Over mij

Deze escaper heeft geen informatie ingevuld.

 

Locatie

Hoogeveen


Statistieken

 • Kamers gespeeld: 14
 • Reviews geplaatst: 14
 • Ontsnappingspercentage: 85.7%
 • Forum berichten: 0
 • Lid sinds: 15-05-2017

Reviews

Sorteer kamers op:

Bezoekdatum Score Reviewdatum OntsnaptTeam Tijd

Leuke kamer!

Leuke originele kamer met een leuke sfeer. Puzzels waren ook erg leuk, en ook originele puzzels die we nog niet eerder hadden gedaan. Ook erg leuke spelleidster!

 • Puzzels
 • Sfeer
 • Uitdaging

Leuke originele kamer

Erg leuk opgezette kamer! Ook als je niet echt thuis bent in het thema Hollywood is het een leuke escape room. Met leuke puzzels. Ik denk dat een groep van 4 personen het meest geschikt is. Wij stonden na 42 minuten weer buiten, zonder hints. Er zitten leuke originele puzzels bij!

 • Puzzels

Mooie kamer

Eerste kamer die ik gespeeld heb, dus ik liep nog als een kip zonder kop rond. Maar super leuke kamer! Leuk met meerdere kamers, en genoeg dingen zodat je alle 4 tegelijk bezig kunt zijn.

Lastige kamer met 2 personen

We hebben op het laatste moment nog gebeld of er nog plek was voor 2 personen. Hun andere kamers waren daar geschikter voor, maar die konden helaas niet. Deze kamer zou misschien ook wel kunnen. Hij had het een klein beetje aangepast zodat het haalbaar kon zijn voor 2 personen. Maar dat was helaas toch te lastig. Wel een erg leuk opgezette kamer. We waren er bijna! Leuk thema.

 • Leuk thema

Leuke kamer!

Leuke kamer, met een spannend thema. Leuke puzzels, wat goed met 4 personen gedaan kon worden. We hadden continue allemaal iets te doen. Leuke effecten. We waren wel snel ontsnapt, maar dat vonden we bij deze kamer juist leuk.

 • Thema

Super leuke kamer

Erg leuke kamer! De eerste ruimte was wel een beetje klein met 6 personen. Maar daarna kwam dat helemaal goed. Ook fijn dat je meerdere puzzels naast elkaar kunt spelen, waardoor iedereen wel iets te doen had.

Leuke effecten, maar makkelijk

Op zich wel leuke kamer, maar hij was vrij makkelijk. We stonden na 40 minuten al buiten, wat ons een beetje tegen viel. We dachten dat er nog een kamer kwam, maar we waren er al uit.

Erg leuke kamer

Hele leuke kamer met leuke uitdagende puzzels. Leuk verhaal ook erbij.

Viel tegen

De kamer was nog niet zo lang open. We vonden de kamer een beetje tegenvallen. We waren met zijn 4e, maar we hadden niet continue iets te doen met zijn alle. Moest steeds eerst 1 puzzel oplossen voor je de volgende puzzel kon doen. Er moest ook veel gerekend worden, maar er was geen pen en papier.

 • puzzel voor puzzel

Moeilijke kamer

Leuk opgezette kamer, wel lastige kamer. Tot nu toe de eerste en enige kamer die ik niet gehaald heb. Zitten leuke puzzels bij.

Mooie kamer

Mooie kamer. Wij waren met een groep van 6 personen, dat is een te grote groep voor deze kamer. Niet iedereen heeft iets te doen, omdat het puzzel na puzzel is. Wel leuke puzzels die ik nog niet kende.

Leuke uitdagende kamer

Leuke kamer, met uitdagende puzzels. Met 3 personen goed op te lossen.

Leuke kamer

Leuke kamer, met leuke puzzels. Ook super leuk echtpaar die de escape room runt!

Super mooie kamer! Het verhaal zit goed in elkaar! En uitdagende kamer.