Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Janneke xx

Escaper

Offline

Member since

25-08-2019

Statistics

Escaperooms

43 reviews

52 Rooms played

79.1% escapepercentage


Games

0 reviews

2 played games


Teams

De Makkertjes

1 team members

6 Rooms played

Huize Bevaart

2 team members

26 Rooms played

43 reviews

The Castle

Escape Mission Rotterdam
Posted on: 2024 january 29

Gezellige kamer

Vandaag voor het eerst met een vriendin samen een escaperoom gedaan. We hebben allebei zelf al een aantal kamers gedaan maar nog niet samen. We kwamen aan en werden vriendelijk geholpen. Er werd uitgelegd dat de hints via de portofoon gegeven konden worden. Jammer dat het niet geautomatiseerd in de kamer zit, maar werkt verder prima.

Toen konden we beginnen aan de kamer. We hadden een hele moeizame start. We hadden door wat we moesten doen maar konden net niet de logica achter het antwoord vinden. Eenmaal binnen waan je je echt in de oude stijl van vroeger. Ook in de volgende ruimte hadden we even opstart problemen, maar toen we doorhadden wat we moesten doen, gingen we ineens als een speer. De puzzels hadden een leuk verhaal wat door werd getrokken. Als we sommige puzzels hadden opgelost hadden we alleen soms niet helemaal door wat we daarna moesten doen. Maar met een hint gingen we weer de goeie richting op. Echter vind ik het einde niet helemaal passend, want het spel was ineens klaar.

Al met al hebben we een leuke middag gehad en hebben we de kamer op het nippertje gehaald :)


7

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.0

Service: 6.0


Played in January 2024

Played with 2 persons

Escaped: Yes  59:58 min


 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Sfeer
 • Beleving
 • Gehorig
 • Soms mist de logica
 • Moeilijkheidsgraad

 

The Toy Factory

Tales of Torchdale
Posted on: 2024 january 13

Ontzettend leuke kamer!!

Na lang wachten konden we eindelijk de Tot Factory spelen. We komen zelf uit Nederland, dus hadden al een hele reis achter de boeg :). Maar dat was het absoluut waard. Wij hebben hier 1.5 jaar geleden Hunting Season al gedaan en die was ons al enorm goed bevallen, dus we hadden hoge verwachtingen voor deze.

Toen we aankwamen, werden we al helemaal in thema opgevangen bij de ontvangstruimte. Niet alleen in sfeer van de wachtruimte, maar ook door het personeel. Dat bracht ons gelijk helemaal in het spel en het zorgde er ook voor dat je na het spelen van de kamer je niet meteen uit het thema was.

Na de korte uitleg wat ook al geheel in thema was, konden we beginnen met de kamer. We hadden even kleine opstartproblemen, maar dat hebben we ruimschoots ingehaald in de rest van de kamer. Bij de meeste escaperooms ga je van puzzel naar puzzel, maar in deze kamer ga je het met het verhaal mee en daar zijn de puzzels heel goed ondersteunend in. Iedereen kan in de kamer bezig blijven en het thema is enorm goed doorgetrokken door de kamer.

Na de kamer hebben we nog na staan praten en was er een gelegenheid om de puzzels die je mogelijk gemist hebt te verduidelijken en wordt er ook verteld waar we eventueel op vastliepen en waar we juist tijd hebben gewonnen.

Al met al hebben we een enorm leuke middag gehad hier en komen we zeker terug als er een nieuwe kamer is!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in January 2024

Played with 4 persons

Team: Huize Bevaart

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Details en afwerking
 • Puzzels

 

The Submarine

Locked.Amsterdam
Posted on: 2023 february 09

Gezellig dagje weg

Een escaperoom spelen op Tweede Kerstdag is nog best lastig. Veel kamers zijn gesloten. Gelukkig deze niet, dus we zijn helemaal naar Amsterdam gereden om gezellig te gaan escapen. We werden vriendelijk ontvangen en het is een nette ontvangstruimte. Na een korte introductie konden we gaan beginnen.

De kamer is sfeervol ingericht en de puzzels zijn op een leuke manier opgebouwd. Echter kan je de host buiten de kamer wel horen praten en het duurde op een gegeven moment wel even tot we een hint kregen, hier hebben we namelijk wel tijd op verloren. Er zitten leuke elementen in en een extra onderdeel als je snel uit de kamer komt. Al met al een gezellige middag gehad!


