About me

This escaper hasn't entered any personal info.

 

Location

Unknown


Statistics

 • Rooms played: 86
 • Reviews posted: 86
 • Escaperate: 89.5%
 • Forum posts: 1
 • Member since: 2016-06-20


Team

Reviews

Sort rooms on:

Visiting date Score Review date EscapedTeam Time

Gave ervaring

Ik speelde deze kamer met andere spelers als waarmee ik normaal mee escape. Toch speelde de kamer fijn weg. Zij waren vol bewondering over deze kamer en ikzelf was ook aardig enthousiast. Mooi uitgewerkte kamer met oog voor detail. De puzzels waren creatief en de aankleding erg mooi. Een overtreffende trap van de eerste kamer van Riddle Room.

Geweldige ervaring!

Een erg mooie kamer is hier gebouwd. Wat ik het leukste vond is dat samenwerking en communicatie in deze kamer van essentieel belang is. Er is genoeg te doen in deze kamer en we hebben ons dan ook prima vermaakt. Alles past bij het thema.

 • Samenwerking is belangrijk

Prima kamer

Tijdens ons escapetripje in en rondom Den Haag mochten de kamers op deze locaties niet ontbreken. De ontvangst was niet heel bijzonder, ik miste wat passie zoals je vaak met eigenaars/bouwers hebt. Ik vond wel dat de sfeer goed werd neergezet; je wilde echt weten wat er zich afgespeeld heeft op verdieping 13. De muziek stond vrij hard in de kamer en af en toe vond ik het ook wat donker. Dat hoorde ongetwijfeld bij de lichteffecten die verder prima waren. De puzzels waren wel erg leuk om te doen en logisch, en we gingen er in een flow doorheen. Op een gegeven moment stagneerde het voor ons helaas en dat lag aan ons zelf. Stom. Het einde van de kamer kende een leuke eindpuzzel maar was verder niet heel bijzonder.

Geweldige ervaring!

We hebben op deze locatie eerst de Maffioso kamer gespeeld, maar deze kamer overtreft die helemaal! Een bijzondere, mooie 3.0 kamer. Erg mooi gebouwd. Het verhaal, de puzzels en de inrichting van de kamers zijn perfect. We zaten lekker in een flow en hadden gaandeweg het spel een aantal wow-momenten. Na afloop de eigenaar en zijn vrouw mogen ontmoeten en daaruit spreekt pure passie. Ga vooral zo door!

 • Alles!
 • Geen.

Mooie opwarmer voor Triplicate.

We werden ontvangen door een enthousiaste eigenaar. De kamer zelf speelt lekker weg, en we waren vlot buiten. Misschien wel te vlot. Wat mij betreft hadden er mee puzzels in mogen zitten. De aankleding van de kamer is mooi, maar niet heel opvallend. Enkele details en elementen zijn wel heel bijzonder,

 • Enthousiaste eigenaar

Aardige kamer

Ik vond de ontvangst wat apart in een café en via een kleine ruimte naar boven. Eenmaal boven een prima begeleiding en een aardige start. De kamer zelf vond ik karig en echt 1.0 zonder opvallende zaken. Ik heb geen moment een wow-gevoel gehad. Door de hoge beoordelingen op deze site had ik er helaas meer van verwacht. Desondanks heb ik mij goed vermaakt en was er ook voldoende te doen.

Erg mooie beleving

Deze escaperoom is meer een beleving, dan een echte escaperoom zoals ze tegenwoordig gemaakt worden. De ontvangst is in stijl op een mooie locatie. Erg leuk om het team van enthousiaste vrijwilligers te ontmoeten. Ze zorgen dat je direct in het verhaal zit. Ik vind de start en de ontvangst dan ook fenomenaal. De kamer waar je opgesloten wordt is wat kaal en wat stoffig. De puzzels zijn 1,0, eenvoudig en relatief simpel. Het gesprek na afloop erg leuk! Al met al een dikke voldoende door de totaalbelevenis.

 • Sfeer, beleving
 • Ontvangst en begeleiding
 • Puzzels wat simpel

Aardige kamer

Door de score op deze site waren er hoge verwachtingen bij ons, maar die vielen wat tegen. Geen hoogvlieger qua kamer en qua puzzels. De 75 minuten speeltijd is denk ik voor beginners, want qua puzzels prima te doen binnen 60 minuten.

Zeker de moeite waard

Deze kamer is wat minder bekend in Amsterdam, maar zeker de moeite waard. Eigenlijk jammer dat er maar zo weinig reviews zijn vergeleken met andere kamers in deze stad. Deze kamer verdient beter. Ik vond de start erg leuk en ook de puzzels hebben mij goed vermaakt. Ik vind dat de afwerking her en der wat te wensen overlaat, maar je merkt dat er wel passie is vanuit de makers. De foto op het laatst was erg leuk, evenals de nabespreking.

 • Sfeer
 • Afwerking

Erg mooi gemaakt

Tijdens ons tripje aan Amsterdam mocht deze kamer niet ontbreken. De kamer is mooi vormgegeven en helemaal ontworpen in het thema. De puzzels zijn voor ons wat aan de makkelijke kant, maar we hebben ons prima vermaakt. Leuke kamer. Zeker aanrader voor beginners.

Toffe kamer

Mooie ontvangsthal (beetje een bar uitstraling). De kamer zelf is mooi van opzet en qua uitstraling past hij bij het verhaal. De kamer is 'oud' gemaakt. Helaas horen deze kamers daardoor vaak niet bij onze favorieten. Daarnaast kwamen wij als groep nooit echt helemaal in een flow en hadden voor ons gevoel ook weinig echte puzzels te doen. Er zitten ook twee puzzels in die wat mij betreft (te) lang duren. Je kent het kunstje, maar je moet als groep wachten tot hij voltooid is. Dat vind ik jammer. Er zaten wel enkele technische snufjes in, knap gemaakt. Hulde voor de eigenaar. Wat een gepassioneerde jongeman. Je merkt aan alles dat hij bevlogen is, en passie heeft voor escaperooms. Ondanks deze review raad ik deze kamer zeker aan (nieuwe) teams aan!! Helaas voor ons niet helemaal ons ding.

 • Enthousiaste eigenaar
 • Zit goed in elkaar
 • oude uitstraling
 • twee lange puzzels.

Je voelt je echt politie!

Bij binnenkomst waan je je echt in een politiebureau. Erg leuk met ontvangstbalie, politiemedewerker en briefing. Ook de attributen die je meekrijgt zijn echt spelverhogend en passen goed in het onderdompelen van het thema. De start van de kamer is spectaculair en erg uniek. De kamer zelf is niet heel spectaculair (geen 3.0), maar wel een aantal passende puzzels en technische snufjes. De aankleding van de kamer zoals hoort bij het doen van een inval en is dus niet heel bijzonder. Er ging bij ons iets mis in de kamer. Tijdens het spelen hadden wij dit niet in de gaten, maar achteraf kregen we daarvoor wel een drankje. Prima service! Na afloop werd de kamer uitgelegd aan ons en kregen we nog een leuk aandenken. Een prima ervaring en voor mij reden om op deze plek nog eens terug te komen voor een van de andere kamers.

