria Mertens — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 2 december 2018 - 15:28
 • Gespeeld met 2 personen in december 2018. Ontsnapt: Ja

Sfeervol, topafwerking, verrassend

De mooi afgewerkte kamers en sfeereffecten waren een perfecte mix om je helemaal in te leven in het verhaal. Leuke en verrassende puzzels van een wisselend moeilijkheidsniveau, maar nooit onlogisch of te ver gezocht. Relevante tips die net genoeg (en niet te veel) onthullen over de te zoeken oplossing. Hetzelfde geldt voor de afleidingen: niet te weinig, zodat je af en toe van het spoor geraakt, maar ook niet te veel, zodat je niet te ver van het spoor geraakt. Voldoende duidelijk wanneer iets deel uitmaakt van de puzzel en wanneer niet. Heel vriendelijke gastheer en topontvangst! Een echte aanrader!

 • Verrassende puzzels
 • Veel afwisseling
 • Heel leuke sfeer
 • Relevante tips op de juiste momenten
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Sfeervol en uitdagend

Eenvoudig te vinden en voldoende parkeerruimte. Er zijn geen faciliteiten aanwezig en de intro wordt gedaan in een hal, waar het licht constant uitschakelde. De intro bestond uit het voorlezen van het inleidende verhaal en de gebruikelijke regels en mocht wel meer aangekleed worden, om je te helpen in de juiste stemming te komen.

In de kamer zelf is dan weer wel veel aandacht aan de sfeer besteed, met allerlei toepasselijke effecten en een naargeestige air. De puzzels waren logisch, maar soms hadden we het gevoel dat er net iets te complex over na was gedacht. We kregen voor ons gevoel dan ook veel hints, maar we zaten onder het gemiddelde bleek achteraf. Ik ben zeker geen tegenstander van hints, maar een overdaad wekt de suggestie dat de kamer uit balans is. Het zou niet verkeerd zijn om spelers tijdens het spel door middel van clues in de kamer op weg te helpen, zodat het meer aanvoelt alsof je op eigen houtje ontsnapt.

Sterk punt van de kamer is dat er genoeg te doen is voor vier personen, ook al is de speelrichting lineair. De puzzels zijn leuk en afwisselend en het verhaal wordt tijdens het spelen verder uitgediept.

Het is duidelijk dat de eigenaren met een bescheiden budget maar met veel enthousiasme deze kamer gebouwd hebben en dat is ook goed uit de verf gekomen. De kamer zit niet in het topsegment, maar heeft een goede prijs-/kwaliteitverhouding en is een aanrader voor beginnende en ervaren groepen van 4-5 personen.

 • Goede effecten
 • Uitdagend
 • Afwisselend
 • Geen ontvangstruimte
 • Kale introductie
 • Veel hints nodig
0
8.5
 • Sfeer: 8
 • Puzzels: 8
 • Service: 7

Klasse

Een super ontvangst.
Prachtige escaperoom. Je waant je echt in een hotel.
Leuke puzzels.
Een geweldige originele "puzzel.

 • Feedback
 • Inrichting
 • Prijs
0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Leuk concept

Mooie escape room.. tot in de puntjes afgewerkt. Speelt meer op echte puzzels dan technologische snufjes, maar een leuke uitdaging. Wij hebben deze met 2 gedaan en hadden wel een paar tips nodig om verder te kunnen.. niet te gemakkelijk dus!

 • Goed uitgewerkt concept/verhaal
 • Niet zo'n duidelijke leidraad doorheen de puzzels
0
8.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 8
 • Service: 9

Hotel met een twist

Na een lange tijd niet meer in het land te zijn wou mijn familie mij verassen met een escape room. Bij aankomst kregen we een leuke intro van het verhaal door een vriendelijke host. Onze baggage stond klaar en het was tijd om in te checken (weliswaar met een twist).

Zie dat vele een opmerking maakte over de schrikeffecten. Maar die leken mij niet storend. Past bij het verhaal en is zeker nodig om in de sfeer te geraken.

