Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Jessica escape

Escaper

Offline

Member since

20-01-2019

Statistics

Escaperooms

45 reviews

46 Rooms played

91.1% escapepercentage


Games

0 reviews

0 played games


1 forum posts

Team

I want to break free

1 team members

20 Rooms played

45 reviews

The Gold Of Lutine

Avonturium
Posted on: 2023 april 29

Lekker puzzelen voor twee

Bij binnenkomst in de kamer weet je gelijk dat je op een boot bent πŸ˜€. Het ziet er leuk uit en de kleur effecten maken het af. De puzzels zijn lineair. Wel allemaal in thema en gevarieerd wat altijd een goed idee is. Deze kamer hebben we met 2 ervaren spelers gedaan en dan is het leuk. Ik denk dat als je deze kamer met meer ervaren spelers speelt dat het minder leuk is.


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.5

Service: 8.0


Played in April 2023

Played with 2 persons

Escaped: Yes  52:45 min

 

The Expedition

Avonturium
Posted on: 2023 april 30

Gezellige jungle

Nadat we eerst de andere kamer hadden gespeeld. Begonnen we aan de volgende kamer. De kamer is in thema ingericht en alle puzzels en attributen passen goed in het thema. Wat ik altijd een plus punt vind. De ruimtes zijn niet zo heel groot. Met een grote groep wordt het denk ik wel wat krapjes. Sommige puzzels duurde even voordat we ze begrepen. Na het oplossen was het eigenlijk allemaal heel logisch 😁. De eindpuzzel was leuk en uitgebreid opgezet.
Wij hebben deze kamer met z'n tweeΓ«n gespeeld. En voor de ervaren spelers is dat ook genoeg.


7.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in April 2023

Played with 2 persons

Escaped: Yes  52:06 min

 

Timescape

AdventurEscape Utrecht
Posted on: 2023 april 14

Verrassend leuke kamer

Met veel zin en weinig verwachtingen begonnen we aan deze escape room. Als je na het aanbellen binnenkomt dan begint het al gelijk en dat is altijd leuk. Je krijgt zin om de kamer te spelen. Bij binnenkomst is het thema gelijk duidelijk en kun je beginnen. De kamers zitten leuk in elkaar. De puzzels zijn erg leuk, niet heel ingewikkeld maar er zijn er genoeg waardoor je lekker bezig bent. Kan ook komen doordat we met z'n tweeΓ«n waren. Er zit een leuke twits in de kamer, wat ik nog niet eerder ben tegen gekomen. Super! Alle puzzels zijn ook in thema. En je merkt dat deze kamer met liefde is gemaakt. Heb genoten van de kamer en we kwamen er helemaal blij uit.


9

Ambiance: 8.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in April 2023

Played with 2 persons

Escaped: Yes

 

Honeymoon Hotel

DarkPark Zoetermeer
Posted on: 2023 march 12

Spannend bezoekje aan het hotel

Met gezonde spanning kwamen we de kamer binnen. Het begin van de kamer begon rustig. We kregen daar wel een hint die we al hadden opgelost, wat ik eigenlijk wel irritant vond.
Bij de volgende ruimtes bouwen ze de spanning lekker op en ben geregeld geschrokken, waarvoor eigenlijk? De puzzels zijn leuk in thema en gevarieerd. De aankleding zag er goed uit maar soms ook akelig.
Ik kwam daardoor niet altijd in de juiste flow, helaas.


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 8.0


Played in March 2023

Played with 4 persons

Team: I want to break free

Escaped: Yes  48:43 min

 

Genoten

Met veel zin begonnen we aan deze kamer. Hiervoor hadden we al de honeymoon hotel gespeeld, we waren dus al warm gedraaid.
De start om naar de kamer te gaan is leuk en brengt je gelijk in de goede vibe.
Ik heb echt genoten tijdens het spelen van deze kamer. De sfeer is soms wat spannend en grimmig maar ook weer heel mooi. Dat kwam denk ik vooral door de aankleding en hoe de kamer is ingedeeld. Ook een paar lekker geschrokken. De puzzels zijn leuk, wij vonden ze niet super moeilijk, hadden snel in de gaten wat de bedoeling was. Dat was helemaal niet vervelend. De puzzels waren goed gevarieerd en goed in thema.
Heerlijke kamer.


