Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Hannevanoort

Junior Escaper

Offline

Description

Hey!

Een van de leukste dingen om te doen als je het mij vraagt. Escape verslaving is begonnen bij Kamer 237, toen Stefan met enthousiasme vertelde over zijn passie. Sinds dien plan ik zo veel mogelijk vette ervaringen en rooms. Houdt van de ultieme ervaringen en de wtf-momenten, waar je dagen over na denkt doordat de de realiteit echt even bent vergeten. Dus hierom heb ik wel dat ik kwaliteit over kwantiteit kies bij de kamers die ik speel. Dit tot op zekere hoogte natuurlijk, want elke room is leuker dan thuis op de bank zitten en je gaat niet elk weekend een wereldreis maken voor een uur plezier.

Groetjesss!


Member since

05-02-2023

Location

Herpen

Statistics

Escaperooms

12 reviews

14 Rooms played

91.7% escapepercentage


Games

0 reviews

0 played games


12 reviews

The Movies

The Push Mystery Rooms
Posted on: 2024 february 18

Moeilijk om zoiets nog eens te ervaren!!!

Na maanden wachten was het EINDELIJK zo ver. We gaan The Movies spelen. Sinds ik ben aangestoken met het escape virus wil ik deze kamer al spelen door zijn goeie verhalen en reviews. Een binnenhuisarchitect die een escaperoom heeft gebouwd en is losgegaan, ik kon niet wachten. Dus weekend geboekt naar Brugge en The Movies spelen was een uitgelezen kans met ons vaste team.
We kwamen aan en rolluik 1 ging omhoog en daarna rolluik 2. Hier begon het al. WHAAAT. Zo mooi en gaaf ontvangst. Antony onthaalde ons met een brede glimlach en gaf ons de tijd om even je jas op te hangen en een toilet bezoek te nemen (kijk maar uit ;)). Hij nam ons mee naar een plekje waar het allemaal begon. Na een kleine uitleg konden we gaan beginnen. Ik stap binnen en ik kreeg echt kippenvel omdat ik bij het zien van de eerste kamer wist dit word zo vet. De diversiteit aan puzzels, special effects, thema’s en geur en geluid klopte zo goed. Echt petje af voor wat hier is neergezet. Ondertussen was er ook een verhaallijn die klopte en niet te vergeten de originaliteit in de kamer. Echt fantastisch! Zoals vele al weten is er dus een klein gedeelte van de kamer Horror. Wij hebben deze op een net iets andere manier volbracht dan normaal maar hier heeft Antony slim op ingespeeld waardoor we alsnog het einde hebben gehaald. Het afsluiten van de kamer is echt meer dan top alles komt samen en deze manier van afsluiten kom je niet vaak tegen. Maar o o o wat zou ik graag alles willen spoilen en uitleggen want het is zo leuk om over te praten maar dit moet je echt gaan ervaren door zelf naar Dudzele te gaan. Je gaat echt geen spijt krijgen. Nadat we klaar waren hebben we nog gezellig gekletst in de Greenroom met adviezen en leuke verhalen. Antony echt bedankt voor wat je hier hebt neergezet het was geweldig, en natuurlijk voor je gastvrijheid. Ik zou hem zo opnieuw willen spelen echt waar!!! Het word zo moeilijk om aan dit niveau verder te spelen.


Response by The Push Mystery Rooms

2024 February 28

Wat een fantastisch mooie en lieve review! Oprecht bedankt Hanne! :-)


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in February 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Verhaal
 • Spannend
 • Logica
 • Goede begeleiding

