Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

-escapejunkies-

Junior Escaper

Offline

Lid sinds

11-03-2019

Statistieken

Escaperooms

4 reviews

155 kamers gespeeld

100% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


4 reviews

The Movies

The Push Mystery Rooms
Geplaatst op: 19 december 2022

Mindblowing escape ervaring!

#204 en #205 | Afgelopen weekend hadden we - na lang wachten en veel voorpret - de eer om de escape wereld van Anthony te betreden. We hadden expres van tevoren geen reviews gelezen omdat we bang waren voor te hoge verwachtingen, ondanks het feit dat meerdere escape room eigenaren aangaven dat we nu echt de reis naar Dudzele moesten maken.
We zijn ontzettend hartelijk ontvangen door Anthony, alleen zijn wachtruimte/lounge gaf ons al het gevoel dat ons iets speciaals te wachten stond. Eerst hebben we Houdini gespeeld; prachtige room met veel puzzels, een goed verhaal en een werkelijk prachtige afwerking. Je gaat van Yeah-moment naar Yeah-moment waardoor iedereen ontzettend in de puzzelflow bleef.
De klapper van de avond was natuurlijk the movies! Zonder iets te verklappen wil ik hierbij alleen zeggen dat dit de eerste keer is dat we op het einde gewoon letterlijk geklapt hebben! Geklapt voor de verbluffende en werkelijk mindblowing ervaring die we in 1,5 uur hebben meegemaakt, voor de sfeer die is neergezet, de passie van Anthony die we voelden in alles in deze kamer, de flow die in de kamer zit, de onverwachte dingen die we tegen kwamen. Als je het voor elkaar krijgt dat we na ruim 200 gespeelde kamers elkaar met open mond aankijken, dan heb je echt iets fantastisch neergezet! We vragen ons af hoe dit ooit overtroffen kan worden..!
We hebben daarna ook nog de eer gehad om live te kunnen toosten op het feit dat Anthony dit jaar in de TERPECA lijst bekroond is met de 22e plaats. Op naar een plaats in de top 10 volgend jaar want dat verdiend deze kamer echt ontzettend! Voor alle Nederlanders die net als ons uren moeten reizen; doe het! Het is echt de moeite waard! We kijken uit naar de nieuw experience, wij zijn fan!!


Reactie door The Push Mystery Rooms

25 december 2022

Thank you so much Escapejunkies!!! Het was mij de eer en ik vond het een heel gezellige spannende avond ook :-D THANX


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Origineel
 • Verhaal
 • Beleving
 • Decor
 • Puzzels
 • Goede service
 • Diversiteit
 • Spannend

  broeder_viktoranthony_boelaert

Room 1803

Escape Ede
Geplaatst op: 13 december 2019

Super leuke escape room!

Escape room # 143 | Af en toe kom je onverwachts nog wel eens een nieuwe parel tegen! Het is best moeilijk om nog verrast te worden door een room maar deze drie toffe eigenaren hebben een ontzettend gave escape room neergezet! Je komt binnen in een sfeervolle lounge waar je nog even lekker iets kunt drinken en daarna stap je een mooi afgewerkte escape room in. We hebben deze kamer met z'n vijven gespeeld en alle 5 hadden we een ‘WTF!! moment' door de mindfuck die in deze kamer zit. De kamer heeft een goede mix qua spellen; er zijn wat simpelere spellen voor de ‘Yeah momentjes' en wat lastige hersenkrakers waarbij je echt goed moet nadenken en samenwerken. Na het behalen van de kamer hebben we lekker aan de bar gehangen om de kamer door te spreken. We kijken uit naar de volgende kamer heren!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Variatie in puzzels
 • Originele mindfuck
 • Enthousiaste eigenaren
 • Mooie lounge met bar

 

De Alpha Bunker

Buitenhuis Groepsuitjes
Geplaatst op: 11 augustus 2019

Leuke escape room!

Escape room #128 | Wij hebben deze kamer een paar weken geleden last-minute gespeeld op een vrijdagavond. Ik moet eerlijk toegeven dat we van tevoren wat twijfels hadden aangezien escape rooms bij een evenementenbureau oid niet altijd een aanvulling zijn in escape land. Ik schrijf deze review juist om deze escape room een duwtje in de rug te geven, dit is namelijk wel een leuke kamer die echt de moeite waard is!

We zijn na een hartelijk ontvangst door de eigenaresse met veel nieuwsgierigheid de trap afgedaald richting de bunker. De escape room ziet er mooi afgewerkt uit, er is een goede combinatie van doe en denkspellen en er zijn verschillende ruimtes. Deze kamer is ook perfect voor first time escapers, door bepaalde spellen die in de kamer verwerkt zijn, ervaren zij ook de ‘Yeah momenten'. We hebben de recordtijd nog even verbroken maar die wordt vast binnenkort door een ander team wel weer aangescherpt :-)


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

Fantastische, tot in het kleinste detail afgewerkte escape room!

Het is, na meer dan 100 kamers gespeeld te hebben, niet altijd makkelijk om je nog oprecht te laten verrassen door een escape room. Gisteravond hebben wij echter weer een pareltje gevonden! Escape from Wonderland is een werkelijk geniale kamer met een hoge fun factor. Vanaf het moment dat je aan komt lopen en de etalage ziet, je daarna binnenkomt in de gezellige ontvangstruimte (die helemaal in thema is) en de enthousiaste, gastvrije eigenaren ontmoet; je krijgt direct zin om de kamer te gaan spelen! Zonder teveel te verklappen: de ruimtes zijn echt prachtig, de afwerking is van zeer hoog niveau, de spellen zijn allemaal in thema en wij kwamen zelfs spellen tegen die we nog niet eerder hadden gezien. Wij hopen oprecht dat die tweede kamer er gaat komen want dan komen wij zeker nog een keer langs! Bedankt voor de leuke escape!!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2019

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Leuke, diverse spellen
 • Prachtige afwerking!
 • Spellen op verschillende niveaus
 • Enthousiaste, gastvrije eigenaren
 • Leuke ontvangstruimte

  Unicorn power

0 reviews