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in March 2023

Played with 4 persons

Team: I want to break free

Escaped: Yes  46:32 min

 

Gascape

Escape Room Woerden
Posted on: 2023 february 18

Leuke locatie om te puzzelen

Met een groepje van in totaal 4 collega's met ervaring maar nooit in deze samenstelling gespeeld, begonnen we aan deze kamer. Vanwege file waren we een half uur te laat, gelukkig was dat geen probleem en werden we enthousiast ontvangen.
De ruimte van de escape room is leuk en geeft een goede sfeer. De puzzels waren gevarieerd maar niet heel ingewikkeld voor ons, het waren wel allemaal leuke puzzels. En toch ook weer puzzels die ik nog niet ergens anders had gezien. Wij gingen er vrij snel door heen. Voor een heel ervaren team is het daardoor misschien niet de perfecte kamer. Wij hebben ons goed vermaakt in de kamer.


7.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.5

Service: 9.0


Played in February 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  41:12 min

 

The Concierge

Kamer 237
Posted on: 2022 december 09

Aangenomen 😁

Bij ontvangst zit je gelijk in de sfeer van het hotel. Ziet er allemaal erg leuk en goed afgewerkt uit.
We mogen plaatsnemen op het bankje, krijgen nog een kleine toelichting over de functie en mogen dan naar binnen.
In de kamer ziet het er heel leuk en mooi uit. In het begin weten we niet zo goed waar we moeten beginnen en komen we langzaam op gang. Gelukkig gaat het steeds beter en komen we lekker in de flow. Het zit goed in elkaar en alle kamers zijn goed in thema en toch allemaal anders. Van de hotelbaas werd ik wel een beetje zenuwachtig als we een hint kregen (wel erg leuk hoor). De hints die we op een andere manier kregen vond ik erg leuk en persoonlijk gemaakt. We hebben genoten


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in December 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes  72:20 min

  kamer237

Bella Ciao

Escape Room Katwijk
Posted on: 2022 october 15

Heerlijke kamer

Benieuwd naar het thema van casa di papel gingen we de kamer binnen. En we gaan gelijk goed van start. Het is leuk om dingen te herkennen uit de serie. Om te kamer op te lossen hoef je de serie echt niet gezien te hebben. Het is wel leuk. We gingen erg goed en zaten in een heerlijke flow. De kamers en puzzels zijn goed gevarieerd en laserstralen zijn altijd leuk 😁. De kamer heeft een logisch verhaal. En wij hebben een heerlijke avond gehad.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in October 2022

Played with 4 persons

Team: I want to break free

Escaped: Yes  49:07 min

 

Tja de kamer is wel goed.

De intro van de kamer vond ik geinig. Vervolgens konden we beginnen in de kamer. De aankleding is passend bij het thema en konden we lekker beginnen. In de tweede kamer was het niet gelijk duidelijk waar we moesten beginnen. Daarbij kregen we hints via een scherm. Echter was de timing van die hints slecht. Het leek alsof er niet werd meegekeken. We kregen hints over dingen wat we al hadden opgelost. Daardoor gingen we wel steeds terug naar die puzzel om er toch maar achter te komen dat het al klaar was. Of we kregen hints voor een puzzel die nog niet opgelost kon worden doordat een andere puzzel eerst moest. Dat werkt niet mee en gaf ook vertraging. In de laatste kamer bij de laatste puzzel liepen we vast. We moesten nog een handeling doen. Die handeling had ik al verschillende keren uitgevoerd. Maar werkte niet. Op een gegeven moment denk je dan dat het er niet bij hoort. Een hint over die handeling kregen we ook niet. Terwijl als ze hadden meegekeken hadden ze daar wel op in kunnen springen. Ik heb echt het gevoel dat ze een schema hebben welke hints ze moeten geven bij welke tijd zonder echt te weten hoe het gaat in die kamer. Tijdens het praatje achteraf kwam ook niet heel veel uit. Eigenlijk maakt dat alles wel dat ik een teleurgesteld gevoel heb overgehouden aan de kamer. We hebben het ook net niet gehaald. Terwijl de kamer eigenlijk echt wel heel leuk is. De puzzels zijn echt in thema en gevarieerd. En er zijn leuke dingen in verwerkt.


7

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.5

Service: 4.0


Played in October 2022

Played with 2 persons

Escaped: No

 

Het Museum

This is escape Breda
Posted on: 2022 october 02

Instap museum

Deze kamer gespeeld met mijn familie die wel erg benieuwd waren wat een escaperoom nu precies is. De kamer daar ook op uitgezocht. Het is geen spectaculaire kamer en als ervaren spelers kun je hem prima met 2 personen doen. Meer zou ik ook niet doen. Desondanks liepen we bij de eerste puzzel gelijk vast en duurde het wel een kwartier voordat we die opgelost hadden πŸ˜ƒ. Het begin van de kamer is wel een leuke start.
Daarna gingen we vrij goed, soms nog een klein tipje nodig in de goede richting. De puzzels lopen niet geheel lineair. Dat is geen probleem maar loop je soms met spullen de hele tijd rond die je nog niet nodig hebt πŸ˜ƒ.
Het intro praatje over de escape room wordt algemeen gehouden met alle groepen die op dat moment gaan spelen. Dat maakt het wel druk en onrustig.


7.5

Ambiance: 7.0

Game experience: 8.0

Service: 7.5


Played in October 2022

Played with 5 persons

Escaped: Yes  47:50 min

 

De Meisjeskamer

Mama Bazooka
Posted on: 2022 july 07

Het leek zo mooi voor het meisje

Het was weer een hele ervaring. Met gezonde spanning gingen we de kamer binnen (de mannen wat minder gespannen πŸ˜€).
De kamer zit er vrij normaal uit maar de sfeer merk je wel. Bij de eerste puzzel liepen we wat vast. Na een klein hintje waren we op de goede weg en gingen we lekker door de kamers heen. Ook al weet je dat je er eigenlijk niets kan gebeuren, ben ik geregeld geschrokken en heb lekker gegild. De puzzels zijn leuk en gevarieerd, de aankleding maakt de sfeer van de kamer. Het is erg leuk om jezelf achteraf terug te zien πŸ˜ƒ.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in June 2022

Played with 5 persons

Team: I want to break free

Escaped: Yes  45:12 min

 

Lekker puzzelen

Met veel enthousiasme werden we ontvangen. En na de introductie wat leuk is opgezet gingen we beginnen. Het is een leuke kamer waar je lekker kunt puzzelen. De puzzels waren gevarieerd en voor ons duidelijk dat we goed in de flow kwamen, we niet ergens vast liepen of hints nodig hadden. Alleen bij het zoeken van het laatste ontbrekende stukje hebben we echt alles bekeken 😁, gelukkig toch gevonden.


8.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 8.5

Service: 8.5


Played in April 2022

Played with 4 persons

Team: I want to break free

Escaped: Yes  46:56 min

 

Gezellig met de kinderen

Deze kamer uitgezocht om gezellig met de kinderen samen te spelen. De kamer is volledig ingericht voor kinderen waardoor de begeleiding mee gaat. Ik voelde me daardoor wel bekeken πŸ˜„. Puzzels waren leuk bedacht. En echt voor kinderen. 1 puzzel begrepen we de logica niet van. De uitgang van de kamer is leuk.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.5

Service: 8.0


Played in February 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  56:00 min

 

Mine Secret Experience

Escape Room Ermelo
Posted on: 2022 february 13

He ho he ho puzzelen doe je zo

Met mijn collega's deze kamer gespeeld. In 2 teams van 5 begonnen we aan dit avontuur. De kamer is goed in het thema uitgewerkt. (De entree en ontvangstruimte is ook leuk in thema uitgewerkt). De puzzels zijn leuk uitgewerkt. Niet te moeilijk en ook niet te makkelijk. En het begint al voordat je het in de gaten hebt 😁. Er zitten leuke effecten in de kamer. Zelf heb ik al ervaring, het was erg leuk om te zien dat mijn collega's zonder ervaring enthousiast meededen. En we met de diamant uit de mijn kwamen.


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in February 2022

Played with 5 persons

Escaped: Yes

 

The Queen

Real Adventure Game
Posted on: 2022 january 28

Zoemige kamer

Na een lange tijd weer een kamer kunnen spelen. Joepie. Het begin van de kamer is een leuke start. De kamer zelf is gewoon leuk. Ze willen ook echt een verhaal vertellen alleen vergeet ik dat altijd tijdens het spelen. Voor de puzzels is dat niet erg. Tijdens de hints kreeg je wel vragen terug over het verhaal waar ik dan niet echt antwoordt op kon geven 😁😊. Deze kamer hebben we met ze tweeën gespeeld. En voor de ervaren spelers is dat ook goed te doen (misschien met 4 ervaren spelers heeft niet iedereen wat te doen).
Doordat de kamer al wat jaren meegaat zeggen ze dat het een 1.0 kamer is. Het blijft gewoon leuk om slotjes te openen, attributen te zoeken en de puzzels op te lossen. We liepen even vast, daarna hadden we de flow te pakken! Echt spectaculaire effecten zijn er niet. Het was een leuke kamer om te spelen.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 9.0


Played in January 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes  52:13 min

 

Jason's Curse

OuterGround
Posted on: 2021 october 10

Heerlijke kamer

Na het enthousiaste ontvangst werden we naar de kamer gebracht.
De aankleding en sfeer is erg goed uitgevoerd. De puzzels zijn lekker gevarieerd. Bij de eerste puzzel liepen we gelijk al vast. Na een kleine hint wisten we die op te lossen. En kwamen we lekker in de flow terecht. Er is zeker goed over het verhaal nagedacht en uitgewerkt, tijdens het puzzelen gaat dat dan toch langs mij heen. Na afloop kregen we nog een leuke toelichting over de kamer. We zijn klaar voor the execution.


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in October 2021

Played with 4 persons

Team: I want to break free

Escaped: Yes

 

The Lost Package

The Great Escape
Posted on: 2021 july 15

Leuke puzzelkamers

Deze kamer hebben we met onze 2 zonen van 7 en 9 gespeeld.
Wij zelf hebben al redelijk wat kamers gespeeld. En wilde ons enthousiasme graag met onze kids delen 😁.
De start van de kamer is leuk gedaan waardoor iedereen gelijk de goede spanning te pakken had. De kamers zijn erg leuk en niet heel ingewikkeld. Het echt oplossen van sommige puzzels was nog wat te lastig met de kinderen. Of gingen wij zelf gewoon te snel. Er moet van alles worden gezocht en open worden gemaakt waar ze goed bij hebben geholpen. Onze jongste zoon vond wel het eerste voorwerp wat we nodig hadden in de eerste kamer πŸ˜‚.
Was top!
Deze kamer is ook prima te doen voor 2 ervaren escapers.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in July 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes  51:42 min

 

Soup du Jour

Rock City Escape
Posted on: 2021 june 25

Interessant restaurant

Dit was onze eerste kamer van 2021. We hadden er zin in en bij binnenkomst werden we gelijk geholpen en naar de ingang van het restaurant gebracht.
Het is een leuke kamer met heel veel verschillende puzzels en leuke aankleding. De puzzels waren ook lekker gevarieerd en in thema van het restaunt. De poster van hun kamer vind ik er niet bij passen. Dat heeft dan weer niks met de kamer zelf te maken :) We hebben heerlijk gepuzzeld.
Er wordt weer heerlijk met het licht en geluid gespeeld en heb ook een paar keer lekker gegild.
Het exacte verhaal wat achteraf werd verteld had ik er zelf niet uitgehaald. Dat heb ik weleens vaker bij kamers gehad, je bent zo met de puzzels bezig dat het verhaal je een beetje ontgaat.

Het was weer een top kamer en een goede start van ons escape avontuur van 2021.


9

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in June 2021

Played with 4 persons

Team: I want to break free

Escaped: Yes  65:24 min

 

Gezellig met de kids

Deze kamer heb ik met mijn man en 2 kinderen van 7 en 9 jaar gespeeld. Was voor het eerst dat we een familie kamer speelde. De kids begonnen enthousiast te zoeken en waren erg blij als er weer een slotje open ging
De puzzels zijn leuk voor de kinderen en gevarieerd. We hebben wat geholpen, ze konden ook veel zelf. We hebben ons goed vermaakt. En mijn jongste zoon zei gelijk dat hij de andere kamer ook wilde spelen πŸ˜ƒ


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 9.5


Played in May 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes  54:26 min

 

The Dentist

DarkPark Delft
Posted on: 2020 october 18

Heerlijk bezoek aan de tandarts.

Dit is de eerste van de twee kamers die we vandaag hebben gespeeld bij Darkpark.
En het was heerlijk puzzelen. Het begin is erg leuk waardoor de sfeer er gelijk in zit. We zitten gelijk in een goede flow en gaan erg lekker in de kamer. We hebben ook lekker gegild maar waarvoor eigenlijk? Dat blijft een verrassing. Er zijn veel slotjes in deze kamer, dat vind ik eigenlijk nog altijd heel leuk 😁. Ook altijd fijn dat de gemaakte foto snel in je postvak zit.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in October 2020

Played with 4 persons

Team: I want to break free

Escaped: Yes  46:01 min

 

Freakshow

DarkPark Delft
Posted on: 2020 october 18

Een geheimzinnig circus

Dit was kamer nummer twee van vandaag bij Darkpark. Met gezonde spanning liepen we het donker in. De kamer zit lineair in elkaar en het thema is goed doorgevoerd. Gelukkig hadden mijn teamleden de flow snel te pakken want ik kwam een beetje traag op gang. De ruimtes zijn niet zo heel groot, wij waren met 4 personen en vond ik eigenlijk wel genoeg. Er zaten weer leuke gil momentjes in. En leuke elementen verwerkt in de kamer. De host was erg enthousiast.


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.0

Service: 9.0


Played in October 2020

Played with 4 persons

Team: I want to break free

Escaped: Yes  49:14 min

 

The Ghost Ship

Search & Escape
Posted on: 2020 september 27

Puzzelkamer

Het piraten thema is in de kamer leuk doorgevoerd. Het is geen high tech kamer met veel effecten. Een prima kamer waar je veel puzzels moet oplossen die je uiteindelijk allemaal nodig hebt voor de allerlaatste code. Wij hebben deze kamer met 2 (ervaren) personen gedaan en was goed te doen. Onze gamemaster deed het leuk. Doordat de ontvangstruimte niet echt is aangekleed is het begin praatje in de kamer. Vond ik niet storend maar je gaat gelijk wel wat rondkijken. Waardoor je wat afgeleid bent.
Prijs kwaliteit verhouding van deze kamer is prima. Als je al heel veel kamers hebt gespeeld en je bent wat verwend weet ik niet of deze kamer iets voor je is.


8

Ambiance: 7.5

Game experience: 8.0

Service: 9.0


Played in September 2020

Played with 2 persons

Escaped: Yes  59:01 min

 

INFERNO

Timed Adventures
Posted on: 2020 september 27

on fire! πŸ‘©β€πŸš’

Enthousiast werden we ontvangen. De kamer begint leuk en in mooie brandweerpakken betraden we de kamer. De puzzels passen goed bij de sfeer van de kamer en waren gevarieerd. En er was genoeg te zien. De effecten zijn leuk doorgevoerd. Ik had persoonlijk een heel andere verwachting bij deze kamer. Dat mocht de pret niet drukken. We zaten in een goede flow en hebben de brand op tijd geblust.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in September 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes  49:29 min

 

Wat een gave ervaring

Dit was mijn eerste VR escape spel. In het begin voelde het heel onwerkelijk en raar. Op een gegeven moment ben je gewend en gaat het steeds beter. Je mag vooraf ook even oefenen in "de kleedkamer".

Het ziet er echt heel goed en spectaculair uit.
Op een gegeven moment zit je helemaal in de sfeer van het spel. Top!
Je bent echt de hele tijd bezig. Het zijn ander soort puzzels dan bij een fysieke escape room. Hier had je meer "doe" puzzels. En je moet echt samenwerken. Voor je gevoel ben je echt samen. Terwijl je toch echt op je eigen steen staat.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.0

Service: 9.0


Played in July 2020

Played with 2 persons

Escaped: Yes

 

Operation Submarine

The Circle Escaperoom
Posted on: 2020 february 23

Prima kamer

Voor het eerst met schoonzussen en zwagers een escape room gespeeld. Ze waren toch wel nieuwsgierig geworden na al mijn verhalen. Het thema is leuk doorgevoerd en er zijn verschillende ruimtes waar je door moet. Puzzels zijn gevarieerd en passen bij het thema. Helaas bij 2 puzzels hadden we een kleine storing, uiteindelijk wel gelukt om die puzzels op te lossen.
We hadden de kamer op tijd gehaald en niet onbelangrijk, iedereen wilde nog wel een keer een escape room doen :)


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 7.0


Played in February 2020

Played with 5 persons

Escaped: Yes  48:13 min

 

Illuminati Headquarters

One Hour Lockup
Posted on: 2020 february 21

Super

Thema en sfeer van de kamer is erg goed uitgewerkt. Puzzels zitten goed in elkaar en zijn gevarieerd. En je mag een paar keer lekker hoofdrekenen :) er liggen gelukkig kladblaadjes klaar. Hints worden op een leuke manier gegeven.
Wij zaten goed in de flow in deze kamer, dat is heerlijk escapen. De foto die je gelijk mee krijgt vind ik top!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in February 2020

Played with 4 persons

Team: I want to break free

Escaped: Yes  52:47 min

 

Het geheim van de Lutine

Enigma Rooms
Posted on: 2019 december 29

Een boot waar je veel moet lezen

De kamer is erg goed en mooi in thema afgewerkt. Het boot thema past ook goed bij Volendam. Daarbij heeft deze kamer ook geen cijfersloten, wat voor de verandering leuk is. Alleen je moet veel lezen en vanuit de tekst weet je wat je moet doen. Hierdoor ontstond er bij mij niet echt een flow en hoef je zelf niet heel veel op onderzoek uit. Wij waren met 4 en persoonlijk vond ik dat al veel, dat kwam vooral doordat de ruimtes niet heel groot waren. De manier voor het openen van de kastjes, laatjes, deuren etc. was origineel. De volgorde daarvan kan alleen op 1 manier. Bij elke hint gaat er wel 30 seconden van de tijd af. Er is geen ruimte om bij de escape room zelf wat te drinken. De dijk is heel dichtbij waar genoeg mogelijkheden zijn om nog even wat te drinken.


6.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.0

Service: 5.5


Played in December 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes  55:56 min

 

THE COOPER CASE

DOWN THE HATCH
Posted on: 2019 december 28

Genieten

Deze kamer hebben we als eerste gespeeld op deze dag.

De kamer en het verhaal zit super goed in elkaar. Lekker veel puzzels en allemaal heel divers.
De special effects maken de kamer extra leuk. Ons team had de juiste flow snel te pakken. Hints kwamen op het juiste moment. Tijdsbesef was helemaal weg totdat we te horen kregen nog 10 minuten en we geen idee hadden hoe ver we waren....uiteindelijk vlakbij de laatste puzzel want we hebben de kamer gehaald 😁.


9.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.5

Service: 9.0


Played in December 2019

Played with 4 persons

Team: I want to break free

Escaped: Yes  75:15 min

 

Flight 815

DOWN THE HATCH
Posted on: 2019 december 28

Top vlucht

Deze kamer na de Cooper case gespeeld.
Het begin is erg leuk! Vervolgens kreeg ik even een lichte teleurstelling doordat ik de puzzels in de andere ruimte niet zo leuk vond. Dat ligt niet aan de kamer, sommige puzzels spreken je gewoon niet zo aan. Daardoor wel even uit de flow. Daarna kwam het wel weer goed gelukkig. Deze kamer moet je meer samenwerken en communiceren, wat erg leuk is. Daarnaast heb je bepaalde onderdelen van de ene puzzel nodig voor een andere puzzel. Waardoor ik het gevoel kreeg dat er weinig puzzels waren. Na afloop als je er nog even over praat kom je er toch achter dat er genoeg puzzels waren 😊.


9

Ambiance: 9.5

Game experience: 8.5

Service: 9.5


Played in December 2019

Played with 4 persons

Team: I want to break free

Escaped: Yes  72:48 min

 

Elixir

Wintertuin Experience
Posted on: 2019 october 13

Mooie plek met originele kamer met verhaal

De locatie is mooi, bij zonnig weer nog leuker denk ik. Het thema is overal goed doorgevoerd. De puzzels zijn gevarieerd, weinig slotjes en niet eerder gezien. Wel een hoop briefjes die je nodig hebt bij de opdrachten.
De begeleiding was goed en leuk uitgevoerd.
En gelukkig net op tijd het elixier bemachtigd.


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.0

Service: 8.5


Played in October 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes  59:49 min

 

Dakar Challenge

Escape Rooms Coronel
Posted on: 2019 october 12

Standaard kamer met veel slotjes

Thema van de kamer past prima bij Tim en Tom van Coronel . De kamer hoort bij een evenementen centrum waar je ook kunt karten, lasergamen en klimmen. Daardoor is het een standaard kamer die ze "erbij" doen en dat zie je terug in de kamer. Het idee is leuk, doordat je veel slotjes moet openmaken en er ook geen duidelijke volgorde in zit komt het niet helemaal goed uit de verf.

Wij hebben deze kamer via groupon geboekt en dan is de prijs prima voor wat je ervoor krijgt. Persoonlijk vind ik de kamer geen €120 waard.

We hebben ons vermaakt en ontsnapt, dat helpt ook altijd mee πŸ˜€


6

Ambiance: 6.0

Game experience: 6.0

Service: 6.0


Played in October 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes  58:28 min

 

The Vault

Sherlocked
Posted on: 2019 october 08

Mooie locatie met leuke escape room

Het begin en de ontvangst is erg leuk van deze escape room. Er zijn verschillende leuke puzzels. Voor mij gevoel waren er niet zoveel puzzels. Als je er naderhand op terug kijkt heb je toch een hoop gedaan.
Tijdens het spel kregen we 1 slot niet open terwijl we wel de juiste code hadden...als advies kregen we om een beetje met de cijfers heen en weer te schuiven. Dat vond ik erg vervelend.
Daarnaast is de kamer zelf niet in het Nederlands. De begeleiding tijdens het spel was wel in het Nederlands.
Bij de laatste puzzel zijn we helaas gestrand. We wisten wel hoe het moest, alleen de uitvoering was zeer gevoelig....


8

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.0

Service: 6.0


Played in October 2019

Played with 4 persons

Team: I want to break free

Escaped: No


 • Locatie
 • 1 slot ging niet goed open

 

The Experiment

The Great Escape
Posted on: 2019 august 31

Geweldig

Met enige spanning betraden wij de kamer. De start van de kamer is erg leuk en goed doordacht.
Puzzels zijn goed in het thema uitgewerkt en ook divers, erg leuk!! De sfeer wordt goed neer gezet (en gelukkig voor mij niet eng). Helaas zijn we gestrand bij de laatste puzzel, helemaal bezweet en vol enthousiasme kwamen we eruit.


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.5

Service: 9.0


Played in August 2019

Played with 5 persons

Team: I want to break free

Escaped: No

 

Gematigd enthousiast

De aankleding is leuk gedaan. De puzzels zijn gevarieerd. Alleen de logica van de puzzels was voor ons niet altijd duidelijk.
Er was ook een automatisch hintsysteem, wat op een gegeven moment wat irritant werd. Helaas konden we de laatste puzzel niet uitvoeren doordat de cijfers niet goed zichtbaar waren


6.5

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.0

Service: 6.0


Played in July 2019

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Licht is slecht in de kamer
 • Automatisch hintsysteem

 

Zodiac Killer

One Hour Lockup
Posted on: 2019 june 28

Wij hebben de zodiac killer verslagen

Leuke puzzelkamer. Veel slotjes in deze kamer waardoor wij in het begin met verschillende puzzels tegelijk half bezig waren. We kwamen gelukkig wel in de goede flow.
Thema is leuk doorgevoerd met verassende elementen. Het geluidje dat je hoorde bij het invoeren van de juiste code vond ik leuk.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 8.5


Played in June 2019

Played with 4 persons

Team: I want to break free

Escaped: Yes  50:46 min

 

Doing Time

Clocked-Up
Posted on: 2019 june 02

Prima kamer

Leuk ontvangst met gratis kopje koffie en thee.
Het thema is leuk doorgevoerd. Puzzels zijn gevarieerd en uitdagend genoeg. Hint systeem was leuk en had echt de indruk dat ze goed mee aan het kijken waren en op juiste moment een goede hint gaven. Het is geen kamer met veel extra effecten of high tech software. Een leuke puzzelkamer.


8

Ambiance: 7.5

Game experience: 8.5

Service: 8.5


Played in June 2019

Played with 2 persons

Escaped: Yes  51:42 min

 

Standaard kamer zonder wauw effect

Het is een vrij basic kamer.
Thema is wel aardig uitgewerkt. Geen wauw effect. (Beginners kamer).
Kamer duurt 30 minuten. Je speelt er dan 2. Op zich leuk bedacht, in een kamer van 1 uur kom je wel meer in het verhaal en de flow


6

Ambiance: 5.5

Game experience: 6.0

Service: 6.0


Played in May 2019

Played with 4 persons

Team: I want to break free

Escaped: Yes  26:39 min

 

Casino Kamer

Escape Den Bosch
Posted on: 2019 may 15

Moah

Logica van de kamer is niet altijd even duidelijk. Sommige attributen in de kamer passen niet helemaal in het thema van casino. En 1 puzzel klopte volgens ons ook niet. Verwacht geen spektakel.


5

Ambiance: 4.0

Game experience: 5.5

Service: 6.0


Played in May 2019

Played with 4 persons

Team: I want to break free

Escaped: Yes  00:28 min

 

The Grand Prix

Escape World Zandvoort
Posted on: 2019 may 05

Teleurstellend

De andere 2 kamers hadden we al gespeeld. En die vonden we echt goed. Daardoor met veel zin en hoge verwachting the grand prix escape room geboekt. Helaas dat viel tegen. Het thema is niet goed uitgewerkt en komt niet in de buurt van de andere 2 kamers. Daarnaast moesten we bij diverse puzzels het antwoord of handeling 2x uitvoeren voordat er iets gebeurde. Het hintsysteem was ook teleurstellend. De hints die we kregen (op 1 na) hadden we al gezien/ uitgevoerd. Daardoor kreeg je het idee dat ze niet echt aan het meekijken waren. Vervolgens liep het systeem op het einde helemaal vast en stond de host in de kamer met de mededeling dat de kamer vast gelopen was....Helaas


5

Ambiance: 4.0

Game experience: 6.0

Service: 3.0


Played in May 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes  55:00 min

 

Bloody Mary

Rock City Escape
Posted on: 2019 may 05

Super kamer

Met enige zenuwen stapten we de ontvangst ruimte binnen. Gelijk begint het spel en zit je helemaal in de sfeer. Na de benodigde uitleg en verhalen begonnen we aan de kamer. Gelukkig....heel even geen spanning. De puzzels zitten leuk in elkaar en zijn helemaal prima. Het lijken er heel veel waardoor we even dachten het gaat ons niet lukken. Is allemaal goed gekomen. De spanning wordt leuk opgebouwd of maak je jezelf helemaal gek.......De manier van de subtiele hints die gegeven worden is erg prettig. Top ervaring


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 8.0

Service: 8.5


Played in May 2019

Played with 5 persons

Team: I want to break free

Escaped: Yes  57:36 min


 • Bij ontvangst sta je gelijk
 • Kamer tot in detail uitgewerkt

 

OriΓ«nt Express

Backspace Escape Rooms
Posted on: 2019 february 22

Prima kamer met leuk thema

Leuke kamer. Thema leuk uitgewerkt. Puzzels waren leuk doordacht. Vanwege het ontbreken van een klok + je mag de escape room sowieso helemaal afspelen kregen we niet gelijk een adrenaline kick. Door de extra effecten kwamen we wel in de flow.
De lounge ruimte waar je kunt napraten en wat kan drinken is sfeervol ingericht.


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 8.0

Service: 7.5


Played in February 2019

Played with 4 persons

Team: I want to break free

Escaped: Yes  49:26 min

 

Casino Mortale

Sky High escape rooms
Posted on: 2019 february 23

Verassende escape room met een verhaal

De voorbereiding op de escape room is heel leuk gedaan. Je wordt er heel enthousiast van. Ontvangst is helemaal in het thema, leuk gedaan.
In de escape room moet je echt het verhaal oplossen ipv losse puzzels maken. Dat zorgt voor een andere manier van denken. Het verhaal is prima uitgewerkt met extra filmpjes erbij. Wij hadden wel een hoop hints nodig, gelukkig toch binnen de tijd gered.


Response by Sky High escape rooms

2019 February 25

Bedankt voor de mooie review, en ja onze escape room is meer op het verhaal gericht dan op puzzels, en dat hadden jullie goed door en daar door gehaald! helemaal top! bedankt voor jullie review.


8

Ambiance: 9.0

Game experience: 7.5

Service: 9.0


Played in January 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Voorbereiding
 • Ontvangst

 

Hele leuke kamer met diverse puzzels

Hele leuke kamer. Veel puzzels die afzonderlijk opgelost moeten worden.
En puzzels zijn ook heel divers, met de spanning moet je soms toch rustig blijven. Thema van de kamer is goed doorgevoerd. Spanning wordt goed opgebouwd tot aan de laatste kamer
Filmpje + foto achteraf is ook erg leuk!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 8.0


Played in December 2018

Played with 4 persons

Team: I want to break free

Escaped: Yes


 • Diverse puzzels

 

The Gold Mine

Escape World Zandvoort
Posted on: 2019 february 23

Leuke kamer

Thema is in deze kamer ook goed doorgevoerd. Kreeg echt het gevoel dat je onder de grond zit. Leuke en verschillende puzzels. Op het eind liepen we helaas vast en kwamen we niet meer uit de tunnelvisie.


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 8.0


Played in November 2018

Played with 2 persons

Escaped: No


 • Thema goed uitgewerkt

 

The Boat Trip

Escape World Zandvoort
Posted on: 2019 february 23

Super leuk!

Kamer is top. Thema is heel goed doorgevoerd. Leuke puzzels. Laatste gedeelte van de kamer maakte de escape room helemaal af.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 8.0


Played in July 2018

Played with 2 persons

Escaped: Yes  57:01 min


 • Thema goed uitgewerkt

 

0 reviews