Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Escaper

Junior Escaper

Offline

Member since

14-04-2019

Statistics

Escaperooms

26 reviews

65 Rooms played

80.8% escapepercentage


Games

0 reviews

0 played games


1 forum posts

26 reviews

The Contamination

Forsaken escape room
Posted on: 2021 august 03

Erg leuke kamer voor 2 personen!

Erg leuke kamer voor 2 personen! Leuke enthousiaste eigenaar waarmee een leuk praatje gemaakt werd. Zeer leuke kamer met vernieuwde spellen erg leuk!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in July 2021

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Enthousiaste eigenaar
 • 2 persoons kamer
 • Goede flow

 

Mission Mars

Escaperoom Coevorden
Posted on: 2020 january 03

Erg leuk

Leuke kamer zo heb ik ze nog niet eerder gezien.
We hebben hem niet gehaald maar mochten nog wel even doorspelen. Uiteindelijk 68 minuten gespeeld en na de tijd nog even de foto's bekeken en nagepraat.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in December 2019

Played with 4 persons

Escaped: No


 • Geen sloten
 • Mooi decor
 • Foto's na de tijd
 • Geen

 

Arcade Invasion

Questomatica escape room
Posted on: 2020 january 03

Leuk thema

Deze kamer met 3 personen gespeeld. Het thema sprak mij aan en dan vooral de foto die overal groot op staat. We werden ontvangen door een jongen maar deze moest snel weg dus kwam er een Engelse dame. Hierdoor dus het hele verhaal in het Engels gekregen. Zelf kunnen we Engels maar vind het wel bijzonder, je bent in Nederland dan verwacht je ook alles in het Nederlands. Maar goed we konden eindelijk naar binnen in een heeeel klein hokje. Later stuitten we op een onduidelijk spel element. Hier hebben we een hint voor ontvangen maar het bleef vaag. Daarna volgde weer een spel element wat super onduidelijk was en waar je misselijk van werd. Dacht je hem eindelijk goed te hebben dan pakte iets het weer niet waardoor je weer opnieuw moest beginnen. Hierdoor moest je steeds wachten en kon de rest niet veel doen dan rondkijken. Al met al wel een leuke kamer.


Response by Questomatica escape room

2020 January 10

Beste escaper. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven over onze kamer. Goed om te horen dat je hem leuk vond om te spelen. Gelukkig hebben jullie zelf weinig problemen ondervonden met jullie Engelse host. Voor anderen melden we graag dat iedereen van harte welkom is om tijdens het boeken aan te geven of er behoefte is aan een Nederlandse host. We proberen dit dan uiteraard graag te regelen. Zouden we je misschien mogen vragen om stukken van de review te herzien zodat er minder instaat over de hoeveelheid kamers die escapers bij ons aantreffen of de grote ervan? We proberen onze gasten altijd te verassen en hebben dit soort informatie liever niet online. Bedankt voor je begrip. Hopelijk zien we jullie team nog eens terug.


7.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 6.5

Service: 7.5


Played in November 2019

Played with 3 persons

Escaped: Yes  56:00 min


 • Thema
 • Parkeren in de buurt mega duur
 • Engelse uitleg
 • Veel wachten op elkaar

 

Leuke kamer!

Last-minute besloten om deze kamer te spelen omdat hij op de route terug naar huis lag. We mochten meteen komen en hebben een poos gepraat met de eigenaar. Toen we naar binnen mochten waren we verbaast over de kamer, alles was netjes afgewerkt en we wisten niet waar we als eerste moesten kijken. Meerdere spellen nog nooit eerder gezien in kamers en alles was uniek. We raden deze kamer dan ook zeer aan! Na de tijd heeft de eigenaar nog laten zien wat we waarom gedaan hebben.


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.0

Service: 9.5


Played in November 2019

Played with 2 persons

Escaped: Yes  54:00 min


 • Thema
 • Afwerking
 • Unieke puzzels
 • geen

 

De Verzetsgroep

The Team Building
Posted on: 2020 january 03

Ouderwets

Oke natuurlijk hoort ouderwets bij een thema als deze maar de puzzels waren echt oud en soms veel te ver doorgezocht en onlogisch. Daarvoor hebben we The Diamond Heist gedaan en deze vonden wij veel leuker.
Er zaten ook wel goede dingen in maar zullen deze helaas niet aanraden. The Diamond Heist daar in tegen wel!


