Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Mirjam akkerman-de bruijn

Escaper

Offline

Description

Fanatieke escaper!


Member since

17-11-2018

Location

Delfgauw

Statistics

Escaperooms

30 reviews

30 Rooms played

96.7% escapepercentage


Games

0 reviews

0 played games


Team

Escapologists

5 team members

23 Rooms played

30 reviews

De Heks van Zoetermeer (kids)

Wescape
Posted on: 2023 march 27

Geweldig

Voor het kinderfeestje van onze zoon van 10 jaar hier geweest. Wat een ontzettend leuke host kwam ons hier ontvangen. (Volgens mij heet je Martijn). Na eventjes wachten een goede uitleg van de kamer gekregen, en gingen de kinderen vol enthousiasme aan de gang. Het verhaal is leuk voor ze! Hier en daar want hints nodig gehad maar die kwamen altijd op goede logische tijden. Aankleding van de room is ook erg leuk. Ik kan niet anders dan alleen maar positief zijn, met een ontzettend vriendelijke leuke host. Zeer geslaagd. Na afloop kregen de kids een ketting, een lollie en limonade! Volgend jaar komen we voor zijn kinderfeestje weer een room doen!


9

Ambiance: 8.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in March 2023

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

Hunting Season

Escaperoom Antwerp
Posted on: 2021 september 25

Leuke kamer

Hoge verwachtingen van deze kamer gezien hij op de nr 8 staat op escapetalk. Ontvangst was wat raar, het was nog niet open of klaar. O rvangstkamer ook wat karig, hopelijk zegt dit niks over de kamer zelf.
Die beviel gelukkig wel wat beter. Na een korte introductie konden we beginnen en het beloofde erg spannend te worden. De puzzels waren leuk, het verhaal ook goed en duidelijk. Het had allemaal alleen nét ff ietsje spannender gekund. Wat kleine dingetjes die tegenvielen en net de wat anders of beter konden kan deze kamer wat ons betreft heel veel beter maken.
Maar genoten van deze hebben we wel echt zeker. Blij met weer een goeie ouderwetse escape room zoals het bedoeld is ipv al die beleveniskamers van tegenwoordig (wat ook wat heeft). Ik zou het alleen niet met 6 personen doen daar zijn een aantal ruimtes wel echt te krap voor. 4 personen was prima


7

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.0

Service: 5.0


Played in September 2021

Played with 4 persons

Team: Escapologists

Escaped: Yes  53:01 min


 • Puzzels
 • Origineel
 • Verhaal
 • Slechte service

 

Soup du Jour

Rock City Escape
Posted on: 2021 july 25

Geweldige kamer

Bloody Mary hadden we al gedaan, en na die geweldige kamer stond deze dus al automatisch hoog op onze wish-list. Na een hele lange tijd niet te hebben kunnen escapen vanwege covid, was het nu dan eindelijk zover! Mega veel zin in, en hoge verwachtingen van deze.
De locatie is alleen al een pareltje, maar dat wisten we al/nog van bloody mary.
Personeel doet het super, de hele setting is geweldig en de vraag of we een tafeltje geboekt hadden was natuurlijk erg leuk op het verhaal ingespeeld.
De kamer zelf was weer fenomenaal mooi. Alles klopt, de decoratie en de kleine dingetjes alles past er gewoon bij. De puzzels waren leuk, uitdagend en niet allerdaags. Het verhaal ga ik niet teveel over verklappen, maar was ook gewoon echt goed!! Zeker leuk dat er ingehaakt wordt op het verhaal van Bloody Mary! Spannend verhaal, misschien af en toe wat eng, maar niet zo mega eng als Bloody Mary (en dat hoefde ook helemaal niet en was ook zeker niet erg).

Al met al, we hebben onwijs genoten van deze. Er is zeer zeker voldaan aan onze hoge verwachtingen.