 • Aankleding, attributen en sfeer in thema

Erg mooi vormgegeven

We vonden de andere kamers van Escaperoom Rijswijk geweldig en kwamen graag terug voor The Execution. Na een prima ontvangst werden we direct meegezogen in het verhaal. Het begin is wat je noemt: spectaculair! De puzzels daarna van goede, technische kwaliteit. Onze groep had helaas halverwege een frustratie dat we niet wisten wat we moesten doen en raakten daardoor de flow kwijt. Dat kwam op het laatst wel weer goed met een prachtig wtf-moment. Er is met passie aan deze kamer gebouwd, dat kun je aan alles zien. Op het laatst kregen we nog een rondleiding door de eigenaar en dan zie je de bevlogenheid. Wat mij bijblijft is dat je dit decor kunt neerzetten in een lege hal. Wow! Zeker een aanrader om te spelen!!

 • Het begin
 • De aankleding
 • De lucht (maar hoort bij het thema)

Feest van herkenning

Wat een feest van herkenning is deze kamer als je de serie hebt gezien. De aankleding, de verhaallijn, de muziek en vooral de details, alles klopt. De puzzels zijn zo gebouwd dat je ook zonder het zien van de serie de kamer kan spelen. Dat is een compliment waard. Het is een mooie mix van denk- en doepuzzels, van cijferslotjes en van puzzels boordevol techniek. De kamer kent een goede flow en we zijn met zijn allen lekker bezig geweest. Het mooiste om te zien vind ik de dankbaarheid van de eigenaar. Hij straalt helemaal uit dat hij het zo bijzonder vindt dat mensen speciaal komen voor 'zijn' kamer.

 • Details van de serie goed verwerkt
 • Gevarieerde kamer
 • Geen

Prachtige escaperoom

Tijdens ons escapetripje in Katwijk en Leiden kon deze kamer natuurlijk niet ontbreken. We werden vriendelijk ontvangen en daarna begon ons avontuur. Na een erg leuk begin, gingen we als de brandweer door de kamer. Onderweg maakten we behoorlijk wat mee. Mooie decors en de puzzels zijn zo gemaakt dat iedereen bezig kon zijn. Erg leuk en erg passend bij het thema. Het einde was even spectaculair als het begin. Erg mooi ontworpen allemaal. Na afloop bleek dat we op een haar na de snelste tijd hadden neergezet...oeff dat was jammer. Maar lang konden we niet treuren, want we zijn een mooie ervaring rijker. Na afloop mochten we de kamer doorlopen en werd ons rustig de puzzels uitgelegd.

 • Alles in thema.
 • Vormgeving

Overtreffende trap!

Tsja..wat kun je nog over deze kamer zeggen. Als dit geen 10 waard is, weet ik het niet meer. Alles klopt aan deze kamer. Het begint al met de ontvangst met een vriendelijke, bevlogen eigenaar en een prachtig vormgegeven ontvangsthal. Daarna de kamer zelf: vol met techniek, schitterend vormgegeven, erg leuke puzzels en een aantal wtf-momenten. Alsof je zo in een Efteling attractie gestapt bent. Ik vond het verhaal een beetje luguber, maar ook dat hoort bij deze kamer. Je wordt 80 minuten lang meegezogen in dat verhaal. De tijd vliegt echt om. Na afloop nam de eigenaar de kamer nog rustig met ons door en werd het verhaal nog duidelijker uitgelegd. Dat zit enorm goed in elkaar. Wat een werk zit in deze kamer, zeg. Als dit de nieuwe standaard wordt, dan maakt me dat heel gelukkig. Voorlopig kunnen er nog weinig kamers tippen aan dit pareltje. Een aanrader voor elke escaperoom liefhebber!!

 • Aankleding
 • Aantal wtf-momenten
 • Betrokken eigenaar
 • Kan niks bedenken

Prachtig mooie kamer!

Dit weekend hadden we een Escapetrip rondom Leiden en Katwijk en we mochten beginnen met deze kamer. Parkeren kon helaas niet op eigen terrein en we moesten op zoek naar een parkeergarage in de buurt. Dit viel niet mee door de aanwezige markt en het was toch nog even lopen naar de kamer. We kregen een hartelijke ontvangst door de eigenaresse. Zij was erg vriendelijk en gepassioneerd. De kamer zelf was een briljante. Erg mooi vormgegeven! Mijn advies: neem de tijd om te genieten van de omgeving. De puzzels waren erg leuk verzonnen in thema. Helaas nog wel wat slotjes en sleutels, maar dat vond ik in deze kamer niet vervelend. De tijd vloog om in deze wondere wereld. Ik heb genoten. Een echte aanrader dus!

 • Vormgeving! Erg mooi!
 • Gepassioneerde eigenaar.

Gelijk in het verhaal

Vanaf de eerste briefing zit je gelijk in het verhaal. Ik vind de start van de escaperoom erg bijzonder en uniek. Je voelt je daardoor gelijk betrokken bij een overval. We hebben bij de toegang wel behoorlijk gelachen, omdat ons verhaal aan alle kanten rammelde. Eenmaal toch binnengekomen, klopte het totaalplaatje. Wat een bijzondere plek. De puzzels pasten mooi bij het verhaal. Er waren er alleen niet zo heel veel, vond ik. Zelf hadden we niet zo'n sterke dag en daardoor zijn we niet tot het einde geraakt. Misschien wel, omdat we er al een aardig escapedagje hadden opzitten. Het einde voor ons paste zich mooi aan het verhaal aan. Maar blijft jammer dat we de eindpuzzel niet mochten meekrijgen. Een mooie escaperoom!! Met een kop en een staart.

 • Acteurs
 • Het begin
 • de locatie: erg bijzonder.
 • de eindpuzzel niet meekrijgen.

Wow, wow, wow!

We speelden deze kamer toen het al aardig donker was. Gelijk vanaf het begin zat je daardoor al in de sfeer van de kamer. En die is behoorlijk creepy! Wat een enorm mooie locatie voor een escaperoom en wat een geweldig spel van de acteurs. We werden helemaal meegezogen in het verhaal en hadden een enorme adrenalinekick. De puzzels waren niet van een erg hoog niveau, maar ze waren zeker leuk om te doen en het kostte ons toch nog wel even denkwerk. De 'grote' puzzel die er in zat, was door het Engels voor mij wat lastig te snappen. Een persoon bij ons durfde echt niet mee en voor diegene is er een mooie oplossing gekomen. Naderhand nog fijn kunnen napraten met de acteurs.

 • geweldig decor
 • de nabespreking en de gift.
 • Bepaalde Engelse woorden.

Mooie kamer, maar het geld waard??

Erg sterk begin van de kamer. Toch hebben we voor mijn gevoel op het begin behoorlijk wat tijd verloren. Daarna lekker in een flow geraakt. Doordat je met zijn tweeën speelt, weet je goed van elkaar wat je doet en dat is fijn. Een leuke kamer, met mooie puzzels. Maar geen wow-factor die ik wel bij Kamer 237 had Persoonlijk vind ik 40 euro per persoon wat duur voor de ervaring die je krijgt.

 • Mooi uitgevoerde kamer
 • Duur, doordat je met 2 speelt.

WOWW!

Wat een geweldige kamer!! Van begin tot het einde zit deze kamer goed in elkaar en wat optimaal gebruik gemaakt van de ruimte die deze locatie biedt. Erg originele puzzels en wat bijzonder knap gemaakt allemaal. Niet van echt te onderscheiden en dat maakt de sfeer zo bijzonder. Een must-play voor elke escaper!

