Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Lost and Found

Volkel , Nederland

Nu gesloten

Top #8

80 minuten

3 - 6 (Aanbevolen: 4-5)

18 jaar

Lees reviews

Meer over Lost and Found

Ooit was ons hotel een magneet voor getalenteerde flamboyante hoogvliegers maar dat veranderde allemaal op die ene avond in het najaar van 1982. De avond dat opa George aan de deur stond. Er gebeurden steeds gekkere dingen, onverklaarbare dingen zelfs. Gasten vluchtten halsoverkop en in blinde paniek lieten ze hun spullen achter. De koffers stapelden zich op en de kamers bleven leeg.

Ze zeggen wel eens dat objecten herinneringen het beste bewaren. Ken je dat gevoel dat je iets kwijt bent en daardoor bang om herinneringen te verliezen? Je hebt geluk want we hebben jouw koffer gevonden. Kom jouw koffer snel halen zodat je herinneringen niet vervagen.


Thema's

Avontuur

Hotel

Mysterie

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

61 likes

470 bezoekers

96.4% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Aert Willemsstraat 6
5408 AL, Volkel
Nederland

Route

Route

Reserveren

Powered by onlineafspraken.nl

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

168 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape LegendLid sinds: 18 november 2018 (306 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 augustus 2022

Een Meesterwerk

Heel af en toe kondigt een eigenaar een kamer aan waarvan je weet dat je die, net als een goede wijn, wilt bewaren voor een goed moment.
Een kamer die je niet wilt toevoegen aan een tripje met 4 rooms, een kamer waar je naar uit wilt kijken tot het moment eindelijk daar is, een kamer waar je volledige van wilt genieten omdat je weet dat de eigenaar er alles aan gedaan heeft om ons mee te nemen in zijn creatie.

Lost & Found is voor mij juist dat en na 3 jaar wachten was het dan eindelijk zo ver.

Onthaal:

Hadden jullie een reservering? Horen we bij het open gaan van de deur.
Of kwamen jullie misschien jullie verloren koffer terug ophalen?

Ik zeg wel vaker dat het verhaal bij de deurdrempel begon, maar hier ben je geen speler, maar een gast. Je komt geen kamer spelen, je hebt een kamer geboekt of je komt solliciteren of zoals in ons geval komen we die koffer ophalen die we zoveel jaren geleden hier kwijt zijn geraakt.

Na tig excuses en de boodschap dat Harold al een jaartje ouder wordt mochten we aan ons avontuur beginnen.

Ja jullie lezen het al, het ontvangst is schitterend.
Maak je over parkeren geen zorgen, het hotel beschikt over voldoende gratis plaatsen voor het pand en uiteraard beschikken ze hier over het nodige sanitair en hebben ze een gezellige bar.

Kamer:

Met wat ondersteunde woorden van Stefan, betraden we de kamer.
Een prachtig decor ontvouwde zich voor ons en nog voor we de kans hadden om hiervan te genieten worden we meteen meegenomen in het verhaal.

Heel de kamer werkt ondersteunend en net door het ontvangst en het decor hoef je geen moeite te doen om je in te leven in het verhaal. Alles voelt echt aan, overal waar je kijkt klopt het.

De puzzel zijn van start tot finish in thema en dragen stapje voor stapje bij tot de antwoorden die we zoeken. De kamer geeft zich als het ware prijs en op die manier worden we als speler beloond in onze progressie, maar tegelijkertijd krijg je antwoorden.

De kamer is zo gebouwd dat je met momenten de parallelle toer op kan gaan of lineair kan doordoen en voor ons werkte dat perfect, net omdat je bij de juiste momenten samenkomt op een lineair stuk.
Maar wat een puzzels, makkelijk, moeilijk, samenwerken, zoeken, logisch nadenken en combineren. Alles komt aan bod maar op een manier dat je zelden ziet. Het is Stefan en zijn team gelukt om bij alles een lekkere flow te behouden en door het ontbreken van een klok heb je nergens een opgejaagd gevoel.

De kamer eindigt met een antwoord, een antwoord op al onze vragen. Een heerlijke reis doorheen Lost & Found, een reis door een mooi decor, sublieme afwerking vol kleine details, maar vooral een reis vol puzzels!

Conclusie:

Soms voelt een kamer zo echt aan dat hij niet meer gemaakt aanvoelt. Een groter compliment kan je haast niet geven.
Door het overkoepelende thema wat ze hier doorheen elke kamer doorzetten is alles 1 geheel.

Daardoor klopt de setting en het is heel slim om hieraan vast te houden.
We zijn geen spelers, maar gasten. We komen solliciteren, slapen, onze koffer halen.
Het verhaal is in eerste instantie niet enorm complex, maar als je op de details gaat letten, leven alle karakters.

Wat deze kamer heeft is een ziel!
Achter elke koffer zit een verhaal, achter elke deur een gebeurtenis en wat die zijn…
Dat mag je zelf gaan ervaren.

