Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Tanya

Junior Escaper

Offline

Member since

10-05-2017

Statistics

Escaperooms

19 reviews

46 Rooms played

78.9% escapepercentage


Games

0 reviews

0 played games


19 reviews

Stay in the Dark

DarkPark Vlaardingen
Posted on: 2021 october 02

Wow…

Wow, echt gewoon wow. Ga deze kamer gewoon doen, echt! Zooo gaaf. Het is echt een experience en geen typische escape room en dat is echt tof. Je wordt helemaal meegenomen in het verhaal. Adrenaline volop. DOEN!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in October 2021

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Beleving
 • Origineel
 • Sfeer
 • Spannend
 • Verhaal

  xMvdsjadelouisaDaan92AlecChaosDMbilipeGertDeGoudvisCasturiicinzanoRobin02Kooijv3chtertientieneduarddouwesdekkermitch_bcathy

Hele mooie kamer

Super mooie kamers! Alles is met ontzettend veel aandacht in elkaar gezet. De eigenaresse heeft duidelijk ook een passie voor escape rooms en het was leuk hier met haar over te praten. De puzzels zijn leuk, anders dan je vaak in kamers vindt. Sowieso moet je deze kamer gaan doen!


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in August 2020

Played with 5 persons

Escaped: Yes

 

Molly's Game

DOWN THE HATCH
Posted on: 2020 july 25

Beste escape room die ik heb gespeeld

Wàt een kamer is dit! Alles klopt; van de ontvangst, tot de kamers, de puzzels, het decor en ook het einde... Fantastisch!

We hebben dingen gezien die we nog niet eerder in kamers hadden gezien, er zitten een paar goede mindfucks in en de kamers zijn gewoon fantastisch aangekleed. We hebben onze ogen uit gekeken.
Helaas de kamer niet binnen de 80 minuten gehaald, maar we mochten hem gelukkig wel uitspelen. Het zou zonde zijn als je een van de kamers niet haalt, omdat alles even mooi en gaaf is.

Korte conclusie: ga deze kamer spelen!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in July 2020

Played with 5 persons

Escaped: No


 • decor
 • sfeer
 • mindfucks
 • puzzels
 • de host

  ron_tolidoElsadown-the-hatch

The Execution

OuterGround
Posted on: 2019 october 27

Een van de beste kamers die er is

Nadat ik alle kamers van Escape Room Rijswijk had gespeeld, was ik zeer benieuwd naar de volgende... En wát een kamer is dit weer! Echt een complete beleving met wat mooie special effects en puzzels die ik nog niet eerder had gezien. Ook achteraf was het nog leuk napraten met de game host, en liet hij ons ook het deel van het pand zien waar ze nieuwe kamers gaan bouwen. Je voelt de passie voor escape rooms gewoon en dat maakt het helemaal af! Deze kamer staat voor mij echt in mijn top 5, dus ik raad hem iedereen aan.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in October 2019

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • De hele sfeer
 • Je voelt de passie
 • Leuke speciale effects en puzzels

 

The End

DarkPark Zoetermeer
Posted on: 2019 august 23

Leuke kamer, minder eng dan verwacht

Ik had verwacht dat ik de kamer ontzettend eng zou vinden. Dit viel mee! Van mij hadden er nog meer schrikeffecten etc in mogen zitten. Het einde was ook een beetje abrupt.
De puzzels zijn (zoals in elke review staat) niet moeilijk en het zijn er niet zoveel, het gaat echt om de beleving. De aankleding van de kamers is top, het verhaal was voor ons alleen niet helemaal duidelijk tijdens het spelen.
De actrice was wel echt een meerwaarde en wij vonden het zelfs wel fijn als zij erbij was, haha. Achteraf uitgebreid nagepraat met de host en de actrice, dat was leuk!

Kortom: ga deze kamer maar spelen, je moet hem wel gedaan hebben!


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in August 2019

Played with 6 persons

Escaped: Yes  55:20 min


 • Acteur/actrice
 • Aankleding kamers
 • Beleving
 • Van mij mogen er wel meer schrikeffecten in zitten
 • Einde was wat abrupt

 

Huxley

Amaze VR
Posted on: 2019 july 21

Een heel andere beleving, echt een aanrader!