 • Geweldig gemaakt

Prima kamer, geen wow-gevoel

Met een voor mij nieuw team (bestaande uit collega's van het werk) heb ik deze escaperoom gespeeld. Ik hoorde er goede verhalen over. De kamer is wat stoffig, maar erg leuk om te spelen. Het WOII-thema is goed uitgewerkt, zowel in aankleding, beleving als in ontvangst. Erg leuk allemaal. We stonden met een mooie tijd weer buiten. Er zaten mooie elementen in, maar ik had alleen geen woww-gevoel.

 • alles in lijn van het thema

Mooie originele escaperoom!

Wat een geweldige locatie om een escaperoom in te vestigen! Er is op en top gebruik gemaakt van de ruimte. Bijzonder om de geschiedenis en de monumentale waarde zo goed te koppelen aan bijpassende puzzels. We hebben helaas de escaperoom niet gehaald. Misschien wel, omdat we te moe waren na de zesde escaperoom op 1 dag. We waren denk ik niet scherp. En misschien ook wel, omdat er veel spullen lagen ter afleiding en we het hint-systeem niet helemaal snapten. De twee hosts zijn erg vriendelijk en de ontvangst vond ik origineel. Ik heb puzzels gezien en mechanismen die ik nog niet eerder ben tegengekomen. Binnen Delft en ook daarbuiten zeker een pareltje om te spelen.

 • locatie
 • attributen (hoewel die ook afleidend zijn)
 • De naam van de escaperoom is niet uitnodigend

Geweldig!

Een schitterende kamer om te spelen! Met een echt WTF-moment. En dat is bijzonder om te creëren. Ik heb mij van begin tot einde goed vermaakt. Op het begin denk ik dat er nog meer mogelijk is, maar al met al een mooi arsenaal aan puzzels en techniek. Pas in de nabespreking met de eigenaar werd mij het complete verhaal pas duidelijk. En woww..als je dat er ook nog bij bedenkt, dan klopt deze kamer gewoon. Zeker de beste kamer van Escape Room Rijswijk! Ik ben benieuwd naar hun nieuwe kamer die ze momenteel aan het bouwen zijn en daar kom ik zeker voor terug.

 • techniek
 • het passende verhaal

Leuk thema!

Wat leuk om eens een ander thema te ervaren dan horror of adventure. Je voelt je lekker vrolijk worden van deze kamer. De kamer is lineair, maar dat is juist een kracht van deze kamer. De start is komisch, waarbij ik mijzelf weer van de slimste kant heb laten zien. Waar moet ik toch luisteren? Daarna volgen de puzzels zich logisch op. Ze passen ook echt bij het thema. De filmpjes tussendoor hebben voor mij minder toegevoegde waarde. De eindpuzzel is dan weer mooi in stijl.

 • Leuk origineel thema
 • grappig

Eerste generatie

Deze kamer is duidelijk bedoeld voor personen die nog niet veel escape-ervaring hebben. Dan is die, denk ik, afwisselend en met voldoende puzzels. Omdat ik zelf al wat meer ervaring heb, vond ik hem tamelijk rechtlijnig en weinig verrassend. Ook de aankleding vond ik niet bijzonder. Er zit (vergeleken met 2.0 kamers) weinig techniek in deze kamer.

 • Aankleding niet bijzonder

Grappige kamer

Wat heb ik mij uitstekend vermaakt in deze kamer! Vooral naar het einde toe begon ik deze kamer steeds leuker te vinden. En wat heb ik genoten van het einde. DarkPark (zowel Delft als Zoetermeer) heeft 5 kamers en deze zijn allemaal de moeite waard om te spelen. Je zou bij zo'n organisatie met meerdere kamers verwachten dat het een escapefabriek is, maar de kamers zijn met zorg gemaakt. Ook de Freakshow zit weer goed in elkaar en blijft bij het thema. De hosts zijn erg vriendelijk.

 • Leuke puzzels

Echt eerste generatie

We hebben in 1 weekend alle 5 de kamers van DarkPark gespeeld. En ik moet zeggen dat ik dit echt de minste vond. Ik vind hem zelfs duur voor wat je ervoor terugkrijgt. Je kunt aan de kamer zien dat hij wat ouder is en eerste generatie. Ik geef hem nog wel een ruime voldoende (7), omdat hij gewoon goed in elkaar zit. De puzzels zijn divers en leuk, maar niet erg origineel. Via muziek en geluid wordt er wel een spannende sfeer neergezet die mooi aanvullend werkt. Ik denk wel gezien de ruimte dat er meer met deze kamer mogelijk is. Als je niet van kamers met sloten houdt, dan zou ik deze niet aanraden.

 • muziek, geluid
 • Er kan meer met de ruimte

Mooi gemaakt!

Persoonlijk speelde ik liever de Cooper Case dan deze Flight, omdat ik daar wat meer in de "flow" raakte. Deze Flight-kamer is wel briljant van opzet/uiterlijk en zit zeer goed in elkaar. Mooi gemaakt zeg! Ik heb het gevoel dat het aantal puzzels wat weinig is. Het mooie aan Down the Hatch is dat je je 80 minuten mag spelen. Dit is zeker waar voor je geld. Een echte aanrader om te doen.

 • 80 minuten speeltijd

Geweldige kamer!

Als ik moet kiezen tussen The Flight en Cooper van Down the Hatch vind ik persoonlijk deze Cooper Case kamer leuker om te spelen. Hij is wat ouder, maar je kunt lekker in een flow raken. Er zijn veel puzzels om te doen en iedereen van onze groep was lekker bezig. De kamer is niet heel spectaculair qua aankleding, maar het klopt wel allemaal. Alles is functioneel en bevat een verrassend einde. De eigenaar is vriendelijk en een echte liefhebber.

 • Flow
 • Verrassend einde

Super kamer om te spelen!

We hebben deze middag alle drie de kamers van Darkpark in Zoetermeer gespeeld. Ik vond The Honeymoon de minste van de drie. Hoewel...de minste...met een score van een 9 voor mij nog absoluut waard om te spelen en een echte aanrader. Het begon nog relatief rustig, maar er zat wel degelijk een mooie spanningsopbouw in. De kamer is perfect afgewerkt en lekker divers.

 • opbouw van spanning
 • -

Geweldige kamer!

Een ontzettend mooie, diverse kamer. Veel puzzels die allemaal in lijn van het verhaal zijn. En ook weer lekker creepy, zoals we inmiddels van DarkPark gewend zijn. Deze kamer is af! Van begin tot einde wordt je meegenomen in het verhaal van het weeshuis. Het einde is verrassend en past er eigenlijk ook wel weer bij. Topper in Zoetermeer!

 • Diversiteit aan puzzels en ruimtes
 • continu bezig

Woww!!

Woww...wat een ervaring! Van begin tot einde gierde er spanning door mijn lichaam. Normaal durf ik wel als eerste een ruimte binnen te stappen, maar ik was nu even niet zo'n held. Het verhaal zit geweldig in elkaar en je wordt daarin meegezogen. Mooi einde ook. Het aantal puzzels viel mee, maar de belevenis was er des te meer. Een nieuwe favoriet voor mij!