Verhaal loopt doorheen de hele experience en dat is zeker een pluspunt. Er is mooie inkleding van de room waardoor je het "hotel-gevoel" krijgt. Leuke puzzels en interessante reveals.

We hebben erg leuke avond gehad voor zijn eerste escape room is dit zeker een aanrader.

 • Mooi ingekleed
 • Leuke intro
 • vriendelijke host
 • Flesje water inclusief
 • leuke puzzels and reveals
0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 10

Toffe eerste ervaring

Voor ons was het de eerste keer dat we een escape room deden.
En dat is reuze goed meegevallen bij Escape Hotel in Geel.
Vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg.
Puzzels waren goed gevonden.
Proficiat aan het team van Escape Hotel

0
8.5
 • Sfeer: 8.5
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 9
 • Michelle — 10 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 14 november 2018 - 00:30
 • Gespeeld met 5 personen in november 2018. Ontsnapt: Ja

Aangename portie adrenaline 😁

Leuke escape room, met een heel leuk thema en de bijhoorende (toffe) opbouwde spanning. Kamer heel mooi in elkaar gestoken, volledig passend bij het verhaal. Heel leuke avond gehad, met een heel hartelijk ontvangst en een leuke nababbel!!!

 • Stijl paste bij het verhaal
 • Veel afwisseling
 • Leuke sfeerschepping
 • NIET AANWEZIG!
0
9
 • Sfeer: 8
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Leuk thema

Ik hou wel van de niet te enge thema's. Het huis is een prima locatie voor het thema. Tegenwoordig wel op een nieuwe locatie heb ik gehoord?
De inkleding is leuk. Koffertje dat mee moet ook.

 • leuke inkleding en thema
0
8.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 8

Niet gemakkelijk, wel leuk!

De thematisering begint al buiten aan de voordeur en is mooi doorgetrokken doorheen de hele kamer. Het voelt écht alsof je in een hotelletje binnenloopt. Naast een duidelijk verhaal en een hoop complexe puzzels zitten er ook een aantal leuke verrassingen en originele constructies in deze room. Zeker en vast een aanrader!

Kleine minpuntjes: het enige beschikbare sanitair is dat van de uitbaters in hun privéwoning, altijd wat raar. En 1 van de benodigde sleutels was niet te vinden, wat even resulteerde in ja-neen discussies met het hulpscherm (hilariteit alom wel). Gelukkig bleek al snel dat de sleutel in kwestie sinds de dag ervoor een nieuwe plek gekregen had en konden we van daaruit verder.

 • Aparte puzzels
 • Creatief gebruik van beschikbare ruimte
 • soms wat verwarrende puzzels
 • sanitair
0
8.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 7.5

Een super ervaring.

Het is een geweldig ervaring van ontvang tot na de escape. Ik ga verder niks zeggen want deze escape moet je gewoon ervaren.

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

We waren zeer verrast!

Goede ontvangst. Je hebt echt het idee dat je bij een oud hotel aankomt. De gamemaster gaf een leuke inleiding.

De puzzels waren leuk: verschillend en ook uitdagend.

Mooi decor!

0
9
 • Sfeer: 8.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9

237's neefje

#52 Heerlijke, sfeervolle hotelontsnapper die qua sfeer aan Kamer 237 deed denken dankzij de mooi uitgewerkte aankleding. Ook de puzzels sloten mooi aan op het verhaal. Kamer van tweedegeneratieniveau met nog wel enkele cijfersloten, maar ook enkele ingenieuze wtf-momenten! De kamer lijkt ons vooral leuk voor escapers met al een beetje ervaring, want je moet wel goed doorwerken.

Chapeau voor de enthousiaste makers die dit na zelf slechts twee kamers gespeeld te hebben, voor elkaar hebben weten te krijgen!

Met €80/ 4p. uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

 • Sfeer
 • Aankleding
 • Prijs-kwaliteitverhouding
0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5

Goede kamer voor beginners.