7

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.5

Service: 6.5


Played in December 2023

Played with 4 persons

Team: Huize Bevaart

Escaped: Yes  54:07 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Gehorig
 • Soms lang wachten op een hint

 

The Hangover

OuterGround
Posted on: 2023 february 09

Leuke kamer!

Ik heb deze kamer last minute geboekt en ze waren flexibel met de reservering. We zouden eerst met drie mensen de kamer spelen, maar helaas kon dat niet doorgaan. Uiteindelijk hebben we hem met zijn tweeën gedaan en dat was gelukkig geen probleem. Het spel werd van tevoren kort uitgelegd, omdat wij ook meerdere kamers al hebben gespeeld, hoefde wij niet de hele uitleg en daar hielden ze goed rekening mee.

De kamer begint op een hele leuke manier, iets wat ik in andere kamers nog niet ben tegengekomen. Wij hadden een heel stroef begin, maar met een goede hint kwamen we er toch snel uit. Echter waren de hints soms niet helemaal goed te horen door de achtergrond geluiden, maar dan kan je de hint gewoon opnieuw vragen en dan kan je hem wel horen. We hebben de kamer net aan gehaald, zeker een aanrader!


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.5

Service: 8.5


Played in December 2022

Played with 2 persons

Team: Huize Bevaart

Escaped: Yes  59:42 min


 • Goede service
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Sfeer
 • Je hoort de geluiden buiten de kamer wel goed

 

SWAT

Missionroom Leidschendam
Posted on: 2022 september 09

Een hele beleving

Voor een verjaardag met een groep meiden deze kamer gespeeld. Geen van deze meiden was bekend met een escaperoom of hadden er 1 of 2 gespeeld. Een hele uitdaging dus.

We werden netjes ontvangen in het thema van de kamer en hadden alle tijd om ons klaar te maken voor de kamer. De introductie van de kamer is geheel in thema, wat ik altijd super gaaf vind. Daardoor kom je al helemaal in het thema. Gedurende de introductie kon ik de spanning van de andere meiden wel voelen, want ze hadden geen idee wat hun te wachten stond. Toen we ons helemaal klaar hadden gemaakt om de escaperoom te betreden, moesten we op een speciale manier de kamer betreden. Eenmaal in de kamer moesten we heel erg zoeken naar het begin, maar met een goede samenwerking konden we van start uiteindelijk. Ik had soms wel het idee dat de hints net te snel werden gegeven, waardoor je de puzzels niet geheel zelf kon oplossen, terwijl we dichtbij de oplossing waren.

De puzzels zijn geheel in het thema van de kamer en passen bij de introductie van de kamer, wat ik ook leuk vind. Uiteindelijk hebben we de kamer gehaald en hebben nog na kunnen praten over de kamer en we konden vragen stellen over dingen in de kamer die ons niet geheel duidelijk was. Het was een geslaagde avond!


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 9.0

Service: 8.0


Played in August 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  55:19 min


 • Sfeer
 • Verhaal
 • Beleving
 • Origineel
 • Manier van hints verliep niet even goed soms

 

Hunting Season

Tales of Torchdale
Posted on: 2022 september 09

Fantastische kamer

Voor mijn 50ste escaperoom wilde ik iets verder van huis om te gaan escapen. Deze in België stond al een hele tijd bij mij op de lijst, dus een mooi moment om hem te gaan spelen. Als je aankomt, is het meteen duidelijk waar je heen moet. Wij zijn vriendelijk ontvangen en konden ons rustig klaar maken voor de escaperoom.

Eenmaal in de kamer werd het verhaal op een leuke, spannende manier verteld, waardoor je meteen zin had om de kamer te spelen met de spanning van het verhaal in je hoofd. Wij moesten aan het begin heel erg zoeken naar waar we moesten beginnen en daar zijn we heel wat tijd kwijt geraakt. Met een duwtje in de goede richting wisten wij het begin te vinden en de puzzels op te lossen. De puzzels zijn op een creatieve manier verwerkt in de kamer en sommige puzzels en geluidseffecten had ik nog nooit eerder gezien in een kamer. Het verhaal komt ook heel leuk terug in de puzzels wat het leuk maakt om de kamer uit te spelen en te ontdekken waar het verhaal heen gaat.
Ook vind ik het altijd een leuk element als er een persoonlijke touch in zit wat je niet in veel kamers terug ziet. Laat toch altijd zien dat deze kamers moeite stoppen om de beleving zo hoog mogelijk te maken :)

Nadat we de kamer gespeeld hadden, konden we hem kort nog doorlopen en met vragen komen voor als iemand een element gemist had, omdat je niet op elkaar hoefde te wachten maar veel puzzels tegelijk kon doen.

Al met al een leuke en geslaagde dag en we komen zeker een keer terug voor de tweede kamer!!


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.5

Service: 9.0


Played in July 2022

Played with 4 persons

Team: Huize Bevaart

Escaped: Yes  55:49 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Spannend
 • Moeilijkheidsgraad
 • Ontvangstruimte kan sfeervoller

 

Genootschap 5255

Escape Room 0164
Posted on: 2022 may 18

Een magische kamer!

Wij hebben een paar jaar geleden de Juwelier van de Onderwereld mogen spelen. Deze vonden wij toen erg leuk om te spelen en we hadden hem binnen 45 minuten gehaald zonder een hint, waardoor we de kamer gratis mochten spelen! Genootschap 5255 stond al een langere tijd op ons lijstje, maar door de lockdowns konden we hem telkens niet spelen. Maar eindelijk was het tijd. Vol goede moed en veel zin in de auto gestapt om naar Bergen op Zoom te rijden. Het is een stukje rijden, dus in de auto waren we al een beetje aan het speculeren over de kamer.

Eenmaal aangekomen werden we vriendelijk verwelkomd. De gehele binnenruimte is helemaal veranderd sinds de laatste keer dat we hier waren. Het is zeker opgeknapt en ziet er netjes uit. Van tevoren hebben we uitgebreid kunnen praten over verschillende andere kamers en hebben we wat kamers uitgewisseld die zeker gespeeld moet worden. Ze vertelde de inhoud van het verhaal op een leuke en meeslepende manier, waardoor je nog meer nieuwsgierig werd naar de kamer zelf.
Eenmaal in de kamer zaten we er meteen lekker in. Wij waren erg enthousiast en zaten helemaal in het verhaal. Het begin is leuk en origineel en past leuk bij het thema van de kamer. Iets wat ik nog niet in andere kamers heb gezien. De puzzels sloten leuk aan op het thema en waren uitdagend. Ook het decor en de muziek past er helemaal bij. We maakte er voor onszelf een hele show van :). We gingen vrij vlot door de kamer heen met hier en daar een enkele hint. Dit was van tevoren afgesproken wanneer de hints gegeven wordt en dat vind ik altijd wel prettig, want soms krijg je een hint als je hem helemaal nog niet nodig hebt.

Na afloop van de kamer hebben we nog staan praten over de kamer zelf en zijn we de gehele kamer nog doorgelopen, want door de hoeveelheid puzzels kan het nog wel eens gebeuren dat iemand hier en daar een puzzeltje of een oplossing mist. Ook eventuele vragen werden hiermee beantwoord.

Al met al is het zeker een geslaagde avond geweest!


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 10.0

Service: 9.5


Played in May 2022

Played with 3 persons

Team: Huize Bevaart

Escaped: Yes  65:39 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Decor

 

Jason's Curse

OuterGround
Posted on: 2022 march 07

Super leuke kamer

Deze kamer staat al een tijdje op het lijstje om te spelen en door de lockdown moesten we helaas nog iets langer wachten maar eindelijk konden we hem spelen! We werden vriendelijk ontvangen en hebben gezellig een praatje gemaakt over deze kamer, maar ook over andere kamers die we al gespeeld hebben.
Toen konden we de kamer in en het decor past helemaal bij het verhaal. Er waren super leuke puzzels in de kamer die ook goed paste bij het verhaal. Ook de verhaallijn was logisch en goed te volgen.
Na de kamer hebben we ook nog gepraat over de kamer zelf en leuke aanraders. Het was een geslaagde avond!


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in March 2022

Played with 4 persons

Team: Huize Bevaart

Escaped: Yes  46:07 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Beleving
 • Diversiteit
 • Verhaal
 • Logica

 

Engine Room

Breakout Rotterdam
Posted on: 2022 march 05

Leuke kamer

Dit is de tweede kamer die we op deze locatie gespeeld hebben. Het was een leuke kamer met een decor wat past bij het thema. Ook de puzzels passen hier goed bij. Al met al een geslaagde dag


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.5

Service: 8.0


Played in February 2022

Played with 4 persons

Team: Huize Bevaart

Escaped: Yes  49:25 min


 • Sfeer
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Gehoorig

 

Alcatraz

Breakout Rotterdam
Posted on: 2021 november 28

Leuke en verrassende kamer!

Wij hebben deze kamer met zijn 4e gespeeld. De locatie van deze kamer is super mooi en we werden vriendelijk ontvangen.
Van tevoren werd de geschiedenis en de achterliggende gedachte van de kamer verteld en toen was het tijd om de kamer in te gaan!

Toen we de kamer in gingen, waande je je helemaal in het verhaal. Het decor past bij het thema en er is veel te doen, waardoor iedereen bezig is en blijft. Het zijn lastigere puzzels die het leuk en uitdagend houden. Ook de hints worden op een creatieve manier gegeven en geeft je net dat ene duwtje in de rug waardoor je wel door kan, maar het niet meteen wordt verteld.

Al met al een leuke kamer! Wij komen zeker nog terug voor de andere kamers!!


8

Ambiance: 7.5

Game experience: 8.5

Service: 8.0


Played in November 2021

Played with 4 persons

Team: Huize Bevaart

Escaped: Yes  53:14 min


 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Creativiteit
 • Leuk decor
 • Vriendelijk ontvangst
 • Mooie locatie
 • Beetje gehorig
 • Soms wat lastig om dingen te zien door het gebrek

 

Magical Mystery Escape

Hampshire Hotel Delft
Posted on: 2021 september 19

Leuke kamer voor de beginnende speler

Ik heb deze kamer gedaan met 2 andere die niet of een paar escaperooms hebben gespeeld. Het is een kamer die leuk past bij de sfeer van het hotel. Wel vond ik dat er weinig puzzels waren en je niet heel veel kon puzzelen. Ook het einde van de kamer is niet super duidelijk. Desondanks een gezellig middagje gehad!


6.5

Ambiance: 6.5

Game experience: 6.5

Service: 6.0


Played in September 2021

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede prijs
 • Weinig origineel

 

The Pub

Room Escape Maastricht
Posted on: 2021 september 01

Leuke old school kamer

Wij zijn op onze vakantie in Limburg naar deze escaperoom gegaan. We waren benieuwd naar deze kamer. De escaperoom ligt op een industriegebied en is daardoor lastig te bereiken. Desalniettemin werden we vriendelijk ontvangen en is het een nette locatie binnen. Van tevoren nog even gepraat en dan konden we de kamer in gaan. Ik miste aan het begin wel een kort inleidend verhaaltje van de kamer. Ik vond het idee dat de hints na 30 minuten pas konden wel leuk. Geeft net een andere twist aan de kamer en aan het spel. De puzzels paste wel bij de kamer en het verhaal. Het zijn veel cijfersloten, maar dat heeft wel iets in deze kamer. Helaas miste ik aan het einde van de avond nog wel het napraten en alle puzzels even langs gaan voor als iemand een puzzel heeft gemist. Maar al met al een leuke avond gehad!


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 8.0

Service: 7.5


Played in August 2021

Played with 4 persons

Team: Huize Bevaart

Escaped: Yes  44:48 min


 • Leuk thema
 • Leuk decor
 • Gastvriendelijk
 • Leuke puzzels
 • Genoeg puzzels zodat iedereen bezig is
 • Niet heel makkelijk te bereiken
 • Geen inleidend verhaaltje en de kamer nalopen

 

Payback

Wescape
Posted on: 2021 august 31

Gezellige middag weg

Ik had de eerste kamer bij Wescape al een tijdje terug gespeeld en was ook benieuwd naar deze kamer. Je wordt gastvriendelijk ontvangen en je komt binnen in een prima ontvangstruimte. Deze is niet in het thema van de kamer, maar dat stoort totaal niet. De speciale sloten worden van tevoren nog even uitgelegd hoe ze werken en dan kan je de kamer in. Je wordt en door het inleidende verhaaltje en met het filmpje goed in het verhaal geleid waardoor je er meteen lekker in zit. Ze werken met een leuk systeem in deze kamer wat deze kamer net weer wat anders maakt dan andere kamers. In de kamer zelf is genoeg te doen waardoor iedereen ook bezig is en bezig blijft in de kamer. Wel is het met 3 personen een beetje veel puzzels tegelijkertijd en daardoor kan je niet elke puzzel volgen en meekrijgen. De puzzels paste ook wel in de sfeer van de kamer. Aan het einde van de kamer loop je niet alle puzzels nog een keer langs, waardoor je ook niet weet welke puzzels er precies waren. Zelf vind ik dat altijd wel leuk om de kamer aan het einde nog door te lopen.
Al met al een leuke dag gehad!


8

Ambiance: 8.5

Game experience: 7.5

Service: 7.5


Played in August 2021

Played with 3 persons

Team: Huize Bevaart

Escaped: No


 • sfeer paste goed bij het thema
 • Leuke variatie in puzzels
 • Iedereen is bezig in de kamer
 • Gastvriendelijk
 • Goed inleidend verhaaltje
 • Flow
 • Duurt even voor je de hint krijgt
 • Geen naloop van de kamer met alle puzzels

 

Hele leuke boeren kamer!

Wij kwamen aan bij deze kamer en deze kamer ligt midden op een boerderij! Echt een super mooie locatie. We werden al vriendelijk ontvangen en hebben van tevoren een gezellig praatje gemaakt. Daarna kort de regels uitgelegd gekregen en daarna het verhaal. Het verhaal past helemaal bij de locatie!
Toen was het tijd om de kamer in te gaan! Meteen in de kamer kom je helemaal in de sfeer van de boederij en alle puzzels zijn ook in thema. Het hintsysteem werkte prima en de puzzels werkte goed.
Na de kamer hebben we nog een rondleiding gekregen over de boederij! Ook super leuk om te zien.
Al met al was het een geslaagde dag


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 8.5


Played in July 2021

Played with 3 persons

Team: Huize Bevaart

Escaped: Yes  52:16 min


 • Gezellige sfeer
 • Originele puzzels
 • Mooi afgewerkte kamer
 • Gastvrij
 • Mooie locatie
 • Beetje gehorig
 • Geen achtergrond muziek (miss niet nodig ook)

 

Freules van Beckum

Escape Room Twente
Posted on: 2021 july 15

Leuke puzzelkamer

Dit is een leuke kamer waar je veel in kan puzzelen! Het verhaal wordt leuk ingeleid met een filmpje, waarbij je ook goed kan zien dat ze er heel veel tijd en moeite in hebben zitten. In de kamer zelf moet je veel zoeken en puzzelen. Sommige puzzels waren wat lastiger dan de andere. Ook het hintsysteem was erg leuk gedaan op een creatieve manier. Al met al een leuke avond gehad!


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.5

Service: 8.5


Played in July 2021

Played with 4 persons

Team: Huize Bevaart

Escaped: Yes  54:11 min


 • Leuk verhaal
 • Mooie kamer
 • Gastvriendelijk
 • Veel puzzels
 • Iedereen is bezig
 • Mooie locatie
 • Beetje lang introfilmpje
 • Sommige puzzels waren beetje vergezocht
 • Beetje onduidelijk waar we precies moesten zijn

 

INFERNO

Timed Adventures
Posted on: 2021 july 10

Deze kamer is on fire!

Deze kamer stond al lang op mijn lijstje die ik wilde spelen en vandaag was het eindelijk zo ver dat we naar deze fantastische kamer konden! En wauw, ik had al hoge verwachtingen bij deze kamer door alles wat ik had gehoord en gelezen, maar deze kamer kwam ver boven mijn verwachtingen uit. Wat een fantastische kamer.

We werden al super enthousiast ontvangen en hebben aan het begin al meteen een gezellig praatje gemaakt met de eigenaar. We hebben al gezellig kunnen praten over eerdere kamers en over de escape ervaringen van ons als groep. Hierdoor konden wij niet meer doen dan onszelf bewijzen in de kamer.
Van tevoren werden de materialen die we mee kregen voor de kamer getest zodat deze het goed zouden doen in de kamer, werden de regels kort en duidelijk uitgelegd en dan konden we eindelijk beginnen!

Het begin is super origineel gedaan! Hierdoor is de beleving meteen fantastisch en wordt je helemaal meegenomen in het verhaal. Je merkt meteen in de eerste minuten dat er heel veel liefde en detail in de kamer te vinden is. Over elke puzzel, elke keuze is er goed over nagedacht en dat zorgt ervoor dat je een super goede beleving krijgt in de kamer. Het verhaal is ook super goed terug te zien en stukje bij beetje vallen de puzzelstukjes op zijn plek en gingen wij als de brandweer :) door de kamer. Elke puzzel is ook in het thema gemaakt en de extra toevoegingen zijn zeker een goede keuze geweest! Geen enkele puzzel valt buiten het thema. Ook de geluidseffecten en de visuele effecten passen er perfect bij en zorgt voor de optimale spelbeleving.

Na de kamer hebben we met de eigenaar de hele kamer nagelopen en hierbij kan je nog duidelijker zien hoeveel tijd en liefde in deze kamer terug te vinden is. Hij vertelt met zo veel passie over de kamer en dat maakt de kamer nog leuker dan dat die al is, want die passie is in alles terug te zien. Elk puzzeltje wordt nog uitgelegd en je krijgt een hele rondleiding door de kamer, zodat je geen enkele puzzel mist. Maar ook heeft hij vertelt hoe hij tot deze kamer is gekomen en wat er allemaal is gebeurt. Dit was ook heel leuk om te horen hoe het allemaal is ontstaan! Ook hebben we nog gezellig nagepraat over andere kamers.

Kortom, deze kamer moet je echt gespeeld hebben. Het is een van mijn topkamers die ik heb gespeeld en deze kan je echt niet missen!! Zodra er een tweede kamer komt zijn wij er sowieso bij!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in July 2021

Played with 4 persons

Team: Huize Bevaart

Escaped: Yes  62:35 min


 • Super leuke puzzels die perfect in het thema passe
 • Enorm gastvrije eigenaar
 • Wachtruimte helemaal in thema
 • Geluidseffecten en visuele effecten
 • Het decor is fantastisch gemaakt
 • Het verhaal van de kamer is fantastisch
 • Verhaal is goed terug te vinden in de kamer
 • Geen. Hij is gewoon fantastisch!

 

Expeditie

MindEscape
Posted on: 2021 june 14

Geweldig!

Eindelijk konden we weer escapen! Deze kamer stond al lang op ons lijstje en eindelijk kon het weer.
We werden vriendelijk ontvangen en hebben al een gezellig praatje gemaakt voor we konden beginnen.
Meteen in de kamer werden we al blij van de decoratie van de kamer! Je kan zo zien dat er veel tijd en moeite in zit. Het begin is super leuk gedaan en daarna konden we dan echt beginnen. In de kamer is iedereen altijd bezig. Er zijn verschillende puzzels tegelijk op te lossen waardoor niemand staat te wachten. Ook het hintsysteem werkt op een leuke manier!
De puzzels pasten heel goed bij het thema en er zat een leuke verhaallijn in.
Na de kamer hebben we nog uitgebreid gepraat en konden we de kamer nog even doorlopen om alles te zien!
Kortom, het was een geslaagde avond!!


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in June 2021

Played with 4 persons

Team: Huize Bevaart

Escaped: Yes  56:47 min


 • Decor
 • Goede sfeer
 • Goede ontvangst
 • Leuk thema met leuke puzzels
 • Personeel heel gastvrij

 

Verrassende kamer!

Deze kamer stond al heel lang op ons lijstje om te doen. En eindelijk konden we de kamer gaan spelen!

We werden vriendelijk ontvangen. De kamer waar je staat te wachten tot het spel begint vind ik niet helemaal bij de sfeer van de kamer(s) passen. De uitleg was wel duidelijk.

Toen konden we de kamer in. Je werd meteen het verhaal ingetrokken alleen al door het decor. Er waren veel puzzels tegelijk te doen die leuk bij de kamers paste.
Het verhaallijn trok ook helemaal door in de andere kamers.
De verhaallijn ging ook een kant op die ik zelf niet zag aankomen.
Het einde van de kamer is ook heel erg mooi gemaakt.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.5

Service: 8.5


Played in October 2020

Played with 4 persons

Team: Huize Bevaart

Escaped: Yes  58:11 min


 • Verhaallijn
 • Decor
 • Puzzels paste bij het verhaal
 • Oog voor detail
 • Ontvangstruimte

 

The Conductor

The Riddle Room
Posted on: 2020 october 19

Fantastisch

Wij hebben deze kamer last minute nog geboekt.
Een uur voordat we naar de kamer gingen werd er netjes gebeld dat het donker is op het terrein en waar we heen moesten.
Wij konden het alleen nog steeds niet vinden en waren daardoor iets te laat. We hebben gebeld en ze heeft ons goed naar de goede plek geleidt. Daar werden we goed ontvangen. Ze vertelde het verhaal goed en enthousiast. Goede, korte uitleg van de regels en toen konden we beginnen.

Toen je de kamer in kwam was het al helemaal in het thema. Er was goed op detail gelet waardoor alles ook geloofwaardig over kwam. Er hing ook een gezellig sfeertje in de kamer.
De puzzels waren goed aansluitend op het thema en waren uitdagend. Het was veel zoeken in de kamers en dat maakt het ook leuk voor de afwisseling.

Na de kamer zijn we nog door de kamer heen gelopen om te kijken hoe je de kamer op kon lossen. Want met zijn vieren mis je nog wel eens een puzzel. Ook hebben we nog gezellig gekletst over de andere kamers en welke kamers we nog moeten spelen.
Kortom het was een geslaagde avond!


9

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.0

Service: 9.5


Played in October 2020

Played with 4 persons

Team: Huize Bevaart

Escaped: Yes  54:05 min


 • Vriendelijk ontvangst
 • Leuk decor
 • Goed verhaal
 • Mooie combinatie tussen de puzzels
 • Mooie combinatie tussen oud en nieuw

 

Kamer 237

Kamer 237
Posted on: 2020 october 18

Wauw!! 😍

Kamer 237 stond al heel lang op ons lijstje om te doen. En eindelijk was het zo ver. We hadden hoge verwachtingen van deze kamer en die zijn zeker waargemaakt!
We werden goed ontvangen. Ze hebben ook goede maatregelen voor corona waar ze zich ook goed aan houden. Voordat we de kamer in konden, hebben we nog een gezellig praatje gemaakt over andere kamers.

Toen konden we de kamer in. De ruimte waar alle uitleg werd gegeven was al in de sfeer van het thema en de rest van de kamer! Na de korte en duidelijke uitleg konden we beginnen. De 1e kamer waar je in staat is al super mooi en goed gemaakt. Dan kom je in de andere kamers en die zijn ook zo mooi gemaakt.
En dan heb je de puzzels. De puzzels zijn heel origineel en passen perfect bij het thema. De sound effects maken het hele plaatje af.
Kortom, het was een super leuke kamer!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in October 2020

Played with 4 persons

Team: Huize Bevaart

Escaped: Yes  57:25 min


 • Thema
 • Gastvrijheid
 • Originele aankleding
 • Goede sfeer
 • Special effects
 • Geweldige puzzels
 • Goed verhaallijn

 

The Flying Dutchman

Dekker Zoetermeer
Posted on: 2020 september 07

Leuke kamer

Wij hebben deze kamer met zijn 3e gespeeld. Waarvan 2 onervanen escapers. Het verhaal wordt goed verteld.
Toen we de kamer binnenkwamen herkende je het thema er wel in terug.
Het waren wel relatief makkelijke puzzels, maar wel leuke puzzels.
Wat ik wel miste is muziek of achtergrondgeluiden wat je helemaal in het thema kan brengen.
Maar het was een leuke dag!


7

Ambiance: 7.0

Game experience: 6.5

Service: 8.0


Played in August 2020

Played with 3 persons

Escaped: Yes  47:14 min


 • Leuk thema
 • Aankleding ziet er netjes uit
 • Ontvangst
 • Geen muziek/achtergrondgeluiden

 

Book Of Mystery

Escape010
Posted on: 2020 october 17

Leuke kamer!

Wij hebben deze kamer met zijn 2e gespeeld. Toen wij aankwamen werden we goed ontvangen. Gezellig praatje gemaakt en toen konden we de kamer in.
De kamer zag er mooi uit. Wel vond ik het inleidende verhaaltje wat je te horen kreeg in de kamer moeilijk te verstaan. De puzzels paste goed bij het thema en het waren originele puzzels die ik nog niet vaak had gezien. Het hint systeem werkt ook goed.
Wij hebben deze kamer net aan gehaald en hebben het erg naar ons zin gehad!


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.0

Service: 8.5


Played in August 2020

Played with 2 persons

Team: Huize Bevaart

Escaped: Yes  65:50 min


 • Originele puzzels
 • Mooie kamer
 • Leuke sound effects
 • Gastvriendelijkheid
 • Inleidende verhaaltje is moeilijk te verstaan

 

Once Upon A Time

Assen Escape Rooms
Posted on: 2020 august 13

Leuke escaperoom!

Vandaag zijn wij met zijn 4e naar Assen gereden om Once Upon A Time te spelen. We werden al vriendelijk ontvangen en hebben meteen een praatje gemaakt.

Toen konden we de kamer in. De regels waren kort en duidelijk en ze bracht het verhaal heel leuk!

Eenmaal in de kamer was het thema meteen duidelijk! Het decor zag er goed uit en de puzzels paste helemaal in het thema! Er waren veel kamers en elke kamer had zijn eigen sfeer en puzzels. Wij zijn er met een tijd van 42.26 uit gekomen.