Net zoals vele andere rooms, bewaar hem voor een mooi moment, speel hem met mensen die kunnen waarderen wat hier gebouwd is en zoals altijd geniet van elke minuut dat je aan het escape bent.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  benjaminTom AdriaensenwakkuwakkuMoessKellemansEscapElinekamer237

luuukskeluuukskeJunior EscaperLid sinds: 17 januari 2018 (19 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 juli 2022

Flabbergasted

Wow, wat een ervaring!

Vandaag als een van de eerste groepen deze ervaring mogen ondergaan!

En dat is het!
Keer op keer weten de makers je opnieuw te verrassen.

Van begin tot eind echt in het spel gezeten.
Zelfs nog even nodig gehad om te kunnen landen.

Alles klopt gewoon, aankleding, de flow in het spel, verwerking van het verhaal.

Echt tot in de puntjes!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 6 personen

Team: EscapeTheTime

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Verhaal
 • Diversiteit

  luuukskeMarkWegkamer237sjephanieDrs-jlc

HarmsjesHarmsjesEscaperLid sinds: 22 november 2021 (86 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 juni 2022

Als eerste mogen spelen, fantastisch!

Wij hebben een aantal maanden geleden een veiling gewonnen voor Oekraïne, hierdoor mochten we deze kamer als eerste spelen! Vandaag was de dag, wat een fantastische kamer. Bij binnenkomst is er maar 1 woord mogelijk, Wow!! Wat een werk, goed verhaal, goede uitdagende puzzels! Fantastische sfeer! Dank jullie wel voor de geweldige dag die jullie ons hebben gegeven :-)


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend

  kamer237psmuldersanouksjephanieDrs-jlc

Drs-jlcDrs-jlcEscape MasterLid sinds: 28 november 2021 (160 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 juli 2022

Diskoffer

Na zo’n twee jaar geleden mijn laatste kamer te hebben gespeeld bij ‘Kamer 237’ was het nu eindelijk zover om weer eens terug te gaan naar Volkel. Ik kan wel zeggen dat ik hier al jaren naar uit heb gekeken, want twee jaar geleden werd ons al verteld dat deze kamer gebouwd ging worden. Gedurende deze twee jaar heb ik alles op de voet gevolgd en de laatste tijd iedere review gelezen. Nu was het eindelijk zover, we zouden met een groep van 5 personen ‘Lost and Found’ gaan spelen.

‘Lost and Found’ moet een lastige klus zijn geweest voor Kamer 237, want de verwachtingen zijn enorm. Dat kan ook niet anders na al twee absolute topkamers te hebben gebouwd. Ook onze verwachtingen waren zeer hoog, maar geloof me; de verwachting wordt volledig waargemaakt!

We werden vriendelijk ontvangen door onze gamehost in het vertrouwde pand, waar ik twee jaar geleden zowat besmet ben geraakt met het escape-virus. Een simpele opdracht krijg je mee; Je komt je koffer ophalen. Altijd fijn als een escape game een duidelijk doel heeft 👌. Echter – en dat weet je eigenlijk al – zal het niet zo simpel worden. Als je vervolgens de eerste ruimte binnenstapt, wordt je omvergeblazen 😍. De decoratie is waanzinnig goed. Daarnaast draagt de belichting en het geluid bij aan een ‘Efteling-achtige’ sfeer. Het is zó mooi, dat je echt even een paar minuten nodig hebt om rond te kijken en te genieten. Aanrader: Doe dat ook! Neem de tijd om gewoon even rond te kijken en te genieten.

Vervolgens begint je escape avontuur. De puzzels zijn weer ontzettend origineel en leuk om te doen. Hoewel de decoratie en afwerking zó mooi is, vind ik het moeilijk om de kamer te bestempelen als ‘belevingskamer’, want eigenlijk is het ook een echte ‘puzzelkamer’. Het ligt er bij deze kamer echt aan waar je staat óf het voor jou een ‘beleving-‘ óf een ‘puzzelkamer’ is. Dit heeft te maken met tweede deel van de escape room, waar je parallel moet puzzelen (= meerder puzzels tegelijkertijd oplossen). Ik zat toevallig bij een puzzel, die langzaam het verhaal vertelde, terwijl andere teamgenoten bij een puzzel zaten die enige puzzelvaardigheden vereisten. Laat ik er een positieve conclusie aan verbinden: Lost and Found is zowel geschikt voor de echte puzzelaars als de mensen die van beleving houden.

We wisten binnen de gegeven tijd uit de kamer te geraken. We hadden nog gelegenheid om na te praten met onze host en even wat te drinken. En zo heb ik na twee jaar wachten weer een top ervaring gehad bij kamer 237.

Al bij al; Een super mooi gedecoreerde puzzel-/belevingskamer. Kamer 237 maakt met Lost and Found de verwachtingen helemaal waar. Absolute aanrader om te gaan doen!

