Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

The Bath Room

Dordrecht, Nederland

Permanent gesloten

60 minuten

2 - 7

16 jaar

Lees reviews

Meer over The Bath Room

Wees niet bang, het is maar een foto, of ben je bang van clowns?In de kelderverdieping bevind zich een grote oude badkamer.Vrij normaal hoor ik je denken... totdat je de afdrukken van bloederige handen ziet.
Wat heeft zich afgespeeld in deze kille badkamer?Van wie zijn die bloederige afdrukken en hoe komen ze daar?
Durf jij het aan om de ruimte te betreden en er achter te komen wat er precies is gebeurd?

Thema's

Horror

Eigenschappen

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

Epilepsie risico

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Eetgelegenheid

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

10 likes

215 bezoekers

78% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Vest 108
3311 TX , Dordrecht
Nederland

Route

Route

Media

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

41 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

patjehartje1patjehartje1Senior EscaperLid sinds: 03 juni 2022 (51 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 juli 2022

Spannend en orgineel

Ik ben normaal totaal niet van de horror kamers.
Maar deze was wel redelijk leuk en spannend.
Er zaten leuke elementen in.


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Beleving
 • Origineel
 • Spannend

  Elfeater

Drs-jlcDrs-jlcEscape LegendLid sinds: 28 november 2021 (227 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 juli 2022

Allememaggies 🤡

Wat hebben een clown, een badkamer een veel bloed met elkaar gemeen? Ik zou het niet weten, maar in Dordrecht bij Real Escape Room is het hét thema van de kamer ‘The Bath Room', die we met De Drie Duitsers (3 personen) hebben gespeeld.

We waren al in Dordrecht bij Real Escape Room en hadden daar al een kamer gespeeld. Vervolgens hebben we wat gedronken en gekletst met onze gamehost en werden we door haar naar de kamer gebracht voor de introductie. Dit gebeurd middels en filmpje. Je wordt vervolgens (zonder te spoilen) op een bijzondere manier de kamer binnen gelaten. Van deze ‘manier' heb je in de eerste helft van het spel best nog wel wat ‘last'. Op zich is het wél grappig, maar ik kan me voorstellen dat dit op een gegeven moment een beetje gaat frustreren. Daarnaast heeft het weinig met het thema/verhaal te maken.

De thematisering is prima, al is het niet echt een badkamer waarin je terecht komt, maar meer een wellness/doucheruimte van een sportschool die onder het bloed is gesmeerd. Licht en geluid dragen bij aan een spannende sfeer. Al was de muziek ooit erg hard, waardoor je elkaar echt niet meer kon verstaan. Hierdoor moesten we een paar keer stoppen met spelen. Een verhaal is ver te zoeken in deze kamer. Je krijgt wél een duidelijke opdracht, waardoor er wat logica is aangebracht. Echter als je vraagt wat alles nou eigenlijk met elkaar te maken heeft, is dat zeer moeilijk om na te vertellen en betrekkelijk random 😂.

De puzzels in de kamer zijn lineair, wat betekent dat je eerst het ene op moet lossen voordat je door kunt met het andere. Hierom zou ik aanraden om nooit met een grotere groep te spelen dan 4 personen. Verder is het een vrij klassieke 1.0 escape room, waarbij je bijna alles wat je oplost in moet voeren op cijfer- en hangsloten. De puzzels zijn niet echt origineel en kom je wel vaker tegen in escape rooms. Desalniettemin zit er best wél wat variatie in de kamer.

Dit is een kamer die je het beste kunt spelen als je nog niet veel escape rooms hebt gedaan. Voor ervaren escapers zitten er af en toe te veel frustrerende puzzels/dingen in, maar voor onervaren spelers is het waarschijnlijk een hele toffe ervaring. Ik vind echter het cijfer (8.4) op escapetalk.nl voor deze kamer – op het moment van schrijven van deze review – aan de hoge kant, wat de verkeerde verwachting kan wekken. Hierom zal ik ‘m waarderen met een betrekkelijk lager cijfer, zodat je een eerlijke verwachting kunt vormen.

Al bij al; Een klassieke 1.0 kamer voor onervaren escapers met voor ieder wat wils.

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met maximaal 4 personen i.v.m. lineaire puzzels en bewegingsruimte;
- Speel deze kamer vooral als je nog niet véél kamers gespeeld hebt (minder dan 15 bijvoorbeeld);

Real Escape Room, bedankt voor jullie gastvrijheid en vriendelijkheid. Voornamelijk aan onze host(s); bedankt!


6

Sfeer: 6.0

Spelbeleving: 5.5

Service: 6.5


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 3 personen

Team: De Drie Duitsers

Ontsnapt: Nee


 • Goede service
 • Goede begeleiding
 • Prima decoratie/thematisering

  sjephanie

RoosmarijnRoosmarijnEscape ExpertLid sinds: 24 februari 2020 (89 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 oktober 2022

Spanning voor beginners

De kamers in Dordrecht zijn gebaseerd op verschillende type kamers, waarvan wij het merendeel hebben gespeeld. 'The Bathroom' heeft met een clown te maken, wat wij een beetje apart vonden. Onze spelleidsters Iris en Femke introduceren het spel op een spannende manier en wensten ons 'veel sterkte.'
De manier waarop je de kamer start gaf ons meteen een "wat gaat er gebeuren" gevoel; wat meteen de spanning verhoogde. Wel vroegen we ons af wat die toevoeging met het thema te maken had én daarbij was het niet bepaald praktisch.
Er is één element waarvan we meteen dachten: dit past leuk in het thema! Voor de rest konden wij de badkamer-en-clown-combinatie moeilijk plaatsen. De puzzels zijn niet heel moeilijk, maar er is wel diversiteit.

Licht, geluid en filmfragmenten tussendoor zorgen voor een spannende sfeer. Het doel is meteen duidelijk, verder is er niet echt een concreet verhaal. Wél hadden we deze kamer, die wordt benoemd als de engste binnen dit bedrijf, een stuk spannender verwacht.

Desalniettemin, voor beginnende spelers die op zoek zijn naar een spannende kamer, een prima kamer om te spelen! Ik zou het houden op niet meer dan vier spelers, vanwege de bewegingsruimte en de uitdaging.

7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in oktober 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Geschikt voor beginners
 • Goede begeleiding
 • Goede service

 

ElfeaterElfeaterSenior EscaperLid sinds: 22 juni 2021 (48 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 juli 2022

Redelijke kamer

Bij deze escape goed ontvangen en begeleid geweest. Kwa engheid valt de kamer reuze mee. Zitten wel wat geinige elementen in en de sfeer wordt leuk neergezet.

Ontvangst bij deze kamer is goed, de gamemaster speelt het leuk mee en achteraf is er ook de mogelijkheid om alles nog even na te lopen en je vragen te stellen.

De kamer zelf is vrij rechttoe rechtaan, dus je kan het beter niet met een grote groep spelen. Er zitten veel slotjes in, maar daar heb ik zelf nooit zoveel problemen mee.

Verwacht kwa decor of beleving niks spectaculairs, gewoon een normale redelijke kamer.


6.5

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 7.5


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Goede begeleiding

 

Escape SheepEscape SheepEscape GuruLid sinds: 04 oktober 2021 (160 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 07 december 2022

Bad-Clown ipv Bad-Eend

Een van de eerste kamers die ik heb gedaan, leuke spannende beginnerskamer met verschillende soorten puzzels, uitermate geschikt voor een beginnende escaper!


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzles
 • Exciting
 • Needs maintenance

 

Lisa (25 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 juli 2021

Leuke en spannende ervaring

Na de andere kamers op deze locatie allemaal al gespeeld te hebben kon The Bathroom niet achterblijven. En net zoals de andere kamers heeft ook deze niet teleurgesteld. Bij het reserveren aan de telefoon werd ons door Kevin al sterkte geweest in The Bathroom van Mr. Clown. Hierdoor begon het enthousiasme al voordat we op de locatie waren. We hebben de kamer gespeeld met 4 escaperoom fanatiekelingen. De kamer heeft een spannende sfeer en een extra element voordat je de kamer in mag maakt het spelen nog uitdagender. De kamer heeft een bijpassend decor, goede licht en geluidseffecten wat de kamer nog spannender maakt, logisch en duidelijk spelverloop, verrassende en spannende elementen en leuke afwisselende puzzels. Ja, er zijn zeker wat angst/schrik momenten geweest in The Bathroom van Mr. Clown, maar de kamer is niet té eng! Ontvangst erg vriendelijk en ook na het ontsnappen is er tijd om even na te kletsen en eventueel iets te drinken.


