Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Boshut 17

Tilburg , The Netherlands

Closed now

60 minutes

2 - 6

18 year

Read reviews

More about Boshut 17

Lea en Bram Brouwer woonden aan de rand van de stad. Samen hebben zij twee dochters, Thirza (14) en Lydia (16). Thirza en Lydia zijn 2 handen op 1 buik. Samen zetten zij zich af tegen de religieuze opvoeding van hun ouders.
Lea en Bram leefden samen met hun dochters een teruggetrokken bestaan. Ze hadden geen behoefte aan contact met de rest van de buurt. Hetzelfde gold voor beide dochters. Ze trokken voornamelijk met elkaar op en hadden op school geen vrienden. Ze werden vaak gepest waardoor ze in de loop der tijd steeds meer tot zichzelf zijn geraakt.
Op 2 december 1982 werden zij op school niet meer gezien. Nadat beide dochters een week niet op school zijn geweest, besluit het bestuur van de school bij het ouderlijk huis langs te gaan. Er blijkt niemand thuis te zijn. Er gaan nog twee volle weken voorbij, voordat op 16 december 1982 de politie ingelicht wordt door het schoolbestuur.
Er wordt een flinke zoekactie op touw gezet. De zoekactie gaat 3 lange slopende maanden door en wordt uiteindelijk zonder succes gestaakt.
Meer dan een half jaar later stuiten twee jongens per toeval op een boshut diep in de bossen in Tilburg. De boshut is gebouwd van grote boomstammen en valt compleet weg tegen de achtergrond. Het complete gezin wordt dood aangetroffen in de boshut. Naast de deur hangt een bordje met nummer 17
Alle 4 de gezinsleden lagen roerloos rondom een ouijabord in de hut. De lijken waren compleet intact en vertoonden geen enkele vorm van ontbinding. De politie startte direct een onderzoek naar de doodsoorzaak van het gezin. Sectie op de lichamen van de gezinsleden leverde echter niets op. Er kon bij geen enkel gezinslid een doodsoorzaak worden vastgesteld.
Het onderzoek hield lange tijd aan, maar leverde geen resultaten op. Na anderhalf jaar werd het onderzoek gestaakt en de boshut weer vrijgegeven. De rechercheur plaatste op de landelijke televisie een oproep aan alle kijkers voor tips of aanknopingspunten rondom de bizarre dood van de gezinsleden. Helaas is er al die tijd geen enkele bruikbare tip binnengekomen. De bizarre dood van familie de Brouwer blijft een macabere onopgeloste zaak.
Ga niet naar binnen bij Boshut 17…!
Boshut 17 is de nieuwste escaperoom van Locks&Keys escaperoom. Dit is niet zomaar een escape room, maar dit is de engste escaperoom van Nederland (alleen voor 18+). Mocht je ondanks onze waarschuwing Boshut 17 zelf willen ervaren? Boek dan snel!

Themes

Horror

Properties

Not suitable if pregnant

Contains elements unsuited for epilepsy.

NL

Toilet available

PIN-payment possible

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

28 likes

320 visitors

89.6% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Besterdring 225A
5014 HK, Tilburg
The Netherlands

Route

Route

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

125 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

j_verheijj_verheijEscape ApprenticeMember since: 2017 June 7 (2 rooms played)
Posted on: 2017 June 7

Vanaf het moment dat je de kamer binnenloopt heb je direct het gevoel dat je daadwerkelijk in een oud boshutje bent. De sfeer van de kamer geeft meteen rillingen door de goede techniek van de puzzels in combinatie met het geluid en de lichteffecten. Goed te doen met 5 personen, want er is genoeg ruimte en er zijn genoeg taken/puzzels te verdelen of waar meerdere personen tegelijk voor nodig zijn. Ik vind het een aanrader voor iedereen, ook als je misschien wat banger aangelegd bent!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 8.0