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met 4 óf 5 personen i.v.m. parallel puzzelen;
- Geschikt voor mensen die zowel van beleving- als puzzelkamers houden;
- Als je alle kamers op deze locatie speelt, zou ik deze als tweede spelen (als eerst; ‘Kamer 237’ en als afsluiter; ‘De Conciërge’).
- Probeer tijdens het puzzelen tijd te vinden om te genieten van de prachtige decoratie en details in de kamer.

Kamer 237, bedankt voor deze fijne middag. Jullie hebben de verwachtingen zeker waargemaakt én laat ons alsjeblieft niet nog eens jaren wachten op een volgende kamer 😜.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Logica
 • Licht en geluid
 • Decoratie
 • Thematisering
 • Afwerking
 • Details

  MarkWegRobin*sjephaniekamer237

markgoedegebuuremarkgoedegebuureEscape GuruLid sinds: 27 september 2020 (112 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 juli 2022

Nederland is weer een pareltje rijker!

Wauw... Hoe moet ik hier nou een review van schrijven... Wat een prachtige Escaperoom!
Ontvangst is goed, zoals altijd. Leuk in style en een gezellige babbel vooraf.
De kamer...
We kwamen onze koffer terug halen... Alleen kwamen we gaande weg meer tegen dan alleen onze koffer! Een zeer mooi uitgewerkt verhaal met bijpassende en unieke puzzels. Het decor.... HET DECOR.... DECOR!!!!!!!! Zo mooi! Er zitten in deze kamer zo veel details van de andere 2 kamers en van het verhaal en gewoon in het algemeen. Super vet gemaakt. Alle is kloppend, de flow, de puzzels, het verhaal, het licht, het geluid, de effecten. Zo mooi in balans dat je heerlijk door de kamer heen gaat.
Eigenlijk is het bizar hoe ''af'' deze kamer is gezien hij onwijs nieuw is.
Meestal heb ik wel iets dat ik anders zou doen, iets wat duidelijker kan of nog kleine updates nodig heeft. Maar nee... Deze kamer is af!
Conclusie, GA SPELEN!
Speel met 4, dit is het prettigste spelen denk ik.
Geniet van de kamer, probeer hem niet ''zo snel mogelijk'' te spelen, maar geniet ook van alles wat je ziet en wat er gebeurt.
Speel deze kamer als laatste op deze locatie... De andere 2 kamers maakt niet zo uit welke je eerst doet, maar speel deze als laatste.

We hebben onwijs genoten, en speciale dank aan ( sorry ik ben je naam kwijt, maar de dame met kort blond haar) de dame die ons heeft ontvangen en aan Bram die ons heel vriendelijk en gezellig heeft begeleid voor, in en na de kamer!

Dank Kamer 237 voor deze prachtige kamer, mogen jullie trots op zijn ❤️


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  70:00 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Logica
 • Dat we alles gespeeld hebben....

  Moesskamer237sjephanie

ivanavandelftivanavandelftJunior EscaperLid sinds: 22 februari 2019 (101 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 januari 2023

Ontroerend goed!

Eindelijk mochten we weer naar het mooiste Hotel van Volkel. Waar we natuurlijk te benieuwd waren naar de nieuwste kamer; Lost & found. Met verwachtingen die door het dak gingen stapten we deze fenomenale beleving binnen.

Overrompeld door het prachtige en overprikkelende decor (Ik moet hier nog weken van bijkomen, er is zoveel te zien) stortte wij ons op de eerste puzzels. Alles viel hier naadloos samen; de spelflow, niveau van puzzelen, decor, afwerking, muziek, geluid, licht en het verhaal. Nu ben ik gek op escape rooms met een goed verhaal, unieke en originele puzzels (wat echt steeds moeilijker wordt om te bedenken) en ik ben gek op een fantastisch decor, afwerking en geluid. Eigenlijk dus gek op alles en dan wordt het moeilijk aan mijn wensenlijstje te voldoen. Maar deze escaperoom heeft het allemaal.

Na Lost & Found waren we serieus overrompeld, ontdaan en ontroerd (ik ben gek op een goed verhaal). En deze gevoelens bij elkaar hebben weinig tot geen kamers bij mij weten op te wekken. Op het moment echt mijn nummer 1.

Daarnaast wordt je in Volkel altijd met open armen ontvangen door het personeel en hebben zij een uitstekende service van begin tot het eind. Lief team van Kamer 237, enorm bedankt voor jullie gastvrijheid en jullie toffe belevingen.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer en beleving
 • Goede service
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Mooi verhaal
 • Pittige maar originele puzzels
 • Uitstekend afwerkingsniveau
 • En nog veel meer

  kamer237Johan Le Van

patjehartje1patjehartje1Junior EscaperLid sinds: 3 juni 2022 (27 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 september 2022

Waar is mijn koffer?!