Kamer is bij de eigenaar thuis op de zolder. Op zich geen probleem maar hierdoor was er niet echt een ontvangsruimte. De inkom/traphal werd hiervoor gebruikt.
De kamer zelf was netjes aangekleed. Nog voor je de kamer binnenkomt ben je al in de stemming. Leuke puzzels ookal hadden we enkele hiervan al eerder gezien. Jammer. Toch kwam er hier en daar toch iets verrassend boven.
Bedankt aan de eigenaar voor deze toffe kamer.

 • Verzorgde kamer
 • Verrassende puzzels
 • Niet altijd even origineel
0
8.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 7
 • Service: 9

Super!

Heel fijne ervaring geweest met mijn collega's!!

0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 9

Een hotel waar je (in positieve zin) wel degelijk wilt weg geraken!

Het idee om de doordeweekse stress even aan de kant te zetten en zo eens snel met z'n tweetjes een escape room te doen, heeft in elk geval wel zijn doel bereikt! Ook al hadden we anderhalve minuut te kort om buiten te geraken, zaten we er toch kort bij een ontsnapping...

Spanning ten top in deze escape room... wat onschuldig lijkt wanneer je de lobby binnen wandelt, wordt ineens des te intenser zodra je de sleutel van je kamer hebt bemachtigd.

De puzzels waren soms iets te moeilijk op te lossen als je maar met twee bent, waardoor de hulplijn er naar ons gevoel misschien net iets te veel kwam... maar aangezien we er net niet ontsnapt zijn, denk ik dat het toch wel nodig was voor ons... het zal de vermoeidheid wel geweest zijn :-)

Blijkbaar is deze kamer nog steeds in uitbouw en zoekt de eigenaar naar elk verbeterpunt om er een 5-sterren hotel van te maken dat voor iedereen in de smaak valt, al vermoed ik dat de geschiedenis van dit hotel ervoor zal zorgen dat gasten toch niet graag zouden willen blijven slapen :-)

In elk geval is dit zeker een aanrader, en ik denk dat de eigenaar hier tijdens de Halloween periode wel een topper van kan maken.

 • Decor
 • Gastvrijheid/vriendelijkheid eigenaar
0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 9

Geen hoogvlieger

We werden leuk onthaald. De conciërge is enthousiast over zijn hotel.
Het hotel had wel juiste decoratie en inkleding maar puzzels zijn eerder matig. “Schrikeffecten” hebben ons gestoord.
Tips kwamen soms te snel.

 • Bagage stond klaar
 • Aankleding
 • “Schrikeffecten”
 • Verhaal werd afgelezen
0
6.5
 • Sfeer: 7
 • Puzzels: 6
 • Service: 7

Uitdagende puzzels

Leuke kamer op een grote zolder van een woonhuis. Uitdagende puzzels. Zeker een aanrader. Ook vriendelijke eigenaren.

 • Uitdagende puzzels
 • Thema minder origineel
0
8
 • Sfeer: 8
 • Puzzels: 8
 • Service: 8
 • Tinne Van Elst — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 7 oktober 2018 - 18:52
 • Gespeeld met 6 personen in oktober 2018. Ontsnapt: Nee

Meeslepend!

Geweldig 🤩 spannend, uitdagend en zeer leuk om in groep te doen! Je wordt volledig meegenomen in de mysterieuze verhaallijn! Top team, jullie doen dit fantastisch 👌🏻

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Topper! Een echte aanrader!

Het decor was tot in de puntjes af. Super veel plezier gemaakt bij het oplossen van de knap uitgewerkte puzzels. Zeer vriendelijke ontvangst.

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Super leuke ervaring

Dit is een zeer leuke escape room.
We werden ontvangen door een heel vriendelijke concierge en de kamer was heel mooi ingericht.
De puzzels waren leuk en goed bedacht en sloten perfect aan in het verhaal.
De leuke extra's die erbij kwamen maakten van het geheel een top-ervaring. Dit is zeker een aanrader!