Service: 10.0


Played in June 2017

Played with 5 persons

Escaped: Yes

  errolescape-room-locks-keys-tilburg

Kirsten (2 rooms played)
Posted on: 2017 June 7

Wat een ontzettend gave escape room! Als je niet bang bent voor de nodige angstzweet is het zeker een aanrader:) Vanaf het eerste moment tot het allerlaatste moment is het ontzettend spannend en eng tegelijkertijd. Je weet niet wat je kan verwachten en iedere puzzel is totaal verschillend van de andere, super goed in elkaar gezet! Zelf ben ik wat banger aangelegd maar dit heeft mij er niet van weerhouden om goed mee te spelen en het ook te halen:) Dus voor de mensen die wat banger zijn aangelegd wees gerust voor jullie is het ook ontzettend gaaf om te doen!! (misschien moet je naderhand wel eventjes bijkomen haha)


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in June 2017

Played with 5 persons

Escaped: Yes

  errolescape-room-locks-keys-tilburg


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in June 2017

Played with 5 persons

Escaped: Yes

  errolescape-room-locks-keys-tilburg

Bart (4 rooms played)
Posted on: 2017 May 29

Geweldige ervaring , techniek ,geluid schrikeffecten en dan nog puzzelen is een hele opgaaf. De puzzels zijn goed in thema en sommige ook echt weer heel origineel. De moeilijkheid is te zoeken in de combinatie van alles, kon niet goed nadenken omdat je toch elke keer in spanning aan de volgende stap begint. Dit is ook de reden dat we het net niet gehaald hebben, dit bleek na uitleg van de laatste stap om het te halen. Super bedankt voor deze spannende en toch ook leuke ervaring!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in May 2017

Played with 4 persons

Escaped: No

  errolescape-room-locks-keys-tilburg

iPatiPatJunior EscaperMember since: 2018 February 16 (21 rooms played)
Posted on: 2018 February 16

Spooky

Ik heb Boshut 17 gespeeld, de engste van Nederland, zoals ze zelf zeggen. En eng, dat is ie wel ja. Maar dat moet je zelf ontdekken.

Ze hebben met deze kamer zichzelf weer overtroffen, er is hier weer enorm veel aandacht besteed aan het thema en dat zie en voel je gewoon. (Maar dit ben ik ook wel van hun gewend eigenlijk, heb de andere twee kamers van hun ook gedaan)

Kortom wil je een enge escape room boeken, boek dan vooral deze!


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in February 2018

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Aandacht voor details
 • Voor sommige misschien té eng??

  marieke_smidt

We vonden het een hele gave kamer! Sfeer zit er goed in door verschillende effecten. Hij is spannend, maar niet te spannens. De puzzels zijn weer origineel en leuk om op te lossen. Wederom een gave kamer bij locks en Keys!


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.0

Service: 8.0


Played in June 2017

Played with 4 persons

Escaped: Yes

  escape-room-locks-keys-tilburg

Geweldige kamer

De boshut mag met recht een 'enge' kamer worden genoemd. De kamer is erg mooi gemaakt. Er is veel aandacht besteed aan de speciale effecten en bijzondere puzzels, hierdoor wordt het spelen van deze kamer een unieke belevenis. Wij hebben deze kamer in ieder geval met veel plezier (en spanning) gespeeld, helaas is het ons niet gelukt om binnen de tijd te ontsnappen. Ik raad iedereen aan om deze kamer een keer te gaan spelen!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in June 2017

Played with 4 persons

Escaped: No


 • Speciale effecten
 • Puzzels
 • Bouw/afwerking

  errol

danny1_janssen@msn.com (1 room played)
Posted on: 2017 June 7

Echt een top kamer als je bang wilt zijn! De kamer is zo in elkaar gezet dat je nooit weet wat je moet verwachten. Bij de puzzels moet je goed en logisch nadenken. Mocht dit niet lukken, dan krijg je gelukkig een tip. Voor de rest was de kamer erg spannend en de van de sfeer alleen wordt je al oncomfortabel. Dat maakt de puzzels ook lastiger omdat je constant het gevoel hebt dat er wat engs gaat gebeuren. Echt dé perfecte kamer om te spelen met je vrienden!


9

Ambiance: 10.0

Game experience: 8.0

Service: 10.0


Played in June 2017

Played with 5 persons

Escaped: Yes

  escape-room-locks-keys-tilburg

DrLKDrLKEscape ExpertMember since: 2016 June 26 (94 rooms played)
Posted on: 2017 June 5

Mooie vormgegeven kamer, met puzzels in het thema en een creepy sfeertje. Zeker verrast door de originaliteit van een aantal puzzels. Prima voor 4 personen, misschien voor 6 personen wat krap. Helaas wel wat gehinderd door technische / reset problemen in de kamer, waardoor het eindcijfer beduidend lager uitvalt dan het misschien had kunnen zijn. Hiervoor hebben we drankjes van het huis gekregen, waarvoor dank!

Het eerste probleem was dat het introfilmpje in de kamer het niet deed, waardoor de kamer zelf een aantal minuten donker bleef en we de eerste minuten nog hebben gewacht of er toch nog een filmpje kwam. Dit hebben we nog aangegeven via de camera aan de begeleider, maar dit kwam niet goed door. Naderhand bleek dat er ook filmpjes tussendoor te zien moesten zijn. Ik denk dat de beleving en het verhaal in de kamer beter waren geweest, maar het heeft ons verder niet gehinderd in het ontsnappen. Misschien komt dit omdat de kamer nieuw is, maar we hadden af en toe het gevoel dat we een testgroep waren in een nieuwe kamer.

Daarnaast was er een reset fout, waardoor een sleutel op de vloer lag en het bijbehorende slot open. Hierdoor hadden we halverwege het spel wel wat problemen met de volgorde van een aantal puzzels (waren al bij de eindpuzzel aanbeland terwijl we eerst andere puzzels moesten oplossen). Dit heeft ons niet gehinderd in het ontsnappen, maar maakte het wel wat onlogisch.

Los gezien van deze problemen vind ik de manier van hints (briefjes onder de deur doorschuiven) niet efficiënt. We hebben 4 hints gehad, waarvan 3 hints overbodig waren aangezien het lopen naar de kamer (andere verdieping dan controle kamer) door de begeleiding vertraging gaf.

Al met al zeker een kamer met potentie, originele puzzels in het thema. Als de techniek meewerkt en de kamer goed gereset wordt is dit zeker een aanrader voor de (on)ervaren speler!


7

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 8.0


Played in June 2017

Played with 4 persons

Escaped: Yes

  escape-room-locks-keys-tilburg

Wij stemmen voor bob. was een spannende maar ook echt creepy kamer. Tip ga van tevoren naar de wc.


9

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in May 2017

Played with 3 persons

Escaped: Yes

  escape-room-locks-keys-tilburg

Top kamer

Wij stemmen voor bob!
Vind de spanning van t begin tot het einde heel goed!
Mijn vriend vond hem zweet trekkend!
Super goed in elkaar gezet dus zeker de moeite waard om hem te spelen!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in May 2017

Played with 3 persons

Team: Taaltjes

Escaped: Yes

  escape-room-locks-keys-tilburg

lilalaizalilalaizaEscape ApprenticeMember since: 2023 January 22 (10 rooms played)
Posted on: 2023 January 22

Spannend maar gaaf!

We hebben deze escaperoom met zijn vieren gespeeld. We vonden het allemaal erg spannend, maar de escaperoom zit wel goed in elkaar! De spannende geluiden en de special effects maken het extra spannend!


8.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 8.0

Service: 7.0


Played in January 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  58:30 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Spannend
 • Goede prijs

 

AppeltaartjeAppeltaartjeJunior EscaperMember since: 2021 November 21 (21 rooms played)
Posted on: 2022 December 18

Goed teamwork

Was spannend maar hadden het iets meer van verwacht


6.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.0

Service: 5.0


Played in December 2022

Played with 5 persons

Team: James en de Blondies

Escaped: Yes  41:01 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Logica
 • Spannend
 • Gebrek aan verhaal
 • Moeilijkheidsgraad

 

Escape SheepEscape SheepEscape ExpertMember since: 2021 October 4 (116 rooms played)
Posted on: 2023 January 5

Tijd voor een renovatie

We waren in de buurt en dachten deze kamer even mee te pakken. Het begin was wel grappig en eenmaal in de kamer leek het goed te gaan maar doordat sommige dingen zo versleten waren of gewoonweg niet werkte stapelde de frustratie zich op in de kamer. Komt helaas gewoon niet meer mee met de kamers die je tegenwoordig hebt.


