Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

De Bank

Tilburg , The Netherlands

Closed now

60 minutes

2 - 8

12 year

Read reviews

More about De Bank

Schitter zelf in een ware Ocean’s Eleven thriller door bij Locks & Keys in Tilburg een bank te overvallen. ‘De Bank’ is een van onze twee escape rooms waar je door middel van het spelen van spellen, het oplossen van vraagstukken en het vinden van aanwijzingen en sleutels de code kunt kraken en met de buit ervandoor kunt gaan. Maar pas op, onze hightech beveiliging is er niet voor niets: wie weet redden jullie het niet binnen de gestelde tijd en zit de politie jou een leven lang op de hielen.
De Bank is niet alleen een spel. Er bestaat ook een kans dat jij het juiste kluisje weet te openen en een echt geldbedrag weet te stelen. In de Bank is namelijk een echte Jackpot aanwezig. De Jackpot loopt per deelnemer die faalt deze te stelen steeds verder op.

Themes

Crime

Properties

Pregnant friendly

Contains elements unsuited for epilepsy.

NLEN

Toilet available

PIN-payment possible

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

31 likes

398 visitors

81.5% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Besterdring 225A
5014 HK, Tilburg
The Netherlands

Route

Route

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

162 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

maudymaudyEscape ApprenticeMember since: 2016 November 3 (2 rooms played)
Posted on: 2016 November 3

Super leuke ervaring, het was erg spannend en de maand score gehaald.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in November 2016

Played with 7 persons

Escaped: Yes

  mark_bouwkay_smitserrolescape-room-locks-keys-tilburg

pee_kaatjepee_kaatjeEscape ApprenticeMember since: 2016 November 4 (53 rooms played)
Posted on: 2016 November 7

Top, een soort van Break-in, zoveel mogelijk "geld" verzamelen Binnen dat uur, en extra spanning doordat je ook Binnen dat uur er uit moet zijn met de gevonden buit. Realistische kamer met leuke puzzels en blijft de spanning hoog doordat je zoveel mogelijk wil verzamelen. Deze kamer is Juist Vaker te spelen, en na 1 keer wil je ook echt vaker terug om toch te proberen er meer uit te halen. Als extra heeft Locks & Keys een echte "Jackpot" als je deze vind dan heb je dus echt een geldbedrag, dit bedrag ontstaat doordat er van iedere gespeelde kamer een klein bedrag in de Jackpot gaat. Goed bedacht en zo heeft iedereen kans, al gaat het niet om het geld, of de hoge score, de kamer is gewoon leuk om te spelen.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in November 2016

Played with 7 persons

Escaped: Yes

  wies_van_der_pluijmerrolescape-room-locks-keys-tilburg

kristelkristelEscape ApprenticeMember since: 2016 November 3 (2 rooms played)
Posted on: 2016 November 3

Super leuke spannende kamer!! En het maandscore gehaald!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in November 2016

Played with 7 persons

Escaped: Yes

  errolescape-room-locks-keys-tilburg

Na ontsnapt te zijn uit "Het geheim van Schrobber" waren we benieuwd naar De Bank. Het idee dat er een jackpot ligt en (mede) daarom herspeelbaar is klonk meteen aantrekkelijk. Hij was nog vrij en besloten hem meteen te spelen (met 4 personen). Doordat we iets over het hoofd hadden gezien was onze uiteindelijk score niet zo hoog, om over de jackpot maar te zwijgen, daarvan ontbrak ieder spoor...

Toen we naar buiten stapten wisten we het al meteen: dit moesten we nog een keer gaan spelen, maar dan op volle sterkte met een topteam. Al vrij snel hadden we die opgetrommeld en waren we met 7. De tweede keer ging dan ook een stuk beter. En toen kwam het, halverwege kwamen we de jackpot op het spoor. De motivatie en adrenaline steeg. Voor ons gevoel waren we er dichtbij. Maar helaas, verloren van de klok. De eindscore was een stuk hoger, maar belangrijker nog: de jackpot was misschien wel binnen handbereik, we moésten dus nog wel een keer.

En dat deden we ook. De derde keer waren we vrij snel op het punt waar de de tweede keer waren geëindigd. De eindscore lieten we voor wat het was en we gingen dit keer volledig voor de jackpot. We konden het geld letterlijk ruiken. Echter misten we nog een belangrijke schakel en hebben het daarom net niet gered. We waren zó dichtbij, we moesten door, dat was duidelijk.