 • Mooie inrichting
 • Goede puzzels
 • Leuke sfeer
 • Prima ontvangst
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Verbazingwekkend

Je komt een oud hotel binnen en meteen heb je goesting om erin te vliegen . Alles in de kamer is zo op punt dat je helemaal mee gaat in het verhaal! Ook super vriendelijke uitbaters, zeer vriendelijk onthaal. Echt een MUST als je van uitdagingen houd!

 • Alles heeft een betekenis
 • Leuke raadsels
 • Van alles wat
 • Kindvriendelijk
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Leuke kamer, met voldoende spanning en uitdaging in de puzzels.

Met 2en deze kamer gespeeld, over het algemeen originele uitdagende puzzels. Daarnaast zijn er ook wel wat spanningselementen in de kamer wat het spelen voor mij zeker leuker maakt. Tevens ook een hele enthousiaste eigenaar die de kamer nog steeds verder probeert te upgraden, in mijn ogen super dat ze proberen zover mogelijk door te ontwikkelen. Zeker een aanrader!

0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 10

Heel mooi!

#86
Ook deze EscapeRoom in België is bij iemand thuis maar een stuk beter uitgevoerd dan de vorige die we gedaan hebben.

We werden ontvangen door de conciërge/klusjesman die vertelde wat er gebeurd was in het hotel.
We kwamen in de kamer en de sfeer was meteen goed. Leuke mooie kamer. Goed afgewerkt, goeie indeling, leuke en originele puzzels. Echt top.
Eigenaar was ook gezellig en enthousiast :D
Optimaal gebruik gemaakt van de tijd ;)

 • Mooi afgewerkt
 • Leuke originele puzzels
0
8.5
 • Sfeer: 8
 • Puzzels: 8
 • Service: 9.5

Vijf sterren service in dit hotel

Ons team was uitgenodigd om deze escape room te komen testen. Helemaal super natuurlijk, want naast het spelen van de kamer gaf het ook de mogelijkheid om alles rondom de kamer door te spreken en waar mogelijk zelfs mee te denken. Heel leuk om te doen!

Je kunt goed merken dat de eigenaren van deze kamer de aankleding een heel belangrijk punt vinden. De sfeer is top neergezet, met een mooie aankleding en veel aandacht voor de details. Ook is er tijd gestoken in het uitwerken van het verhaal rondom de kamer. Dit gaat in de toekomst nog meer aandacht krijgen door middel van een filmpje.

De puzzels vormden (zelfs met flink wat ervaring op zak) best een uitdaging. Dit zat 'm uiteraard ook in ons altijd zwakke punt: beter kijken, maar af en toe miste ik ook wat sturing binnen de kamer. Ik denk dat dit zou kunnen bijdragen aan een betere flow. Omdat je met een oplossing van een puzzel niet altijd direct iets kon, zorgde dit ervoor dat je later in de kamer wel een goede flow krijgt, omdat je al meerdere oplossingen hebt. De puzzels zijn in thema uitgewerkt, wat ik altijd top vind.

De service was helemaal super! Helaas is er geen ruimte voor een echte ontvangstkamer, dus het nabespreken is in de kamer zelf. De eigenaar is heel vriendelijk en enthousiast. Je kunt merken dat deze kamer een droom was van de eigenaren die ze uit hebben laten komen. Bedankt dat we de kamer mochten testen!

0
8
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 7.5
 • Service: 10

Inchecken in een prachtig hotel


Wij waren uitgenodigd door de eigenaar van Escape Hotel om de kamer te komen spelen in ruil voor een oprecht feedbackgesprek over de kamer. Een hele eer om die uitnodiging te mogen ontvangen. Met veel zin stapte The Unnameables dan ook in de auto op naar Geel!

Het eerste wat opviel aan de kamer is dat er veel energie gestoken is in het neerzetten van de sfeer. De kamer ademt hotel uit, wat knap is gedaan en zoveel doet voor de beleving. Een aantal elementen kunnen nog een aanpassing gebruiken om de beleving naar een nog hoger niveau te tillen, maar dan spreken we meer over een final touch.