6

Ambiance: 6.0

Game experience: 6.0

Service: 8.0


Played in October 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes  52:00 min


 • Vriendelijk personeel
 • Oude spellen

 

The Diamond Heist

The Team Building
Posted on: 2019 december 02

Erg gaaf

Wow wat een kamer! De puzzels zijn erg divers en uitdagend. Echt een aanrader! Bijna het record gehaald wat altijd leuk is om te horen. Leuk en aardig personeel.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in October 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes  31:00 min


 • De puzzels
 • Het thema
 • Personeel

  get-out-of-here

The Diamond

Escape Room Wolvega
Posted on: 2019 october 07

Kon beter

Allereerst wil ik beginnen over de gastvrijheid want die was echt super! Niets op aan te merken! Een deel van de groep was een half uur te laat en gelukkig stonden er geen andere groepen gepland zodat we een half uur later mochten beginnen waarvoor echt onze dank!

In het begin werd ons gevraagd hoeveel ervaring we hadden met escaperooms en hierbij hebben we aangegeven al behoorlijk wat ervaring te hebben...

In de kamer hadden we voordat het filmpje klaar was de eerste deur al geopend. Dat ging dus lekker. Echter werd er toen meteen door de walkie-talkie gesproken dat we ergens moesten wachten wat afbreuk deed aan de ervaring. Zorg dat dit op de 1 of andere manier duidelijk is in plaats dit aan te moeten geven als hint zijnde. Daar moest een puzzel in onze ogen veel te vaak herhaald worden. Geloof 6x en dat wekt frustratie op en het idee dat dit spel er alleen maar in zit om tijd te rekken. Als het nou steeds een andere volgorde was was het beter geweest. Nadat we dit spel klaar hadden waren de andere spellen ook in een mum van tijd klaar. 1 onderdeel was defect wat we dus ook weer te horen kregen via de walkie-talkie. De spellen waren allemaal erg simpel en het stond er allemaal letterlijk. Ook was er een onderdeel in de kamer waar je je vingers had kunnen breken. Vooral omdat dit element steeds terug komt en als je actief daarbij wacht dan gaat het goed mis.

In een volgende ruimte zit maar 1 spel waardoor je dus met alle personen elkaar in de weg staat. Ook miste er een label waardoor niet duidelijk was waarvoor je het cijferslot moest gebruiken. Echter hadden we een rekenfout gemaakt en waren dus opnieuw begonnen wat natuurlijk geen enkel probleem was... Alleen kwam er meteen alweer een hint binnen via de walkie-talkie waar we niet om gevraagd hadden en waar we zelf alweer opnieuw begonnen waren. Iedereen had zoiets van he waarom een hint we snappen het spel zo moeilijk was het namelijk niet en we zijn alweer bezig dus een hint was niet nodig geweest. Daarna werd er in die kamer iets zichtbaar wat er eerst nog niet was. Echter stond er ook vanalles op een andere muur maar schijnbaar was dat van een spel wat niet meer in gebruik was. Dit leverde behoorlijk wat verwarring op. Als je een spel niet meer gebruikt haal de teksten dan ook weg of verf de muur opnieuw zodat alles ook echt weg is. Dit vond ik best zonde.

Daarna kwamen we ergens waarbij we kleding aan moesten doen? Dit snapten we niet want dit paste voor zover wij wisten niet in het verhaal dus dat was behoorlijk vaag. Bij het laatste spel een stapje verkeert gedaan wat we al snel doorhadden en toen we opnieuw bezig waren kwam daar meteen alweer een hint voor. Dit zorgde ervoor dat we dachten dat we moesten aanmaken omdat we het anders niet meer zouden redden. We zaten op 30 minuten. Na dit snel verder gedaan te hebben waren we 'ineens' weer buiten en dachten we echt wat is dit?! We stonden buiten met net iets meer dan 30 min op de klok! We waren allemaal geschokt en wisten even niet wat we moesten. Niet omdat we ons goed voelden maar meer omdat het na een half uur al klaar was en we meerdere ongevraagde hints kregen.
Na de tijd hoorden we dat we bijna het record hadden... Hoe kun je een record halen terwijl de game master je 3 a 4 ongevraagde hints geeft?
Dit was echt een domper.

We hebben 115 euro neergelegd voor 32 minuten. Dit vinden we te veel vooral omdat de hints ongevraagd gegeven werden. Okay al hadden we die niet gekregen waren we misschien 5 minuten langer in de kamer geweest maar dan had je het wel zelf gedaan daar kom je immers voor. Vooral als je aangeeft dat je al meer dan 40 kamers gespeeld hebt. We kwamen er dus behoorlijk teleurgesteld uit.

Nogmaals de gastvrijheid was super en de kamer was wel leuk aangekleed maar de spellen waren veel te makkelijk en er waren te weinig spellen. Kortom wij vinden de 115 euro die gevraagd wordt niet redelijk voor wat je krijgt.
Wij waren blij dat we 'maar' met 4 personen waren en niet met 6.


6

Ambiance: 6.0

Game experience: 4.0

Service: 9.5


Played in October 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes  32:16 min


 • Gastvrijheid
 • Locatie
 • De prijs
 • De spellen veel te makkelijk
 • Te weinig spellen
 • Hints terwijl je er niet om vraagt
 • Hints krijgen terwijl je bijna het record hebt
 • Veel sleutels

 

The Classroom

Forsaken escape room
Posted on: 2019 september 09

Erg leuke escaperoom!

Last minute hebben we deze kamer geboekt voor 4 personen. We werden vriendelijk ontvangen door de game master en na een duidelijke uitleg mochten we beginnen. In de kamers zijn heel veel spellen die we nog niet eerder gezien hadden in een escaperoom. Dit maakte het erg leuk. De verassingseffecten waren ook erg leuk gedaan.
Na ontsnapt te zijn hebben we nog lang nagepraat over de kamer en we hebben een erg leuke avond gehad! We zullen deze kamer dan ook zeker aanraden!


9.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in September 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes  55:04 min


 • De spellen
 • Vriendelijk personeel
 • Geen

 

The Safehouse

Emmen Escapes
Posted on: 2020 january 03

Redelijke kamer

Deze kamer gespeeld met 3 personen.
We stonden vaak op elkaar te wachten tot de puzzel opgelost was zodat we weer verder konden. Niet alles werkte zoals het zou moeten waardoor we heel veel tijd verloren zijn. Dit werd later ook wel aangegeven door de game master. Voor mijn gevoel zaten er best veel dingen in de kamer die je niet mocht aanraken waar dus stickers op stonden. Persoonlijk vind ik dit echt een nadeel, dit haalt je uit het spel. Puzzels zijn niet heel uitdagend en voor een ervaren groep te makkelijk.
Leuke beginnerskamer en aardig personeel.


7

Ambiance: 6.5

Game experience: 6.5

Service: 8.0


Played in August 2019

Played with 3 persons

Escaped: Yes  43:00 min


 • Personeel
 • Makkelijke spellen
 • Wachten op elkaar tot de ander klaar is
 • Straftijd voor een hint

 

Flight 815

DOWN THE HATCH
Posted on: 2019 november 10

Erg mooi gemaakt!

Deze kamer met 3 personen gespeeld waarvan 1 nog geen ervaring had. Het begin was echt super tof en zorgde meteen ervoor dat je in de sfeer zat!
De spellen zelf zijn erg leuk en veel verschillende spellen ook.
Het is echt een aanrader. Ben erg benieuwd naar de andere kamers.
Helaas net niet gehaald we waren met de laatste puzzel bezig.


9.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in August 2019

Played with 3 persons

Escaped: No


 • ontvangst
 • het verhaal
 • het decor
 • helaas niet mogen afmaken

 

Erzs├ębet

Escaping Belgium
Posted on: 2019 august 05

Erg gaaf!