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in July 2021

Played with 6 persons

Team: Escapologists

Escaped: Yes


 • verhaal
 • setting
 • personeel
 • spanning

 

The End

DarkPark Zoetermeer
Posted on: 2020 march 08

Super beleving

Dark park jullie stellen ons weer niet teleur. Al jullie eerdere kamers vonden wij al gaaf, dus hoge verwachtingen van deze! Onze eerste met acteur, we waren er sceptisch over, wisten niet goed of we dit nu een voordeel of juist een nadeel zouden vinden! Uiteindelijk daarover verrassend enthousiast. Chapeau voor de acteur, wát ontzettend goed gedaan! We werden van te voren al gewaarschuwd dat het een belevenis kamer zou zijn en dus minder gericht op de puzzels. Eerlijk gezegd miste we die toch wel. De puzzels die erin zaten waren wel leuk! Je bent zó in het verhaal van deze kamer, dat je totaal niet met de tijd bezig bent (die zie je overigens ook gewoon niet), en daardoor misschien wel een beetje de druk mist.

Al met al een échte beleving dus, alhoewel ik het wat minder 'escape room' vind en meer belevenis room, maar dat is volgens mij juist wat de makers met deze kamer hebben bedoeld.


8.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 5.0

Service: 9.5


Played in March 2020

Played with 6 persons

Team: Escapologists

Escaped: Yes


 • Technisch klopt alles perfect
 • Super mooie uitvoering
 • Ontzettende belevenis
 • weinig puzzels

 

Geweldig MOOIE kamer

We hebben menig escaperoom gedaan inmiddels, maar nog nooit eerder zo'n mooie als deze. Bij elke nieuwe ruimte die we betreden hoorden we onzelf "WOW" zeggen, en namen we even de tijd om de kamer in ons op te nemen. Wat ontzettend geweldig mooi gemaakt. Dit is echt wel de mooiste kamer die ik heb gezien. Qua puzzels niet te moeilijk, leuk passend bij het wonderland thema. Dat zit en past allemaal wel erg goed bij elkaar. We hebben ons enorm vermaakt in deze prachtige kamer.


8.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 7.0

Service: 9.0


Played in December 2019

Played with 6 persons

Team: Escapologists

Escaped: Yes


 • Super MOOIE kamer
 • Thema/ alles past goed bij elkaar

 

Save the kingdom

DelftEscape
Posted on: 2020 january 18

Leuk gedaan

Deze kamer als werkuitje gezellig met mijn werk gedaan, met 4 personen. Voor een nieuwe escaper (waarvan wij er 2 in onze groep hadden) is dit een geweldige belevenis. Leuke kamer, leuk verhaal, leuk concept. Voor de echt ervaren escaper is ie alleen wat minder. Ik kan het het best omschrijven als dat het leuk bedacht en geprobeerd is, maar dat het het allemaal nét niet is.
Puzzels klopten niet helemaal of liepen echt niet helemaal soepeltjes,werkte niet zoals het moest werken, en dat is wel erg jammer. Maar, we hebben ons wel prima vermaakt in deze kamer!


6.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 5.0

Service: 6.0


Played in December 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Leuk verhaal
 • het is het allemaal nét niet
 • puzzels werken niet optimaal

 

Kamer 237

Kamer 237
Posted on: 2020 january 18

Erg leuk

Wat een leuke en vermakelijke kamer met verrassende effecten! De puzzels waren wel logisch.


6.5

Ambiance: 7.0

Game experience: 5.0

Service: 7.5


Played in November 2019

Played with 6 persons

Team: Escapologists

Escaped: Yes


 • leuk thema
 • verrassende effecten
 • verhaallijn niet duidelijk
 • niet erg moeilijk of meeslepend

 

De Camping

Escaperoom Berkel
Posted on: 2019 august 03

Leuke Escape Room

Wat een leuke escape room. het verhaal en het thema is duidelijk en leuk. De puzzels zijn orgineel, meerdere puzzels en elementen echt nog nergens anders gezien! Goed te doen als ervaren escaper, (we waren er wel snel uit) ook erg leuk als het (een van je) eerste escape rooms is!!! Ik zou wel adviseren niet met teveel personen deze escape te doen. Wij waren met 4 en dat was prima, meer is denk ik weer net te veel. Host was gezellig, en de foto collage op het einde ook een leuke verassing. Al met al een prima kamer dus!


7.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 7.0

Service: 8.0


Played in August 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • orginele puzzels
 • leuk thema

  ex-EscaperoomCrew

Verdieping 13

Escape Experience
Posted on: 2019 july 06

Prima kamer!