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2021

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Spannend
 • Verrassende elementen
 • Logisch en duidelijk spelverloop
 • Leuke en afwisselende puzzels
 • Vriendelijk ontvangst
 • Goede licht/geluidseffecten
 • geen enkele

 

Sharon Drenth (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 september 2020

The Bath Room

Zaterdag 19 september heb ik samen met twee vriendinnen Escape Room The Bath Room gedaan. Het was een zeer toffe ervaring met vooral een erg goede begeleiding. Ik zou het zeker aanraden!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 9.0


Gespeeld in september 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Erg goede begeleiding
 • Lastig telefonisch te bereiken

 

Ronald AkkermanRonald AkkermanJunior EscaperLid sinds: 07 juli 2019 (33 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 08 maart 2020

Leuke kamer

Orgineel, met wat dingen in de kamer die ik echt nog niet in andere kamers gezien heb. Erg spannend en orginele puzzels! Wel jammer dat een bepaalde puzzel wat ons betreft echt niet goed werkte. (geen spoilers dus hou het hierbij). Verder hebben we wel ondanks de enorm krappe ruimte en bewegingsbeperking waardoor het puzzelen af en toe wat lastig ging, echt wel genoten van deze kamer


7.5

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.5


Gespeeld in maart 2020

Gespeeld met 6 personen

Team: Escapologists

Ontsnapt: Ja

 

Suzanne1804Suzanne1804Escape ApprenticeLid sinds: 07 november 2019 (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 januari 2020

Spannend maar geweldig leuk

Bovenaan in onze favorieten lijst, want we vonden deze kamer geweldig! De spanning zorgde voor extra adrenaline, maar door goede samenwerking hebben we deze kamer net op tijd weten te verlaten.


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 7.5


Gespeeld in januari 2020

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja  59:28 min


 • Spannend
 • Leuke puzzels
 • Uitdagend

 

MarinkeMarinkeJunior EscaperLid sinds: 05 oktober 2021 (23 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 september 2022

My first

In 2019 met een teamuitje mijn eerste ervaring opgedaan. Destijds deze kamer als zeer leuk ervaren. Inmiddels met meer ervaring moet ik deze kamer toch als 1 van de mindere beoordelen. Nu moet ik wel bekennen dat ons team (Oklahoma) veelal de hoger beoordeelde escaperooms afgaan. De ervaring/beleving vond ik destijds erg leuk. Wel ging een deel van de beleving verloren door ofwel een traag systeem, of mijn enthousiasme. Geluidseffecten kwamen te laat, wat een gemiste kans was voor een schrikmoment. De puzzels zijn lineair en naar mijn smaak te veel sloten.


6.5

Sfeer: 5.0

Spelbeleving: 6.0

Service: 8.5


Gespeeld in december 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Great price
 • Great host
 • Puzzles
 • Not really original
 • Lack of story

 

joycebaremansjoycebaremansEscape GuruLid sinds: 30 april 2019 (162 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 september 2019

Hele gave kamer

Hele gave kamer, spanning en goede puzzels.


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 5 personen

Team: De Natte Sleffers

Ontsnapt: Ja  12:12 min

 

mike_leijsmike_leijsEscape ExpertLid sinds: 29 april 2019 (145 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 26 september 2019

Leuke kamer

Sommige lastige delen, toch een mooie tijd


8.5

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 5 personen

Team: De Natte Sleffers

Ontsnapt: Ja  12:12 min

 

lilian_leijslilian_leijsEscaperLid sinds: 09 september 2019 (64 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 oktober 2019

Leuk


8

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 5 personen

Team: De Natte Sleffers

Ontsnapt: Ja

 

esmee1512esmee1512Escape ApprenticeLid sinds: 13 november 2019 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 november 2019

Leuke ervaring voor mijn eerste escape room ooit


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in september 2019

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  39:00 min


 • Puzzels
 • Geluidseffecten
 • Met meer mensen weinig ruimte

 

yverheyenyverheyenEscaperLid sinds: 13 mei 2019 (65 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 25 augustus 2019

Spannende kamer


7

Sfeer: 7.0

Spelbeleving: 7.5

Service: 7.5


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Spannend thema
 • Leuke puzzels
 • Leuke (schrik) effecten
 • Goede begeleiding
 • Leuk personeel
 • Begin was iets minder
 • Lineaire puzzels

 

dejongmaxdejongmaxJunior EscaperLid sinds: 17 augustus 2019 (26 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 augustus 2019

Een hele leuke kamer met goede puzzles

Leuke geluidseffecten die een goede horror sfeer creëren.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in augustus 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

zqlwzqlwEscaperLid sinds: 11 september 2019 (54 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 oktober 2019

Leuk!

Leuke kamer met een goede thema!

Wij vonden het weinig kamers hebben maar de puzzels waren goed bedacht en leuk!

Één van onze eerste escape kamers was het dus het ging allemaal nog niet vloeiend bij ons.


8

Sfeer: 8.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.0


Gespeeld in mei 2019

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Thema
 • Puzzels
 • Hints

 

Theo (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 21 februari 2019

Leuke sfeer!

