Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

The Concierge

Volkel , The Netherlands

Open now

Top #11

75 minutes

2 - 2 (Recommended: 2)

18 year

Read reviews

More about The Concierge

After the sudden death of our beloved director Mr. Jacques Hacfort a lot has changed in our hotel.

The overall management has been taken over by Mr. Anton Maltzahn. He says he wants to prepare the hotel for the future.

His measures are resolute, to say the least. For example, he recently fired our most loyal and internationally highly regarded Concierge Karel Koperslager on the spot. Why is a mystery to everyone.

Given the success of our hotel, this vacancy should be filled as soon as possible.

It is a function for 2 people. Are you flexible, loyal, solution-oriented and of course extremely discreet, then this job might be something for you.

Quickly book a spot in our agenda for your job interview with Mr. Anton Maltzahn.


Themes

Hotel

Mystery

Study

Properties

Airco available

Pregnant friendly

No wheelchair access

Contains elements unsuited for epilepsy.

NLEN

Toilet available

PIN-payment possible

Free parking

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

212 likes

1062 visitors

60% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Aert Willemsstraat 6
5408 AL, Volkel
The Netherlands

Route

Route

Book

Powered by onlineafspraken.nl

Media

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

510 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

PimPimEscape ExpertMember since: 2016 April 10 (108 rooms played)
Posted on: 2019 March 22

Liefdesbrief aan de klassieke escape room

Onlangs konden we eindelijk weer tijd vinden om eens te gaan escapen. En niet zo maar een. De verwachtingen waren hooggespannen na Kamer 237. Nog steeds een van mijn favoriete kamers. En dan ook nog eens een kamer speciaal voor 2 personen. Perfect, aangezien Nathalie en ik het liefste samen spelen.

Ik kan het het beste omschrijven als een ode aan de klassieke escape room, maar dan helemaal van deze tijd. Ik heb volgens mij de hele kamer met een glimlach rondgelopen. Je merkt aan alles dat deze kamer is gemaakt door liefhebbers. Dat zit em in kleine dingen die ik helaas niet kan benoemen vanwege spoilers. Het thema is geweldig doorgezet op alle vlakken (hints, aankleding, sfeer, puzzels).

Dit is overigens geen kamer die je wegblaast of waar je angstig richting de volgende deur schuifelt. Wellicht iets waar thrillseekers rekening mee moeten houden. Dat wil overigens niet zeggen dat je niet verrast wordt, maar je bent gewoon heerlijk aan het puzzelen samen en laat het verhaal over je heen komen. Kortom, als je ook maar een beetje een liefhebber van escape rooms bent wil je deze echt gespeeld hebben. Een van mijn favoriete kamers van het moment en ik ben nu al benieuwd naar een eventuele volgende kamer. De verwachtingen zijn alvast hoog gespannen ;)


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in March 2019

Played with 2 persons

Team: escapetalk.nl

Escaped: Yes


 • Liefde voor escape rooms
 • Twee spelers
 • Sfeer, hints, aankleding
 • Het wachten op de volgende...

  kamer237pauperloosproject-escape-nijmegenStefanwim_schoonenberg

Genoten tot de laatste minuut.

Kamers gemaakt voor 2 personen kom je niet vaak tegen. Het is dan ook bewonderingswaardig dat de eigenaars van Kamer 237 dit initiatief genomen hebben om net deze kamer te bouwen.
Wetende hoe zeer we ons in Kamer 237 geamuseerd hadden, kon ik haast niet wachten om deze nieuwe kamer te boeken.

Onthaal :
Net zoals vorige keer is dit een beetje thuiskomen.
Parkeerplaats voor de deur, een hartelijk ontvangst en een ontvangstruimte voorzien van alle comfort.
Ik waardeer steeds die leuke babbel en een drankje voor en na een room. Het is voor ons een avondje weg en dat maakt het gewoon wat completer.

