Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Bloody Dentist 2.0

Den bosch , The Netherlands

Closed now

60 minutes

2 - 6 (Recommended: 4)

16 year

Read reviews

More about Bloody Dentist 2.0

De tandartspraktijk van Dr. Gory is gesloten wegens wanpraktijken. Zijn assistentes hadden al vermoedens dat er iets niet helemaal in de haak was. Helaas is er van zijn assistentes nooit meer iets vernomen....

Weten jullie zijn geheimen te ontrafelen om zo de vloek op deze praktijk op te kunnen heffen?

Dit is de vernieuwde versie van Bloody Dentist.


Themes

Adventure

Crime

Mystery

Properties

Pregnant friendly

Wheelchair friendly

Contains elements unsuited for epilepsy.

NLEN

Toilet available

PIN-payment possible

Free parking

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

46 likes

259 visitors

88.1% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Jagersheuvelstraat 3A
5222 BJ, Den Bosch
The Netherlands

Route

Route

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

84 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

ceessiejjceessiejjJunior EscaperMember since: 2019 August 30 (25 rooms played)
Posted on: 2019 August 31

Alle hoeken van de kamer gezien

Opnieuw een hele goede kamer van Break Out Room in Den Bosch. Deze hebben we een dag nadat we Se7en Sins hebben gespeeld uitgeprobeerd. En dat viel zeker niet tegen. We hebben letterlijk alle hoeken van de kamer gezien. "Er moet gewoon nog iets zijn. Wat zien we over het hoofd?" Stap voor stap begin je dingen af te strepen en uiteindelijk wordt het verhaal ook steeds duidelijker. Ik verbaas me er nog steeds over dat, ondanks dat we de hele kamer overhoop hadden gehaald, er toch steeds iets boven kwam wat we niet eerder hadden gezien. Erg mooie effecten en geluiden ter versterking van de sfeer. Kortom een kamer vol met verrassingen.


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in August 2019

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Gedetaileerde kamer
 • Goede puzzels
 • Verrassende effecten

  Maximillian Bancroftfreekie1990jess

Drs-jlcDrs-jlcEscape ExpertMember since: 2021 November 28 (96 rooms played)
Posted on: 2022 July 28

Achter de kiezen 🦷

Vandaag hebben we een persoonlijk record verbroken. Dit was echter niet het snelst uit een escape room geraken, maar juist het langst bij een escape room aanwezig zijn 🤣. Met ons team ‘De Drie Duitsers’ (3 personen) hadden we een escape-dagje gepland. We trapte af in ’s Hertogenbosch bij Breakout Room. Hier moesten we nog een kamer spelen die we nog niet hadden gespeeld en dat was ‘Bloody Dentist 2.0’.

We kwamen om 09:45 uur aan in Den Bosch en dit keer was de eigenaresse onze gamehost. Om een lang verhaal kort te maken; we gingen uiteindelijk pas om 14:00 de deur uit 😅. De gezelligheid, gastvrijheid en service bij Breakout Room is iets wat je maar bij weinig escape rooms meemaakt. Dit was niet de eerste keer dat we daar waren en zo lang gezellig hebben zitten kletsen over van alles en nog wat. Service staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel en dat verdient echt een groot compliment!

We werden van te voren wél gewaarschuwd voor deze kamer. Dit zou een echte ‘instap-escape room’ zijn. We hebben het advies over de volgorde van de kamers bij Breakout Room niet helemaal goed gevolgd 😅. Desalniettemin wilde we ‘m toch heel graag spelen én (spoiler) het viel absoluut niet tegen!

We kregen de instructie en introductie van de eigenaresse en vervolgens begon voor ons de kamer. De Bloody Dentist 2.0 is inderdaad een klassieke escape room. Het is een singleroom, waarbij je veelal hang- en cijfersloten open moet proberen te krijgen om verder te komen. Echter vond ik het een hele goede klassieke kamer. Er zitten leuke effecten in en er wordt goed gebruik gemaakt van licht en geluid. Helaas zijn wij op horrorgebied al erg gehard en waren we niet meer zo snel bang te krijgen door de scares in deze kamer. Desalniettemin denk ik dat als je weinig gewend bent op horror/thriller gebied, dit best een spannende kamer kan zijn.

De puzzels zijn tof. Er is van alles wat en voor iedereen wat wils en dat kan ik altijd erg waarderen. Je moet (in de meeste gevallen) eerst het ene oplossen, voordat je door kunt met het andere en daarom zou ik aanraden om deze kamer met maximaal 4 personen te spelen. Anders heb je kans dat je op elkaar moet gaan staan wachten. De meeste puzzels zijn prima in thema en passen bij het verhaal.

Het verhaal wat vertelt wordt in deze kamer is zeer goed en voornamelijk goed te volgen. Stap voor stap wordt duidelijk wat deze Bloody Dentist allemaal op zijn kerfstok heeft. Ik hou er altijd van als een verhaal duidelijk en subtiel vertelt wordt doorheen het spel én daar slaagt deze kamer absoluut in.

Met een klein kwartiertje over wisten we uit deze kamer te ontsnappen. Ondanks dat onze verwachtingen best laag waren - vanwege de waarschuwingen vooraf - vond ik het een zeer toffe kamer én hebben we het erg naar ons zin gehad. Na nog wat drankjes en kletsen gingen we uiteindelijk met een zeer tevreden gevoel naar onze volgende escape room.

Al bij al; Een zeer goede klassieke escape room met toffe licht- en geluidseffecten en vooral hele leuke puzzels. Vooral aan te raden aan mensen die nog niet heel veel escape rooms hebben gespeeld, maar zeker ook leuk voor de wat ervarene speler met de juiste verwachtingen.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met maximaal 4 personen i.v.m. lineaire puzzels en bewegingsruimte;
- Als je alle kamers op deze locatie speelt, speel dan deze als eerste voor een goede opbouw van klassiek naar modern;
- Vooral geschikt voor spelers die nog niet veel kamers gespeeld hebben (inderdaad; als instap-kamer);
- Voor ervaren escapers is dit ook een prima kamer om tussendoor te spelen. Verwacht dan wél een klassieke 1.0 kamer (maar wél een hele goede 👌).

Beste mensen van Breakout Room, bedankt voor de ongelofelijk gezellige ochtend bij jullie! Het is jammer dat we bij jullie nu even zijn uitgespeeld, want we komen ontzettend graag weer eens terug naar Breakout Room, al is het alleen maar om weer vol passie te praten over escape rooms en allerlei andere zaken 😂.


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.0

Service: 10.0


Played in July 2022

Played with 3 persons

Team: De Drie Duitsers 🇩🇪

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Klassieke 1.0 kamer
 • Licht en geluid
 • Decoratie en thematisering

  sjephanie

MoessMoessEscape LegendMember since: 2018 March 18 (262 rooms played)
Posted on: 2018 November 21

Bloody Dentist 1.1

Ik heb mijn review van Bloody Dentist erop nageslagen om te zien wat ik van de oude kamer vond en wat de upgrade heeft verbeterd t.o.v. de vorige keer.

Ik kom tot de conclusie dat ik het nog steeds een beginnerskamer vind vanwege de moeilijkheidsgraad van de kamer en ondanks de naam "2.0" het voor mijn beleving eerder een "1.1"-kamer is. Het blijft een simpel ogende kamer waar met name codes gekraakt moeten worden om hangsloten te openen.

De sfeer hebben ze wel geupgrade, dat vond ik tof. Niet zozeer door de kamer meer aan te kleden, maar door gebruik te maken van meer special effects. I like!

De kamer raad ik zeker aan om te doen, vooral bij mensen die nog niet zo heel veel kamers hebben gespeeld (maximum van vier zou ik zeggen). Verder raad ik aan om sowieso een bezoekje te doen bij Breakout room, want ze hebben ook nog andere toffe kamers.

De service was prima in de vorm van de kamer stond klaar, we konden zelfs iets eerder beginnen en de foto stond snel online. Verder zijn we gewend bij de Breakout room om met super enthousiaste, gepassioneerde, geinteresseerde medewerkers in aanraking te komen, dat was deze keer minder.


7.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 7.0

Service: 7.0


Played in November 2018

Played with 4 persons

Team: The Unnameables

Escaped: Yes  39:25 min

  Marinde

The Docter is in!

We hadden de dentist al een tijdje terug gespeeld maar de 2.0 staat zeker tot zn recht! Niks is meer zoals het was dus dit is echt weer een nieuwe uitdaging!team Breakout bedankt voor het super ontvangst en de gastvrijheid!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in October 2018

Played with 4 persons

Team: Familie0416

Escaped: Yes

  jess

Zeker een aanrader

Een weekendje Den Bosch en meteen alle kamers op deze locatie gespeeld. Absoluut geen spijt van gehad.
De kamer is erg goed vormgegeven waardoor je je in een verlaten tandartspraktijk waant. Originele puzzels en alles werkt perfect. Kamer is zeker spannend maar niet al te eng.
Medewerkers zeer vriendelijk en behulpzaam. Hints werden op een fijne en goede manier gegeven zodat het niet ten koste ging van het spel.
Mocht je ze allemaal nog willen doen, start dan met de dentist, speel vervolgens seven sins en eindig met family secrets.


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in August 2022

Played with 3 persons

Escaped: Yes

 

Tof

Een ingewikkelde, maar leuke, spannende, goed uitgewerkte beginners kamer. Erg goeie sfeer in de kamer en een gepassioneerde en enthousiaste eigenares.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in August 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes  54:13 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Logica
 • Spannend
 • Lichtjes

 

Één van de leukere “beginners” kamers!

Mijn vriend en ik hadden de andere 2 kamers hier al gespeeld (AMAZING❤️)
En omdat de andere 2 kamers en de ONWIJS gezellige eigenaren en medewerkers ons zo goed bevallen waren, wilde we ook de Bloody Dentist 2.0 spelen!

Deze kamers is uitermate geschikt voor mensen die nog niet veel Escaperooms gespeeld hebben. Het is ondanks de leeftijd van de kamer en de niet al te hoge moeilijkheidsgraad toch onwijs leuk om te doen.
Bij Breakout Room zijn ze super goed in licht, geluid en techniek. En ook in deze kamer zitten de nodige trucjes die op het eerste oog heel simpel lijken… tot je het zelf moet gaan maken of ontwerpen. Vakmanschap zit er in alle kamers op deze locatie.

Ondanks dat we ruim 20 min over hadden hebben we ons uiterst vermaakt!

Eigenaren met PASSIE voor Escaperooms en dat zie je in alles terug!
Onwijs bedankt voor de leuke avond, en tot de volgende keer!
Ik kan niet wachten tot jullie een nieuwe kamer openen in de toekomst ❤️


8

Ambiance: 9.5

Game experience: 8.0

Service: 10.0


Played in June 2022

Played with 3 persons

Escaped: Yes  39:53 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit
 • Moeilijkheidsgraad

 

Super kamer met een goede sfeer

Het is een eenvoudige kamer met goede uitdagingen. En een super tof verhaal.


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 7.5

Service: 10.0


Played in May 2022

Played with 5 persons

Escaped: No


 • Sfeer
 • Verhaal
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad

 

robert kluytmans (20 rooms played)
Posted on: 2022 May 16

Leuke kennismaking

Bloody Dentist is de eerste kamer die we hebben gespeeld bij BreakOut en het was een prima kamer.
We waren met zes personen en voor een aantal was dit hun eerste ervaring met het spelen van een escape room. De Bloody Dentist is dan zeker een aanrader voor een leuke kennismaking. Voor de gevorderde speler is ie misschien wat eenvoudig, maar voor een gemixt gezelschap is het een aanrader.

De verzorging van BreakOut Room Den Bosch is zoiezo prima in orde.
Makkelijke reservering, geen aanbetaling vooraf en enthousiaste medewerkers.
We komen zeker nog een kamer spelen.


8.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 7.5

Service: 9.5


Played in May 2022

Played with 6 persons

Escaped: Yes  47:58 min

 

Leuke kamer!

Leuk gedaan, spannend en fijn dat we voor het eerst een kamer hebben gehaald:)


8

Ambiance: 9.0

Game experience: 7.0

Service: 8.0


Played in April 2022

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Spannend
 • Verhaal
 • Beleving

 

AlexremiAlexremiJunior EscaperMember since: 2022 March 25 (16 rooms played)
Posted on: 2022 April 9

Bloody

We voelden ons in het begin vrij dom, maar uiteindelijk mooie puzzels en binnen e tijd gehaald!


