Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

The Architect

Amsterdam , The Netherlands

Open now

60 minutes

2 - 6

16 year

Read reviews

More about The Architect

We have recently discovered a mysterious room, hidden in the very heart of Amsterdam, inside the catacombs of the old Beurs van Berlage.
This room has not been used or altered since 1934 and it appears to have been the old office of the architect himself, HP. Berlage.
It has long been rumoured that mr. Berlage was a high-ranking member of the most secretive Society of the Crossed Keys, a group of luminaries that has guarded the world’s most powerful secrets, until the year Berlage died in 1934.

Themes

Classic

Properties

No wheelchair access

Contains elements unsuited for epilepsy.

NLEN

Escapetalk.nl statistics

33 likes

254 visitors

88.6% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Damrak 247
1012ZJ, Amsterdam
The Netherlands

Route

Route

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

70 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

MichaelMMichaelMJunior EscaperMember since: 2021 November 29 (13 rooms played)
Posted on: 2022 April 11

Leuke ervaring

De escape is gelegen in een uniek gebouw. We werden onthaald door een nogal mysterieuze man, wat eigenlijk wel bij het thema past. We verschoten van de grootte van de escape. We waren maar met 2 personen, maar het is zeker te doen met 4+ personen. De sfeer in de kamer past perfect bij het verhaal. Ook de puzzels zijn goed in thema, met leuke en unieke effecten die we nog nergens anders gezien hadden. Deze kamer is zeker de moeite om te spelen!


Response by Sherlocked

2022 April 11

Hoi Michael, de mysterieuze man is blij dit te lezen! Heel fijn om te horen dat jullie zo hebben genoten. En als je de grootte van The Architect tof vond, ga je The Vault helemaal leuk vinden. Die is zo groot dat we er een minimum van 4 spelers voor hebben gekozen (ook vanwege wat andere redenen uiteraard ;) Hopelijk tot de volgende keer! Hartelijke groet, Victor


9

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.5

Service: 9.0


Played in February 2022

Played with 2 persons

Escaped: No


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Verhaal

  Victor van Doorn

metscapemetscapeJunior EscaperMember since: 2020 August 28 (12 rooms played)
Posted on: 2022 April 14

Zeer chaotisch, op een goede manier

Dit was echt een toffe escaperoom. Niet beter dan de vault in mijn ervaring, dat is echt nogsteeds mijn favoriete escape ter alle tijden.
Mijn team had Peróngeluk een la geopend zonder de sleutel te gebruiken, wat later voor lichtelijke paniek zorgde. Maar alles kwam wederom goed en er zaten toch nog aardige verassingen in voor ons. Het enige minpuntje was eigenlijk dat de techniek er mee op hield en wij het onder begeleiding zelf moesten maken. Maar ook dat was wel een bijzondere ervaring.

Ik mag echt niks te klagen hebben overigens want dit was echt een hoog kwalitatieve escape, die ik niet zo vaak tegenkom. Ik raad het zeker aan!


Response by Sherlocked

2022 April 14

Wat een leuke blast from the past! Dank voor de leuke review! Fijn dat jullie van de chaos hebben kunnen genieten én dat jullie er bijna een jaar later nog zo blij over vertellen. Ik heb 'm gedeeld met ons hostteam :) Hartelijke groet, Victor (eigenaar)


9

Ambiance: 9.5

Game experience: 8.0

Service: 10.0


Played in July 2021

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Goede service
 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Technische problemen

  Victor van Doorn

machteldvtmachteldvtJunior EscaperMember since: 2018 March 19 (82 rooms played)
Posted on: 2022 May 22

Leuke ruime kamer

Een leuke, ruime kamer, maar wel wat rommelig.

Toen we de ingang van het pand hadden gevonden, wat al wel even zoeken was, kon het avontuur beginnen.

De spelleider gaf ons nog een kort verhaaltje en we konden de kamer in. Een hele ruime kamer, wat erg fijn was. Leuke puzzels ook, nieuwe dingen, die ik nog niet eerder had gezien in andere kamers.

De kamer zou helemaal top zijn geweest, alleen sommige dingetjes werkte niet helemaal mee. Toen een belangrijk onderdeel niet meewerkte en we dit meerdere keren hardop hadden aangegeven, kwam er na ongeveer 8 minuten pas een oplossing van de spelleidster, dat was jammer.

