Een fout gevonden?

Meldingen ontvangen?

Wil je notificaties ontvangen?

Notifying Pim

Our website is also available in English. Change language

Lost and Found

Volkel , Nederland

Nu gesloten

Top #5

80 minuten

3 - 6 (Aanbevolen: 4-5)

18 jaar

Lees reviews

Meer over Lost and Found

Ooit was ons hotel een magneet voor getalenteerde flamboyante hoogvliegers maar dat veranderde allemaal op die ene avond in het najaar van 1982. De avond dat opa George aan de deur stond. Er gebeurden steeds gekkere dingen, onverklaarbare dingen zelfs. Gasten vluchtten halsoverkop en in blinde paniek lieten ze hun spullen achter. De koffers stapelden zich op en de kamers bleven leeg.

Ze zeggen wel eens dat objecten herinneringen het beste bewaren. Ken je dat gevoel dat je iets kwijt bent en daardoor bang om herinneringen te verliezen? Je hebt geluk want we hebben jouw koffer gevonden. Kom jouw koffer snel halen zodat je herinneringen niet vervagen.


Thema's

Avontuur

Hotel

Mysterie

Eigenschappen

Airco aanwezig

Geschikt voor zwangeren

Niet rolstoeltoegankelijk

NLEN

Toilet aanwezig

PIN-betaling mogelijk

Gratis parkeren

Drankgelegenheid

Escapetalk.nl statistieken

18 likes

107 bezoekers

97.8% ontsnapt

Gebaseerd op escapetalk.nl bezoekers

Website

Bezoek website

Adres

Aert Willemsstraat 6
5408 AL, Volkel
Nederland

Route

Route

Reserveren

Powered by onlineafspraken.nl

Kosten berekenen

Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze te allen tijden kunnen wijzigen.

46 reviews

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

Schrijf een review

HarmsjesHarmsjesEscaperLid sinds: 22 november 2021 (62 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 juni 2022

Als eerste mogen spelen, fantastisch!

Wij hebben een aantal maanden geleden een veiling gewonnen voor Oekraïne, hierdoor mochten we deze kamer als eerste spelen! Vandaag was de dag, wat een fantastische kamer. Bij binnenkomst is er maar 1 woord mogelijk, Wow!! Wat een werk, goed verhaal, goede uitdagende puzzels! Fantastische sfeer! Dank jullie wel voor de geweldige dag die jullie ons hebben gegeven :-)


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juni 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend

  kamer237psmuldersanouksjephanieDrs-jlc

Drs-jlcDrs-jlcEscape ExpertLid sinds: 28 november 2021 (96 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 11 juli 2022

Diskoffer

Na zo’n twee jaar geleden mijn laatste kamer te hebben gespeeld bij ‘Kamer 237’ was het nu eindelijk zover om weer eens terug te gaan naar Volkel. Ik kan wel zeggen dat ik hier al jaren naar uit heb gekeken, want twee jaar geleden werd ons al verteld dat deze kamer gebouwd ging worden. Gedurende deze twee jaar heb ik alles op de voet gevolgd en de laatste tijd iedere review gelezen. Nu was het eindelijk zover, we zouden met een groep van 5 personen ‘Lost and Found’ gaan spelen.

‘Lost and Found’ moet een lastige klus zijn geweest voor Kamer 237, want de verwachtingen zijn enorm. Dat kan ook niet anders na al twee absolute topkamers te hebben gebouwd. Ook onze verwachtingen waren zeer hoog, maar geloof me; de verwachting wordt volledig waargemaakt!

We werden vriendelijk ontvangen door onze gamehost in het vertrouwde pand, waar ik twee jaar geleden zowat besmet ben geraakt met het escape-virus. Een simpele opdracht krijg je mee; Je komt je koffer ophalen. Altijd fijn als een escape game een duidelijk doel heeft 👌. Echter – en dat weet je eigenlijk al – zal het niet zo simpel worden. Als je vervolgens de eerste ruimte binnenstapt, wordt je omvergeblazen 😍. De decoratie is waanzinnig goed. Daarnaast draagt de belichting en het geluid bij aan een ‘Efteling-achtige’ sfeer. Het is zó mooi, dat je echt even een paar minuten nodig hebt om rond te kijken en te genieten. Aanrader: Doe dat ook! Neem de tijd om gewoon even rond te kijken en te genieten.

Vervolgens begint je escape avontuur. De puzzels zijn weer ontzettend origineel en leuk om te doen. Hoewel de decoratie en afwerking zó mooi is, vind ik het moeilijk om de kamer te bestempelen als ‘belevingskamer’, want eigenlijk is het ook een echte ‘puzzelkamer’. Het ligt er bij deze kamer echt aan waar je staat óf het voor jou een ‘beleving-‘ óf een ‘puzzelkamer’ is. Dit heeft te maken met tweede deel van de escape room, waar je parallel moet puzzelen (= meerder puzzels tegelijkertijd oplossen). Ik zat toevallig bij een puzzel, die langzaam het verhaal vertelde, terwijl andere teamgenoten bij een puzzel zaten die enige puzzelvaardigheden vereisten. Laat ik er een positieve conclusie aan verbinden: Lost and Found is zowel geschikt voor de echte puzzelaars als de mensen die van beleving houden.

We wisten binnen de gegeven tijd uit de kamer te geraken. We hadden nog gelegenheid om na te praten met onze host en even wat te drinken. En zo heb ik na twee jaar wachten weer een top ervaring gehad bij kamer 237.

Al bij al; Een super mooi gedecoreerde puzzel-/belevingskamer. Kamer 237 maakt met Lost and Found de verwachtingen helemaal waar. Absolute aanrader om te gaan doen!

Enkele tips voor mensen die interesse hebben om deze kamer te willen spelen:
- Speel deze kamer met 4 óf 5 personen i.v.m. parallel puzzelen;
- Geschikt voor mensen die zowel van beleving- als puzzelkamers houden;
- Als je alle kamers op deze locatie speelt, zou ik deze als tweede spelen (als eerst; ‘Kamer 237’ en als afsluiter; ‘De Conciërge’).
- Probeer tijdens het puzzelen tijd te vinden om te genieten van de prachtige decoratie en details in de kamer.

Kamer 237, bedankt voor deze fijne middag. Jullie hebben de verwachtingen zeker waargemaakt én laat ons alsjeblieft niet nog eens jaren wachten op een volgende kamer 😜.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 8.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Logica
 • Licht en geluid
 • Decoratie
 • Thematisering
 • Afwerking
 • Details

  Robin*sjephaniekamer237

luuukskeluuukskeJunior EscaperLid sinds: 17 januari 2018 (16 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 juli 2022

Flabbergasted

Wow, wat een ervaring!

Vandaag als een van de eerste groepen deze ervaring mogen ondergaan!

En dat is het!
Keer op keer weten de makers je opnieuw te verrassen.

Van begin tot eind echt in het spel gezeten.
Zelfs nog even nodig gehad om te kunnen landen.

Alles klopt gewoon, aankleding, de flow in het spel, verwerking van het verhaal.

Echt tot in de puntjes!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Puzzels
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Verhaal
 • Diversiteit

  kamer237sjephanieDrs-jlc

De Milde DictatorDe Milde DictatorEscape MasterLid sinds: 18 november 2018 (251 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 9 augustus 2022

Een Meesterwerk

Heel af en toe kondigt een eigenaar een kamer aan waarvan je weet dat je die, net als een goede wijn, wilt bewaren voor een goed moment.
Een kamer die je niet wilt toevoegen aan een tripje met 4 rooms, een kamer waar je naar uit wilt kijken tot het moment eindelijk daar is, een kamer waar je volledige van wilt genieten omdat je weet dat de eigenaar er alles aan gedaan heeft om ons mee te nemen in zijn creatie.

Lost & Found is voor mij juist dat en na 3 jaar wachten was het dan eindelijk zo ver.

Onthaal:

Hadden jullie een reservering? Horen we bij het open gaan van de deur.
Of kwamen jullie misschien jullie verloren koffer terug ophalen?

Ik zeg wel vaker dat het verhaal bij de deurdrempel begon, maar hier ben je geen speler, maar een gast. Je komt geen kamer spelen, je hebt een kamer geboekt of je komt solliciteren of zoals in ons geval komen we die koffer ophalen die we zoveel jaren geleden hier kwijt zijn geraakt.

Na tig excuses en de boodschap dat Harold al een jaartje ouder wordt mochten we aan ons avontuur beginnen.

Ja jullie lezen het al, het ontvangst is schitterend.
Maak je over parkeren geen zorgen, het hotel beschikt over voldoende gratis plaatsen voor het pand en uiteraard beschikken ze hier over het nodige sanitair en hebben ze een gezellige bar.

Kamer:

Met wat ondersteunde woorden van Stefan, betraden we de kamer.
Een prachtig decor ontvouwde zich voor ons en nog voor we de kans hadden om hiervan te genieten worden we meteen meegenomen in het verhaal.

Heel de kamer werkt ondersteunend en net door het ontvangst en het decor hoef je geen moeite te doen om je in te leven in het verhaal. Alles voelt echt aan, overal waar je kijkt klopt het.

De puzzel zijn van start tot finish in thema en dragen stapje voor stapje bij tot de antwoorden die we zoeken. De kamer geeft zich als het ware prijs en op die manier worden we als speler beloond in onze progressie, maar tegelijkertijd krijg je antwoorden.

De kamer is zo gebouwd dat je met momenten de parallelle toer op kan gaan of lineair kan doordoen en voor ons werkte dat perfect, net omdat je bij de juiste momenten samenkomt op een lineair stuk.
Maar wat een puzzels, makkelijk, moeilijk, samenwerken, zoeken, logisch nadenken en combineren. Alles komt aan bod maar op een manier dat je zelden ziet. Het is Stefan en zijn team gelukt om bij alles een lekkere flow te behouden en door het ontbreken van een klok heb je nergens een opgejaagd gevoel.

De kamer eindigt met een antwoord, een antwoord op al onze vragen. Een heerlijke reis doorheen Lost & Found, een reis door een mooi decor, sublieme afwerking vol kleine details, maar vooral een reis vol puzzels!

Conclusie:

Soms voelt een kamer zo echt aan dat hij niet meer gemaakt aanvoelt. Een groter compliment kan je haast niet geven.
Door het overkoepelende thema wat ze hier doorheen elke kamer doorzetten is alles 1 geheel.

Daardoor klopt de setting en het is heel slim om hieraan vast te houden.
We zijn geen spelers, maar gasten. We komen solliciteren, slapen, onze koffer halen.
Het verhaal is in eerste instantie niet enorm complex, maar als je op de details gaat letten, leven alle karakters.

Wat deze kamer heeft is een ziel!
Achter elke koffer zit een verhaal, achter elke deur een gebeurtenis en wat die zijn…
Dat mag je zelf gaan ervaren.

Net zoals vele andere rooms, bewaar hem voor een mooi moment, speel hem met mensen die kunnen waarderen wat hier gebouwd is en zoals altijd geniet van elke minuut dat je aan het escape bent.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja

  EscapElinekamer237

Nederland is weer een pareltje rijker!

Wauw... Hoe moet ik hier nou een review van schrijven... Wat een prachtige Escaperoom!
Ontvangst is goed, zoals altijd. Leuk in style en een gezellige babbel vooraf.
De kamer...
We kwamen onze koffer terug halen... Alleen kwamen we gaande weg meer tegen dan alleen onze koffer! Een zeer mooi uitgewerkt verhaal met bijpassende en unieke puzzels. Het decor.... HET DECOR.... DECOR!!!!!!!! Zo mooi! Er zitten in deze kamer zo veel details van de andere 2 kamers en van het verhaal en gewoon in het algemeen. Super vet gemaakt. Alle is kloppend, de flow, de puzzels, het verhaal, het licht, het geluid, de effecten. Zo mooi in balans dat je heerlijk door de kamer heen gaat.
Eigenlijk is het bizar hoe ''af'' deze kamer is gezien hij onwijs nieuw is.
Meestal heb ik wel iets dat ik anders zou doen, iets wat duidelijker kan of nog kleine updates nodig heeft. Maar nee... Deze kamer is af!
Conclusie, GA SPELEN!
Speel met 4, dit is het prettigste spelen denk ik.
Geniet van de kamer, probeer hem niet ''zo snel mogelijk'' te spelen, maar geniet ook van alles wat je ziet en wat er gebeurt.
Speel deze kamer als laatste op deze locatie... De andere 2 kamers maakt niet zo uit welke je eerst doet, maar speel deze als laatste.

We hebben onwijs genoten, en speciale dank aan ( sorry ik ben je naam kwijt, maar de dame met kort blond haar) de dame die ons heeft ontvangen en aan Bram die ons heel vriendelijk en gezellig heeft begeleid voor, in en na de kamer!

Dank Kamer 237 voor deze prachtige kamer, mogen jullie trots op zijn ❤️


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  70:00 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Spannend
 • Logica
 • Dat we alles gespeeld hebben....

  kamer237sjephanie

PimPimEscape ExpertLid sinds: 10 april 2016 (108 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 23 juli 2022

Volkel doet het weer

We hebben er even op moeten wachten, maar gisteren konden we eindelijk Lost & Found spelen. Dat ik er zin in had was een understatement. Met De Loods, Kamer 237 en De Conciërge was de lat natuurlijk al hoog gelegd en ik had dan ook hoge verwachtingen. Op het moment dat je in de eerste kamer van deze escape room staat voel je dat je een mooi avontuur gaat beleven. Er zit weer zoveel liefde in deze escape room. In het verhaal, in de filmpjes (een verademing), in de ontvangst, in de details, in de muziek / het geluid, de puzzels, het napraten. Alles klopt. Het is helemaal af. Wij hebben met 4 man heerlijk zitten puzzelen, genoeg te doen voor iedereen.

