Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

The Concierge

Volkel , The Netherlands

Closed now

Top #10

75 minutes

2 - 2 (Recommended: 2)

18 year

Read reviews

More about The Concierge

After the sudden death of our beloved director Mr. Jacques Hacfort a lot has changed in our hotel.

The overall management has been taken over by Mr. Anton Maltzahn. He says he wants to prepare the hotel for the future.

His measures are resolute, to say the least. For example, he recently fired our most loyal and internationally highly regarded Concierge Karel Koperslager on the spot. Why is a mystery to everyone.

Given the success of our hotel, this vacancy should be filled as soon as possible.

It is a function for 2 people. Are you flexible, loyal, solution-oriented and of course extremely discreet, then this job might be something for you.

Quickly book a spot in our agenda for your job interview with Mr. Anton Maltzahn.


Themes

Hotel

Mystery

Study

Properties

Airco available

Pregnant friendly

No wheelchair access

Contains elements unsuited for epilepsy.

NLEN

Toilet available

PIN-payment possible

Free parking

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

186 likes

837 visitors

59.1% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Aert Willemsstraat 6
5408 AL, Volkel
The Netherlands

Route

Route

Media

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

430 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

PimPimEscape ExpertMember since: 2016 April 10 (105 rooms played)
Posted on: 2019 March 22

Liefdesbrief aan de klassieke escape room

Onlangs konden we eindelijk weer tijd vinden om eens te gaan escapen. En niet zo maar een. De verwachtingen waren hooggespannen na Kamer 237. Nog steeds een van mijn favoriete kamers. En dan ook nog eens een kamer speciaal voor 2 personen. Perfect, aangezien Nathalie en ik het liefste samen spelen.

Ik kan het het beste omschrijven als een ode aan de klassieke escape room, maar dan helemaal van deze tijd. Ik heb volgens mij de hele kamer met een glimlach rondgelopen. Je merkt aan alles dat deze kamer is gemaakt door liefhebbers. Dat zit em in kleine dingen die ik helaas niet kan benoemen vanwege spoilers. Het thema is geweldig doorgezet op alle vlakken (hints, aankleding, sfeer, puzzels).

Dit is overigens geen kamer die je wegblaast of waar je angstig richting de volgende deur schuifelt. Wellicht iets waar thrillseekers rekening mee moeten houden. Dat wil overigens niet zeggen dat je niet verrast wordt, maar je bent gewoon heerlijk aan het puzzelen samen en laat het verhaal over je heen komen. Kortom, als je ook maar een beetje een liefhebber van escape rooms bent wil je deze echt gespeeld hebben. Een van mijn favoriete kamers van het moment en ik ben nu al benieuwd naar een eventuele volgende kamer. De verwachtingen zijn alvast hoog gespannen ;)


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in March 2019

Played with 2 persons

Team: escapetalk.nl

Escaped: Yes


 • Liefde voor escape rooms
 • Twee spelers
 • Sfeer, hints, aankleding
 • Het wachten op de volgende...

  kamer237pauperloosproject-escape-nijmegenStefanwim_schoonenberg

Genoten tot de laatste minuut.

Kamers gemaakt voor 2 personen kom je niet vaak tegen. Het is dan ook bewonderingswaardig dat de eigenaars van Kamer 237 dit initiatief genomen hebben om net deze kamer te bouwen.
Wetende hoe zeer we ons in Kamer 237 geamuseerd hadden, kon ik haast niet wachten om deze nieuwe kamer te boeken.

Onthaal :
Net zoals vorige keer is dit een beetje thuiskomen.
Parkeerplaats voor de deur, een hartelijk ontvangst en een ontvangstruimte voorzien van alle comfort.
Ik waardeer steeds die leuke babbel en een drankje voor en na een room. Het is voor ons een avondje weg en dat maakt het gewoon wat completer.

Kamer :
Afgaan op de beoordelingen was deze keer moeilijk, ze is splinternieuw. Maar diep van binnen kon ik alleen maar hopen dat het de kwaliteit zou bevatten van Kamer 237.