Wij hadden alleen deze kamer geboekt maar we mochten meteen ook een andere kamer er achter aan spelen! We konden kiezen welke kamer we wilde spelen en wij zijn voor de TT Assen gegaan. Ze hebben snel deze kamer klaar gemaakt voor ons en tussendoor hebben we nog gezellig over andere kamers gepraat.
Toen konden we TT Assen spelen en die was ook erg leuk.
En heel toevallig zijn we ook uit deze kamer ontsnapt met 42.26!
Kortom het was een geslaagde dag!!


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.0

Service: 9.5


Played in August 2020

Played with 4 persons

Team: Huize Bevaart

Escaped: Yes  42:26 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Gastvrijheid
 • Enthousiastme
 • Puzzels en sloten werkte goed!
 • Aankleding
 • Beetje gehorig

 

TT Assen

Assen Escape Rooms
Posted on: 2021 june 14

Leuke kamer!

Wij hebben deze kamer op dezelfde dag gespeeld als Once Upon A Time, omdat we snel uit die waren konden we deze daar achteraan spelen. Wij waren al heel enthousiast over die kamer, dus we waren benieuwd naar deze kamer.
Aan het begin was het even zoeken waar we precies moesten beginnen, maar toen we eenmaal een begin hadden gemaakt ging het goed. De puzzels waren helemaal in het thema van de kamer en er zaten leuke puzzels in die ik nog niet vaker had gespeeld.
Als klap op de vuurpijl hadden we precies dezelfde tijd gehaald als bij Once Upon A Time.
Het was zeker een geslaagde dag!


7.5

Ambiance: 7.0

Game experience: 8.0

Service: 9.5


Played in August 2020

Played with 4 persons

Team: Huize Bevaart

Escaped: Yes  42:26 min


 • Leuk thema
 • Heel gastvrij
 • Originele aankleding
 • Originele puzzels

 

Mission Mars

Escaperoom Coevorden
Posted on: 2020 august 11

Originele kamer

Wij hebben met zijn vieren deze kamer gespeeld. We werden vriendelijk ontvangen. De ontvangst ruimte past helemaal bij het thema. Hebben gezellig gepraat en daarna was het tijd voor de regels. Deze werden op een originele manier verteld en duurde ook niet te lang

Toen was het tijd om de kamer in te gaan. De kamer zag er super netjes en mooi uit en past helemaal bij het thema. Ook de puzzels zaten super goed in elkaar en waren heel origineel!

Na de kamer nog de kamer doorgelopen door middel van foto's van tijdens het spelen. Bij elke foto vertelde ze de verhaallijn erbij wat het nog leuker maakte!


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in August 2020

Played with 4 persons

Team: Huize Bevaart

Escaped: Yes  49:46 min


 • Goede sfeer
 • Gastvriendelijkheid
 • Special effects
 • Originele aankleding
 • Ontvangstruimte
 • Nabespreken met foto's

 

The Concierge

Kamer 237
Posted on: 2020 july 28

Originele kamer!

Vandaag stond de Conciërge op de planning. Wij wilde deze al heel lang spelen en vandaag was eindelijk de dag!

De aankomst is al leuk! Je wordt vriendelijk ontvangen en de ontvangst ruimte is al helemaal in de sfeer van de kamer. We konden gerust plaats nemen en wachten tot we op solicitatiegesprek konden!
Voor we de kamer inkonden nog een klein inleidend verhaaltje over de achtergrond informatie van de kamer. En toen kon de we de kamer in!

Toen we de kamer binnenstapte konden we al zien dat er veel liefde in deze kamer heeft gezeten! Alles is super mooi afgewerkt en helemaal in het thema. Alles in deze kamer was origineel. Originele puzzels, originele manier van hints geven.
Aan het begin moesten wij even zoeken naar een punt waar we konden beginnen, maar toen we eenmaal een begin hadden ging het goed!

Na de escape nog een praatje gemaakt over de kamer zelf wat er goed ging en wat niet en over andere leuke kamers!

Helaas hebben wij het niet gehaald maar we hebben het erg naar ons zin gehad!


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 9.0


Played in July 2020

Played with 2 persons

Team: Huize Bevaart

Escaped: No


 • Originele aankleding
 • Originele puzzels
 • Ontvangst in thema
 • Goede sfeer bij ontvangst
 • Goede sfeer in de kamer
 • Leuke manier van hints geven

 

Load more reviews

0 reviews