Ik was blij om te horen dat mijn koffer terug gevonden was bij de lost & found. Hierdoor hebben wij ook nog eens een super leuk avontuur beleefd in het hotel.
Ik ben wel zonder koffer naar huis gegaan uiteindelijk maar ja de ervaring maakte alles goed.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: Oklahoma

Ontsnapt: Ja  63:10 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede service
 • Beleving
 • Verhaal
 • Origineel
 • Spannend

  kamer237Elfeater

ElfeaterElfeaterEscaperLid sinds: 22 juni 2021 (25 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 september 2022

Ge-wel-dig

We hadden ons prima vermaakt in Kamer 237, maar we kwamen er al vlot achter dat we onze koffer kwijt waren. We hebben meteen actie ondernomen om deze terug te krijgen.

Harold van de Lost & Found is echt een prima vent, we mochten zelf mee naar de gevonden voorwerpen om onze koffer te zoeken. Maar jeetje wat zijn er veel mensen die hun spullen vergeten...

Deze escape is echt fenomenaal mooi, het had zomaar door de Efteling ontworpen kunnen zijn. De puzzels zijn echt heel tof en behoorlijk uitdagend, en het verhaal is ook erg goed.

Je hebt 80 minuten voor deze kamer, dus alle tijd. Probeer vooral gewoon echt te genieten van hoe mooi en leuk deze kamer is.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: Oklahoma

Ontsnapt: Ja  63:10 min


 • Sfeer
 • Beleving
 • Puzzels
 • Goede service
 • Verhaal

  patjehartje1kamer237

Yuri KoolhoutYuri KoolhoutJunior EscaperLid sinds: 7 augustus 2022 (21 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 september 2022

Spannend Goed

Helaas was ik samen met 3 andere mede escapers een stuk bagage vergeten mee te nemen vanuit Kamer 237. Maar gelukkig gaf het hotel ons de mogelijkheid om een kijkje te nemen bij de afdeling 'Lost And Found'. Eenmaal daar troffen we een constante spanning/aanwezigheid aan, alsof iets naar ons keek en iets ons in de gaten hield tussen al die honderden andere stukken bagage die mensen 'vergeten waren'...

The Lost And Found is een fantastisch escaperoom die je zowel een spannende als breinkrakende ervaring geeft! Ook is Kamer 237 erin geslaagd om weer een kamer te ontwerpen die volledig in de stijl van het geheel past en zo een vervolg is op escaperoom 'Kamer 237'. Een dikke aanrader voor alle escapers!


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  80:00 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Logica
 • Vriendelijk Personeel, top service!

  Yuri Koolhoutkamer237

dayennexdayennexJunior EscaperLid sinds: 31 augustus 2019 (18 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 september 2022

Meeslepend tot het laatste moment

Nadat ik Kamer 237 en De Conciërge had gedaan, was het dan eindelijk tijd om ook de laatste én nieuwste escape room van Kamer 237 te gaan spelen.
Het ontvangst was weer zoals gewoonlijk geheel in stijl en zelfs stafleden herkende ons nog van de vorige escape. We waren wat vroeg waardoor we vooraf nog even een drankje konden doen. We hebben over van alles gekletst en een ander stel dat De Conciërge ging doen even zenuwachtig gemaakt. Erg leuk om even samen met het personeel andere spelers alvast wat in de sfeer te laten komen.
Nadat we onze drank ophadden, kregen we een koffer toegereikt die absoluut niet van ons was. Aan ons de taak dus om onze koffer op te halen bij Harold. En toen..... toen begon het verhaal.

En wat voor een verhaal was het! Wat een prachtig afgewerkte kamer met allerlei subtiele hints en verwijzingen door het geheel heen. Ik had echt een filmische ervaring en had even het idee dat ik me in een film waande waarbij we een mysterie moesten oplossen. Echt overal was aan gedacht. De puzzels waren heerlijk in thema en er zat ook een puzzel bij waar ik toch echt even mezelf voor bij elkaar moest rapen. Zoals in eerdere reviews gezegd wordt: er zitten wel wat meer filmpjes in, maar ik vond dat deze filmpjes niet te lang waren. Ik genoot, luisterde en keek tussendoor ook weer even rond naar alles wat er in deze kamer stond. Ik heb alleen maar momenten gehad van: Wow, wat vet!, Huh hoe dan? en hoe hebben ze dit gedaan?!

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik ook echt weer enorm te spreken ben over deze kamer. Je ziet hoeveel tijd, liefde, energie en oog voor detail erin is gestoken bij het maken maar ook bij het draaien van de kamer. Hier zitten mensen met passie.

Na het behalen van de kamer hebben we nog even lekker door kunnen babbelen met de gamemaster. Over de kamer, dingen die we gemist hebben en waar we van stonden te kijken. Daarna is er een foto gemaakt en hebben we weer onder plaats genomen om nog even lekker een drankje te doen en verder te babbelen.