Een heel nieuwe ervaring, een virtual reality escape room!
Het is echt een beleving en iets wat ik iedereen zou aanraden om eens te doen. Door de techniek voelt het echt alsof je in een andere wereld bent en we hebben ons goed vermaakt. Wel waren er af en toe wat kleine glitches, maar dit maakte niet echt uit. Heel gek hoe je een heel verhaal kunt doorlopen in een kamer van een paar vierkante meter. De puzzels zijn niet zo moeilijk, wat logisch is. Ik denk dat we in de toekomst meer van dit soort kamers zullen gaan tegenkomen!


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 8.0

Service: 10.0


Played in July 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

Los Pollos

Missionroom Leidschendam
Posted on: 2019 june 10

Leuke kamer, maar ik ben meer fan van SWAT

Na SWAT te hebben gespeeld hadden wij hoge verwachtingen. Helaas is deze kamer voor mij net wat minder leuk.
Het verhaal loopt wat minder vlot door, de verschillende kamers houden het thema net wat minder lekker vast en zijn minder logisch.
De puzzels zijn wel leuk, redelijk wat rekenen en geen hele moeilijke puzzels.
Voor ons was vooral het einde een soort anti-climax. Wij hadden het gevoel dat we pas een half uur bezig waren (wat niet zo was), maar ineens was het spel voorbij en waren we ontsnapt. Misschien dat daar nog iets in kan worden veranderd, ik kan alleen even niet bedenken hoe.
Kortom: zeker wel een leuke kamer, maar ik zou eerst deze doen en daarna SWAT!


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.0

Service: 10.0


Played in June 2019

Played with 6 persons

Escaped: Yes  53:00 min

 

Uiteindelijk toch een tegenvaller

Een 9,3 als gemiddelde score, dat schept al hoge verwachtingen! Helaas heeft de kamer deze voor mij niet waar kunnen maken.
Wij waren met een groep van 8. Dit bleek echt teveel, en ik snap ook echt niet hoe het maximum aantal mensen 10 kan zijn. Voelt eerder als geldklopperij dan dat zij dat echt vinden.

Dan de kamer zelf: het begint met een (lang) voorfilmpje, dat is leuk. Daarna de kamer. De aankleding is echt helemaal top! Er is genoeg te zien, alles is mooi opgezet. Dat is echt een groot pluspunt. En de mensen die mee waren die veel minder ervaring hadden met kamers, vonden het fantastisch!

Maar dan de minpunten:

- Het geven van de hints was onduidelijk. Er waren meerdere beeldschermen, en er kwam klein geschreven een hint onderin één van de beeldschermen. Blijkbaar (dit hebben wij later nagevraagd) werd een hint aangekondigd door een vrouwenstem, echter hoorde onze groep dit niet. Er waren zoveel geluiden in de kamer dat je niet kon onderscheiden wat wat was. Ook hierom is 8 personen (en zeker 10) gewoon te veel.
- We kregen op een gegeven moment een hint van een puzzel die wij al snapten. Toen wij vroegen om een andere hint waar we wel wat aan hadden, kwam hier geen reactie op. Hoorde de gamemaster ons niet, of was het een automatische hint?
- De puzzels zijn weinig origineel. Eigenlijk bijna alleen maar sleutel-sloten en cijfer-sloten. Ik ben inmiddels verwend en hou veel meer van andere soort puzzels.

En het allergrootste minpunt: er waren ontzettend veel misleidingen!
Zo waren er in één kamer al 3 (!) puzzels die wij niet hoefden op te lossen. 1 hiervan was een hangslot die blijkbaar voor het bijvullen van de stoommachine was, 1 hiervan was een slot wat vroeger bij een spelelement hoorde maar nu niet meer, en 1 was voor een kastje waar batterijen lagen, mochten de batterijen van een element tijdens het spel ineens ermee stoppen (?). Wij hebben hier wel tijd aan verloren, want je hebt toch het idee dat je nog van alles moet oplossen wat uiteindelijk niet zo blijkt te zijn. Dit is heel simpel op te lossen door er gewoon stickers op te plakken waarop staat dat het geen spel-onderdeel is. Tip voor de organisatie!
Tevens waren er veel voorwerpen in de kamers te vinden waar je niets mee moest. Wij vinden het toch prettiger als de wat algemene escape room regels gelden: je gebruikt elk item, en alles maar één keer. Het voelt een beetje alsof ze dit hebben gedaan om de 8 tot 10 personen die helemaal niet allemaal in de kamer passen bezig te houden met onzinnige dingen.

We hebben nog vragen gesteld aan de game-masters, maar zij reageerden wat geïrriteerd op onze vragen en leken niet erg geneigd om een leuk praatje te houden. Ook onze suggesties leken niet echt aan te komen. Toch jammer!

