Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Multi Fun Bussloo

Wilp, Nederland

Nu gesloten

5.2

Sfeer: 5.0

Spelbeleving: 5.0

Service: 6.3

Gebaseerd op 3 reviews

Meer over Multi Fun Bussloo

Midden tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen heeft Multi Fun Bussloo in 2019 haar 1e drie Escape Rooms geopend: Revenge of the General, The Jungle en De Bom!

De Escape Rooms zijn door alle Special Effects totaal vernieuwend. Een aantal Escape Rooms kunnen qua moeilijkheidsgraad worden aangepast. Dit is handig voor groepen met verschillende leeftijden zoals gezinnen. Ook kinderfeestjes behoren tot de mogelijkheid! (vanaf 10 jaar, spelers onder de 15 jaar onder begeleiding van een volwassene). De Escape Rooms zijn totaal high-tech en dankzij onder andere de 24/7 camerabeveiliging kunnen wij de groep constant in de gaten houden. De technieken zijn deels zelf bedacht, dus totaal uniek. Maar de meerderheid van de puzzels en in de Escape Room verwerkte technische snufjes komen vanuit partners vanuit heel Europa.

Er kunnen maximaal 6 personen in één kamer spelen. Groepen t/m 18 personen kunnen dan ook gelijktijdig spelen. Zijn jullie met een grotere groep? Combineer de Escape Rooms dan met één van onze vele andere leuke in- of outdooractiviteiten, zoals: Glowgolf, Pitch&Putt, Lasergame: The Next Generation, Minigolf USA, Voetgolf of Levend Tafelvoetbal. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan voor jullie groepsuitje!

Website

Bezoek website

Geopend sinds

1 februari 2019

Adres

Withagenweg 17
7384 SB, Wilp
Nederland

Route

Google Maps

Eigenschappen

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Eetgelegenheid

Drankgelegenheid

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

Gesloten

Woensdag

13:00

17:00

Donderdag

13:00

17:00

Vrijdag

13:00

17:00

Zaterdag

11:00

17:00

Zondag

11:00

17:00