Kortom; leuke kamer, als alles werkt, zeker de moeite waard!


7.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 6.0


Played in May 2022

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Beleving
 • Goeie puzzels
 • Hintsysteem
 • Ruimte
 • Slechte begeleiding
 • Heeft onderhoud nodig
 • Geen drankje na afloop

 

MarindeMarindeEscape ExpertMember since: 2019 August 10 (98 rooms played)
Posted on: 2022 February 20

Speciale locatie voor een leuke escape room voor twee personen

#85 The Architect heeft niet super veel reviews op Escapetalk (65) en met een 8,6 een goed cijfer maar ook niet een heel hoog cijfer. We wisten dus dat we een leuk puzzel-uurtje tegemoet gingen en de verwachtingen niet te hoog moesten leggen. De locatie is super, in het centrum van Amsterdam in de historische Beurs van Berlage. Ze hebben met deze kamer goed gebruik gemaakt van deze locatie, zowel in de sfeer als in het verhaal. Het verhaal zat verweven in de puzzels, de puzzels pasten bij de tijdsgeest maar niet alle puzzels vond ik even logisch in de kamer passen en ik denk dat ze nog meer met het thema 'de architect' hadden kunnen doen.

De kamer is lineair en daarom super geschikt om met twee personen te spelen. De kamer is niet heel uitdagend, maar bevat een leuke mix van afwisselende puzzels waarbij je uitgedaagd wordt in de samenwerking. Persoonlijk vond ik de raadsels een hele originele en leuke toevoeging.

Wij hebben een snelle tijd neergezet van 34 minuten en in die tijd zelfs soms nog even blijven hangen omdat we nét niet goed genoeg zochten. Kortom: een leuke kamer, aan te raden om lekker te puzzelen met twee (ervaren) spelers voor een leuke tweepersoonsprijs. Als feedback voor de kamer zou ik aanraden om nog een spannend muziekje toe te voegen op de achtergrond, wij vonden het zo zonder muziek wel erg stil en denken dat dit bij kan dragen aan de sfeer, spanning en gevoel van druk.


8

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in February 2022

Played with 2 persons

Team: "Nu denk je te moeilijk"

Escaped: Yes  34:00 min


 • Historische locatie
 • Sfeer
 • Afwisselende puzzels
 • Goede tweepersoonsprijs
 • Leuk aandenken
 • Stil, muziek ontbrak
 • Niet heel uitdagend
 • Geen ontvangstruimte om na te praten

 

SemSemEscape ExpertMember since: 2018 June 15 (82 rooms played)
Posted on: 2021 October 11

Leuk!

#49

Heel lang heel erg gefixeerd op welke kamer ik als #50 zou mogen spelen. Uiteindelijk deze samen met "The Amsterdam Catacombs" geboekt. Heel erg leuke kamer met toffe puzzels en twists. Alles stak prima in elkaar en de flow was goed. Een redelijk groot minpunt vond ik wel dat de helft van de kamer gewoonweg niet werkte zoals het moest. Een heel aantal dingen waren kapot (waarschijnlijk door ouderdom want de kamer is niet meer gloednieuw) en sommige dingen waren slecht "verstaanbaar". De gamehost heeft dit prima opgelost door ons extra tijd te geven voor de dingen die kapot waren. Beetje jammer, maar niet ontevreden over deze kamer. Als alles werkt zou ik hem zeker aanraden!


Response by Sherlocked

2021 October 14

Hey Sem, dank voor de uitgebreide review! Ik heb even nagevraagd bij jullie gamehost en er werkten inderdaad twee dingen niet goed, die we nu allebei hebben gefixed. Dank voor het flaggen! En fijn dat jullie het verder leuk hebben gehad; met z'n tweeën kan The Architect best een uitdaging zijn! groetjes, Victor


8

Ambiance: 7.5

Game experience: 8.5

Service: 7.5


Played in October 2021

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Puzzels
 • Goede service

 

lisse94lisse94Junior EscaperMember since: 2019 July 15 (34 rooms played)
Posted on: 2021 September 11

Leuke kamer!

Bij het binnengaan merk je meteen dat dit een mooi gebouw is, waar goed van gebruik gemaakt is voor de escaperoom. De puzzels zijn leuk en de twist die erin zit is heel origineel! Wij waren met 2, wat het wat moeilijker maakte, maar dankzij onze vriendelijke host die ons goed op weg zette, zijn we kunnen ontsnappen met een mooie tijd. Zeker een aanrader!


9

Ambiance: 8.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in September 2021

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Leuke puzzels, leuke twist
 • Vriendelijke begeleiding
 • Ruime kamer, maakt goed gebruik vh gebouw
 • Ingang in de Beurs vinden is al de 1e puzzel :)

 

RoosmarijnRoosmarijnEscaperMember since: 2020 February 24 (44 rooms played)
Posted on: 2021 August 25

Mooie kamer in een prachtige locatie

De locatie is al prachtig en het ontvangst vriendelijk. De kamer is lineaire en gevuld met mooie antieke spullen. De puzzels pasten mooi in het thema en er gebeurde halverwege ook iets wat wij totaal niet hadden verwacht, maar wat er wel weer wat spanning bracht! De spanning had misschien nog wat meer aangedikt mogen worden en we misten soms ook nog wat meer verhaalelementen in de kamer. Maar al met al, een leuke kamer!


8

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in August 2021

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • De locatie
 • Afwisseling in de puzzels
 • Sfeer
 • Verhaalelement mag nog wel meer uitgebreid worden
 • Helaas geen soundtrack

 

Kevin (6 rooms played)
Posted on: 2021 September 16

Great experience, would recommend!

Great experience and we had such a nice host! We did the architect as a couple and we had a great time. Would recommend!!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in August 2021

Played with 2 persons

Escaped: Yes

 

Steffy RoosSteffy RoosJunior EscaperMember since: 2021 July 11 (22 rooms played)
Posted on: 2021 September 20

Mooi en uitdagend!

Heel mooie ruimte, met een bijzondere twist! Liepen alleen totaal stuk op 1 puzzel. Leuker met meer dan 2 spelers denk ik!


Response by Sherlocked

2021 September 20

Hi Steffy, dank voor de review! Met z’n 2’en is inderdaad een flinke klus (leuk dat jullie ‘m alsnog aangingen!). Als je tips hebt over hoe we onze service zouden kunnen verbeteren, hoor ik dat heel graag! Hartelijke groet, Victor (mede-oprichter)


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 8.0


Played in July 2021

Played with 2 persons

Team: Jelle & Steffy

Escaped: No


 • Sfeer
 • Origineel
 • Beleving

 

Leuke escaperoom op toplocatie

In de mooie kelder van de beurs van Berlage is deze super ruime kamer echt een aanrader voor een wat grotere groep. Je loopt elkaar niet voor de voeten, kunt zo mooi de verschillende soorten puzzels oplossen. Er zaten veel verrassende elementen in en we waren echt even onder de indruk van de ruimte! Echt een aanrader!!
Geen mogelijkheid om ter plekke een drankje te doen, je staat na afloop meteen weer op straat :) Dit kan natuurlijk door de goede locatie wel overal op loopafstand.


9

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.0

Service: 8.0


Played in December 2020

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Aandenken achteraf
 • Grote ruimte, lekker ruim
 • Super sfeer neergezet
 • Verschillende soorten puzzels

 

Leuke sfeervolle kamer met verassingen!

Geweldige kamer! Super toffe sfeer met leuke puzzels. Het is echt een avontuur waarin je niet weet wat je te wachten staat. De kamer lijkt wat betreft puzzels op de Architect in Rotterdam. Deze had ik eerst gespeeld, daardoor wist ik al wat dingen wat iets afdeed aan de ervaring. Het is goed om dit van te voren te weten. Als je 1 van de 2 recentelijk hebt gespeeld, wacht dan een tijdje voordat je de andere speelt.


8.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 8.5

Service: 8.0


Played in September 2020

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Divers
 • Verassend
 • Lijkt op de Architect in Rotterdam

 

AmbarianAmbarianEscaperMember since: 2020 July 18 (64 rooms played)
Posted on: 2020 August 16

Wow

Als je de kamer binnenkomt word je overweldigd door de grootte en de opties die er zijn.
Eén puzzel leek eerder onlogisch te zijn in de zin dat de startpositie van belang is. Als je dit niet goed bekijkt en onthoudt lijkt het me onmogelijk om deze op te lossen.
Wat technische mankementjes waardoor we op een bepaald moment zelf een stekker van een toestel moesten uittrekken om een puzzel te resetten. Die puzzel bleef nadien zich de hele tijd resetten.
Ook een andere puzzel was blijkbaar per ongeluk nog open, wat we enkel doorhadden doordat we 1 sleutel niet gebruikt hadden op het einde.
Al bij al kunnen deze mankementjes echter het totale wow-gevoel niet onderdrukken. Zeker een aanrader!
Ook de puzzels zelf waren leuk om te doen en dagen meer zintuigen uit dan gewoonlijk in escaperooms.

De kamer is doenbaar met 2, maar ik zou dit niet aanraden voor beginners, daarvoor lijkt hij me wat overweldigend.


9

Ambiance: 10.0

Game experience: 8.5

Service: 9.0


Played in July 2020

Played with 2 persons

Team: TeamBK

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Leuke en originele puzzels
 • Zintuigen gebruiken
 • Technische mankementjes

 

jbo1976jbo1976Junior EscaperMember since: 2019 October 20 (24 rooms played)
Posted on: 2020 October 9

Leuke kamer

Leuk verhaal op een prachtige locatie. Vriendelijke ontvangst.
De kamer was mooi gedecoreerd met veel antieke spullen. Verder waren er weinig cijfersloten en veel sleutels, wat het wel leuk maakt. Ook waren er veel opeenvolgende/samenhangende puzzels. De puzzels waren niet erg lastig, maar wel leuk om te doen.


7

Ambiance: 7.5

Game experience: 6.5

Service: 7.5


Played in February 2020

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • locatie
 • aandenken na afloop

 

Camilla (4 rooms played)
Posted on: 2020 January 26

Amazing experience at beautiful location

This is the best room I have played so far. The location is stunning in the middle of the city centre in a historical building. The room is completely in style of the location and has many very creative and surprising details. I was in a complete rush playing the room with 4 others. It’s cool that everybody was able to contribute in their own way. Happy I finally got to play this room, can’t wait to also play the other one!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in January 2020

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Centrally located
 • Nice details
 • Beautiful location
 • Creative and surprising elements

 

Sylvia van Wirdum (1 room played)
Posted on: 2020 January 26

Verrassende escaperoom in een bijzondere omgeving!

Met z'n vijven in de prachtige beurs van Berlage op het nippertje "Escaped" uit een bijzondere escape-room in de catacombes van dit gebouw. Verrassende elementen, waarvan sommige items mooi en gedetailleerd uitgevoerd waren. Halverwege gebeurt er iets waarvan ik dacht dat we het zo fout hadden gedaan dat het niet meer zou goed komen. Gebruik van veel zintuigen wat het ook bijzonder maakte. Kortom leuk en aan te raden.


8.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 8.5

Service: 8.0


Played in January 2020

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Bijzondere locatie
 • Entree beetje moeilijk te vinden

 

Yannick (2 rooms played)
Posted on: 2020 January 27

Gave escape room met originele puzzels

Wij hebben afgelopen weekend met de familie in de Beurs van Berlage deze ervaring meegemaakt. Wow!! We hebben er nog lang over nagepraat, zoveel verschillende dingen maak je mee. De puzzels zijn origineel en op perfect niveau, de host was aardig en er zitten spannende verassingen in!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in January 2020

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Bijzondere locatie
 • Veel gebeurtenissen
 • Spannend

 

leuke kamer personeel slecht op de hoogte

Leuke kamer. Echter blijkt dit dezelfde kamer als L’Architecte in Rotterdam van dr. Watson.
Van te voren nog na vraag gedaan of dit dezelfde kamer was maar dit was niet zo ze hadden geen locaties in Rotterdam.
Echter eenmaal in de kamer was dit wel degelijk dezelfde kamer als in Rotterdam, Zelfde puzzels dus we waren er zo uit.
Erg zonde om 129,- te moeten betalen terwijl we vooraf hadden gevraagd of de kamer anders was, geen compesatie.
Gastheer zag ons in de kamer en is snel gaan googlen en kwam er toen pas achter dat het dezelfde kamer was, dit wist hij ook niet.
erg zonde van het geld


7

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.0

Service: 4.0


Played in November 2019

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • zelfde kamer als rotterdam
 • personeel niet op de hoogte

 

kasvkasvEscaperMember since: 2019 March 24 (50 rooms played)
Posted on: 2019 December 28

Beter dan de vault! Doen!

De leukere van de twee kamers van sherlocked. De puzzels zijn zeer innovatief en qua decoratie is dit echt een vette kamer. De game master deed het echt top en was heel vriendelijk. Wij waren met een groep van 5 en hebben het enorm naar ons zin gehad! Enige minpuntje was de afwerking van sommige delen (je kan soms bij bedrading of achter kasten stappen wat niet de bedoeling is)


9.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in November 2019

Played with 5 persons

Team: It takes 2 (and then some more)

Escaped: Yes  42:56 min


 • Decoratie
 • Groot
 • Niet lineair
 • Ambiance
 • Afwerking

 

kaibouterkaibouterEscaperMember since: 2019 February 24 (85 rooms played)
Posted on: 2019 November 6

Lachuh

Leuke kamer, wederom enorm veel ruimte!
Deze kamer was super leuk, de puzzels waren creatief. Ik ben inmiddels op een punt gekomen waarbij ik denk ik kan zeggen dat ik de meeste "technieken" en puzzel elementen ben tegenkomen. Zeker niet allemaal, maar deze bevatte voor mij geen snufjes of foefjes die ik niet al eerder had gezien. Ligt er natuurlijk absoluut aan waar je begint met spelen en welk nummer deze kamer voor je is. Want deze kamer doet niet aan hangslotjes enzo of wel maar dan kan ik ze me niet herinneren en dan is wat mij betreft de missie ook geslaagd want hangslotjes zijn alleen vervelend als je er ook echt hinder aan hebt. Ik hou van kamers waar je kan of moet opsplitsen. We gingen als een dolle door deze kamer heen en stonden snel weer buiten. We zaten echt lekker in de flow en alles viel op zijn plek, soms heb je dat. Ik vind niet dat onze snelle tijd echt te wijten valt aan de kamer en denk dat mensen met minder en ongeveer evenveel ervaring heel veel plezier aan deze kamer kunnen beleven net zoals wij ook hebben gedaan. Voor ons was ie die dag alleen een beetje kort ^_^


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 9.5

Service: 9.5


Played in August 2019

Played with 4 persons

Team: bussumse hangjongeren

Escaped: Yes  33:00 min


 • gave puzzels
 • Locatie
 • Beetje kort xD

 

corlijncorlijnEscaperMember since: 2019 May 30 (72 rooms played)
Posted on: 2019 November 20

Ssssht niet verder vertellen

Dit is een klein pareltje. Goed verhaal dat past bij de locatie en de omgeving. Aankleding was prima. Wij waren er ietwat snel doorheen waardoor het als een kleine kamer voelde, maar daardoor niet minder leuk.
Leuk hierbij is dat je net als bij de wintertuin echt al je zintuigen kan/moet gebruiken voor de puzzels.
Klein minpuntje is dat de puzzels verder niet bijzonder origineel, verrassend of creatief zijn.


9

Ambiance: 9.5

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in August 2019

Played with 4 persons

Team: bussumse hangjongeren

Escaped: Yes  33:00 min


 • Gebruik zintuigen
 • Vertaal
 • Locatie
 • Misschien ietwat makkelijk?

 

fredjefredjeEscape ApprenticeMember since: 2019 April 4 (2 rooms played)
Posted on: 2019 April 9

Alsof het echt gebeurt!

Mooi ingerichte kamer, alsof je er echt bij bent. Superleuke puzzels. Goede sfeer!
We zijn benieuwd naar de andere kamer.


8

Ambiance: 8.5

Game experience: 8.0

Service: 8.0


Played in April 2019

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Leuke ontvangst
 • Mooi ingeriichte kamer
 • Leuke locatie

 

atholyatholyJunior EscaperMember since: 2017 June 23 (27 rooms played)
Posted on: 2019 April 9

Knap decor en fijne kamer!

We waren jammergenoeg maar met 2 in Amsterdam deze keer, waardoor we The Vault niet konden spelen en ons tevreden moesten stellen met hun 'mindere' kamer The Architect!
Maar de kamer is echt super leuk! Het pand (de oude beurs) is zo authentiek en prachtig dat je meteen in de sfeer van toen zit! Hele originele puzzels ook gedaan! Eén keer bijna iets helemaal afgebroken, ondanks alle ervaring die we hebben :)! Leuke en onverwachte twist ongeveer in het midden van de kamer! Spannend einde... helemaal hoe we het graag hebben! Zeker een aanrader!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in January 2019

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • authentiek karakter
 • sfeer in de kamer
 • verrassende twist
 • spannende slot

 

Ferry84Ferry84Senior EscaperMember since: 2018 June 18 (59 rooms played)
Posted on: 2019 May 5

Leuke kamer!

Leuke kamer met leuke opdrachten. Geen must do maar zeker een goede kamer.


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.5

Service: 7.5


Played in January 2019

Played with 6 persons

Team: EscapeGoats

Escaped: Yes  47:00 min

 

wimarojawimarojaSenior EscaperMember since: 2017 September 3 (80 rooms played)
Posted on: 2018 December 9

Mooie ruime kamer in het centrum van Amsterdam

Leuke uitgebreide mysterieuze kamer!
Puzzels zaten goed in elkaar. Prachtige locatie, waardoor de kamer echt enorm is en goed in de sfeer past.


8

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.0

Service: 7.0


Played in December 2018

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

Ab (1 room played)
Posted on: 2018 November 30

Meeslepend!

Vandaag naar the 'The Architect' van Sherlocked geweest. Leuke verhaal, uitdagende puzzels, mooie decor en vriendelijke personeel. Kortom, een echt aanrader!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in November 2018

Played with 3 persons

Escaped: No


 • Originaliteit
 • Verhaal
 • Inrichting
 • Locatie

 

daph-daph-Junior EscaperMember since: 2018 November 21 (13 rooms played)
Posted on: 2019 January 7

Mooie kamer op een toffe locatie

Hele ruime kamer waarbij je goed moet samenwerken. Met een paar leuke en verrassende elementen, goede puzzels. Ik vond de host wel wat 'droog' het verhaal vertellen. Verder een mooie locatie en een leuk verhaal.


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 8.0

Service: 7.0


Played in November 2018

Played with 7 persons

Escaped: Yes


 • Toffe locatie
 • Goede puzzels

 

Load more reviews

Write your review

Pro's and con's

Additional info

Score

Finishing

1
Review
2
Pro's and con's
3
Additional info
4
Score
5
Finishing

Your review

Your experience in one sentence*
Tell some more about your experience*

Prositives of the room

Ambiance
Great service
Puzzles
Original
Difficulty
Great price
Experience
Storyline
Diversity
Great host
Logic
Exciting

Negatives of the room

Ambiance
Bad service
Puzzles
Not really original
Difficulty
Cost
Experience
Lack of story
Illogical puzzles
Bad host
Needs maintenance
Decor

More info

Date of visit*
Persons*
Escaped?*
Time needed to escape? (Optional)

Ambiance

Game experience

Service

Total

Score

Rate the escape room you've played with grades

Ambiance

How was the decoration and theming of the room? Did they make use of effects in the room?

Game experience

Were the puzzles/tasks challenging enough, achievable and in balance and did they fit the story and the experience?

Service

How did you get welcomed and guided before, during and after the escape?

Total

The scoring total doesn't have to be the average of the partial grades. Sometimes an escape rooms deserves a higher or lower total score.

6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6

Fine: A pretty average room, fine to play, but don't expect an amazing room.

Why do I see this?

At the of 2021, we put together a standard explanation of the scores, based upon input from our visitors. This can help to put your score in context.

Name


6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6


More information

Played in

Played with

Team:

Escaped:

Time (mm:ss) (optional)


Pros

Cons

Place without account

We will send you a mail to confirm your email.
Your review will only become visible after you have confirmed your email adress and we have approved the review.

Fill in your name
How many escape rooms have you played already
Fill in your email

Thanks!

You're great

This room on other locations