Het laatste gedeelte bleek nog redelijk pittig, de jackpot liet zich natuurlijk duidelijk niet vanzelf winnen. De tijd was bijna om en de paniek sloeg toe. Zo erg zelfs dat we gestrand waren bij de allerlaatste stap. Er was nog één poging nodig. De volgende dag was het dan zo ver. Binnen 5 minuten hadden we de jackpot! Met de rest van de tijd zijn we aan de slag gegaan voor de high score. Omdat we hem inmiddels vaker hadden gespeeld en nog genoeg tijd hadden, hebben we ook de hoogste score gehaald! Dubbel prijs dus. Achteraf hoorden we dat er nog ruim twee keer(!) zoveel te halen valt. Ooit gaan we hem dus nog een keer doen, na al die keren hebben duidelijk nog veel gemist...

Dat is ook meteen het sterke punt van deze kamer. Ondanks dat de startpositie telkens hetzelfde is, zijn er iedere keer dat je hem speelt weer nieuwe puzzels op te lossen. De jackpot op het spoor zijn voelt verslavend, de herspeelbaarheid maakt deze kamer uniek. Zeker als blijkt dat er nog zoveel meer te ontdekken valt. De sfeer is goed en de puzzels zijn er in alle soorten, van makkelijk tot moeilijk en eisend van slimheid tot behendigheid. Waar ik zelf wat minder van houd zijn de puzzels op papier die je in principe ook thuis kunt doen. Daar zaten er redelijk wat van in en wat mij betreft mag er een deel daarvan worden vervangen door een ander soort puzzels.
Maar al met al een topkamer, dat blijkt ook wel aan het aantal keer dat we hem gespeeld hebben. Een aanrader!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.0

Service: 9.0


Played in September 2016

Played with 7 persons

Escaped: Yes

  errolescape-room-locks-keys-tilburg

Erg leuk en origineel, een topper!

Na toch al wat rooms gedaan te hebben, vonden we deze toch net dat extra hebben!
De opdrachten waren origineel en in alle moeilijkheidsgraden, uitwerking was ook heel goed!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in July 2017

Played with 8 persons

Escaped: Yes


  • Originele opdrachten
  • Nette afwerking
  • Spannend
  • Goede service

  kay_smits

Spannende kamer om te spelen. Zeker op het einde liep de spanning hoog op. De echte jackpot hebben we niet kunnen vinden maar we zijn wel op tijd buiten geraakt met meer dan 21.000€ . Blijkbaar niet slecht voor de eerste keer, het gemiddelde ligt op 8.000€. We moeten zeker nog eens terug komen want die jackpot spookt toch wel door ons hoofd.


8

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in April 2017

Played with 5 persons

Escaped: Yes

  escape-room-locks-keys-tilburg

Leuke room, helaas te laat de kluis open om echt het geld te kunnen verzamelen.


9

Ambiance: 10.0

Game experience: 8.0

Service: 10.0


Played in April 2017

Played with 7 persons

Escaped: No

  escape-room-locks-keys-tilburg

talithatalithaEscaperMember since: 2017 February 22 (160 rooms played)
Posted on: 2017 May 3

ook een hele leuke waar je goed moet samenwerken, leuke van deze kamer is dat je hem vaker kan spelen, uitspelen is mogelijk maar gebeurd niet veel maar mocht je hem uitspelen win je een echte jackpot, hoe hoog die is ligt aan je aantal voorgangers die hem niet hebben gehaald!
Ook heel veel kleine puzzels waardoor er meer dan genoeg te doen is voor iedereen. Enige minpunt aan deze kamer vond ik dat het erg donker was en je daarom lastig met 4 tegelijk uitgebreid kon puzzelen omdat je deels met zaklampen moet werken. Verder ook een kamer die ik zou aanraden!


9

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.0

Service: 9.0


Played in April 2017

Played with 4 persons

Escaped: No

  escape-room-locks-keys-tilburg

SylfariSylfariEscape GuruMember since: 2016 June 15 (193 rooms played)
Posted on: 2017 April 5

Prima service. Wij speelden vandaag een kleine escape marathon met 3 kamers op een rij, de eigenaar was zeer bereid mee te denken hoe dit goed mogelijk te maken. De Bank is een toffe kamer met weer eens een ander speelconcept. De wetenschap dat je in deze kamer nooit klaar bent maakte de adrenalinerush des te hoger, Strijden tot in de laatste minuut. De aanwezigheid van een, vrijwel onbereikbare, jackpot maakt het aantrekkelijk nog eens terug te komen, iets waar we ons na afloop van de kamer direct op verheugden. Deze kamer nogmaals spelen lijkt me erg leuk omdat je dan nog strategischer te werk kunt gaan. De kamer zelf is overigens qua inrichting niet heel bijzonder, maar bij dit concept is dat niet storend.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 9.0


Played in April 2017

Played with 6 persons

Escaped: Yes

  escape-room-locks-keys-tilburg

jeroenvvjeroenvvEscape ExpertMember since: 2016 June 20 (114 rooms played)
Posted on: 2017 April 2

