About me

Fanatieke escaper

30+ kamers gehad, veel (hele goede!) kamers in Kiev;

Game of Thrones 

Titanic

Sherlock

Saw

Star wars

Hannibal's Lair

Transformers

Ninja Turtles

A nightmare on Elm Street

Resident Evil

Deadly Cocktail

Se7en

Lost and found

Underground

Police department

Boardwalk Empire

 

Location

Zeeland


Statistics

 • Rooms played: 15
 • Reviews posted: 15
 • Escaperate: 66.7%
 • Forum posts: 0
 • Member since: 2019-09-22

Reviews

Sort rooms on:

Visiting date Score Review date EscapedTeam Time

 • The Maze — Locked
 • Posted on 8 December 2019 om 09:13
 • Played with 4 persons in October 2019; Escaped: Yes

goede locatie met goede kamers

 • The Game — Locked
 • Posted on 8 December 2019 om 09:12
 • Played with 4 persons in October 2019; Escaped: Yes

goede locatie met goede kamers

goede locatie met goede kamers

goede locatie met goede kamers

dit was naar onze mening wel de minste kamer van deze locatie

goede locatie met goede kamers

niet super

ik was hier met een vrijgezellenfeest, waren hierdoor dus met teveel mensen (9). wellicht zou ik het anders hebben ervaren hadden we met minder geweest. we waren er heel snel doorheen. je kan de mensen zien bowlen wat je uit het spel haalt. ook waren er vervelende kinderen die ons steeds kwamen storen door de raampjes/de deur open deden. personeel staat aan de andere kant van de bowling, heeft niet in de gaten wat je doet.

niet aan te raden

dit was één van de mindere kamers die ik gehad heb. erg simpel, zowel qua puzzels, sfeer, en aankleding. je krijgt van tevoren énorm veel uitleg, je weet precies wat je moet doen en welke puzzel je moet oplossen voor welk slotje. het mist het hele escape room idee. erg onvriendelijke eigenaar aan de telefoon, we wilden last minute komen, maar dit was moeilijk en niet erg wenselijk. voelden ons hierdoor ook niet erg welkom.

matige kamer

deze kamer via groupon gedaan. vind deze persoonlijk iets minder als hun andere kamer, maar goed te doen. leuke kamer voor tussendoor een keer, niet om lange afstanden voor te rijden.

goede kamer

ook ik ben verbaasd over de slechte reviews van deze kamer. bij ons beviel hij goed. had wel een aantal minpuntjes, zoals de telefoon om hints te vragen. bepaalde hints waren ook onduidelijk. jammer dat je moet kunnen schaken om hieruit te kunnen komen, wij konden dit allemaal niet. meermaals aangegeven, maar bleven hints hierover krijgen. over het algemeen wel een leuke kamer, 4 personen is erg weinig voor de puzzels. ik zou 5/6 personen aanraden. via groupon gedaan, dit was een goede prijs voor deze kamer!

super

na 2 keer elders niet ontsnapt te zijn deze dag, deze escape room tegengekomen op social deal. het lag op de route, dus gebeld of er nog plek was. dit ging allemaal erg vlot. mijn ervaring is dat vaak dat kortingen al een beeld geven bij de kwaliteit wat je krijgt. ik had dus geen hoge verwachtingen van deze kamer, en ook nog geen ervaringen gelezen. je wordt goed ontvangen en met de eigenaar nog een praatje gemaakt. wat waren wij positief verrast van deze kamer! de eigenaar heeft zelf veel kamers gedaan, en dat is aan alles in deze escape room af te zien. de sfeer is er, er zit een verhaal in, puzzels zitten goed in elkaar, en het is net alsof je in een echte juwelier rondloopt. de technologie is top! de algehele ervaring is absoluut het geld waard, en via social deal heb je echt een koopje!

een aanrader!

ook deze kamer van break free is een aanrader. zit goed in elkaar, verrassende puzzels en ze weten goed wanneer er hints gegeven moeten worden. deze komen niet te vroeg, je probeert het echt eerst zelf.

goede escape room, aanrader!

dit behoort tot één van de beste kamers van mij tot nu toe (totaal 10 gehad). Goede ontvangst, goede uitleg. Het verhaal wordt verteld en je zit er meteen helemaal in. Ik zou deze (en ook hun andere kamer) zeker aanraden om een keer te proberen.

erg leuke escape room!

dit was onze allereerste ervaring met een escape room. het is zeer leuk gedaan, je wordt echt meegenomen in het verhaal. leuke puzzels. goed gemaakt, alom een leuke ervaring.

 • sfeer
 • goede begeleiding

goed voor beginner

via social deal gedaan, en was de normale prijs niet waard. simpele kamer, is ongetwijfeld leuk als eerste keer escape room. voor gevorderden is het zeker niet de moeite. zitten wel wat leuke puzzels in.

 • hints geschreven en onder de deur geschoven

beginners escape room

deze kamer via social deal gedaan, was de volledige prijs zeker niet waard. 10 minuten verspild aan een fruitmachine, en toen pas te horen gekregen dat deze kapot was. de kamer was niet goed teruggezet van de vorige spelers, aantal puzzels waren al opgelost. we zijn niet ontsnapt, gezien het slot niet werkte maar we wel de juiste code hadden.

 • geschreven hints onder de deur door