 • Spanning van begin tot einde
 • Een lopend verhaal
 • -

Mooie kamer

We speelden deze kamer met zessen, in een samenstelling die voor ons nog vrij nieuw was. Ik als ervaren escaper met een aantal 'groentjes'. We hebben ons prima vermaakt, hoewel ikzelf 6 personen wat veel vind. Leuk om te zien dat mijn medespelers zo lekker fanatiek en enthousiast waren. Ik zelf was dat minder. Ik had eerder de Catch me if u can kamer gespeeld, en dan valt deze kamer wat tegen. Misschien ben ik wel te veel verwend en had ik te hoge verwachtingen. De kamer is prima, met leuke puzzels. Een aantal echt zeer leuk en origineel te noemen. Maar het echte 'wow' gevoel ontbrak. De kamer doet wat 'oud' aan, maar is verder wel schoon. Dit is dus bewust gecreëerd en het neerzetten van de sfeer is dus gelukt. Service was prima, de locatie zelf valt tegen. Beetje een oud pand, en weinig ruimte.

Voor beginners prima kamer

Er zitten een paar leuke elementen in deze kamer! De puzzels zijn simpel, weinig technisch van aard en niet allemaal in lijn met het verhaal. Toch heb ik mij prima vermaakt. Ik vind hem leuker dan dr Freud. Wij waren met zes en dat was toch wat veel. De eigenaar is vriendelijk en staat open voor feedback. Voor mensen die nog niet veel gespeeld hebben, is dit een leuke kamer om te doen.

 • Verrassende elementen
 • 1e generatie

Matige kamer

Een kamer in een evenementencentrum is heel vaak bedoeld om 'omzet' te maken. Helaas vond ik dat bij deze kamer ook. Je mocht je jas, telefoons en alles meenemen in de kamer en die kon je ergens neerleggen op een stoel. Een kapstok moest nog komen, werd ons verteld. In de kamer zelf werd ook de uitleg gegeven. Dat vind ik altijd jammer. Helaas geen introfilmpje..dat vind ik altijd wel leuk. De kamer zelf bevatte veel cijfersloten en weinig tot geen 'techniek'. Hoewel dit een nieuwe kamer is, kun je deze dus bestempelen als een kamer van de eerste generatie. De kamer zelf was op zich vrij goed aangekleed in het thema 'oscars' en bevatte ook een aantal leuke puzzels en elementen. Helaas waren er ook 2 puzzels (waaronder de eindpuzzel) die ik niet logisch vond en meer vallen in de categorie 'gokwerk'. De host stond ons bij met een walkietalkie. Hij zou ons geen hints geven, alleen als wij dat vroegen. Hij zei dat de kamer als moeilijk bestempeld werd en dat daarom hints gratis waren...over een tijdje zou er per hint 10 minuten van de tijd afgaan. (ik hoop niet dat dit echt gaat gebeuren....). Qua begeleiding was de host vrij vriendelijk en nam de tijd om achteraf de kamer door te spreken en wat foto's van ons maffe groepje te maken. Kamer is voor 4 man meest geschikt.

Mooi nieuw ingerichte kamer!

De kamer is mooi opgezet en je komt duidelijk in de sfeer van een mortuarium. Erg sterk dus! Echter het beeld wat ik in mijn hoofd heb zitten (een lade die je open moet trekken) is toch niet helemaal bevestigd. Qua moeilijkheid van puzzels en qua hoeveelheid van puzzels mag deze kamer duidelijk nog wat meer gaan bevatten. De ruimte en de mogelijkheden liggen er zeker. We hoorden dat de eigenaren daar ook nog wel mee bezig zijn. Zij zijn sowieso erg enthousiast en zij ontvangen je vriendelijk in een leuke wachtruimte. Ook de mogelijkheid om je eigen beelden terug te kijken, heeft zeker meerwaarde!

 • mooie lugubere sfeer
 • herhaling van zetten bij de puzzels

Mooie rit in de trein!

Ik ben enthousiast over deze kamer. Dat komt, denk ik, doordat ik het gevoel had echt in een trein te zitten. Die sfeer hebben de makers mooi gecreëerd. Zij waren sowieso leuk enthousiast en hebben passie voor het vak. Daar houd ik van. Ook leuk dat ze achteraf de tijd nemen om met jou de beelden te bekijken van je (soms niet te snuggere) acties. Over de kamer zelf: beetje stoffig, mooie aankleding en leuke variatie. Wat ik sterk vond was dat je delen van puzzels pas later of juist eerder nodig had.

 • goede aankleding

Kamer is mooi gemaakt

Deze kamer staat beter aangeschreven dan de Zodiac. Toch heb ik mij beter vermaakt in die kamer dan in deze. Ik denk dat 'm dat zit in het 'aantal' puzzels. Die vond ik bij deze kamer wat tegenvallen. Ook iets teveel rekenwerk naar mijn mening. Toch zie je zeker dat deze kamer absoluut nieuwer is en qua aankleding erg mooi is afgewerkt. De sfeerbeleving is daardoor erg sterk! Er werd vooraf gezegd dat er geen slotjes en codes te vinden zouden zijn in deze kamer; dat is helaas niet waar. Ze zijn alleen digitaal. Kamer is zeker wel de moeite waard om te spelen, maar hoort niet bij mijn favorieten.

 • Goede sfeer
 • Veel rekenwerk
 • Weinig puzzels

leuke prima kamer!

We zijn leuk enthousiast ontvangen en we voelden ons daardoor gelijk op ons gemak. Ondanks dat er ergens een seriemoordenaar rondliep! :). De kamer zelf heeft mij erg kunnen bekoren. We kwamen goed in de flow en ik heb weer puzzels en 'spullen' ontdekt die ik nog niet eerder gezien had. Op het einde liepen we nog vast, en door een stom foutje veel tijd verloren, desondanks toch zonder hints ontsnapt. En daardoor is ons doel bereikt: we mogen met onze foto op de muur! Deze kamer is van de 'eerste generatie', maar ik heb mij absoluut vermaakt! Aanrader voor ongeveer 4 personen.

 • Ontvangst

echt een casinosfeer

Deze kamer zit goed in elkaar! Meestal denk je bij een kamer in een evenementenlocatie aan een productiekamer die puur is gebouwd om geld te verdienen. Dat gevoel had ik bij deze kamer niet. Bij binnenkomst kom je direct in het thema door de aankleding. Er is goed over nagedacht. Wat ik jammer vond was dat de uitleg in de kamer gegeven wordt. Daardoor kon je al druk rondkijken. Ook heb ik het idee dat hij wat verouderd is en dat technische mankementen niet snel worden gerepareerd. De puzzels daarentegen zijn van een hoog niveau en erg leuk om te doen. Soms zijn ze wel iets te precies afgesteld, of wij deden iets verkeerd want het werkte niet altijd. Ik heb mij gedurende 66 minuten (erg leuk bedacht!) prima vermaakt!