Na een vriendelijk ontvangst gingen we de kamer in waar de sfeer en alles klopte. Het spel zit erg goed in elkaar met veel verschillende actieve spellen. De kamer is af en toe wel spannend maar niet te eng. Vele onverwachte momenten maakten de kamer echt af. We hebben ons erg vermaakt en raden deze kamer dan ook zeer zeker aan! Na afloop nog gezellig na kunnen kletsen en het nog gehad over de kamer. We zijn nu al erg benieuwd naar de nieuwe!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in August 2019

Played with 2 persons

Escaped: Yes  59:29 min


 • De sfeer
 • Het verhaal
 • De spellen

 

Pompen of Verzuipen

Escape Room Vechtdal
Posted on: 2019 november 10

Redelijk

Deze kamer staat op internet voor minimaal 4 personen. Zelf wilden we deze graag met 2 personen doen en dat mocht na overleg. Op de locatie zelf is het niet helemaal duidelijk waar je moet zijn maar uiteindelijk vonden we iemand. De locatie zelf in de boot is erg leuk gedaan. Zodra je in het spel zit gaat er een luik dicht waardoor wij dachten dat het niet helemaal veilig was in verband met vluchtwegen?
Zodra je naar binnen gaat krijg je een walkie talkie mee wat ik persoonlijk een minpunt vind. 9 van de 10 keer versta je iemand niet door zon ding. Binnen was alles wel aardig behalve de versterker voor het geluid waar je gewoon aan kon zitten. Lijkt me niet de bedoeling? De kamers zelf zijn wel leuk en we zijn er dan ook binnen de tijd uit gekomen.
Na de tijd werd er niet echt meer gepraat en werd er een foto gemaakt met onze eigen telefoon en voor de rest niets. Je wordt voor een huisje gedropt zonder logo of wat dan ook. Dit is erg jammer en dit zul je dus ook niet als reclame ergens plaatsen. Al met al wel een grappige kamer maar niet heel bijzonder.


7

Ambiance: 6.5

Game experience: 6.5

Service: 6.0


Played in August 2019

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • de boot
 • 1 spel was erg leuk
 • walkie talkie
 • geen mooi ontvangst
 • geen foto

 

Het Papieren Huis

Escape Zwolle
Posted on: 2019 august 05

Erg leuk

Het begint al erg leuk doordat je de pakken aanmoet uit de serie. Dit werkt erg mee aan de sfeer. In het spel vele verschillende spellen en allen bij elkaar zat het goed in elkaar. 1 deel vonden wij als groep allemaal erg onduidelijk maar dit hebben we ook aangegeven. De afwerking kon hier en daar wel wat beter. Als hier nog wat tijd aan besteed wordt is de kamer af. Na afloop werd er erg enthousiast gereageerd op de nieuwe highscore. Het personeel was erg vriendelijk en na de tijd konden we met een drankje nog even napraten over de kamer. We hebben een erg leuke avond gehad!


9

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in August 2019

Played with 6 persons

Escaped: Yes  54:38 min


 • De sfeer / thema
 • Personeel
 • De verschillende spellen
 • De locatie
 • Personeel lette goed op tijdens het spel
 • Afwerking
 • Onduidelijk deel in het spel

 

The Concierge

Kamer 237
Posted on: 2019 june 30

Heel erg gaaf

Erg gave kamer vooral omdat hij maar voor 2 personen is! We spelen bijna altijd met ze 2en dus dat was super. Vele leuke puzzels en samenwerkingsspellen. Meerdere malen het wouw effect gehad en onverwachte wendingen. Als escaper moet je deze kamer gewoon gespeeld hebben! En dan het personeel wat zijn ze leuk en vriendelijk!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in June 2019

Played with 2 persons

Escaped: Yes  65:00 min


 • Personeel
 • Wouw effecten
 • Tradioneel
 • Alles klopt

 

Nuclear Power Plant

Disaster Escape
Posted on: 2019 may 14

Compleet nieuwe ervaring

Bij binnenkomst werden we vriendelijk ontvangen in de mooie ontvangstruimte. Na een korte introductie mochten we beginnen aan het spel en kwamen meteen al in de sfeer door de aankleding en de gamemaster. Eenmaal binnen dachten we wow waar moeten we beginnen! Wat een gave kamer en wat gaaf gemaakt! Puzzels die we nog niet eerder gezien hadden en geen sloten en sleutels wat voor ons echt een dikke pluspunt is! Met een paar kleine hints de kamer gehaald met nog 6 minuten over op de klok met 2 personen. Na de tijd nog even alle spellen rustig behandeld en nog een poos nagepraat met de aardige eigenaar. We hebben erg genoten en zullen deze kamer dan ook zeer zeker aanraden!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in May 2019