Vanaf de introductie aan zetten ze sfeer al goed neer. Er is een goede opbouw van de spanning hoe meer je van de escaperoom ziet. Uiteindelijk hebben we de kamer net gehaald en het erg veel naar ons zin gehad met de familie!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 10.0


Gespeeld in december 2018

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

 

audie_huijskesaudie_huijskesEscape ApprenticeLid sinds: 16 december 2018 (1 kamer gespeeld)
Geplaatst op: 16 december 2018

Fantastische escape room

Leuke horror kamer, qua horror valt het mee.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in november 2018

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • De vragen die je moest oplossen.
 • Had voor mij nog wel meer horror mogen zijn.

 

Leuk en orgineel

Orgineel, met wat dingen in de kamer die ik echt nog niet in andere kamers gezien heb. Erg spannend en orginele puzzels! Wel jammer dat een bepaalde puzzel wat ons betreft echt niet goed werkte. (geen spoilers dus hou het hierbij). Verder hebben we wel ondanks de enorm krappe ruimte en bewegingsbeperking waardoor het puzzelen af en toe wat lastig ging, echt wel genoten van deze kamer


7

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 6.0


Gespeeld in november 2018

Gespeeld met 5 personen

Team: Escapologists

Ontsnapt: Ja


 • orginele puzzels
 • spannend
 • manier van communiceren/hints
 • te krap

 

SvembSvembEscaperLid sinds: 07 september 2023 (33 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 17 september 2023

Leuke spannende kamer met mooi decor.

Het verhaal is niet heel sterk, maar de kamer zelf heeft wel mooie twists en puzzels en ziet er mooi uit. Zeker wel een aanrader als je in de buurt bent


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.5

Service: 8.5


Gespeeld in september 2018

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  51:54 min


 • Beleving
 • Goede service
 • Spannend
 • Puzzels
 • Sfeer
 • Gebrek aan verhaal

 

CHRISVANDERPLASCHRISVANDERPLASEscape ExpertLid sinds: 01 januari 2022 (63 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 mei 2023

Heerlijke spanning

Deze spannende escape is een plezier voor de mensen die van griezelen houden. Het is al lang geleden dat wij deze kamer hebben gespeeld en toen was de kamer, aankleden en de puzzels wat meer bijzaak. Toch echt een hele leuke kamer voor de schrik momenten om te beleven.


8

Sfeer: 7.5

Spelbeleving: 7.5

Service: 8.5


Gespeeld in juli 2018

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  55:55 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Decor

 

xMelissaaa94xxMelissaaa94xEscaperLid sinds: 25 oktober 2017 (75 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 06 mei 2018

Amazing

Bij binnekomst hangt er al zn sfeertje waarvan je denkt oke creepy.. je wacht en wacht en maakt jezelf eigenlijk misschien al een beetje gek met wat er te gebeuren staat.. dan wordt er een gezamelijke introductie gegeven.. dit kan voor sommige minder leuk zijn, maar ook dit was gewoon creepy door de manier van doen... de kamer zelf is gewoon gaaf.. misschien niet de moeilijkste puzzels en dergelijke maar door de spanning heeft deze kamer dat denk ik ook niet nodig.


7.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 7.0

Service: 8.0


Gespeeld in mei 2018

Gespeeld met 7 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Parkeergarage om de hoek

 

ellenanneellenanneEscape ApprenticeLid sinds: 10 maart 2018 (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 maart 2018

Hele gave dag!

Vandaag (10-3-18) 5 Kamers bij The Real Escape achter elkaar gespeeld. Iedere kamer heeft een andere thema en heeft zijn eigen charme. De leukste kamer vonden wij the precious room en the bath room. Iedere kamer is leuk op een andere manier en er valt er geen één tegen. Gevarieerde puzzels en leuke effecten. Een aanrader om hier heen te gaan! Service en begeleiding was top! Meerdere kamers achter elkaar spelen is een aanrader!


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 9.0


Gespeeld in maart 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

 

kimpartokimpartoJunior EscaperLid sinds: 10 maart 2018 (16 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 maart 2018

Spannende kamer

Dit was de 1e kamer van de 5 welke we op 1 dag gedaan hebben.
Bij de inleiding meteen in de sfeer gezet.
Spannende kamer met leuke puzzels.
Wij vonden het vooral erg leuk dat de spelleider hier een actieve rol heeft tijdens de escape.
Dit deed hij erg goed, met veel humor.
Dit geeft net dat beetje extra voor de ervaring


9

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in maart 2018

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Actief deelnemende spelleider en leuke puzzels

 

Leuke kamer

Leuke beleving


8.5

Sfeer: 9.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 8.0


Gespeeld in februari 2018

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Nee

 

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig