Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

The Lost Wizard

Sittard , Netherlands

Closed now

60 minutes

2 - 5 (Recommended: 4)

12 year

Read reviews

More about The Lost Wizard


Diep in de bossen, in donkere tijden van uitzichtloosheid, woonde een tovenaar genaamd Rudimir. Rudimir was een vriendelijke tovenaar. "Magie is in alles en alles is in jou" leerde hij zijn studenten. Sommige studenten waren geboren in een tovenaarsfamilie, anderen waren gewoon ‘normaal' maar voelden zich verbonden met de wereld van magie.

Het meest recente onderzoek van Rudimir was gebaseerd op de zogenaamde 4e dimensie, waarbij hij gebruikt maakte van zijn geliefde elementen, Lucht, Water, Aarde en Vuur. Hij meende dat de donkere tijd waarin men leefde zijn oorsprong vond in de 4e dimensie. Hij geloofde dat er zich in die 4e dimensie kwaadaardige wezens bevonden. Door dit onderzoek verkeerde Rudimir in groot gevaar....


Themes

Adventure

Horror

Classic

Magic

Mystery

Abduction

Study

Thriller

Time travel

Properties

Airco available

Pregnant friendly

No wheelchair access

Epilepsy risk

NLEN

Toilet available

PIN-payment possible

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

24 likes

176 visitors

66.7% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Helstraat 16
6131CZ, Sittard
Netherlands

Route

Route

Media

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

60 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

Drs-jlcDrs-jlcEscape LegendMember since: 2021 November 28 (209 rooms played)
Posted on: 2023 july 31

Wij hebben toverkracht… maar wie is To?

WABLIEF? Nou, wij – Team Ale Blie (3 personen) - waren dus in Sittard bij Escape Centrum Limburg om daar alle vier hun kamers te spelen. We hadden er al twee gespeeld en kwamen net terug van een heerlijke lunch om de laatste twee te ondergaan. The Lost Wizard zou de eerstvolgende kamer zijn die we zouden gaan spelen.

Laat ik eerst even wat praktische zaken doornemen: Je kunt niet parkeren bij Escape Centrum Limburg, maar je kunt wél betaald parkeren in een nabijgelegen parkeergarage. Bij deze escape locatie kun je een drankje nuttige in de ruime ontvangstruimte én krijg je zelfs een drankje nadat je een kamer gespeeld hebt ?. Je kunt ook gebruik maken van de sanitaire voorzieningen voor en na ieder spel mocht dat nodig zijn natuurlijk.

The Lost Wizard begint met een mooie epische video waarin het verhaal wordt verteld. Kortom is tovenaar Rudimir kwijtgeraakt in de vierde dimensie tijdens een onderzoek hiernaar. Wij – als zijnde zijn studenten – moeten gaan kijken in zijn studeerkamer om hem hopelijk te kunnen helpen terug te keren naar onze wereld. Ook bij deze kamer liep de gamehost mee de escape room in om binnen nog wat regels te vertellen. Dit vind ik jammer, want door de film zit je helemaal in het verhaal en hierdoor wordt je er weer een beetje uitgehaald.

Desalniettemin viel direct na het betreden van de studeerkamer op dat hier het decor er ontzettend goed uitzag. De kamer ademt meteen het tovenaarsthema en er is veel oog voor detail geweest bij het plaatsen van alle thematisering en attributen. Door het goede gebruik van licht- en geluidseffecten wordt de sfeer in de kamer nog magischer. Dit is heel goed gedaan en, naar mijns inziens, het beste gedaan bij deze kamer t.o.v. de andere kamers bij Escape Centrum Limburg. Aan het einde van het spel zit op het gebied van decor een leuke verrassing en ook dit vind ik weer ontzettend goed gedaan. Ik kan er niet te veel over uitweiden i.v.m. mogelijke spoilers.

De puzzels en met name de puzzelflow viel in deze kamer wat kouder op ons dak. Het is ooit onduidelijk wat de volgende stap is en daardoor kun je wat gaan dralen. Vooral door soms wat minder sturing vanuit de kamer zelf is dit een zeer pittige kamer. Dat is niet erg als je van een uitdaging houdt, maar het kan wat frustrerend werken als je een mindere spelflow hebt. Afgezien daarvan zitten er puzzels in The Lost Wizard die origineel zijn en zijn de puzzels vaak ondersteunend aan het thema en verhaal. Je kunt in deze kamer parallel puzzelen, wat betekent dat je meerdere puzzels tegelijkertijd op kunt lossen. Echter raad ik aan om dat misschien toch te laten, want dan kun je het overzicht wel eens kwijtraken hier. Met name de eindpuzzels vonden we heel tof in deze kamer door hoe goed ze een conclusie vormen voor het verhaal.