En wat voor een pareltje hebben ze hier weer neergezet.
Het verhaal gaat perfect verder als hotel en we komen solliciteren voor de functie van conciërge. Met een nieuwe baas aan het roer komen er nieuwe wetten en plots moest de oude, zeer hoog aangeschreven conciërge weg, maar waarom en komen we daar wel achter...

Eens binnen in de kamer valt het meteen op dat het afwerkingsniveau van een hoog niveau is, dat de puzzels afwisselend zijn en dat je ook, niet onbelangrijk, moet samenwerken, maar met momenten ook individueel aan de slag kan gaan.
Ik waardeer enorm dat er veel denkwerk is gestoken om de puzzels in thema te krijgen. De manier van tips geven, de leuke, soms expres irritante geluidseffecten en de muziek die met momenten spannender en spannender werd, maakte dat het geheel werkte.

Het is die fijne balans tussen opbouwende spanning, goede puzzels, lichte frustraties, die glimlach als je het goed hebt en het stilaan ontrafelen van wat er juist gebeurd is dat dit een zeer goede kamer maakt.


Conclusie :

Ben je met 2 en zoek je een toffe kamer, check dan deze.
Persoonlijk zou ik hem pas doen na je al een paar kamers ervaring hebt. Met 2 kan het ooit best moeilijk zijn, zeker als koppel en wat ervaring kan helpen. Ik schat de slagingskans van deze kamer ongeveer op een 30 a 40% in, dus voel je niet slecht als je hem niet haalt :-), ongeacht heb je sowieso een geweldige ervaring, dat garandeer ik je.

Dit is geen 2.0 of 3.0 kamer, maar ook geen 1.0. Dit is een kamer die op het eerste oog "ouderwets" oogt, maar net omdat de makers dit zo willen hebben.
Ik heb sowieso een zwak voor kamers die niet willen showen met wat voor techniek ze allemaal werken, eenvoud siert, maar hier hebben ze, voor ons dan toch, een manier gevonden om met hedendaagse technieken een zeer tof resultaat neer te zetten.

Kudos voor de eigenaars dat ze de moeite genomen hebben om een kamer te maken, volledig afgestemd op 2 personen.

Ik kon deze kamer erg waarderen door de toffe puzzels die echt knap in thema zaten. Verder werden we perfect opgevolgd en nu en dan met de nodige tips terug in de juiste richting gewezen.
De babbel voor en na de room maakt het voor ons af en niets doet ons meer plezier als een eigenaar, samen met zijn personeel, vol passie en trots te horen vertellen over hij zijn kamer tot leven heeft gebracht.

Een van de beste manieren om te weten of een kamer nu eigenlijk geslaagd is of niet, is de weg naar huis. Als je de hele weg terug er nog over bezig bent is hij ofwel heel erg goed of net heel erg slecht.
Ik kan de receptie met trots vertellen dat, hoewel we niet zijn aangenomen, we zwaar onder de indruk waren en het heel erg jammer vonden dat we voorlopig niet meer hoeven terug te komen.

Tja en dan bedenk je of er nog iets beter/anders kon......
Het enige dat we echt gemist hebben, was Steffie. Tot binnenkort?


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in March 2019

Played with 2 persons

Escaped: No


 • Voor 2 personen!
 • Afwerking
 • toffe puzzels
 • Parkeerplaats voor de deur
 • tof verhaal

  kamer237silkebeerendswim_schoonenbergStefan

BartMBartMEscape ExpertMember since: 2016 August 16 (154 rooms played)
Posted on: 2019 June 24

Wauw, zo hoort het!!

Complimenten voor de makers!!
Dit is een echte 'totaal-kamer'. In deze kamer is de beleving perfect en zijn de puzzels ook nog leuk, nieuw en uitdagend.
Mijn verwachtingen waren hoog, vanwege mijn ervaring van hun eerste kamer (Kamer 237). Maar ook hier zijn deze verwachtingen meer dan waargemaakt. Echt geweldig.

Dit is met zekerheid de leukste en beste escape room die ik ooit gespeeld heb!!