Played with 2 persons

Escaped: Yes  53:02 min


 • Het thema
 • De afwerking
 • Geen sleutels en slotjes
 • Orginele spellen
 • Boeiend van begin tot eind

 

Zeer verrassend!

Bij binnenkomst werden we zeer vriendelijk ontvangen in de bijzondere locatie. Het is allemaal heel leuk ingericht en na een korte introductie mochten we beginnen. We waren met z'n 2en en er werd aangegeven dat de kamer erg pittig was en dat hebben we geweten ook! De spellen zijn allemaal erg leuk bedacht en de alles past precies in de sfeer. Het is dan ook geen verrassing dat we hem niet gehaald hebben. Na de tijd werd alles nog wel duidelijk uitgelegd waardoor we toch alles nog gezien hebben. Ik zou de kamer zeker aanraden maar dan wel met minimaal 3 personen.


9.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in May 2019

Played with 2 persons

Escaped: No


 • Het thema
 • De sfeer
 • Vriendelijke gamemasters
 • Orginele puzzels
 • Zeer moeilijk voor 2 personen

 

The Worst Hotel

Escaperoom Meppel
Posted on: 2019 may 10

Tja

Deze kamer hebben we last minute geboekt aangezien we hun andere kamer al een keer gespeeld hadden en deze wel aardig was. Eenmaal aangekomen wordt je prima ontvangen en word je netjes opgehaald door 2 piccoloos. Dit past al erg goed in het thema. In de kamer krijg je nog wat uitleg en daarna begint het. De kamer is behoorlijk klein zelfs al met 2 personen. Er zijn meerdere puzzels die nog even wat aandacht verdienen. Ze zijn of slecht leesbaar of gewoon heel onduidelijk. Bij 1 puzzel werd er hulp gegeven na meerdere minuten alle muren afgezocht te hebben. Zelfs de hints klopten niet en vertelden de verkeerde muur waardoor we helaas veel tijd verloren. Later in het spel zit een element waarbij al staat pas op niet in kijken maar in onze ogen is dit erg gevaarlijk want je kunt niet goed zien waar je precies op richt. Bij het laatste spel moesten we echt nog nog iets doen voor 10 cm dat koste hooguit 3 seconden maar toen ging de zoemer al! Helaas jullie hebben hem net niet gehaald! Sorry maar voor die 3 seconden laat je de groep toch door spelen??? Wat een afknapper was dat! De jongen was inmiddels nog alleen over gebleven en had zijn eigen kleding alweer aan waardoor je meteen weer uit het verhaal was. Ik vond dit erg jammer. Ook was het restaurant beneden al gesloten en toen moesten we ineens nog een cola betalen. Pinnen kon niet aangezien de pinautomaat al uit stond en contant geld was er ook niet meer dus dat moest boven weer geruild worden. Al met al was deze avond niet wat we er van verwacht hadden.


5

Ambiance: 6.0

Game experience: 4.0

Service: 7.0


Played in May 2019

Played with 2 persons

Escaped: No


 • Leuk om opgehaald te worden in thema
 • Hele thema klopte
 • Slechte afwerking
 • Spelverloop niet leuk
 • Sommige puzzels moeten anders

 

Leuke kamer

We hebben deze gedaan meteen na de andere kamer van The Circle aangezien ze op elkaar aansluiten.
Het verhaal was leuk bedacht echter hebben wij als groep een behoorlijke hekel aan morse code en helaas zat dat in deze kamer. Het irritante daaraan vinden wij dat het zo lang duurt als je 1 piepje niet goed hebt en het bleef maar door piepen!
Er zaten een aantal leuke puzzels in waarbij je ook echt na moest denken en samenwerken al met al een leuke kamer.