4

Ambiance: 6.0

Game experience: 3.5

Service: 3.0


Played in November 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Slechte service
 • Prijs
 • Onlogische puzzels
 • Slechte begeleiding
 • Heeft onderhoud nodig
 • Puzzels

 

Vera_1994Vera_1994Junior EscaperMember since: 2021 October 10 (31 rooms played)
Posted on: 2022 July 24

Spannend

De sfeer door de gehele kamer zorgt voor de nodige spanning. Leuke, afwisselende puzzels.


7.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 8.5

Service: 3.5


Played in July 2022

Played with 6 persons

Escaped: Yes  43:16 min


 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving

 

RicardoVD90RicardoVD90EscaperMember since: 2021 July 17 (42 rooms played)
Posted on: 2022 June 27

Best wel spannend!

We hadden weer zin om eens 2 escape rooms te spelen op een dag. Na heel even zoeken kwamen we op locks & keys en hun vrij goed beoordeelde kamers. Nu nog 2 kamers uitzoeken van de 3 die we willen spelen. De schrobbeler kamer was snel gekozen, maar nu de tweede nog. Boshut had qua verhaal wel de voorkeur, maar het zou wel een eng thema moeten zijn.... Uiteindelijk toch maar voor boshut 17 gekozen en dan ook nog als eerste!

Onthaal:
Door niet goed op te letten reden we er eigenlijk eerst voorbij en hadden we al snel om de hoek een plekje gevonden om te parkeren. Eenmaal binnen werden we vriendelijk ontvangen en ze wist gelijk voor welke kamers we kwamen. We konden ook gelijk beginnen ook al waren we een klein beetje vroeger. Na een kleine intro over de regels konden we beginnen.

Kamer:
We konden ons naar de kamer begeven! Voor we de kamer binnen mochten moesten we eerst even een intro filmpje bekijken. Die voor mijn gevoel toch wat betere kwaliteit was dan wat je normaal tegen komt. Het filmpje liet al goed de sfeer van de kamer over komen en het filmpje was klaar en BAM daar was de eerste jump scare al. Met dit was de toon gezet voor de kamer. Binnen was alles vrij donker en was voor ons de spanning heel goed te voelen. Het begin spreekt voor zich en dit vond ik echt heel leuk gedaan. Een scherm in een kamer en filmpjes tussendoor ben ik geen fan van, maar hier was het goed verwerkt in de kamer. We konden nu echt beginnen, maar het liep niet helemaal lekker bij ons. Bij een van de twee was de spanning vrij hoog en de andere liep ook niet helemaal relaxed rond. Door de spanning leek het wel dat we ons niet goed konden concentreren en we makkelijke dingen over het hoofd zagen. Na een klein hintje konden we onszelf wel op de kop slaan, want hoe konden we dit nou niet doorhebben. Vanaf dat punt ging het langzaam steeds beter. Met hier en daar kwamen we steeds verder in de kamer. De spanning was voor ons nog steeds goed te voelen, maar ik kreeg zelf toch de vraag of we niet zelf de spanning voor onszelf zo hoog aan het maken waren. De begeleidende film was echt goed gedaan en werd ook goed verwerkt in de kamer zelf. Na een aantal puzzels konden we naar de volgende kamer en werd het verhaal een klein beetje duidelijker. Hier was een van de hekelpuntjes voor ons. Want er was een puzzel en die bleek niet heel goed te werken, want ons best wel wat tijd koste. En die tijd hadden we zelf ook al een klein beetje verspild door de spanning. Na een helpend handje konden we weer verder en konden we weer verder met de kamer. Hier was een creepy effect te vinden, maar dat hield ons steeds minder tegen. De tijd begon voor ons ook te tikken en dat was ook een reden dat de spanning minder te voelen werd. Alleen het gene wat we aan het negeren waren in de kamer moesten we toch een keer gebruiken. Gelukkig bewoog dit onderdeel niet uit zichzelf. Vanaf dit punt begon alles snel te gaan en was bijna alle spanning verdwenen. Met nog een hint voor een van de laatste puzzels, kwamen we uiteindelijk bij het laatste punt van de kamer aan. Maar we hebben net iets minder dan een minuut over. En dit onderdeel vond ik zelf echt heel leuk en goed gedaan. Ik vond dit een mooie afsluiter van de kamer, maar ik had zelf toch net iets meer met licht en geluid gedaan om het nog net wat beter over te laten komen. En na de afsluiter werden we onthaald en werd er naar ons geroepen: Gehaald! Wat waren wij blij en ook nog een klein beetje verrast. Want we hadden halverwege de tijd dat we deze kamer toch echt niet gingen halen. Maar het is ons toch echt gelukt! Alleen toch een klein beetje buiten de tijd, maar we zaten zo dicht bij het einde dat we de kamer af mochten spelen en het was nog geen minuut buiten de tijd. We hebben even wat gedronken om af te koelen van de kamer en even bij zinnen te komen, want daarna kwam onze tweede kamer van de dag!