Aanrader voor de ervaren escaper.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in June 2019

Played with 2 persons

Escaped: Yes

  kamer237Stefanwim_schoonenberg

Uitermate voldoenende belevenis

Als ik daags voor het spelen een mail krijg die al helemaal aansluit bij het thema, dan word ik al blij. Ook de ontvangst, door het hotelpersoneel, is goed doordacht en sluit perfect aan bij het verhaal. Heerlijk om een keer níét te horen te krijgen dat je geen kracht hoeft te gebruiken en nergens op hoeft te klimmen.

De kamer is prachtig afgewerkt. Ik kon geen enkel element vinden dat afbreuk deed aan het thema. De puzzels zijn erg tof en passen goed in het verhaal. Met z'n tweeën spelen was voor ons nieuw, maar de kamer is hier echt goed op ingericht. Soms kun je de taken verdelen en soms heb je goed teamwork en communicatie nodig om verder te komen.

In de kamer is goed gespeeld met effecten en het was constant spannend hoe we verder konden en wat ons te wachten stond.

Het was geen gemakkelijke kamer en we hebben deze dan ook nét niet gehaald. Achteraf was er ruimte voor uitleg en er is een gezellige (weer volledig in thema ingerichte) bar om nog even wat te drinken en een praatje te maken met de enthousiaste medewerkers.

Bij Kamer 237 begrijpen ze als geen ander hoe belangrijk de beleving rond een escape room is. Naast het feit dat De Conciërge gewoon een hele gave kamer is, doen ze hier even fijntjes voor hoe je van een escape room een belevenis maakt die je niet snel vergeet. Complimenten!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in May 2019

Played with 2 persons

Escaped: No


 • Totaalbeleving
 • Enthousiast personeel
 • Prachtige afwerking
 • Goede effecten
 • Mooie en originele puzzels

  kamer237wim_schoonenbergStefan

CelineSCelineSJunior EscaperMember since: 2021 November 18 (18 rooms played)
Posted on: 2021 November 23

Wauw, wat hebben we gelachen!

Tja, waar zal ik eens beginnen…
Nou om maar met de deur in huis te vallen:

We zijn bij lange na niet ontsnapt, maar ik heb nog nooit zo hard gelachen in een Escape Room als nu, dus even helemaal aan de wereld ontsnappen is ons meer dan gelukt!

Een kamer speciaal voor 2 personen, die zijn er niet veel, en wauw wat vind ik dat een uitvinding in escape-land die van mij veel vaker gemaakt zou mogen worden! Een mooie intieme beleving waarin je gegarandeerd alles van de kamer meekrijgt, je gaat echt samen op avontuur, en deze kamer speelt er fantastisch op in om te zorgen dat er als team geopereerd wordt!
Ik kan natuurlijk verder niets vertellen over hoe ze dit dan doen, iets met spoilers enzo, maar wat zitten er een toffe elementen en puzzels in deze kamer! Echt heeel erg gaaf!

En dan het hintsysteem.. volledig terecht dat dit in de prijzen is gevallen, ge-wel-dig! We hebben er volledig in een deuk om gelegen, het draagt enorm bij aan de sfeer en om je helemaal in het verhaal te voelen, en we zijn er ook nog eens perfect door geholpen.
Complimenten aan gamemaster Lisan hierbij, die dit natuurlijk verzorgde en perfect aanvoelde wat we nodig hadden. Op de juiste momenten hints, niet te snel of te veel, maar zeker genoeg (en dat hadden we nodig hahaha). Op één moment heeft ze ons zelfs, zonder dat wij er al te veel van door hadden, omwille van de tijd een puzzel deels laten overslaan en ons de triomf gegund voor het huidige werk, zodat we één van de gaafste momenten (voor mij) in de kamer in ieder geval nog binnen de tijd konden meemaken. Dat was heeel erg tof, super blij dat ze dit zo heeft gedaan! Nu zijn we op een 100% gaver en perfecter punt in de kamer gestrand dan dat we anders zouden zijn, wat de ervaring en beleving echt ontzettend tegoed deed!