De host was een beetje wazig..... gevalletje katertje???
De kamer was prima, verhaallijn was ook wat wazig. Niet goed te volgen, en niet duidelijk. Puzzels daar en tegen waren wel erg orgineel en leuk. Vooral de eindpuzzel had voor ons een euforisch moment van 'yes!; roepen en een klein vreugde dansje!
Special effects waren ook goed!


7

Ambiance: 5.5

Game experience: 9.0

Service: 4.5


Played in July 2019

Played with 6 persons

Team: Escapologists

Escaped: Yes  45:54 min


 • goede puzzels
 • special effects
 • verhaallijn niet duidelijk

 

THE COOPER CASE

DOWN THE HATCH
Posted on: 2019 may 28

Goede kamer, een must-done

We hadden flight 815 al gedaan hier, en die vonden we ontzettend goed, dus onze verwachtingen waren hoog. Erg leuk dat het een wat langere kamer is! Dat betekend over het algemeen meer puzzels en langer plezier van de escape room!
Het verhaal/thema is leuk en is duidelijk. De puzzels zijn leuk en orgineel. Goed gebruik van de ruimtes! Een leuke kamer! Persoonlijk vind ik flight 815 wel beter, maar dat komt misschien doordat ik een beetje bevooroordeeld ben omdat ik Lost een geweldige serie vond en ik me in die kamer dus ontzettend goed kon inleven. In deze kamer miste ik dat om de een of andere manier een beetje, het inlevingsvermogen. Desalniettemin, zeker een kamer die je gedaan moet hebben als escape-room liefhebber!
Bedankt en tot de volgende! Wij zijn benieuwd naar jullie nieuwe kamer en daar komen we zeker voor terug :)


8.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 8.5

Service: 8.0


Played in May 2019

Played with 5 persons

Team: Escapologists

Escaped: Yes


 • goede puzzels
 • leuk thema

 

The Mansion

Operation Exit
Posted on: 2019 april 07

Prima Kamer

Parkeren is een dingetje, maar na even zoeken en een klein stukje lopen konden we ons wagen aan deze escape room. Leuke ontvangst kamer met alvast wat leuke spelletjes/puzzeltjes om de tijd tot we echt gaan beginnen mee te doden.
Door de host wordt het verhaal duidelijk uitgelegd en we gaan naar binnen in de room! De kamer is prima in stijl van het verhaal, past erg goed bij elkaar. Er zaten redelijk wat orginele puzzels in die ik nog niet eerder in andere rooms ben tegen gekomen. Wel waren het gewoon logisch nadenken puzzels, en voor de wat meer ervaren escaper, eigenlijk vrij makkelijk (dit vonden wij in ieder geval). Dit was te merken aan de tijd die wij hebben neergezet; met 29 minuten stonden we weer buiten! Hierdoor hadden we eigenlijk een onvoldaan gevoel na de escaperoom, we wilden er nog wel een doen, want het ging zo snel. Niks op aan te merken verder, echt goede aankleding, leuk thema, verhaal/aankleding vd room passen erg goed bij elkaar en de puzzels waren echt wel goed en leuk! Alleen dus als je al veel ervaring hebt wellicht wat te makkelijk. We hebben ons wel prima vermaakt!


7

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.5

Service: 7.0


Played in April 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes  29:00 min


 • leuk thema
 • goede puzzels
 • voor meer ervaren escapers wellicht wat makkelijk

 

The Dome

Mama Bazooka
Posted on: 2020 january 18

Leuke spannende kamer

De meningen in ons team waren over deze kamer nogal verdeeld. Het kon 2 kanten op. Dit thema spreekt je aan, of het spreekt je niet aan. Deze manier van escapen (volledig andere manier dan je gewent bent, geen sloten openen en sleutels zoeken oid) is iets voor je , of het is het niet. De helft van ons team wilde dit proberen, de andere helft was sceptisch en leek het niks. Degene die het niks leken, zijn er verrassend en toch wel enthousiast uitgekomen. We hadden lage verwachtingen, dus het viel ons alles mee, en we vonden het eigenlijk wel heel erg leuk. De mensen met hoge verwachtingen waren alleen wel teleurgesteld. Deze manier van escapen viel helaas niet in hun straatje.