Al met al: qua aankleding, echt helemaal top. De rest: minder. Voor iemand die nog geen hoge eisen aan een kamer stelt, wel een aanrader.


Response by Noordkade Uitjes

2019 June 07

Hi Tanya, Wat jammer om te horen dat de ervaring niet helemaal naar wens is geweest. Wel goed dat je deze punten uitgebreid benoemt hebt want daar gaan we zeker iets mee doen. Bedankt voor de feedback!


7

Ambiance: 9.5

Game experience: 5.0

Service: 7.0


Played in May 2019

Played with 8 persons

Escaped: No


 • Thema
 • Aankleding
 • 8-10 spelers is echt veel te veel
 • Veel sleutel en cijfersloten
 • Hintsysteem is onduidelijk
 • Veel misleiding, onnodige voorwerpen
 • Puzzels die niet opgelost hoefden te worden

 

THE ARTIFACT

Escape Experience
Posted on: 2019 may 12

Super kamer, echt een aanrader

Ik heb deze kamer gedaan met 6 personen. Dit bleek een prima getal te zijn, hoewel 1 of 2 mensen het gevoel hadden dat zij weinig hadden bijgedragen (maar dat kan ook aan hen hebben gelegen).

De puzzels zijn leuk en helemaal in het thema. Ook lopen er veel dingen parallel, waardoor iedereen uit de groep wel iets te doen heeft. Samenwerken is erg belangrijk! En als je even tijd hebt kun je rustig om je heen kijken en de kamer bewonderen.

Uiteindelijk een record tijd neergezet, maar de kamer is pas een maand open dus die tijd wordt vast snel verbroken.
Zeker een aanrader deze kamer! En als je er toch bent, doe dan ook gelijk Verdieping 13 :-)


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in May 2019

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Puzzels
 • Thema
 • Aankleding van de kamer
 • Van mij mogen er wel wat schrikeffecten in zitten

 

Super kamer!

De verwachtingen waren hoog, maar ze zijn absoluut waargemaakt!
Leuk thema, hele goede overgangen tussen de kamers. Ruimtes heel mooi opgezet, leuke originele puzzels en het feit dat er sleutel en cijfersloten waren deerde me niet eens, terwijl ik normaal liever andere puzzels heb. Echt een goede kamer! En we zijn ontsnapt met nog 4 minuten over.

Wat mij betreft verdiend in de top 5!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in March 2019

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Gave ruimtes
 • Leuke puzzels
 • Spannend

 

Het Lab

Project Escape Wijchen
Posted on: 2019 february 17

Hele leuke kamer, originele puzzels

Wij hebben met een groep van 5 de Energy Battle gedaan. Leuke binnenkomst, goede spel uitleg die past in het thema.
Eigenlijk zijn er vrij veel cijfersloten, maar de puzzels die erbij horen zijn heel leuk en origineel! Alles past goed in het thema. Wel hadden we wat hints nodig op plekken die niet helemaal 'logisch' zijn, dit hebben we ook besproken met de host en ze gingen dit mogelijk nog aanpassen.
Maar zeker een leuke kamer, de moeite waard om te spelen!


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in February 2019

Played with 5 persons

Escaped: Yes

 

SWAT

Missionroom Leidschendam
Posted on: 2018 december 31

Hele toffe kamer

Echt een hele toffe kamer!
Het begint al bij de briefing, vervolgens de start van het hele spel, de kamers, de puzzels. Heel leuk! Wel moeilijk, wij hadden nog 1,5 minuut over oid, en ze hebben een slagingspercentage van 12%. Maar zeker een aanrader als je al wat ervaring hebt!


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in December 2018

Played with 6 persons

Escaped: Yes

 

Kidnapped

Wescape
Posted on: 2018 october 15

Leuke kamer!

Deze kamer met een groep van 6 gedaan.
De ontvangst was top, aardige hosts en de ruimte is ook leuk met verschillende spelletjes.

De kamer(s) zelf zijn leuk! Wat originele puzzels erbij! Ook wel wat minder originele, maar je kunt niet alles hebben.
Al met al een prima kamer, zeker een aanraders om eens te spelen!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.0

Service: 10.0


Played in October 2018

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • goede ontvangst
 • leuke host
 • mooie kamers
 • sommige puzzels niet zo origineel

 

Kamer 237

Kamer 237
Posted on: 2018 september 04

Zeker de moeite waard!

