Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Saw

Hasselt , België

Nu gesloten

60 minuten

3 - 6

Lees reviews

Meer over Saw


Thema's

Mysterie

Eigenschappen

Airco aanwezig

Bevat onderdelen niet geschikt epilepsie.

NL

PIN-betaling mogelijk

Escapetalk.nl statistieken

4 likes

86 bezoekers

67.9% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Thonissenlaan 23
3500, Hasselt
België

Route

Route

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

28 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

Fay & DeanFay & DeanJunior EscaperLid sinds: 12 september 2022 (34 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 27 september 2022

Jammer

We keken hier echt naar uit !
Het is zo een goed concept .
Maar bij de aankomst werden we gwn binnengelaten werd er niet echt rekening gehouden met ons geen ontvangst . Ff een korte briefing met dat hij geen rekening houdt met onze emoties en ons zo bang mogelijk gaat maken of we nu Wenen of roepen hij stopt niet .we moeten maar op de paniek knop duwen . Vond ik raar alsof dat zijn doel was ..
De kamer was ok , er zat ergens een puzzel in waar wij elektrische stoten van kregen die echt pijn deden de hele tijd maar we moesten dit doen om verder te geraken .. echt onveilig toch ? .. was echt ni de moeite waard


5

Sfeer: 3.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 6.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Host

  h3llznyx

denturedentureJunior EscaperLid sinds: 2 februari 2020 (14 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 februari 2020

kleine teleurstelling

via een teambuidling werd deze room geboekt ik zag er enorm naar uit, de films zeker de eerste in de reeks waren top !
we waren met zijn vijven die deze kamer zouden binnenstappen en het eerste minpunt is al dat dit teveel is vanwege de kleine kamer, het is er vrij donker zoals het eigenlijk wel moet maar hebt maar 1 zaklamp ter beschikking zodat je steeds afhankelijk bent van diegene met de lamp!
soms sta je erbij en kijkt naar je teamgenoten wat ze aan het doen zijn omdat je gewoon niet kan helpen.
ook door de te kleine kamers zat ik op een bepaald moment nog vast in een doorgang terwijl de eerste 3 de volgende kamer binnen waren en met puzzelen begonnen maar het stropte gewoonweg op zodat ik er bij kon om te helpen!
ook enkele technische defecten kwamen achteraf aan het licht zo zaten we te sukkelen met iets dat we totaal niet meer nodig hadden omdat electromagneet al los was en daarom dit ook weer niet meer werkte ......
op bepaalde momenten werd er dan iemand appart gehouden en geblindoekt ergens anders naartoe geleid terwijl de rest teug moest naar de andere kamer... opzich geen probleem mee maar trapje op trapje af als je niets ziet is niet zo evident!
spijtig van dit allemaal anders was het zeker een fijne kamer hoppelijk word hier in de toekomst de nodige onenigheden opgelost want het zat als alles werkte wel vrij leuk in elkaar!
5.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 5.5

Service: 5.5


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • lekker creepy
 • vrij veel technische defecten
 • te kleine ruimtes voor 5 personen
 • kamer kan al wat onderhoud gebruiken
 • deuren die open gingen die niet mochten opengaan

  prodigy

Ellen (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 28 februari 2020

Super tof en griezelig


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

  poewa

valiant_van_der_schuijtvaliant_van_der_schuijtEscaperLid sinds: 29 juni 2019 (53 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 februari 2020

Wat was dit slecht

Bij aankomst worden er snel brillen in je handen geduwt en moet je meelopen om het spel te beginnen (wij hadden nieteens allemaal de jassen uit). Vervolgend mag je met een blinddoek op trappen lopen en lage deurtjes ofzo door waar je niet even voor word gewaarschuwd. Het begin van de kamer was wel leuk en we zijn 1 keer flink geschrokken. Er waren veel technische fouten en wij moesten opdrachten meerdere keren doen omdat het maar niet reageerde. Na veel tijd verloren te hebben door defecte techniek (of een onoplettende host) konden wij eindelijk verder. Wij maakte een deur open en zagen daar de host achter staan en die trok de deur weer dicht, want het was niet de bedoeling dat deze open werd gemaakt. Verder in de kamer was er een erg smalle doorgang waar iedereen doorheen moest, maar een vrouw met een wat grotere cupmaat komt hier niet doorheen dus de host heeft haar door andere gangen waar wij nog niet waren geweest naar ons toe gebracht.
Wij kregen een aanwijzing te zien dat wij een deur moesten sluiten en deden dat netjes. Toen wij dat hadden gedaan zagen wij de host door een kiertje alvast de kamer achter ons opruimen terwijl wij met nog meer defecte onderdelen aan het worstelen waren en dus niet verder kwamen. Helaas was de tv in de kamer ook op stand by gegaan en konden wij onze tijd niet meer zien en de tv ook niet aanzetten. Ook is er een stuk vel van mijn pink af geschaaft door een scherp stuk metaal waar ik vast kwam te zitten door een metalen kabel waarna ik begon te bloeden en het met mijn trui maar dicht heb gehouden.
Door alle mankementen hebben wij de kamer net niet gehaald, maar het is ons wel verteld wat wij verder nog moesten doen en dat je een puzzel ook kunt oplossen door iets te gebruiken wat je hebt in plaats van dat je doet wat de kamer je zegt wat je moet doen.
Na afloop stonden wij nog even in de ruimte waar onze jassen lagen en daar zijn een paar groepsgenoten snel weg gegaan want de host had eigenlijk niks te vertellen en kwam totaal niet over alsof hij plezier had in zijn werk en hij wilde ons snel weer weg hebben want dan kon hij naar huis... deze kamer zou ik afraden bij iedereen zeker na verhalen die ik bij andere kamers heb gehoord over de eigenaar van deze kamer!


2

Sfeer: 1.0

Spelbeleving: 2.0

Service: 1.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Mooie wc
 • Technische fouten
 • Saaie host
 • Ongemakkelijk gevoel bij napraten
 • Onveilige kamer
 • Met een blinddoek van trappen aflopen
 • Prijs/kwaliteit verhouding
 • Puzzels slecht gemaakt

  prodigy

Super slecht.

Met ons groepje hadden we een weekendje België geboekt waar we verschillende escape rooms zouden doen. Waaronder de SAW kamer bij escaperoom hasselt. Een aantal echte saw liefhebbers in het team te hebben deze geboekt. De binnenkomst was wat raar, je moest je jas ophangen en er werden brillen in je hadden gedrukt om al van start te gaan. We kregen geen gelegenheid om even te zitten wat te drinken of om even naar toilet te gaan. Uiteindelijk mochten we nog wel even naar toilet. Na wat kleine instructies en reminders van de film en dat als de tijd op zou zijn dat we het verhaal en de escape nog wel af mochten maken, werd er een geblindeerde bril op je hoofd gezet en werd je mee genomen. Je moest hierbij trappen op en af lopen blind en er waren momenten dat je moest bukken zonder echt goede begeleiding hiervan werd je echt aan je lot over gelaten. Eenmaal binnen in de 1e kamer waren we van start gegaan. Er zaten kleine verassende stukjes en schrik momenten in. Maar verder zag de kamer er niet uit, veel dingen met pur opgespoten en plakkerige vieze dingen... of het nou zo hoort of niet geen idee. Tevens stonk het enorm daar binnen.
Je moest bepaalde opdrachten uitvoeren die je meerdere keren gedaan had of uitgevoerd maar er niets gebeurde. De host vertelde dat alles geautomatiseerd zou zijn maar dat was het zeker niet. Je kreeg tips van dingen die je al i
Uitgevoerd had erg jammer en frustrerend.
Er werden ellementen gebruikt die ook oprecht gevaarlijk zijn, een team genoot heeft zich zelf lelijk verwond tijdens de escape.
Kleine en smalle ruimtes waar breden kerels , vollere dames niet door heen konden en moest en omlopen om de andere kamer in te kunnen. We trokken en deur open waar de "acteur" /host stond zonder zijn masker op en haalde ons behoorlijk uit de beleving.
In de laatste kamer viel onze tv op standby waardoor je geen tijd meer kom zien überhaupt en de muziek weg viel en geen hints kreeg. Tegelijker tijd konden we hierdoor de host horen en zien dat hij de andere kamer aan het opruimen was.. even later kwam hij opeens binnen en begon van alles te laten zien en wij waren echt verbaast van wat er gebeurde en waarom dit op deze manier ging erg jammer.
Wij moesten maar door lopen en vast naar boven. Waar het na praten niet echt prettig was. Al met al was dit echt een van de slechtste kamers die ik ooit gezien of gespeeld heb.
Ik zal het je zeker niet aanraden. Dit is een goedkope in elkaar gezette escape room waar de eigenaar makkelijk en snel geld wil verdienen maar zich zeker niet verdiept in zijn / haar klanten. Jammer