Het is gewoon erg persoonlijk>
Maar om het even niet persoonlijk te maken en er dus niet zo naar te kijken: een prima room, die goed in elkaar steekt, erg technisch en gave special effecten. Het verhaal is alleen niet duidelijk. Warrig, klopt niet goed, maar dat wordt dan onder het mom van het 'hallucineren' gegooid. Beetje jammer, verhaaltechnisch had er denk ik meer uitgehaald kunnen worden. Puzzels wel erg leuk en orgineel. Het is toch wel een beetje 'next-gen escapen!' Gaaf gedaan!


8

Ambiance: 8.5

Game experience: 7.0

Service: 7.0


Played in January 2019

Played with 6 persons

Team: Escapologists

Escaped: Yes  00:55 min


 • leuk thema
 • orginele puzzels
 • verhaallijn niet duidelijk
 • het moet je liggen

 

Wanna play room

Real Escape Room
Posted on: 2018 november 18

Leuke spannende kamer

Een leuke spannende kamer met orginele puzzels en schrikeffecten. We hebben ons prima vermaakt met deze. Wat wij wel een beetje jammer vinden van de kamers hier, is dat de communicatie/geven van hints altijd op een interactieve manier moet. de eerste keer wat dit leuk en grappig, maar later, bij andere kamers, gingen we er ons toch aan storen als fanatiekelingen, het kost namelijk best wel wat tijd om een dansje te moeten gaan doen voor een hint ect. Maar dit is maar net of je hiervan houdt of niet, een ander kan dit juist weer heel erg leuk en geweldig vinden!


6.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 7.5

Service: 6.0


Played in November 2018

Played with 5 persons

Team: Escapologists

Escaped: Yes


 • spannend
 • goede puzzels
 • manier van communiceren/hints

 

The Bath Room

Real Escape Room
Posted on: 2018 november 18

Leuk en orgineel

Orgineel, met wat dingen in de kamer die ik echt nog niet in andere kamers gezien heb. Erg spannend en orginele puzzels! Wel jammer dat een bepaalde puzzel wat ons betreft echt niet goed werkte. (geen spoilers dus hou het hierbij). Verder hebben we wel ondanks de enorm krappe ruimte en bewegingsbeperking waardoor het puzzelen af en toe wat lastig ging, echt wel genoten van deze kamer


7

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.5

Service: 6.0


Played in November 2018

Played with 5 persons

Team: Escapologists

Escaped: Yes


 • orginele puzzels
 • spannend
 • manier van communiceren/hints
 • te krap

 

The Class Room

Real Escape Room
Posted on: 2018 november 18

Leuke spannende kamer

Een prima kamer waarin je verschillende soorten puzzels moet oplossen terwijl je strict door ms hazel in de gaten gehouden wordt! Leuke extra spanning.


7

Ambiance: 8.0

Game experience: 6.0

Service: 6.0


Played in November 2018

Played with 5 persons

Team: Escapologists

Escaped: Yes


 • spannend
 • goede puzzels

 

The News Room

Real Escape Room
Posted on: 2018 november 18

Prima kamer!

Als je niet van de enge/spannende escape rooms houdt, is dit echt wel een aanrader. We hebben hier ons prima vermaakt met leuke en orginele puzzels!


6.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 6.0

Service: 5.5


Played in November 2018

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • goede puzzels

 

The Precious Room

Real Escape Room
Posted on: 2018 november 18

Leuke spannende kamer

Hier voel je echt de tijdsdruk wel!! Deze kamer valt gewoon niet te halen als je ergens blijft hangen. Een ervaren team is echt wel vereist om dit te doen. Verhaallijn is wel goed door de hele kamer en kom je steeds meer achter de waarheid. Minpunt is voor mij wel de laatste puzzel/kamer. te krap, te veel herrie/geluideffecten om een beetje normaal die puzzel te kunnen oplossen. Verder, erg leuk!


