Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Nick van der burg

Escape Apprentice

Offline

Lid sinds

02-03-2019

Statistieken

Escaperooms

1 reviews

19 kamers gespeeld

100% ontsnappingspercentage


Games

0 reviews

0 gespeelde spellen


1 reviews

SWAT

Missionroom Leidschendam
Geplaatst op: 27 september 2019

Geweldige kamer en geslaagd verhaal!

- Ontvangst en uitleg
Bij binnenkomst weet je meteen waarvoor je komt; een SWAT missie. We werden ontvangen door de gamehost in thematisch passende kleding en na even in de ontvangstruimte te hebben plaats genomen, konden we vrij snel beginnen.
De speluitleg werd volledig in het thema verwerkt door middel van een briefing waar je tevens het verhaal (de missie) te horen krijgt.
Vervolgens was het tijd om ons klaar te maken door de uitrusting aan te trekken. Vest, helm en zelfs portofoons, zaklampen en tools die je moet gebruiken in de kamer.

- Sfeer en kamer
Het betreden van de kamer is gaaf in elkaar gezet en je waant je bijna in een film. De kamer is mooi afgewerkt en door vele details heel geloofwaardig. Daarnaast ook spectaculaire maar ook zeker subtiele special effects om je nog meer in te leven. Zelf vind ik het ook erg prettig dat het duidelijk is welke objecten je in de kamer kunt gebruiken en welke niet.

- Puzzels
We zijn deze kamer ontsnapt met vier man waarbij iedereen bij elke puzzel betrokken bleef en we hebben echt samen moeten werken om tot de juiste oplossingen te komen. Daarbij naar mijn mening ook een goede afwisseling van grote en kleine puzzels, en ook prettig dat we met meerdere puzzels tegelijk bezig konden zijn. Ik denk wel dat dit met 8 man te druk wordt.

- Eind
Na de room te zijn ontsnapt konden we nog een foto maken (met uitrusting uiteraard) en vervolgens napraten en een drankje doen.
Ook konden we nog de kamer in voor vragen en uitleg. Vervolgens dus nog een tijd gezellig nagepraat met de host en het werd al snel laat..

Bedankt!


10

Sfeer: 10.0

Puzzels: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


  • Gezellig napraten, enthousiaste gamehost
  • Goede puzzels en iedereen blijft betrokken
  • Spectaculaire special effects
  • Gave SWAT uitrusting!
  • Immersief verhaal en top sfeer
  • Mooie ontvangstruimte
  • Gratis parkeren
  • Te snel voorbij :)

 

0 reviews