Kamer :
Afgaan op de beoordelingen was deze keer moeilijk, ze is splinternieuw. Maar diep van binnen kon ik alleen maar hopen dat het de kwaliteit zou bevatten van Kamer 237.

En wat voor een pareltje hebben ze hier weer neergezet.
Het verhaal gaat perfect verder als hotel en we komen solliciteren voor de functie van conciërge. Met een nieuwe baas aan het roer komen er nieuwe wetten en plots moest de oude, zeer hoog aangeschreven conciërge weg, maar waarom en komen we daar wel achter...

Eens binnen in de kamer valt het meteen op dat het afwerkingsniveau van een hoog niveau is, dat de puzzels afwisselend zijn en dat je ook, niet onbelangrijk, moet samenwerken, maar met momenten ook individueel aan de slag kan gaan.
Ik waardeer enorm dat er veel denkwerk is gestoken om de puzzels in thema te krijgen. De manier van tips geven, de leuke, soms expres irritante geluidseffecten en de muziek die met momenten spannender en spannender werd, maakte dat het geheel werkte.

Het is die fijne balans tussen opbouwende spanning, goede puzzels, lichte frustraties, die glimlach als je het goed hebt en het stilaan ontrafelen van wat er juist gebeurd is dat dit een zeer goede kamer maakt.


Conclusie :

Ben je met 2 en zoek je een toffe kamer, check dan deze.
Persoonlijk zou ik hem pas doen na je al een paar kamers ervaring hebt. Met 2 kan het ooit best moeilijk zijn, zeker als koppel en wat ervaring kan helpen. Ik schat de slagingskans van deze kamer ongeveer op een 30 a 40% in, dus voel je niet slecht als je hem niet haalt :-), ongeacht heb je sowieso een geweldige ervaring, dat garandeer ik je.

Dit is geen 2.0 of 3.0 kamer, maar ook geen 1.0. Dit is een kamer die op het eerste oog "ouderwets" oogt, maar net omdat de makers dit zo willen hebben.
Ik heb sowieso een zwak voor kamers die niet willen showen met wat voor techniek ze allemaal werken, eenvoud siert, maar hier hebben ze, voor ons dan toch, een manier gevonden om met hedendaagse technieken een zeer tof resultaat neer te zetten.

Kudos voor de eigenaars dat ze de moeite genomen hebben om een kamer te maken, volledig afgestemd op 2 personen.

Ik kon deze kamer erg waarderen door de toffe puzzels die echt knap in thema zaten. Verder werden we perfect opgevolgd en nu en dan met de nodige tips terug in de juiste richting gewezen.
De babbel voor en na de room maakt het voor ons af en niets doet ons meer plezier als een eigenaar, samen met zijn personeel, vol passie en trots te horen vertellen over hij zijn kamer tot leven heeft gebracht.

Een van de beste manieren om te weten of een kamer nu eigenlijk geslaagd is of niet, is de weg naar huis. Als je de hele weg terug er nog over bezig bent is hij ofwel heel erg goed of net heel erg slecht.
Ik kan de receptie met trots vertellen dat, hoewel we niet zijn aangenomen, we zwaar onder de indruk waren en het heel erg jammer vonden dat we voorlopig niet meer hoeven terug te komen.

Tja en dan bedenk je of er nog iets beter/anders kon......
Het enige dat we echt gemist hebben, was Steffie. Tot binnenkort?


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in March 2019

Played with 2 persons

Escaped: No


 • Voor 2 personen!
 • Afwerking
 • toffe puzzels
 • Parkeerplaats voor de deur
 • tof verhaal

  kamer237silkebeerendswim_schoonenbergStefan

BartMBartMEscape ExpertMember since: 2016 August 16 (175 rooms played)
Posted on: 2019 June 24

Wauw, zo hoort het!!

Complimenten voor de makers!!
Dit is een echte 'totaal-kamer'. In deze kamer is de beleving perfect en zijn de puzzels ook nog leuk, nieuw en uitdagend.
Mijn verwachtingen waren hoog, vanwege mijn ervaring van hun eerste kamer (Kamer 237). Maar ook hier zijn deze verwachtingen meer dan waargemaakt. Echt geweldig.