1

Sfeer: 1.0

Spelbeleving: 1.0

Service: 1.0


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Host
 • Kamer
 • Onveilig

  valiant_van_der_schuijt

veerleveerleEscape ExpertLid sinds: 27 november 2016 (101 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 oktober 2019

Top idee, maar uitvoering is minder

Deze kamer geboekt voornamelijk vanwege het thema, dat lijkt ook het doel om met het thema volk te lokken. Het thema is top en op bepaalde momenten ook leuk uitgewerkt, helaas is de verdere uitwerking/spelverloop wat minder. Er waren namelijk meerdere technische defecten in het spel waardoor het allemaal wat knullig over komt. De begeleiding in het algemeen was ook best stroef.

Het begin is cool en mooi uitgewerkt, maar ik bleef toch wat op mijn honger zitten. Er wordt ook geen tijd bijgehouden ofzo.

Resto tip: L'avenida, tapa restaurant (wel niet vlakbij).


7

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 7.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: Breakout Queens

Ontsnapt: Ja  52:00 min


 • Thema
 • Uitwerking (soms)
 • Uitwerking (soms)
 • Begeleiding
 • Technische defecten

  prodigy

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape LegendLid sinds: 18 november 2018 (278 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 augustus 2020

Gewoon slecht

Veel ga ik hier niet over zeggen, maar dit is de slechtste reclame die je kan hebben voor een escape room.
Het gekozen thema lijkt leuk (of griezelig) en je lift eigenlijk volledig mee op die naam.
Eens daar merk je gewoon dat de uitwerking ondermaats is en dat de begeleiding te wensen overlaat.
De reset was fout gebeurd, halverwege wordt je gewoon uit de kamer gehaald door personeel (niks thema, niks verkleed)
De puzzels zijn ofwel zo gemakkelijk dat je eigenlijk het antwoord gewoon krijg, of ronduit onduidelijk.

Ook qua veiligheid stel ik me ernstige vragen bij deze room.

En het boeit ze gewoon niks. We hebben de issues aangekaart toen we uit de kamer kwamen en het antwoord was letterlijk, de meeste mensen vinden het wel leuk.

Rij aub lekker door naar een andere kamer.


1

Sfeer: 1.0

Spelbeleving: 1.0

Service: 1.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  valiant_van_der_schuijt

Vilandra (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 oktober 2022

Geen aanrader

Deze is niet aan te raden, wij hebben een half uur staat wachten voor de deur en niemand deed open en er branden ook geen licht terwijl dat we hadden gereserveerd voor de Saw kamer. Niet naartoe gaan dus, gelukkig hadden we nog niet betaald dus geen geld verspild aan deze escape room. Telefoontjes werden ook niet beantwoord.


1

Sfeer: 1.0

Spelbeleving: 1.0

Service: 1.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

StannyStannyEscape ApprenticeLid sinds: 20 maart 2022 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 20 maart 2022

Teleurgesteld

Zeer leuk en verrassend begin ... En daarna is alles zo wat tegen gevallen. Geen logica, geen idee van wat we in godsnaam moesten doen, daarbij ook weinig connectie met het saw gedeelte.
Zeker te duur voor deze Escaperoom.


4.5

Sfeer: 4.5

Spelbeleving: 5.0

Service: 7.5


Gespeeld in maart 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Spannend
 • Goede begeleiding
 • Sfeer
 • Puzzels
 • Prijs
 • Gebrek aan verhaal
 • Onlogische puzzels

 

Niels (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 oktober 2021

Het was al onmogelijk om naar binnen te komen

We hadden om 10:15 gereserveerd. 4 uur ‘s ochtends opgestaan omdat we uit Emmen moesten komen. Vervolgens zijn we er netjes om 09:55. We hebben even gewacht en toen meerdere malen aangebeld, geklopt op alle ramen, maar er was niemand. Het is inmiddels 10:30 en nog steeds word er niet open gedaan. Op Whatsapp, telefoontjes, e-mails en facebook berichten word ook niet gereageerd.


1

Sfeer: 1.0

Spelbeleving: 1.0

Service: 1.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee

 

sunnynlyfsunnynlyfEscape ApprenticeLid sinds: 27 juni 2021 (16 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 oktober 2021

Onbenut potentieel

Het eerste moment in de kamer is indrukwekkend. Het spel daarentegen liep voor ons wat stroef. Er misten twee items die we nodig hadden, dat zorgde voor wat verwarring. Er is ook een moment dat je enkele minuten moet wachten, mm oké dan. Er zaten leuke en originele puzzels tussen en de eerste kamer is wel ferm. Toch hadden wij echt het gevoel dat er iets miste of niet meer werkte en er dan maar uit was gelaten. De sprekende pop was er niet en de tv’s doen het ook niet, wat volgens een hln artikel wel ooit het geval was. Geen full experience meer(?), wat mogelijk dan de reden is dat we de “flow” niet vonden. Hebben meer tips nodig gehad dan in andere kamers. De host, die wel behulpzaam en flexibel was, zei echter dat we maar een gemiddeld aantal clues hebben gehad… Zo’n scherm communicatie is jammer. Bon, dit was ons gevoel: ofwel vergane glorie en laten ze de kamer dood bloeden tot ie op is, ofwel is er wat nonchalance (in contrast met de aspecten die wel erg uitgewerkt zijn). Ik raad de kamer niet aan of af. Er is zeker een “experience” waarde en originaliteit.


7

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.0


Gespeeld in oktober 2021

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Starting room
 • Origineel
 • Missing items
 • Schept te hoge verwachtingen

 

MinnieMinnieJunior EscaperLid sinds: 13 juni 2022 (29 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 7 juli 2022

You want to play a game? No, thank you.

Als grote fans van 'the saw' films, waren we meteen geïnteresseerd in het thema toen we de reclame voor deze room voorbij zagen komen. Vol goede moed en best wel hoge verwachtingen trokken we richting Hasselt. Bij het aanbellen werd er niet meteen gereageerd dus hebben we telefonisch contact opgenomen. Bleek dat er een vergissing was met het uur van de boeking en er dus reeds een team aan het spelen was. Geen probleem, kan gebeuren. We konden het spel gelukkig later starten, al hebben we hiervoor even moeten wachten in de ontvangstruimte. Er was weinig tot geen communicatie met de host die op dat moment aanwezig was en een drankje werd er ons niet aangeboden.

Na enige tijd wachten mochten we ons klaarmaken. De korte wandeling naar de room zelf is een waar parcours van trapjes, dat je ook nog eens geblinddoekt mag afleggen. Eenmaal aangekomen in de room zelf, konden we eraan beginnen en zat de schrik er meteen in. Het decor voldeed zeker aan de verwachtingen, alle elementen van de films waren terug te vinden. De puzzels op zich waren leuk bedacht maar bij de uitvoering ervan stelden we ons soms toch wat vragen.

Over het algemeen zou ik dit spel niet aanraden aan mensen die snel bang zijn. Het vermogen om constructief en oplossend mee te denken wordt meermaals afgenomen waardoor sommigen er maar een beetje bij staan te hopen dat het allemaal snel voorbij is. Ben je echter op zoek naar spanning en hou je van het thema, dan kan deze wel oké zijn. Ik zag vooral heel veel potentieel maar jammer genoeg liet de uitvoering ervan te wensen over.

Als ze me ter plekke vroegen: "live or die, make a choice.."
Dan zou ik vrijwel voor 'die' gekozen hebben als ik hiermee de kamer sneller mocht verlaten.


5.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 1.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  59:50 min


 • Puzzles
 • Decor
 • Bad service
 • Bad host
 • Lack of story

 

SvhoeySvhoeyEscape ApprenticeLid sinds: 18 juni 2022 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 18 juni 2022

Verschieten

Mooi inkleding van de kamers, wel moet geschikt voor grote groepen. Room met acteurs die je doen verschieten. Puzzels waren aan de niet zo originele kant, ook niet iedereen kon steeds iets nuttigs doen


7.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in september 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  52:45 min


 • Sfeer
 • Beleving
 • Puzzels

 

Heel leuk

Voor mijn dochter en ik was het een eerste kennismaking met een escaperoom. Het was een leuke ervaring, ook al hadden we veel tips nodig 😬. Het spel is ingenieus uitgedacht en opgebouwd, een spannende aanrader!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 2 personen

Ontsnapt: Nee

 

Dre (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 14 juli 2021

Fantastisch

Alles tiptop inorde. Het jammere was wel dat men je blinddoekt en niet waarschuwt dat je gesleurd wordt over de vloer. Verder was alles top met de echte sensatie van SAW. Deze kamer was echt eng en een uitdaging. 1 tip voor de escape room zelf: Maak het kastje voor de code te kraken van kamer 1 (letters bij de deur) de letters zijn heel onduidelijk :)


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

oli_de_munckoli_de_munckEscape ApprenticeLid sinds: 11 juli 2021 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 juli 2021

Spannend!

Als enorme fan van de filmreeks hebben we geboekt met erg hoge verwachtingen. Bij aankomst kregen we een duidelijke maar mysterieuze uitleg over de kamer. De kamer was enorm gedetailleerd met enkele leuke knipoogjes naar de film reeks. Ook zijn we enkele keren enorm geschrokken van de effecten in de kamer. Kort samengevat: een echte aanrader voor wie van spanning houdt.


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 9.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Decoratie
 • Schrik effecten
 • Puzzels
 • Extra tijd gekregen omv technisch probleem

 

lars (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 12 juli 2021

aanrader

Een super leuke, spannende en angstaanjagende escape room. Vanaf het begin tot het einde . Alles is zo goed gemaakt en zit zo goed ineen. Dit is een aanrader voor iedereen,


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 6.5


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • het ''onverwachtse''
 • decors en al de rest
 • wel soms moeilijke puzzels

 

LindsayTLindsayTJunior EscaperLid sinds: 28 november 2021 (19 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 februari 2022

Viel erg tegen

Veel over gehoord en helaas viel het erg tegen.
Kamer is niet mooi afgewerkt, zitten ook echt gevaarlijke dingen bij. 2 van onze teamleden kwamen er gekwetst uit. Ook erg onlogisch in de middenste kamer. Geen aanrader.


4

Sfeer: 5.0

Spelbeleving: 5.0

Service: 2.5


Gespeeld in april 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Slechte service
 • Sfeer
 • Slechte begeleiding
 • Onlogische puzzels
 • Heeft onderhoud nodig

 

joris_woutersjoris_woutersEscape ApprenticeLid sinds: 9 februari 2020 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 februari 2020

Mankementjes

De sfeer was goed, maar toch wat mankementjes aan verschillende puzzels.


6.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 5.0

Service: 9.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee

 

cindyborghscindyborghsEscape ApprenticeLid sinds: 29 maart 2019 (44 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 februari 2020

Aaaaaahhhh!!!

Als je houdt van spanning en graag eens een kamer bezoekt die je onderdompelt in de wereld van Saw ben je hier aan het perfecte adres. De makers hebben veel aandacht besteed aan de beleving en de suspense begint eigenlijk al vóór je de kamer betreedt.
Wij waren met een groep van 6 vrouwen en er zijn tijdens dit uur toch heel wat ‘aaah’s’ geslaakt!
Er liep ook wel iets mis tijdens het spelen van het spel, maar dit kon ons enthousiasme toch niet drukken en we kregen zelfs korting van de eigenaar zonder dat we erom vroegen. Een kamer die de moeite waard is om te bezoeken!


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2020

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Beleving
 • Start
 • Technische storing

 

joycexwoltersjoycexwoltersJunior EscaperLid sinds: 17 maart 2019 (28 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 24 november 2019

Geweldige kamer voor een SAW liefhebber.

Wij zijn vanuit Rotterdam afgereisd naar Hasselt voor de SAW kamer, alle films gezien dus deze kamer moesten we doen! We zijn erg vriendelijk ontvangen door de heren. De puzzels zijn niet gemakkelijk en we hebben het helaas net niet gehaald, maar we hebben erg genoten van de kamer. De onderdelen uit de films komen zeker terug in de kamer. Een klein technisch probleempje onderweg, maar dat hield ons niet tegen. Het naar de kamer brengen is al een beleving op zich.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Nee


 • Ontvangst
 • SAW beleving
 • Geen simpele puzzels
 • Extra effect

 

aurelieviaurelieviJunior EscaperLid sinds: 8 juli 2018 (24 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 november 2019

Voor de echte horror-fans!

De kamer is prima uitgewerkt in lijn met het thema. Zeker niet bedoeld voor mensen met hartproblemen ;-)
Uniek concept dat de kamer echt af maakt!