  anthony_boelaert

Spooky school

Na veel gelezen te hebben over deze room. Stond hij al vrij snel op mijn lijstje om een keer te spelen. Het was eindelijk tijd om te gaan nablijven in Breda.
Konden makkelijk parkeren en belandde al snel in een soort kantine op school. Na veel instructies konden we starten met nablijven.
Mijn verwachting was hoog nadat ik wist dat er 150 m2 gespeeld kon worden, plus dat de moeilijkheidsgraad ook erg hoog lag. Dus deze kamer was op voorhand al een uitdaging vooral omdat we met 4 waren kregen we achteraf te horen.
Over het algemeen is de escaperoom zo ingericht dat je je echt bevind in een school. Het decor is dan ook prachtig afgewerkt. Technisch zit de kamer ook erg goed in elkaar en bevat het veel special effects!
De flow van spelen was lastig het is echt een pittige kamer. Dit doordat iedereen echt goed moet opletten bij de verhaallijn die door heel de ervaring wordt gedeeld. Doe je dit niet loop je vast. Het zijn in mijn ogen niet allemaal moeilijke puzzels maar wel erg veel. Hierdoor hebben we helaas de kamer niet gehaald. Maar hebben we gelukkig nog wel de laatste kamer bereikt maar niet binnen de tijd kunnen afspelen. Had hem graag toch uitgespeeld om heel de ontknoping te beleven maar helaas was het al 00:00 en wilde de eigenaar ook naar huis gok ik. Hij heeft ons nog wat te drinken aangeboden en hebben nog wat gepraat over de kamer en heeft ons nog wat dingen laten zien in de kamer over hoe iets werkte. Dat was echt tof, thanks daarvoor. Wat ik minder vond was dat er door de kamer heen niet vaak een muziekje afspeelde op de achtergrond. Dat geeft soms toch net wat sfeer. Al met al is dit zeker een leuke en spannende kamer om te spelen. Ik ben echt een enorme angsthaas en ik vond het op sommige momenten echt te spannend , maar op deze momenten werd het wel echt vet (dan is dan weer de andere kant). Maar laat je hierdoor niet weerhouden om niet te gaan zorg gewoon dat je met een maar stoere mensen bent dan kan je je daaraan vastklemmen.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.0

Service: 8.5


Played in January 2024

Played with 4 persons

Escaped: No


 • Origineel
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Decorrrr!!!
 • Verhaallijn
 • Moeilijkheidsgraad

 

Family Secrets

Breakout Room
Posted on: 2024 january 07

Wat een parel!

Na een tijdje deze op de lijst te hebben staan was het eindelijk tijd om hem te gaan spelen. Dus het avontuur startte. We werden super aardig ontvangen en dronken nog even wat snel aan de bar en hebben nog wat gepraat over verschillende rooms en welke echt vet zijn.
Toen mochten we onze spullen opbergen in een kluisje en kon het beginnen met zijn viertjes! We treden het appartement van Oma binnen. En wow wat een aankleding dat is echt petje af. Details het klopte gewoon. Alsof ik echt bij mijn oma thuis was. De spellen kan je lineair spelen en parallel. Maar ja dat is net hoe snel je weer uit de kamer wilde komen daarom ook echt een aanrader voor 2 personen (zie dit wel als uitdaging, want de kamer is echt niet heel easy). De spellen kloppen bij het verhaal, en langzaam word alles duidelijk. Dit zie je ook terug in de puzzels dat is super leuk omdat de verhaallijn dan steeds meer duidelijk word. Tijdens het spelen van deze room had ik veel euforische momenten doordat ik dacht "O dit heb ik net gezien". Dat maakt het spelen leuk omdat je denkt ja we kunnen weer verder, en dus meer te weten komen.
Enige nadeel is dat het soms wat krab is met 4 dus raad ook niet aan om met meer te spelen, dan loop je elkaar echt in de weg. Ook was het soms dat er een geluidseffect kwam waarbij je iets hoorde open gaan maar werd het niet duidelijk wat dat was omdat het alleen het geluid was. Hierdoor gingen we zoeken en verloren we tijd en moesten we een aantal keer worden gebeld wat er precies open ging, dat was wel jammer want daardoor raakte je de flow wel kwijt. Al met al zou ik deze kamer zeker aanraden want hij is echt ontzettend leuk, niet eng, soms even een kleine mini seconde spannend maar dat siert de kamer zeker. Je ziet dat de eigenaar hier zeker veel moeite in heeft gestoken!


9

Ambiance: 8.5

Game experience: 9.0

Service: 9.5


Played in January 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Diversiteit
 • Verhaal
 • Beleving
 • Prijs
 • Open gaan van dingen moeilijk te zien

 

No Way Out

Escape Schijndel
Posted on: 2023 december 02

Echt heel vet!

We zijn met 4 dames dit avontuur aan te gaan nadat we op deze locatie zelf de drugsbazen waren.
Waar we begonnen, begon iets anders als we gewend zijn. Dus zorg ervoor dat je aan staat vanaf moment 1.
Er zijn veel verschillende aspecten (en kamers) die het geheel echt af maken. De verhaallijn klopt en de spellen zijn logisch in elkaar gezet waardoor je tot een einde komt die aansluit op wat je speelt. De kamer is spannend maar niet eng! De druk is ook niet hoog wat fijn is. Maar we hebben Barry te pakken. Een knallend eind kan ik je vertellen.
Zeker een aanrader om te spelen want de kamer is echt de moeite waard!