Ga deze kamer gewoon spelen en geniet. Je zult er zeker geen spijt van krijgen. Ik heb er iig weer een favoriet bij. Petje af voor Stefan en z'n team. Ze hebben het weer gedaan. Ben alleen vergeten wanneer de volgende kamer te boeken is in het hotel. Kan nooit heel lang duren, toch?


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Oog voor detail
 • Liefde voor escape rooms
 • Verhaal
 • Filmpjes
 • Geluid
 • Muziek
 • Puzzels
 • Beleving

  Stefan van Hultenkamer237

sjephaniesjephanieEscape ExpertLid sinds: 12 augustus 2021 (97 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 12 juli 2022

Case closed

Toen mijn vriend en ik een hele tijd terug de Conciërge (Één van mijn lievelingskamers) gingen spelen hoorde we her en der wat verhalen over een nieuwe kamer. Vanaf dat moment hebben wij ons alleen maar verheugd op wat er komen zou, en vandaag was het dan eindelijk zo ver: Lost and Found!

We werden vriendelijk ontvangen en hadden nog even de tijd om wat te drinken voordat we onze koffer op konden halen. Want die wilde we natuurlijk wel terug hebben. Eenmaal binnen wordt je meteen herinnerd waarom je ook al weer fan bent van Kamer 237. Wat een prachtig decor! Alles ademt sfeer en je kijkt je ogen uit. Ik vind het bijzonder knap hoe hier gebruik wordt gemaakt van een bepaalde ruimte. Heerlijk om hier al puzzelend je weg naar buiten te vinden. Qua muziek, licht en effecten kom je ook zeker niets tekort. Voor mij is het totaalplaatje af.

Tijd om te genieten heb je zeker, maar de die-hard puzzelaars kunnen hier hun gang gaan. Vaak merk je dat belevingskamers wat minder nadruk leggen op de puzzels. Ik vind dit persoonlijk niet erg vervelend, maar het knappe aan deze kamer is dat je juist het totaalplaatje beleving meekrijgt door de puzzels. Deze zijn mooi in het thema verweven en stukje bij beetje krijg je hierdoor mee wat zich er allemaal afspeelt. Wel is het zo dat je parallel aan de slag kunt. Hierdoor zullen je teamgenoten die zich met een bepaald onderdeel bezig houden misschien wat meer meekrijgen dan jij, die net bij een andere puzzel bezig is. Dit is voor mij persoonlijk geen ramp, het verhaal ontvouwt zich aan het einde, en voor mij (die dus een andere puzzel aan het doen was) is het verhaal nog steeds helder. Verder vond ik ze origineel, leuk om te doen en logisch. Met een kleine 5 minuten over hebben we de kamer gehaald, en zijn we voor mijn idee nergens muurvast gelopen.

Kortom: Heerlijk puzzelen in een fantastisch decor, al lopend door een mooi verhaal. Kamer 237 did it again. Mochten er nog plannen zijn voor een volgende kamer, pakken wij met liefde de auto om terug te keren naar Volkel! We hebben genoten.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel verhaal
 • Puzzels
 • Beleving
 • Decor
 • Diversiteit
 • Logica
 • Details

  kamer237Drs-jlc

chriskchriskEscaperLid sinds: 24 december 2017 (66 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 juli 2022

Geweldige beleving

Na Kamer 237 en de Conciërge een tijd geleden gespeeld te hebben, baalden we enorm dat we alle kamers op deze locatie gespeeld hadden. Tot dit weekend... want toen ging eindelijk Lost and Found open.
Na de geweldige ervaring in de andere twee kamers waren de verwachtingen hoog... en dat is voor de volle 100% waar gemaakt... het is ze opnieuw gelukt een fantastische escaperoom te realiseren.
De sfeer, effecten, uitwerking van het thema, afwerking van alles tot écht in ieder detail, echt fantastisch. En natuurlijk de toffe unieke puzzels niet te vergeten.
Het is geen gemakkelijke kamer en het is even hard werken als team. Maar wat een beleving was dit opnieuw.
Dikke complimenten voor de bedenkers en bouwers van deze belevenis.
Lost and Found is een absolute aanrader die écht iedereen moet gaan spelen.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Effecten

  Drs-jlckamer237

matscobussenmatscobussenEscape ApprenticeLid sinds: 13 november 2021 (3 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 3 juli 2022

Wat een beleving.

In een woord, geweldig. Beleving, spanning, oog voor detail, aankleding. Alles had deze kamer. Personeel is altijd goed en erg goed in het spelen van hun rol. Deze kamer start een nieuw tijdperk van de huidige escape rooms. Met 76 minuten de kamer gehaald. Maar dat voelde in deze kamer even niet belangrijk. Een perfecte afwisseling van voor de hand liggende stappen en ontzettend moeilijke puzzels. Stefan en collega’s top werk.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  76:00 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Puzzels
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend

  luuukskeDrs-jlc

daisydaisyEscape ApprenticeLid sinds: 16 juni 2018 (4 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 juli 2022

Geweldig!

We keken er al even naar uit… Ons bezoek aan Lost and found. Het was het wachten meer dan waard, wat een geweldige kamer!
Het begint al bij het ontvangst, je zit gelijk in het hotel sfeertje en dat gevoel hou je vast tot je de deur van de escaperoom (helaas weer) uitstapt.
Alles klopt; het verhaal, de puzzels, de sfeer.. kortom geweldig!
Bedankt!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Verhaal
 • Decor
 • Diversiteit
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede service

  kamer237Drs-jlc

BaksteentjeBaksteentjeJunior EscaperLid sinds: 25 juli 2018 (25 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 4 juli 2022

Fantastisch

Na heel lang wachten konden we eindelijk deze kamer spelen. Dat wachten was het meer dan waard want wat een fantastische kamer! Deze kamer is gewoon WEER een pareltje. Alles klopt, de puzzels zijn leuk en de aankleding geweldig. Het is precies wat je van kamer 237 verwacht als je de andere twee al hebt gespeeld.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Verhaal
 • Goede begeleiding
 • Spannend

  kamer237Drs-jlc

GlennGlennEscaperLid sinds: 14 september 2020 (41 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 juli 2022

Wat een mega ervaring!

Uiteraard lag de verwachting hoog door kamer 237, maar deze verwachting hebben ze helemaal waar gemaakt.

Aankleding:
Wat een mooie kamer! Aankleding is heel goed gedaan en tot in de perfectie uit gewerkt. Alles ziet er goed uit en je voelt je helemaal in het thema. Elke stukje van deze kamer heeft de juiste sfeer en je snapt aan de uitstraling al waarom je er juist wel of niet wilt zijn.

Puzzel:
Leuke puzzels! puzzels zijn goed bedacht en zitten lekker in het thema. Je hoeft je niet vervelen in de kamer.

Sfeer:
Heel goed uit gewerkt en heel erg passend, de kamer is gewoon helemaal af.

verhaallijn:
Je word heel goed in het verhaal mee genomen. het stukje vertellen van het verhaal zit lekker in de kamer verwerkt en stoort je niet in je werk. ik vond het verhaal ook lekker lopen en heel passend.

conclusie:
Deze kamer moet op je lijst, deze kamer komt sws in de top en dat verdient hij ook!


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Verhaal
 • Logica
 • Spannend
 • Diversiteit

  Drs-jlckamer237

laura_boeslaura_boesJunior EscaperLid sinds: 27 december 2019 (33 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 16 augustus 2022

Hele mooie aankleding in de eerste kamer!

Zodra je eenmaal binnenkomt om je koffer in ontvangst te nemen, wauw! Tot in detail vormgegeven, erg indrukwekkend! Fijne loop van realiteit naar de spelwerkelijkheid. Daarna wordt alles gevoelsmatig wat meer 'gewoontjes'. Verhaal teveel vertellend, weinig zelf ontdekkend. Geinige puzzels (niet persé logisch in het verhaal, dat is jammer), lock and key kamers. Jammer dat een bepaalde puzzel uitgelegd moest dmv hint en dat we op een bepaald punt echt op elkaar moesten wachten. Met name de hint om de bepaalde puzzel uit te leggen zou anders gedaan kunnen worden. Al met al, leuke ervaring voor de echte generatie 2 liefhebbers.
P.S jammer dat de foto achteraf niet in thema is.


8

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 5.5

Service: 8.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede service

  kamer237

jasper_buitjasper_buitEscape ApprenticeLid sinds: 7 maart 2020 (5 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 augustus 2022

Geweldige ervaring!!

Wauw wat een kamer! Super puzzels, ook best veel puzzels. Top verhaal en de spanning was om te snijden. Net zoals kamer 237, helemaal in stijl gemaakt. Deze kamer moet je hebben gedaan!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  70:00 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Diversiteit
 • Goede begeleiding
 • Spannend

  kamer237

SemSemEscape ExpertLid sinds: 15 juni 2018 (82 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 13 augustus 2022

Kamer 237 vibes

#79 Lost & Found

Van tevoren heb ik heel lang nagedacht hoe ze dit thema uit zouden werken in een escape room. Tijdens het spelen van de kamer vond ik het verhaal super mooi en gedetaileerd uitgewerkt, maar ook heel moeilijk in de context te plaatsen van de kamer. Dit kan ik IVM spoilers niet specifieker uitleggen, maar vond ik zelf wel een minpuntje.
De puzzels waren zoals van oudsher enorm goed en dit keer ook de typische "kamer 237 puzzel" die telkens net iets anders is. De puzzels zelf waren over het algemeen erg lastig, wat ik in deze kamer echt een dikke pre vond, heerlijk 80min lang mijn brein gebroken.
Het decor was enorm mooi, en gaf me het volledige gevoel van voorgaande kamers weer terug.
Het verhaal en de kleine Easter eggs die verwijzen naar de voorgaande kamers vond ik heel tof. Op die manier is Kamer 237 echt 1 groot geheel en niet 3 losse kamers.
Wel miste ik in deze kamer het echt "wauw"-moment waar zowel de conciërge als kamer 237 zo erg mee uitblinken.
Desalniettemin heb ik me in deze prachtige kamer 80min lang mogen vermaken en met in het verhaal mogen inleven. Voor puzzelfanaten van beginners tot doorgewinterde escapers is dit echt een geweldige kamer en zeker een must do!


9

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Puzzels
 • Goede service
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Sfeer
 • Thema (zoals hierboven benoemd)

  kamer237

feidebeifeidebeiEscape ApprenticeLid sinds: 13 juli 2021 (10 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 14 augustus 2022

Super gave kamer!

De reviews liegen er niet om, want wat een toffe spannende kamer!
Bij aankomst hartelijk ontvangen door de hotelwerknemers.
Het hele gebouw is in de sfeer van alle kamers, wat het echt super gaaf maakt.
Puzzels waren erg leuk om op te lossen en origineel.
Achteraf nog even kunnen napraten in de kletskamer met het personeel om de brandende vragen te stellen na deze indrukwekkende kamer:)


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja  74:00 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Goede begeleiding
 • Logica
 • Spannend

  kamer237

Hub (6 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 7 augustus 2022

Fantastisch!

Wat een gave kamer was dit! Echt genoten van het verhaal en de goede puzzels. Leuk hoe je samen moest werken en de thematiek is echt fantastisch! Grote complimenten.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  75:00 min

  kamer237

maarten34maarten34Escape ApprenticeLid sinds: 8 december 2019 (7 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 6 augustus 2022

Veel beter ga je ze niet vinden

Dit was voor ons alweer de derde kamer in Volkel. Na 237 en de conciërge lag de verwachting dus enigszins hoog, maar deze is meer dan overtroffen! Deze locatie bevat 3 unieke kamers die allemaal een hele grote aanrader zijn!

Het verhaal, de techniek, de aankleding, de puzzels… alles klopt en is duidelijk veel aandacht aan geschonken. De puzzels volgen elkaar in een goed tempo op en ook de mate van complexiteit. Met 4 personen kan je allemaal voldoende bezig zijn en bijdrage leveren voor een leuk avondje uit.

Niet verder lezen, ga een van de 3 kamers reserveren!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja  78:00 min


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Goede begeleiding
 • Verhaal

  kamer237

Vera_1994Vera_1994Junior EscaperLid sinds: 10 oktober 2021 (25 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 2 augustus 2022

Spannend tot het eind

Leuke puzzels met opbouw in moeilijkheid, goede spanning


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in augustus 2022

Gespeeld met 3 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Beleving
 • Verhaal
 • Spannend

  kamer237

Anneke (35 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 8 augustus 2022

Keigave room

Prachtig verhaal met mooie ruimtes. Het begin is beetje spannend maar al snel was iedereen enthousiast asn het puzzelen. Aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 6 personen

Ontsnapt: Ja

  kamer237

Lucie (35 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 augustus 2022

Spannend en sfeervol

Continu spannende escape room. Aankleding is geweldig, puzzels zijn super en alles perfect aangesloten op het thema.


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  75:00 min

  kamer237

xdeniiiseeexdeniiiseeeEscape ApprenticeLid sinds: 7 mei 2022 (2 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 1 augustus 2022

Waauww

We hebben met 4 personen de lost and found gedaan.
Verwachtingen waren hoog na kamer 237, maar wat hebben ze dit onwijs goed gedaan! Bij binnenkomst word je meteen meegenomen in het verhaal, en eenmaal in de kamer kijk je je ogen uit! Verassende elementen, fantastisch decor en goeie puzzels! Een aanrader!!!! Escaperoom duurt 80 minuten, deze heb je echter ook wel echt nodig. Met wat tijd op de klok hebben wij de escaperoom gehaald.


