Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Annevb

Escaper

Offline

Description

Ik ben Anne, 22 jaar uit en ik woon in Woerden. 


Member since

15-12-2019

Location

Woerden

Statistics

Escaperooms

30 reviews

35 Rooms played

100% escapepercentage


Games

1 reviews

1 played games


30 reviews

London Room

Escape Mission Rotterdam
Posted on: 2024 april 22

Zoeken in Londen naar de dader

Met twee vrienden waren we last minute nog opzoek naar een kamer die we konden spelen. We zochten een kamer die niet heel lastig was, na een vorige mindere ervaring met ditzelfde drietal en kwamen op deze kamer uit. We werden even kort bijgepraat over de kamer en konden toen aan de slag. De kamer zelf zag er erg netjes uit en de puzzels waren leuk. Door de vele sloten in de kamer was het soms wel even zoeken waar welke code bij hoorde, dat was jammer. We waren zelf niet echt scherp en maakten daardoor wat slordigheidsfoutjes. Het hintsysteem is de kamer is erg fijn. Zelf om een hint vragen wanneer je wilt, zo krijg je niks ongevraagd. We kregen dan ook hints waar we iets mee konden. Leuke verrassing nog op het einde van de kamer en toch even een uurtje lekker kunnen puzzelen. We mochten nog een foto maken, dat vind ik wel een pluspunt. Daarnaast hebben we nog kort even bij de kamer gepraat over onze ervaring, dit had van mij wat uitgebreider gemogen. Naar mijn mening was het zonder gedag opeens 'afgelopen', dat was wat minder. Al met al wel echt een prima kamer en vriendelijk personeel.


7

Ambiance: 6.0

Game experience: 7.5

Service: 7.0


Played in April 2024

Played with 3 persons

Escaped: Yes  57:30 min


 • Hintsysteem
 • Goede begeleiding
 • Goede prijs
 • Moeilijkheidsgraad
 • Veel cijfersloten
 • Missend onderdeel

 

De Gilde Der Wijzen

Escape Room Gelderland
Posted on: 2024 january 26

Zoektocht in een tovenaarskamer

Op een woensdagavond besloot ik spontaan nog even een escaperoom te boeken die te spelen was met twee personen. Via het forum van escapetalk kwam ik deze kamer tegen en zou deze prima te spelen zijn met twee personen. We kregen vijf kwartier om te ontsnappen en kregen van tevoren al te horen dat je echt goed moest lezen. We kwamen terecht in een tovenaarskamer en het puzzelen begon. De teksten waren omschreven op zo'n manier dat je goed moest denken hoe je dit moest oppakken, dat maakte het pittig. De kamer was mooi, wel wat aan de oudere kant. Na de escaperoom mochten we nog in de kamer om een foto te maken, dat was leuk. De eigenaar liet nog wat tips en tricks in de kamer zien die we tijdens het puzzelen gemist hadden. Prima kamer!


6

Ambiance: 6.0

Game experience: 6.0

Service: 6.0


Played in January 2024

Played with 2 persons

Escaped: Yes  74:57 min


 • Puzzels
 • Goede prijs
 • Fotomoment
 • Heeft onderhoud nodig
 • Beleving

 

De Laboratoriumkamer

Mama Bazooka
Posted on: 2024 january 10

Tranen van het lachen (en angst).

