About me

This escaper hasn't entered any personal info.

 

Location

Noord-Holland


Statistics

  • Rooms played: 5
  • Reviews posted: 5
  • Escaperate: 80%
  • Forum posts: 0
  • Member since: 2019-09-16


Team

Reviews

Sort rooms on:

Visiting date Score Review date EscapedTeam Time

Leuk thema.

Goed uitgedachte kamer. Met leuke puzzels. Verband was goed te vinden. Verrassende elementen in de kamer. Zeker de moeite waard!

Voor beginners een leuke kamer.

Wat verouderde kamer die opgefrist mag worden. Het verband tussen de puzzels was lastig te combineren. We hadden veel hints nodig om de logica te vinden. De ontvangst van Tante Suus was super. Leuke rondleiding gehad door het pand. Ruimte om even een drankje vooraf en erna te doen.

JUNGLE

Leuke kamer! Thema goed door gevoerd in puzzels en aankleding. Ontvangst ruimte is gezellig en de eigenaren van de kamer super enthousiast!

Waanzin!!

WoW wat een kamer is dit. Wat een ervaring. Alle zintuigen worden geprikkeld. Met vijf spelers hebben we de kamer gespeeld. Op seconden werk, net niet de kamer gehaald. Maar alles meegemaakt wat de kamer te bieden heeft. 1 van ons indrukwekkendste kamer die we hebben gespeeld.

Leuke actieve kamer.

Leuke kamer. Verrassende elementen. Lekker actief door de kamer heen. Puzzels van prima niveau en passen goed in het thema. Aankleding helemaal in de stijl om je Gold Rush ervaring te beleven.