En om nog maar een keertje de gamemaster te prijzen; achteraf kregen we nog een toertje vol uitleg over wat we eventueel fout hadden gedaan en hoe dit had gemoeten + een demonstratie van wat er precies nog was gebeurd na het punt waarop we gestrand zijn (zowel de verhaallijn, als alles over hoe de overige puzzels werkten en opgelost hadden moeten worden). Dit vind ik zo’n enorm pluspunt! Je gaat de kamer namelijk toch nooit meer opnieuw doen, dus dan is het wel zo lekker om zonder het gehaald te hebben toch wel de hele kamer te hebben gezien, in plaats van nooit meer te weten te komen wat je nog gemist had.

Bedankt Lisan en Kamer 237 voor deze onvergetelijke ervaring, jullie zien ons zeker nog terug!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in November 2021

Played with 2 persons

Escaped: No


 • leuke sfeer
 • Hele gave puzzels
 • Goede service
 • Goede begeleiding met een fantastisch hintsysteem
 • Goed verhaal en algehele beleving
 • 90 minuten in plaats van 75 zou denk ik niet mispl

  CelineSkamer237

Esc-apexEsc-apexEscaperMember since: 2019 January 6 (58 rooms played)
Posted on: 2019 May 9

Beste solicitatie die ik ooit heb gehad

Vanaf het moment dat wij door de voordeur van de entree binnenliepen werden wij gelijk het verhaal in gezogen. De aankleding en de details deden veel maar vooral het personeel die ons in personage ontvang deed ons bijna geloven dat we echt kwamen solicitateren voor de functie van conciërge.

Toen we eenmaal de escaperoom binnen kwamen was meteen te zien hoeveel liefde en tijd in het ontwerp en bouwen van deze room is gaan zitten. Kleine leuke details die de kamer een fantastische sfeer geven volledig in het thema.

Wat deze escaperoom zo bijzonder maakt is dat het duidelijk te merken is dat deze is ontworpen voor 2 personen. De puzzels sluiten hier namelijk mooi op en aan en zijn perfect gebalanceerd. Ze zijn uitdagend maar niet te moeilijk. Ook nemen de puzzels niet te veel tijd in beslag waardoor de flow er lekker in blijft.

We hebben een geweldige belevenis gehad die verder ging dan enkel alleen een escaperoom. Iedere escaper zou deze op zijn/haar bucketlist moeten hebben!


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in May 2019

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Personeel in rol
 • Kamer voor 2 personen
 • Niveau en thema van de puzzels

  Stefanwim_schoonenberg

KES89KES89Escape ExpertMember since: 2019 January 13 (92 rooms played)
Posted on: 2019 April 21

Fantastisch!

Deze kamer moet je gespeeld hebben! Alles klopt tot in de puntjes; de spellen passen naadloos in het thema, het personeel zit goed in hun rol, de puzzels zijn uitdagend en gevarieerd, vooraf zit je ook al helemaal in het verhaal. Het leuke van deze kamer is dat ie te spelen is met zijn tweeën. Zo krijg je allebei alles mee en dat is iets wat niet altijd vanzelfsprekend is bij een escape room, erg tof! Daarnaast merk je aan alles dat deze kamer gemaakt is door echte escape room liefhebbers. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit een absolute 10 waard is. Verrassende aspecten, samenwerken, technische snufjes, alles is aanwezig!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in April 2019

Played with 2 persons

Team: Krank

Escaped: Yes  61:00 min


 • Absolute aanrader
 • Vriendelijke personeel
 • Uitdagende en gevarieerde puzzels
 • Uitstekende service
 • Thema goed doorgevoerd in alles
 • Speciaal voor twee personen

  Stefanwim_schoonenberg

Sandra (42 rooms played)
Posted on: 2019 April 4

Lost for words

Iedereen die een liefde heeft voor escape rooms moet deze prachtige kamer spelen! De kamer klopt van A tot Z, is perfect aangekleed, decor is afgewerkt en helemaal in thema. Puzzels zijn uitdagend en van precies het juiste niveau. Ik zou me wel kunnen voorstellen dat deze kamer meer past bij spelers die al enkele kamers gespeeld hebben. Beetje ervaring dus :-). Alle complimenten naar de bedenkers, bouwers en medewerkers van Hotel Kamer 237, want twee kamers neerzetten van zo’n hoog niveau verdient eeuwig respect en bakken liefde!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in April 2019

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Decor
 • Puzzels
 • Personeel
 • Details

  Stefanwim_schoonenberg

Een must voor iedere liefhebber

Voor mij was dit de eerste twee-persoonskamer die ik heb gespeeld. Ik had vooraf m'n twijfels of dit wel helemaal iets voor mij zou zijn. Maar wat een te gekke ervaring is dit. Qua spel en aankleding vind ik dat de makers zichzelf na Kamer237 hebben overtroffen. De liefde waarmee deze kamer is gemaakt voel je in alles. Er zitten zoveel leuke vondsten in, het is een kamer die bruist van creativiteit. Het is een ervaring die van begin tot eind helemaal klopt en voor mij zorgde dit ervoor dat ook mijn herinnering aan Kamer237 werd versterkt.

Kortom; als Escape Room liefhebber moet je dit gespeeld hebben!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in March 2019

Played with 2 persons

Escaped: No

  Stefanwim_schoonenberg

Fantastisch!

Op een geweldige manier ontvangen door de host. We waren de enige op de dag waardoor er extra mogelijkheden waren om even met elkaar te kletsen over deze kamer en de nieuwe kamer Lost and Found. Mijn vriend was jarig en ook daar werd leuk op ingespeeld!

De kamer zelf is zoals we van Kamer237 gewend zijn fenomenaal. Van de kwaliteit van alle attributen tot aan de puzzels, helemaal top. Natuurlijk de ultieme (relatie)test met z'n twee. Alle puzzels zijn ook leuk om met elkaar uit te dokteren. Ook het hint systeem was erg leuk gedaan. Wij stonden meerdere malen voor (positieve) verrassingen naarmate dat we vorderden. Uiteindelijk zijn wij er met ruim 5 minuten over uit gekomen en was er na afloop tijd en ruimte genoeg om nog eens goed na te praten over onze belevenissen. Ook was er een kort kijkje achter de schermen zodat wij als 'leken' een inzicht kregen van hoe de kamer technisch in elkaar steekt. Erg vet!

Dikke aanrader voor jong en oud, koppels of vrienden! Ik denk dat iedereen wel van deze kamer zou kunnen genieten.

Extra: Voor de mensen die soms bang zijn dat een kamer (te) spannend is: Ik ben een angsthaas en voor mij was er in deze kamer sprake van gezonde leuke spanning.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in February 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Geen!

  Efri Den Teuling

veerleveerleEscape ExpertMember since: 2016 November 27 (80 rooms played)
Posted on: 2021 November 27

Weer een pareltje!

Ken je dat? Ooit een supervette escape room gespeeld en dan opent dezelfde eigenaar een nieuwe kamer en dan ben je toch een beetje zenuwachtig of de verwachtingen niet te hoog liggen...? Maar de congierce overtreft vlotjes, wat een knaller weer!

De puzzels zijn logisch, orgineel en het zit gewoon mooi in elkaar. Het thema zit er tot de puntjes ingedrild. Door het thema wordt je er ook direct ingezogen... gewoon stoppen met reviews lezen en boeken!

Ontsnapt met 7 min 20 sec op de klok, zonder tips!

Tip om te gaan eten: Bella Italia te Uden (10 min rijden)


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in November 2021

Played with 2 persons

Escaped: Yes  67:40 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Logica

  kamer237

JeroenJeroenJunior EscaperMember since: 2018 January 8 (34 rooms played)
Posted on: 2021 October 21

Perfecte ervaring voor met z'n tweetjes!

Een paar jaar na het spelen van Kamer 237 weer terug in Volkel voor De Concierge. De hele beleving is perfect afgesteld op twee personen en daarom ook erg uniek. De puzzels zijn vernieuwend, divers en vergen goede samenwerking. De Escape Room zelf blijft ook verrassen, je denkt te weten wat er ongeveer komt, maar dit blijkt niet altijd juist.

Deze kamer is erg aan te raden voor iedereen. Hij is vrij lastig maar de ervaren staff van Kamer 237 weet goed hints/directies te geven. Al met al was dit weer een toffe ervaring, vanaf het moment van het boeken van de kamer tot het biertje achteraf in de gezellige bar met nog gezelligere staff!


9.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in October 2021

Played with 2 persons

Escaped: Yes  74:12 min


 • Twee personen
 • Goede begeleiding
 • Puzzels
 • Origineel
 • Soms mis je het huidige doel

  kamer237

KendemenKendemenEscape ApprenticeMember since: 2021 October 13 (1 room played)
Posted on: 2021 October 13

Nog nooit zo’n gaaf sollicitatiegesprek gehad

De kamer maakt alle verwachtingen waar. Er is genoeg te doen om met zijn tweeën bezig te blijven en heel veel diversiteit in puzzels, zodat ieder zijn escapeskills kan benutten. Let op! Het is als het in elkaar zetten van een IKEA kast. Je relatie wordt op de proef gesteld, maar uiteindelijk is het het helemaal waard.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in October 2021

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede voor- en nazorg

  wim_schoonenberg

bobbieebobbieeJunior EscaperMember since: 2020 September 11 (13 rooms played)
Posted on: 2021 July 24

Leuke sollicitatie gehad, helaas niet aangenomen.

Het begint hier al met de voorpret, het mailtje vooraf. Erg leuk. De locatie was goed te bereiken. Ook een leuk ontvangst gehad! fijn dat we even iets konden drinken vooraf. Host zat ook goed in haar rol. Ze zorgde ervoor dat we goed voorbereid aan het sollicitatie gesprek konden beginnen.

Toen was het zover, we mochten het kantoor in. Het decor is mooi en de puzzels waren er goed mee geïntegreerd. Echt een pluspunt. Het verhaal is ook leuk gedaan en goed te volgen. Jammer dat we in het begin iets te lang bezig waren met de puzzels. Hierdoor zijn we uiteindelijk op het nippertje net niet ontsnapt. Dhr. Anton Maltzahn liet ons ook telkens weten dat het lang duurde. Hier werd ik wel een beetje ontmoedigd van eerlijk gezegd.. Voor de rest was nergens wat op aan te merken!

Toen we de kamer uitkwamen hebben we nog gezellig na kunnen praten en nog de gelegenheid gekregen om iets te drinken.
Al met al een fijne ervaring gehad. We komen dan ook zeker terug om kamer 237 en Lost & Found te spelen!


9

Ambiance: 8.5

Game experience: 10.0

Service: 9.0


Played in July 2021

Played with 2 persons

Escaped: No


 • Decor
 • Puzzels geïntegreerd met verhaal en decor
 • Host
 • Gratis parkeren
 • Dhr. Anton Maltzahn viel in herhaling

  janmaatjan

Zeer spannende Sollicitatie

Een escape doen met twee personen is een hele unieke ervaring, na twijfelen of we het met twee personen aan durfde om te escapen deze kamer geboekt. Hier hebben we zeker geen spijt van gehad. Vanaf aankomst is alles al in het thema van het hotel (zonder te cringe te zijn), fijn ontvangst en ook nog even de tijd om wat te drinken en je mentaal voor te bereiden op de kamer. Voor we de kamer in gingen kregen we een introductie van wat ons de wachten stond in de kamer, daarna was het eindelijk zo ver!

De kamer en zijn puzzels zijn helemaal in thema, heerlijk! In het begin was het voor ons even zoeken waar we konden beginnen maar we kwamen er al snel achter dat puzzels parallel van elkaar gemaakt konden worden waardoor de vaart er goed in zat. Helaas waren wij niet de perfecte sollicitanten en kwamen we er op het nippertje niet uit. Wat mij ook opviel was de manier van hints geven, dit was op en leuke en originele manier gedaan.

Al met al hebben wij ons super vermaakt in de kamer, ook onze spelleider was gezellig en konden we achteraf nog bestoken met vragen over de kamer. Deze escape is voor iedereen zeker een aanrader!


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in July 2021

Played with 2 persons

Team: Moesmakende hakkers

Escaped: No


 • Fijne spelleider
 • Puzzels in het thema
 • Hints
 • Puzzels parallel van elkaar maken
 • Jaaahaaa we weten dat we sneller moeten zijn

  bobbiee

Top kamer

Het was de lange rit vanuit de randstad waard (sorry dat we laat waren!). Ontzettend fijne kamer. Leuk dat je met z'n tweeën speelt. Verhaal was helder en door gehele kamer verwerkt. Vanaf de boeking wordt het verhaal al neergezet. De puzzels waren uitdagend, maar niet frustrerend. De manier waarop je begeleidt wordt door de gamehost voelt heel natuurlijk. Zou 'm zeker aanraden.. zoek wel de juiste partner om deze sollicitatie mee aan te gaan. Mvg, Hans & Connie


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in February 2020

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Goede gameflow
 • Ode aan het klassieke escapen
 • Goed verhaal

  Stefan

Frustrerend sollicitatie gesprek

Nog niet eerder ben ik zo gefrustreerd uit een sollicitatie gesprek gekomen en dat had ook zeker te maken met het feit dat we niet door waren en de escape room niet gehaald hadden. Net als bij kamer 237 zaten we dichtbij en kon ik het einde ruiken maar door niet goed nadenken en toch stukje samenwerking zijn we op de eind puzzel gestrand. Deze kamer is wederom een topper en heeft alle elementen in zich. Geweldige verassingen, mooie techniek, allerlei soorten puzzels en goede introductie.
Wat maakt mij dan nu zo gefrustreerd??? Dat is het feit dat ik al bijna 2 dagen denk "had ik maar hier aan gedacht of daar aan, dan hadden we het wel gehaald"
Kamer zit gewoon helemaal super in elkaar, zeker hoe meer ik er over nadenk. Game master zit ook goed in haar rol en is lekker enthousiast.
Al met al een kamer die je echt moet spelen.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in November 2019

Played with 2 persons

Escaped: No


 • Technieken en effecten
 • Kamer is mooi afgewerkt
 • Kamer voor 2 personen :)
 • Erg leuke en diverse puzzels

  wim_schoonenberg

Jo (15 rooms played)
Posted on: 2019 October 30

Alles klopt gewoon! Top ervaring

Super beleving met z'n tweeën! Alles klopte gewoon: van ontvangst tot verhaal, puzzels, techniek, en vertrek. Tot in detail is alles "af" en duidelijk zo over nagedacht. Omdat je maar met z'n tweeën bent, is de ervaring veel intensiever. Bedankt voor jullie ontvangst en we komen graag terug als jullie volgende kamer klaar is!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in October 2019

Played with 2 persons

Escaped: Yes

  wim_schoonenberg

nancy_vugtsnancy_vugtsEscape ApprenticeMember since: 2017 April 13 (5 rooms played)
Posted on: 2019 September 30

Een kamer die je gespeeld MOET hebben!

We hebben al heel veel kamers gespeeld maar dit was toch wel een unieke ervaring. Deze kamer zit technisch perfect in elkaar en de sfeer is geweldig. Doordat je een keer een kamer met 2 personen speelt krijg je echt alles mee wat zich in de kamer af speelde, echt super!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in September 2019

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Licht en geluid
 • Verhaal
 • Puzzels
 • Aantal personen

  wim_schoonenberg

Geweldig

Ontzettend genoten van deze kamer.
Alles zat goed in elkaar en is prima te doen met zn 2e.
Met nog 17sec op de klok zijn we ontsnapt.

Dikke pluspunten voor de aankleding en afwisselende puzzels!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in September 2019

Played with 2 persons

Escaped: Yes

  wim_schoonenberg

roynbaroynbaJunior EscaperMember since: 2019 August 23 (11 rooms played)
Posted on: 2019 September 15

Waanzinnig!

Wij hebben deze kamer gespeeld met hoge verwachtingen aangezien vrienden van ons deze ook hebben gespeeld! Ongelooflijk! Wat een mega vette kamer is dit zeg! Alles is gewoon top! De kamer, de sfeer en de mensen. Het is dat ik geen 12 kan geven want dat is zelf deze kamer waard. Zeker de moeite waard om te doen! Wij komen ook zeker nog terug voor de andere kamer :).


