Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Mission Escape Nijmegen

Nijmegen, The Netherlands

Permanently closed

More about Mission Escape Nijmegen

De eerste escape room die gebouwd werd, was: ‘Origin’ in Sillicon Valley (US). De mysteries en uitdagingen die het spel inspireerde waren gebaseerd op het werk van Agatha Christie. Al snel werd het een populaire toeristen attractie. Het verspreidde over de wereld waaronder Europa en Azië.

Het spelen van een escape room is nog niet zo lang bekend in Nederland. Het is een fysieke avontuurlijk spel waarbij mensen, samen met andere deelnemers worden opgesloten en een bepaalde tijd hebben om eruit te komen.

De escape rooms van Mission Escape hebben een tijdslimiet van 60 minuten. Stap de kamer binnen waar realiteit en fantasie vermengen. Je hoort hoe de deur achter je in het slot valt en dan is het spel begonnen. Opgesloten in een van de kamers heb je een uur om te ontsnappen.

Bij elke seconde die voorbij gaat, stijgt de spanning en het plezier.
Spelers van een escape room moeten aandachtig opletten en al hun analytische vaardigheden gebruiken om de kamer te ontsnappen. Er zijn codes om te ontdekken en voorwerpen te vinden. Alleen op deze manier is de oplossing te ontrafelen die de deur opent naar de vrijheid.
Het klinkt haast te eenvoudig… of is er meer?

Website

Visit website

Address

Tweede walstraat 3
6511 LN, Nijmegen
The Netherlands

Route

Google Maps