Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Helstraat 666

Sittard , Netherlands

Closed now

60 minutes

3 - 6

12 year

Read reviews

More about Helstraat 666


Pastoor Jean was een vroom man, althans dat dacht men... Weet jij, samen met je team, het geheim van pastoor Jean te ontdekken en de uitgang van deze enerverende, sinistere kamer te vinden?Scary

Themes

Horror

Mystery

Study

Thriller

Properties

Airco available

Pregnant friendly

No wheelchair access

Epilepsy risk

NLEN

Toilet available

PIN-payment possible

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

29 likes

264 visitors

95.7% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Helstraat 16
6131CZ, Sittard
Netherlands

Route

Route

Media

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

93 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

Drs-jlcDrs-jlcEscape LegendMember since: 2021 November 28 (209 rooms played)
Posted on: 2023 july 31

Pastoor ik je?

HAIJE! Vandaag waren we met het team Ale Blie (3 personen) bij Escape Centrum Limburg in Sittard om al hun escape rooms te spelen. Zojuist hadden we al één kamer gespeeld en we zaten klaar voor de tweede kamer: Helstraat 666 ?.

Je kunt niet bij Escape Centrum Limburg parkeren, want deze locatie ligt midden in het centrum van Sittard. Echter kun je in de buurt betaald je auto in een parkeergarage zetten. De ontvangstruimte is groot en voorzien van een toilet en de mogelijkheid om wat te drinken. Als je een kamer gespeeld hebt, krijg je zelfs een drankje van het huis.

Onze gamehost was geïnformeerd dat we al een kamer hier gespeeld hadden en sloeg daarom zijn instructiepraatje over. We kregen direct de introductie door middel van een mooie video. Er gebeuren rare dingen in Sittard en men vermoed dat Pastoor Jean hier iets mee te maken heeft. Aan ons de taak om tijdens de mis eens te gaan rondsnuffelen in zijn studeerkamer. Na het intro liep de host de escape room in en benoemde nog wat belangrijke regels. Dit vind ik jammer, want dit haalt je een beetje uit het verhaal en maakt alles een stuk minder echt.

We staan in de studeerkamer van Pastoor Jean en het valt op dat het decor er redelijk netjes uitziet. Hier en daar zie je wél duidelijk gebruikssporen en kan de afwerking veel beter. Je ziet ook de techniek goed zitten en dat haalt toch wat van de beleving weg. Desalniettemin is de sfeer, door licht en geluidseffecten, best spannend.

De puzzels zijn divers en op zich vermakelijk, alleen zijn ze niet echt origineel. Het zijn een beetje de standaard puzzels die je in iedere gemiddelde escape room tegenkomt. Daarbij dragen ze ook niet echt bij aan het verhaal en voelt het allemaal heel willekeurig. De kamer speel je grotendeels lineair. Dit houdt in dat je puzzel voor puzzel oplost. Hierdoor kan het voorkomen dat je even zelf niets te doen hebt én moet kijken hoe een ander met een puzzel bezig is. Ik zou aanraden om met een kleine groep van maximaal vier personen Helstraat 666 te spelen.

Binnen de gegeven tijd wisten we uit de kamer te ontsnappen. We mochten weer een leuke foto maken, die je ook als GIF mee naar huis krijgt. Ik vind het heel tof dat aan het aandenken extra aandacht is besteed ?. Vervolgens dronken we nog wat en gingen we even lunchen in Sittard om straks weer met een goed gevulde maag de andere escape rooms van Escape Centrum Limburg te gaan spelen.

Al bij al; Helstraat 666 is een kamer die ik aan zou raden aan groepen die nog weinig tot geen ervaring hebben met escape rooms én voor mensen die er niet té ver voor hoeven te reizen. De puzzels zijn standaard en willekeurig, maar toch leuk om te doen en divers. Het decor is prima, maar mist afwerking en onderhoud.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met maximaal vier personen i.v.m. lineaire puzzels;
- Speel deze kamer vooral als je nog niet veel escape rooms hebt gespeeld;
- Als je alle escape rooms op deze locatie wilt spelen, is dit een goede kamer om als tweede óf eerste te doen.

Bedankt, Escape Centrum Limburg, voor het ontvangen van ons. We hebben het naar ons zin gehad bij jullie.


6.5

Ambiance: 6.5

Game experience: 6.5

Service: 7.0


Played in July 2023

Played with 3 persons

Team: Ale Blie

Escaped: Yes


 • Moeilijkheidsgraad
 • Foto/GIF
 • Diversiteit
 • Spannend

  sjephanie

KellyKellyEscaperMember since: 2019 December 07 (65 rooms played)
Posted on: 2024 february 11

Leuke kamer voor tussendoor

Helstraat 666 is een prima eerste generatie escaperoom; je bent vooral bezig het met ontcijferen van codes voor slotjes. De kamer is goed qua aankleding, maar verwacht geen spectaculair decor. Met momenten is de kamer erg donker en is het goed uitkijken met bijv. trapjes.
Verder wel een goede puzzelflow voor ons. Zeker geschikt als kamer als je nog niet veel ervaring hebt. Voor de meer ervaren speler zou ik de kamer met twee personen spelen.


7

Ambiance: 7.0

Game experience: 6.5

Service: 7.5


Played in February 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Goede service
 • Sfeer

 

StanStanEscape MasterMember since: 2017 November 13 (278 rooms played)
Posted on: 2023 august 09

Spannend hoor!

Door naar kamer twee van de dag. Nadat we net opgewarmd waren bij 'The Haunted Office', was het tijd om de tweede kamer op locatie te gaan spelen. Dat zou voor ons 'Helstraat 666' worden. Een kamer met een wat spannender thema. Dat ligt ons altijd best goed, dus ik was heel benieuwd naar deze kamer.

Net zoals bij de andere kamers krijg je vóór het spelen van de kamer een video te zien. Deze video laat zien wat het verhaal van de kamer is. Zoals ik ook in mijn andere reviews heb gezet; de video's voor de kamers op deze locatie zijn echt goed. Het verhaal is duidelijk, beeld van hoge kwaliteit, etc. Het enige nadeel is dat de hoge kwaliteit video's een beetje haaks staan op de kwaliteit van de kamer.

Want als we dan de kamer binnen stappen (samen met de host weer), valt meteen op dat het decor minimaal is. Er is leuk over nagedacht. En er zitten wat leuke aspecten in. Maar wanneer je wat beter gaat kijken naar wat er nu precies staat, dan valt dat een beetje tegen. Ook de puzzels in deze kamer zijn op sommige punten niet echt passend. Als je dan echt verhaaltechnisch gaat kijken naar: "wat zijn we aan het doen?", dan kom je niet veel verder dan: "gewoon wat random puzzels oplossen".

De kamer heeft wel een duidelijke opbouw, je werkt verhaaltechnisch wel naar een soort einde toe. Ik denk dat dit een heel stuk spectaculairder had gekund, maar ze hebben wel wat geprobeerd neer te zetten. Waar deze kamer nog veel te halen valt, is wat mij betreft een stukje sfeer. Ik mistte toffe muziek, gave geluidseffecten, etc. Nu voelde het allemaal een beetje somber.

Heel veel meer valt er niet te vertellen over Helstraat 666. Ik denk dat het een leuke instapkamer is met een 'iets spannender thema'. Dus voor mensen die nog niet heel veel ervaring hebben met escape rooms. Verder moet ik wel weer zeggen; de service bij Escape Centrum Limburg is erg netjes. Na de kamer werden we meteen weer vriendelijk ontvangen, konden we nog even op de foto en mochten we een drankje pakken. Op naar kamer 3 hier!


6.5

Ambiance: 6.0

Game experience: 6.5

Service: 8.5


Played in July 2023

Played with 3 persons

Team: Ale Blie

Escaped: Yes

 

Rolf91Rolf91Junior EscaperMember since: 2023 August 01 (26 rooms played)
Posted on: 2024 february 18

Leuke kamer

Leuke kamer om te spellen als je in de buurt bent, we bleven een beetje op onze honger zitten qua horror


7

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.0

Service: 7.0


Played in July 2023

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving

 

fembulfembulSenior EscaperMember since: 2022 November 27 (62 rooms played)
Posted on: 2023 may 15

''Zou die hier in het bureau zitten?''

Wat te doen als jij degene bent die een activiteit moet regelen tijdens het vriendenweekend en je escapeverslaafd bent? Juist, dan ga je escapen.

Deze kamer was perfect voor ons, aangezien we in totaal met 10 man waren en op deze manier mooi de verdeling over 2 kamers konden maken. Onze groep ging Helstraat 666 spelen, met 2 ervaren escapers en 3 beginners.

We komen in Sittard aan en worden begroet in een mooie en ruime ontvangstruimte, waar ook genoeg te doen is voor de groep die pas later start. Dan mogen wij het kantoor van pastoor Jean betreden. Wat meteen opvalt is de decoratie, dit ziet er allemaal prima uit en is in thema. Wat mij betreft was deze kamer niet uiterst bijzonder in alles eigenlijk, maar gewoon leuk om mee te pakken, terwijl onze beginnende escapers hun ogen uitkeken. Dit zegt natuurlijk wel dat het een perfecte kamer is voor beginners en zeker als je eens een keer een wat ''enger'' thema wil, zonder dat je meteen een horror-kamer neemt.

Voor de wat meer ervaren escaper is dit zeker een makkelijke kamer, waar alles heel logisch gaat zijn. De kamer zelf is wel leuk gedocereerd en er zitten hier en daar erg leuke effecten. De puzzelflow in deze kamer is erg goed, komt ook omdat de kamer lineair is, maar alsnog was dit wel een fijne flow om in te zitten. De puzzels zijn eenvoudig, maar wel in thema en ook afwisselend genoeg.

Ik vond deze kamer zelf niet eng te noemen, ja oké hij is misschien wat spannend (dat vonden er genoeg in onze groep), maar deze kamer staat aangeschreven als enge kamer hier op escapetalk en dat vond ik écht niet het geval.

Het einde voelde wel wat abrupt, er had hier qua verhaal nog wel ies meer mee gedaan kunnen worden in mijn ogen en wat ik echt als tip wil meegeven is het licht; ik lees het in meerdere reviews, maar het is echt té donker in de kamer op een begeven moment. Natuurlijk, het werkt mee aan de spanning en de sfeer van de kamer, maar op het moment dat we met 5 man zijn en er maar 1 of 2 personen iets kunnen doen, omdat het voor de rest te moeilijk is om iets te zien, dan doet dat wel iets af aan de ervaring en de beleving in de kamer.

Verder is er een drankje is in de prijs inbegrepen, erg netjes en gastvrij! En uiteindelijk zijn we met een nieuw maandrecord vertrokken uit Sittard.

Al met al een prima kamer. De aankleding van de kamer is in thema, net als de puzzels. De service was goed en het is leuk dat je in de ontvangstruimte leuke spelletjes kan doen. Het enige wat er mist in deze kamer is een duidelijk verhaal en af en toe wat licht, maar als je zin hebt om te escapen en je bent in de buurt zou ik zeggen; lekker doen!
Ook zou ik deze kamer zeker aanraden voor de beginnende escaper of zoals wij dit deden, als je met een grote groep bent.


7

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.0

Service: 8.0


Played in May 2023

Played with 5 persons

Escaped: Yes  41:52 min


 • Soms is het té donker in de kamer
 • Gebrek aan verhaal

 

Escape SheepEscape SheepEscape GuruMember since: 2021 October 04 (160 rooms played)
Posted on: 2023 april 27

Even de priester ondervragen

Leuke escaperoom voor tussendoor , met zijn tweetjes gespeeld en ons vermaakt in deze klassieke escaperoom. Wel onnodig donker op sommige momenten ;)


6.5

Ambiance: 5.5

Game experience: 7.0

Service: 6.5


Played in April 2023

Played with 2 persons

Escaped: Yes

 

anne_ter_horstanne_ter_horstEscape ExpertMember since: 2021 August 30 (122 rooms played)
Posted on: 2022 november 24

Leuke kamer!

Dit is echt een beginners kamer maar wel leuk zo tussendoor. Einde was wel wat abrupt.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.5

Service: 8.0


Played in November 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  40:25 min


 • Great price
 • Logic

 

jeroen_ottojeroen_ottoEscape ExpertMember since: 2016 October 21 (96 rooms played)
Posted on: 2022 november 28

Hell(o) beginnerskamer

Perfecte kamer voor beginners, voor de meer ervarende Escaper iets te makkelijk. Eenvoudig, maar toch uitdagend. op een puzzel na zat de flow er goed in. Spannend maar zeker niet eng. Mooie ontvangstruimte en een drankje is in de prijs inbegrepen. Met een nieuw maandrecord op dat moment de kamer verlaten.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 9.0


Played in November 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  40:25 min


 • Prijs
 • Drankje na afloop
 • Logische puzzels
 • Goede service
 • relatief donkere kamer
 • niet al te moeilijk
 • veel 3 cijferige slootjes

 

DennisboomkeDennisboomkeEscape ExpertMember since: 2023 January 03 (98 rooms played)
Posted on: 2023 january 09

De beste van deze locatie!

Dit is een leuke kamer die aan te raden is om te spelen. Wij hebben ze alle 4 op 1 dag gespeeld. Vandaar deze review die geldt voor alle 4 de kamers. Echter is er zeker wel verschil in de kamers. Dat ga ik in de scores aanduiden. Maar globaal zijn dit goede kamers met leuke puzzels. Wat opvallend is, is dat deze kamers allemaal mooi zijn aangekleed.

Als je in de buurt bent zijn deze alle 4 de moeite om te spelen. Niet veel tijd? Helstraat 666 en The lost wizard zijn de leukste.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in October 2021

Played with 2 persons

Escaped: Yes  58:12 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede prijs

 

wim_bollenwim_bollenJunior EscaperMember since: 2017 June 06 (25 rooms played)
Posted on: 2021 november 17

Leuke kamer

Spannende kamer met gevarieerde puzzels die zelfs de ervaren escaper nog kunnen boeien. We hebben de kamer met twee gespeeld zonder hints.


8

Ambiance: 8.5

Game experience: 7.5

Service: 8.0


Played in June 2021

Played with 2 persons

Escaped: Yes  49:46 min


 • Goede service
 • Sfeer
 • Diversiteit
 • Logica

 

nene55nene55Junior EscaperMember since: 2023 February 26 (30 rooms played)
Posted on: 2023 february 26

Perfecte mix van engheid en leuk doorspelen

Hartstikke leuke kamer, niet enorm lastig maar ook zeker niet makkelijk. Een aantal dingen zijn echt wel iets lastiger dan verwacht. Ook vond ik het de perfecte combinatie van beetje spanning en toch niet storend.


8

Ambiance: 7.0

Game experience: 8.5

Service: 8.5


Played in June 2021

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Goede service
 • Spannend
 • Logica
 • Had iets meer decor mogen hebben

 

Prachtig en sfeervol

Wat een heerlijke kamer, Spannend door mooie licht, geluid en andere (!) effecten, maar zonder al te akelige schrikmomenten. We zaten goed in de flow en hielden de vaart er goed in. En hoewel we bijna een kwartier overhielden hebben we ons de hele tijd opgejaagd gevoeld: heerlijk! De puzzels zijn over het algemeen niet heel vernieuwend maar het prachtig uitgewerkte thema maakt dit echt een top kamer.


9

Ambiance: 10.0

Game experience: 8.5

Service: 8.5


Played in November 2020

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • spanning
 • prachtig uitgewerkt thema
 • licht geluid en andere effecten
 • heel fijn speelbaar met een lekkere flow
 • niet heel vernieuwende puzzels
 • beetje donker soms voor een 50+er met leesbril

 

jeroenvvjeroenvvEscape ExpertMember since: 2016 June 20 (114 rooms played)
Posted on: 2020 october 25

Prima kamer.

We hadden vandaag een escapedagje en dit was onze eerste kamer vandaag. De organisatie wilde prima meedenken om het schema voor ons zo optimaal mogelijk te laten verlopen; heel fijn! Ik heb mij prima vermaakt in de kamer. Je merkt wel dat hij al weer wat ouder is. Er zat 1 puzzel bij die voor onze groep wat lastiger was, je moet dat net kunnen. De ontvangsthal is erg gaaf.


7.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.0

Service: 9.0


Played in October 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

SylfariSylfariEscape GuruMember since: 2016 June 15 (233 rooms played)
Posted on: 2020 october 27

Leuke beginnerskamer

#167 Een mooie opwarmer voor onze escapedag waarop we o.a. 3 kamers in Sittard speelden. Deze was daarvan het eenvoudigst qua aankleding en puzzels, maar zeker voor hoe lang de kamer alweer bestaat een prima escape met spannend momentje. Helaas in het donker keihard m'n hoofd gestoten, maar dat mocht de pret verder niet drukken.


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.0

Service: 9.0


Played in October 2020

Played with 4 persons

Team: Terrassers

Escaped: Yes  43:56 min

 

Joris (9 rooms played)
Posted on: 2020 september 07

Geweldige flow kamer

Heel veel plezier gehad in helstraat. Niet te moeilijk dus lekker door puzzelen. Helaas geen top tijd maar dat mocht de pret niet drukken. So wie so altijd erg naar onze zin gehad bij escape room sittard. Hopelijk komt er nog een nieuwe kamer!!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in September 2020

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Flow
 • Totaal plaatje
 • Dat het er alweer op zit.. :-)

 

Leuke opwarmer

Wij hadden een dag geplanned staan waar de dames en de heren apart van elkaar weg waren. Tot de dames ons belde om een escape room te doen. Ze hadden zin in een enge kamer en hadden gezocht. Ze kwamen hier op uit. Voor ons dik een uur rijden maar we hebben het er voor over. Dit is de eerste kamer sinds een half jaar, dus toch weer spannend.

Bij binnenkomst een leuke ontvangstruimte, genoeg te doen en te zien. De gamemaster was vriendelijk en hield gepaste afstand.

Het was tijd we konden beginnen. Dit is de makkelijkste kamer die ze hebben, maar als opwarmen een goede keuze geweest.

Bij binnenkomst meteen een goede sfeer. Leuk aangekleed met ook voor detail. Dit is zoals meerdere hier hebben gezegd een linieare kamer wat lekker speelt.
Wel veel slotjes, maar dit mag de pret niet drukken. Door de muziek, geluidseffecten en spannende elementen blijf je lekker in het spel. Het is niet te, zodat je wel goed door kan spelen.
Op het einde een leuke afsluiter.

De kamer was een beetje te makkelijk maar wij hebben ons goed vermaakt.

Zonder hints ontsnapt met een mooie tijd op de klok.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 7.0

Service: 8.5


Played in July 2020

Played with 4 persons

Team: Get_locked

Escaped: Yes  34:28 min


 • ontvangstruimte
 • Sfeer
 • Spanning
 • Af en toe iets te donker

 

AndreaAndreaEscape ExpertMember since: 2016 August 23 (101 rooms played)
Posted on: 2019 december 28

In stijl van begin tot eind

Met onze zoons (8 en 10) spelden we deze kamer.
Vanaf de eerste minuut helemaal in het thema. Leuke ankleding en alle puzzels in stijl.
Er waren best wat cijfersloten maar dat mocht de pret niet drukken. Met nog 5 minuten op de klok ontsnapt. De host heeft goed geholpen en ook de verblifsruimte was gezellig.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in December 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Thema
 • Goede flow

 

evanovaevanovaEscape ApprenticeMember since: 2019 December 28 (1 room played)
Posted on: 2019 december 28

Top kamer!

Heel erg genoten van deze klassieke kamer!
Ben je in het zuiden van Nederland laat deze niet voorbij gaan!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in December 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Puzzels

 

reneetjereneetjeEscape ApprenticeMember since: 2019 December 28 (1 room played)
Posted on: 2019 december 28

Smaakt naar meer

Vandaag de eerste keer in Sittard geweest bij Escape Centrum Limburg.
Dit is ons heel goed bevallen.
We hebben enkele kamers in zuid limburg gespeeld maar niets kwam in de buurt van wat we vandaag meegemaakt hebben.
Super mooie kamer met toffe (tevens technische) puzzels.
Service was heel leuk! En er is naast escape rooms veel meer te ontdekken in de (grote) wachtruimte.
Wij gaan zeker terug komen voor de andere escapes!


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in December 2019

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Mooi
 • Uitdagend
 • Spannend

 

saskiasaskiaEscaperMember since: 2018 October 05 (39 rooms played)
Posted on: 2019 december 04

Standaard escape room

Deze kamer heeft alles wat een escape nodig heeft. Spannend verhaal, goed aangekleed en leuke effecten. Maar als inmiddels ervaren escape room speler was ik minder onder de indruk. De locatie vind ik wel echt heel leuk. Leuke ontvangstruimte en een drankje is in de prijs inbegrepen. Iets meer interactie met het personeel zou wel op prijs worden gesteld.


7

Ambiance: 8.0

Game experience: 6.0

Service: 5.0


Played in November 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Aankleding
 • Sfeer
 • Weinig gepuzzeld
 • Niet heel uitdagend

 

lotte91lotte91Junior EscaperMember since: 2017 May 15 (19 rooms played)
Posted on: 2019 october 19

Leuke kamer!

Leuke kamer, met een spannend thema. Leuke puzzels, wat goed met 4 personen gedaan kon worden. We hadden continue allemaal iets te doen. Leuke effecten. We waren wel snel ontsnapt, maar dat vonden we bij deze kamer juist leuk.


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in October 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes  39:34 min


 • Thema

 

[email protected] (12 rooms played)
Posted on: 2019 october 01

Aanrader!

Helstraat 666 is zeker een aanrader! Hele leuke en spannende kamer met leuke puzzels/opdrachten.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in September 2019

Played with 6 persons

Escaped: Yes

 

masjkemasjkeJunior EscaperMember since: 2019 May 30 (31 rooms played)
Posted on: 2019 september 28

Spannende en verrassende escape.

We hebben gisteren met 5 personen deze kamer gedaan.
Hij was verrassend en had leuke spannende momenten.
Door de spanning kreeg je een aparte sfeer in de kamer.
Op het eerste oog leek de kamer zeer eenvoudig en sober, echter......

De puzzels zaten goed in elkaar.
En waren afwisselend.
Ze waren niet zo heel moeilijk, maar ook weer niet te simpel.

Wat ik erg prettig vond was dat het niet te donker was in de kamer, soms is het zo donker in een kamer dat je niet alles goed kunt zien.

Het centrum op zich is gezellig, leuke ontvangstruimte met oa flipperkast en spellen. Na afloop nog iets te drinken gekregen en mag gezellig na zitten kletsen.

Kortom deze kamer is een echte aanrader, maar je moet niet te bang zijn uitgevallen..


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in September 2019

Played with 5 persons

Escaped: Yes  47:53 min


 • Spannend
 • Verrassingen elementen
 • Niet te donker in de kamer
 • Geen idee.

 

Spannend

Dit was de eerste kamer die we in Sittard gespeeld hebben. Classic escape room met spannende elementen. Puzzels zijn niet heel moeilijk maar dat zorgt voor een lekkere flow. Erg geschikt voor beginners.


9.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.5


Played in August 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes  54:12 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving
 • Spannend

 

tom_leyssenstom_leyssensJunior EscaperMember since: 2017 July 22 (21 rooms played)
Posted on: 2019 august 03

Perfect voor beginnende escapers

De kamer was niet zo moeilijk. Toch op sommige momenten tips nodig gehad. Helaas werd hierbij eerder het antwoord van de puzzel gegeven dan een echte tip.
De special effects waren ook een goede toevoeging al werden het er naar het einde toe wel teveel waardoor de verassing eraf ging.


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 7.0

Service: 9.5


Played in July 2019

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Wachtkamer
 • Into filmpje
 • Tips mochten iets criptischer

 

Vivianne (2 rooms played)
Posted on: 2019 july 08

Spannende escaperoom!

Helstraat 666 is een sfeervolle, spannende escaperoom met veel verrassende elementen. De escaperoom is goed te doen voor minder ervaren spelers en / of kleinere groepen (duo’s). Er wordt veel gebruik gemaakt van cijferslotjes, wat betekent dat de meeste puzzels leiden tot een getallencombinatie. Voor de afwisseling zou het leuk zijn om (nog) meer andersoortige puzzels te gebruiken. De service van het personeel is heel goed en de wachtruimte heel vermakelijk! Wij komen zeker nog een keer terug om een andere escaperoom te spelen.


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 7.0

Service: 9.0


Played in July 2019

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Service
 • Spanning
 • Veel cijferpuzzels

 

Load more reviews

Write your review

Pro's and con's

Additional info

Score

Finishing

1
Review
2
Pro's and con's
3
Additional info
4
Score
5
Finishing

Your review

Your experience in one sentence*
Tell some more about your experience*

Prositives of the room

Ambiance
Great service
Puzzles
Original
Difficulty
Great price
Experience
Storyline
Diversity
Great host
Logic
Exciting

Negatives of the room

Ambiance
Bad service
Puzzles
Not really original
Difficulty
Cost
Experience
Lack of story
Illogical puzzles
Bad host
Needs maintenance
Decor

More info

Date of visit*
Persons*
Escaped?*
Time needed to escape? (Optional)

Ambiance

Game experience

Service

Total

Score

Rate the escape room you've played with grades

Ambiance

How was the decoration and theming of the room? Did they make use of effects in the room?

Game experience

Were the puzzles/tasks challenging enough, achievable and in balance and did they fit the story and the experience?

Service

How did you get welcomed and guided before, during and after the escape?

Total

The scoring total doesn't have to be the average of the partial grades. Sometimes an escape rooms deserves a higher or lower total score.

6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6

Fine: A pretty average room, fine to play, but don't expect an amazing room.

Why do I see this?

At the of 2021, we put together a standard explanation of the scores, based upon input from our visitors. This can help to put your score in context.

Name


6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6


More information

Played in

Played with

Team:

Escaped:

Time (mm:ss) (optional)


Pros

Cons

Place without account

We will send you a mail to confirm your email.
Your review will only become visible after you have confirmed your email adress and we have approved the review.

Fill in your name
How many escape rooms have you played already
Fill in your email

Thanks!

You're great

11 other rooms on this location