De puzzels zijn voldoende uitdagend en leuk om te doen. Met de bak aan ervaring die we inmiddels hebben, waren de meeste puzzels niet vernieuwend, maar wel passend gemaakt in het hotelthema. Naar mijn mening is er nog een winst te behalen met de puzzels door een flow te creëren. Een klein stukje de groep op weg helpen met elementen in de kamer. Ik verwacht dat dit ook veel zal bijdragen aan het euforische gevoel van de spelers. Sommige puzzels hebben nu nog de je-moet-er-tegenaan-lopen factor.

De service van Escape Hotel is top! Wij zijn begeleid door Davy en het escapebloed is duidelijk aanwezig. Jammer van een ontbrekende ontvangstruimte, wellicht in de toekomst.. Zou een leuke manier zijn om mensen te ontvangen en na te praten over hun mooie escape room.

0
8
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 7.5
 • Service: 10

Geweldig

Goed ontvangst. En ook alles duidelijk uitgelegd. Zeker een aanrader.

0
9.5
 • Sfeer: 8.5
 • Puzzels: 9
 • Service: 8.5

Bangelijk goed in een gestoken

Goed verhaal
Een escape room waar veel tijd en nadenken is ingestoken
Niet alleen maar slotten maar vooral leuke raadsels
Heel vriendelijk conciërge die aanwezig is !

 • Leuk orgineel verhaal
 • Vriendelijk ontvangst
0
9.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 10
 • Service: 9

Het was een top ervaring!

De kamers zijn goed ingericht. De tips die je tussendoor krijgt zijn een goede manier om te zien of je op de goede weg bent of niet.

0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5

Super

Het was een tof verhaal. De geluiden maakten het nog leuker. Ze helpen u goed verder je zal altijd kunnen blijve spele en niet te lang op 1 ding vastzitten wat het dus interessant houd

 • Spannend
 • Goed verhaal
0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9

Een goed all-in verblijf

Hele goede service want ik ben nogal snel bang van schrikeffecten. Zonder problemen hebben ze dit een beetje aangepast voor mij. Zo kon ik met een gerust hart het hotel betreden.

 • Goede service
 • Alles tot in detail aangekleed
0
8.5
 • Sfeer: 8
 • Puzzels: 8
 • Service: 10

Super toffe escape room

Leuke ontvangst en de sfeer zat er meteen in. Toffe puzzels, enorm oog voor detail. Een tip is: zeker niet te braaf zijn en goed op onderzoek gaan. Doordachte escape room en verhaal, aanrader!

 • Toffe gastheren
 • Leuke sfeer, zeer goed over nagedacht
 • Oog voor detail
 • Spannende escape room met toffe puzzels
 • 1 technisch probleempje met telefoon
0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Goede en leuke escape room

Gezellige en uitdagende kamer met leuke puzzels

 • Leuke sfeer
 • Onthaal doen als echt hotel. Verhaal mee filmpje m
0
9.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5

Toffe kamer

Leuk onthaal!

Kamer is mooi uitgewerkt/aangekleed. Zit technisch ook goed in elkaar.
Sommige puzzels vond ik niet zo logisch en/of lagen mij niet, maar is deels ook persoonlijk.
Misschien moet daar nog wat aan gesleuteld worden.

Een slotje was opengebleven wat de volgorde wat tegenwerkte.

Uiteindelijk 20 seconden over.

 • Aankleding, thema
 • Originele puzzels
 • Kamer niet goed gereset
 • Puzzels lagen me niet echt
0
8
 • Sfeer: 8
 • Puzzels: 7.5
 • Service: 8

Geweldig!!

Heel leuke escape-room, en we hebben er intussen al wel wat gedaan..

Ook supertoffe ontvangst!

Een aanrader!