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in September 2019

Played with 2 persons

Escaped: No


 • Service
 • Opzet kamer
 • Puzzels
 • Techniek / effecten

  Stefan

AndreaAndreaEscape ExpertMember since: 2016 August 23 (91 rooms played)
Posted on: 2019 August 14

Job for two

Wow.
En escape room zoals een escape room bedoelt is. Het verhaal slokt je helmaal op een met bonkend hart weet je de eindstreep te halen.
Technisch hoogwaardige kamer waarbij je rust moet bewaren en je stap voor stap doorheen werken. Óók het hulp systeem is geniaal, alles in stijl.
Ondanks de late sollicitatie (we eindigden tegen 23h) heeft het team toch nog uitgebreid tijd genomen om open vragen te beantwoorden!
We hebben genoten, een aanrader voor ieder escape duo!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in August 2019

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Variëteit puzzels
 • Verhaal super omgezet
 • Volledige kamer (geen bezemkast)
 • Het was te snel voorbij

  wim_schoonenberg

nipiusnipiusJunior EscaperMember since: 2018 January 11 (19 rooms played)
Posted on: 2019 June 10

Maakt alle verwachtingen waar!

Na Kamer 237 waren de verwachtingen erg hoog. De ontvangst was in ieder geval weer erg hartelijk. Het personeel herkende ons van een jaar geleden, wat wij erg konden waarderen. De medewerkers geven sowieso het gevoel erg veel plezier te hebben in hun werk en hebben zowel voor als na de escape veel aandacht voor je.

De kamer zelf was super. Het verhaal zit perfect verwerkt in de kamer die tot op perfectie is afgewerkt. Leuke en unieke puzzels waar je met z'n tweeën volop werk aan hebt. Je bent beiden continu bezig en hebt elkaar ook constant nodig. Het mooie is dat je constant een druk voelt door "de aanwezigheid" van de hoteleigenaar. Bizar om te merken hoeveel effect dat op ons gepuzzel had.

Kortom, absoluut een aanrader. De ontvangst, het vakmanschap, het thema. Alles komt bij elkaar in een schitterende escape room!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in June 2019

Played with 2 persons

Escaped: No


 • Ontvangst
 • Puzzels (uniek en afgestemd op twee personen)
 • Verhaal
 • Afwerking kamer

  wim_schoonenberg

danielledanielleEscaperMember since: 2019 June 24 (39 rooms played)
Posted on: 2019 August 11

OMG!

Ze doen het gewoon wéér! Na kamer 237 was ineens De Concierge aanwezig. Wat een toffe kamer, echt heel gaaf! De kamer is de perfecte mix tussen 1.0, 2.0 en 3.0 escapen. Alles klopt gewoon op deze locatie en tijdens de belevingen. Misschien is de Concierge alleen wel pas echt goed te doen, als je wat escape ervaring hebt. Ik zou deze persoonlijk niet doen als je eerste of tweede kamer. Personeel super vriendelijk en gastvrij. En oh ja, wat ik dan ook heel gaaf vind is dat ze kamer er ineens was en niet van te voren al gepromoot is met acties, sneak-peaks en/of teasers. Als je dit niet nodig hebt en zo gevestigd bent in escaperoomland, dan ben je (naar mijn mening) een grote!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in May 2019

Played with 2 persons

Escaped: Yes  00:28 min


 • Alles alles alles

  wim_schoonenberg

evdwevdwJunior EscaperMember since: 2017 November 18 (26 rooms played)
Posted on: 2019 May 24

Geweldig genoten!

De verwachtingen waren hoog na kamer 237. De conciërge heeft het zeker waargemaakt. Alles klopte weer. De aankleding, het verhaal en de puzzels. Fantastische middag gehad!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in May 2019

Played with 2 persons

Escaped: No

  Stefan

jofemajofemaEscape ExpertMember since: 2016 November 26 (108 rooms played)
Posted on: 2019 May 24

Briljant

De ervaringen waren hooggespannen. Een nieuwe kamer van deze bouwers, dat moet wel top zijn. En de verwachtingen werden meer dan waard gemaakt! Fantastische puzzels, super origineel. Helaas net niet aangenomen. Maar door deze sollicitatie toch weer een mooie ervaring rijker :-)


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in May 2019

Played with 2 persons

Escaped: No


 • Aankleding top
 • Originele puzzels
 • Ontvangstruimte
 • Sfeer

  Stefan

Load more reviews