Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Escaperoomrijswijk

Junior Escaper

Offline

Member since

17-06-2016

Statistics

Escaperooms

7 reviews

99 Rooms played

100% escapepercentage


Games

0 reviews

0 played games


2 forum posts

Managed escape rooms

7 reviews

Molly's Game

DOWN THE HATCH
Posted on: 2020 June 12

Mega vette nieuwe beleving van ongekende grootte!

Eindelijk konden we weer bij onze buren op bezoek, Loran en Tim waren klaar om ons team te ontvangen.
Wat hadden we er naar uitgekeken de afgelopen maanden en zeker na Flight 815.

Molly's Game: wat een weergaloze kamer, fantastisch afgewerkt en zeker een nieuwe topper voor de komende jaren!
We waren met 4 afgereisd naar Voorburg en kwamen in een in thema afgewerkte ontvangstruimte. Hier begint je beleving direct met een goede start van het spel.

De kamer is high-end afgewerkt met mooie details erin. Het verhaal ontplooid zich gedurende het spel en laat je mee gaan wat er allemaal heeft plaatsgevonden. We hebben stuk voor stuk genoten van een fantastisch verhaal, goede sounds en werkelijke bizarre mindfucks!

Wij hebben enorm genoten, praten er nog weken over, willen nog een keer en wensen het team van Down The Hatch de komende tijd heel veel geluk met dit pareltje. Want op zulke buren mag je trots wezen!

Team Escape Room Rijswijk


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in June 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes  72:24 min


 • Ontvangstruimte
 • Story
 • Sound
 • Mindfucks
 • Decor

  down-the-hatch

The End

DarkPark Zoetermeer
Posted on: 2020 February 16

Een ervaring die zijn gelijke niet kent

Woensdag een dag op pad om wat kamers te spelen.... We eindigden met The End. Darkpark zijn onze buren en wat voor een buren: Eentje die de escape room wereld een beetje mooier en heftiger maakt. Wij hebben een ultieme escape room gespeeld, het puzzelen lag iets meer naar de achtergrond, maar was zeker aanwezig. In een hoogstaande ervaring, met een super goede tijd hebben wij een enorm vette beleving gehad en is er een pareltje in Zoetermeer bij! Gijs, Sanne en het voltallige personeel van Darkpark: Bedankt voor de vette ervaring!


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in February 2020

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Service
 • Beleving
 • Decor

  GertDeGoudviscasturiicinzanoKooijv3chtertientien

The Dome

Mama Bazooka
Posted on: 2020 February 16

The Dome, Uniek in zijn soort en een terechte prijzenwinnaar!

The Dome is een kamer waar veel om te doen is: van liefhebbers tot liever niet spelers... Maar wij zijn Fan, met een hoofdletter F. Een mega vette ervaring in geluid, decor en mindfucks. Een kamer die wellicht wat anders is dan de gewone escape room, maar waarom niet? Als je het op deze manier invult win je terecht prijzen! Wij hebben genoten van elke seconde die het spel duurde, van elk detail die de kamer heeft en gaan er nog lang over door praten tegen alles en iedereen die graag escape rooms spelen.


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in February 2020

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Lounge
 • mindfucks
 • Decor

  down-the-hatch

The Concierge

Kamer 237
Posted on: 2020 February 10

Pareltje in Volkel

Super zenuwachtig gingen we op sollicitatie gesprek in Volkel! Wat een super ervaring zijn wij rijker, echt ongelofelijk hoe fijn deze kamer speelt. Van begin tot eind een geweldige story telling, decor en complete beleving! Een dikke vette 10 en we kunnen niet wachten op nummer 3.


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in February 2020

Played with 2 persons

Escaped: Yes

 

SWAT

Missionroom Leidschendam
Posted on: 2018 October 22

Een echte missie

Wij waren 1 van de gelukkige die door Mission room werden uitgenodigd als testteam. Wij kwamen met 8 personen en dat bleek niet te veel! We waren natuurlijk wel wat minder aan de beurt met spelen, maar die stoorde niet.
De kamer is ruim opgezet, je krijgt de juiste uitrusting mee en kan je een uur lang vermaken aan een goed opgezette kamer met gave technologie. Zelfs het hint systeem is vet! Rogier en het team van Missionroom: Bedankt voor de vette ervaring.


9

Ambiance: 9.0

Puzzles: 9.0

Service: 9.0


Played in October 2018

Played with 8 persons

Escaped: Yes

 

Kamer 237

Kamer 237
Posted on: 2017 June 9

Kamer 237 zet de nieuwe standaard!

Kamer 237.... Dat moest onze nieuwe belevenis worden nadat we al een keer waren uitgedaagd in de Loods. Goede verhalen al gehoord maar je wilt zoiets zelf beleven. Op pad met ons creatieve team om Kamer 237 te bezichtigen.Aangekomen bij de locatie welkom geheten in the gold room, dit is al een ontvangst ruimte zoals wij ze graag zien... Wij mochten inchecken bij Kamer 237 en ik kan je vertellen: Je wilt niets liever! Kamer 237 trekt de belevenis naar het aller hoogste niveau. Van kleine instinkers naar goed doordachte puzzels, vette techniek en wat een verhaal in het hoogste niveau voor escape rooms. Wij als team hebben zo relaxt ingecheckt in dit hotel, zo een mooie kamer gezien en buiten dat zo onwijs genoten!! Escape Room Rijswijk beveelt iedereen aan om hier in te checken en vooral te genieten van dit soort kamers!Stefan en zijn team bedankt en wij zien jullie graag terug bij Jason's Curse


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in June 2017

Played with 5 persons

Escaped: Yes

 

Zodiac Killer

One Hour Lockup
Posted on: 2016 August 5

Met een deel van ons creatieve team richting Naarden, omdat we al veel goede verhalen hadden gehoord over One Hour Lockup. Onze verwachtingen zijn weer eens overtroffen en hebben nog lang na zitten praten. Erg gezellig! We zijn benieuwd naar zijn volgende kamer want we hebben zeker genoten van de mooi vormgegeven kamer en de diversiteit aan puzzels! Heel erg bedankt voor de gastvrijheid. Plaats nummer 3 bereikt zonder hints!


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in August 2016

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

0 reviews