7.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 6.0


Played in November 2018

Played with 6 persons

Team: Escapologists

Escaped: Yes


 • spannend
 • goede puzzels
 • krappe laatste kamer
 • teveel geluid/herrie tijdens laatste puzzel

 

De Bunker

Escape Room Overijssel
Posted on: 2018 november 18

Prima kamer!

Leuke sfeer, super leuk ontvangst. Leuke orginele puzzels, weer eens wat anders! Thema prima, alles past daar ook helemaal goed bij, inclusief de puzzels. Goed te doen voor een van je eerste kamers. Voor de wat meer ervaren escaper misschien wat makkelijk, maar dat mag de pret zeker niet drukken, we hebben er van genoten


7

Ambiance: 8.0

Game experience: 6.0

Service: 7.5


Played in November 2018

Played with 8 persons

Escaped: Yes


 • leuk thema
 • leuk ontvangst

 

The Maze

Escape Room XL
Posted on: 2018 november 18

Leuk

Met hele grote groepen is dit prima dagvermaak. Zo waren wij met het bedrijfsuitje van mijn man hier aanwezig. We waren echt al wat ervaren, maar het meerendeel natuurlijk echt niet. Het is mega groot, dus voor ee ngroot bedrijf of bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest is dit echt wel heel erg leuk. het voelt echter niet als een escape room hierdoor, het zijn erg veel aparte elementen. Het is wél erg orgineel, zoiets nog niet eerder gezien. Al met al een prima dagje. Uiteindelijk niet helemaal alles goed mee kunnen krijgen qua verhaallijn, omdat we niet alle onderdelen hebben kunnen doen vanwege de drukte.


6

Ambiance: 5.5

Game experience: 7.5

Service: 7.0


Played in November 2018

Played with 35 persons

Escaped: Yes

 

Bloody Mary

Rock City Escape
Posted on: 2018 november 17

TOP ervaring! Welkom in onze top 3!!!!!!!!!!

Als toch wel ervaren escape room liefhebbers gaat onze groep het hele land door om escape rooms te doen. inmiddels al flink wat gehad, en ook wel hele goeie! Inmiddels gaan wij een beetje af op ervaringen van andere ervaren escapers en room-builders. Deze werd ons bij onze laatste kamer (the orphanage) aangeraden door de maker. En omdat we de orphanage zelf ook geweldig vonden, vonden wij dat we wel op zijn oordeel af konden gaan. Hij had ons al enthousiast gemaakt over de locatie en setting. Dus op naar Amersfoort vandaag! En hij had helemaal gelijk, wat een gebouw! Wat een sfeer!!! als je er aan komt is het al spannend en raken wij heel erg enthousiast over wat ons nog allemaal te wachten staat. onze verwachtingen zijn erg hoog nu, maar we moesten nog even wachten of dit terecht was. Nou ik kan je vertellen, dit was het zeker! Wat ontzettend gaaf was deze kamer. oog voor detail, maar echt ook kleine details. echt alles tot in de puntjes is aan gedacht. Verhaal tip top in orde en duidelijk te volgen, én ook nog eens enorm spannend met de nodige schrik-effecten. Gave effecten die ik nog niet in andere kamers heb gezien, en daarbij ook echt leuke en orginele puzzels, die (voor ons) ook niet al te moeilijk waren. Wat hebben we van deze room genoten!!!! Goed uit kunnen spelen zonder hints nodig te hebben. Welkom in onze top 3!! We wachten met smart op jullie volgende kamer!!


Response by Rock City Escape

2018 November 18

Hi Mirjam, Bedankt voor je mooie review, leuk om te lezen dat jullie hebben genoten! En wow, wat gaaf dat men van Escape Challenge ons aanraadt, zij hebben kamers waar wij echt tegenop kijken, dus dat is een fantastisch compliment! Wij hopen jullie binnenkort nogmaals te mogen ontvangen, wanneer Soup du Jour haar deuren heeft geopend. Met groet! Rock City Escape


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in November 2018

Played with 5 persons

Team: Escapologists

Escaped: Yes


 • spannend
 • geweldige orginele puzzels
 • Verhaallijn klopt
 • Oog voor detail
 • Locatie/setting/sfeer

 

De laboratoriumkamer

Mama Bazooka
Posted on: 2018 november 17

Erg leuk

Het lab en de meisjeskamer na elkaar gedaan, we begonnen met het lab. Ontvangstal is erg leuk en als je even moet wachten, geen probleem, er is genoeg te doen! De kamer was leuk, een goed verhaal, goede puzzels, spannend. Alles wat je nodig hebt voor een goede escape room. Achteraf mochten we in een aparte kamer samen met de host de camera beelden bekijken van wat we gedaan hadden, dat vonden we ook een heel erg leuke extra!!