 • goede puzzels
 • casino sfeer
 • rumoerig
 • wat ouder

Prima kamer

We speelden deze kamer met 4 personen en dat is een prima aantal. 6, tot maximaal 8 zou ook nog kunnen, maar ik zou adviseren zeker niet met meer te komen. Met vieren hadden we mooi allemaal wat te doen. Gelukkig hadden we in de zomermaanden wat korting, anders vind ik de prijs aan de dure kant. De kamer begint verrassend waarbij goede communicatie noodzakelijk is. Tegen het einde aan, bevat de kamer meer puzzels en heeft ons nog wel even aan het denken gezet. Er zijn gedurende de kamer mooie effecten toegevoegd. De hints tussendoor waren soms wat vaag, of niet voor ons bestemd. Deze Roba Festa kamer is goed qua opzet, geen hoogvlieger maar gewoon een prima kamer. Wat leuk was achteraf dat we foto's doorgezonden kregen van tijdens het spel.

Zeker geen kinderkamer

We hebben deze kamer met vieren gespeeld, en we hebben ons prima vermaakt. Het duurde even voordat we op gang waren. Dat kwam, omdat niet helemaal duidelijk was met welke puzzel je moest beginnen. Met een hint, konden we uiteindelijk vooruit. We kwamen daarna wel in een soort van flow. De rest van de puzzels vond ik erg leuk bedacht en origineel. Tsja en dan de naam van de kamer. We dachten eerst dat het een kinderkamer was, maar niets is minder waar. Het niveau is prima en soms zelfs ook uitdagend. Het thema zet zich goed door in de kamer, en in sommige puzzels en in het beginfilmpje en dat maakt van alles 1 geheel. Leuk verzonnen!

 • thema komt goed terug

Erg leuke kamer!

Wat hebben we genoten van deze kamer! Het concept is heel simpel: je speelt tegen elkaar in precies dezelfde kamer. Het verschil met andere kamers is, dat het niet de bedoeling dat je als eerste uit de kamer ontsnapt, maar dat je de meeste punten haalt tijdens het spel. Tussendoor zijn er diverse confrontaties met de 'andere kamer' zonder dat je exact weet hoever zij zijn. Wat wij erg leuk vonden is dat er behoorlijk wat strategie komt kijken in de keuzes die je maakt in het oplossen van de puzzels. Je kunt meerdere richtingen op. Je zit continu in adrenaline om 'de eerste te zijn'. Dat gaf 60 minuten lang spanning en een adrenalinekick. Met zijn vieren hebben we deze battle-escape gespeeld: 2 tegen 2. Dat is stevig aanpoten. De kamer is dan ook goed te spelen met meer personen. Bijvoorbeeld 8 personen lijkt mij prima geschikt: vier tegen vier. De kamer verder is sober aangekleed, maar de puzzels zijn allemaal goed doordacht en bestaan uit meerdere delen. Als je met meerdere personen speelt, heeft iedereen dan ook wat te doen denken we. Nogmaals: genoten!

 • continue adrenalinekick
 • leuke puzzels

Leuke kamer

Prisoner of War was mijn eerste kamer hier. Zoals je kunt verwachten bij een thema als oorlog, oogde de kamer zelf ook nog oud en wat viezig. Dat hoort er eigenlijk wel bij en ik heb me daar niet aan gestoord. We hebben deze kamer met 4'en gespeeld en iedereen is de hele tijd bezig geweest. Dus de 'puzzeldichtheid' is prima. Er zaten een aantal leuke effecten in. Wat ik het meest jammer vond, was dat al duidelijk was waar je naar toe moest. Dit had beter afgewerkt/verstopt kunnen worden. De ontvangst was prima, maar ik heb wel eens leukere en meer bevlogen gesprekken gevoerd met escaperoomeigenaren. Kamer dik in orde! Ik heb me goed vermaakt.

 • mooie effecten
 • stoffig

Mooie nieuwe kamer!

We hadden een tijdje terug al De Erfenis gespeeld en ons prima vermaakt, en we wilden daardoor graag terugkomen voor De Energy Battle. Deze kamer kan zeker tippen aan het niveau van de andere kamer. Hij is iets moeilijker en daardoor leuker, vond ik. Groot pluspunt is het doorgetrokken thema in deze kamer. De puzzels sloten daar goed bij aan. De kamer is pas recent open. Soms zijn er daardoor nog wat 'foutjes of onduidelijkheden', maar daar heb ik in deze kamer niet kunnen ontdekken. Prima ingericht en aangekleed. Erg leuke ontvangst ook!

 • Ontvangst
 • Puzzels in thema

Prima vermaakt

We speelden vandaag deze kamer als tweede, na daarvoor Armageddon te hebben gespeeld. Persoonlijk vond ik deze kamer iets leuker. Er waren wat behendigheidsdingetjes die het geheel zeker de moeite waard maakten. Ik snapte soms alleen niet de link tussen bepaalde puzzels en het thema. Deze kamer spelen met 6 man is ietwat veel. Desalniettemin, goed vermaakt! Prima service.

Leuke kamer

We hebben deze kamer met 6 personen gespeeld, en dat is wat veel denk ik. Kamer zelf prima in orde, met een aantal leuke puzzels.

 • prima thema

Uitstekende kamer.

We waren vandaag met 7 personen, dus we hebben in 2 groepen gespeeld. Hierdoor de ontvangst 2x mee mogen maken, zowel bij de eigenaresse als bij de eigenaar. Erg leuk! De kamer is prima ingericht en er zijn een aantal zeer leuke puzzels. Toch weer zaken die ik niet eerder heb meegemaakt. Het verhaal is prima te volgen. De service is erg vriendelijk. Kortom, prima kamer om te spelen!

Spannende ervaring van begin tot einde.

Voor mij is dit de eerste kamer die ik gespeeld heb van Project Escape Nijmegen, maar deze is absoluut een aanrader! Spannend en origineel begin en die spanningsboog houden ze goed vast gedurende de 60 minuten die je krijgt. 'Halverwege' de game is er nog een leuke twist. We hadden het hard te halen in de tijd, maar we hebben wel als groep de optimale score bereikt. De kamer barst van de technische hoogstandjes en is mooi afgewerkt. We speelden met zessen en dan vind ik de kamer net iets te vol. 4 a 5 personen is het ideale aantal, denk ik.

 • Spannend begin.
 • Technische hoogstandjes.
 • Voor zes personen net te klein.

Kamer met goed lopend verhaal, goede service

Deze escaperoom zit op een mooie plek middenin het centrum van Uden. Erg vriendelijke gastvrouwen die ons een geweldige service verleenden om voor te stellen om onze groep van 6 personen te splitsen in 2x3. De ene groep kon kiezen uit de ruime voorraad spelletjes en de andere groep mocht meekijken op de schermen. We voelden ons helemaal welkom! De kamer zelf is erg vermakelijk en mooi opgezet. Erg leuk en goed lopend verhaal met een kloppend begin en einde! Tussendoor zijn er leuke elementen ingebouwd. Ikzelf had wel het idee dat er weinig puzzels in zaten. De puzzels vond ik daarentegen wel origineel.

 • Goed te volgen verhaal.
 • Relatief duur?

Mooie totaalbeleving. Inhoudelijk schiet hij wat tekort.

De ontvangst in de kamer vond ik wat afstandelijk. We stonden met onze groep wat te wachten zonder echt enthousiast begroet te worden. Het introductiefilmpje maakte uiteindelijk veel goed. Mooi in elkaar gezet en de missie werd direct duidelijk. Vanaf dat moment zit je meteen in dit verhaal. Wat een fantastische plek en ontzettend mooi gebouwd! Erg veel aandacht aan besteed. Helaas vielen voor ons de puzzels wat tegen. Te weinig en te weinig diepgang. Ze waren wat oppervlakkig en eigenlijk heel snel oplosbaar. We liepen daardoor snel door het verhaal heen en waren snel klaar. Het einde vonden we ook abrupt, zodat we niet echt door hadden dat de kamer klaar was. We waren met 8 en veel van ons hadden ook het gevoel niet echt bijgedragen te hebben. Ik denk dat de kamer nog wel verbeterd kan worden op puzzelgebied. Iets meer te doen tegelijk zou mooi zijn. Qua sfeer en aankleding is hij wel echt helemaal top. En de naborrel was ook prima. Toen kwam de eigenaar nog buurten en die was erg enthousiast en stond ook open voor onze feedback. De afstandelijke ontvangt is direct teniet gedaan.

 • Decor en ruimte.
 • Te weinig puzzels

Een geweldige belevenis!

Samen met familie deze escaperoom gespeeld. Een was bijzonder fan van Alice en ze vertelde dat er veel zaken terugkomen uit het verhaal. Erg knap dat je zo waarheidsgetrouw een kamer kunt inrichten en dit ook kunt combineren met puzzels. Toen ik de kamer in kwam had ik echt een WOW-gevoel. Echt supervet gemaakt!!! In de gehele kamer is de blacklight lijn doorgetrokken. En ik heb me uitstekend vermaakt. Lekker veel puzzels. En absoluut voor iedereen, van jong tot oud, man of vrouw geschikt.

 • Blacklight functioneel ingezet
 • Veel en leuke puzzels.

Echt museumgevoel

Wat een ontzettende enthousiaste eigenaren! Ze vertellen honderduit. De kamer zelf is niet heel vol met attributen, maar je vermaakt je prima het uur dat je opgesloten zit. Knap dat er toch een aantal prima puzzels verstopt zitten. Je waant je tevens echt in een museum. Het begin is fantastisch en vond ik erg sterk. Daarna rap dingen opgelost, maar ook perioden voor mij gevoel stil gestaan. Nooit echt goed in een flow gekomen. Uiteindelijk ontsnapt met een goed gevoel over de kamer! Leuk.

Prima escapekamer, zowel voor beginners als gevorderden leuk.

De ontvangst is prima, en de hal bevat een mooie tekening. De kamer zelf is helemaal in sfeer en daardoor zit je direct goed in het verhaal. Er waren mooie effecten die gedurende het uur langs komen. Daar is zeker veel aandacht aanbesteed! De puzzels zelf matchen niet altijd met het thema vond ik. We waren met zijn vieren en we zijn constant bezig geweest. Hoewel ik niet het idee had ergens veel tijd te hebben verspeeld, hadden we nog maar 5 minuten over. Dus er is genoeg te doen. Helaas vond ik het wel teveel van hetzelfde. Het laatste gedeelte had nog zoveel meer uit gehaald kunnen worden. Desondanks: prima kamer!

Je zou verwachten dat als er een tweede kamer gebouwd wordt, dat deze de eerste zou overtreffen. Na eerst het spelen van The Blind Tiger vond ik The Attic helaas een stuk minder. De kamer was redelijk donker en voor mijn gevoel ook erg stoffig. Ik vond de kamer te weinig puzzels bevatten en de puzzels die er waren ook niet heel uitdagend of logisch. We hadden 1 ding over het hoofd gezien en de eigenaren wilden dat nog gaan aanpassen, omdat er meerdere groepen tegen aanliepen. Ik hoop dat ze het niet te ver willen versimpelen, want het was gewoon stom van ons. Het laatste gedeelte van de kamer is wel 'vet' te noemen en daar hebben ze behoorlijk wat werk van gemaakt. Ik denk dat er alleen nog meer mogelijk is (meer puzzels?). De eigenaren zijn erg vriendelijk en nemen suggesties zeker ter harte. Op zich heb ik me prima vermaakt met deze kamer, maar helaas voor mij geen topper.

Prima escaperoom! We hadden vooraf wat moeite met het vinden van een parkeerplek, omdat het best druk was in Venlo en het niet helemaal duidelijk was waar we mochten staan. Maar met dank aan de goede gastheren is dit uiteindelijk prima opgelost. We waren met een groep van 10 vrienden en we hebben de twee kamers 'Blind Tiger" en 'the Attic' gespeeld. Ik vond the Blind Tiger echt een stuk beter dan The Attic. Waar de entree nog een beetje sober oogde, was de kamer zelf erg mooi aangekleed. De gemaakte spelonderdelen waren zeker de moeite waard en de monumentale muren speelden natuurlijk ook een rol. De puzzels prima doordacht en hadden leuke technieken. We kwamen lekker in een flow en stonden met een mooie tijd buiten. Ik vond het beginfilmpje erg sterk. Complimenten over deze kamer en voor de vriendelijke gastheren.

Fantastische kamer! De technieken van de puzzels zijn perfect. En als ik dan hoor hoeveel kilometer kabel er weggewerkt is, petje af voor de afwerking en voor het bedenken van deze puzzels en de mechanismes. Het thema 'zeven' komt op veel plekken terug en dat zorgt voor herkenning en voor een juiste flow. Ik had van te voren de film niet gezien, maar als ik dan van de zeer enthousiaste eigenaren hoor wat er allemaal vanuit de film terugkomt in de kamer is dat veel. Het zal een grote herkenning zijn als je de film wel ziet dus. De puzzels zijn in thema en lekker afwisselend en prima te doen. Ik heb erg genoten en naderhand nog lekker nagebabbeld.

Een kamer die fantastisch mooi is aangekleed! De gebruikte mechanismes en attributen passen perfect in de ambiance van een snookerkamer. Mooi thema dus op deze locatie. Ik vond de puzzels prima uitdagend maar te doen, en we hebben de kamer dan ook net gehaald. We kwamen wat traag op gang, maar gingen daarna lekker. 1 puzzel tegen het einde vond ik wat te lang duren. Kamer met verrassende wendingen. Service prima.

Met een mooie tijd van ongeveer 40 minuten buiten. De kamer zelf vind ik wat 'oud' ogen. Toch is in de kamer genoeg te doen, met veel 'kleine' spelletjes of puzzels. We hebben ons dus niet verveeld. Kamer bevatte veel standaardpuzzels vond ik, die ik al behoorlijk vaak ben tegengekomen. En daarnaast behoorlijk wat sleuteltjes en weinig echte mechanismes. Ontvangst en begeleiding prima, en het feit dat je een shotje Schrobbeler krijgt als je de tijd verbeterd is natuurlijk ook mooi meegenomen. Leuk, maar niet bijzonder.

Gave ervaring om een bank te overvallen. Ontzettend spannend ook, omdat je steeds maar meer geld bij elkaar kan sprokkelen terwijl de klok steeds verder tikt. Op een gegeven moment moet je toch maar kiezen om te vluchten. Bij het naar buiten gaan alweer plannen gesmeed om de volgende keer een nog grotere buit te veroveren. Met toch in je achterhoofd het idee dat je ooit de jackpot gaat vinden. Wij deden hem voor de eerste keer, maar het smaakt naar meer. Zeker toen we hoorde dat we pas 20% gezien hebben. Service prima, puzzels oké en voldoende adrenaline rijker. Mooie belevenis.