Dit is met zekerheid de leukste en beste escape room die ik ooit gespeeld heb!!

Aanrader voor de ervaren escaper.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in June 2019

Played with 2 persons

Escaped: Yes

  kamer237Stefanwim_schoonenberg

Uitermate voldoenende belevenis

Als ik daags voor het spelen een mail krijg die al helemaal aansluit bij het thema, dan word ik al blij. Ook de ontvangst, door het hotelpersoneel, is goed doordacht en sluit perfect aan bij het verhaal. Heerlijk om een keer níét te horen te krijgen dat je geen kracht hoeft te gebruiken en nergens op hoeft te klimmen.

De kamer is prachtig afgewerkt. Ik kon geen enkel element vinden dat afbreuk deed aan het thema. De puzzels zijn erg tof en passen goed in het verhaal. Met z'n tweeën spelen was voor ons nieuw, maar de kamer is hier echt goed op ingericht. Soms kun je de taken verdelen en soms heb je goed teamwork en communicatie nodig om verder te komen.

In de kamer is goed gespeeld met effecten en het was constant spannend hoe we verder konden en wat ons te wachten stond.

Het was geen gemakkelijke kamer en we hebben deze dan ook nét niet gehaald. Achteraf was er ruimte voor uitleg en er is een gezellige (weer volledig in thema ingerichte) bar om nog even wat te drinken en een praatje te maken met de enthousiaste medewerkers.

Bij Kamer 237 begrijpen ze als geen ander hoe belangrijk de beleving rond een escape room is. Naast het feit dat De Conciërge gewoon een hele gave kamer is, doen ze hier even fijntjes voor hoe je van een escape room een belevenis maakt die je niet snel vergeet. Complimenten!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in May 2019

Played with 2 persons

Escaped: No


 • Totaalbeleving
 • Enthousiast personeel
 • Prachtige afwerking
 • Goede effecten
 • Mooie en originele puzzels

  kamer237wim_schoonenbergStefan

patjehartje1patjehartje1Junior EscaperMember since: 2022 June 3 (25 rooms played)
Posted on: 2022 August 14

Gelukkig niet aangenomen

Dit is de eerste keer dat we met z'n tweeën een kamer hebben gespeeld normaal spelen we in een groep van 4, wat het toch wel extra spannend maakt. Ik was erg benieuwd of het met z'n tweeën ook zou lukken. De kamer en het verhaal zijn erg leuk in elkaar gezet. Het hint systeem was ook leuk en origineel. En we hebben het ook nog eens samen gehaald!
Ik ben blij dat we niet voor die verschrikkelijke man hoeven te werken.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in August 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes  70:20 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad

  Elfeaterkamer237

OVER SERVICE GESPROKEN.

Wat een leuke ervaring was dit! Bij het aankomen werden we al opgewacht aan de deur.. Geen gedwongen sfeer, integendeel. Je voelt je werkelijk welkom en dat op zich is al erg leuk net voor je aan de kamer begint. Gezien we met 4 spelers waren hebben we de kamer twee keer na elkaar gespeeld want het gaat hier dus om een sollicitatie voor twee personen. Bij aankomst bleek dat de GSM van m'n vrouw stuk was en de eigenaar Stefan heeft toen zelfs alles geregeld om met een lokaal telecombedrijf dit probleem op te lossen terwijl wij speelden. Over service gesproken! Ja, ik weet dat ik nog niets over de kamer heb verteld maar als de service zo ver gaat dat de lunch besteld is en persoonlijke problemen worden opgelost en aan het einde van de dag nog eens een gebakje wordt voorzien voor de verjaardag van m'n zoon dan is dat toch fantastisch?! Oprecht bedankt Stefan. You've made our day! Ongezien dit. Nu over de kamer... Ja hoor, ik hoorde de namen Conciërge en 237 al zoveel vallen dat we wel moesten komen ontdekken. De Conciërge was een leuke ervaring om eens met m'n zoon alleen te spelen. Dus als soort van bonding experience met partners of familielid is dit echt een topervaring. De kamer was niet bepaald gemakkelijk maar nog net haalbaar waardoor je wel met een voldaan gevoel buiten komt. Leuke storyline, goed gebruik van licht, decor, sound, video.. Hoedje af. Wij zijn fan!!!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in July 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Goede service
 • Beleving
 • Verhaal
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Diversiteit
 • Puzzels
 • Sfeer
 • Logica
 • Goede begeleiding

  kamer237Drs-jlc

CelineSCelineSJunior EscaperMember since: 2021 November 18 (24 rooms played)
Posted on: 2021 November 23

Wauw, wat hebben we gelachen!

Tja, waar zal ik eens beginnen…
Nou om maar met de deur in huis te vallen:

We zijn bij lange na niet ontsnapt, maar ik heb nog nooit zo hard gelachen in een Escape Room als nu, dus even helemaal aan de wereld ontsnappen is ons meer dan gelukt!

Een kamer speciaal voor 2 personen, die zijn er niet veel, en wauw wat vind ik dat een uitvinding in escape-land die van mij veel vaker gemaakt zou mogen worden! Een mooie intieme beleving waarin je gegarandeerd alles van de kamer meekrijgt, je gaat echt samen op avontuur, en deze kamer speelt er fantastisch op in om te zorgen dat er als team geopereerd wordt!
Ik kan natuurlijk verder niets vertellen over hoe ze dit dan doen, iets met spoilers enzo, maar wat zitten er een toffe elementen en puzzels in deze kamer! Echt heeel erg gaaf!

En dan het hintsysteem.. volledig terecht dat dit in de prijzen is gevallen, ge-wel-dig! We hebben er volledig in een deuk om gelegen, het draagt enorm bij aan de sfeer en om je helemaal in het verhaal te voelen, en we zijn er ook nog eens perfect door geholpen.
Complimenten aan gamemaster Lisan hierbij, die dit natuurlijk verzorgde en perfect aanvoelde wat we nodig hadden. Op de juiste momenten hints, niet te snel of te veel, maar zeker genoeg (en dat hadden we nodig hahaha). Op één moment heeft ze ons zelfs, zonder dat wij er al te veel van door hadden, omwille van de tijd een puzzel deels laten overslaan en ons de triomf gegund voor het huidige werk, zodat we één van de gaafste momenten (voor mij) in de kamer in ieder geval nog binnen de tijd konden meemaken. Dat was heeel erg tof, super blij dat ze dit zo heeft gedaan! Nu zijn we op een 100% gaver en perfecter punt in de kamer gestrand dan dat we anders zouden zijn, wat de ervaring en beleving echt ontzettend tegoed deed!

En om nog maar een keertje de gamemaster te prijzen; achteraf kregen we nog een toertje vol uitleg over wat we eventueel fout hadden gedaan en hoe dit had gemoeten + een demonstratie van wat er precies nog was gebeurd na het punt waarop we gestrand zijn (zowel de verhaallijn, als alles over hoe de overige puzzels werkten en opgelost hadden moeten worden). Dit vind ik zo’n enorm pluspunt! Je gaat de kamer namelijk toch nooit meer opnieuw doen, dus dan is het wel zo lekker om zonder het gehaald te hebben toch wel de hele kamer te hebben gezien, in plaats van nooit meer te weten te komen wat je nog gemist had.

Bedankt Lisan en Kamer 237 voor deze onvergetelijke ervaring, jullie zien ons zeker nog terug!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in November 2021

Played with 2 persons

Escaped: No


 • leuke sfeer
 • Hele gave puzzels
 • Goede service
 • Goede begeleiding met een fantastisch hintsysteem
 • Goed verhaal en algehele beleving
 • 90 minuten in plaats van 75 zou denk ik niet mispl

  CelineSkamer237

Esc-apexEsc-apexEscaperMember since: 2019 January 6 (61 rooms played)
Posted on: 2019 May 9

Beste solicitatie die ik ooit heb gehad

Vanaf het moment dat wij door de voordeur van de entree binnenliepen werden wij gelijk het verhaal in gezogen. De aankleding en de details deden veel maar vooral het personeel die ons in personage ontvang deed ons bijna geloven dat we echt kwamen solicitateren voor de functie van conciërge.

Toen we eenmaal de escaperoom binnen kwamen was meteen te zien hoeveel liefde en tijd in het ontwerp en bouwen van deze room is gaan zitten. Kleine leuke details die de kamer een fantastische sfeer geven volledig in het thema.

Wat deze escaperoom zo bijzonder maakt is dat het duidelijk te merken is dat deze is ontworpen voor 2 personen. De puzzels sluiten hier namelijk mooi op en aan en zijn perfect gebalanceerd. Ze zijn uitdagend maar niet te moeilijk. Ook nemen de puzzels niet te veel tijd in beslag waardoor de flow er lekker in blijft.

We hebben een geweldige belevenis gehad die verder ging dan enkel alleen een escaperoom. Iedere escaper zou deze op zijn/haar bucketlist moeten hebben!


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in May 2019

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Personeel in rol
 • Kamer voor 2 personen
 • Niveau en thema van de puzzels

  Stefanwim_schoonenberg

KES89KES89Escape ExpertMember since: 2019 January 13 (108 rooms played)
Posted on: 2019 April 21

Fantastisch!

Deze kamer moet je gespeeld hebben! Alles klopt tot in de puntjes; de spellen passen naadloos in het thema, het personeel zit goed in hun rol, de puzzels zijn uitdagend en gevarieerd, vooraf zit je ook al helemaal in het verhaal. Het leuke van deze kamer is dat ie te spelen is met zijn tweeën. Zo krijg je allebei alles mee en dat is iets wat niet altijd vanzelfsprekend is bij een escape room, erg tof! Daarnaast merk je aan alles dat deze kamer gemaakt is door echte escape room liefhebbers. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit een absolute 10 waard is. Verrassende aspecten, samenwerken, technische snufjes, alles is aanwezig!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in April 2019

Played with 2 persons

Team: Krank

Escaped: Yes  61:00 min


 • Absolute aanrader
 • Vriendelijke personeel
 • Uitdagende en gevarieerde puzzels
 • Uitstekende service
 • Thema goed doorgevoerd in alles
 • Speciaal voor twee personen

  Stefanwim_schoonenberg

Sandra (42 rooms played)
Posted on: 2019 April 4

Lost for words

Iedereen die een liefde heeft voor escape rooms moet deze prachtige kamer spelen! De kamer klopt van A tot Z, is perfect aangekleed, decor is afgewerkt en helemaal in thema. Puzzels zijn uitdagend en van precies het juiste niveau. Ik zou me wel kunnen voorstellen dat deze kamer meer past bij spelers die al enkele kamers gespeeld hebben. Beetje ervaring dus :-). Alle complimenten naar de bedenkers, bouwers en medewerkers van Hotel Kamer 237, want twee kamers neerzetten van zo’n hoog niveau verdient eeuwig respect en bakken liefde!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in April 2019

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Decor
 • Puzzels
 • Personeel
 • Details

  Stefanwim_schoonenberg

Een must voor iedere liefhebber

Voor mij was dit de eerste twee-persoonskamer die ik heb gespeeld. Ik had vooraf m'n twijfels of dit wel helemaal iets voor mij zou zijn. Maar wat een te gekke ervaring is dit. Qua spel en aankleding vind ik dat de makers zichzelf na Kamer237 hebben overtroffen. De liefde waarmee deze kamer is gemaakt voel je in alles. Er zitten zoveel leuke vondsten in, het is een kamer die bruist van creativiteit. Het is een ervaring die van begin tot eind helemaal klopt en voor mij zorgde dit ervoor dat ook mijn herinnering aan Kamer237 werd versterkt.

Kortom; als Escape Room liefhebber moet je dit gespeeld hebben!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in March 2019

Played with 2 persons

Escaped: No

  Stefanwim_schoonenberg

PikashiuPikashiuEscape ApprenticeMember since: 2022 November 26 (5 rooms played)
Posted on: 2022 December 2

Uitdagende kamer, wees uitgerust!

Heel het huis pastte goed bij de thema, kon me meteen inleven in het verhaal. Een tip dat ik kan meegeven is benut je tijd efficiënt, er is veel te doen!


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in December 2022

Played with 2 persons

Escaped: No


 • Goede service
 • Sfeer
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding
 • Logica

  kamer237

Verassende puzzel kamer

Wauw! Wat een super toffe ervaring hebben mijn vriend en ik gehad met het spelen van de conciërge kamer! Het ontvangst was meteen in het juiste thema, dat is al een pluspunt.

De kamers hebben zoveel leuke puzzels die soms apart van elkaar gedaan moeten worden omdat je het anders gewoonweg niet haalt qua tijd denk ik. De samenwerking puzzels zaten er ook zeker in en maakte de kamer helemaal af. Het thema, decor, puzzels en geluidseffecten waren van A tot Z top geregeld. Daarnaast vind ik de wijze van hints geven heel prettig en direct.

Sowieso vind ik het top dat deze kamer speciaal gemaakt is voor 2 personen, maar daarnaast is het gewoon ook een hele leuke en goede kamer. Niet simpel, dus wel handig als je al wat escape ervaring hebt! Maar een echte aanrader!!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in November 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit

  kamer237

escapemiescapemiJunior EscaperMember since: 2022 November 6 (15 rooms played)
Posted on: 2022 November 26

Geweldig!

Wij waren ontzettend benieuwd naar een escaperoom voor maximaal 2 personen. We waren getipt om naar de conciërge te gaan en na het lezen van de lovende reviews waren de verwachtingen hoog. Bij binnenkomst zijn de medewerkers gelijk in thema, iets wat we nog niet eerder hebben meegemaakt. De sfeer is daardoor enorm leuk. We waren best vroeg op locatie, maar met zo'n leuke ontvangstruimte is het niet erg om van tevoren een drankje te drinken.
In de kamer kwamen we wat bekende puzzels tegen, de 'gewone' cijfersloten, maar ook veel verrassende nieuwe puzzels. De techniek is om over naar huis te schrijven en de aankleding en het verhaal van de kamer zijn fantastisch. De opbouwende muziek in de verschillende kamers maakt het verhaal helemaal af. De spanning is hoog en beetje bij beetje wordt het verhaal compleet. Ook de medewerkers maken de ervaring compleet. In thema een praatje voor en na de escaperoom voeren maakt de avond helemaal af.
Dikke tip voor escaperoom fans die houden van escaperooms met puzzels die je nog nooit hebt gezien!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in November 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes  72:00 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

  kamer237

Carel (30 rooms played)
Posted on: 2022 November 23

Geweldig!

Erg goede escape room. Mooi vormgegeven, verhaal mooi verwerkt in de puzzels en de ervaring.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in November 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes  48:00 min

  kamer237

Fantastische en verrassende kamer!

De concierge is een fantastische escape room met een duidelijk en goed geschreven verhaal. De aankleding is top, met een duidelijk verschil tussen verschillende ruimtes, waarbij alles in de ruimte ook een functie heeft. Een aanrader!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in November 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding
 • Logica

  kamer237

dekorfdekorfEscape ApprenticeMember since: 2021 August 7 (8 rooms played)
Posted on: 2022 November 15

Geweldige ervaring voor twee personen

Nadat we geheel in stijl hartelijk waren ontvangen voor onze 'sollicitatie', mochten we aan het echte werk beginnen. De escaperoom is prachtig in thema opgezet, en zelfs de reserverings- en herinnerings-emails zijn helemaal in stijl verstuurd. Een leuk extra detail.

De kamer is echt speciaal voor 2 spelers gemaakt, en dat maakt het een pittige uitdaging. Je moet echt je best doen om de puzzels op te lossen. Gelukkig zijn alle puzzels logisch opgezet en krijg je, waar nodig, een hint als je echt vastloopt. Het verhaal is ook heel mooi opgezet en is supergoed te volgen.

Grootste compliment, wij hebben het net niet tijdig gered om te ontsnappen, maar we hebben zo'n toffe ervaring gehad dat dat eigenlijk helemaal niet uitmaakte. Grote pluim naar de organisatie.


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in November 2022

Played with 2 persons

Escaped: No


 • Goede service
 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving
 • Verhaal

  kamer237

Juud1234Juud1234Junior EscaperMember since: 2022 November 7 (13 rooms played)
Posted on: 2022 November 9

Misschien wel de mooiste tot nu toe

Dit is denk ik wel de mooiste kamer die ik tot nu toe gespeeld heb.
Wat maakt deze kamer juist zo leuk? Een kamer om echt met zn tweeën te spelen, goed verhaal, leuke puzzels, setting en ontvangst geheel in stijl.
Deze is zeker een aanrader, we kijken uit naar de andere kamers!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in November 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal

  kamer237

Erg leuk!

Leuke kamer, goed te doen met 2 personen. Puzzels niet extreem moeilijk, maar wel erg gevarieerd. Leuk dat alles in het hotelthema is doorgevoerd, dat maakt de beleving compleet. Net niet ontsnapt helaas.


9.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in October 2022

Played with 2 persons

Escaped: No


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Puzzels

  kamer237

Steffy RoosSteffy RoosJunior EscaperMember since: 2021 July 11 (25 rooms played)
Posted on: 2022 October 15

Geweldig en zo leuk voor 2!

Heel mooi en Superleuk escaperoom. Alles klopt. En zo tof eentje speciaal voor twee personen!


10

Ambiance: 9.5

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in October 2022

Played with 2 persons

Team: Jelle & Steffy

Escaped: Yes


 • Puzzels
 • Sfeer
 • Goede service

  kamer237

223Games223GamesJunior EscaperMember since: 2022 May 4 (25 rooms played)
Posted on: 2022 October 16

En dan eindelijk tijd voor "DE" Conciërge

De laatste van onze 2 daagse trip naar Volkel. De conciërge, na zo veel mooie kamers kwam eigenlijk deze altijd wel terug als zijnde mooie kamer voor 2 personen. Ons begin was wat traag, we namen onze tijd om de toch wel mooi ingerichte kamer te bekijken en genoten van al het moois! Er kon meteen een hoop tegelijk gebeuren en dat zorgde wat voor verwarring en uitdagingen in wat nou bij wat hoorde. uiteindelijk loopt het vanzelf en toen ging het snel! wellicht iets te snel bleek achteraf! Je word mooi meegenomen in het verhaal en ze hebben echt wel geprobeerd je een zo mooi mogelijke ervaring te geven! ook het hint systeem is geniaal ingezet en mogen ze trots op zijn! uiteindelijk bij de laatste puzzel door een fout van onze net denk 20 seconden tekort gehad in tijd maar we waren zo dichtbij! een enorm toffe kamer die we zeker mooi in ons lijstje erbij kunnen zetten! Mocht je richting Volkel afreizen, vergeet dan zeker deze 3 kamers niet. onze volgorde was: Lost en found, Kamer 237 en als laatste De Conciërge, Misschien qua "verhaallijn" niet meteen meest logisch maar ondanks dat vonden wij het een perfecte volgorde!


9

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in October 2022

Played with 2 persons

Team: DreamTeam

Escaped: No


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Diversiteit

  kamer237

Niet aangenomen.....