Toffe kamer! Heel mooi opgezet, toffe sfeer, leuk effect wat je in geen enkele andere kamer zult tegenkomen.
De puzzels waren wel wat standaard, toch nog een redelijk aantal cijfersloten. Dus daarom geen 10, maar zeker een kamer die de moeite waard is!


9

Ambiance: 10.0

Game experience: 7.0

Service: 10.0


Played in September 2018

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • de sfeer
 • aardig personeel
 • leuke effecten
 • puzzels kunnen origineler

 

Bloody Mary

Rock City Escape
Posted on: 2018 july 28

Leuke ervaring

De locatie is al top natuurlijk, dat zie je niet vaak!
Het thema en de aankleding van de kamer(s) zijn echt super. Heel mooi gedaan, door geluidseffecten ook wel eng! De puzzels zijn over het algemeen niet heel origineel, daar valt nog winst te behalen. Al met al wel een aanrader, maar misschien niet verstandig om dit met echte bangeriken te spelen ;-)


9

Ambiance: 10.0

Game experience: 7.5

Service: 10.0


Played in July 2018

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Thema
 • Kamers erg mooi aangekleed
 • Leuk en logisch verhaal
 • Puzzels niet zo origineel

 

Ram Raid

ROX Escape Experience
Posted on: 2018 july 28

Leuke kamer

Het begon al met een leuke ontvangst. Kamers zijn mooi aangekleed, puzzels redelijk origineel. Het enige wat wij raar vonden is dat je geen tijd krijgt, blijkbaar haalt iedereen hem altijd ofzo?


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 7.5

Service: 9.0


Played in July 2018

Played with 5 persons

Escaped: Yes

 

The mummys tombe

Unlock Scheveningen
Posted on: 2018 july 05

Leuke kamer, een aanrader!

Leuke kamer!
Thema is leuk uitgewerkt, heeft nog een kleine touch-up nodig. Eerste kamer is erg donker en wat lastig, maar daarna ging het vlotter. Ik zou hem zeker aanraden!


8

Ambiance: 8.5

Game experience: 7.5

Service: 7.5


Played in July 2018

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • leuk thema
 • goede puzzels
 • geen sleutel-puzzels
 • top host
 • kamer mag nog iets beter afgewerkt

 

THE DOME

Mama Bazooka
Posted on: 2018 july 05

Niet het geld, de tijd en de moeite waard

The Dome is onlangs geopend, naast de andere 2 rooms hier. Om met de deur in huis te vallen: The Dome kan uitgroeien tot een van de beste escaperooms ter wereld. In dit vroege stadium ging er nog teveel fout. Het personeel is niet ingericht op 3 kamers, waardoor we laat startten. Na afloop – na lang wachten – was er geen personeel te zien, uiteindelijk hebben we de foto en de evaluatie geskipt. De kamer is top, volledig digitaal aangestuurd, echt next-level, met nog een enkel technisch foutje. Op 2/3 kwamen we vast te zitten in een heel taaie puzzel, die we begonnen met een foute aanname. Waar je in een escaperoom nog wel eens hulp krijgt vanuit de regie met een hint, liepen we hier vast tot aan het einde – waardoor we uiteindelijk van alles mistten, (onze begeleidster wist overigens ‘ook niet precies' hoe de puzzel moest worden opgelost). Deze kamer is meer behendigheid dan nadenken.
Ik heb achteraf allerlei tips naar de eigenaren gemaild, maar ik heb niet het idee dat ze hier iets mee gaan doen. Jammer.


4

Ambiance: 6.5

Game experience: 5.0

Service: 1.0


Played in June 2018

Played with 4 persons

Escaped: No


 • we kregen de helft van ons geld terug
 • high-tech
 • personeel doet het niet goed
 • het viel ontzettend tegen
 • veel te duur voor wat je krijgt

 

The Office

Escaping Rotterdam
Posted on: 2018 july 28

Slechtste kamer tot nu toe

Ik heb deze al een hele tijd geleden gespeeld, maar hebt blijft de slechtste kamer tot nu toe. Puzzels zijn niet origineel en het controle paneel werkt niet, hints worden gegeven door een medewerkster die de kamer binnen komt, en vervolgens krijg je een hint voor de code die je al had, etc etc. Beter je geld elders spenderen


4.5

Ambiance: 5.0

Game experience: 5.0

Service: 3.5


Played in December 2017

Played with 2 persons

Escaped: No

 

0 reviews