We wisten nét binnen de gegeven tijd uit de kamer te ontsnappen. Persoonlijk vond ik dit de leukste kamer van de dag bij Escape Centrum Limburg, maar dat heeft wellicht ook met smaak te maken. We mochten aan het einde weer een groeps-GIF maken én ik benoem het iedere review weer; ik vind het heel tof dat er extra aandacht wordt besteed aan het aandenken bij Escape Centrum Limburg. Complimenten daarvoor ?.

Al bij al; Bij The Lost Wizard komt het tovenaarsthema goed tot zijn recht, zowel in sfeer (decor, licht en geluid) als door de puzzels. Het is hierom een leuke kamer om eens te gaan spelen als je er niet al te ver voor moet reizen. Doordat de kamer zelf wat minder sturing geeft, kan dit een uitdagende kamer zijn op puzzelgebied. Ik zou deze kamer daarom ook zeker aanraden aan mensen die van puzzelgeoriënteerde escape rooms houden. Op het gebied van spektakel/beleving is dit een middenmoter.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met maximaal drie óf vier personen i.v.m. bewegingsruimte;
- Speel deze kamer vooral als je houdt van een uitdaging op puzzelgebied;
- Bewaar goed het overzicht in deze kamer en speel zoveel mogelijk lineair;
- Als je alle vier de kamers speelt op deze locatie, is dit een goede afsluiter.

Beste mensen van Escape Centrum Limburg, bedankt voor het bouwen en onderhouden van deze escape room. We hebben het naar ons zin gehad.


7.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 6.5

Service: 7.0


Played in July 2023

Played with 3 persons

Team: Ale Blie

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Verhaal/thema

  sjephanie

romoromoEscape GuruMember since: 2020 November 07 (161 rooms played)
Posted on: 2023 june 11

En hallo! Wie ben jij?

Onze tweede dag van een escape week en vandaag 2 kamers gespeeld bij ECL in Sittard. We werden ontvangen en na een korte uitleg en een filmpje gingen we van start. De kamer is mooi aangekleed in het thema. Maar er zijn elementen die beter kunnen worden uitgevoerd in deze ‘Harry Potter' wereld. De puzzels zijn absoluut uitdagend en hier misten we soms de kader of referentie naar de oplossing. We konden meerdere oplossingen uit een puzzel halen. Op de laatste puzzel , waarbij we al wisten dat de tijd op was, werden we abrupt uit de kamer gehaald en stonden we verloren en gedesillusioneerd in de ontvangst ruimte, met de mededeling dat we 1 drankje bij de kamer kregen. Geen napraten of evaluatie.
Onze conclusie is dat dit een mooie kamer is die met simpele handelingen nog net wat mooier gemaakt kan worden. De puzzels goed en uitdagend zijn, maar wel ingekaderd moeten worden. En neem ook na het spelen even de tijd om de kamer te evalueren zonder alweer gefocust te zijn op de volgende groep. En laatste tip is om niet de spelleiders te wisselen in het spel. Het is raar om te zien dat er een andere spelleider is aan het eind van de kamer.


7

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.5

Service: 6.5


Played in June 2023

Played with 2 persons

Team: Romo

Escaped: No


 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit
 • Onlogische puzzels
 • Slechte service

  Sem

ElenitsaElenitsaEscape ApprenticeMember since: 2024 February 12 (3 rooms played)
Posted on: 2024 march 23

Mooie escape room!

Alles mooi in thema. Afwisselende puzzels.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 8.5


Played in March 2024

Played with 4 persons

Escaped: No


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Diversiteit
 • Beleving
 • Goede begeleiding

 

StanStanEscape MasterMember since: 2017 November 13 (278 rooms played)
Posted on: 2023 august 14

En toen was er geen Rudimir

Door naar kamer drie op deze locatie. Om heel eerlijk te zijn was ik het meest benieuwd naar de laatste twee kamers die we hier zouden spelen. Dat is ook de reden waarom ze op mijn wishlist waren beland. De eerste twee kamers die we hier speelden, waren ‘prima’ maar niet heel bijzonder. Heel benieuwd of de laatste twee kamers daar verandering in zouden brengen.

De introductie is eigenlijk hetzelfde als bij de andere kamers. We kregen een introductievideo te zien die ons een inleiding gaf in het verhaal. En ook hier weer; de video is van enorm hoge kwaliteit. Dat neemt je meteen goed mee in het verhaal. Echter moet ik wel zeggen dat het bij de vorige twee kamers daardoor in de kamer zelf wel wat tegenviel.

Niets is minder waar bij ‘The Lost Wizard’, meteen toen we de kamer binnenstapten, zag je heel goed dat het (qua decor) echt een heel stuk beter was dan bij de andere kamers. Er zit oprecht veel detail in deze kamer. Daarnaast moet ik ook wel zeggen dat ik wel een ‘sucker’ ben voor dit thema. Enfin, het decor was in ieder geval erg netjes. Benieuwd wat de rest van de kamer ons brengt.

The Lost Wizard is de moeilijkste kamer op deze locatie, daar kwamen we zelf ook heel snel achter. Op de een of andere manier kwamen we er niet heel lekker in. Hoewel we tijdens de start van de kamer een lekkere flow te pakken hadden, kakte die op een gegeven moment toch in. We zagen het simpelweg niet. Dat bleef eigenlijk de gehele kamer wel zo. Sterker nog, ik heb een beetje het gevoel of we in de kamer vrij weinig zelf hebben opgelost. Eigenlijk hadden we overal wel hints voor nodig om eruit te komen.

Het decor blijft in de kamer erg netjes en de kamer ademt echt een fijne sfeer. Waar ik persoonlijk minder fan van ben, zijn puzzels die heel duidelijk handmatig getriggerd worden. Dat is een smaak dingetje, maar mij ben je dan een beetje kwijt. De puzzels in de kamer vallen heel mooi binnen het ‘magische’ thema, dat doen ze erg goed. Zeker met het oog op de eindpuzzel, een goede gelaagde puzzel. Heel netjes gedaan!

The Lost Wizard was voor mij de eerste kamer op deze locatie waarvan ik dacht: ja hier hebben ze tijd en moeite in gestoken. Op de een of andere manier was het toch niet helemaal mijn kamer, voornamelijk door de puzzels. Maar over het algemeen zag het er erg netjes uit. Verhaaltechnisch vraag ik me nog steeds een beetje af wat we gedaan hebben. Hou je van een flinke puzzeluitdaging? Dan is The Lost Wizard echt jouw kamer.


7

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.0

Service: 8.0


Played in July 2023

Played with 3 persons

Team: Ale Blie

Escaped: Yes

 

lida_scholtelida_scholteEscape ExpertMember since: 2017 September 04 (120 rooms played)
Posted on: 2023 january 22

Uitdagende puzzels voor ervaren escapers

Na alle reviews gelezen te hebben, wisten we al dat deze escape uitdagend zou worden en dat klopte ook. Sommige puzzels waren lastig, soms waren ze niet lastig maar hadden we niet goed opgelet of vonden we het niet helemaal logisch.
De kamer zit aardig in elkaar. Wat ik wel altijd killing vind zijn de filmpjes vooraf in de ontvangstruimte en een host die meegaat de kamer in…
Ook heeft deze (wat oudere) kamer helaas veel slotjes.

Kortom: een aardige kamer voor de ervaren escaper, als je komt voor gewoon lekker (pittig) puzzelen.


7.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.0

Service: 8.5


Played in January 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  59:20 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Onlogische puzzels
 • Host die mee de kamer ingaat
 • Veel slotjes

 

MeloDMeloDJunior EscaperMember since: 2022 October 02 (30 rooms played)
Posted on: 2022 november 14

Steeds weer een wow-effect

We hebben inmiddels aardig wat escaperooms gedaan dus het is altijd leuk wanneer een escaperoom je weet te verbazen. En dat deed The Lost Wizard. Originele puzzels die niet altijd recht-toe-rechtaan op te lossen waren en waarbij je meerdere elementen moet combineren. Hierdoor word je echt aan het puzzelen gezet in plaats van dat je een trucje opvoert. De sfeer in de kamer was inderdaad magisch en de puzzels helemaal in stijl. Op het nippertje ontsnapt :D


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in November 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes  59:52 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Goede prijs
 • Met 2 personen perfect, met meer wellicht wat krap

 

Magisch!!!

Leukste en mooiste kamer van Escape Centrum Limburg. Niet voor beginners! We hebben nu alle kamers in Sittard gespeeld maar deze is mede door de hogere moeilijkheidsgraad en mooie afwerking mijn favoriet.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in March 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  58:21 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad

 

KajKajEscape ApprenticeMember since: 2019 April 22 (9 rooms played)
Posted on: 2022 march 28

Mooie kamer, maar onduidelijk.

Hele wazige puzzels, geen response bij het oplossen van een puzzel. Moesten een hint krijgen dat een kast open was na het uitvoeren van een puzzel. Zorg voor een geluid, laat duidelijk merken dat we iets hebben opgelost.


4

Ambiance: 6.5

Game experience: 3.5

Service: 5.5


Played in March 2022

Played with 5 persons

Escaped: No


 • Sfeer
 • Beleving
 • Verhaal
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Onlogische puzzels
 • Slechte begeleiding

 

ShannaShannaEscape ExpertMember since: 2017 October 06 (136 rooms played)
Posted on: 2022 march 09

Pittige kamer

Dit is met een ontsnappingspercentage van 15% een erg pittige kamer om te spelen!

De aankleding van de kamer is passend voor het thema, maar allemaal wel heel donker. Daarnaast besteed je veel tijd in de beginruimte, waardoor er gedurende de helft van het spel weinig afwisseling was. Her en der zit alles ook met duct tape aan elkaar en zijn sommige attributen ook aan vervanging toe. Toch jammer van de beleving.

De puzzels hebben een goed niveau en zijn duidelijk te begrijpen. De spelleider liet ons met z'n tweetjes op de gemiddelde tijd van de kamer spelen en had af en toe wel wat eerder een tip mogen geven. Uiteindelijk kwamen we er zelf steeds ook wel uit, maar het is prettiger om in de flow te blijven in plaats van om je heen te kijken wat je nu weer zal gaan doen. Als je met vier spelers bent, denk ik dat het zeker wel makkelijker zal lukken. Met meer spelers kun je je niet meer goed bewegen in de kamer, dus ik zou het ook echt op max 4 houden.

Wij hebben ons vooral vermaakt door de moeilijke puzzels. Als je meer voor de beleving gaat, dan is deze kamer minder geschikt voor jou. Maar wil je lekker puzzelen, dan zou ik deze kamer zeker op het lijstje zetten. Leuk fotomoment achteraf!


7.5

Ambiance: 6.0

Game experience: 8.5

Service: 8.5


Played in February 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Fotomoment
 • Heeft onderhoud nodig
 • Erg donkere aankleding

 

DennisboomkeDennisboomkeEscape ExpertMember since: 2023 January 03 (98 rooms played)
Posted on: 2023 january 09

Toffe kamer, leuk thema!

Dit is een leuke kamer die aan te raden is om te spelen. Wij hebben ze alle 4 op 1 dag gespeeld. Vandaar deze review die geldt voor alle 4 de kamers. Echter is er zeker wel verschil in de kamers. Dat ga ik in de scores aanduiden. Maar globaal zijn dit goede kamers met leuke puzzels. Wat opvallend is, is dat deze kamers allemaal mooi zijn aangekleed.

Als je in de buurt bent zijn deze alle 4 de moeite om te spelen. Niet veel tijd? Helstraat 666 en The lost wizard zijn de leukste.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in October 2021

Played with 2 persons

Escaped: Yes  56:32 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Goede prijs

 

elskeelskeJunior EscaperMember since: 2017 August 12 (33 rooms played)
Posted on: 2021 october 21

Leuke kamer

Mooie kamer waar we helemaal in op gingen. Tot onze schrik was het ontsnappingspercentage maar 15% volgens de locatie. Een stukje lager dan we schatten adhv de reviews hier. Maar dat mocht de pret niet drukken. Hele vriendelijke ontvangst, leuke puzzels en heel mooi vormgegeven kamer.


9.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in October 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes  57:19 min


 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels
 • Origineel
 • Een puzzel was iets minder goed leesbaar

 

Petra_B..Petra_B..Escape LegendMember since: 2018 October 07 (331 rooms played)
Posted on: 2020 november 22

Je waant je in een andere wereld

Je zit meteen in de tovenaarswereld. Puzzels zijn pittig, maar wel te doen voor de meer ervarener escaper. Met 4 personen goed te doen, denk met 5 pers. wel erg krap.


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in November 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes  50:44 min

 

Jeroen_SchJeroen_SchEscape MasterMember since: 2018 December 31 (244 rooms played)
Posted on: 2020 november 25

Mooie, sfeervolle, pittige kamer!


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 8.5


Played in November 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes  50:44 min

 

jeroenvvjeroenvvEscape ExpertMember since: 2016 June 20 (114 rooms played)
Posted on: 2020 october 25

Mooie, uitdagende escaperoom

We hebben vandaag op deze locatie 3 escaperooms gespeeld. Voor mij was dit de leukste en meest uitdagende. Er was voldoende te doen in de kamer en de puzzels waren van goed niveau. Erg leuk vond ik het dat je ook fysiek een aantal dingen moest doen en je daarmee een echte tovenaar waande. De eindpuzzel was ook creatief en daarmee kwam alles samen.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in October 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

SylfariSylfariEscape GuruMember since: 2016 June 15 (233 rooms played)
Posted on: 2020 october 27

Uitdagend voor gevorderde spelers

#168 De introductie gaat bij alle kamers hier met een zeer professioneel filmpje vooraf. Deze kamer heeft een laag ontsnappingspercentage (ik dacht 10%? 16%?) en is daarmee en leuke uitdaging voor de gevorderde speler. Een kamer waarin vooral lekker gepuzzeld kan worden en daarbij ook wat originele puzzels. De aankleding is prima in thema.


9

Ambiance: 8.5

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in October 2020

Played with 4 persons

Team: Terrassers

Escaped: Yes  54:30 min

 

Tessa (7 rooms played)
Posted on: 2020 september 27

Geweldig en spannend

Fijn ontvangst met goede uitleg. Uitdagende escaperoom met goed samenhangend verhaal en uitdagende puzzels.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in September 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Goede uitleg
 • Betrokken medewerker
 • Uitdagende puzzels
 • Mooi aangeklede kamer

 

Magisch!

Mooie inkleding. Je wordt meegenomen in het verhaal zelfs voor je de kamer binnengaat. Multidimensionele puzzels. Mechanismen/puzzels die we nog nooit gezien hadden.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in July 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes  41:25 min


 • Ontvangst(ruimte)
 • Verhaal/ inkleding
 • Puzzels
 • 4 personen is precies genoeg - meer lijkt krap

 

sjaccopopinosjaccopopinoEscaperMember since: 2019 August 08 (37 rooms played)
Posted on: 2020 september 12

Uitdagende fantasy room!

#12 Na een zeer vriendelijk ontvangst in de erg leuke ontvangstruimte (als je arcade games houdt, kom dan zeker wat eerder!), gingen we vol frisse moed aan de slag. We kregen van te voren al te horen dat het een pittige kamer was met een laag ontsnappingspercentage. Dat bleek ook absoluut waar te zijn. De puzzels zijn erg leuk, origineel en van tijd tot tijd ook zeker complex en ingewikkeld. Genoeg uitdaging dus ook voor de ervaren escapers. Alles ziet er ook mooi uit, je waant je echt in een fantasy tovenaarswereld.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 9.0

Service: 8.5


Played in March 2020

Played with 5 persons

Escaped: Yes  55:08 min


 • Mooie kamer met veel details!
 • Uitdagende en originele puzzels
 • Prijs-kwaliteit
 • Leuke ontvangstruimte
 • Lekker pittig voor de gevorderde escaper!
 • Te klein voor meer dan 4 personen
 • Voor beginners wellicht te pittig?

 

AndreaAndreaEscape ExpertMember since: 2016 August 23 (101 rooms played)
Posted on: 2019 december 28

Magie met een Twist

Super leuke kamer. De puzzels waren in stijl en ook de nodige special effecten kwamen langs.
Het is zeker geen makkelijke kamer (Ontsnappingspercentage van 15%). Bij het finale puzzel bleek dat onze logica niet voldoende was, waardoor we veel tijd verloren en het ons uiteindelijk net niet lukte.
De wachtruimte is gezellig en ook de host was vriendelijk.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in December 2019

Played with 4 persons

Escaped: No


 • Puzzels in thema
 • Special effecten

 

Britt (40 rooms played)
Posted on: 2019 november 10

Mooie, uitdagende kamer

Mooie, goed in elkaar stekende kamer. Leuke puzzels, allen goed in een spannend thema!


8.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 7.0

Service: 10.0


Played in November 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

remivremivEscape ApprenticeMember since: 2019 November 05 (1 room played)
Posted on: 2019 november 05

Magic!

Wat een super toffe ervaring was the lost wizard in Sittard!
Enorm genoten van de setting (decor, licht en geluid). Diverse effecten en hele leuke puzzels.
Met ons gezin het net niet gehaald, maar dit smaakt naar meer en we komen zeker terug.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in November 2019

Played with 4 persons

Escaped: No


 • Setting
 • Puzzels
 • Verhaal

 

hennie_jacobshennie_jacobsJunior EscaperMember since: 2016 July 26 (25 rooms played)
Posted on: 2019 august 18

Betoverend


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.0

Service: 9.0


Played in August 2019

Played with 5 persons

Escaped: No


 • Leuke kamer
 • leuke puzzels
 • Kamer is eigenlijk alleen geschikt voor 4 personen

 

Mooie kamer

Ook in deze kamer is het thema weer goed neergezet. Soms wel wat ingewikkelde puzzels.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.0

Service: 9.5


Played in August 2019

Played with 5 persons

Escaped: No

 

ddhjddhjEscape ApprenticeMember since: 2019 August 05 (21 rooms played)
Posted on: 2019 august 05

Zeer goede kamer!

De kamer “the last wizard” is een kamer voor mensen met meer ervaring in escape rooms. Het geheel van de aankleding, afwerking, complexe puzzels en de service maken deze escape room compleet.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.5


Played in August 2019

Played with 4 persons

Escaped: No


 • Goed aangekleed
 • Vriendelijk personeel
 • Uitdagende puzzels

 

Heel leuke room!

Prachtige kamers, leuke puzzels, gedetailleerd uitgewerkt! En klantvriendelijkheid staat duidelijk voorop in escapecentrum Limburg!


9.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in July 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

Ferry84Ferry84Senior EscaperMember since: 2018 June 18 (59 rooms played)
Posted on: 2019 may 05

Origineel en erg leuk

Origineel, spannend en zeer uitdagend. Een erg leuke kamer


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 8.5


Played in May 2019

Played with 5 persons

Team: EscapeGoats

Escaped: Yes  50:57 min

 

Load more reviews

Write your review

Pro's and con's

Additional info

Score

Finishing

1
Review
2
Pro's and con's
3
Additional info
4
Score
5
Finishing

Your review

Your experience in one sentence*
Tell some more about your experience*

Prositives of the room

Ambiance
Great service
Puzzles
Original
Difficulty
Great price
Experience
Storyline
Diversity
Great host
Logic
Exciting

Negatives of the room

Ambiance
Bad service
Puzzles
Not really original
Difficulty
Cost
Experience
Lack of story
Illogical puzzles
Bad host
Needs maintenance
Decor

More info

Date of visit*
Persons*
Escaped?*
Time needed to escape? (Optional)

Ambiance

Game experience

Service

Total

Score

Rate the escape room you've played with grades

Ambiance

How was the decoration and theming of the room? Did they make use of effects in the room?

Game experience

Were the puzzles/tasks challenging enough, achievable and in balance and did they fit the story and the experience?

Service

How did you get welcomed and guided before, during and after the escape?

Total

The scoring total doesn't have to be the average of the partial grades. Sometimes an escape rooms deserves a higher or lower total score.

6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6

Fine: A pretty average room, fine to play, but don't expect an amazing room.

Why do I see this?

At the of 2021, we put together a standard explanation of the scores, based upon input from our visitors. This can help to put your score in context.

Name


6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6


More information

Played in

Played with

Team:

Escaped:

Time (mm:ss) (optional)


Pros

Cons

Place without account

We will send you a mail to confirm your email.
Your review will only become visible after you have confirmed your email adress and we have approved the review.

Fill in your name
How many escape rooms have you played already
Fill in your email

Thanks!

You're great

11 other rooms on this location