Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

The Asylum Revealed

Valkenburg a/d geul , The Netherlands

Closed now

60 minutes

3 - 6

16 year

Read reviews

More about The Asylum Revealed

The Asylum Revealed draait om de mysterieuze powervrouw Nellie Bly, het pseudoniem van de grensverleggende Amerikaanse journaliste Elizabeth Jane Cochrane. Ze werd bekend door haar reis rond de wereld in 72 dagen én het artikel waarvoor ze krankzinnigheid veinsde, zodat ze opgesloten werd in een psychiatrisch ziekenhuis om zo de misstanden aldaar aan het licht te brengen... Als dat geen onderzoeksjournalistiek is... Durf jij in haar voetsporen te treden? 

Themes

History

Mystery

Properties

No wheelchair access

Contains elements unsuited for epilepsy.

NLENDE

Toilet available

PIN-payment possible

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

45 likes

239 visitors

81.5% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

de Guascostraat 6
6301 CT, Valkenburg a/d Geul
The Netherlands

Route

Route

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

92 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

Om gek van te worden

Een aantal jaren gelden speelde ik Mastermind bij Mystery House.
Ik weet niet goed waarom, maar op een of andere manier durfde ik het nooit niet goed aan om de andere kamers hier te boeken.
Was het door het lage slagingspercentage, de logica in de rooms… geen idee. Maar zondag was het dan zover, we ruilden Game Over in voor Mystery House en kozen voor de best beoordeelde van de overige 3.

Onthaal:

Valkenburg, super gezellig, kleine straatjes, restaurants en cafe’s overal waar je maar kijkt en dan: in een klein steegje Mystery House.
Als je hier heen komt, zorg dan dat je wat tijd over hebt om ook hiervan wat te genieten.

Parkeren kan op het Jan Linders plein voor 2,7 euro per uur op nog geen 200 meter van de room.

Mystery House bevindt zich in het gebouw waar vroeger de cinema zat en het pand ademt historiek uit.
De ontvangstruimte neemt je mee terug naar de tijd van weleer en op de muur zien we diverse posters van de kamers/films waar we zelf de hoofdrol in kunnen spelen.

We krijgen een warm welkom van onze GM die er duidelijk zin in had. De inleiding mocht voor mij een heel stuk korter en wat minder uitbundig, het is zoiets dat je leuk vindt of niet.

Het verhaal van de kamer wordt hier vooraf verteld en dat kan ik wel waarderen, wel jammer dat eens je bij de kamer bent je opnieuw uit de sfeer getrokken wordt door een uitleg van bekende regels.

Kamer:

Ik had het eerlijk gezegd niet verwacht door de ouderdom, maar wat is dit een realistische kamer. Ik voel me echt in een Asylum. Er hangt een onaangename griezelige sfeer versterkt door de kilheid van een ziekenhuis. Het enige wat ontbrak was een overtuigend geur effect.

Het is even zoeken naar de start net omdat er al redelijk wat afleiding te bespeuren is. Dan komt ervaring echt van pas om op tijd even iets te pauzeren. Iets wat doorheen de kamer vaker zou gebeuren. Na redelijk random de start gevonden te hebben is het opnieuw de kunst om door de bomen het bos te zien. Je weet zeker in het begin wel waar je naar toe aan het werken bent, alleen kon de weg daarheen duidelijker.

Naarmate de kamer vordert, wordt de ruis alleen maar erger en op een bepaald punt komt er zoveel informatie op je af dat het echt een kunst wordt om het overzicht te bewaren.
Ook vond ik het vreemd dat sommige zaken eerst niets doen en even later wel. Je concludeert eigenlijk dat het niks met de kamer te maken heeft, terwijl dat eigenlijk wel zo is, maar omdat je nog niet ver genoeg zit in het verhaal, werkt het gewoon nog niet.

Wat je wel merkt aan deze kamer is dat de meeste puzzels weinig of niks te maken hebben met het verhaal. Je lost random puzzels op en werkt je een weg naar buiten, op dat vlak is het echt een product van zijn tijd.

Dat dit een pittige kamer is kan ik wel beamen. Wij ontsnapten met nog 4 minuten op de klok.
Het einde voelt een beetje simpel aan, maar is wonderwel in thema en tegelijk grappig.