#netoptijdontsnapt

0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 8.5
 • sarah — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 8 september 2018 - 13:47
 • Gespeeld met 4 personen in september 2018. Ontsnapt: Ja

gewoonweg een aanrader!!

bij het binnenkomen zat je al helemaal in het spel!! supervriendelijk onthaal!!

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 9

Onze eerste escape, het was geweldig!!!

Zeker voor herhaling vatbaar.Leuke kamers, heel mooi ingericht.Heel goede puzzels.Steekt heel goed in elkaar!
Een echte aanrader!!!

 • Goede puzzels
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Lotte — 4 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 5 september 2018 - 18:37
 • Gespeeld met 5 personen in september 2018. Ontsnapt: Ja

GEWELDIG

Enorm goe in elkaar Gestoken !

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Nele — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 5 september 2018 - 19:36
 • Gespeeld met 5 personen in september 2018. Ontsnapt: Ja

Superleuke kennismaking met escape rooms

0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • martine — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 27 augustus 2018 - 23:01
 • Gespeeld met 2 personen in augustus 2018. Ontsnapt: Ja

een verblijf om nooit te vergeten!

top ontvangst door de conciërge, gezellige inrichting van de kamer met ensuite. Veel te ontdekken in de kamer... we hadden beter 2 nachten geboekt :)

0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 10
 • Lara Verhulst — 2 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 28 augustus 2018 - 12:51
 • Gespeeld met 6 personen in augustus 2018. Ontsnapt: Ja

Zit zeer mooi in elkaar!

 • Mooi decor
 • Super goede en vriendelijke gastheer
 • Leuke raadsels
0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10
 • Molenbuur — 3 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 27 augustus 2018 - 00:31
 • Gespeeld met 7 personen in augustus 2018. Ontsnapt: Ja

Hartstikke leuke ervaring!

Leuke ontvangst! Prima uitleg!

0
10
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 9.5

Regulier hotel, No Way !!!

Heel leuk thema, originele leuke puzzels en super originele linken;

Tof onthaal van de concierge en kortom een fantastisch spel.

 • leuk thema
 • tof onthaal
 • originele linken
0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 9

Geweldig!

De escape room zit heel goed in elkaar. Het was de 3de die we deden en zeker dat het meerdere kamers waren was een pluspunt!

 • Spannend
 • Geen minpunten
0
9.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 8.5
 • Service: 9

Fantastisch!

Het is duidelijk te merken dat deze escape room is opgebouwd door iemand die passie heeft voor het spel. Mooi decor, goede sfeer, leuke tricks, …. Hoog niveau, zeker een aanrader. Niet gemakkelijk, maar met de nodige tips toch net op tijd ontsnapt.

0
9
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9
 • Service: 9
 • Lisa Verhaeghe — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 22 augustus 2018 - 21:24
 • Gespeeld met 7 personen in augustus 2018. Ontsnapt: Ja

60 minuten vol spanning!

Het was onze eerste keer dat we een escape room deden en deze is echt geweldig! De uitbaters zijn erg vriendelijk. Je zit helemaal in het verhaal en wordt af en toe eens opgeschrikt door de spoken. Een echte aanrader!!

 • Decor
 • Goede raadsels
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Flore — 5 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 12 oktober 2018 - 09:28
 • Gespeeld met 5 personen in augustus 2018. Ontsnapt: Ja

Spannend tot op de laatste second!

Hele fijne ervaring. Een van de leukste escaperooms die ik al gedaan heb. Mooie inkleding, leuke raadsels en een zeer vriendelijk ontvangst. Topervaring!

 • Inkleding
0
9.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Geweldige ervaring!

De escape room was perfect in thema ingekleed, leuk verhaal en we zijn super ontvangen door een geweldige gastheer. Het spel zelf zat zeer goed in elkaar, het was uitdagend en interactief. Ik heb mij goed geamuseerd en raad deze escape room aan iedereen aan!