Gave ervaring om een bank te overvallen. Ontzettend spannend ook, omdat je steeds maar meer geld bij elkaar kan sprokkelen terwijl de klok steeds verder tikt. Op een gegeven moment moet je toch maar kiezen om te vluchten. Bij het naar buiten gaan alweer plannen gesmeed om de volgende keer een nog grotere buit te veroveren. Met toch in je achterhoofd het idee dat je ooit de jackpot gaat vinden. Wij deden hem voor de eerste keer, maar het smaakt naar meer. Zeker toen we hoorde dat we pas 20% gezien hebben. Service prima, puzzels oké en voldoende adrenaline rijker. Mooie belevenis.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 7.0

Service: 8.0


Played in April 2017

Played with 6 persons

Escaped: Yes

  escape-room-locks-keys-tilburg

jofemajofemaEscape ExpertMember since: 2016 November 26 (111 rooms played)
Posted on: 2017 April 1

Leuke ontvangstruimte en spontane medewerkers. Originele kamer waarin je niet snel uitgepuzzeld bent. Met een bescheiden buit uit de Bank ontsnapt. Naderhand nog uitgebreid met de vriendelijke eigenaar ervaringen uitgewisseld.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 9.0


Played in April 2017

Played with 4 persons

Escaped: Yes

  escape-room-locks-keys-tilburg

__co____co__EscaperMember since: 2016 November 29 (68 rooms played)
Posted on: 2017 April 26

Leuke ervaring, helaas niet het echte geld gevonden maar we hebben ons prima vermaakt.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.0

Service: 9.0


Played in January 2017

Played with 4 persons

Escaped: Yes

  escape-room-locks-keys-tilburg

chantalchantalEscape ApprenticeMember since: 2016 November 3 (2 rooms played)
Posted on: 2016 November 3

Super leuk was geweldige kamer


9

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 9.0


Played in November 2016

Played with 7 persons

Escaped: No

  escape-room-locks-keys-tilburg

Tim (2 rooms played)
Posted on: 2016 October 22

Deze escape room was erg leuk maar stressvol. Omdat het doel geen uitweg is geeft dit een andere belevingrid dan ik had verwacht. Een leuke kamer die heel veel elementen heeft.


8

Ambiance: 6.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in October 2016

Played with 6 persons

Escaped: Yes

  escape-room-locks-keys-tilburg

Linda (2 rooms played)
Posted on: 2016 October 22

Leuke kamer echter niet voor de beginner. Wel een kamer welke je meerdere keren kan spelen en telkens wat nieuws ontdekt.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 10.0


Played in October 2016

Played with 6 persons

Escaped: Yes

  escape-room-locks-keys-tilburg

Antal BekendamAntal BekendamEscaperMember since: 2017 May 11 (111 rooms played)
Posted on: 2017 May 12

Voor deze room zijn al snel meer dan 3 mensen nodig omdat de hoeveelheid puzzels anders niet te doen is, soms wel wat veel wiskundige puzzels.


9

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 10.0


Played in October 2016

Played with 3 persons

Escaped: Yes

  escape-room-locks-keys-tilburg

mariska marisael (6 rooms played)
Posted on: 2016 September 26

zeer leuke en spannende escape room, deze nu voor de tweede keer gespeeld en hoe verder je komt hoe spannender het wordt. ook leuk dat je met deze escape room ook een jackpot kunt winnen


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in September 2016

Played with 3 persons

Escaped: Yes

  escape-room-locks-keys-tilburg

Krista Verstralen (6 rooms played)
Posted on: 2016 September 26

De bank is een hele leuke escape room, deze kamer 2 keer gespeeld. Het is leuk dat je deze kamer vaker kan spelen en dat er een echte jackpot in is verstopt!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 8.0

Service: 10.0


Played in September 2016

Played with 3 persons

Escaped: Yes

  escape-room-locks-keys-tilburg

Tom Lavrijsen (1 room played)
Posted on: 2016 September 20

Super leuke escape room. Je bent een heel uur actief bezig om allerlei raadsels/ puzzels op te lossen. Voor je het weet zit je helemaal in de rol van de bankovervaller. Ook motiverend dat je een echt geld bedrag kunt winnen als je de juiste lockers in de kluis weet te openen. Dit is helaas niet gelukt en het smaakt naar meer. Ik zou hem gerust nog eens kunnen doen, zeer leuke uitdagende escaperoom.


9

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.0

Service: 10.0


Played in September 2016

Played with 6 persons

Escaped: No

  escape-room-locks-keys-tilburg

Onze eerste escape room! Super leuk. Erg spannend en uitdagend. Wij komen zeker nog een keer terug.


8

Ambiance: 6.0

Game experience: 8.0

Service: 7.0


Played in September 2016

Played with 5 persons

Escaped: No

  escape-room-locks-keys-tilburg

gerwingerwinEscape ApprenticeMember since: 2016 September 18 (3 rooms played)
Posted on: 2016 September 18

Wij hebben de bank nu 3x gespeeld, de 1e keer met 4 personen en daarna 2x met 7 personen. Het is een escaperoom waar je zoveel kunt doen dat je na 1 of 2x nog niet bent uitgespeeld. Er is zoveel te ontdekken en er is een jackpot van echt geld te vinden in de bank. Hoe verder je komt, hoe meer kans je daarop maakt. Er zijn allerlei soorten puzzels in de Bank, sommige daarvan zitten echt heel goed in elkaar, andere zijn de meer doorsnee puzzels. Het feit dat je na de 2e keer dat je de bank hebt gespeeld nog steeds meer dan een uur erover kan discussieren geeft wel aan dat het een hele leuke escaperoom is, die erg afwijkt van alles wat je bij andere escaperooms gewend bent.


9

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 10.0


Played in September 2016

Played with 7 persons

Escaped: Yes

  escape-room-locks-keys-tilburg

John Lavrijsen (3 rooms played)
Posted on: 2016 October 24

Je wordt een ruimte ingestuurd met als opdracht een bank te overvallen. Je krijgt een uur de tijd. Binnen gekomen ziet het er uit als een simpel kantoortje. Niks speciaals of over de top. Alles lijkt zo realistisch en zit goed in elkaar dat je het gevoel hebt of je echt een bank overvalt. Derde escape room voor mij maar echt een aanrader. Deze escape room is prima vaker te spelen door de vele puzzels en vele kluizen wat ook een pluspunt is.


8

Ambiance: 6.0

Game experience: 10.0

Service: 9.0


Played in September 2016

Played with 6 persons

Escaped: Yes

  escape-room-locks-keys-tilburg

Een leuke kamer, waar je met zowel kleine groep als een grote groep mensen een uur volop kunt puzzelen. Leuk extra effect is de jackpot welke je kunt winnen.


8

Ambiance: 7.0

Game experience: 8.0

Service: 4.0


Played in September 2016

Played with 6 persons

Escaped: Yes

  escape-room-locks-keys-tilburg

Super spannende kamer met veel leuke en uitdagende puzzels. Af en toe tips gekregen bij het vastlopen, erg handig! Zeer verleidelijk om nog een keer terug te komen om verder te komen en meer geld te veroveren!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in September 2016

Played with 5 persons

Escaped: No

  escape-room-locks-keys-tilburg

Dieuwertje (2 rooms played)
Posted on: 2016 September 17

Leukste tot nu toe. Duidelijke en logische aanwijzingen, maar niet te makkelijk.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in September 2016

Played with 6 persons

Escaped: Yes

  escape-room-locks-keys-tilburg

Jos Oosterveen (1 room played)
Posted on: 2016 September 17

Vanaf minuut 1 tot minuut 60 onwijs spannend en vol sensatie. Uitdagingen op verschillend niveau, in een spannende donkere kamer!


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in September 2016

Played with 5 persons

Escaped: Yes

  escape-room-locks-keys-tilburg

Load more reviews

Write your review

Pro's and con's

Additional info

Score

Finishing

1
Review
2
Pro's and con's
3
Additional info
4
Score
5
Finishing

Your review

Your experience in one sentence*
Tell some more about your experience*

Prositives of the room

Ambiance
Great service
Puzzles
Original
Difficulty
Great price
Experience
Storyline
Diversity
Great host
Logic
Exciting

Negatives of the room

Ambiance
Bad service
Puzzles
Not really original
Difficulty
Cost
Experience
Lack of story
Illogical puzzles
Bad host
Needs maintenance
Decor

More info

Date of visit*
Persons*
Escaped?*
Time needed to escape? (Optional)

Ambiance

Game experience

Service

Total

Score

Rate the escape room you've played with grades

Ambiance

How was the decoration and theming of the room? Did they make use of effects in the room?

Game experience

Were the puzzles/tasks challenging enough, achievable and in balance and did they fit the story and the experience?

Service

How did you get welcomed and guided before, during and after the escape?

Total

The scoring total doesn't have to be the average of the partial grades. Sometimes an escape rooms deserves a higher or lower total score.

6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6

Fine: A pretty average room, fine to play, but don't expect an amazing room.

Why do I see this?

At the of 2021, we put together a standard explanation of the scores, based upon input from our visitors. This can help to put your score in context.

Name


6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6


More information

Played in

Played with

Team:

Escaped:

Time (mm:ss) (optional)


Pros

Cons

Place without account

We will send you a mail to confirm your email.
Your review will only become visible after you have confirmed your email adress and we have approved the review.

Fill in your name
How many escape rooms have you played already
Fill in your email

Thanks!

You're great