13* Als je Lost & Found hebt gespeeld en kamer 237.....dan kan de Conciërge natuurlijk niet achterblijven. Vol goede moed begonnen wij onze sollicitatie. Ik heb nog nooit zo hard moeten werken haha! Ondanks dat het kamer is voor twee personen, mag je echt wel hard aan de bak! Wat hebben wij ons zitten frustreren....vol adrenaline, niet goed wetende wat er nu soms van ons verwacht werd. Uiteraard helpt het niet mee als de manager ons op de huid zit en ons soms zo ontzettend uit onze concentratie haalde. Maar eerlijk, dat maakte de kamer ook wel weer hilarisch. Helaas echt net niet gehaald. De laatste puzzel deed ons net even de das om. Vonden we het jammer dat we zonder nieuwe baan de deur uit liepen? Een beetje, het was een hele beleving en blij dat we deze kamer nu ook af kunnen strepen van onze wishlist.


9

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in October 2022

Played with 2 persons

Team: DreamTeam

Escaped: No


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding

  kamer237

Yuri KoolhoutYuri KoolhoutJunior EscaperMember since: 2022 August 7 (14 rooms played)
Posted on: 2022 October 12

Geslaagde Sollicitatie

Normaal is een sollicitatiegesprek vrij standaard en normaal.. toch? Nou dat bleek bij deze sollicitatie toch echt een ander verhaal te zijn.. Voordat we op gesprek gingen kregen we een interessant verhaal te horen over de geschiedenis van Hotel Kamer 237, hieruit bleek dat door onverwachte drukte i.v.b.m. verloren voorwerpen en onverwachte vertrekken van mede 'ex' collega's de druk vrij hoog stond bij het personeel en er dringend 2 conciërges bij moesten komen..
Ondanks dat het gesprek goed verliep zijn we beide helaas niet bekroond tot de titel 'Conciërge' van Kamer 237 en uiteindelijk.. bleek dat ook maar beter te zijn..!

De Conciërge is een absolute top kamer met sterke en indrukwekkende puzzels. Het verhaal is zoals altijd erg sterk en past volledig in het gehele plaatje waar Kamer 237 voor staat. We hebben volop genoten en ik raad deze Escaperoom aan iedereen aan. Een extra pluspunt is het feit dat hij speciaal voor 2 personen is ontworpen!

Extra complimenten aan het personeel wat als altijd erg vriendelijk was en een prachtig toneelspel opgezet heeft wat hoort bij Kamer 237!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in October 2022

Played with 2 persons

Escaped: No


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

  kamer237

joycerjoycerJunior EscaperMember since: 2018 February 28 (17 rooms played)
Posted on: 2022 October 11

Geweldig

Van de eerste mail tot de ervaring en zelfs de terugkoppeling van de sollicitatie naderhand, de stem van de begeleider, geweldige details. Leuke originele puzzels, geweldig genoten!


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in October 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Origineel
 • Puzzels
 • Beleving
 • Goede begeleiding

  kamer237

DanielDanielJunior EscaperMember since: 2021 June 27 (18 rooms played)
Posted on: 2022 September 26

Gave sollicitatie

De kamer is mooi en goed ingedeeld! De puzzels zijn leuk en doordacht


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.0

Service: 9.5


Played in September 2022

Played with 2 persons

Team: The three horsemen

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal

  kamer237

Hylke87Hylke87Escape ApprenticeMember since: 2022 April 11 (10 rooms played)
Posted on: 2022 September 25

Geweldige ervaring!

Mijn eerste duo kamer en wat voor een! Ontvangst door een hele behulpzame jongeman van het hotel. Hij lichtte ons goed in over wat we van het sollicitatiegesprek konden verwachten. Helaas niet aangenomen, maar wel een hele leuke ervaring rijker. Zeker een kamer om te overwegen wanneer je eens met z'n tweeën wil escapen.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in September 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Verhaal
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Origineel

  kamer237

Load more reviews