8.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.0


Gespeeld in november 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Lost verwachtingen in wat betreft horror
 • Uniek concept

 

michel_dupontmichel_dupontJunior EscaperLid sinds: 28 mei 2017 (26 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 december 2019

Mooi in thema

Bedenkers hebben echt hun best gedaan om het thema tot zijn recht te laten komen. Dit is ook goed gelukt. De start is zeer leuk en origineel.

Wat me wel stoorde waren enkele technische mankementen maar wij hebben gespeeld toend e kamer net open was. ook het daglicht dat nog beinnenkomt doet iets af aan de belevenis.

niet voor doetjes... :)


8

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 7.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Thema mooi uitgewerkt
 • technische issues

 

Tom AdriaensenTom AdriaensenSenior EscaperLid sinds: 22 oktober 2017 (56 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 december 2019

Een tegenvaller

Na eerder al de andere kamer te hebben gespeeld hebben we deze ook geboekt. Reviews konden we nog niet lezen, want toen nog niet aangemeld bij Escapetalk.
De kamer was een echte tegenvaller. Halverwege wou ik er eigenlijk persoonlijk de bruin aan geven. De reset was niet goed gebeurd, waardoor er een deur open bleef staan. De spelbegeleiding had het niet goed opgemerkt. We stonden als ergens, waar we nog niet mochten staan, maar dit hadden ze pas na tien minuten door.
Een andere puzzel werkte niet omdat er iets bleef hangen, maar we bleven maar steeds hints krijgen om te doen wat we eigenlijk al gedaan hadden.
Een stukje verder kregen we elektriciteit als we ergens aan kwamen. Gelukkig maar een kleine schok. Na een bepaalde puzzel kregen we de opdracht iemand achter te laten en zelf te wachten. De tijd zou even stoppen. De tijd liep nog drie minuten door en stopte dan pas. De persoon die achtergelaten werd was toen helemaal uit het spel gehaald.
De muziek stond veel te hard om goed te communiceren, maar dit zou voor de sfeer zijn. Bij mij haalde het de sfeer naar beneden eigenlijk.
Verder waren er enkele originele puzzels, maar jammer dat ze niet allemaal vlot werkten.
De veiligheid bij brand was erg slecht. Geen vrije vluchtwegen indien nodig.
Van de eigenaar kregen we een korting omdat we zo kloegen.


5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 6.5

Service: 3.5


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 6 personen

Team: Breakaway Bandits

Ontsnapt: Ja


 • Originele puzzels
 • Leuk thema
 • Mooie ontvangstruimte
 • Veiligheid
 • Slechte reset
 • Slechte begeleiding

 

ineineEscaperLid sinds: 1 juli 2018 (58 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 december 2019

Goed idee, uitwerking teleurstellend

Een kamer over Saw, dat trok meteen mijn aandacht. Dat het een enge kamer ging worden, daar was geen twijfel over.
Het begin zorgt er inderdaad voor dat je meteen op je hoede bent.
De beginkamer is inderdaad mooi aangekleed, je waant je helemaal in de film.
De puzzels die er zijn, zijn zeer gevarieerd.

Tot daar mijn positief stuk.
Ik vond het een teleurstellende kamer. Dit had echt veel meer potentieel kunnen hebben.
Er waren heel wat mankementen, die ervoor zorgden dat je totaal uit de beleving viel.
De schermen waarmee hints werden gegeven, werkten niet in het tweede deel, waardoor je terug naar het eerste deel moest gaan om een tip te lezen.

Zoals reeds in een andere review aangehaald, was de brandveiligheid twijfelachtig.
Bij een bepaalde opdracht voelde je gewoon elektrische schokken, dit mag zeker niet de bedoeling zijn!

Op het einde waren we goed op dreef, maar kwam er zomaar een code voor een slotje op het scherm te staan... We hebben hier niet om gevraagd, het leek wel alsof we snel de kamer uit moesten.
Daarnaast was de laatste deur al open nog voor we er maar iets mee gedaan hadden, en zagen we zelfs nog een persoon snel de deur uitlopen toen we de kamer binnenkwamen. Weg sfeer..


6

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 5.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 4 personen

Team: Breakout Queens

Ontsnapt: Ja  52:00 min


 • thema
 • weinig traditionele sloten
 • variatie in puzzels
 • begeleiding
 • brandveiligheid
 • heel wat defecten

 

bennowbennowJunior EscaperLid sinds: 22 januari 2019 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 december 2019

goed concept. Uitvoering mocht beter


6.5

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 7.5


Gespeeld in juli 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig