Found a bug?

Receive notifications?

Do you want to receive notifications?

Notifying Pim

Bloody Dentist 2.0

Den bosch , Netherlands

Open now

60 minutes

2 - 6 (Recommended: 4)

16 year

Read reviews

More about Bloody Dentist 2.0

De tandartspraktijk van Dr. Gory is gesloten wegens wanpraktijken. Zijn assistentes hadden al vermoedens dat er iets niet helemaal in de haak was. Helaas is er van zijn assistentes nooit meer iets vernomen....

Weten jullie zijn geheimen te ontrafelen om zo de vloek op deze praktijk op te kunnen heffen?

Dit is de vernieuwde versie van Bloody Dentist.


Themes

Adventure

Crime

Mystery

Properties

Pregnant friendly

Wheelchair friendly

Epilepsy risk

NLEN

Toilet available

PIN-payment possible

Free parking

Drinks available

Escapetalk.nl statistics

56 likes

493 visitors

82.9% escaperate

Based on escapetalk.nl visitors

Website

Visit website

Address

Jagersheuvelstraat 3A
5222 BJ, Den Bosch
Netherlands

Route

Route

Calculate costs

No right may be derived from the prices mentioned on this website since they can be changed at any given moment.

140 reviews

The total score of a review doesn't have to be the average of your subscores. Sometimes a room feels like it should deserve a higher (or lower) rating than the exact sum of its parts.

Write a review

ceessiejjceessiejjEscaperMember since: 2019 August 30 (35 rooms played)
Posted on: 2019 august 31

Alle hoeken van de kamer gezien

Opnieuw een hele goede kamer van Break Out Room in Den Bosch. Deze hebben we een dag nadat we Se7en Sins hebben gespeeld uitgeprobeerd. En dat viel zeker niet tegen. We hebben letterlijk alle hoeken van de kamer gezien. "Er moet gewoon nog iets zijn. Wat zien we over het hoofd?" Stap voor stap begin je dingen af te strepen en uiteindelijk wordt het verhaal ook steeds duidelijker. Ik verbaas me er nog steeds over dat, ondanks dat we de hele kamer overhoop hadden gehaald, er toch steeds iets boven kwam wat we niet eerder hadden gezien. Erg mooie effecten en geluiden ter versterking van de sfeer. Kortom een kamer vol met verrassingen.


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in August 2019

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Gedetaileerde kamer
 • Goede puzzels
 • Verrassende effecten

  Maximillian Bancroftfreekie1990jess

BrunildBrunildEscape ApprenticeMember since: 2023 January 06 (16 rooms played)
Posted on: 2023 january 06

Top kamer

Spannende goed opgebouwde kamer. Sommige stukjes waren even lastig maar de hulplijn was top. Leuke effecten. Ontvangst en afsluiting waren gezellig met Glenn. Legt alles goed uit. Veel ervaring heeft hij met escaperooms dus leuke tips gekregen. Dank je wel


9.5

Ambiance: 10.0

Game experience: 9.5

Service: 10.0


Played in January 2023

Played with 3 persons

Escaped: Yes  58:20 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Diversiteit

  Glenn

Drs-jlcDrs-jlcEscape LegendMember since: 2021 November 28 (205 rooms played)
Posted on: 2022 july 28

Achter de kiezen 🦷

Vandaag hebben we een persoonlijk record verbroken. Dit was echter niet het snelst uit een escape room geraken, maar juist het langst bij een escape room aanwezig zijn 🤣. Met ons team ‘De Drie Duitsers' (3 personen) hadden we een escape-dagje gepland. We trapte af in 's Hertogenbosch bij Breakout Room. Hier moesten we nog een kamer spelen die we nog niet hadden gespeeld en dat was ‘Bloody Dentist 2.0'.

We kwamen om 09:45 uur aan in Den Bosch en dit keer was de eigenaresse onze gamehost. Om een lang verhaal kort te maken; we gingen uiteindelijk pas om 14:00 de deur uit 😁…. De gezelligheid, gastvrijheid en service bij Breakout Room is iets wat je maar bij weinig escape rooms meemaakt. Dit was niet de eerste keer dat we daar waren en zo lang gezellig hebben zitten kletsen over van alles en nog wat. Service staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel en dat verdient echt een groot compliment!

We werden van te voren wél gewaarschuwd voor deze kamer. Dit zou een echte ‘instap-escape room' zijn. We hebben het advies over de volgorde van de kamers bij Breakout Room niet helemaal goed gevolgd 😁…. Desalniettemin wilde we ‘m toch heel graag spelen én (spoiler) het viel absoluut niet tegen!

We kregen de instructie en introductie van de eigenaresse en vervolgens begon voor ons de kamer. De Bloody Dentist 2.0 is inderdaad een klassieke escape room. Het is een singleroom, waarbij je veelal hang- en cijfersloten open moet proberen te krijgen om verder te komen. Echter vond ik het een hele goede klassieke kamer. Er zitten leuke effecten in en er wordt goed gebruik gemaakt van licht en geluid. Helaas zijn wij op horrorgebied al erg gehard en waren we niet meer zo snel bang te krijgen door de scares in deze kamer. Desalniettemin denk ik dat als je weinig gewend bent op horror/thriller gebied, dit best een spannende kamer kan zijn.

De puzzels zijn tof. Er is van alles wat en voor iedereen wat wils en dat kan ik altijd erg waarderen. Je moet (in de meeste gevallen) eerst het ene oplossen, voordat je door kunt met het andere en daarom zou ik aanraden om deze kamer met maximaal 4 personen te spelen. Anders heb je kans dat je op elkaar moet gaan staan wachten. De meeste puzzels zijn prima in thema en passen bij het verhaal.

Het verhaal wat vertelt wordt in deze kamer is zeer goed en voornamelijk goed te volgen. Stap voor stap wordt duidelijk wat deze Bloody Dentist allemaal op zijn kerfstok heeft. Ik hou er altijd van als een verhaal duidelijk en subtiel vertelt wordt doorheen het spel én daar slaagt deze kamer absoluut in.

Met een klein kwartiertje over wisten we uit deze kamer te ontsnappen. Ondanks dat onze verwachtingen best laag waren - vanwege de waarschuwingen vooraf - vond ik het een zeer toffe kamer én hebben we het erg naar ons zin gehad. Na nog wat drankjes en kletsen gingen we uiteindelijk met een zeer tevreden gevoel naar onze volgende escape room.

Al bij al; Een zeer goede klassieke escape room met toffe licht- en geluidseffecten en vooral hele leuke puzzels. Vooral aan te raden aan mensen die nog niet heel veel escape rooms hebben gespeeld, maar zeker ook leuk voor de wat ervarene speler met de juiste verwachtingen.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met maximaal 4 personen i.v.m. lineaire puzzels en bewegingsruimte;
- Als je alle kamers op deze locatie speelt, speel dan deze als eerste voor een goede opbouw van klassiek naar modern;
- Vooral geschikt voor spelers die nog niet veel kamers gespeeld hebben (inderdaad; als instap-kamer);
- Voor ervaren escapers is dit ook een prima kamer om tussendoor te spelen. Verwacht dan wél een klassieke 1.0 kamer (maar wél een hele goede 👌).

Beste mensen van Breakout Room, bedankt voor de ongelofelijk gezellige ochtend bij jullie! Het is jammer dat we bij jullie nu even zijn uitgespeeld, want we komen ontzettend graag weer eens terug naar Breakout Room, al is het alleen maar om weer vol passie te praten over escape rooms en allerlei andere zaken 😂.


8.5

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.0

Service: 10.0


Played in July 2022

Played with 3 persons

Team: De Drie Duitsers

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Klassieke 1.0 kamer
 • Licht en geluid
 • Decoratie en thematisering

  sjephanie

GijssambeekGijssambeekEscape ExpertMember since: 2022 January 01 (130 rooms played)
Posted on: 2022 august 18

Service can sell everything

Deze escape dag was ik op pad met ´De Drie Duitsers´ dit is voortaan een beetje het groepje waarmee ik eerlijk kan zijn over mijn escape verslaving en me daar graag verder mee helpen.

We hadden vandaag om 10:00 Bloody Dentist 2.0 staan, hoezo is de tijd belangrijk hoor ik je denken. Nou omdat we om 12 uur lekker volgegeten naar binnen gingen ik voelde me net hans uit hans en grietje. Alle gekheid op een stokje, we werden onthaald door een van de leukere mensen die ik heb ontmoet tijden het escape Jessica wat een gezelligheid kwamen wij in terecht. We kregen de vraag of we eerst wat wouden drinken want ´Ze had de tijd´ en dat was niet gelogen we hebben 2 uur lang alleen maar gekletst en gedronken, ervaringen over escaperooms uitgedeeld en vooral een hoop gelachen.

Maar nu de escaperoom zelf (Die al niet meer tegen kon vallen voor het ontvangt)
Het was een leuke kamer een ´thriller´ hij was niet super eng maar de stemming was goed gezet. De puzzels waren niet te makkelijk en maakte het daarom voor mij een goeie kamer. De afwerking was goed gedaan lichten en geluid een plus punt en de afwerking goed.

We waren er binnen de tijd uit, ik meen dat we nog iets rond de 8 minuten overhadden en dat was dikke prima, een leuke kamer en een aanrader om langs te gaan.
Breakout Room bedankt (Special shoutout naar Jessica) en ik kom zeker nog terug voor de Halloween versie :-)


8.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 10.0


Played in July 2022

Played with 3 persons

Team: De Drie Duitsers

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Goede prijs
 • Service Service & Service

  sjephanie

Één van de leukere “beginners” kamers!

Mijn vriend en ik hadden de andere 2 kamers hier al gespeeld (AMAZING❤️¸)
En omdat de andere 2 kamers en de ONWIJS gezellige eigenaren en medewerkers ons zo goed bevallen waren, wilde we ook de Bloody Dentist 2.0 spelen!

Deze kamers is uitermate geschikt voor mensen die nog niet veel Escaperooms gespeeld hebben. Het is ondanks de leeftijd van de kamer en de niet al te hoge moeilijkheidsgraad toch onwijs leuk om te doen.
Bij Breakout Room zijn ze super goed in licht, geluid en techniek. En ook in deze kamer zitten de nodige trucjes die op het eerste oog heel simpel lijken… tot je het zelf moet gaan maken of ontwerpen. Vakmanschap zit er in alle kamers op deze locatie.

Ondanks dat we ruim 20 min over hadden hebben we ons uiterst vermaakt!

Eigenaren met PASSIE voor Escaperooms en dat zie je in alles terug!
Onwijs bedankt voor de leuke avond, en tot de volgende keer!
Ik kan niet wachten tot jullie een nieuwe kamer openen in de toekomst ❤️¸


8

Ambiance: 9.5

Game experience: 8.0

Service: 10.0


Played in June 2022

Played with 3 persons

Escaped: Yes  39:53 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Diversiteit
 • Moeilijkheidsgraad

  Evelyne

MoessMoessEscape LegendMember since: 2018 March 18 (282 rooms played)
Posted on: 2018 november 21

Bloody Dentist 1.1

Ik heb mijn review van Bloody Dentist erop nageslagen om te zien wat ik van de oude kamer vond en wat de upgrade heeft verbeterd t.o.v. de vorige keer.

Ik kom tot de conclusie dat ik het nog steeds een beginnerskamer vind vanwege de moeilijkheidsgraad van de kamer en ondanks de naam "2.0" het voor mijn beleving eerder een "1.1"-kamer is. Het blijft een simpel ogende kamer waar met name codes gekraakt moeten worden om hangsloten te openen.

De sfeer hebben ze wel geupgrade, dat vond ik tof. Niet zozeer door de kamer meer aan te kleden, maar door gebruik te maken van meer special effects. I like!

De kamer raad ik zeker aan om te doen, vooral bij mensen die nog niet zo heel veel kamers hebben gespeeld (maximum van vier zou ik zeggen). Verder raad ik aan om sowieso een bezoekje te doen bij Breakout room, want ze hebben ook nog andere toffe kamers.

De service was prima in de vorm van de kamer stond klaar, we konden zelfs iets eerder beginnen en de foto stond snel online. Verder zijn we gewend bij de Breakout room om met super enthousiaste, gepassioneerde, geinteresseerde medewerkers in aanraking te komen, dat was deze keer minder.


7.5

Ambiance: 8.5

Game experience: 7.0

Service: 7.0


Played in November 2018

Played with 4 persons

Team: The Unnameables

Escaped: Yes  39:25 min

  Marinde

The Docter is in!

We hadden de dentist al een tijdje terug gespeeld maar de 2.0 staat zeker tot zn recht! Niks is meer zoals het was dus dit is echt weer een nieuwe uitdaging!team Breakout bedankt voor het super ontvangst en de gastvrijheid!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in October 2018

Played with 4 persons

Team: Familie0416

Escaped: Yes

  jess

MarkWegMarkWegEscape ExpertMember since: 2021 September 18 (70 rooms played)
Posted on: 2024 february 14

Old-scool escape

Een old-scool escaperoom. Altijd lastig om die, met de kennis er ervaring van moderne kamers te beoordelen. Toch: de prijs is niet old-scool.
Het thema dentist kennen we en werd her en der al mooi uitgevoerd. Ook hier is de aankleding als in een obscure tandartspraktijk. Lastig is dat voor binnenkomst er een aantal restricties waren bij de decoratie: "Hier niet aanzitten." Dat maakt dat je er dus ook niet gaat aanzitten, terwijl dat misschien wel de bedoeling is. Ook dat je misschien wel iets meer rekent tot "hier niet aanzitten" dan bedoeld is.
Liever een kamer waar je aan alles mag zitten, als je het maar niet stukmaakt.
Het attribuut waar het om ging leverde overigens blauwe enkels op bij een aantal van ons. Het licht is niet steeds even duidelijk en het attribuut stond akelig in de weg.

De kamer kent vele puzzels en de old-scool toont zich ook daar. Het is niet steeds duidelijk wat we oplosten, wat er gebeurde als we iets dachten op te lossen of hoe dingen met elkaar verband hielden. Dat past een beetje in een kamer met zo weinig ruimte, maar we kennen toch ook kamers waar de flow duidelijker is. De uitvoering met lichten is best oke, maar is niet altijd terzake.
Er zitten op deze manier nogal wat "red-harings" in deze kamer: een hoop dingen die er niet toe doen, die niet meedoen, of die wel meedoen zonder dat je het merkt. Het haalde de flow voor ons uit deze kamer en leverde veel frustratie op. Meer dan eens stonden we met zijn vijven een beetje te kijken: wat nu?

Achteraf hoorden we dat de BreakoutRoom afscheid gaat nemen van deze kamer en een nieuwe kamer aan het bedenken is. Gezien hun andere kamers op deze locatie en de kwaliteit daar lijkt ons dat een erg goed plan. Omdat we hier toch kwamen wilden we alledrie de kamers spelen. In volgorde begonnen we met deze. Je kunt deze ook overslaan. De andere twee zijn aanmerkelijk beter.
Kan me ook voorstellen dat het voor de gamemaster (complimenten voor hem!) veel leuker is om een kamer te begeleiden met een vanzelfsprekende flow dan dat je hier in deze kamer steeds moet bijspringen.6.5

Ambiance: 6.0

Game experience: 5.5

Service: 7.5


Played in February 2024

Played with 5 persons

Escaped: No


 • Goede begeleiding

 

MarcelvWMarcelvWEscape ApprenticeMember since: 2024 January 20 (1 room played)
Posted on: 2024 january 20

Erg geslaagd

Leuke kamer en het verhaal is mooi. Was niet makkelijk maar erg leuk om te doen.


9

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.5

Service: 9.5


Played in January 2024

Played with 5 persons

Escaped: Yes  57:43 min


 • Goede service
 • Sfeer
 • Goede begeleiding

 

ChanulekeChanulekeEscape ApprenticeMember since: 2024 January 02 (1 room played)
Posted on: 2024 january 02

Toffe ervaring met deze kamer.

Samen met zijn drieën naar den bosch geweest. Wat ga je dan doen? Een escaperoom bezoeken! Voor onze dochter de 1e keer, gelijk maar even een bezoekje aan de tandarts gebracht. Vriendelijke begeleiding, mooie setting een en een prettig ontvangst door de eigenaresse. Duidelijke uitleg gehad van te voren en toen gestart. Tijdens ons verblijf in de kamer zijn we goed begeleid. Na afloop nog even gezellig gekletst en tips gekregen om escaperooms te bezoeken. Hele leuke ervaring wij gaan er meer bezoeken!!!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in January 2024

Played with 3 persons

Escaped: No


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Diversiteit

 

SharkstierSharkstierJunior EscaperMember since: 2022 August 01 (10 rooms played)
Posted on: 2024 february 10

Best wel leuk, maar verpest door één puzzel

Toen we begonnen met de kamer was de sfeer goed. Leuk hoe de kamer begint en de eerste puzzel was super origineel. Er werd gelachen en we waren goed op weg. Helaas werd dit verpest door één specifieke puzzel. Zelfs met de hints kwamen we niet verder. De puzzel moet echt aangepast worden om verder te kunnen komen. Na 15 minuten hadden we het pas. De puzzels daarna waren wel leuk, maar de sfeer was omgeslagen omdat we zo gek werden van die ene puzzel. Helaas hebben we ook niet het einde kunnen meemaken omdat de tijd voorbij was. Het personeel was wel heel aardig.


7.5

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.0

Service: 9.0


Played in December 2023

Played with 3 persons

Escaped: No


 • Sfeer
 • Goede service
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Puzzels
 • Onlogische puzzels

 

Spannende, maar leuke kamer

Met vrienden zijn we voor mijn verjaardag naar Breakout Escaperoom geweest en hebben we verdeeld in 2 groepen een escaperoom gedaan: The Dentist en Se7en Sins.
Zelf zat ik in de groep van The Dentist en we hebben het helaas niet weten te redden binnen het uur. Nu zijn we relatief escaperoom noobs en met het lage slagingspercentage was het te begrijpen, hoewel we met een kwartier extra er waarschijnlijk wel uitgeraakt waren.

The Dentist is een oude tandartspraktijk, die je echt het gevoel geeft dat je in een jaren 50 horrorfilm terecht bent gekomen. Hoewel de kamer spannend is, is hij niet per se eng. Technisch zit hij erg goed in elkaar. Waar onze eerste escaperoom nog puur puzzelen was zonder digitale techniek, draait deze echt op de techniek die erachter zit.
Alle voorwerpen waren ook kundig gemaakt door het team wat erachter schuilgaat.

Voor ervaren spelers zal hij met 1 of 2 hints misschien wel makkelijk te doen zijn, maar wij zitten nog steeds vast in de praktijk van dr. Gory ?


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in December 2023

Played with 3 persons

Escaped: No


 • Sfeer
 • Spannend
 • Goede begeleiding
 • Moeilijkheidsgraad

 

wesley85wesley85Junior EscaperMember since: 2019 December 07 (29 rooms played)
Posted on: 2023 november 17

Uitdagend

Leuke room veel oude uitdagingen leuke tijdlijn


9

Ambiance: 9.5

Game experience: 7.0

Service: 9.0


Played in November 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  07:12 min


 • Goede service
 • Sfeer
 • Goede prijs

 

Evdb (1 room played)
Posted on: 2023 november 05

Geweldig

Wauw, wij vonden het echt super leuk. We hebben dit spel met z'n 2e gespeeld en was prima te doen. Wel moeilijker dan je met meerdere bent. Maar het personeel speelde super goed mee en de omgeving en het spel is echt super gedaan. Tot de volgende ronde!!


10

Ambiance: 10.0

Game experience: 10.0

Service: 10.0


Played in November 2023

Played with 2 persons

Escaped: No

 

Djedi (30 rooms played)
Posted on: 2023 november 07

Niet naar Breakout room gaan!!!!

Samen met mijn vriend, mijn beste vriendinnetje en haar vriend zijn wij hier afgelopen zaterdag geweest voor een escape room in de volgende escape room: “Bloody Dentist 2.0”. Ik heb nog NOOIT zo’n slechte escape room als deze meegemaakt. De uitleg was bagger, er zat totaal geen (inter)actie in de escape room en de logica was ook ver te zoeken. Wij zijn echt niet achterlijk of weten niks, maar er waren maar 5 oplossingen waarvan het niet duidelijk was hoe je aan deze oplossingen kwam. Ik raad deze escape room dus echt niet aan. Net zo min als Breakout Room zelf. Ga alsjeblieft ergens anders heen, want dit is het geld niet waard. Je betaald er namelijk ook nog eens flink voor. En voor wat je krijgt? Zeg het maar, een grote grap.


1

Ambiance: 1.0

Game experience: 1.0

Service: 1.0


Played in November 2023

Played with 4 persons

Escaped: No

 

ZebraJansenZebraJansenJunior EscaperMember since: 2022 June 24 (22 rooms played)
Posted on: 2023 october 28

Spannend!!!!

Leuke ontvangst. We hadden hier al 2 kamers gespeeld en deze hebben we bewaard tot Halloween omdat er dan een acteur in de kamer zou zijn. Dit was zeker wel een meerwaarde. We hebben ons prima vermaakt.


8.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 10.0


Played in October 2023

Played with 5 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Beleving
 • Spannend

 

MloesMloesJunior EscaperMember since: 2023 August 27 (11 rooms played)
Posted on: 2023 october 29

The twisted story

We hadden de andere 2 kamers van break out room al gespeeld. Voor deze laatste kamer werd the twisted story tijdens helloween aangeraden. Dus meteen daar ter plekken toen geboekt. ( Echter is er toen niet vermeld, dar de kamer een stuk duurder zou zijn deze dag. Dat was even een tegenvaller bij het afrekenen.) De twist was dat er acteurs tijdens het spelen tussen door binnen kwamen lopen.
Dat maakte het verhaal spannender.

De acteur nam ook voorwerpen mee die je nodig had voor je puzzels op te lossen. (Deze voorwerpen, zouden normaal gesproken al in de kamer aanwezig zijn). De acteur die onze kamer deed, speelde ook in een andere kamer, waardoor het soms even duurde voor de Anwijzing vrijgegeven werd.
Dat was soms wel frustrerend, je gaat dan aan jezelf twijfelen of je iets over het hoofd gezien hebt.

Met acteur was het zeker leuk, maar niet in verhouding met de prijs die er werd gevraagd. Had voor dit bedrag wel wat meer verwacht.

Tevens was er een onderdeel stuk, waardoor je een opdrachtje niet uit kon voeren, zonder ze deze hint handmatig achter de schermen in beeld werd gebracht.

Het was wel een mooi geschreven verhaal. En er werd gebruik gemaakt van meerdere soorten sloten. (Wat ik zelf altijd kan waarderen) Maar ten opzochten van de 2 andere kamers die zij hebben, vind ik dit de minsten.


7

Ambiance: 8.0

Game experience: 8.0

Service: 7.5


Played in October 2023

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Beleving
 • Prijs
 • Heeft onderhoud nodig
 • Prijs met acteur relatief duur voor de korte bezoe
 • Wachten op acteur voor je verder kunt

 

xmirellexxmirellexJunior EscaperMember since: 2023 August 26 (11 rooms played)
Posted on: 2023 october 29

Leuk, maar niet erg enthousiast

Wij hadden deze kamer gedaan met Halloween wanneer dit een Twisted story was. Dit op aanraden van de host die wij de vorige keer hadden. Want met Halloween loopt er een acteur binnen waardoor het iets spannender wordt. Het ontvangst was leuk aangekleed in het thema! Breakoutroom heeft hier veel aandacht aan besteed.

Uiteindelijk werden wij naar de kamer gebracht. De kamer was basic en er stonden niet zoveel spulletjes als in de andere kamers. Hierdoor moesten bepaalde dingen vaker gebruikt worden, terwijl in de andere kamers deze onderdelen dan niet meer hoefde te gebruiken. Dit bracht even verwarring. Sommige mechanismes die erin zaten waren wel origineel, alleen niet alles werkte volledig elke keer.

Daarnaast waren de acteurs zeker wel een meerwaarde anders was de kamer misschien een beetje saai. Maar de acteur kwam met onderdelen die wij nodig hadden om uit de kamer ontsnappen. Soms kwam dit later, als wij al vastliepen op dit onderdeel, omdat de acteur nog in een andere kamer zat. Dit bracht wel wat vertraging. Hierdoor ging je soms aan dingen twijfelen van wat moeten we doen? Met de normale verhaallijn staan deze onderdelen wel in de kamer. Ik had persoonlijk ook net wat meer van de acteurs verwacht, ik ben echt een bang ingesteld mens, maar het viel me echt heel erg mee. Nu geen dromen gehad terwijl ik dat bij de andere 2 kamers, zonder Twisted story, wel heb ervaren.

De prijs schrok ik ook wel even van omdat wij dit niet doorhadden. Voor 2 personen is dit wel aan de hoge kant met Halloween. Dit wist ik niet (meer) vanwege het snelle boeken van de kamer met het vorige bezoek. De vorige keer hebben wij ook langer nagepraat dan nu. Iedereen was nu erg moe en druk bezig met de Twisted story, dat was wel jammer.

Maar al met al hebben wij ons prima vermaakt, maar dit is wel de minste kamer van de 3. Dus we komen graag terug als er iets nieuws gebouwd is! ;)


7.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 7.0

Service: 7.5


Played in October 2023

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Prijs hoog voor 2 personen
 • Heeft onderhoud nodig
 • Decor

 

Brrr, freaky tandarts

Leuke kamer! Wel de oudste van alle kamers, dat is wel te zien. Maar toch een leuke escape room! Het duurde even voordat we echt ‘in the game’ waren.

Het leuke aan deze kamer is dat er genoeg puzzels zijn om mee bezig te zijn, je hoefde niet te wachten totdat anderen klaar waren met een opdracht maar je was continue wel met iets bezig (we waren met 4 personen) en op bepaalde momenten kwam je allemaal samen voor een puzzel.

De ruimte is wel aan een update toe, maar dat maakt de beleving niet minder leuk!


8.5

Ambiance: 7.5

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in October 2023

Played with 4 persons

Escaped: Yes  54:00 min


 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Puzzels
 • Sfeer
 • Heeft onderhoud nodig

 

Tot op het laatste moment spannend!

Bij binnenkomst was het personeel erg vriendelijk, onze game master was geïnteresseerd in onze eerdere ervaringen met escape rooms en maakte een leuk praatje.

Vanaf het moment dat we begonnen aan de bloody dentist was het gelijk spannend. De puzzels waren niet overdreven moeilijk maar het spanningselement maakte het wel wat lastiger. Helaas was er een onderdeel van de escaperoom stuk, echter werden we meteen ‘opgebeld’ via een telefoon in de kamer om ons verder te helpen. Ondanks dit was het alsnog een hele leuke ervaring. Zeker een aanrader!


9

Ambiance: 9.0

Game experience: 9.0

Service: 9.0


Played in October 2023

Played with 4 persons

Team: Escape Again..

Escaped: Yes  53:30 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding
 • Spannend

 

BenjaminBenjaminEscape GuruMember since: 2020 June 16 (145 rooms played)
Posted on: 2023 october 20

Jaarlijkse controle bij Dokter Gory

Dagje op bezoek bij Break-out. In de volgorde der dingen stond vandaag eerst een bezoekje bij de tandarts op het programma. Tandjes poetsen doe ik steeds goed, dus ik verwachtte niet meteen problemen.

Aankomst loopt prima. Er is voldoende parking voor de deur en rondom. Vlot onthaal, fijne ontvangsruimte. Uitbater is gebeten door het escaperoomgenre. Al snel begonnen we uit te wisselen over fijne escape-ervaringen en vlogen er tips in twee richtingen. Heel leuk, dat was de gehele dag zo. Ik vind het altijd fijn als een escape wordt uitgebaat door iemand die ervan houdt en ook in de ervaringen dat wil overbrengen naar de bezoekers. Dat is hier niet anders.

Op naar die dekselse tandarts dan. Deze kamer is de oudste kamer van Break-out. Je kan dat in opzet dan wel merken, maar even goed is dit een zeer te genieten kamer. Puzzels zijn voldoende uitdagend en fijn in de kamer verwerkt. Er is doorheen de jaren wel wat geïnvesteerd om voldoende sfeer in de kamer te brengen. Dat maakt dat het ook vandaag nog zeker een fijne kamer is. Verwacht echter geen immersie of doldwaze opbouw van kamer na kamer na kamer hier. Kortom: met de juiste verwachtingen, is een bezoekje aan deze ietwat lugubere tandarts absoluut de moeite waard!


8.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.5

Service: 10.0


Played in October 2023

Played with 2 persons

Escaped: Yes


 • Leuke, afwisselende puzzels
 • Prima kamer voor 2 à 3 personen
 • Spannende effecten
 • What you see is what you get
 • Hier en daar wat slijtage
 • Zeker niet voor grotere groepen

 

RwaallRwaallJunior EscaperMember since: 2023 February 04 (17 rooms played)
Posted on: 2023 october 22

Een basic kamer

Afgelopen vrijdag deze kamer gespeeld met z’n twee. Een wat basis kamer met een oké verhaallijn. We kwamen niet echt in de flow van de kamer en raakten een beetje zoek. Met hulp van een aantal hulplijnen kwamen we er met horten en stoten doorheen. De schrikeffecten waren effectief en de ontvangst meer dan hartelijk . We komen wel zeker een keer terug om de kamer Family Secrets te doen.


7.5

Ambiance: 7.0

Game experience: 7.0

Service: 8.5


Played in October 2023

Played with 2 persons

Escaped: No


 • Goede service
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Decor

 

LiaanLiaanJunior EscaperMember since: 2022 June 27 (23 rooms played)
Posted on: 2024 january 28

Prima kamer

Omdat mijn moeder slecht ter been is kwamen we uit op deze kamer. Hier hoeft niet van de ene ruimte naar de andere gekropen te worden. Voor dit doel prima, maar als verwende escaper mis je dit wel.


8

Ambiance: 10.0

Game experience: 7.5

Service: 9.5


Played in October 2023

Played with 6 persons

Escaped: Yes  55:00 min


 • Goede service
 • Sfeer
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding
 • Beleving

 

HardemanHardemanEscape ApprenticeMember since: 2023 April 27 (3 rooms played)
Posted on: 2023 october 15

Leuk thema

Samen met dochter en schoondochter deze kamer last minute geboekt en gespeeld. Verhaal zit goed in elkaar en past perfect bij het thema. Ook de kamer zelf. Hadden wel wat hints nodig maar we zijn ontsnapt. Dit smaakt naar meer…..


8.5

Ambiance: 8.0

Game experience: 7.0

Service: 10.0


Played in October 2023

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Verhaal
 • Goede begeleiding

 

Danique (7 rooms played)
Posted on: 2023 october 18

Top

Het was een van de betere/beste escaperooms die wij hebben gedaan tot nu toe. ! We werden vriendelijk ontvangen. De kamer zelf mocht van mij wel wat spannender qua beleving.. ook met special effects zegmaar, het was een béétje saai.... Er zit meer in om de verhaallijn door te trekken en te vertalen naar/in de escaperoom..! Maar. Wel een leuke ,toegankelijke kamer. Voor jong en oud wel, ook niet te moeilijk/niet te vergezocht. We vinden het wel erg duur. 6 personen €132... Je zou denken hoe meer mensen, hoe goedkoper dus ik snap niet dat dat hier andersom is.. Maargoed. Wij vonden €132 voor een uurtje spelen erg duur. Tip: geef mensen op z'n minst een welkomstdrankje of drankje aan het einde....


8

Ambiance: 6.0

Game experience: 7.5

Service: 7.5


Played in October 2023

Played with 6 persons

Escaped: No

 

Marcovh1984Marcovh1984EscaperMember since: 2023 January 03 (60 rooms played)
Posted on: 2023 september 13

Verrassend leuk

Tijd geleden de 2 andere kamers daar gespeeld maar deze ontbrak nog. Erg leuke kamer voor een “standaard” kamer. Zoals bij de andere kamers weten ze altijd de juiste sfeer neer te zetten om je in het verhaal en de kamer te trekken. Daarnaast zijn ze altijd erg vriendelijk wie je ook hebt als host.


8.5

Ambiance: 9.5

Game experience: 8.5

Service: 10.0


Played in September 2023

Played with 3 persons

Escaped: Yes


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede begeleiding

 

Load more reviews

Write your review

Pro's and con's

Additional info

Score

Finishing

1
Review
2
Pro's and con's
3
Additional info
4
Score
5
Finishing

Your review

Your experience in one sentence*
Tell some more about your experience*

Prositives of the room

Ambiance
Great service
Puzzles
Original
Difficulty
Great price
Experience
Storyline
Diversity
Great host
Logic
Exciting

Negatives of the room

Ambiance
Bad service
Puzzles
Not really original
Difficulty
Cost
Experience
Lack of story
Illogical puzzles
Bad host
Needs maintenance
Decor

More info

Date of visit*
Persons*
Escaped?*
Time needed to escape? (Optional)

Ambiance

Game experience

Service

Total

Score

Rate the escape room you've played with grades

Ambiance

How was the decoration and theming of the room? Did they make use of effects in the room?

Game experience

Were the puzzles/tasks challenging enough, achievable and in balance and did they fit the story and the experience?

Service

How did you get welcomed and guided before, during and after the escape?

Total

The scoring total doesn't have to be the average of the partial grades. Sometimes an escape rooms deserves a higher or lower total score.

6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6

Fine: A pretty average room, fine to play, but don't expect an amazing room.

Why do I see this?

At the of 2021, we put together a standard explanation of the scores, based upon input from our visitors. This can help to put your score in context.

Name


6

Ambiance: 6

Game experience: 6

Service: 6


More information

Played in

Played with

Team:

Escaped:

Time (mm:ss) (optional)


Pros

Cons

Place without account

We will send you a mail to confirm your email.
Your review will only become visible after you have confirmed your email adress and we have approved the review.

Fill in your name
How many escape rooms have you played already
Fill in your email

Thanks!

You're great