In de vakantie zijn we naar Bunschoten gereden om de eerste kamer, de laboratoriumkamer, te spelen. Vooraf werden we al op de hoogte gebracht van hoe het zat met parkeren en hoe we naar binnen kwamen. Eenmaal binnen, had je een leuke ruimte met allerlei spellen. De mensen van mama bazooka zijn zelf niet in deze ruimte, dus drinken en eventueel wat te eten moet je zelf daar regelen. Vonden we in eerste instantie misschien wel gek, maar laat wel zien dat ze vertrouwen hebben in de gasten die hier komen spelen. We kregen eerst een introductiefilmpje in een andere ruimte dan de kamer zelf, wat ik goed vind. Van tevoren wisten we dat het een wat spannende kamer was, dus met die gedachte gingen we ook wat gespannen de kamer in. Het ziet eruit als een wat oudere kamer, maar dit past ook wel in het thema en is dus helemaal niet storend. De schrikmomenten zaten er zeker in, maar hier hebben we eigenlijk alleen maar mega hard om moeten lachen. Het was duidelijk waar je op welk moment bezig moest zijn. Wat fijn was, maar het misschien ook wat wel makkelijker maakte. Een echt pluspunt vond ik het terugkijken van beelden samen met onze host, zij was erg aardig en gezellig. Super leuk om terug te zien hoe je met je team de kamer bent doorgegaan, al helemaal als daar wat schrikmomenten tussen zaten.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.0

Service: 8.0


Played in January 2024

Played with 4 persons

Escaped: Yes  42:52 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Terugkijken van beelden
 • Moeilijkheidsgraad

 

The Expedition

Avonturium
Posted on: 2024 january 01

Foute reservering pakt eigenlijk heel goed uit!

Al een aantal maanden/jaren zouden we samen met de familie samen een escaperoom gaan spelen. Dit kwam er maar niet van, totdat we in de kerstvakantie besloten om nu echt iets te gaan boeken. We vonden een escaperoom in de buurt van Alkmaar, waar één van ons woont en gingen die kant op. We reden naar Egmond aan den Hoef met het idee dat we The Gold Of Lutine gingen spelen, maar aangekomen op locatie bleek er iets niet goed te zijn gegaan in de reservering en ging we dus deze kamer spelen. We kregen nog wel de optie om de andere kamer alsnog te spelen, want toevallig was die ook vrij, maar besloten toch voor deze (iets spannendere) kamer te gaan.

We kregen een filmpje te zien waardoor we goed in het verhaal zaten en mochten daarna op een bijzondere manier te escaperoom betreden. Hierdoor zat de spanning er meteen al een beetje in. Eenmaal begonnen in de kamer, zagen we hoe tof alles ingericht was, helemaal naar thema. Het decor was echt prachtig. Je kon zien dat er tijd in deze kamer was gestoken. De puzzels waren leuk. We waren met vijf in de kamer, maar iedereen kon de meeste tijd wel wat doen. Heel tof vind ik het altijd als een kamer uit meerdere delen bestaat en dat was ook hier het geval. We vlogen vooral door het eerste gedeelte van de kamer heen, maar hadden toch wat meer moeite met het einde. Na een tijdje hadden we gelukkig door wat we moesten doen en ontsnapten we met 45 minuten en nul hints uit deze prachtige kamer. Wij komen graag terug voor de andere kamer hier!


7.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 7.5

Service: 6.5


Played in December 2023

Played with 5 persons

Escaped: Yes  45:43 min


 • Puzzels
 • Verhaal
 • Beleving
 • Decor
 • Moeilijkheidsgraad

 

Christmas (VR)

One Hour Lockup
Posted on: 2023 december 28

Een nieuwe manier van escapen

In de kerstvakantie vonden we het goede moment om voor het eerst eens een VR escaperoom uit te proberen. De ene al langere tijd erg enthousiast, de ander wat sceptisch over het VR concept. Aangekomen op locatie werden we leuk ontvangen en mochten we meteen mee naar het VR gedeelte. Ik had zelf geen idee wat ik me moest voorstellen bij een VR escaperoom. Zit je in een kamer of loop je wel ergens rond? Heb je de hele tijd een VR bril op of heb je die soms ook af? We kregen eerst een korte instructie over hoe we moesten werken met de controllers, dit was erg fijn. Het programma zelf gaf daarna ook nog wat instructies en hier moest je meteen even het een en ander uitproberen, zodat je al wat kon wennen aan werken met de controllers. We kozen voor de kerstversie, gezien de tijd van het jaar en aangezien deze maar twee sterren had qua moeilijkheid. We wilden namelijk wat makkelijker beginnen, omdat dit onze eerste VR escaperoom was. Het verhaal is leuk en de puzzels in de escaperoom sluiten hier heel goed op aan. De wereld waar je zelf in terecht komt is super tof, heel magisch en helemaal ingericht in kerstsferen. Zelf speel je als een kerstelf, super geinig. Het VR escapen werkte eigenlijk best makkelijk, als je er na een tijdje aan bent gewend. Na een half uur waren we ontsnapt en mochten toen nog een half uur een ander spel spelen met de VR brillen, omdat we dus nog tijd over hadden, dit vonden we erg leuk. Hele toffe ervaring! Wij komen zeker terug voor een volgende.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 7.0


Played in December 2023

Played with 3 persons

Escaped: Yes  25:54 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • VR

 

The Lost Book

The Lost Book Escape Room UNESCO
Posted on: 2023 september 17

Informatieve puzzelkamer

We speelden deze escaperoom met zijn vieren. Na even zoeken, vonden we de escaperoom. We mochten bij binnenkomst meteen de escaperoom in en deden hier eerst nog een drankje. Dit haalden voor ons wel een beetje de magie van echt de kamer instappen en meteen beginnen met puzzelen weg. De tijd konden we volgen op een oude tv en via een walkietalkie konden we contact houden voor eventuele tips.

De kamer was duidelijk in thema en naast het doel te ontsnappen, wilden ze ons ook echt wat leren over Unesco.

We kregen van tevoren te horen niet in de boekenkasten te mogen zitten, wat wij wel gek vonden, aangezien we hier uiteindelijk wel iets moesten doen.

Optijd gesnapt gelukkig!


5.5

Ambiance: 5.5

Game experience: 5.5

Service: 6.0


Played in September 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  51:09 min


 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Sfeer

 

Engine Room

Breakout Rotterdam
Posted on: 2023 july 24

Spanning in de onderzeeër

Ontsnappen uit de onderzeeër en binnen een uur de raadsel oplossen. Voor mij de tweede kamer hier op locatie, eerder mocht ik al eens genieten van de caretaker. De kamer zelf was leuk in thema. Je blijft in één kamer, wat ik vaak wat minder vind. Het fijne hieraan was dat dingen echt met elkaar in verbinding stonden en je hier op een bepaalde manier achter kon komen. Ik vond het battle element erg leuk, ondanks dat we zelf niet met twee groepen waren, speelde we wel tegen een andere, voor ons onbekende groep. Je kon tijdens het spelen ook precies zien wie voor stond en hoever je ongeveer was. Een prima kamer!


6.5

Ambiance: 6.0

Game experience: 6.0

Service: 7.0


Played in July 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  54:50 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Battle
 • Thematisch ingericht
 • Beleving

 

De Proefkelder

De Proefkelder
Posted on: 2023 september 09

Geur/Speur vermogen is een must

Met collega’s gingen we naar de proefkelder. Hij stond al een tijdje op mijn lijstje. Al een zoektocht opzich om bij de escaperoom te komen, maar eenmaal aangekomen werden we super enthousiast ontvangen. De kamer zelf is gaaf. Gebruiken van al je zintuigen was nog nooit zo belangrijk in een kamer. Zo fijn dat we met zn vieren waren en dingen konden verdelen, want er viel zo veel te doen. Wat voor mij een pluspunt was, was dat alles een soort van samen kwam in de laatste grote opdracht, tof bedacht.


8

Ambiance: 7.5

Game experience: 8.5

Service: 7.5


Played in February 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  52:41 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Origineel
 • Foto

 

Opgesloten in een oud verlaten boshuisje.

In Amsterdam deze kamer gespeeld. Locatie is top, makkelijk te bereiken met het OV en ligt bij wat leuke eettentjes, niet mega veel maar er is wat keuze. De locatie zelf is prima, er zijn meerdere kamers en verschillende groepen beginnen ook tegelijk, waardoor ik zelf de entree wat minder persoonlijk vond. Voordat we de kamer ingingen kregen we nog wel een kort verhaal en toen mochten we het huis betreden. Meteen in het begin van de escaperoom word je samenwerking op de proef gesteld en moet je laten zien goed te kunnen communiceren met elkaar. De kamer zelf was leuk naar thema ingericht. We speelden de kamer met vier personen en waren ruim op tijd ontsnapt. Leuke kamer voor ook beginnende escapers.


6.5

Ambiance: 6.0

Game experience: 7.0

Service: 6.0


Played in December 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  40:00 min


 • Goede prijs
 • Puzzels
 • Decor
 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad

 

The Concierge

Kamer 237
Posted on: 2024 january 10

Solliciteren binnen de tijd

We hadden er al vaak al over gehoord, maar door de reistijd heeft het een tijdje geduurd voordat we besloten naar Volkel te rijden. Aangekomen stap je meteen het thema in, super tof. Na even wachten mochten we de kamer in. Toffe puzzels met een beetje spanning, maar zeker niet te veel of vervelend. We hebben al wel een aantal kamers gespeeld, maar kwamen hier echt nieuwe, leuke dingen tegen die ons positief verrasten. Begrijp volkomen waarom deze kamer zo goed scoort. Met een wat groter gezelschap komen we graag terug voor de andere kamers!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 8.0


Played in November 2022

Played with 2 persons

Escaped: Yes  50:29 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Spannend
 • Verhaal

 

Abandoned

Escapium
Posted on: 2022 october 29

Zoektocht naar de backpakkers

Samen met collega's gingen we naar Escapium om deze kamer te spelen. Het verhaal was duidelijk en je werd hier goed in meegenomen. Niet alleen tijdens het escapen zelf werd je meegenomen in het verhaal, maar ook voor het spelen van de kamer al, super leuk! De kamer was leuk in thema en het introducerende filmpje gaf ons een nog beter beeld van waar we ons nu bevonden. De kamer zelf was een combinatie van puzzelen en dingen zoeken. Een pluspunt voor mij was zeker dat er verschillende kamers zaten. Niet alle oplossingen van puzzels waren voor mij even duidelijk, ik had soms het gevoel dat we met een beetje proberen en doen gewoon opeens verder kwamen, dat vond ik jammer. Het einde van het verhaal was voor mij wat onduidelijk en vond ik jammer, maar al met al een prima kamer!


6.5

Ambiance: 6.0

Game experience: 7.0

Service: 7.0


Played in October 2022

Played with 5 persons

Escaped: Yes  57:30 min


 • Goede service
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Spannend
 • Meerdere kamers
 • Inleiding dagen van tevoren
 • Hintsysteem
 • Puzzels
 • Einde

 

Mission accomplished

Met z’n drieën speelden we deze kamer. Het is echt net alsof je in een echte game bent. De kamer is helemaal in thema gemaakt en alles wat je om je heen ziet, komt uit games. Er zijn meerdere kamers, wat voor mij altijd een pluspunt is. Je moet bij deze kamer echt bij bepaalde onderdelen samenwerken, maar dat is voor ons ook weer een goede oefening ;). De begeleiding was goed. Het einde van de kamer vond ik alleen wat ingewikkeld en het duurde lang voordat we begrepen wat er nou van ons verwacht werd en hoe we uiteindelijk konden ontsnappen. Verder een leuke kamer.


7

Ambiance: 6.5

Game experience: 8.0

Service: 7.0


Played in October 2022

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Goede service
 • Verhaal
 • Beleving
 • Decor
 • Eindpuzzel

 

Grill With A Thrill

The Basement
Posted on: 2024 january 01

Alsof je echt terug in de tijd gaat

In de zomervakantie gingen we met het gezin een weekje weg. We wilden graag een escaperoom doen en kwamen bij deze kamer terecht. De locatie is makkelijk te vinden met genoeg parkeerplek voor het gebouw. Leuke ontvangstruimte waar je even lekker kan zitten en wat kan drinken.
De kamer zelf was super tof ingericht, echt alsof je honderd jaar terug gaat en in Amerika in een fastfoodrestaurant komt. De sfeer in de kamer was gezellig met af en toe wat bijpassende muziek. Leuk dat er meerdere ruimtes zijn. Mijn moeder was hiervoor wat minder enthousiast over escaperooms, maar is na deze kamer weer helemaal bijgedraaid. Toffe ervaring!


8

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.0

Service: 7.5


Played in August 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  55:00 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Decor

 

The Butcher

RockanjEscape
Posted on: 2024 january 01

Lekker puzzelen in een oude slager.

In de vakantie zochten we een escaperoom in de buurt van waar we verbleven. We kwamen uit bij de Butcher. De escaperoom zit midden in een woonwijk, wat ik wel grappig vond want dit zie je niet vaker. Later werd me duidelijk waarom, hier zat vroeger gewoon echt een slager. De ontvangst was prima, we werden vriendelijk ontvangen. Een echt gezellige ruimte om even te zitten heb je niet, maar je komt natuurlijk vooral voor de kamer zelf. We mochten puzzelen in een ruimte waar vroeger echt een slager had gezeten, hoe gaaf. De puzzels waren niet te moeilijk en sloten goed aan op het thema van de kamer. Leuke escaperoom!


6

Ambiance: 6.0

Game experience: 7.0

Service: 6.0


Played in July 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  54:00 min


 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Heeft onderhoud nodig
 • Sfeer

 

In de kooi!

Na een eerste ervaring hier op deze locatie met de kamer Walking Death, besloten we terug te komen voor deze kamer. Het begin van de escaperoom was super tof. De spanning zit er meteen goed in en we stonden allemaal aan. De kamer zelf in leuk in thema en gedurende de hele escaperoom bouwt de spanning zich op. We hebben erg gelachen met elkaar en zijn optijd ontsnapt uit deze kamer. Opnieuw een leuke ervaring op deze locatie!


7.5

Ambiance: 7.0

Game experience: 8.0

Service: 7.0


Played in June 2022

Played with 5 persons

Escaped: Yes  52:44 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Spannend
 • Moeilijkheidsgraad

 

The House Next Door

Escape Game Over
Posted on: 2024 april 22

Genieten in het horrorhuis

Wat een toffe kamer is dit. Met een paar vriendinnen hebben we deze kamer, na het spelen van een andere kamer hier, ook gespeeld. Van tevoren wel wat gespannen, want we hadden al het een en ander gehoord en zijn best bang gemaakt. Eenmaal begonnen merk je niet eens dat je per se in een escaperoom zit, het is een hele ervaring en veel groter dan alleen één kamertje. Heel tof hoe dit allemaal in elkaar is gezet. We zijn zeker geschrokken en waren ook best bang, maar dit wisten we op voorhand al en vonden we achteraf alleen maar leuk. Leuke kamer!


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.5

Service: 7.0


Played in June 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  77:00 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Origineel
 • Gebrek aan verhaal

 

Walking Death

Escape Game Over
Posted on: 2023 december 29

Puzzelen met spanning en veel lol

Met onze vriendinnengroep van zes meiden gingen we naar Amsterdam om the Walking death te spelen. We wisten van tevoren dat we een spannende escaperoom gingen spelen, dus we waren al lekker gespannen. Bij binnenkomst werd deze spanning alleen maar meer, door de leuke en ietwat enge aangeklede ruimte. We werden leuk onthaald en mochten na een korte uitleg de kamer betreden. De kamer zelf was leuk aangekleed naar thema. We voelden de spanning. Dit maakte het puzzelen voor de een wat lastiger dan voor de ander, maar na een tijdje zaten we er goed in. Het is op sommige stukken spannend, maar niet doodeng, waardoor we gelukkig ook nog lekker konden puzzelen en lol konden maken met elkaar.


7

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.0

Service: 7.5


Played in May 2022

Played with 6 persons

Escaped: Yes  59:58 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Spannend
 • Goede prijs

 

Gascape

Escape Room Woerden
Posted on: 2023 july 24

Puzzelen in een tankstation

Een kamer in onze eigen stad moesten we natuurlijk ook gespeeld hebben. Met vier gingen we deze kamer aan. Je puzzelde vanuit een tankstation en geloof mij als ik zeg dat het echt voelde alsof je in een tankstation stond. De puzzel waren verspreid over verschillende ruimtes. Het verhaal vond ik wat minder duidelijk in de puzzels doorvoeren. De begeleiding was prima. Er was niet een moment om vast een foto te maken na afloop, maar de begeleiding deed niet lastig toen we vroegen of we nog een foto mochten en nam ons daarvoor zelfs weer even mee de kamer in.


7.5

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.0

Service: 6.0


Played in April 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  51:23 min


 • Decor
 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels
 • Beleving
 • Geen vast fotomoment

 

The Diamond Heist

The Team Building
Posted on: 2024 january 26

Battle voor de diamant

Met een groepje van school gingen we naar deze locatie om in twee teams een escaperoom te spelen. We kozen deze kamer omdat dit een battle kamer was. Het personeel was erg vriendelijk en gezellig. Vooraf konden we wat drinken in een barretje wat bij de locatie zelf zit. Het was goed in thema en de kamer zelf was ruim ingedeeld. Leuke puzzels. Het battle element voegt spanning toe, net als de entree die je al kreeg voordat je de kamer inging. Je ziet echt dat het personeel met je bezig is en dat is altijd tof! Jammer dat er alleen na het spelen van de escaperoom geen foto wordt gemaakt, maar verder hele toffe ervaring.


7

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.5

Service: 7.0


Played in April 2022

Played with 5 persons

Escaped: Yes  57:00 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Moeilijkheidsgraad
 • Decor
 • Geen foto

 

Prof. Kepler & the Machine

Escaping Utrecht
Posted on: 2021 november 08

Opnieuw verrast door escaping!

Na een leuke eerste ervaring bij escaping (bij Let's rob the bank), zijn we nu de tweede kamer ingedoken. Het verhaal is leuk en ook geschikt voor kinderen, waardoor het voor ons in eerste instantie misschien wat kinderlijk klonk. Eenmaal in de kamer verdween dat al gauw. We zijn onwijs uitgedaagd door verschillende puzzels, raadsels en spellen waar je echt goed voor moet nadenken. De kamer is vrij divers, er zijn verschillende puzzels en het beschikken van verschillende vaardigheden, zoals samenwerken en focus bewaren, is handig in deze kamer. Het gebruik van meerdere ruimtes in deze escaperoom is voor mij daarnaast ook echt een plus. Met nog vijf minuten over, is het ons net optijd gelukt om de wereld te redden. het personeel was vriendelijk. Het verhaal werd kort uitgelegd, maar voor ons was dit ook prima. Goeie ervaring!


7.5

Ambiance: 6.5

Game experience: 9.0

Service: 7.5


Played in November 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes  54:47 min


 • Goede service
 • Puzzels
 • Beleving
 • Moeilijkheidsgraad
 • Meerdere ruimtes
 • Fotomoment
 • Sfeer (in het pand zelf, de escape room was prima!

 

WakeUp!

Questomatica escape room
Posted on: 2023 december 18

Ontwaakt uit een gave wereld!

Samen met mijn zusje en mijn vriend zijn we naar Amsterdam gekomen om deze kamer te spelen. Het was de eerste keer dat we mijn zusje samen meenamen, dus we waren benieuwd of we met z'n drieën uit de kamer zouden komen.

Je wordt meteen vriendelijk ontvangen door het personeel en ze nemen je mee het verhaal in. Binnenkomst was even 'spannend', dus ik was even bang dat de kamer te eng was voor mijn zusje, maar het was perfect. Zo leuk om met kinderen te doen deze kamer en zelf keken we ook echt onze ogen uit. Wat is deze kamer tof in elkaar gezet zeg. Hele leuke ervaring zo!


7.5

Ambiance: 7.0

Game experience: 8.0

Service: 7.0


Played in August 2021

Played with 3 persons

Escaped: Yes  43:30 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal
 • Beleving
 • Goede begeleiding

 

Oriënt Express

Backspace Escape Rooms
Posted on: 2020 october 21

Gaafste treinreis ooit!

Na een goede ervaring bij Backspace Amsterdam vonden wij het leuk om een tweede kamer te proberen, the orient express. Wat was deze kamer gaaf, echt een aanrader. De kamer is perfect aangekleed naar thema, net of je echt in een trein zit. Wat voor ons ook een pluspunt was, was dat deze escape room bestaat uit verschillende kamers. Er zaten veel leuke puzzels in, veel variaties. We speelden de kamer met zijn tweeën en dat is ook echt prima te doen. Opnieuw een positieve ervaring, wij komen hier graag nog een keer terug!


Response by Backspace Escape Rooms

2020 October 25

Bedankt voor de review Anne. We zijn blij dat jullie van de reis hebben genoten!


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 10.0

Service: 9.0


Played in October 2020

Played with 2 persons

Escaped: Yes  53:12 min

  Backspace

Sherlock Holmes

Backspace Escape Rooms
Posted on: 2020 october 17

Mooie, originele escaperoom!

Een tijdje geleden alweer hebben we deze escape room gespeeld. We werden ontvangen door vriendelijk/enthousiast personeel. Boven mochten we even wachten, hier konden we gezellig wat drinken. Eenmaal in de kamer begon het puzzelen. Heel veel originele puzzels die wij eerder nog niet ergens anders gezien hadden. Een groot pluspunt was het dat je in verschillende ruimtes zat. Deze ruimtes waren goed aangekleed en ook duidelijk in het thema. De muziek in de kamer was goed. Deze escape room is prima te doen met twee personen. Uiteindelijk werd het ook nog even spannend, maar dit maakt het dan ook wel weer leuk. Het foto-moment na de escape room is ook een groot pluspunt, weer erg origineel. Je krijgt de foto zelfs uitgeprint mee. Top ervaring!


Response by Backspace Escape Rooms

2020 October 22

Bedankt voor de mooie review Anne!


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in August 2020

Played with 2 persons

Escaped: Yes  49:50 min


 • Vriendelijk personeel
 • Leuke/mooie kamer
 • Origineel
 • Spannend
 • Haalbaar voor 2 personen

 

The Chocolate Factory

Escape Room Schagen
Posted on: 2020 august 22

Ontsnappen uit een magische snoepwereld!

Deze escape room gespeeld met vijf personen. Je krijgt bij aankomst wat uitleg over de escape room, erg vriendelijk personeel. Eenmaal in de kamer kom je in een hele vrolijke, leuk versierde kamer. Het chocoladethema zag je niet per se terug, het was meer een snoepwereld, ook leuk! In de kamer had je veel verschillende soorten puzzels. De escape room bestaat uit verschillende kamers, wat voor mij een pluspunt is. Je krijg een portofoon mee, zodat het personeel je kan begeleiden. Ik vond het erg fijn dat er de hele tijd iemand mee aan het kijken was. Onze portofoon viel een aantal keer uit, waardoor de verbinding verbrak, maar dit werd snel weer gefixt. Een groot pluspunt vonden wij het ook nog dat de groepsfoto werd verwerkt in de kamer zelf, super origineel!Het einde van de escape room viel voor ons wel een beetje tegen, er was geen echte uitgang of deur, je hoefde dus niet echt te ontsnappen. Voor de rest vonden wij dit echt een top escape room.


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 8.0

Service: 7.0


Played in August 2020

Played with 5 persons

Escaped: Yes  44:50 min


 • Aankleding
 • Er kijkt constant iemand mee.
 • Leuke puzzels/opdrachten
 • Foto komt terug in escape
 • Meerdere kamers
 • Einde van de escape

  peterd

Prison Island

Kartfabrique
Posted on: 2020 august 16

Geen echte escape room, maar wel heel leuk!

Prison break is geen echte escape room, het is een gevangenis met verschillende cellen, ongeveer 40. Elke cel bevat een eigen spel. De spellen zijn heel verschillend. Je hebt puzzels, codes, maar ook fysieke spellen. Je kon zelf kiezen welke cel je inging en ook zelf wanneer je er weer uitgaat, als het toch niet lukt. De begeleiding was goed en hielp waar dit nodig was. Op de locatie was het wel erg warm, maar er werd ons wel meteen verteld dat wij tussendoor zoveel water konden drinken als we wilden. Uiteindelijk hebben we 940 punten behaald, wat ons op een 5e plek van de dag heeft gezet.


7

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.0

Service: 8.0


Played in August 2020

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Veel variatie
 • Goede begeleiding
 • Erg warm in de kamer

 

Case 0048

The Team Building
Posted on: 2020 august 07

Spannend maar echt leuk

Deze escape hebben we gespeeld op 6 augustus. Locatie is makkelijk te vinden en goed bereikbaar. Bij aankomst werden we meteen goed ontvangen en kregen we wat uitleg. Na eventjes wachten werden we opgehaald. Het meisje dat ons zou begeleiden zat heel goed in haar rol, super knap en leuk. Het verhaal was duidelijk en in de kamer zat het verhaal/thema ook duidelijk verwerkt. Nadat we allemaal in de kamer waren kon het ontsnappen beginnen. De kamer was goed in thema ingericht. Er zaten leuke elementen in de kamer die de escape room ook een beetje spannend maakten. We kregen hints wanneer we ergens niet uitkwamen, deze hints waren soms wel wat slecht te verstaan. Uiteindelijk is het ons gelukt om te ontsnappen, helaas kregen we niet te horen hoelang we er precies over gedaan hebben en werd er ook geen foto gemaakt, maar al met al was dit een leuke escape!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.0

Service: 10.0


Played in August 2020

Played with 4 persons

Escaped: Yes  40:00 min


 • Kamer inrichting
 • Duidelijk thema
 • Personeel zat goed in rol
 • Spanning
 • Teamwork nodig
 • Hints soms wat slecht te verstaan
 • Geen foto achteraf

  peterd

Load more reviews

1 reviews

Opa's Fortuin

The Cari Mysteries
Posted on: 2023 december 28

Online zoektocht naar opa's spullen

Voor het eerst een online escaperoom gespeeld. Twee uur te tijd om het verhaal op te lossen. De wereld waar je in speelt is net echt, dat is voor ons een pluspunt. Het verhaal is tof en de puzzels zijn prima, niet te moeilijk maar weet ook niet wat kan en wat niet kan in een online escaperoom. Soms leken sommige dingen naar ons idee niet te werken en moesten we een hint vragen om het wel te laten werken. Verder was heel erg leuk!


7.5

Ambiance: 7.0

Game experience: 8.0

Quality: 7.0


Played in December 2023

Played with 2 persons


 • Uitstraling
 • Verhaal
 • Hintsysteem
 • Logica
 • Foutjes