Ik kijk er nu al weer naar uit om in de toekomst een volgende kamer te kunnen en mogen spelen. Ga zo door!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in september 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Logica
 • Verhaal

  dayennexanouk

PimPimEscape ExpertLid sinds: 10 april 2016 (116 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 juli 2022

Volkel doet het weer

We hebben er even op moeten wachten, maar gisteren konden we eindelijk Lost & Found spelen. Dat ik er zin in had was een understatement. Met De Loods, Kamer 237 en De Conciërge was de lat natuurlijk al hoog gelegd en ik had dan ook hoge verwachtingen. Op het moment dat je in de eerste kamer van deze escape room staat voel je dat je een mooi avontuur gaat beleven. Er zit weer zoveel liefde in deze escape room. In het verhaal, in de filmpjes (een verademing), in de ontvangst, in de details, in de muziek / het geluid, de puzzels, het napraten. Alles klopt. Het is helemaal af. Wij hebben met 4 man heerlijk zitten puzzelen, genoeg te doen voor iedereen.

Ga deze kamer gewoon spelen en geniet. Je zult er zeker geen spijt van krijgen. Ik heb er iig weer een favoriet bij. Petje af voor Stefan en z'n team. Ze hebben het weer gedaan. Ben alleen vergeten wanneer de volgende kamer te boeken is in het hotel. Kan nooit heel lang duren, toch?


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Oog voor detail
 • Liefde voor escape rooms
 • Verhaal
 • Filmpjes
 • Geluid
 • Muziek
 • Puzzels
 • Beleving

  Stefan van Hultenkamer237

sjephaniesjephanieEscape GuruLid sinds: 12 augustus 2021 (160 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 juli 2022

Case closed

Toen mijn vriend en ik een hele tijd terug de Conciërge (Één van mijn lievelingskamers) gingen spelen hoorde we her en der wat verhalen over een nieuwe kamer. Vanaf dat moment hebben wij ons alleen maar verheugd op wat er komen zou, en vandaag was het dan eindelijk zo ver: Lost and Found!

We werden vriendelijk ontvangen en hadden nog even de tijd om wat te drinken voordat we onze koffer op konden halen. Want die wilde we natuurlijk wel terug hebben. Eenmaal binnen wordt je meteen herinnerd waarom je ook al weer fan bent van Kamer 237. Wat een prachtig decor! Alles ademt sfeer en je kijkt je ogen uit. Ik vind het bijzonder knap hoe hier gebruik wordt gemaakt van een bepaalde ruimte. Heerlijk om hier al puzzelend je weg naar buiten te vinden. Qua muziek, licht en effecten kom je ook zeker niets tekort. Voor mij is het totaalplaatje af.

Tijd om te genieten heb je zeker, maar de die-hard puzzelaars kunnen hier hun gang gaan. Vaak merk je dat belevingskamers wat minder nadruk leggen op de puzzels. Ik vind dit persoonlijk niet erg vervelend, maar het knappe aan deze kamer is dat je juist het totaalplaatje beleving meekrijgt door de puzzels. Deze zijn mooi in het thema verweven en stukje bij beetje krijg je hierdoor mee wat zich er allemaal afspeelt. Wel is het zo dat je parallel aan de slag kunt. Hierdoor zullen je teamgenoten die zich met een bepaald onderdeel bezig houden misschien wat meer meekrijgen dan jij, die net bij een andere puzzel bezig is. Dit is voor mij persoonlijk geen ramp, het verhaal ontvouwt zich aan het einde, en voor mij (die dus een andere puzzel aan het doen was) is het verhaal nog steeds helder. Verder vond ik ze origineel, leuk om te doen en logisch. Met een kleine 5 minuten over hebben we de kamer gehaald, en zijn we voor mijn idee nergens muurvast gelopen.

Kortom: Heerlijk puzzelen in een fantastisch decor, al lopend door een mooi verhaal. Kamer 237 did it again. Mochten er nog plannen zijn voor een volgende kamer, pakken wij met liefde de auto om terug te keren naar Volkel! We hebben genoten.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel verhaal
 • Puzzels
 • Beleving
 • Decor
 • Diversiteit
 • Logica
 • Details

  kamer237Drs-jlc

matscobussenmatscobussenEscape ApprenticeLid sinds: 13 november 2021 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 juli 2022

Wat een beleving.

In een woord, geweldig. Beleving, spanning, oog voor detail, aankleding. Alles had deze kamer. Personeel is altijd goed en erg goed in het spelen van hun rol. Deze kamer start een nieuw tijdperk van de huidige escape rooms. Met 76 minuten de kamer gehaald. Maar dat voelde in deze kamer even niet belangrijk. Een perfecte afwisseling van voor de hand liggende stappen en ontzettend moeilijke puzzels. Stefan en collega’s top werk.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  76:00 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend

  luuukskeDrs-jlc

chriskchriskSenior EscaperLid sinds: 24 december 2017 (81 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 juli 2022