Conclusie:

Bij Mystery House zijn ze trots op hun lage slagingspercentages, iets wat ik niet zo goed begrijp. Sterker nog, het doet me eigenlijk twijfelen of ik ze wel wil boeken.
Asylum Revealed heeft me aangenaam verrast op vlak van aankleding. Puzzel technisch kreeg ik een beetje wat ik verwacht had, pittige puzzels, out of the box denken en vooral veel info waar je zelf rust in moet vinden.

De Gm bespreekt samen met ons nog even de kamer door en voorziet ons nog van een leuke foto als aandenken.


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.5

Service: 8.5


Played in July 2022

Played with 4 persons

Team: Kelly & Yves

Escaped: Yes

  anoukStan

Spannend verhaal en goed doordacht.

Zoals we gewend waren van mystery house, was dit ook weer een te gekke kamer.
Spannend tot het einde.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in August 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes  48:37 min


 • Cool verhaal
 • Techniek goed ingezet (VR)
 • Afwerking super

  nandarikprinsen

queenie4everqueenie4everEscaperMember since: 2018 October 28 (43 rooms played)
Posted on: 2019 July 17

Alsof je zelf in een inrichting zit!

Na de eerste twee kamers van Mystery House gespeeld te hebben, hebben we als laatste deze kamer gespeeld. Wauw! De puzzels zijn leuk en maken je afentoe zo tureluurs dat je het gevoel hebt echt gek te worden. Er zitten leuke elementen in (ik zal ze niet noemen om geen spoilers te geven) en de kamer is best complex. Wij waren met drie ervaren spelers en op het moment dat we dachten er echt niet uit te komen, lukte het uiteindelijk alsnog. We hebben weinig hints gehad, maar sommige momenten waren echt killing. Erg leuke kamer, goed aan details gedacht en een absolute aanrader!


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in July 2019

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Details in de kamer
 • Pand zelf (oude bioscoop geheel in stijl)
 • Personeel
 • Enthousiasme eigenaar
 • Sfeer in de kamer zelf
 • Complexiteit puzzels

  nandarikprinsen

wim_bollenwim_bollenJunior EscaperMember since: 2017 June 6 (23 rooms played)
Posted on: 2019 April 18

Indrukwekkende ervaring

Bij aankomst op de locatie (een oud cinemacomplex) krijg je al zin om te gaan spelen. De voorbereidende uitleg van de uitbater van de kamer deed ons nog meer zin krijgen en zorgde dat we volledig in de flow waren. Na aanduiding van de meest gekke persoon in ons gezelschap kon de escape beginnen. De aankleding en de puzzels pasten volledig in het thema. De kamer en de attributen geven een iet wat angstaanjagend gevoel zonder dat we ooit een moment de daver op ons lijf hebben gehad. Enkele malen zijn we wel lekker verschoten, maar echt schrik hebben we nog gehad. De kamer heeft een zeer laag ontsnappingspercentage (18%) maar we vonden de kamer zeker en vast niet te moeilijk en ook niet te chaotisch. Dit is geen beginnerskamer maar een ervaren speler (+/- 10 kamers op de teller) weet met deze kamer zeker en vast wat te doen. De kamer is geniaal gemaakt met een combinatie van een zoektocht naar sleutels, oplossen van leuke symbolenpuzzels in combinatie met cijfer- en lettersloten en de nodige technologische en computergestuurde technieken die de spreekwoordelijke 'slagroom op de taart' zijn. Vanaf het begin tot het einde word je meegezogen in het verhaal wat maakt dat dit een topkamer is. Wij komen zeker en vast terug om ook de andere kamers te spelen.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in April 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes  57:44 min


 • Leuke verhaallijn
 • Toffe en afwisselende puzzels
 • Mooie setting en decor
 • Enthousiaste medewerkers
 • Originaliteit troef!
 • Totaalbeleving: plaatje klopt!

  nandarikprinsen

mark89mark89Escape ExpertMember since: 2016 June 22 (89 rooms played)
Posted on: 2019 January 9

Gaaf dat je in het verhalen gezogen wordt, een echte belevenis!

Ook bij deze kamer begint het spel al voordat je de kamer in gaat, ik vind dit gewoon heel tof. Er zitten wellicht wat veel slotjes in de kamer zelf maar dit geeft ook veel succeservaring dus ik vind het niet perse een probleem. Het verhaal wordt van begin tot eind meegespeeld met de enthousiaste medewerkers en je waant je echt in het verhaal zelf. Ik kan niets anders dan complimenten geven en mensen aanraden om hier zeker heen te gaan!