Conclusie:
De kamer was voor ons best eng. Jumpscares waren er niet echt, maar spanning was er zeker! De aankleding was goed gedaan vond ik, er waren vrij weinig extra dingen waar niks mee gedaan moest worden. De kamer was vrij donker, maar alles zag er toch goed uit. De kritiekpuntjes van deze kamer zijn sloten die niet goed werkten, want die lijken mij vrij makkelijk om te vervangen. Ook het slot dat geen cijfers nodig had, want die pakte niet goed en heeft ons toch best wat tijd gekost. En er is een puzzel met touwen en daar zaten geluidfragmenten een gekoppeld en die werkten niet goed. Maar zouden deze puntjes aangepakt worden, zou ik geen kritiek op de kamer hebben. Het enige is dat je wel echt van zulke kamers moet houden. Ben je bang aangelegd dan raad ik deze kamer niet aan, maar uitproberen kan altijd!


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 8.5


Played in June 2022

Played with 2 persons

Team: Team Dreamwork

Escaped: Yes


 • Spannend
 • Diversiteit
 • Moeilijkheidsgraad
 • Sfeer
 • Goede begeleiding
 • Heeft onderhoud nodig

 

Cool thema, toffe effecten.

Ik heb deze kamer met twee personen gespeeld en gelukkig nog weten te halen! In het begin moesten we even op gang komen, daarna gingen we als een speer! Persoonlijk vond ik de spanning nog meevallen, maar kan mezelf goed voorstellen dat een andere zeven kleuren stront schijt.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in May 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes  56:33 min

 

Familie HeerenFamilie HeerenEscaperMember since: 2019 January 29 (44 rooms played)
Posted on: 2022 March 27

Leuk tussendoortje als je in de buurt bent.

We hielden 7 minuten over, toch kregen we wat tips, die kwamen eigenlijk te vroeg. De ontvangst en begeleiding lieten te wensen over. Zeker geen topkamer maar ook weer niet slecht.


6

Ambiance: 7.0

Game experience: 6.5

Service: 4.0


Played in March 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  53:00 min


 • Sfeer
 • Logica
 • Slechte service
 • Slechte begeleiding

 

GemmaGemmaJunior EscaperMember since: 2022 March 26 (30 rooms played)
Posted on: 2022 March 30

wauw, een super gave kamer

Een spannende kamer waarbij je niet weet wat je te wachten staat. Er zijn leuke puzzels en de kamer brengt je helemaal naar de sfeer van een oude boshut.


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 9.0


Played in March 2022

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Spannend
 • Verhaal

 

SylfariSylfariEscape GuruMember since: 2016 June 15 (195 rooms played)
Posted on: 2022 March 14

Anticlimax

#215 Jaren geleden werd hier gezegd dat ze bezig waren om de engste escape room van Nederland te bouwen. Sterker nog: daar wordt nog steeds mee geadverteerd. In de praktijk leverde de angst voor de angst nog de meeste spanning op. De kamer is inmiddels natuurlijk een aantal jaar oud en in niets te vergelijken met de enge(re) kamers die er nu zijn. De aankleding is wat krakkemikkig en door de jaren heen zijn items kapot gegaan. De filmpjes die steeds getoond worden verhogen weliswaar de spanning wat, maar aangezien er verder niks gebeurt haalt het vooral uit de flow en leidt het tot een anticlimax. Overigens was de gamehost heel vriendelijk en enthousiast. Voor een kamer uit 2017 ook echt niet slecht, maar ga er vooral niet met te hoge verwachtingen heen.


7

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.0

Service: 8.0


Played in March 2022

Played with 4 persons

Team: Terrassers

Escaped: Yes  41:00 min


 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Sfeer
 • Heeft onderhoud nodig

 

jeroenvvjeroenvvEscape ExpertMember since: 2016 June 20 (114 rooms played)
Posted on: 2022 March 7

Prima ervaring

Enkele jaren geleden heeft onze groep De Bank en Schrobbeler al gespeeld. Destijds vertelde men dat ze een ontzettend enge kamer wilden gaan bouwen. Een kamer waarbij er tijdens het spelen minimaal 1 persoon op de noodknop gedrukt moest hebben, anders was hij niet geslaagd. Dat sprak ons wel aan en dus kwam De Boshut op onze wishlist. Het heeft even geduurd, maar vandaag was het dan eindelijk tijd om de kamer te spelen.

We werden vriendelijk ontvangen door de host. We waren iets te laat, maar dat was geen probleem. Fijn dat ze bij deze organisatie zo flexibel zijn, helemaal top. De host bleek erg gastvrij en stelde ons op het gemak.

We begonnen dus rap aan de kamer. Via een trap omhoog naar de ruimte waar de introfilm startte. Dit beloofde wat. Ik vond het een spannend filmpje. En toen de kamer in...brrr...donker. We stonden toch wel wat dicht bij elkaar en niemand durfde wat. Gelukkig bleek al snel wat de bedoeling was en kwamen we wat meer los. Uiteindelijk bleken we goede waaghalzen. Lag dit aan ons ....of is de kamer niet zo eng als er beweerd wordt?

We stonden voor ons gevoel vrij snel weer buiten. Er waren niet heel veel puzzels en de ruimte bleek ook beperkt. We waren met vier personen en dat lijkt ons echt meer dan voldoende. De kamer viel ons een beetje tegen in moeilijkheid en qua spanning. De kamer is ook al weer wat ouder. Dat kun je merken. Het meest irritante vond ik de filmpjes tussendoor. Die vertragen je spel, terwijl je eigenlijk door wil. Een leuk element zat op het einde: wat zullen ze gelachen hebben achter de schermen.

We bleken een mooie tweede tijd van de maand neer gezet te hebben. De maand was pas net begonnen, dat wel... We werden nog verblijd met een drankje van het huis. Dat zat bij de prijs in: super. Al met al geen hoogvlieger, maar een prima ervaring.


7.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.0

Service: 9.5


Played in March 2022

Played with 4 persons

Team: Terrassers

Escaped: Yes


 • Flexibiliteit in aanvangstijdstip
 • Drankje
 • filmpjes tussen door
 • niet zo eng als beweerd wordt

 

Cindy2Cindy2Junior EscaperMember since: 2022 January 28 (15 rooms played)
Posted on: 2022 January 30

Leuke escaperoom vol met spanning en sensatie.

Leuke kamer, genoeg spanning in te vinden, leuke puzzels.


8

Ambiance: 9.0

Game experience: 7.5

Service: 8.5


Played in January 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Beleving
 • Spannend

 

Oke

Spontaan een Escaperoom doen, dat kon hier bij Boshut17.
Een prima kamer, niks bijzonders eigenlijk.

Persoonlijk stoorde ik me erg aan de video’s, waar heel veel over geschreven word in de reviews. Ik kan me daar 100% in vinden. Er word soms letterlijk laten zien wat je moet doen… lijkt me niet helemaal de bedoeling in een Escaperoom…

We stonden met nog 21:51 over weer buiten. Deze kamer was voor ons 3e toch te makkelijk. We hebben ons wel vermaakt!


6.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 5.5

Service: 6.5


Played in November 2021

Played with 3 persons

Escaped: Yes  38:49 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving
 • Weinig origineel

 

MarindeMarindeEscape GuruMember since: 2019 August 10 (143 rooms played)
Posted on: 2021 September 19

Lekker puzzelen in een vervloekte boshut

#73 Deze kamer adverteert zich als de engste escape room van Nederland, gelukkig hadden de reviews hier dit al genivelleerd want hiermee worden jammer genoeg verkeerde verwachtingen en daarmee teleurstelling gecreëerd. Dat is zonde, want het is een vermakelijke kamer.