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in April 2022

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

 

KarenHKarenHJunior EscaperMember since: 2021 November 16 (12 rooms played)
Posted on: 2022 April 20

Leuk, maar minder verrassende puzzels dan bij Family secrets

We hadden eerder Familie secrets gedaan. Hierbij werden we verrast door de effecten en originele puzzels. Met dat in het achterhoofd viel deze kamer een beetje tegen, maar zeker geen slechte kamer. Niet zo moeilijk, mooie originele onderdelen uit ouderwetse tandartspraktijk.


7

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.0

Service: 7.5


Played in April 2022

Played with 5 persons

Escaped: Yes  45:30 min


 • Goede service
 • Decor

 

Vivke (5 rooms played)
Posted on: 2022 March 14

Waanzinnig

Voor een vrijgezellen activiteit steken we neer in den bosch en deden we de dentist escaperoom van breakout room. Ontvangst was al geweldig, de aankleding naar de escape fantastisch en de spanning hoog met enkele schrik momentjes voor enkele van onze ladies. Echt hartstikke leuke escape room. En met nog maar 30 seconden op de klok, ja je leest het goed, ik nog gehaald ook nog.


9

Ambiance: 10.0

Game experience: 7.5

Service: 10.0


Played in March 2022

Played with 5 persons

Escaped: Yes  59:30 min

 

JoepJoepEscape ApprenticeMember since: 2022 March 9 (1 room played)
Posted on: 2022 March 9

gewelding

we waren met zn 4e en zijn echt 4 kippen zonder kop op dat moment maar het is ons gelukt en we hebben veel plezier gehad dank jullie wel !!!


9

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.0

Service: 9.0


Played in March 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit

 

wakkuwakkuwakkuwakkuJunior EscaperMember since: 2021 July 13 (19 rooms played)
Posted on: 2022 February 24

Ik ga liever naar mijn eigen tandarts

Ik speelde deze kamer met vrienden, voor hun was het de 2e keer dat ze een ES speelden. Dan is deze kamer een prima keuze.

We kwamen er niet lekker in, de host hielp ons daar waar nodig.
Het was soms wel zoeken welke puzzel bij welk slot hoorde.
Deze kamers zou ik met z'n tweeën of drieën aanraden.


Parkeren kun je voor de deur.


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.5

Service: 7.5


Played in February 2022

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

sanne_smitsanne_smitJunior EscaperMember since: 2018 August 14 (19 rooms played)
Posted on: 2021 November 21

Leuk

Leuke kamer, aanrader om met twee tot drie personen te spelen.


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 6.5

Service: 8.5


Played in November 2021

Played with 3 persons

Escaped: Yes  05:12 min


 • Goede service
 • Verhaal
 • Beleving
 • Leuke elementen
 • Hun andere kamers zijn spectaculaider
 • Alles in een ruimte
 • Weinig verrassende elementen

 

missmomissmoEscape ApprenticeMember since: 2021 October 21 (1 room played)
Posted on: 2021 October 21

Super!

Samen met mijn dochter en moeder gespeeld. Voor mijn moeder ( 77) was dit de eerste keer!
We hebben enorm genoten.
Mooie kamer, goede sfeer, leuke puzzels, gezellig en enthousiast personeel!


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 8.0

Service: 10.0


Played in October 2021

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend

 

IrmaIrmaEscape ApprenticeMember since: 2021 October 2 (2 rooms played)
Posted on: 2021 October 2

Uitdagend!

Was mijn eerste escaperoom. Ik had geluk met meer ervaren escapers om me heen ;) prachtig gemaakt, zeer uitdagend!


9

Ambiance: 7.0

Game experience: 9.0

Service: 5.0


Played in September 2021

Played with 6 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Spannend
 • Origineel
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica

 

Prima kamer

Leuke starterskamer. Vergeleken met de andere 2 kamers van deze organisatie is deze iets minder. Maar nogsteeds een hele leuke kamer.


8.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 8.0

Service: 10.0


Played in August 2021

Played with 5 persons

Escaped: Yes

 

LindaLindaEscaperMember since: 2017 October 15 (50 rooms played)
Posted on: 2021 August 14

Goede kamer


8

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.5

Service: 9.0


Played in August 2021

Played with 6 persons

Escaped: Yes  49:10 min

 

Leuke puzzelkamer

Erg leuke puzzelkamer met originele puzzels.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in July 2021

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Origineel
 • Out of the Box

 

Super kamer!

De ontvangst was wederom heel hartelijk. Je voelt je meer dan welkom om een kamer te komen spelen. De speluitleg was goed en het binnengaan van de kamer gaat op een heel leuke manier.
De kamer zelf zag er goed uit. Het spel loopt lekker vlot door en de puzzels zijn leuk. We hebben ons prima vermaakt in deze kamer.


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in July 2021

Played with 4 persons

Escaped: Yes

 

sbruijnsbruijnEscape ApprenticeMember since: 2021 July 5 (1 room played)
Posted on: 2021 July 5

Ge Wel Dig

Vandaag voor het eerst met een wat ervaren vriendin in een escape room geweest! Wat is het allemaal doordacht en mooi gemaakt. Een onderneming waar je trots op mag zijn als ondernemer. Mooi om te zien en om nog gezellig over na te praten. Er zitten gepassioneerde ondernemers achter dit bedrijf met een hart voor de zaak. Leuk om te zien! Ik zal zeker nog een terug komen om uit de andere kamers te ontsnappen! Bedankt voor de top ervaring!


10

Ambiance: 9.5

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in July 2021

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Bijzondere en inventieve puzzels
 • Eigen invulling moeten geven wat later logisch is.
 • Aardig personeel
 • Passend licht en geluid
 • Geen vergelijkingsmateriaal om minpunt te geven.

 

Danique Blom (2 rooms played)
Posted on: 2021 June 27

Geweldig

Het is een leuke en mysterieuze kamer. De puzzels waren afwisselend. We moesten nog 3 puzzels en dan waren we ontsnapt. Je wordt op een vriendelijke en enthousiaste manier ontvangen.


8.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 8.0

Service: 8.5


Played in June 2021

Played with 4 persons

Escaped: No


 • Het is een uitdagende kamer met een interessant ve
 • Goed ontvangst
 • Vriendelijke mensen

 

ankevvankevvJunior EscaperMember since: 2018 February 15 (24 rooms played)
Posted on: 2021 June 25

Leuke (en spannende!) ervaring

Ook een leuke room van deze locatie (plan een dag en doe er meerdere!). Mijn teamgenoot voerde de spanning wel op door bij alles te gillen, maar we hebben ook zeker gelachen! Er wordt op een goede manier hints gegeven en spel zit tof in elkaar! Van ontvangst tot vertrek wordt je meegenomen in het spel en de eigenaresse is super gastvrij en enthousiast.


9.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 10.0


Played in June 2021

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Spelervaring
 • Spel niveaus
 • Gastvrijheid

 

Leuk.

Prima escaperoom maar hadden wat meer puzzels verwacht.


7

Ambiance: 7.5

Game experience: 6.0

Service: 8.0


Played in June 2021

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Leuke effecten
 • Decor klopte
 • Weinig puzzels
 • Lamp ging kapot..

 

Load more reviews

Write your review

Pro's and con's

Additional info

Score

Finishing

1
Review
2
Pro's and con's
3
Additional info
4
Score
5
Finishing

Your review

Your experience in one sentence*
Tell some more about your experience*

Prositives of the room

Ambiance
Great service
Puzzles
Original
Difficulty
Great price
Experience
Storyline
Diversity
Great host
Logic
Exciting

Negatives of the room

Ambiance
Bad service
Puzzles
Not really original
Difficulty
Cost
Experience
Lack of story
Illogical puzzles
Bad host
Needs maintenance
Decor

More info

Date of visit*
Persons*
Escaped?*
Time needed to escape? (Optional)

Ambiance

Game experience

Service

Total

Score

Rate the escape room you've played with grades

Ambiance

How was the decoration and theming of the room? Did they make use of effects in the room?

Game experience

Were the puzzles/tasks challenging enough, achievable and in balance and did they fit the story and the experience?

Service

How did you get welcomed and guided before, during and after the escape?

Total

The scoring total doesn't have to be the average of the partial grades. Sometimes an escape rooms deserves a higher or lower total score.

6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6

Fine: A pretty average room, fine to play, but don't expect an amazing room.

Why do I see this?

At the of 2021, we put together a standard explanation of the scores, based upon input from our visitors. This can help to put your score in context.

Name


6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6


More information

Played in

Played with

Team:

Escaped:

Time (mm:ss) (optional)


Pros

Cons

Place without account

We will send you a mail to confirm your email.
Your review will only become visible after you have confirmed your email adress and we have approved the review.

Fill in your name
How many escape rooms have you played already
Fill in your email

Thanks!

You're great