Prima kamer!! Vooral de intro en de filmpjes zijn megagoed in elkaar gezet en daardoor is direct duidelijk wat het einddoel van de kamer is. De escaperoom zelf is mooi aangekleed, ingericht met bijbehorende attributen en de puzzels zijn gebaseerd op wat je in een laboratorium kunt verwachten. De kamer kent een mooie mix van eenvoudige puzzels en van behoorlijk pittige puzzels. Speciale aandacht is besteed aan de geluids- en lichteffecten. Erg mooi gelukt! De deceptie was groot toen we zagen dat we de kamer niet gingen halen, terwijl we halverwege hoorden dat we erg goed gingen. Misschien hadden we eerder hints moeten vragen, of misschien hadden er duidelijkere hints moeten komen tegen het einde. Minpuntje vind ik de prijs die behoorlijk hoog is,

Wat een enorm vette kamer, gaaf gebouwd!!! Er zijn elementen gebruikt die ik nog nooit eerder heb gezien. Echt super bizar cool! Je zit direct goed in het verhaal en de hotelsfeer wordt vanaf de eerste minuut neergezet. Sommige puzzels mochten van mij nog wat uitdagender en op het laatst denk ik dat er nog iets meer uit te halen is. Maar dat doet niets af aan de rest: grote zorg is er besteed aan de aankleding en de manier van hints geven. Daarbij komt nog de gezellige ontvangsthal en een fijne gastheer. Kortom: kamer 237 hoort zeker bij mijn TOP-favorieten. Geweldig!

Een echte jagershut: aankleding en attributen horen perfect bij het thema. In het gebouw zelf was het in deze tijd (januari) wat frisjes, maar ook hier is op een bepaalde manier rekening mee gehouden waardoor je belevenis verder vergroot wordt. Groot pluspunt van deze kamer zijn de puzzels. Geen sleutels en weinig andere hangsloten. Alle puzzels zijn middels technieken gemaakt en dat is erg knap. Ik vond de puzzels leuk en divers, alleen de eindpuzzel vond ik wat onduidelijk en had wat mij betreft iets beter uitgewerkt kunnen worden. De eigenaren zijn zeer enthousiaste mensen en naderhand nog gezellig nagepraat en tips gekregen over andere escaperooms.

Deze escaperoom zit in een oude bioscoop in Valkenburg. In de ontvangsthal en met name tijdens de uitleg wordt daar perfect op ingespeeld. Een enthousiaste verteller en een mooi uitgevoerd beginfilmpje brengt je in het thema. In de kamer is 'het vliegtuig' via diverse leuke manieren uitgewerkt middels raampjes, bagage, een luik etc. De puzzels vond ik wisselvallig: enkele technische snufjes en een verrassende wending, maar ook een gedeelte wat je vaker moest gebruiken en wat niet echt spectaculair is. Bij onze ontsnappingspoging gebeurde er iets met een van de puzzels wat nog niet had gemogen en daardoor raakten we het overzicht een beetje kwijt. We zijn wel weer goed op weg geholpen. Desondanks ontsnapt en een mooie ervaring rijker! Naderhand nog leuk nagepraat met enthousiaste mensen.

De escaperoom zit mooi midden in het centrum, maar ik kan mij voorstellen dat dit met parkeren problemen oplevert. Bij binnenkomst wordt je direct aangetrokken door de uitstaling van de hal/ontvangstruimte; deze is erg goed in thema. Je kunt zien dat er werk van gemaakt is! Het begin van de kamer is ook heel mooi aangekleed, maar het vervolg van de kamer is wat haastig afgewerkt vond ik. De puzzels in de kamer vond ik van mindere kwaliteit, doordat je heel duidelijk zag wat de puzzels waren. Je hoefde ze alleen nog op te lossen. Je hebt ook kamers waar niet duidelijk is wat je moet zoeken of doen, en dat heb ik liever. Wat ik ook erg jammer vond is dat de eigenaar in zijn uitleg al zei in welke volgorde je dingen moest oplossen (dus welk slotje je als eerste moest kraken etc.). Verder niks dan lof over de eigenaar: erg vriendelijk, betrokken en bood koffie aan. Ik vond deze kamer van betere kwaliteit dan de kamers in Eindhoven van deze organisatie. Goed gevoel overgehouden, erg leuk! En natuurlijk ontsnapt in een mooie tijd, (jammer dat die niet echt worden bijgehouden)

De omgeving en het gebouw van de escaperoom is een beetje armoedig, maar binnen is een vette kamer gemaakt. De kamer ademt sfeer uit en je hebt echt het gevoel dat je opgesloten bent in een gevangenis en moet ontsnappen. Uiteindelijk is er een verrassende ontsnappingsmanier. Puzzels zijn divers en interactief. Het was wat koud in het gebouw en door een miscommunicatie in de instructie veel tijd verloren. Desondanks ontsnapt en een zeer goed gevoel overgehouden aan deze kamer.

Van de drie kamers is dit de moeilijkste vond ik. Het leuke van deze kamer ten opzichte van de andere twee is dat je meerdere puzzels tegelijk kon doen, waardoor je allemaal bezig kunt zijn. Wat ik jammer vond was dat de structuur van de kamers vrij voorspelbaar is als je ze alle drie doet. Wij wisten al precies wat ons te wachten stond.

De aankleding en thema van deze kamer is nog wel aardig uitgewerkt, zeker de muziek was in stijl. Een paar puzzels zijn nog wel origineel bedacht, maar te weinig waardoor je deze kamer snel uitspeelt als je wat ervaring hebt. Het leuke aan deze kamer is, dat nog niet direct duidelijk is wat je voor welke puzzel precies nodig hebt.

Helaas erg weinig puzzels en weinig origineel. Soms zelfs zo dat een aantal van ons echt niets te doen hadden, omdat er twee met de puzzel bezig waren. Ook de aankleding was aan de magere kant. Personeel daarentegen vriendelijk en een groot voordeel is dat alle kamers dubbel zijn, waardoor je met een grotere groep tegen elkaar kunt strijden.

Het 'break inn' principe vond ik niet erg uitgewerkt in deze kamer, waardoor het niet veel verschil maakt met een escaperoom. Ik vond er weinig puzzels inzitten, en de puzzels zelf zijn niet meer dan het openen van enkele cijfersloten. Het feit dat het een van de zovele kamers in een evenementenzaal is maakt de service niet geweldig. Je hoort graag makers met passie praten over de ontwikkeling van hun kamer; deze kamer lijkt daarentegen snel in elkaar gezet te zijn. 45 minuten vind ik ook erg weinig waar voor je geld. Meest aparte vond ik nog dat communicatie met een medewerker buiten niet mogelijk is, in plaats daarvan komt hij/zij gewoon de kamer in om (ongevraagd) een hint te geven. De aankleding is nog wel aardig, een kluis met hints is ook leuk bedacht, en het startfilmpje is prima.

Een ontzettend mooie kamer. Goed aangekleed met zeker oog voor detail, en de lichteffecten zijn briljant. De puzzels zijn prima oplosbaar. Ze waren wel bijzonder qua opzet, maar de ontsluitingsmechanismes bleven beperkt tot de standaardmanieren. De gastheren waren met zijn drieën aanwezig en zijn goed enthousiast. Van te voren krijg je prima uitleg, en achteraf mochten we de kamer nog even doorlopen. Dat vond ik zeker meerwaarde hebben. Wij hadden de flow goed te pakken en waren met een mooie tijd buiten. Een aanrader om te doen.

Je kunt door de eenvoud merken dat deze kamer bij de eerste escaperooms van Nederland hoorde. Toch is deze kamer erg leuk opgezet met de mogelijkheden die de ruimte biedt. Complimenten daarvoor! Persoonlijk vond ik beginpuzzel erg lang duren voordat deze was opgelost, terwijl hij eigenlijk niet moeilijk was. Ik had het idee dat we daardoor moesten wachten voordat we verder konden. De eindpuzzel daarentegen was weer erg creatief en mooi uitdagend. De service en gastheer waren prima en de gewonnen bittergarnituur erg lekker! Een leuk item vond ik de manier waarop we een hint konden vragen; die was voor mij nieuw.

Mooie opzet van de kamer met een totaal andere methode om het eindpunt te bereiken dan in de meeste kamers. Erg leuk verzonnen! Je moet in deze kamer continu opletten en goed zoeken. In de kamer zitten minder schrikeffecten dan in de andere kamer op deze locatie, maar hij is zeker niet minder luguber. Samenwerken en goed groepswerk is in deze kamer noodzakelijk. De kamer heeft een bijzonder eindpunt.

Een escaperoom met enkele mooie schrikeffecten: 1x zelfs heel erg geschrokken! Ondanks dat je goed kunt zien er kamers gebouwd zijn in een grote loods, vind ik de afwerking dermate goed dat je het idee hebt dat je in een (land)huis zit. De puzzels zijn prima te doen en de oplossingen worden op meerdere manieren aangeboden waardoor je niet snel vastloopt. Enige aparte vind ik dat het einde van kamer 1, direct het begin van kamer 2 is. Ik heb me prima vermaakt!

Het begin van deze kamer is erg sterk waardoor je gelijk goed in het verhaal zit. Deze escaperoom past perfect in deze tijd en bevat tal van multimediale snufjes. Er zijn ook enkele horror/schrik-elementen toegevoegd, met een geweldige goedgemaakte eyecatcher aan het einde. De puzzels zijn gevarieerd, en bevatten een mooie mix van sleutels en cijfercodes. De gebruikte spullen en inventaris passen goed bij het thema en zijn zorgvuldig samengesteld en gemaakt. Service is goed en de locatie is gezellig binnen in een bowlingcentrum.

Na de granny's room gedaan te hebben, direct ook deze kamer meegepikt omdat we erg enthousiast waren geworden. Ik vond deze kamer niet heel vol staan met attributen, maar genoeg om je te vermaken en in te verdiepen. De kamer is met zorg opgebouwd en bevat verborgen dingen. Erg leuk. De eigenaren zijn super enthousiast en vertellen voluit.

Na de lift genomen te hebben, kwamen we de kamer binnen. Je voelt direct alsof je bij grootmoeder op de thee komt. Je ziet helemaal geen sloten zitten en dat maakt de kamer af. De puzzels van de kamer zijn van goed niveau, bevatten technische snufjes en gaandeweg komen er een aantal verrassende wendingen. De service van de gastvrouw en gastheer was top en erg gezellig. Leuke mensen om mee te praten.

Een kleine kamer voor het aantal spelers waarvoor hij geschikt is. Ik vind eerlijk gezegd dat we met teveel mensen in de ruimte waren. Mooi spannend begin. De puzzels waren relatief eenvoudig en niet heel talrijk in aantal. De ontvangst prima en een gezellige gastheer.

Hele mooie uitgewerkte kamer qua sfeer. Echt een boerenstal met bijpassende elementen. Ook de gebruikte technieken erg origineel en goed gevonden! De lichten speelden een belangrijke rol en dat vond ik een goede vondst. Een aantal puzzels klopten helaas in mijn ogen niet, waardoor er veel tijd verloren is gegaan. Hier achteraf over gehad, maar helaas was er weinig respons op onze reacties. Hierdoor ben ik met een ontevreden gevoel weggegaan.

Mooie locatie, alleen is er bij de ontvangst geen ruimte voor een drankje en de sfeer is ook niet bepaald gezellig. De kamer zelf is groots van opzet en daardoor makkelijk te spelen met een grote groep zoals wij hadden. Het begin had ik nog nooit meegemaakt en vond ik een leuke toevoeging aan deze kamer. Verder bestond hij uit leuk bedachte puzzels en technieken. Het niveau niet al te moeilijk. De inrichting van de ruimte is prima met bijpassende attributen, aandacht mag er alleen nog zijn voor de afwerking van de plekken waar je niet mag komen/niet aan mag zitten. In koude maanden kan het er fris zijn. Leuke ervaring!

Hele mooie locatie voor een escaperoom! De escaperoom zelf bestaat uit een goed verhaal en een doorlopende lijn. Het laatste stuk was pittig maar toch ontsnapt met een nette tijd.

Relatief kleine kamer en service niet bijzonder doordat er ingehuurd personeel stond en niet een bevlogen eigenaar. De puzzels in de kamer waren prima en van redelijk niveau. Grappig moment van boven. Helaas net niet de slotpuzzel op de deur kunnen oplossen en daardoor net niet ontsnapt.

Mijn eerste escaperoom en door deze kamer besmet geraakt met het Escape-virus. Deze kamer bestond uit (te) veel zoekwerk waardoor het effect van goed logisch nadenken wat naar achteren schoof. Weinig echt mooie technieken. Er was wel een verrassend element in de kamer! Verder vond ik een deel van de kamer behoorlijk stoffig. Wij hadden problemen met het invoeren van de code in de slotkluis (werkte niet goed) waardoor we net niet ontsnapt waren. Mooie kamer en mooie eerste ervaring.

Mooi aangeklede kamer met een leuk einddoel: een schat vinden ipv te ontsnappen. Eenmaal in de kamer, waan je je echt in de tijd van de Inca's. Het was behoorlijk warm in de kamer, maar de leuke puzzels maken veel goed. De gebruikte technieken zijn origineel. Zelf vond ik dat een paar tekeningen niet helemaal duidelijk waren, waardoor je op een dwaalspoor gebracht werd. Aan de slotpuzzel zijn we niet toegekomen, maar die leek me behoorlijk pittig. De overige puzzels zijn met goed denkwerk en vooral goede samenwerking prima te doen. De service eromheen en de enthousiaste gastheer zorgt dat dit een hele mooie belevenis was!

Je kunt aan alles merken dat er veel aandacht aan deze kamer is besteed. Alles klopt tot in detail: de puzzels, de muziek, het lichtplan, de attributen, alles past bij elkaar om te komen tot een geweldige sfeerervaring. De kamer bevat veel creatieve puzzels en tal van cijfersloten en daardoor heb je de tijd hard nodig om alles op te lossen. Een enkele puzzel is relatief eenvoudig, maar voor de meeste moet je toch behoorlijk goed nadenken. Gevorderde spelers zijn dan in het voordeel. Samenwerken is een must in deze kamer. Wat ik persoonlijk mooi vind aan deze kamer is dat het een combinatie is van verrassende wendingen, special effects, schrikmomenten maar ook van een vrolijke noot. Kortom: een kamer die je gedaan moet hebben! Mijn favoriet tot op heden.