8

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in April 2019

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • mooi decor
 • samenwerken
 • morse code

  circle-escaperoom

Leuke elementen

Deze kamer hebben we gedaan voor de submarine aan.
Het idee is erg leuk echter was de kamer niet helemaal goed. Er stond in het begin een deur open die nooit open had mogen staan waardoor we al een deel konden zien waar dus niets werkte. Ook ging er juist een deur niet open terwijl die wel open moest gaan. Na duwen en meerdere malen proberen geef je het dus op en ga je verder opzoek in de kamer maar daar was dus niets meer want de deur had open moeten gaan. Na een tijdje dus gevraagd of de deur ook open moet gaan of wat dan ook en toen later ging ie zo ineens open. Hier hebben we lang op moeten wachten. Later in een andere kamer hadden we een knop ingedrukt die het schijnbaar ook niet meer deed waardoor het 10 minuten lang donker bleef en we dus geen licht hadden en de opdrachten niet konden zien. Na 10 minuten werd er aangegeven dat we nogmaals de knop 10 seconden moesten indrukken, Dit wekt irritatie op aangezien er iets aanwezig was met een zaklamp maar die viel om de 10 seconden uit en dan moest je weer 15 seconden wachten op een klein beetje licht. Uiteindelijk hebben we de kamer wel gehaald maar zelf was ik niet meer gemotiveerd en zijn mijn teamgenoten wel verder gegaan. De spellen waren allemaal wel goed en de kamer zag er ook leuk uit maar doordat er meerdere dingen het niet deden zoals ze moesten dan wordt de sfeer wel verpest en is de ervaring niet zo leuk meer. Als alles het gewoon goed had gedaan was het een erg leuke kamer.


7

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in April 2019

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • de ontvangsruimte
 • de spellen
 • het verhaal
 • deuren die open stonden
 • deuren die niet open gingen
 • defecte knoppen

 

The Prison Cell

The Great Escape
Posted on: 2019 may 09

Erg leuk gedaan

Deze kamer gespeeld met 3 personen.
De actrice in het begin was erg goed en bleef heel goed in haar rol zitten en dat terwijl wij het haar niet makkelijk maakten.
De introductie is dus erg leuk gedaan en het spel zelf is ook mooi gemaakt. Het decor is mooi en klopt.
Met 1 puzzel hadden we wat moeite maar na een hint konden we snel weer verder.
Na de tijd hebben we nog even lekker na kunnen zitten met een drankje op een mooie locatie.
Ik raad de kamer erg aan en ben benieuwd naar hun andere kamers :)


9.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in April 2019

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • de actrice
 • het decor
 • de ontvangstruimte

 

GEWELDIG!!!

Het was echt een geweldige ervaring! Meteen vanaf het begin zit je in het verhaal en alles klopt! In het begin is het nog een beetje lastig om uit te zoeken wat nou precies de bedoeling is maar zodra je het door hebt ga je alles proberen. De acteurs spelen hun rol allemaal super en er zijn meerdere ontsnappingsmogelijkheden. Dit is ook de reden dat ik hem graag nog een keer wil spelen om te kijken waar we nog meer kunnen ontsnappen!
Dit blijft voor mij de mooiste en beste escapegame tot nu toe!
Verwacht geen "normale" escaperoom met spellen en puzzels maar ga actief op onderzoek uit en praat met mensen en onderhandel ;)


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in April 2019

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • De acteurs
 • De locatie
 • Het verhaal

 

THE DOME

Mama Bazooka
Posted on: 2019 may 09

Anders dan anders

We zouden deze kamer met 4 personen spelen.
Op de website was (destijds) nergens iets te lezen over een leeftijdsgrens. Deze stond pas in de bevestigingsmail na betaling.
Eenmaal binnen konden we wel spelen maar na 2 minuten werd het iemand al te veel en is de noodknop ingedrukt. De deur ging netjes open alleen duurde het echt minimaal 10 minuten voordat er iemand kwam van de escape room. Na een tijdje zijn we dus maar opzoek gegaan naar personeel en die reageerden behoorlijk raar. Ow jullie zijn uit de kamer? Uh ja al minimaal 10 minuten iemand is niet lekker geworden. Na een poosje was de vraag of we verder mochten spelen want we kwamen speciaal voor deze kamer naar Bunschoten. Na lang wikken en wegen mochten we dan toch weer terug aangezien we amper 2 minuten in de kamer hadden gezeten. Het was wel lastig met 3 personen want eigenlijk is hij daar niet voor gemaakt maargoed.
De kamer zelf is niet een "normale en standaard" escaperoom.
Wat ik zelf erg jammer vond is dat er niet goed werd meegekeken en er niet een hint gegeven werd wanneer er om gevraagd werd. Ook kun je steeds maar 1 puzzel doen en als je hem niet snapt raak je er behoorlijk wat tijd op kwijt. Zodra de ene puzzel klaar is kan de volgende pas en de volgorde staat vast.
De kamers waren erg mooi gemaakt en de puzzels waren orgineel. Toch vind ik het niet een heel duidelijk verhaal over hoe en wat en waarom.
We vonden het leuk om de kamer gezien te hebben maar de prijs van 160 euro is het ons niet waard.


7.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.0

Service: 5.5


Played in February 2019

Played with 4 persons

Escaped: No


 • De kamers
 • De puzzels zijn orgineel
 • De verhaallijn
 • Personeel dat niet goed meekijkt

  Tanya

Heel klein

Deze kamer gespeeld met 3 personen en de kamers zijn erg klein. Het 1e hokje erg donker en had na de tijd pas door dankzij anderen wat het 1e hok moest voorstellen. Simpele spellen en meerdere slotjes en sleutels dus continu alle codes proberen op alle sloten. Dat is erg jammer en maakt het geen goed verhaal. De andere kamer ook weer heel erg klein en met morse wat ik persoonlijk helemaal niets vind en al helemaal niet als er dan ook nog andere geluiden in de ruimte zijn. Dit kost gewoon heel veel tijd en de rest kon niets doen dus je staat te wachten op die ellendige piepjes. De kamer was te simpel en we waren er zelfs met 3 personen alweer binnen 40 minuten uit.


6.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 6.0

Service: 7.5


Played in January 2019

Played with 3 persons

Escaped: Yes  37:36 min


 • Leuk thema
 • Kleine ruimtes
 • Onduidelijke puzzels
 • Morse code

 

Judgement Day

My Escape Club
Posted on: 2019 may 12

Mooie kamer!

Erg mooie kamer met meerdere malen de wouw effecten! Dingen die je niet aan ziet komen en geheel in thema!


9.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.5

Service: 8.5


Played in October 2018

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Thema
 • Mooi gemaakt
 • Mooie effecten

 

Armageddon

TRAP Arnhem
Posted on: 2019 may 09

Beetje een tegenvaller

We hebben deze kamer met 3 personen gedaan en vonden het niet echt een goed verhaal. De spellen waren erg simpel. We hadden nog bijna 30 minuten over en vonden het het geld niet waard.
Het laatste spel is gewoon echt TE simpel waardoor we hem niet snel zagen. De hints waren waardeloos; de code is dichterbij dan je denkt. Sorry dat zijn geen goeie hints en wekt frustraties op.


6

Ambiance: 6.5

Game experience: 5.0

Service: 5.0


Played in October 2018

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • de ruimtes
 • de spellen
 • het decor

 

De Kluis

Emmen Escapes
Posted on: 2019 may 14

Mooie locatie

Deze kamer met 2 personen geboekt maar door het personeel meerdere malen te horen gekregen dat deze kamer erg moeilijk is voor 2 personen. Extra hints zouden beschikbaar zijn omdat het erg moeilijk zou zijn. Eenmaal in de kamer was het erg leuk vooral om het oude dierenpark Emmen terug te zien. Echter waren we geen hints nodig en waren we er alweer snel uit. Met nog 26 minuten over vonden we hem wel iets te makkelijk.


7

Ambiance: 8.0

Game experience: 6.0

Service: 7.5


Played in September 2018

Played with 2 persons

Escaped: Yes  33:46 min


 • Mooie locatie
 • Dierenpark Emmen komt er mooi in terug
 • Aardig personeel
 • Te makkelijk zelfs met 2 personen

  indymagoo

0 reviews