Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Boshut 17

Tilburg , The Netherlands

Open now

60 minutes

2 - 6

18 year

Read reviews

More about Boshut 17

Lea en Bram Brouwer woonden aan de rand van de stad. Samen hebben zij twee dochters, Thirza (14) en Lydia (16). Thirza en Lydia zijn 2 handen op 1 buik. Samen zetten zij zich af tegen de religieuze opvoeding van hun ouders.
Lea en Bram leefden samen met hun dochters een teruggetrokken bestaan. Ze hadden geen behoefte aan contact met de rest van de buurt. Hetzelfde gold voor beide dochters. Ze trokken voornamelijk met elkaar op en hadden op school geen vrienden. Ze werden vaak gepest waardoor ze in de loop der tijd steeds meer tot zichzelf zijn geraakt.
Op 2 december 1982 werden zij op school niet meer gezien. Nadat beide dochters een week niet op school zijn geweest, besluit het bestuur van de school bij het ouderlijk huis langs te gaan. Er blijkt niemand thuis te zijn. Er gaan nog twee volle weken voorbij, voordat op 16 december 1982 de politie ingelicht wordt door het schoolbestuur.
Er wordt een flinke zoekactie op touw gezet. De zoekactie gaat 3 lange slopende maanden door en wordt uiteindelijk zonder succes gestaakt.
Meer dan een half jaar later stuiten twee jongens per toeval op een boshut diep in de bossen in Tilburg. De boshut is gebouwd van grote boomstammen en valt compleet weg tegen de achtergrond. Het complete gezin wordt dood aangetroffen in de boshut. Naast de deur hangt een bordje met nummer 17
Alle 4 de gezinsleden lagen roerloos rondom een ouijabord in de hut. De lijken waren compleet intact en vertoonden geen enkele vorm van ontbinding. De politie startte direct een onderzoek naar de doodsoorzaak van het gezin. Sectie op de lichamen van de gezinsleden leverde echter niets op. Er kon bij geen enkel gezinslid een doodsoorzaak worden vastgesteld.
Het onderzoek hield lange tijd aan, maar leverde geen resultaten op. Na anderhalf jaar werd het onderzoek gestaakt en de boshut weer vrijgegeven. De rechercheur plaatste op de landelijke televisie een oproep aan alle kijkers voor tips of aanknopingspunten rondom de bizarre dood van de gezinsleden. Helaas is er al die tijd geen enkele bruikbare tip binnengekomen. De bizarre dood van familie de Brouwer blijft een macabere onopgeloste zaak.
Ga niet naar binnen bij Boshut 17…!
Boshut 17 is de nieuwste escaperoom van Locks&Keys escaperoom. Dit is niet zomaar een escape room, maar dit is de engste escaperoom van Nederland (alleen voor 18+). Mocht je ondanks onze waarschuwing Boshut 17 zelf willen ervaren? Boek dan snel!

Themes

Horror

Properties

Not suitable if pregnant

NL

Toilet available

PIN-payment possible

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

23 likes

251 visitors

88.3% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Besterdring 225A
5014 HK, Tilburg
The Netherlands

Route

Route

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

111 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in June 2017

Played with 5 persons

Escaped: Yes

  errolescape-room-locks-keys-tilburg

Kirsten (2 rooms played)
Posted on: 2017 June 7

Wat een ontzettend gave escape room! Als je niet bang bent voor de nodige angstzweet is het zeker een aanrader:) Vanaf het eerste moment tot het allerlaatste moment is het ontzettend spannend en eng tegelijkertijd. Je weet niet wat je kan verwachten en iedere puzzel is totaal verschillend van de andere, super goed in elkaar gezet! Zelf ben ik wat banger aangelegd maar dit heeft mij er niet van weerhouden om goed mee te spelen en het ook te halen:) Dus voor de mensen die wat banger zijn aangelegd wees gerust voor jullie is het ook ontzettend gaaf om te doen!! (misschien moet je naderhand wel eventjes bijkomen haha)


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in June 2017

Played with 5 persons

Escaped: Yes

  errolescape-room-locks-keys-tilburg

j_verheijj_verheijEscape ApprenticeMember since: 2017 June 7 (2 rooms played)
Posted on: 2017 June 7

Vanaf het moment dat je de kamer binnenloopt heb je direct het gevoel dat je daadwerkelijk in een oud boshutje bent. De sfeer van de kamer geeft meteen rillingen door de goede techniek van de puzzels in combinatie met het geluid en de lichteffecten. Goed te doen met 5 personen, want er is genoeg ruimte en er zijn genoeg taken/puzzels te verdelen of waar meerdere personen tegelijk voor nodig zijn. Ik vind het een aanrader voor iedereen, ook als je misschien wat banger aangelegd bent!


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 8.0

Service: 10.0


Played in June 2017

Played with 5 persons

Escaped: Yes

  errolescape-room-locks-keys-tilburg

Bart (4 rooms played)
Posted on: 2017 May 29

Geweldige ervaring , techniek ,geluid schrikeffecten en dan nog puzzelen is een hele opgaaf. De puzzels zijn goed in thema en sommige ook echt weer heel origineel. De moeilijkheid is te zoeken in de combinatie van alles, kon niet goed nadenken omdat je toch elke keer in spanning aan de volgende stap begint. Dit is ook de reden dat we het net niet gehaald hebben, dit bleek na uitleg van de laatste stap om het te halen. Super bedankt voor deze spannende en toch ook leuke ervaring!


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in May 2017

Played with 4 persons

Escaped: No

  errolescape-room-locks-keys-tilburg

iPatiPatJunior EscaperMember since: 2018 February 16 (21 rooms played)
Posted on: 2018 February 16

Spooky

Ik heb Boshut 17 gespeeld, de engste van Nederland, zoals ze zelf zeggen. En eng, dat is ie wel ja. Maar dat moet je zelf ontdekken.

Ze hebben met deze kamer zichzelf weer overtroffen, er is hier weer enorm veel aandacht besteed aan het thema en dat zie en voel je gewoon. (Maar dit ben ik ook wel van hun gewend eigenlijk, heb de andere twee kamers van hun ook gedaan)

Kortom wil je een enge escape room boeken, boek dan vooral deze!


9.5

Ambiance: 10.0

Puzzles: 9.0

Service: 10.0


Played in February 2018

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Aandacht voor details
 • Sfeer
 • Voor sommige misschien té eng??

  marieke_smidt

We vonden het een hele gave kamer! Sfeer zit er goed in door verschillende effecten. Hij is spannend, maar niet te spannens. De puzzels zijn weer origineel en leuk om op te lossen. Wederom een gave kamer bij locks en Keys!


8

Ambiance: 8.0

Puzzles: 7.0

Service: 8.0


Played in June 2017

Played with 4 persons

Escaped: Yes

  escape-room-locks-keys-tilburg

Geweldige kamer

De boshut mag met recht een 'enge' kamer worden genoemd. De kamer is erg mooi gemaakt. Er is veel aandacht besteed aan de speciale effecten en bijzondere puzzels, hierdoor wordt het spelen van deze kamer een unieke belevenis. Wij hebben deze kamer in ieder geval met veel plezier (en spanning) gespeeld, helaas is het ons niet gelukt om binnen de tijd te ontsnappen. Ik raad iedereen aan om deze kamer een keer te gaan spelen!


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 9.0

Service: 10.0


Played in June 2017

Played with 4 persons

Escaped: No


 • Bouw/afwerking
 • Puzzels
 • Speciale effecten

  errol

danny1_janssen@msn.com (1 room played)
Posted on: 2017 June 7

Echt een top kamer als je bang wilt zijn! De kamer is zo in elkaar gezet dat je nooit weet wat je moet verwachten. Bij de puzzels moet je goed en logisch nadenken. Mocht dit niet lukken, dan krijg je gelukkig een tip. Voor de rest was de kamer erg spannend en de van de sfeer alleen wordt je al oncomfortabel. Dat maakt de puzzels ook lastiger omdat je constant het gevoel hebt dat er wat engs gaat gebeuren. Echt dé perfecte kamer om te spelen met je vrienden!


9

Ambiance: 10.0

Puzzles: 8.0

Service: 10.0


Played in June 2017

Played with 5 persons

Escaped: Yes

  escape-room-locks-keys-tilburg

DrLKDrLKEscape ExpertMember since: 2016 June 26 (94 rooms played)
Posted on: 2017 June 5

Mooie vormgegeven kamer, met puzzels in het thema en een creepy sfeertje. Zeker verrast door de originaliteit van een aantal puzzels. Prima voor 4 personen, misschien voor 6 personen wat krap. Helaas wel wat gehinderd door technische / reset problemen in de kamer, waardoor het eindcijfer beduidend lager uitvalt dan het misschien had kunnen zijn. Hiervoor hebben we drankjes van het huis gekregen, waarvoor dank!

Het eerste probleem was dat het introfilmpje in de kamer het niet deed, waardoor de kamer zelf een aantal minuten donker bleef en we de eerste minuten nog hebben gewacht of er toch nog een filmpje kwam. Dit hebben we nog aangegeven via de camera aan de begeleider, maar dit kwam niet goed door. Naderhand bleek dat er ook filmpjes tussendoor te zien moesten zijn. Ik denk dat de beleving en het verhaal in de kamer beter waren geweest, maar het heeft ons verder niet gehinderd in het ontsnappen. Misschien komt dit omdat de kamer nieuw is, maar we hadden af en toe het gevoel dat we een testgroep waren in een nieuwe kamer.

Daarnaast was er een reset fout, waardoor een sleutel op de vloer lag en het bijbehorende slot open. Hierdoor hadden we halverwege het spel wel wat problemen met de volgorde van een aantal puzzels (waren al bij de eindpuzzel aanbeland terwijl we eerst andere puzzels moesten oplossen). Dit heeft ons niet gehinderd in het ontsnappen, maar maakte het wel wat onlogisch.

Los gezien van deze problemen vind ik de manier van hints (briefjes onder de deur doorschuiven) niet efficiënt. We hebben 4 hints gehad, waarvan 3 hints overbodig waren aangezien het lopen naar de kamer (andere verdieping dan controle kamer) door de begeleiding vertraging gaf.

Al met al zeker een kamer met potentie, originele puzzels in het thema. Als de techniek meewerkt en de kamer goed gereset wordt is dit zeker een aanrader voor de (on)ervaren speler!


7

Ambiance: 9.0

Puzzles: 9.0

Service: 8.0


Played in June 2017

Played with 4 persons

Escaped: Yes

  escape-room-locks-keys-tilburg

Top kamer

Wij stemmen voor bob!
Vind de spanning van t begin tot het einde heel goed!
Mijn vriend vond hem zweet trekkend!
Super goed in elkaar gezet dus zeker de moeite waard om hem te spelen!


10

Ambiance: 10.0

Puzzles: 10.0

Service: 10.0


Played in May 2017

Played with 3 persons

Team: Taaltjes

Escaped: Yes

  escape-room-locks-keys-tilburg

Wij stemmen voor bob. was een spannende maar ook echt creepy kamer. Tip ga van tevoren naar de wc.


9

Ambiance: 10.0

Puzzles: 9.0

Service: 10.0


Played in May 2017

Played with 3 persons

Escaped: Yes

  escape-room-locks-keys-tilburg

Oke

Spontaan een Escaperoom doen, dat kon hier bij Boshut17.
Een prima kamer, niks bijzonders eigenlijk.

Persoonlijk stoorde ik me erg aan de video’s, waar heel veel over geschreven word in de reviews. Ik kan me daar 100% in vinden. Er word soms letterlijk laten zien wat je moet doen… lijkt me niet helemaal de bedoeling in een Escaperoom…

We stonden met nog 21:51 over weer buiten. Deze kamer was voor ons 3e toch te makkelijk. We hebben ons wel vermaakt!


6.5

Ambiance: 8.0

Puzzles: 5.5

Service: 6.5


Played in November 2021

Played with 3 persons

Escaped: Yes  38:49 min


 • Sfeer
 • Weinig origineel
 • Beleving
 • Puzzels

 

MarindeMarindeEscape ExpertMember since: 2019 August 10 (83 rooms played)
Posted on: 2021 September 19

Lekker puzzelen in een vervloekte boshut

#73 Deze kamer adverteert zich als de engste escape room van Nederland, gelukkig hadden de reviews hier dit al genivelleerd want hiermee worden jammer genoeg verkeerde verwachtingen en daarmee teleurstelling gecreëerd. Dat is zonde, want het is een vermakelijke kamer.

Wij hebben deze gespeeld met mijn oom en nichtje, twee minder ervaren escapers, en daarvoor is deze kamer zeer geschikt. Voor ervaren escapers zou ik aanraden om deze kamer met z'n tweeën te spelen. De kamer is niet heel uitgebreid, maar wel leuk aangekleed en bevat veel leuke en afwisselende puzzels. Vooral de verwijzingen binnen de kamer en het gebruik van techniek vind ik grote pluspunten.

Ik ben kritischer over de filmfragmenten in de kamer. Deze zou ik helemaal achterwege laten als ik de makers was, want het voegt in de huidige vorm maar weinig spanning toe en zegt in zekere zin een heleboel voor dat je ook eenvoudig zelf uit kunt vogelen.


7.5

Ambiance: 7.5

Puzzles: 7.5

Service: 8.5


Played in September 2021

Escaped: Yes  32:34 min


 • Goede service: drankje voor het nieuwe maandrecord
 • Afwisselende puzzels
 • Verwijzingen in de kamer
 • Aankleding
 • Filmpjes in de kamer
 • Overzichtelijke kamer

 

Marc (1 room played)
Posted on: 2021 August 10

Wat een deceptie bij escaperoom Boshut 17

Wat een teleurstelling voor 90 euro (voor 3 personen) voor de Boshut 17 escaperoom. De 18+ deed wat beloven, maar de spanning was ver te zoeken. Misschien had dat te maken dat we met de goede code het cijferslot toch niet geopend kregen? Of was het toch misschien de sleutel die niet op het slot paste, omdat de sleutel te veel verbogen was? Jammer zo'n ervaring. Sla 'Boshut 17' maar over zou ik zeggen.


4.5

Ambiance: 5.0

Puzzles: 4.0

Service: 5.0


Played in August 2021

Played with 3 persons

Escaped: Yes

 

jasmijnvwjasmijnvwJunior EscaperMember since: 2021 June 29 (16 rooms played)
Posted on: 2021 August 17

Leuke, (niet té) spannende escaperoom

Wij hebben alle 3 de escaperooms gespeeld hier en zijn begonnen met de boshut. Vooraf wisten wij al wel dat dit een "horror-escaperoom" was, echter wisten wij nog niet wat wij precies moesten verwachten (jumpscares etc.). Het thema in de kamer sluit precies aan bij het verhaal, wat ontzettend leuk is! Gelukkig was deze escaperoom niet al te eng maar was spanning ten alle tijden aanwezig. De puzzels waren leuk en creatief. De uitleg vooraf hielp goed bij het gebruik van de verschillende sloten.


9.5

Ambiance: 9.5

Puzzles: 9.0

Service: 10.0


Played in July 2021

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Leuk ingerichte kamer
 • Goede sfeer, aansluitend bij het thema en verhaal
 • Creatieve puzzels

 

anoukanoukEscape ExpertMember since: 2018 November 16 (108 rooms played)
Posted on: 2020 October 27

Prima kamer met genoeg te doen voor 2 personen

Mijn vriend en ik vonden het weer tijd om te gaan escapen met zijn tweetjes. En we kozen ervoor om deze kamer en Het geheim van Schrobbeler te spelen. We werden vriendelijk ontvangen en na een korte uitleg konden we beginnen. Het pand is wat raar gelegen. Blijkbaar zit er een kerk in de kelder wat wel een beetje raar oogde. De kamer zelf is goed aangekleed en het voelde ook echt alsof je in een verlaten hut zat. Je wordt door het spel geleid aan de hand van een video wat enerzijds leuk is bedacht, maar je anderzijds wat uit de flow haalt. De puzzels waren goed in thema en leuk om te doen. Deze kamer is ideaal voor 2 personen. Ik denk ook dat je met 5/6 personen elkaar flink in de weg loopt. Het einde was wat abrupt, maar we hebben ons goed vermaakt!


8

Ambiance: 8.0

Puzzles: 8.0

Service: 8.0


Played in October 2020

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Ideaal voor 2 personen
 • Aankleding
 • Abrupt einde
 • Gehorig

 

johan_adersjohan_adersEscaperMember since: 2018 January 31 (57 rooms played)
Posted on: 2020 July 14

Heerlijk sfeertje

Laat je niet misleiden door de reviews. De sfeer is creepy, maar de kamer is niet zo eng als dat sommigen het laten klinken. Los van de sfeer die erg goed in elkaar steekt in een mooi en effectief aangeklede kamer, is er nauwelijks sprake van echte schrikeffecten. Verder is het een leuke kamer die het verhaal echt uitademt en de attributen waar je mee moet werken, passen ook echt in het verhaal.

Deze kamer hebben we op dezelfde dag gedaan als Schrobbeler. De winst die de Boshut heeft, is dat er dus inderdaad veel meer een verhaallijn in zit en dat de puzzels een stuk origineler zijn. De kamer heeft helaas wat minder puzzels en lijkt korter/abrupter, maar qua beleving is deze de winnaar. Dus originele puzzels en meer dan alleen sleutels en sloten, met een paar originele vondsten.

Goed te doen met kleine groepen. Wederom met een goede ontvangst door een medewerker die prima inschat wanneer je wel of niet een hint nodig hebt.


8

Ambiance: 8.5

Puzzles: 8.0

Service: 8.0


Played in July 2020

Played with 2 persons

Team: The Kardashian Killers

Escaped: Yes


 • Verhaallijn
 • Sfeer
 • Kort en abrupt over

 

psmulderspsmuldersJunior EscaperMember since: 2020 October 5 (39 rooms played)
Posted on: 2021 December 20

Leuke kamer!

Ik heb in deze kamer echt zoveel plezier gehad!

Ik vind dit echt een van de leukste kamers in Tilburg. Voor ons echt een thuis wedstrijd, dus dan moet je hem wel echt gespeeld hebben.

Het is geen technisch hoogstandje, (er zitten wel leuke techniekjes in hoor!) en hij kan niet mee met de grote jongens van tegenwoordig. Maar voor een uurtje plezier is deze kamer echt perfect.

En zeker ook een leuke aanrader voor mensen die nog niet veel kamers gespeeld hebben.


8

Ambiance: 8.0

Puzzles: 8.5

Service: 8.0


Played in July 2020

Played with 5 persons

Team: Team Ahoe!

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede begeleiding
 • Verhaal

 

glennglennJunior EscaperMember since: 2020 September 14 (20 rooms played)
Posted on: 2021 June 8

Spannende kamer


8

Ambiance: 8.0

Puzzles: 7.5

Service: 7.5


Played in May 2020

Played with 7 persons

Escaped: Yes  55:31 min


 • mooi aangeklede kamer
 • puzzels kon je gokken

 

Petra_B..Petra_B..Escape ExpertMember since: 2018 October 7 (127 rooms played)
Posted on: 2020 March 6

Had er meer van verwacht

Een aardige kamer, maar had er meer van verwacht. Niet super eng/spannend. In het begin ook weinig wat je parallel kon spelen. Heb leukere kamers gespeeld.


7.5

Ambiance: 7.5

Puzzles: 6.0

Service: 8.0


Played in March 2020

Played with 5 persons

Escaped: Yes  47:01 min


 • Goed ontvangst

 

Leuke escaperoom met verassende puzzels en effecten

Vanmiddag met 2 personen de Boshut 17 gespeeld (en gehaald binnen de tijd 59:55). Spannende maar zeker niet al te enge kamer. Paar goeie schrikmomenten. Leuke diversiteit aan puzzels, soms wel echt wel ff lastig omdat het licht en de effecten de aandacht afleiden. Maar veelal niet al te moeilijk.
Leuk personeel die je goed uitleg geeft. Zeker een escaperoom die je gespeeld moet hebben.


8

Ambiance: 8.0

Puzzles: 7.5

Service: 8.0


Played in December 2019

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Personeel
 • Schrikeffecten

 

jmichielsenjmichielsenJunior EscaperMember since: 2018 September 9 (12 rooms played)
Posted on: 2019 November 9

Een spannende ervaring

Ondanks dat we even moesten wachten voor we konden gaan escapen (door een technische storing) was het een toffe ervaring.
We hebben ook netjes een drankje gehad ter compensatie.
De creepy sfeer is goed uitgewerkt in de kamer en er zitten goede schrikmomenten in.
De kamer en spellen zitten goed in elkaar en alles is goed afgestemd op het thema.
Ik vind het een aanrader, zeker voor mensen die eens een spannende escaperoom willen proberen.
We hadden ruim 5 minuten over en hadden voor het eerst met dit groepje een escaperoom gespeeld :).


9

Ambiance: 9.0

Puzzles: 8.0

Service: 9.0


Played in November 2019

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Creepy sfeer
 • Thema
 • Puzzels
 • sommige onderdelen in de kamer zijn verouderd

 

Arjen (8 rooms played)
Posted on: 2019 November 2

Geen klap aan

Niet spannend, nauwelijks puzzels. Effect van een handeling kwam soms met vertraging leek het. Verhaal is onbegrijpelijk en was ineens klaar. Echt een afknapper na de positieve reviews. Geen klap aan...


2

Ambiance: 1.0

Puzzles: 2.0

Service: 8.0


Played in November 2019

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • -
 • Nauwelijks puzzels
 • Niet eng
 • Saai

 

macdufmacdufEscaperMember since: 2019 July 9 (113 rooms played)
Posted on: 2019 October 21

Leuke griezel-ervaring!

Kamer is mooi uitgevoerd en dan zeker vwb het thema!
Leuke puzzels met hele leuke elementen.

Is wel eng door het verhaal, muziek en de inrichting, dus niet een kamer voor angsthazen...

Ben je niet bang aangelegd, moet je hem zeker wel spelen!


9

Ambiance: 9.5

Puzzles: 8.5

Service: 9.5


Played in October 2019

Played with 2 persons

Team: Rexduo

Escaped: Yes  56:32 min


 • thema goed uitgevoerd in de kamer
 • lekker spannend
 • leuke puzzels

 

veerleveerleEscape ExpertMember since: 2016 November 27 (77 rooms played)
Posted on: 2019 October 13

Leuke kamer, best eng

Leuke kamer, in horror kamer die best eng is. De spanning wordt constant opgebouwd dus je bent continue op je hoede.
De uitwerking van het thema vond ik ook wel tof. Puzzels origineel. Het enige dat ik minder vond is dat we vastzaten met een puzzel en dat we daar eigenlijk geen hulp bij kregen, ze gebruiken enkel standaard hints dus ze kunnen niet "op maat" tips geven wat in ons geval wel nodig was.


8

Ambiance: 8.0

Puzzles: 8.0

Service: 8.0


Played in October 2019

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Service
 • Goede uitwerking
 • Enge kamer
 • Geen op maat begeleiding

 

Tom (1 room played)
Posted on: 2019 September 14

Leuke escape room.

Zeer leuke, niet al te moeilijke escape room. De ontvangst is kort, maar duidelijk. Hierop krijg je nog een kort filmpje te zien om er de sfeer in te brengen. Hierna kom je binnen in de hut en kan de escape room beginnen. Er is een duidelijk thema gekozen, maar een echt verhaal heb ik wat gemist. Maar wel een zeer leuke en originele escape room.


9.5

Ambiance: 9.0

Puzzles: 10.0

Service: 9.0


Played in September 2019

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Leuke en originele puzzels
 • Leuke sfeer
 • Leuk thema
 • Niet echt een verhaallijn

 

Load more reviews

Write your review

Pro's and con's

Additional info

Score

Finishing

1
Review
2
Pro's and con's
3
Additional info
4
Score
5
Finishing

Your review

Your experience in one sentence*
Tell some more about your experience*

Prositives of the room

Ambiance
Great service
Puzzles
Original
Difficulty
Great price
Experience
Storyline
Diversity
Great host
Logic
Exciting

Negatives of the room

Ambiance
Bad service
Puzzles
Not really original
Difficulty
Cost
Experience
Lack of story
Illogical puzzles
Bad host
Needs maintenance
Cost

More info

Date of visit*
Persons*
Escaped?*
Time needed to escape? (Optional)

Ambiance

Puzzles

Service

Total

Score

Rate the escape room you've played with grades

Ambiance

How was the decoration and theming of the room? Did they make use of effects in the room?

Puzzles

Were the puzzles challenging enough, achievable and in balance?

Service

How did you get welcomed and guided before, during and after the escape?

Total

The scoring total doesn't have to be the average of the partial grades. Sometimes an escape rooms deserves a higher or lower total score.

6

Ambiance: 6

Puzzles: 6

Service: 6

Fine: A pretty average room, fine to play, but don't expect an amazing room.

Why do I see this?

At the of 2021, we put together a standard explanation of the scores, based upon input from our visitors. This can help to put your score in context.

Name


6

Ambiance: 6

Puzzles: 6

Service: 6


More information

Played in

Played with

Team:

Escaped:

Time (mm:ss) (optional)


Pros

Cons

Place without account

We will send you a mail to confirm your email.
Your review will only become visible after you have confirmed your email adress and we have approved the review.

Fill in your name
How many escape rooms have you played already
Fill in your email

Thanks!

You're great