Wij hebben deze gespeeld met mijn oom en nichtje, twee minder ervaren escapers, en daarvoor is deze kamer zeer geschikt. Voor ervaren escapers zou ik aanraden om deze kamer met z'n tweeën te spelen. De kamer is niet heel uitgebreid, maar wel leuk aangekleed en bevat veel leuke en afwisselende puzzels. Vooral de verwijzingen binnen de kamer en het gebruik van techniek vind ik grote pluspunten.

Ik ben kritischer over de filmfragmenten in de kamer. Deze zou ik helemaal achterwege laten als ik de makers was, want het voegt in de huidige vorm maar weinig spanning toe en zegt in zekere zin een heleboel voor dat je ook eenvoudig zelf uit kunt vogelen.


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.5

Service: 8.5


Played in September 2021

Escaped: Yes  32:34 min


 • Aankleding
 • Verwijzingen in de kamer
 • Afwisselende puzzels
 • Goede service: drankje voor het nieuwe maandrecord
 • Overzichtelijke kamer
 • Filmpjes in de kamer

 

Marc (1 room played)
Posted on: 2021 August 10

Wat een deceptie bij escaperoom Boshut 17

Wat een teleurstelling voor 90 euro (voor 3 personen) voor de Boshut 17 escaperoom. De 18+ deed wat beloven, maar de spanning was ver te zoeken. Misschien had dat te maken dat we met de goede code het cijferslot toch niet geopend kregen? Of was het toch misschien de sleutel die niet op het slot paste, omdat de sleutel te veel verbogen was? Jammer zo'n ervaring. Sla 'Boshut 17' maar over zou ik zeggen.


4.5

Ambiance: 5.0

Game experience: 4.0

Service: 5.0


Played in August 2021

Played with 3 persons

Escaped: Yes

 

jasmijnvwjasmijnvwJunior EscaperMember since: 2021 June 29 (19 rooms played)
Posted on: 2021 August 17

Leuke, (niet té) spannende escaperoom

Wij hebben alle 3 de escaperooms gespeeld hier en zijn begonnen met de boshut. Vooraf wisten wij al wel dat dit een "horror-escaperoom" was, echter wisten wij nog niet wat wij precies moesten verwachten (jumpscares etc.). Het thema in de kamer sluit precies aan bij het verhaal, wat ontzettend leuk is! Gelukkig was deze escaperoom niet al te eng maar was spanning ten alle tijden aanwezig. De puzzels waren leuk en creatief. De uitleg vooraf hielp goed bij het gebruik van de verschillende sloten.


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in July 2021

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Creatieve puzzels
 • Goede sfeer, aansluitend bij het thema en verhaal
 • Leuk ingerichte kamer

 

Load more reviews

Write your review

Pro's and con's

Additional info

Score

Finishing

1
Review
2
Pro's and con's
3
Additional info
4
Score
5
Finishing

Your review

Your experience in one sentence*
Tell some more about your experience*

Prositives of the room

Ambiance
Great service
Puzzles
Original
Difficulty
Great price
Experience
Storyline
Diversity
Great host
Logic
Exciting

Negatives of the room

Ambiance
Bad service
Puzzles
Not really original
Difficulty
Cost
Experience
Lack of story
Illogical puzzles
Bad host
Needs maintenance
Decor

More info

Date of visit*
Persons*
Escaped?*
Time needed to escape? (Optional)

Ambiance

Game experience

Service

Total

Score

Rate the escape room you've played with grades

Ambiance

How was the decoration and theming of the room? Did they make use of effects in the room?

Game experience

Were the puzzles/tasks challenging enough, achievable and in balance and did they fit the story and the experience?

Service

How did you get welcomed and guided before, during and after the escape?

Total

The scoring total doesn't have to be the average of the partial grades. Sometimes an escape rooms deserves a higher or lower total score.

6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6

Fine: A pretty average room, fine to play, but don't expect an amazing room.

Why do I see this?

At the of 2021, we put together a standard explanation of the scores, based upon input from our visitors. This can help to put your score in context.

Name


6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6


More information

Played in

Played with

Team:

Escaped:

Time (mm:ss) (optional)


Pros

Cons

Place without account

We will send you a mail to confirm your email.
Your review will only become visible after you have confirmed your email adress and we have approved the review.

Fill in your name
How many escape rooms have you played already
Fill in your email

Thanks!

You're great