9

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in December 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Beleving
 • Goede begeleiding

 

Lost and Found

Kamer 237
Posted on: 2023 december 02

Weer een toppertje op de lijst voor erbij!

Het is voor mij nu de laatste keer dat ik in Volkel op bezoek mocht komen bij de escaprooms van kamer237. Nu dus de lost and found. Binnenkomst zoals gewoonlijk helemaal in stijl, echt leuk.
Mijn verwachtingen lagen na de 2 andere kamers zo ontzettend hoog, dus mijn verwachtingen waren ook hoog.
Bij het starten van de kamer werden we weer in een mooi verhaal getrokken en begon de kamer. Ik ga natuurlijk geen spoilers geven maar deze is echt weer heeeeeel leuk. Qua aankleding weer helemaal geweldig echt tof. Maar desondanks staat deze wel onderaan van de 3 kamers. Dit komt doordat de spellen niet helemaal matchen met elkaar. Wij spelen altijd met zijn 4en en ik heb het andere duo bij een fase bijna niet gezien doordat ieder gefocussed was op de puzzels in ook andere kamers. Daardoor voelde het soms onlogisch omdat je ook geen idee had waar de andere mee bezig waren.
Maar al met al was het zeker een leuke escape room maar helaas had het niet het WOW gevoel als bij de rest achteraf. Zeker wel een aanrader door de plot-twist, aankleding en verhaallijn. De spellen waren ook leuk tot op een paar na omdat ik de verbinding met het verhaal niet zag, en ik weet dit is bij veel escape rooms zo maar dan ben je nog niet bij kamer237 hun escape rooms geweest. Hopelijk klonk ik niet al te negatief want hij krijgt nog steeds een dikke voldoende!


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.0

Service: 9.0


Played in November 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Goede service
 • Sfeer
 • Origineel
 • Verhaal
 • Beleving
 • soms het niet hebben van logische puzzels

 

De Conciërge

Kamer 237
Posted on: 2023 august 10

Wat was dit vet

we werden onthaald zoals ze dat zo goed kunnen bij het hotel van kamer 237. Wij kwamen voor de vacature van de conciërge.
Deze stond lang op mijn wish list doordat dit een tandje moeilijker was door de moeilijkheid van de puzzels heb ik mij laten vertellen door het vorige bezoek aan de kamer 237. Omdat ze maar een slagingsprocent van 30 hebben. Dus deze kamer wilde ik pas spelen nadat ik wat meer ervaring had opgedaan. Gister was het dan zo ver. Flink gespannen startte ik de kamer met mijn vriend en sinds dien waren we bloed fanatiek om deze kamer binnen de tijd te halen.
Want holy shit deze kamer wil en moet je echt uitspelen. Wat een geweldige kamer is dit! Zoveel elementen waar je naar toe werkt en je elke keer weer leidt naar de volgende puzzel want maak je borst maar nat, deze kamer is inderdaad pittig. Pittig maar wel ontzettend leuk en afwisselend! Technisch gezien is hij top, en dit geldt ook voor de verhaallijn. Je word echt helemaal meegenomen in het verhaal waardoor je ook even de werkelijke wereld vergeet en ga je volledig op in je sollicitatiegesprek. Maar 1 ding is zeker wij willen niet voor deze baas werken.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 8.5


Played in August 2023

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Logica
 • Verhaal
 • Dat je het maar 1 keer kan beleven

 

Crime Lab

Escaperoom Strijp-S Eindhoven
Posted on: 2023 december 02

Geen aanrader om te spelen

Bij aankomst leek de locatie dicht te zijn en hebben we 30 minuten wachten nadat we niemand konden bereiken. Na 3x bellen werd er opgenomen en was en iemand onderweg. Deze persoon verontschuldigde zich niet eens dat hij 30 minuten te laat was. Maar wij met 5 meiden dachten we laten het maar.
Na eenintroductie mochten we starten met de escape room. Het is een beetje karig en niet spectaculair. Het introductiefilmpje is echt heel erg amateuristisch (in de gehele escape room is dit filmpje maar liefst op 5 verschillende momenten afgespeeld Joost mag weten waarom), ze hadden beter een brief kunnen schrijven naar mijn mening.

De walkie talkie die we kregen deed het niet goed waardoor ons spel na 15 minuten werd onderbroken doordat onze host de container open maakte. Verder warden de puzzels niet uitdagend en was het allemaal maar een beetje met de pet naar gegooid helaas.

Wij hebben geen compensatie gekregen voor iets. Ik schrijf deze review ook pas na een hele lange tijd omdat ik heb door de frustratie was vergeten.


3.5

Ambiance: 3.5

Game experience: 5.5

Service: 1.0


Played in August 2023

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Slechte service
 • Gebrek aan verhaal
 • Slechte begeleiding
 • Decor
 • Beleving
 • Weinig origineel
 • Puzzels
 • Sfeer

 

Illusion

Epic Escape Waalwijk
Posted on: 2023 july 19

WTF

Er is zoveel gebeurd en gedaan! Wat een prachtige en leuke kamer! Het is net of je de echte theater zalen van de Efteling betreedt. Ik raadt deze kamer echt aan iedereen aan wat een ding.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in July 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Origineel
 • Puzzels
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Diversiteit
 • Verhaal
 • Geur

 

The Show

ROX Escape Experience
Posted on: 2023 december 02

Echt geweldig leuk!

Hier geweest met mijn vriend en nog een ander stel! Dit was echt zo grappig en leuk. Ik raad je echt aan deze escape room te gaan spelen om echt plezier te hebben met je gezelschap. Maar niets is wat het lijkt dus wees prepared op een paar flinke irritaties maar achteraf zijn ze logisch ;).
Helaas had onze escape ervaring wel een technisch probleem waardoor het spel even stil kwam te liggen en waardoor we een heel leuk onderdeel hebben gemist, hier baalden we allemaal van (helaas heeft de persoon die ons onder toezicht hield hier niet echt iets aan gedaan en deed alsof dit iedere keer gebeurde).

Maar wat hebben we gelachen met zijn alle en wat waren we enthousiast! Want wij wilde de spelshow natuurlijk winnen! En dat is ons gelukt maar wel met een plottwist.


8

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.5

Service: 5.0


Played in June 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Beleving
 • Verhaal
 • Origineel
 • Sfeer
 • Logica
 • Diversiteit
 • Slechte service

 

Het Brabantse Lab

Escape Schijndel
Posted on: 2023 may 12

Positief verrast

We kwamen met 3 andere vriendinnen om deze kamer te spelen. We begonnen heel verrassend en het spel startten. Veel onverwachtse gebeurtenissen die de kamer echt leuk maken waarbij je denkt stopt het hier dan? Veel elementen komen terug in deze kamer, waarvan sommige voor de hand liggend zijn en sommige echte hersenkrakers zijn. Zo zijn de zogeheten ‘hints' ook in stijl vorm gegeven. Vorm technisch van deze tijd is hij niet. Veel sleutels en codes zijn nodig maar dit siert de kamer wel en sluit aan bij het verhaal. Kortom een aanrader.


9

Ambiance: 8.0

Game experience: 9.0

Service: 8.5


Played in May 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Logica

 

Bloody Dentist 2.0

Breakout Room
Posted on: 2023 december 02

Prima kamer

Het is al een tijdje geleden dat wij met zin 4en deze kamer hebben gespeeld maar ben ook vergeten een review te schrijven omdat ik hem was vergeten. Het is een typische 1.0 kamer bereid je je daar wel op voor.

****LET OP KLEINE SPOILER!****
De Escaperoom bevind zich in 1 enkele kamer waarbij er niets aan het interieur veranderd. Het is hierdoor een beetje saai doordat er weinig interactie is.
****SPOILER VOORBIJ!****

Verder bevat het zeker wat leuke puzzels! Maar als ik heel eerlijk ben vind ik de kamer gewoon niet zo leuk. Dit komt ook doordat wij bijna alleen maar kamers spelen uit de top 20. Maar we dachten laten we vandaag is iets anders doen. Maar viel uiteindelijk dus wel een beetje tegen. noch weerhoudt dit ons er niet van om nogmaals langs te gaan voor de andere 2 kamers want deze staan wel goed aangeschreven.
6

Ambiance: 6.0

Game experience: 4.5

Service: 8.0


Played in May 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Goede service
 • Logica
 • Weinig origineel
 • Decor
 • Gebrek aan verhaal
 • Sfeer

 

Kamer 237

Kamer 237
Posted on: 2023 july 19

Wauw

Ik zou zoveel hierover kunnen schrijven maar wat was dit een top kamer!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in February 2023

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

 

0 reviews