About me

This escaper hasn't entered any personal info.

 

Location

Unknown


Statistics

 • Rooms played: 11
 • Reviews posted: 11
 • Escaperate: 90.9%
 • Forum posts: 1
 • Member since: 2017-10-14

Reviews

Sort rooms on:

Visiting date Score Review date EscapedTeam Time

Hele fijne Kamer

Op een donkere regenachtige woensdagavond besloten wij om met 4 man deze escaperoom te gaan doen. Nadat we met dezelfde groep al eerder the mystic cabin hadden gespeeld werd het ook tijd om de 2e kamer van the riddle room te spelen. Nadat we een gezellige kerstborrel op het terrein passeerde kwamen we aan bij the riddle room en was de ontvangst net als de vorige keer weer hartelijk. Na een korte inleiding besloten we om snel te spelen, we hadden er zin in. De eerste indruk was top, kamer had een mooie afwerking en de setting kwam goed over. Echter onze start liep stroef, het was duidelijk dat we al eventjes geen kamer hadden gespeeld en het duurde even voordat we op gang kwamen. We moesten even schakelen naar het type puzzels dat deze kamer heeft (iets meer out of the box denkwerk). Gelukkig kwamen we gedurende de kamer steeds lekkerder op gang en hadden we de diverse puzzels steeds sneller door. Uiteindelijk met nog 3 minuten op de klok toch ontsnapt. Deze kamer heeft een heerlijke flow, de puzzels zijn origineel en de setting / afwerking /sfeer is dik in orde. Al met al is dit gewoon een ijzersterke kamer. Denk dat het ideaal is voor 4 personen. Margot bedankt voor het ontvangst, het spelen en het praatje achteraf! We zijn benieuwd naar kamer nummer 3!

 • sfeer
 • uitdagende puzzels (geen standaardwerk)
 • techniek verwerkt in de kamer
 • eindpuzzel

Het strijdelement zorgde voor de spanning

We hebben deze kamer gespeeld met 2 groepen van 5. In beide groepen zaten mensen met ervaring. Na een prima ontvangst, werden we in de kamer gedropt. Het eerste gezicht zag die er netjes en keurig afgewerkt uit. We misten wel een beetje sfeer. We gingen direct aan de slag om zo snel mogelijk de kamer te ontsnappen (want je strijd tegen het andere team). We vlogen er werkelijk doorheen en wisten de beker als eerste te grijpen. De puzzels waren erg straightforward en goed te doen. We hebben een leuke ervaring gehad, maar nooit echt een wow moment gehad. Voor ons wat dit ook echt een kamer dat uitermate geschikt is voor vrijgezellenfeesten of bedrijfsuitjes. Mensen die echt vaker escaperooms doen komen hier wat minder aan hun trekken.

 • strijden tegen het andere team
 • makkelijke puzzels
 • gebrek aan verhaal / setting / sfeer

Leuke Escaperoom

Een leuke dag in Deventer afgesloten met een bezoekje aan deze escaperoom. De ontvangst was hartelijk en de toon werd op een goede manier gezet. De puzzels gingen ons goed af en hadden vrij snel het ritme te pakken. We waren ook met een grote groep en op 1 stuk na was dit geen obstakel. Uiteindelijk de kamer gehaald in een mooie tijd (48:58) Het is een leuke traditionele kamer. Gevarieerde puzzels die goed in elkaar staken. Helaas was de kamer die we hiervoor speelde een van de toppers van dit moment, waardoor we nergens echt een wow gevoel kregen.

 • gevarieerde puzzels
 • leuk thema en aankleding
 • Soms iets te donker

Leuke escaperoom

Leuke escaperoom, met een aantal hele leuke elementen & wendingen. Opzet is leuk bedacht en goed uitgewerkt. Denk dat je deze escaperoom wel met maximaal 4 personen moet spelen. wij waren met zn 6en en konden niet allemaal tegelijk ons ding doen. Verder is deze escaperoom ook al wat ouder, dus hij voelt ook aan als een wat meer traditionele escaperoom. Benieuwd naar hun andere kamer, die wat nieuwer (en moderner is). Voor mensen die niet heel vaak een kamer spelen is dit sowieso een leuke kamer!

 • plot
 • gebruik van verschillende technieken
 • puzzels die 1 voor 1 opgelost dienen te worden

Ongeëvenaard

2 jaar geleden was the suspicious farmhouse onze eerste escaperoom die wij als groep deden. Dat was meteen een kamer die ons ervan overtuigde dat escapen een leuke manier is om wat te gaan doen met je vriendengroep. Sindsdien zijn wij langzaam aan het toewerken naar de beste kamers die Nederland kent. We hadden nog geen kamer gedaan uit de 'top 10'. Totdat deze kamer in ons Eindhoven beschikbaar kwam. Gisteren zijn we geweest, en wauw wat was dit een hele gave ervaring. De naam 'next level escaperoom' maken ze absoluut waar. De bouwers zetten hier dingen neer die ik nog nergens ben tegengekomen. Type puzzels, detail van de kamer en dan meerdere keren de wow factor die door de groep ging. Absoluut meer dan terecht een dikke 10 wat ons betreft. En we zijn jaloers op iedereen die deze kamer nog kan gaan doen. We hebben genoten en zijn ontsnapt met bijna 9 minuten over op de klok. Gespeeld met 7 man. Wellicht als je hem gaat spelen met alleen maar super fanatieke mensen dan raad ik een groep van max 5 personen aan.

 • puzzels
 • detail van de kamer
 • technieken die gebruikt worden
 • wow factor

Super gezellige middag gehad

We hadden nog geen escaperoom in 2018 gedaan, dus het was de hoogste tijd dat we er weer eens eentje gingen doen. De whislist erbij gepakt en zodoende deze in waalwijk uitgekozen. Na een dik half uur met de auto vanuit eindhoven kwamen we aan. Prima parkeergelegenheid en goed te vinden. We werden hartelijk ontvangen en met een drankje begonnen we in de sfeer van de setting te komen. Na een hele leuke introductie begonnen we fanatiek aan de kamer. Het was een stroeve start en het duurde toch wel een dikke 10 minuten voordat we op gang kwamen. Maar toen hadden we de feeling wel te pakken en gingen we los. Het was een combinatie tussen leuke puzzels en to do dingen. De kamer was overzichtelijk en je had wel snel door waar je naartoe aan het spelen was. Wij dachten alleen dat de puzzels in een bepaalde volgorde moest, maar uiteindelijk was er geen 'vaste' volgorde. We hadden 2 kleine hints nodig om over een vastlopend punt te komen (we waren met 1 puzzel bezig, terwijl we eerst iets anders moesten doen). Lang dachten we dat we het niet gingen redden, maar opeens ging het zo vlot dat we met een dikke 5 minuten op de klok eruit zijn gekomen. Daarna hebben we nog wat nagepraat en zijn we weer huiswaarts gegaan!

 • sfeer & setting
 • kwaliteit van de kamer
 • leuke variatie aan puzzels

Super kamer

Je ziet meteen aan alles dat deze kamer door mensen is gemaakt met passie voor Escaperooms. Mooi afgewerkt, fijne sfeer en een paar hele sterke puzzels! De ontvangst is ook top! Wij hebben een top avond gehad!

 • De introductie van Margot

Geweldige Kamer

Voor mij nog steeds de beste kamer uit Eindhoven. De sfeer die de eigenaren proberen te creëren in deze kamer komt zeer goed over. Er zitten een paar zeer toffe puzzels tussen en de kamer heeft een paar knap gemaakte effecten.

klassieke kamer

Leuke kamer met een paar orginele puzzels erin. De sfeer van moriaty is aanwezig op deze kamer. Wij hadden 2 mensen bij ons die voor het eerste een escaperoom deden en ook zij hebben zich prima vermaakt. Met nog 2 seconde op de klok wisten wij nog net te ontsnappen. De ontvangst vooraf was prima. Doordat deze locatie meerdere kamers mis je wel een beetje passie van de begeleiders. Voor ons was het nu ideaal, omdat wij onze groep van 12 mensen mooi in 2en konden splitsen.

Goede service, Lastige kamer

We gingen deze kamer in met 3/4 kamers ervaring in onze rugzak. Toch kregen we al snel het gevoel dat dit wel een kamer is voor gevorderden. We kwamen langzaam op gang. Er zitten leuke en knap gemaakte puzzels in. Voor ons was toch het minpuntje de eindpuzzel. Deze was nogal vergezocht en hadden na uitleg ook niet het idee gehad dat wij hierop gekomen zouden zijn. Ook misten we een beetje t gevoel van progressie in deze kamer. We zijn wel echt heel hartelijk ontvangen en je kan er vooraf en achteraf leuk een drankje aan de bar drinken! Wij komen zeker nog terug om de andere kamer van deze locatie te bezoeken!

Uitstekende Kamer

Langzaam beginnen wij als groepje van 6 mensen het escaperoom virus te kweken. Na enkele escaperooms in de omgeving eindhoven te hebben gedaan, was het tijd om eens wat verder rond te kijken. Na tips van Margot van de jager escaperoom in Best besloten wij om naar Oss te rijden. Na een goede en duidelijke uitleg mochten wij de kamer betreden. De kamer is zeer sfeervol & zit goed in elkaar. De puzzels waren 9 van de 10 keer zeer duidelijk en leuk om op te lossen. Deze kamer is zowel voor beginnelingen als voor ervaren escapers gewoon een zeer goede aanrader! Wij wisten goed te ontsnappen en hebben mede daardoor een zeer gezellige avond in oss gehad. Bedankt Stephan voor het geven van tips voor het plannen van een volgende escape avond!

 • Sfeervolle kamer die met liefde is gebouwd