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Ambiance
 • Great service
 • Puzzles
 • Original
 • Experience
 • Diversity
 • Logic
 • Exciting
 • Storyline
 • Great host

  kamer237

MarindeMarindeEscape ExpertLid sinds: 10 augustus 2019 (98 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 30 juli 2022

Weer een hele sterke kamer

#98 Om onze ceremoniemeesters te bedanken voor de bruiloft namen wij ze mee naar Lost and found. Aangezien we voor de bruiloft The Dome samen speelden en we ook allemaal Molly's Game al gespeeld hadden, leek ons een passend cadeau om de nieuwste kamer van Kamer 237 cadeau te geven: die moet vast ook goed zijn!

De ontvangst was weer heel netjes in de hotelbar, waar we maar even hoefden te wachten om onze koffer weer mee te kunnen nemen... Onze gamemaster deed de introductie erg leuk, waardoor we al snel in het verhaal kwamen. Ik lees wel eens dat mensen zich storen aan een introfilmpje in de kamer, zelf ben ik dan ook snel afgeleid maar door het verhaal en gebruik van licht en geluid was dat hier absoluut niet het geval. De kamer is super mooi gemaakt, over licht en geluid is goed nagedacht en de afwerking is super. Dit zet de sfeer heel mooi neer en daar hebben we enorm van genoten. Persoonlijk vond ik het hoogtepunt van de kamer wel aan het begin liggen, waardoor je verwondering je verwachtingen verhoogd die daarna naar mijn mening niet helemaal meer worden waargemaakt. Maar wat is het mooi gemaakt, echt super en ik kon het erg waarderen hoe er linkjes worden gelegd met de andere kamers, dat maakt Kamer 237 een sterk concept.

De kamer speelt daarnaast heel leuk, wij waren met z'n vieren en ik denk dat drie of vier het meest ideale is. Je kunt op punten namelijk parallel puzzels oplossen in de uitgebreide kamer en wij vonden het jammer dat je daardoor niet helemaal meekrijgt wat er allemaal gebeurt, dus ik zou niet met vijf of zes gaan. De puzzels zijn een leuke afwisseling van zoeken, redeneren en een kleine factor doen. Het verhaal ontwikkelt zich op een leuke manier tijdens het spelen. Specifiek twee puzzels vond ik echt super leuk om te doen, waarvan er eentje na mening van mijn groep eigenlijk net te lang duurde (maar ik vond deze zo leuk dat ik mij daaraan niet gestoord heb). De puzzels zijn overwegend afwisselend en passen in het thema/verhaal.

Kritische noot van mijn kant is op de eindpuzzel. Deze was voor mijn gevoel wat eenvoudig waardoor ik mij niet realiseerde dat het de eindpuzzel was en ik daardoor wat teleurgesteld was dat er niet meer volgde. We hebben daarna wel heel leuk nagepraat met onze gamemaster en mochten nog terug de kamer in om nog dingen te bekijken die we gemist hadden. Heel slim hoe ze hier een aparte ruimte gecreëerd hebben om nog wat te drinken, want hierdoor kun je openlijk napraten over wat je net hebt beleefd. Een absolute aanrader, maar voor mij waren Kamer 237 en De Conciërge nog net iets beter.


9.5

Sfeer: 9.5

Spelbeleving: 9.0

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Team: Girls on a mission

Ontsnapt: Ja  63:23 min


 • Aankleding
 • Sfeer
 • Afwerking
 • 80 minuten
 • Uitgebreide kamer
 • Puzzels in thema/verhaal
 • Ontvangst en napraten
 • Eindpuzzel

  kamer237

cherylvdscherylvdsSenior EscaperLid sinds: 7 februari 2022 (46 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 28 juli 2022

Heel mooi gemaakt!

Als tweede kamer van vandaag hebben we Lost and Found gespeeld. Van begin tot eind is dit echt een super mooie kamer. De puzzels zijn leuk en erg origineel. Het decor is ook echt super mooi! We gingen er heel snel doorheen en hadden uiteindelijk nog 28 minuten en 53 seconde over. Zeker een aanrader om deze een keer te gaan spelen!


9.5

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 9.5

Service: 9.5


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 5 personen

Ontsnapt: Ja  51:07 min


 • Ambiance
 • Puzzles
 • Original
 • Experience

  kamer237

ashley_groenlandashley_groenlandJunior EscaperLid sinds: 15 oktober 2020 (19 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 31 juli 2022

Wat een fantastische kamer!

Mijn verwachtingen voor deze kamer waren enorm hoog, en ondanks dat zijn mijn verwachtingen enorm overtroffen! Wat heb ik GENOTEN! Allereerst een hele fijne ontvangst gehad met een gezellig praatje vooraf. Credits naar gamehost Bram, dank voor je goede zorgen en gezelligheid! Dan nu over de kamer: Wat heerlijk dat ook deze kamer feilloos aansluit bij het algehele thema. Vol spanning kwamen we kijken of we onze verloren koffer konden komen ophalen. Een fantastisch avontuur, met een fantastisch decor, prachtige gedetailleerde storytelling en super leuke diverse puzzels. Ik kan niet anders dan Lost & Found enorm aanbevelen aan iedereen! Het is aan te raden om met 4 personen te spelen, wij hebben dit namelijk als super fijn ervaren. Waar wacht je nog op? Kom je koffer ophalen!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Ja


 • Sfeer
 • Puzzels
 • Goede service
 • Origineel
 • Moeilijkheidsgraad
 • Goede prijs
 • Verhaal
 • Beleving
 • Goede begeleiding

  kamer237

melissa_postmamelissa_postmaJunior EscaperLid sinds: 25 oktober 2017 (69 kamers gespeeld)
Geplaatst op: 29 juli 2022

Geweldig

Wij hebben de andere kamers hier al gespeeld en zonder enige twijfel hebben we deze kamer geboekt. We hadden totaal niet gelezen waar die over ging, dus we hadden onze eigen gedachten gemaakt. Dit heeft ons niet teleurgesteld. Je bent continue bezig er is genoeg te doen in de kamer. Wij waren met zn vieren en dit vonden wij erg prettig.

De aankleding de ruimte alles klopt weer!
Wij bleven versteld staan in de kamer.
Echt een aanrader!


10

Sfeer: 10.0

Spelbeleving: 10.0

Service: 10.0


Gespeeld in juli 2022

Gespeeld met 4 personen

Ontsnapt: Nee


 • Sfeer
 • Goede service
 • Puzzels
 • Origineel
 • Beleving
 • Spannend

  kamer237

Laad meer reviews

Schrijf je review

Plus en minpunten

Aanvullende info

Score

Afronding

1
Review
2
Plus- en minpunten
3
Aanvullende info
4
Score
5
Afronding

Uw review

Je ervaring in één zin*
Vertel wat uitgebreider over je ervaring*

Pluspunten van de kamer

Sfeer
Goede service
Puzzels
Origineel
Moeilijkheidsgraad
Goede prijs
Beleving
Verhaal
Diversiteit
Goede begeleiding
Logica
Spannend

Minpunten van de kamer

Sfeer
Slechte service
Puzzels
Weinig origineel
Moeilijkheidsgraad
Prijs
Beleving
Gebrek aan verhaal
Onlogische puzzels
Slechte begeleiding
Heeft onderhoud nodig
Decor

Meer info

Datum van bezoek*
Personen*
Ontsnapt?*
Hoelang duurde het voor je ontsnapt was?

Sfeer

Spelbeleving

Service

Totaal

Score

Beoordeel hier de gespeelde escape room met verschillende cijfers.

Sfeer

Hoe was de aankleding van de kamer? Werden er effecten gebruikt?

Spelbeleving

Waren de puzzels/opdrachten uitdagend, haalbaar en in balans en pasten ze mooi bij het verhaal en de beleving?

Service

Hoe werd je ontvangen en begeleid voor, tijdens en na het spel?

Totaal

De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van de deelcijfers. Soms verdient een kamer voor je gevoel een hoger of lager punt.

6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6

Prima: Een middenmoter, prima om te spelen, maar verwacht geen topper.

Waarom zie ik dit?

Eind 2021, hebben we, op basis van input van onze bezoekers, een standaard uitleg opgesteld voor de cijfers. Deze kan je helpen om je cijfer in context te plaatsen.

Naam


6

Sfeer: 6

Spelbeleving: 6

Service: 6


Meer informatie

Gespeeld in

Gespeeld met

Team:

Ontsnapt:

Tijd (mm:ss) (optioneel)


Pluspunten

Minpunten

Plaatsen zonder account.

We zullen je een mail sturen om te bevestigen dat het email adres van jou is.
Je review wordt pas zichtbaar op de website als je emailadres bevestigd is en wij de review goedgekeurd hebben.

Voer je naam in
Hoeveel escape rooms heb je al gespeeld?
Voer je e-mail in

Bedankt!

Je bent geweldig