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in November 2018

Played with 6 persons

Team: Escapologists

Escaped: Yes


 • goede puzzels
 • ontvangst hal
 • camera beelden bekijken

 

De Meisjeskamer

Mama Bazooka
Posted on: 2018 november 17

Spannend!

Hier veel goede verhalen over gehoord dus een reisje waard! Leuke ontvangsthal waar niemand zich ooit zal vervelen. Op dezelfde dag voorafgaand eerst het Laboratorium gedaan. leuk om te zien dat het toch wel met elkaar te maken heeft. Verhaallijn is goed! Spannend en slokt je op. De puzzels zijn leuk en orgineel. Niet alle puzzels werkte even goed mee. Zonder al te veel in detail te treden en te spoileren, kwamen we toch op een gegeven moment vast op een puzzel, die we wel opgelost hadden maar het uitvoeren van de puzzel ging niet goed want was gewoon niet goed gemaakt/ inelkaar gezet. Ik hoop dat dat inmiddels wat soepeler verloopt en op is gelost! Dat is het enige minpuntje van deze kamer. Alle andere puzzels waren prima, vermakelijk, er hing een goede spannende sfeer. Achteraf werden we meegenomen naar een aparte kamer waar we de camera beelden terug konden kijken van wat wij in die kamer hadden gedaan. Een erg leuke toevoeging/afsluiting! Zeker een kamer die je gedaan móet hebben! :)


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 7.5

Service: 10.0


Played in November 2018

Played with 6 persons

Team: Escapologists

Escaped: Yes


 • spannend
 • ontvangst
 • achteraf camera beelden bekijken
 • 1 puzzel werkte niet naar behoren

 

If Walls Could Whisper

DarkPark Zoetermeer
Posted on: 2018 november 17

SUPER kamer!

Deze geweldige kamer staat dik in onze top 3!!
ontvangst super gespeeld wat prima bij het thema past. daar houden we wel van.
De kamer zelf is enorm gaaf gedaan. Super goed gebruik gemaakt van de enorme ruimte, erg leuke orginele puzzels!!! Het enige wat ik hier wel een klein beetje miste was de verhaallijn. Het is duidelijk waar we zijn enzo, daar zijn ook wel de details in gestopt, maar hoe of wat en wat gebeurd hier nou precies? het is me na het ontsnappen nog niet geheel duidelijk.


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 10.0

Service: 9.5


Played in September 2018

Played with 6 persons

Team: Escapologists

Escaped: Yes  47:50 min


 • geweldige orginele puzzels
 • spannend
 • goede host/ontvangst
 • verhaallijn niet duidelijk

 

The Hangover

OuterGround
Posted on: 2018 november 18

Leuke orginele kamer

Een leuke orginele kamer. Niet spannend, wel een leuk en goed uitgewerkt thema. orginele puzzels.
Helaas was ons team alleen erg chaotisch en totaal niet op dreef, en hebben wij deze kamer (met eigenlijk het schaamrood op onze wangen) niet gehaald.


7

Ambiance: 7.0

Game experience: 6.0

Service: 8.0


Played in August 2018

Played with 6 persons

Team: Escapologists

Escaped: No


 • goede puzzels
 • leuk thema

 

Flight 815

DOWN THE HATCH
Posted on: 2018 november 17

GE-WEL-DIG

Als liefhebber van de serie Lost, én escape room fanatist, moest ik deze toch echt wel gedaan hebben! Met ons vast groepje gingen we voor deze. En wat een geweldige ervaring! Deze scoort hoog in onze lijst, misschien is het zelfs wel mijn all-time favoriet! In ieder geval dik in de top3! De referenties naar de serie, ene zeer duidelijk andere subtiel, vond ik geweldig. Maar ook los van de serie, als je die niet gezien hebt, is de room echt gewoon heel erg leuk en gaaf! Chapeau!


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in June 2018

Played with 6 persons

Team: Escapologists

Escaped: Yes


 • Orgineel
 • Goede puzzels
 • Oog voor details

 

Jason's Curse

OuterGround
Posted on: 2018 november 17

Super room!

Jason's curse. Wat een geweldige room!!! Spannend, uitdagend, veelzijdig.... wat wil je nou nog meer!?!


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 8.0


Played in May 2018

Played with 6 persons

Team: Escapologists

Escaped: Yes  08:10 min


 • spannend
 • goede puzzels
 • ruimte goed benut

 

Jack The Ripper

OuterGround
Posted on: 2018 november 17

Prima kamer

Een prima kamer, maar wij hebben deze in combinatie met jason's curse gedaan, en die steekt hier wel hoog bovenuit. als je die 2 vergelijkt merk je toch wel dat deze kamer wat out-dated is. Desalniettemin een prima kamer waar we ons zeker in vermaakt hebben. Verhaallijn wel erg voorspelbaar maar ook dat drukt de pret niet


6.5

Ambiance: 6.5

Game experience: 6.5

Service: 7.5


Played in May 2018

Played with 6 persons

Team: Escapologists

Escaped: Yes  08:32 min

 

Honeymoon Hotel

DarkPark Zoetermeer
Posted on: 2018 november 17

Geweldige kamer

Inmiddels weten we hoe gaaf de kamers van Escape Challenge zijn. Dus deze kunnen we zeker niet overslaan.
Met inmiddels wel goede ervaring aan escape rooms gaat onze groep er weer voor. Wat een leuk thema, en wat een leuke details en het verhaal klopt super goed. Spannend, uitdagend, leuke puzzels en een klapper van een einde. Je wordt geheel meegesleurd in het verhaal. Goed voor een mooie plek in onze top 5 van escape rooms :D


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 8.5


Played in February 2018

Played with 5 persons

Team: Escapologists

Escaped: Yes  50:00 min


 • spannend
 • verhaal

 

Freakshow

DarkPark Delft
Posted on: 2018 november 17

Leuke room met veel potentie

Deze room hebben wij gedaan toen hij echt nog maar nét open was. Wij waren het tweede team wat de room heeft gedaan. En dat was te merken. Er zaten echt nog flink wat kinderziektes in. Dat heeft onze ervaring en beoordeling helaas echt wel wat aangetast. Veel te warm in de kamer er was nog geen airco en zoals te zien op de foto waren we echt letterlijk zeiknat van het zweten :(., puzzels die nog niet helemaal werkte, onderdelen die vast hadden moeten zitten konden we draaien waardoor een puzzel niet meer te doen was. Verder wel heel erg leuk thema, spannend en goede puzzels. Erg orgineel. Wellicht doen we hem nog eens over, zoals is voorgesteld om onze eigenlijk niet heel goede ervaring met deze room, omdat hij eigenlijk echt nog niet af was, te veranderen/verbeteren.


7

Ambiance: 7.0

Game experience: 5.0

Service: 7.0


Played in November 2015

Played with 6 persons

Team: Escapologists

Escaped: Yes  29:52 min


 • kamer was nog niet af

 

The Dentist

DarkPark Delft
Posted on: 2018 november 17

Onze allereerste escape room, die nadat we veel meer rooms gedaan hebben nog steeds hoog in ons lijstje staat!

Onze allereerste escape room die we ooit gedaan hebben, 3,5 jaar geleden. Een spannende ontvangst, en de kamer was ook erg spannend. Leuk thema en goed op doorgepakt. Nadat we 3,5jaar en zo'n 15 escaperooms meer gedaan hebben , staat deze kamer nog steeds hoog in onze top-lijst. Of dit nu komt door het enthousiasme/nieuwheid/spanning van de allereerste escape room die we ooit gedaan hebben weet ik niet, maar zeker een aanrader!


7

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.0

Service: 7.0


Played in May 2015

Played with 6 persons

Team: Escapologists

Escaped: Yes  46:36 min


 • spannend
 • goed ontvangst, goede sfeer die wordt neergezet

 

0 reviews