Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Chrystel

Junior Escaper

Offline

Member since

16-01-2020

Statistics

Escaperooms

8 reviews

9 Rooms played

62.5% escapepercentage


Games

0 reviews

0 played games


8 reviews

Soup du Jour

Rock City Escape
Posted on: 2022 August 26

Spectaculair

Zojuist de kamer gespeeld en echt waar deze kamer overtrof al mijn verwachtingen! Wauw! Deze móet je gedaan hebben! Lieve gastvrouw ook die goed in haar rol zat en ons goed begeleidde tijdens het spelen. Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe kamer waar ze momenteel mee bezig zijn we komen zeker terug!!! Al met al super erg bedankt dat we last moment nog terecht konden en dat we het verhaal mochten uitspelen ondanks de tijd we hebben er echt van genoten, tot de volgende keer!😊


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in August 2022

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Beleving

 

The End

DarkPark Zoetermeer
Posted on: 2022 August 26

Leuke ervaring met acteur!

Gisteren wezen spelen met de fam. Dit was ons allereerste escape room met acteur en tevens de eerste die we van Darkpark uitprobeerden. We vonden het allen erg spannend in het begin. De spellen waren goed, de actrice zat goed in haar rol en de effecten waren ook top vooral tegen het einde aan… Wow! Het enige puntje is dat we nog eigenlijk een eindspel mistte. Het stopte voor ons gevoel best abrupt, al moet ik wel eerlijk zeggen dat het einde wel past in het verhaal. Ik denk dat we niet hadden gedacht dat het ‘nu al’ afgelopen zou zijn. We hadden nog bijna 9 minuten op de teller staan terwijl wij normaliter extra tijd nodig hebben 🥲 dus nu snap ik de hoogte van de ontsnapkans wel! Het praatje met de host en de actrice achteraf stelden we ook erg op prijs, lieve mensen! Wij komen graag terug voor de overige kamers. Tot dan!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in August 2022

Played with 5 persons

Escaped: Yes  51:09 min


 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Verhaal
 • Bijzijn ander groep escapers tijdens het begin

 

Molly's Game

DOWN THE HATCH
Posted on: 2021 August 21

Top

Uitstekende kamer! We hadden een lieve host waar we een gezellig praatje mee voor- en achteraf hebben kunnen maken. We wisten niet heel goed wat we konden verwachten vanwege de summiere beschrijving op de site, maar we zijn verre van teleurgesteld. Goede logische puzzels, spannende sfeer maar niet té eng, fijne host en een erg goed verhaal. Kreeg wel splinters door een item in de kamer, maar door de adrenaline gelukkig niet veel van gemerkt verder in het spel. Daarnaast zijn we ook vergeten een foto te maken wat we achteraf erg jammer vinden. <\3


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in August 2021

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Super lieve host
 • Sterk verhaal
 • Goede puzzels
 • Techniek id kamer
 • Splinter

  down-the-hatch

Bloody Mary

Rock City Escape
Posted on: 2021 August 22

Prima

We waren iets later vanwege file maar gelukkig werd daar niet moeilijk over gedaan. Onze host zat goed in zijn rol en de sfeer was gelijk creepy erdoor. We like! In de kamer zelf troffen we goed variërende spellen aan. We hadden het eigenlijk stiekem nog enger verwacht dan dat het daadwerkelijk was, maar al met al een prima kamer!


8.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 9.0


Played in December 2020

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Host
 • Sfeer
 • Kon nog enger

 

Illuminati Headquarters

One Hour Lockup
Posted on: 2020 February 7

Enger verwacht

Hele vriendelijke, jonge gamemaster hadden wij die avond. De kamer is erg uitdagend en bevat verschillende soorten games waarbij je binnen de groep teams moet maken om deze allemaal binnen de tijd te kunnen oplossen. De spellen sloten echter naar ons gevoel niet echt goed aan bij het verhaal, vooral het einde niet. Sommige spellen ook heel vergezocht/niet logisch. Daarbij komt ook dat ik de kamer wel veel spannender/enger had verwacht qua sfeer.


7

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.5

Service: 9.0


Played in February 2020

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Hintsysteem
 • Verhaal + spel connectie

 

Book Of Mystery

Escape010
Posted on: 2020 February 7

Was ‘m niet voor ons

Aardige, oplettende host. Konden nog rustig ervoor een kopje koffie nuttigen. Kamer was erg moeilijk. Veel puzzels, sommige waren erg vergezocht/niet logisch. Ook hadden we vaak de oplossing gevonden, maar leek er niks te gebeuren...(kan duidelijker gemaakt worden dmv effecten). Ik vond het ook jammer dat je in de 1e kamer ook gelijk de andere kamers kon zien waardoor die geen verrassingen meer waren. De kamer is niet lineair waardoor je hele tijd heen en weer aan het rennen bent (ik raad het anderen dan ook af om het spel met zijn 2en te spelen). 1 puzzel werkte niet mee terwijl wij het antwoord wel goed hadden. Gelukkig had de host het wel vrij snel door waardoor hij de tijd stop had gezet maar hierdoor raak je wel uit je flow. Helaas stond de volgende groep al klaar, waardoor de host erg haastig het einde van de kamer met ons doorliep. Tot slot hebben we ook vrij weinig van het verhaal mee gekregen...


Response by Escape010

2020 February 10

Beste Chrystel, Dank voor je review en het cijfer 9 voor service! Jammer dat jullie niet de ervaring hebben gekregen die we elke groep proberen te bieden. De kamer is zeker niet makkelijk (zie ook de moeilijkheidsindicator op onze website), maar vele groepen van twee personen hebben een fantastische tijd gehad en wisten binnen de tijd te ontsnappen. De escaperoom is inderdaad ook niet linear (hoewel we dit eigenlijk liever niet verklappen), maar daar krijgen we juist altijd complimenten over, ook over de integratie van de spellen in het verhaal. Dat dit jullie minder trok, vinden we jammer om te horen. Onze escape room zit daarnaast bomvol technologische snufjes en heel soms kan het zijn dat iets even niet meewerkt, maar ik ben blij te horen dat onze collega dit adequaat heeft opgelost. Tot slot herkennen we ons niet in de gehaaste uitleg die jullie kregen op het laatst. Wij zijn zelf diehard escape room fanaten en vinden het nabespreken met onze bezoekers erg belangrijk, zo belangrijk dat we tussen iedere groep minimaal 45 minuten reserveren voor uitgebreid nabespreken, en om ervaringen uit te wisselen over andere escape rooms. We zouden het op prijs stellen als je ons mailt naar info@escape010.nl om met name de gehaaste outro toe te lichten, we horen namelijk graag hoe we dit de volgende keer kunnen voorkomen. We hopen jullie in ieder geval graag terug te zien voor onze Enigma-kamer! :)


6.5

Ambiance: 7.0

Game experience: 6.5

Service: 9.0


Played in January 2020

Played with 2 persons

Escaped: No

 

De Meisjeskamer

Mama Bazooka
Posted on: 2020 January 17

Niet voor beginners

Na al de positieve recensies gelezen te hebben, hebben we de kamer geboekt. Met veel gezonde spanning gingen we de kamer in. Helaas liepen we al gauw vast. Naar mijn mening is de kamer niet geschikt voor beginners (hun andere kamer: de Laboratoriumkamer is dan een betere keuze!). De sfeer die in de kamer hangt is eng waardoor je in het verhaal wordt meegezogen. Puzzels waren gevarieerd en soms frustrerend (precisie). Helaas de kamer niet af kunnen maken. Was wel weer lachen tijdens de nabespreking. We hopen The Dome ook een keertje te kunnen spelen in de toekomst.


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in December 2019

Played with 6 persons

Escaped: No


 • Sfeer
 • Wachtruimte
 • Vriendelijke host
 • Soms erg lastige puzzels

 

De laboratoriumkamer

Mama Bazooka
Posted on: 2020 January 17

Prima eerste ervaring!

We waren met een groep waarvan de helft nog nooit in een escape room was geweest (waaronder ikzelf). We werden vriendelijk ontvangen door de gastheer. Er is in de wachtruimte veel te doen waardoor het de moeite waard is om wat eerder te komen. De kamer is erg simpel ingericht (1e kamer van de Benelux, dus begrijpelijk). Goede (schrik)effecten. De puzzels waren over het algemeen duidelijk en daardoor goed te doen. Wat ik wel jammer vond is dat je in sommige gevallen niet veel te doen hebt als je met een grote groep bent, dus ik zou anderen aanraden om met maximaal 4 personen te komen zodat je dan ook alles echt mee krijgt. Daarnaast kwamen hints soms laat of waren soms onnodig. Het verhaal was mij daarnaast ook niet echt helemaal duidelijk. We hadden het helaas net niet gehaald. Wel fijn dat we achteraf delen van ons spel konden terugkijken. We hebben gelachen. :) Het was al met al een positieve ervaring.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 9.0


Played in December 2019

Played with 6 persons

Escaped: No


 • Vriendelijke host
 • Duidelijke puzzels
 • Wachtruimte
 • Goede effecten
 • Late/onnodige hints
 • Eerder geschikt voor 3-4 personen

 

0 reviews