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in December 2018

Played with 4 persons

Escaped: Yes  00:16 min

  nandarikprinsen

StanStanEscape GuruMember since: 2017 November 13 (189 rooms played)
Posted on: 2022 July 25

Ruis in het gekkenhuis

In 2018 speelde ik mijn tiende escaperoom bij Mystery House in Valkenburg. We speelden toen Mastermind, lekker uitdagend als tiende kamer. Helaas net niet ontsnapt, maar onze hersens werden goed op de proef gesteld destijds. Nu, vier jaar later, was het tijd om weer terug te keren naar Valkenburg om weer een kamer te spelen. Ditmaal 'The Asylum Revealed', eens kijken of onze hersens het deze keer wel aan zouden kunnen!

Op een zonnige zondagmiddag vertrokken we richting Valkenburg, wees op tijd met parkeren in de zomervakantie, want het kan wel eens druk zijn. Na een korte stop bij een terrasje om de hoek, liepen we richting Mystery House. De locatie blijft prachtig! Je bevindt je in een oude bioscoop die onwijs mooi ingericht is. We werden onthaald door een enthousiaste host die ons zou begeleiden. Zijn introductie was, enthousiast. Voor mij wat té enthousiast en overdreven, maar andere teamleden vonden dit geweldig. Persoonlijk dingetje. Enfin, verhaal was duidelijk, slotjes uitgelegd, spullen opgeborgen, op naar het gekkenhuis!

Wat me meteen opviel toen we binnen waren, was het 'decor'. Ik had hier niet al te veel van verwacht (gezien de leeftijd van de kamer), maar het viel alleszins mee. Sterker nog, ik vond het er oprecht tof uitzien! Je bevindt je echt in een Asylum. Op het eerste oog is er meteen 'veel' te zien. Tijdens de start is het wel duidelijk wat je op dat moment moet doen. Tot op een bepaald punt iets open ging... Daar kwam een berg aan informatie uit, waar we niet per se wat mee konden. Hier begon de ruis voor ons. Helaas is deze 'ruis' aangehouden tot het einde van de kamer, wat erg jammer is omdat je hierdoor niet echt in een lekkere flow terecht komt.

De puzzels zijn vrij algemeen, maar passen enigszins in thema. Nadat we ongeveer de helft van de kamer (hintloos) opgelost hadden, kwamen we wat vast te zitten bij verschillende puzzels. Vooral omdat er in deze ruimte té veel ruis aanwezig is waardoor je niet lekker kunt puzzelen. Vanaf dat moment hadden we ook het idee dat de hints om onze oren vlogen. Het einde is op zich grappig gevonden, maar verhaaltechnisch snap ik echt niet wat we nu eigenlijk gedaan hebben om te ontsnappen.

We hebben ons echt wel een klein uur lekker vermaakt en prima gepuzzeld. Zeker gezien de leeftijd van de kamer, is het echt wel fijn vertoeven bij Mystery House. Ik weet niet of je hiervoor in de auto moet stappen en half Nederland moet afreizen. Maar mocht je toch in de buurt zijn, is het prima om mee te pakken. Ik denk dat de kamer nóg fijner te spelen zou zijn wanneer er wat ruis uit deze kamer gehaald wordt. Hierdoor heb je namelijk continu een chaotisch gevoel, wat niet echt fijn is.


7.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.0

Service: 8.0


Played in July 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes

  De Milde Dictator

lida_scholtelida_scholteSenior EscaperMember since: 2017 September 4 (94 rooms played)
Posted on: 2019 November 25

Mooi aangeklede kamer, goede sfeer, puzzels missen logica

We werden zeer hartelijk ontvangen door de gastheer en -vrouw van Mysteryhouse!
Na de (hilarische) inleiding konden we de prachtig aangeklede, sfeervolle kamer binnen. Doordat de kamer zo mooi is aangekleed, zit je meteen goed in de sfeer. Hier en daar leuke verrassende elementen (wat knap is aangezien we al meer dan 60 kamers hebben gedaan), maar wel veel slotjes... Ook miste de logica van/tussen de puzzels soms, waardoor we er niet echt goed inkwamen.
Uiteindelijk is het ons net gelukt te ontsnappen (met 1 seconde op de teller).


9

Ambiance: 9.5

Game experience: 7.0

Service: 10.0


Played in November 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Mooie aankleding
 • Sfeer
 • Gastheer/vrouw
 • Ontvangstruimte
 • Originele elementen
 • Veel slotjes
 • Logica mist soms

  rikprinsen

sjaccopopinosjaccopopinoEscaperMember since: 2019 August 8 (36 rooms played)
Posted on: 2020 September 12

Toffe en spannende kamer!

#04 Voor mij de derde keer dat ik bij Mystery House een kamer ging spelen en wederom top ontvangst door GM Rik! Waar voor sommigen The Zodiac Letter al een spannende kamers is, is The Asylum Revealed dat velen zeker! Kamer ziet er prachtig uit en je waant je echt in een spookachtig gekkenhuis. De puzzels zijn zeer uitdagend (gelukkig voelt de GM precies goed aan wanneer je een hint nodig hebt, die ook altijd in een cryptische omschrijving komen). Zit een goede flow in en na een paar WTF momenten sta je met nog veel adrenaline buiten (als je het haalt ten minste...)! Van de vier huidige kamers bij Mysterie House Valkenburg, is dit zeker mijn favoriete!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in August 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes  58:16 min


 • Verhaal, thema, sfeer!
 • Leuke, uitdagende, puzzels
 • Spannend, maar niet eng!
 • Parkeren

  rikprinsen

AndreaAndreaEscape ExpertMember since: 2016 August 23 (92 rooms played)
Posted on: 2019 August 7

Beetje gestoord

De derde kamer die we met z'n tweeën op deze locatie gespeeld hebben. De statistiek zegt dat het moelijk gaat worden (18% ontsnappen uit deze kamer)
Begin helemaal in stijl en ook de aankleding was super. Na een moeilijke start en een beetje hulp ging het stap voor stap door het verhaal. Originele puzzels wisselende af met sloten. Uiteindelijk met nog iets meer dan 5 minuten ontsnapt. Deze kamer kan dus met z'n tweeën gespeeld worden maar met 1 of 2 extra spelers hadden we minder dingen over het hoofd gezien en iets minder hulp nodig gehad.


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in August 2019

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Verhaal lijn
 • Aankleding
 • Veel sloten

  rikprinsen

Lauke (8 rooms played)
Posted on: 2019 August 3

Top kamer, echte aanrader!

De 3e kamer die we bij jullie hebben gespeeld en ook deze was weer fantastisch! Verrassend, uitdagend en geweldig!


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in August 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • VR

  nanda

ramsoditramsoditJunior EscaperMember since: 2019 August 1 (18 rooms played)
Posted on: 2019 August 1

Erg Gekke Kamer!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in July 2019

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Leuk, Gek en Spooky
 • Weinig tot niks

  rikprinsen

JorisJorisEscaperMember since: 2016 August 30 (47 rooms played)
Posted on: 2019 April 30

Spannend en leuk!

Gaaf! Sfeer is goed, puzzels zijn goed! Begeleider van de kamer is enthousiast :)


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in April 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes

  rikprinsen

Weer een SUPER ervaring rijker.


9

Ambiance: 9.5

Game experience: 8.5

Service: 9.5


Played in March 2019

Played with 6 persons

Escaped: Yes  54:04 min

  nanda

Geweldig

Escaperoom begint al bij binnenkomst, wat leuk gedaan ! Kamer een echte aanrader


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in January 2019

Played with 3 persons

Escaped: Yes

  nanda

MarjonMarjonJunior EscaperMember since: 2016 November 29 (62 rooms played)
Posted on: 2018 November 8

Niet voor ons

Tja.. deze kamer was voor ons geen leuke ervaring. Ik verbaas me dan ook over de hoge cijfers, ik heb wel 3 keer gecheckt of ik wel de juiste kamer aan het reviewen was.

Allereerst: de eigenaar is super aardig en ik geloof oprecht dat hij en zijn team het beste met hun rooms voor hebben.
Voor ons viel deze kamer echter tegen. De aankleding vonden we leuk maar het grootste ding was toch wel het gemis van logica in de puzzels. En zoveel chaos (wat sommige mensen benoemen als 'leuk' of 'anders', maar voor ons bleef het gewoon chaos).Het is lastig om zonder spoilers te vertellen wat we bedoelen. Blijkbaar ervaren anderen mensen dit niet zo, maar voor ons was het een frustrerende kamer en hebben we helaas met weinig plezier de kamer gespeeld.


6

Ambiance: 7.0

Game experience: 5.5

Service: 9.0


Played in November 2018

Played with 4 persons

Escaped: Yes

  mitch2304

jofemajofemaEscape ExpertMember since: 2016 November 26 (111 rooms played)
Posted on: 2017 October 1

Heerlijk krankzinnig

Het beste voor het laatst bewaard: de derde en laatste kamer van ons trio Valkenburg. Na een hapje eten kwamen we vanavond terug bij Mysterie House en troffen daar een nieuwe lichting medewerkers en de eigenaar. Die laatste begeleide onze kamer en bleek prettig gestoord te zijn :-)
De intro en manier van beginnen geeft al een heerlijk krankzinnige start aan deze bijzondere kamer die ook voor al wat meer ervaren groepen echt uitdagend is. De sfeer is super, de puzzels uitdagend en het einde te gek.
Na afloop nog een flinke poos nagepraat met de eigenaar, dat was ook erg gezellig. Wij hebben een topdag gehad in Valkenburg!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in September 2017

Played with 5 persons

Team: Team Zuid

Escaped: Yes


 • Krankzinnigheid
 • Sfeer

  nanda

Linced82Linced82Escape ExpertMember since: 2017 January 28 (155 rooms played)
Posted on: 2017 September 29

Top kamer voor gevorderden

Wow echt een knaller van een kamer voor gevorderden, super veel leuke onderdelen en afwisselende puzzels en niveaus, een absolute aanrader!
Prachtige verwerking van techniek, goede verhaallijn en alles super goed passend in het thema.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in September 2017

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Leuk thema
 • Mooie effecten
 • Prachtige techniek
 • Hoog niveau dus echt voor gevorderden

  nanda

veerleveerleEscape ExpertMember since: 2016 November 27 (96 rooms played)
Posted on: 2022 August 31

Top room!

Deze kamer gekozen voor een tripje Valkenburg/Maastricht op basis van reviews en dit was echt een meevaller.

De eerste minuten was ik zelf echt helemaal niet mee, maar eens we in gang geraakten en de logica snapte ging het lekker vlot.

Het thema is eerder eng en dat is normaal niet mijn ding en ook hier een paar keer "schrik" gehad, maar wel op een leuke manier nog. Het thema is goed uitgewerkt en zorgt voor een aantal echt leuke en orginele puzzels en attributen, het is ook wel veel zoekwerk dus dat moet je ding zijn.

Sommige onderdelen hebben wel een onderhoudje nodig, veelvuldig gebruik hebben zijn sporen achtergelaten.

Goede begeleiding, ook leuk wat ze met de foto van je tijd doen.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in August 2022

Played with 2 persons

Team: Veerle, Katreine en soms Nico :)

Escaped: Yes  52:31 min


 • Goede service
 • Sfeer
 • Origineel
 • Puzzels
 • Beleving
 • Heeft onderhoud nodig

 

niki_woutersniki_woutersJunior EscaperMember since: 2018 June 20 (44 rooms played)
Posted on: 2022 February 6

Leuk locatie

Wat een vriendelijk ontvangst met een super leuke aankleding ! De kamer zelf was ook goed in elkaar gezet met leuke spel elementen. Hier en daar wel een hint nodig gehad maar gelukkig ontsnapt 😸!!


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 8.0

Service: 10.0


Played in February 2022

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit
 • Spannend

 

Thijs (4 rooms played)
Posted on: 2021 August 10

Gestoord goed!

Uitdagende puzzels, uniek ontworpen en overduidelijk goed doordacht. Deze puzzels pasten goed bij het thema en het verhaal van de escape room. De sfeer was uitstekend creepy, nooit eng maar wel spannend. De service was geweldig! De gegeven introductie was een goede mix van speels en in karakter.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in August 2021

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Verhaal
 • Uitdagende puzzels
 • Gezellige host
 • Nog goed te spelen met 6 man

 

Tanja (11 rooms played)
Posted on: 2021 August 10

Krankzinnig goed!

De host/maker/eigenaar heeft ons heel leuk ontvangen en had ontzettend veel passie voor zijn escape rooms. De kamer zat goed in elkaar en was uitdagend.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in August 2021

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Goed doordacht
 • Origineel
 • Goede backstory
 • Gezellige/passievolle organisatie
 • Goed ontworpen
 • Leuke props

 

Zeer leuke, uitdagende en spannende kamer

Dit was onze 2e kamer die we speelden bij Mystery House. De gastheren en vrouw zijn super aardig en ze zitten meteen in de escape-room-modus en ze zitten vil met humor. Het verhaal wordt leuk verteld.
De kamer is super goed aangekleed en de puzzels zijn uitdagend en leuk. Iedere kamer heeft overigens ook zo hun eigen soort puzzels wat het afwisselend maakt, geen een kamer lijkt op elkaar.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in July 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes  59:55 min


 • Leuk aangekleed
 • Gastvrijheid en leuk personeel
 • Diversiteit puzzels

 

EstMarEstMarJunior EscaperMember since: 2018 October 15 (10 rooms played)
Posted on: 2020 November 29

Vette room!

Na het spelen van The Zodiac Letter (zie vorige review) zijn we vol goede hoop begonnen aan deze kamer.
De sfeer in de kamer is erg goed en er zitten unieke elementen verwerkt in het geheel. Deze kamer liep goed, alhoewel er wel wat onduidelijkheden in zaten.

Na twee kamers van deze eigenaar gespeeld te hebben valt het op dat er een voorliefde zit voor het misleiden van de spelers, hier moet je van houden.

Ontsnapt met nog 3:07 over.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 8.0


Played in November 2020

Played with 4 persons

Team: The LEDIes

Escaped: Yes  56:57 min


 • Sfeer
 • Leuke puzzels
 • Kamer liep goed

 

ingeborgingeborgJunior EscaperMember since: 2018 July 5 (21 rooms played)
Posted on: 2020 October 24

Spannende en interessante kamer

Unieke kamer die erg leuk in elkaar is gezet.


9

Ambiance: 8.5

Game experience: 7.5

Service: 9.0


Played in October 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes  12:39 min


 • Spannend
 • Thema
 • Personeel
 • Puzzels

 

jeroenvvjeroenvvEscape ExpertMember since: 2016 June 20 (114 rooms played)
Posted on: 2020 October 25

Kamer mooi in thema.

We werden goed ontvangen door de medewerkers van Mysteryhouse. We zouden vandaag 3 kamers spelen en dit was de eerste. We speelden met 3 personen. Gelukkig hadden we iemand bij die de 'grote' puzzel snapte, ik begrijp er namelijk nog niet veel van. Ik heb wel mijn ogen goed de kost gegeven en vond de kamer zeker in mooie thema-stijl. Er zitten gave elementen die je uiteindelijk knettergek maakte. Het einde vond ik ook super bedacht. Al met al een mooie ervaring.


8

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.0

Service: 9.0


Played in October 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

Wim (6 rooms played)
Posted on: 2020 October 19

Super

Super spannend en heel erg leuke ervaring. Goede opzet in een mooie locatie.


9.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in October 2020

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Aankleding

 

Load more reviews

Write your review

Pro's and con's

Additional info

Score

Finishing

1
Review
2
Pro's and con's
3
Additional info
4
Score
5
Finishing

Your review

Your experience in one sentence*
Tell some more about your experience*

Prositives of the room

Ambiance
Great service
Puzzles
Original
Difficulty
Great price
Experience
Storyline
Diversity
Great host
Logic
Exciting

Negatives of the room

Ambiance
Bad service
Puzzles
Not really original
Difficulty
Cost
Experience
Lack of story
Illogical puzzles
Bad host
Needs maintenance
Decor

More info

Date of visit*
Persons*
Escaped?*
Time needed to escape? (Optional)

Ambiance

Game experience

Service

Total

Score

Rate the escape room you've played with grades

Ambiance

How was the decoration and theming of the room? Did they make use of effects in the room?

Game experience

Were the puzzles/tasks challenging enough, achievable and in balance and did they fit the story and the experience?

Service

How did you get welcomed and guided before, during and after the escape?

Total

The scoring total doesn't have to be the average of the partial grades. Sometimes an escape rooms deserves a higher or lower total score.

6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6

Fine: A pretty average room, fine to play, but don't expect an amazing room.

Why do I see this?

At the of 2021, we put together a standard explanation of the scores, based upon input from our visitors. This can help to put your score in context.

Name


6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6


More information

Played in

Played with

Team:

Escaped:

Time (mm:ss) (optional)


Pros

Cons

Place without account

We will send you a mail to confirm your email.
Your review will only become visible after you have confirmed your email adress and we have approved the review.

Fill in your name
How many escape rooms have you played already
Fill in your email

Thanks!

You're great