 • Verrassend
 • Goed verhaal
 • Mooi ingekleed
 • Vriendelijke gastheer
0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10
 • Stephanie — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 10 augustus 2018 - 22:29
 • Gespeeld met 4 personen in augustus 2018. Ontsnapt: Ja

Fun fun fun

0
9.5
 • Sfeer: 9.5
 • Puzzels: 9.5
 • Service: 10

Super leuk!

De puzzels zitten zeer goed in elkaar.
Een leuk verhaal ( spannend!!!)
Je ziet dat deze mensen oog voor detail hebben.
Top!

 • Oog voor detail
 • Geen minpunten
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10

Leuke ervaring!!

Leuke vrolijke ontvangst van de eigenaren!!

Mooie afwerking en alles in thema. Puzzels zijn leuk en divers.

Goed te spelen als beginner maar ook als gevorderde.

0
9
 • Sfeer: 8
 • Puzzels: 8
 • Service: 10
 • Elise Vandersteen — 8 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 6 augustus 2018 - 12:49
 • Gespeeld met 6 personen in augustus 2018. Ontsnapt: Ja

Spannend!

Goed uitgebouwde escape room. Hebben deze uitgeprobeerd met de hele familie en iedereen heeft er plezier aan beleefd! Het verhaal zit goed in elkaar en de raadsels zijn origineel. Het is een aanrader!

0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 10

Teleurstellend

De inleiding was simpelweg afgelezen van een papiertje. Voor een kamer die toch al lang open is was dit toch teleurstellend.
Eens de kamer binnen zag alles er wel goed uit maar helaas bleek na een paar minuten dat een bepaald element in de kamer niet werkte. Zonder waarschuwen kwam de spelleider dan ook binnen om dit te herstellen en konden wij weer door, zonder de verloren tijd terug te krijgen.
Voor de rest waren de puzzels ofwel veel te makkelijk ofwel veel te ver gezocht. Het verhaal zelf hing ook niet zo geweldig in elkaar.

Grootste minpunt was wel de veiligheid. Je bent opgesloten in een zolderkamer zonder enige manier van ontsnappen bij brand of dergelijke.

Al bij al een zeer teleurstellende escaperoom.

 • Prijs
 • Saaie inleiding
 • Geen nooduitgang!
 • Slechte puzzels
0
5
 • Sfeer: 5
 • Puzzels: 3
 • Service: 6.5

Super leuke escape room met vele uitdagingen

Escape Hotel was leuk ingericht. We zijn goed ontvangen geweest. De opdrachten waren niet gemakkelijk... Ga zeker de uitdaging aan!

 • Opdrachten
 • Geen minpunten
0
10
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 10
 • Service: 10
 • Pieter — 10 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 9 augustus 2018 - 02:13
 • Gespeeld met 5 personen in juli 2018. Ontsnapt: Ja

Een van de betere

Van de 10 kamers die ik heb gespeeld staat deze in mijn top 3 (mooie inkleding)

 • Leuke sfeer
 • zeker niet te duur
 • gratis flesje water gekregen
0
9.5
 • Sfeer: 10
 • Puzzels: 9
 • Service: 9.5
 • Koen — 1 kamer gespeeld
 • Geplaatst op 29 juli 2018 - 12:01
 • Gespeeld met 4 personen in juli 2018. Ontsnapt: Ja

Plezant en innovatief

Speciaal gevraagd om lang te wachten met tips te geven. Toch enkele nodig gehad. De escaperoom zat zeer goed in elkaar en eiste wel wat denk vermogen. Super leuk en goed in elkaar gestoken.

 • Meerdere kamers
 • Geen
0
9.5
 • Sfeer: 9
 • Puzzels: 10
 • Service: 8
 • Sara — 5 kamers gespeeld
 • Geplaatst op 29 juli 2018 - 12:02
 • Gespeeld met 4 personen in juli 2018. Ontsnapt: Ja

Super!

Al een paar escaperooms gedaan, maar deze was een van de betere. Zit goed in elkaar, mooi afgewerkt,... Afhankelijk van je eigen voorkeur krijg je meer of minder tips, leuk voor de strevers onder ons, maar dus