Geweldige beleving

Na Kamer 237 en de Conciërge een tijd geleden gespeeld te hebben, baalden we enorm dat we alle kamers op deze locatie gespeeld hadden. Tot dit weekend... want toen ging eindelijk Lost and Found open.
Na de geweldige ervaring in de andere twee kamers waren de verwachtingen hoog... en dat is voor de volle 100% waar gemaakt... het is ze opnieuw gelukt een fantastische escaperoom te realiseren.
De sfeer, effecten, uitwerking van het thema, afwerking van alles tot écht in ieder detail, echt fantastisch. En natuurlijk de toffe unieke puzzels niet te vergeten.
Het is geen gemakkelijke kamer en het is even hard werken als team. Maar wat een beleving was dit opnieuw.
Dikke complimenten voor de bedenkers en bouwers van deze belevenis.
Lost and Found is een absolute aanrader die écht iedereen moet gaan spelen.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Effecten

  Drs-jlckamer237

daisydaisyEscape ApprenticeLid sinds: 16 juni 2018 (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 juli 2022

Geweldig!

We keken er al even naar uit… Ons bezoek aan Lost and found. Het was het wachten meer dan waard, wat een geweldige kamer!
Het begint al bij het ontvangst, je zit gelijk in het hotel sfeertje en dat gevoel hou je vast tot je de deur van de escaperoom (helaas weer) uitstapt.
Alles klopt; het verhaal, de puzzels, de sfeer.. kortom geweldig!
Bedankt!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Decor
 • Diversiteit
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede service

  kamer237Drs-jlc

BaksteentjeBaksteentjeJunior EscaperLid sinds: 25 juli 2018 (31 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 juli 2022

Fantastisch

Na heel lang wachten konden we eindelijk deze kamer spelen. Dat wachten was het meer dan waard want wat een fantastische kamer! Deze kamer is gewoon WEER een pareltje. Alles klopt, de puzzels zijn leuk en de aankleding geweldig. Het is precies wat je van kamer 237 verwacht als je de andere twee al hebt gespeeld.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend

  kamer237Drs-jlc

GlennGlennEscaperLid sinds: 14 september 2020 (50 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 juli 2022

Wat een mega ervaring!

Uiteraard lag de verwachting hoog door kamer 237, maar deze verwachting hebben ze helemaal waar gemaakt.

Aankleding:
Wat een mooie kamer! Aankleding is heel goed gedaan en tot in de perfectie uit gewerkt. Alles ziet er goed uit en je voelt je helemaal in het thema. Elke stukje van deze kamer heeft de juiste sfeer en je snapt aan de uitstraling al waarom je er juist wel of niet wilt zijn.

Puzzel:
Leuke puzzels! puzzels zijn goed bedacht en zitten lekker in het thema. Je hoeft je niet vervelen in de kamer.

Sfeer:
Heel goed uit gewerkt en heel erg passend, de kamer is gewoon helemaal af.

verhaallijn:
Je word heel goed in het verhaal mee genomen. het stukje vertellen van het verhaal zit lekker in de kamer verwerkt en stoort je niet in je werk. ik vond het verhaal ook lekker lopen en heel passend.

conclusie:
Deze kamer moet op je lijst, deze kamer komt sws in de top en dat verdient hij ook!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Logica
 • Spannend
 • Diversiteit

  Drs-jlckamer237

GitskeGitskeEscaperLid sinds: 4 oktober 2021 (42 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 maart 2023

unieke ervaring

na kamer 237 was deze aan de beurt. We waren de adrenaline nog wat aan het laten zakken toen we onze verloren koffer terug moesten gaan zoeken. De inkleding zowel fysiek als verbaal door de begeleiders is fenomenaal en het verhaal is tot in de puntjes verzorgd. Wat een room! Een echte aanrader en voor mij een van de mooiste topkamers die ik ooit gespeeld heb.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Team: Team d'ajointjes

Ontsnapt: Ja  60:00 min


 • Sfeer
 • Logica
 • Verhaal
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede service
 • Diversiteit
 • Puzzels
 • Goede begeleiding
 • Origineel
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Spannend

  kamer237

Jelle van DongenJelle van DongenEscaperLid sinds: 15 juni 2022 (40 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 maart 2023

Het was even zoeken naar mijn koffer

Ontvangst:

De ontvangst is zoals ik van Kamer237 gewend ben. Een hartelijk ontvangst in stijl zorgt ervoor dat je je meteen op je gemak voelt in dit Brabants hotel. De lobby is compleet in hotelsferen en dat maakt dat je gelijk ondergedompeld wordt in het verhaal. Vandaag staat Lost&Found op de planning en ik kom dan ook mijn verloren koffer ophalen. Onze host verteld dat hij de koffer wel heeft gevonden, maar helaas is het niet de goede en dus moeten we zelf maar gaan helpen om onze koffer te gaan zoeken, al zou het in dit deel van het hotel de laatste tijd een beetje spoken.

Kamer & Puzzels:

Wanneer we binnenkomen overvalt mij meteen het wow-gevoel. De eerste ruimte is prachtig ingericht en je beseft je ook meteen dat het hier wel lastig moet zijn om inderdaad een koffer te vinden. De puzzels in deze ruimte zijn origineel en erg leuk. Je moet hier ook echt wel samenwerken met je team om verder te komen. Helaas zet dit wow-gevoel zich niet door naar de rest van de kamer. De ruimtes na de eerste voldoen voor mij niet aan het niveau wat de eerste ruimte neerzet. De puzzels blijven echter wel leuk, zij het met een uitzondering. Er is 1 puzzel waarbij het absoluut niet duidelijk wordt hoever je hiermee bent en het daardoor een repetitief gevoel geeft. Uiteindelijk kom je in de laatste ruimte en hier ben je ook zo weer uit. Dit is eigenlijk echt jammer van de ruimte, aangezien hij wel goed is vormgegeven.

Over het algemeen is de kamer dus gewoon prima, maar in mijn ogen is de flow van de kamer niet in orde. Het begint echt geweldig, maar dat niveau wordt in de rest van de kamer niet meer gehaald. Het verhaal van de kamer vind ik dan wel weer creatief en dit wordt duidelijk gemaakt middels allerhande filmpjes, al betekent dit wel dat je relatief veel tijd kwijt bent aan het bekijken van al deze filmpjes.

Napraten & Conclusie:

Nadat we met nog 7 minuten over ontsnapt waren konden we nog napraten met onze host. Dit is gewoon goed en Kamer237 heeft een aparte lounge gemaakt waar je dan ook ronduit over de kamer kunt praten zonder de andere gasten van het hotel te storen. Na een drankje en een foto was het voor ons tijd om voor de laatste keer het hotel te verlaten, aangezien ik nu alle kamers hier heb gespeeld.

Concluderend is dit gewoon een goede kamer, maar er had meer ingezeten. Zoals ik eerder al zei wordt het niveau in het begin van de kamer niet doorgetrokken naar de rest van de kamer. De verdeling van puzzels is naar mijn mening dan ook scheef gezien er aan het begin en op 2/3e van de kamer het meeste zit, maar de rest van de kamer een beetje wordt vergeten naar mijn gevoel. Hierdoor zijn er grote ruimtes in de kamer waar je nog geen 3 minuten in staat en dat is zonde. De service van Kamer237 is en blijft tof en wanneer er een nieuwe kamer bijkomt, dan zal ik zeker weer reserveren.


8.5

Sfeer: 8.0

Spelbeleving: 8.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Goede service
 • Origineel
 • Sfeer
 • Verhaal
 • Beleving
 • Puzzelverdeling is scheef
 • 1 oneindiglijkende puzzel
 • Niveau niet hetzelfde door de kamer

  dcmarieke

mariehubermariehuberJunior EscaperLid sinds: 3 maart 2023 (11 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 10 maart 2023

AMAZING - Harry Potter meets lost luggage, with top notch puzzles!

Flew from Boston to play games in The Netherlands, and drove 90 minutes from Amsterdam just to play these 3 games. AND IT WAS WORTH EVERY SECOND!
My partner and I have played 90 games around the world, including many of the top-rated games, and all 3 of these games are in my top 10 [games are all so different i have no ranking within the top 10... they're all just fantastic]. (we also own an escape room, so we are very selective in our enthusiasm!)
There is a trend in escape rooms to make them more into "experiences" and with fewer puzzles, which is a pity for me as I so much prefer an escape game with great puzzles. Not only do all 3 of the games here have great puzzles, but they also have very clever set design, fabulous "wow" moments, and a ton of love in every detail. If I *had* to choose a favorite, it would probably be Lost and Found... it has a "Harry Potter" vibe to the set design, and a few puzzles I especially enjoyed. Lots of running back-and-forth between rooms to find information that you saw previously. And just SO MUCH LOVE in all the details of the set design and creation. It is just so atmospheric.
Our game hosts were both super-friendly, and the owner replied very quickly when I made a request to adjust the timing.
Thank you Stephan, for creating such wonderful memories for us. You have truly inspired me to put even more love into the next game we are designing!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in maart 2023

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Ambiance
 • Great service
 • Puzzles
 • Original
 • Difficulty
 • Experience
 • Diversity
 • Logic
 • Exciting

  kamer237

Maarten van den HoutMaarten van den HoutEscaperLid sinds: 10 juli 2017 (83 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 5 februari 2023

Beduusd!

Thematisch gezien klopt echt alles vanaf het moment dat je Kamer 237 binnenstapt. Alleen al de inrichting buiten de kamers is een kunst op zich, volledig in stijl en ik probeer me voor te stellen hoeveel uren er vlooienmarkten zijn afgestruind om deze te kunnen realiseren. Ook de ontvangst is in stijl en voor je het weet sta je in de kamer. De introductie in de kamer is uiterst verzorgd, de kamer zelf ziet er 100 % geloofwaardig uit en de flow van het spel was voortreffelijk. Af en toe kregen we een nudge in de juiste richting, op een prettige en passende manier. De spellen zijn afwisselend, niet altijd even gemakkelijk maar goed te doen als je je zinnen erbij houdt. Mooi om te zien hoe het verhaal zich al spelend ontplooit.

Na het einde waren we zo beduusd dat we echt even bij moesten komen. Daar was gelukkig alle gelegenheid toe. Absolute aanrader.


Reactie door Kamer 237

5 februari 2023

Honderden uren😊


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in februari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  79:30 min


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Goede service
 • Moeilijkheidsgraad
 • Verhaal

  kamer237

JenniferJenniferEscape ApprenticeLid sinds: 6 september 2021 (19 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 februari 2023

Geweldig

Perfect in thema uitgewerkt. De aankleding van de kamer is prachtig en uitzonderlijk. De knipoog naar de film the shining blijf je terugvinden en je krijgt echt het gevoel middenin het verhaal van de kamer te zitten, dit mede door het verhaal zelf, het ontvangst in thema en de mooie kamer.
De puzzels zijn erg divers in zowel soort puzzel als moeilijkheidsgraad. Voor ieder wat wils.
Niet een simpele kamer waar je enkel slotjes moet open maken maar een mooie kamer met veel techniek wat het een gave belevenis maakt.
Aan het einde valt alles van het verhaal op zijn plek, een mooie climax. Ik kan me enigszins vinden in andere recensies dat er veel informatie van het verhaal word gegeven in de kamer, welke ik ook niet 100% mee kreeg en dat het bij de uitleg van de gamemaster me pas helemaal duidelijk werd. Desalniettemin ontzettend genoten!

Deze kamer is 100% een aanrader en staat in mijn top.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  kamer237

Lauratje03Lauratje03Junior EscaperLid sinds: 20 september 2021 (40 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 22 januari 2023

Fantastisch!

Wij hebben deze kamer met zijn 5e gespeeld waarvan 4 ervaren spelers.
Wat een ongelooflijk fantastische kamer. Je kijkt je ogen uit. Het verhaal is overal prachtig doorgevoerd (zoals in al hun kamers) en alle details kloppen.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in januari 2023

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Logica

  kamer237

Hylke87Hylke87Escape ApprenticeLid sinds: 11 april 2022 (13 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 januari 2023

Geweldige kamer!

Dit is de tweede kamer die ik heb gespeeld op deze mooie locatie. Een hele gave ervaring! Goed dat er tijdens het spel geen tijd werd aangegeven, dit zorgde voor een betere ervaring van de kamer.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Origineel
 • Beleving
 • Puzzels

  kamer237

escap.emiescap.emiEscaperLid sinds: 6 november 2022 (27 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 december 2022

Doen!

Na het spelen van de conciërge en de mega ervaring die we hier hebben gehad was het tijd om terug te komen in Volkel en lost&found te spelen. De medewerker die ons heeft geholpen bij de conciërge gaf aan dat dit zijn persoonlijke favoriet was dus onze verwachtingen waren hoog. Wanneer je naar deze escaperoom komt zijn de medewerkers in thema, dit wisten 2 van ons al maar voor de rest was het een leuke verrassing. Deze escaperoom gaat voor de volledige experience en dit is ze wederom goed gelukt. Voor deze room krijg je 80 minuten en de thema van deze kamer is fantastisch. De puzzels zijn logisch, toch uitdagend. De technologie is fantastisch en de muziek in de kamer maakt het verhaal helemaal af. Het verhaal is goed, de puzzels zitten goed in elkaar en de aankleding van deze room is ontzettend leuk. Met 5 personen splits je gemakkelijk op en heeft iedereen wat te doen. Je blijft gemakkelijk in de flow in deze kamer en hints worden niet overbodig gegeven. Wij hebben er geen gekregen en dat voelt toch extra goed. Het zijn puzzels die je nog niet ergens anders tegen bent gekomen. Deze kamer moet je absoluut spelen! Medewerkers zijn in thema, ontzettend vriendelijk en maken de ervaring helemaal af. Ze nemen de tijd voor je.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  65:00 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Goede begeleiding
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Logica
 • Spannend

  kamer237

Robin*Robin*Senior EscaperLid sinds: 19 januari 2020 (63 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 december 2022

Koffertje zoeken

Wauw, wat een decor! De kamers zijn tot in de puntjes verzorgd en mooi aangekleed. De kamer begint heel sterk en heeft dan ook leuke puzzels. De kamer ziet er zo mooi uit, dat je ook gewoon even stil moet staan om om je heen te kijken. Wat ik leuk vind aan deze locatie is dat alle kamers samen een geheel vormen in het verhaal. Super gedaan!

Verderop in de kamer vond ik zelf dat we af en toe een beetje de sleur erin kregen, dat was jammer. We hadden wat meer parallel kunnen oppakken, waarschijnlijk was dit dan ook minder geweest. Maar qua puzzels vond ik de andere kamers van 237 sterker.

Deze kamer moet je gespeeld hebben, al is het alleen maar om je ogen uit te kijken :)!


9

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.0


Gespeeld in december 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Verhaal
 • Goede service

  Drs-jlc

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig